עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Murmur,

שלום, אני מרכיב מפרט לאמא של חבר שלי, לשימוש ביתי מינימלי: אינטרנט, אופיס - אתם יודעים, נו... הרכבתי משהו כזה: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX ¤354 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤353 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤276 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤162 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 ¤231 מארז: COMPUCASE 6K60 ATX SUPER MINI TOWER CASE + HEC 300ART-F ¤273 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤119 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤118 מחיר סופי: ¤1886 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il …

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by gman18,

אני בונה מפרט שמיועד לשני דברים עיקריים: עיצוב גרפי (photoshop/illustrator CS4) והקלטת מוסיקה (אני קונה כרטיס קול בנפרד) זה המפרט: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Tray ₪300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5300ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ₪244 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪273 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪183 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4350 512MB DDR2 PCIe ₪191 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4350H1 צורב LG GS…

3. Started by tal t,

זה מפרט שכבר שאלתי לגביו לפני זמן מה, אבל היות ואני מתכוון להזמין מחר אני מעוניין לדעת האם ישנם שיפורים כלשהם שאתם חושבים שניתן להכניס בתקציב. תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, אימייל, פייסבוק, גלישה באתרים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*10…

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by fredi157,

עדיפות לפחות מ-1900 מיועד למשחקים רצוי שיהיה שקט יחסית צריך:מחשב שלם כולל כרטיס מסך לא צריך:צורב/כונן,הארד דיסק,זיכרון(שאלה בהמשך),מסך,רמקולים. שאלה:האם זיכרון של DDR2 יכנס לDDR3? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by slimshady21,

שלום. אני צריך מפרט למחשב עד 2,500 ואם אפשר אפילו פחות. לא צריך בכלל ציוד היקפי - מסך,עבר,מקלדת, רמקולים יש הכל. ואפילו מעבד לא צריך- כי יש כבר מעבד core i7 2600K חדש כמובן, אז גם מן הסתם צריך שהמפרט יהיה תואם למעבד. השימוש הוא רגיל לחלוטין - תוכנות משרדיות, אינטרנט, סרטים, ואולי משחקים לפעמים לכן צריך שיהיה איזה כ.מסך ממוצע אבל לא משהו מטורף. ואם אפשר שהמפרט יהיה מ נועה/פנדה /ksp/skypc כי אלה החנויות הקרובות. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by Guyalki,

שלום, אני צריך מחשב לשימושים ביתיים בסיסיים, אינטרנט, אופיס וסרטים. מודה לכם מראש על העזרה. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?) אינטרנט, סרטים, אופיס. לא ישמש למשחקים כלל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים, אולי כרטיס מסך מובנה יוכל להתאים גם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, דבר ראשון - עברתי על חלק מהפורום ואני רוצה לומר לכם ממש כל הכבוד על העזרה שאתם נותנים ושרמת הידע כאן ממש ממש גבוהה. כל הכבוד. דבר שני - לגבי המחשב עצמו: אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם שתי מטרות: א. עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס). המחשב צריך להריץ יפה את office 2007 ולגלוש ברשת כמו שצריך. כמו-כן, המחשב מתוכנן להיות ארוך-טווח, כלומר שישודרג בעוד שנה-שנתיים ולכן צריך להיות בעל אפשרות לשדרוג. ב. משחקים. אני לא גיימר תותח אבל אוהב לשחק. לא חשוב לי שהמשחקים ירוצו ברזולוציה הכי גבוהה עם הסינונים והאפקטים הכי מגניבים, אבל שייראו טוב. עצם העובדה שיהיה אפשר לשחק היא הכי חשובה לי, גם במשחקים עתידיים ולכן אני מעדיף תמיכה ב-DX10. אני ממש אוהב את HL2 ולכן אשמח אם הוא ירוץ לא …

• 23 תגובות
    • 931 צפיות
  8. Started by מר מקלדת,

וצ'יפ של נדיבה (לא של ATI). ללא מסך וציוד היקפי. לא לגיימר, אבל עם אפשרות להריץ משחקים (כרטיס מסך בנפרד מלוח האם).

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  9. שלום, אם תוכלו לבנות לי מפרט בהתאם לצרכים האלה אודה לכולכם מאוד ! 1. מה התקציב? 2000 2. מטרות המחשב? משחקים עכשיווים בעיקר, אבל לא הכבדים במיוחד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לכלול הרכבת מחשב בבקשה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. במשחקים חדשים אבל לא הכבדים ביותר. רזולוציה רגילה, 1024X768 לא משהו מטורף... מקווה שזה מפורט מספיק תודה רבה !!! D:

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  10. שלום לדוד שלי הולכת להיות יומלדת בעוד מכה ימים והוא ממש רוצה מחשב חדש ותאמת...אני מבין אותו בקיצור הוא אוהב מאוד לשחק במחשב (מי לא) והוא צריך מחשב שיתן לו אופצית שדרוג עדיתים כמה שיותר גדולה. התקציב הוא 2000 שח אפשר חריגה של 300 שח מקסימום ולא יותר. לא צריך ציוד היקפי ולא מסך. מה שצריך: לוח אם מעבד כרטיס מסך דיסק קשיח מארז ספק זיכרונות ולא חייב צורב...אבל עם נכנס אז צורב דיוידי תודה רבה רבה רבה לעזורים ולמנסים לעזור

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by slipknot94,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: באופן תדיר ושייסחוב את Counter Strike 1.6 על מקסימום (לא צריך כל כך הרבה) * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280x1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקי רשת כמו Counter Strike 1.6 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד…

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1700-2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מעדיף כמה שפחות שיעלה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280*1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? cod6/gta4 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ל…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הורדות, צפיה בסטרימינג \ אופלין 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא משנה. שקט סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן למערכת הפעלה 8. האם ישנה …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by אוריפ,

אני וידע שזה די מעט כסף, אבל זה מה יש ;D בכל מקרה... זה בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים בינוניים ושאר פעילויות שותפות... ללא מסך! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by asafgolan,

אשמח למפרט מFOXPC למחשב בסכום הנ"ל (רצוי כולל משלוח). אין צורך במסך או בציוד היקפי כלשהו.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by victor17,

צריך מפרט .. רק ללוח אם . מעבד. וזיכרון 512 רק .. שיהיה king ston אבל .. והלוח והמעבד שיהיו amd ..! גם ספק שיתמוך .. שהמחשב יהיה חזק למשחקים .. ומהיר ושלא ייתקע ..! יש לו כבר כרטיס מסך ..! טוב..זה לא צריך תודה מראש ..!!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by Nitrous90,

שלום לכולם. המפרט נועד בעיקר לעבודה משרדית (גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים). מדי פעם אני אשחק במשחק או שניים, לכן אני אצטרך את הכרטיס מסך. לא זקוק לציוד היקפי. לא מתוכנן OC מלבד מה ש-TMS יעשו איתו. מעבדים Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775 E5200 ¤ 359.00 1 ¤ 359.00 לוחות אם GIGABYTE GA-G31M-ES2L GA-G31M-ES2L ¤ 296.00 1 ¤ 296.00 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU APEX ¤ 171.00 1 ¤ 171.00 ספקי כח FSP 350W FSP350-60HCN 120mm FAN 3xSATA A.PFC 78-80% Efficiency PSU 350-60HCN ¤ 143.00 1 ¤ 143.00 זיכרונות A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme D24G8004AD ¤ 299.00 1 ¤ 299.00 כוננים קשיחים Western Digital WD32…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  18. שלום, אשמח לקבל המלצות למפרט הכולל-מעבד (עדיפות ל-AMD), לוח אם, זיכרון (1GB) וספק כוח. חשוב שללוח אם יהיו יציאות IDE (ל-2 כוננים קשיחים וצורב), ויציאת PCI (אני מניח ש-PCI יש עדיין בעידן ה-PCI-E). למתעניינים... המחשב נפח את נשמתו ואני רוצה לרכוש רכיבי בסיס חדשים מבלי להחליף את אלה שעדיין תקינים (מארז, כוננים, צורב...). תודה מראש למגיבים וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  19. Started by shay_999,

מעבד סוג: IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T2410 BUS SPEED: 533 MHz מסך גודל המסך: 15.4 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel GMA X3100 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 358 MB מסך: WXGA מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 160 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: Toshiba Bass Enhanced Sound System רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מצלמת אינטרנט מובנת: integrated VGA Web Camera for Video over IP תקשורת כרטיס רשת 10/100: כלול מו…

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  20. היי מפרט טוב? מעבד מהיר INTEL P4 2.8GHZ/800MHZ/1MB HT דגם PRESCOTT הכולל 1MB CACHE MEMORY לוח אם חדש מבית ASUS דגם P4R800-VM החברה המובילה בעולם לייצור לוחות אם. DDR400\AGP*8\6*USB\800MHz Hyper-Threading\USB 2.0\3*PCI תמיכה במעבדי PRESCOTT תומך בטכנלוגיית Hyper-Threading תמיכה ב DUAL CHANNEL DDR כולל יציאת TVOUT להצגת המחשב על גבי מסך הטלוויזיה זיכרון ראשי 256MB DDR במהירות 400MHZ מארז איכותי MIDI ATX מיוצר במיוחד עבור PC2GO ועומד בתקנים בינלאומיים. דיסק קשיח ענקי בנפח 80GB במהירות 7200RPM צורב מהיר מחברת AOPEN במהירות 52X32X52 מעולה לגיבוי מסמכים, נתונים, תמונות וסרטים המגיע עם תוכנת צריבה NERO EXPRESS משמש גם ככונן CD-ROM X52 רגיל. כרטיס מסך משולב ATI RADEON 92…

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by shloosh,

אני צריך את החלקים הכי חזקים שישנם כיום בשוק,הכי טובים מכל הכיוונים גם עכבר הכי טוב ומקלדת וגם מסך(לא דק). תודה ! שכחתי לציין שהמחשב מיועד למשחקים הכבדים

• 60 תגובות
    • 9.1k צפיות
  22. צריך מפרט לצורך משחקים....עד 2300 גג כולל הרכבה וללא מסך מקלדת עכבר וכו.... תודה!

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by uzi123,

רציתי לבקש את דעתכם על המפרט של אייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 שזה כולל AMD 3800x2 GIGABYTE M55PLUS-S3G 160GB SATA2 7200 RPM 1024 DUAL DDR II 667MHz של CEON (הם נותנים אחריות לכל החיים על הזיכרון והמעבד) צורב SONY/LG/NEC X 18 DVD. בלי מסך. (יש לי כבר 19 LCD של ACER עם DVI) נראה לי שזה ספק כח ג'נרי כי הנציג לא ידע להגיד לי מי היצרן של הספק ואם אני פותח את המחשב אז האחריות לא מתבטלת או משהו כזה. יש לי כבר כרטיס מסך 7600GT של BFG מה דעתכם על המפרט? איזה ספק מומלץ לי בעקבות הכרטיס מסך שיש לי? לשדרג ללוח M55SLI-S4 יעלה לי עוד 120 ש"ח. שווה? זה ישפר ביצועים? בלוח של ה-SLI יש רק שני סלוטים של PCI לעומת 4 בלוח המקורי שהם נותנים. השאלה אם …

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by shahar0592,

אני צריך מפרט ב-2400 ש"ח שירוץ טוב עם gra IV, mafia 2, gta sa, need for speed mw ברזולוציה 1280-1024 עם עתיד לשידרוג מעבד לבולדוזר (אם ניתן אפשרות לשני כרטיסי מסך) בלי קשר לזה ב-tms אין שום ליבה של and (מהזולים) חוץ מה-800 ומשהו מפרט לביקורות שקיבלתי מאתר אחר: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪492 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪128 לוח אם: Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 + SB850 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪408 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  25. Started by hdbaam,

מה קורה נשמות טהורות שלי זקוק למפרט ב-2500 ש"ח, ללא מסך.. עם אפשרות חריגה ל-2700 גג.. תודה מראש חברה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.