עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shlomibandit,

אחותי סטודנטית והיא מחפשת מחשב נייד בין 3000-3500 השימושים שלה הם משרדיים בלבד : אינטרנט \ אופיס \ תוכנות קלות ראיתי את המחשב הזה של ג'יגבייט ב3000 .. מה אומרים? האם המעבד מספיק מהיר ? המחשב יעבוד מהר לשימושים הנ"ל?? מחשב נייד Gigabyte W536M-CD39T2 רק 3,020 ש"ח אספקה מיידית בכל הסניפים אפשרות לתשלומים בכ.א. או בשקים מעבד ליבה כפולה Intel Dual Core T2390 1.86GHz ערכת שבבים Intel Crestline GM965 + ICH8M מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך משולב Intel GMAX3100 זכרון 2048MB DDRII 800MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD-RW Super Multi תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם פקס 56Kb יציאות USB2.0 X4 ,VGA FireWire, קורא כרטיסים Audio,…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  2. מדובר במחשב HP מדגם TX1320US למחשב יש מחיצה של שחזור, כמו כן יש דיסק שחזור שאמור להיות זהה כאשר מנסים לשחזר את המערכת גם מהדיסק וגם מהמחיצה (ע"י לחיצה על F11 בבוט) , התהליך מפסיק באמצע עם שגיאה 1002 ובקשה לפנות לHP מכיוון שהמחשב נקנה בחול (כמו שאפשר להבין מהדגם) אני מקווה להשאיר את הפניה אליהם כאופציה אחרונה עד שהתהליך מפסיק השחזור "מספיק" למחוק את המחיצות, ליצור חדשות (אחת לחלונות ואחת לשחזור)ולשים בהם מידע כלשהו (3GB תפוס בכל מחיצה) ניסיתי להתחיל את התהליך מכמה מצבים: 1.שכל השטח הוא UNPARTITIONED 2.חלוקה לשתי מחיצות NTFS אחת ראשית עם FLAG של בוט ואחת קטנה עם FLAG של HIDDEN 3.כמו הקודם אבל מחיצות לוגיות (לא ראשיות) בכל המקרים אותה התוצאה :-\ יש לציין שהמחשב עבד עד לפני ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד ללמידים בתקציב של 3000 שקל חובה WIFI ודיסק קשיח של לפחות 80G תודה רבה לכל העוזרים!

4. Started by פיני1805,

שלום חברים יש לי בעיה שכל פעם אני מדליק את הנייד הוא נדלק ומראה רק מסך שחור. רק אחרי כמה נסיונות של הדלקה פתאם הוא עובד טוב. חוץ מזה עד שהוא כבר עובד העכבר לא עובד(רק חיצוני) והמקשים במקלדת צריך ללחוץ עליהם כמה פעמים עד שהמחשב קולט. מישהו עזרה?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by mevolbal,

אני שוקל לקנות את ה ‎Acer Aspire 5930G‎ מפרט: ‎Model‎ ‎733G25M‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core 2 Duo Processor P7350, 2.0GHz,3MB L2 Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎3072 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎250 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA high-brightness 1280x800‎ ‎ GPU‎ ‎Nvidia Geforce 9600 GT 512MB DDR3‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® PRO/Wireless 3945ABG ‎ ‎ BlueTooth‎ ‎Yes, BLUETooth 2.0‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes, Acer Cristal Eye Orbicam‎ ‎ Card Reader‎ ‎5-in-1 SD, MMC, MS, MS PRO, ‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows Vista Home Premium‎ ‎ Weight‎ ‎2.75 kg‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery ‎ ‎ Warran…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  6. אהלן אני רוצה לקנות מחשב (ללא ציוד הקפי) תקציב הוא 3K (אפשר עם חריגה קלה) למשחקים אבל שלא יהיה מעבד AMD בקשר ליעוד שלו אני מבין שזה לא מספיק אבל אני מתקוון למשחקים ברמה בנונית הכי חשוב לי זה זיכרון כי אני משחק ב l2 ופותח הרבה חלונות משחק תודה לעוזרים נ.ב אם אפשר גם המלצה למסך בעזור ה 1000 ש"ח (שזה לא קשור לתקציב המחשב

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  7. שלום לכולם ... בגדול אני מעוניין לקנות לפטופ חדש אבל אני לא יותר מידיי מבין בנושא ... יש לציין כי ני לומד מנהל מערכות מידע כך שאני לא צריך יותר מידי אבל אני לא התנגד =) . אנ י חשבתי להשקיע 1300 דולר פחות או יותר לנושא זה ... יש לציין כי אני נמצא הרבה בארהב כך שאחריות פחות חשוב לי כמו כן חיי סוללה שיהיה קצת מהרגיל על מנת שלא יהיו בעיות בנושא זה.. בנושא גודל מסך חשבתי על בין 15" ל 17". שימוש:word , גלישה רגילה , אולי קצת משחקים (לא נראה לי יהיה יותר מדיי זמן) ועבודה עם המערכות שאני ישתמש בלימודים . נתתי דגם מסוים שנראה לי טוב אבל אתם כבר תגידו ... http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220338&Tpk=34-220-338 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בחתימה שלי מופיע המפרט הנוכחי שלי. המחשב מריץ HD סבבה,יש לעיתים רחוקות קירטועים אבל בקטנה. הכוונה ל720P כמובן. על משחקים אין מה לדבר בכלל,הוא בקושי סוחב את פיפא 09 החדש,מקרטע ברמות. מה הכי ממולץ לי לשדרג? הכרטיס מסך שלי נראה לי די טוב עדיין.

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by mhnuemhnue,

המחשב הוא Compaq Presario 2100. מחשב קצת ישן, לא עשה לי עוד בעיות, רק אחת. המחשב לא משתמש בכל יכולת המסך שלא ולא מתפרס על כולו כלומר, הוא נראה כך - http://img513.imageshack.us/img513/818/orig8394a9b6a93e4750af5hl2.jpg מה אפשר לעשות בשביל לגרום לא להתפרס על כל המסך? נ.ב : אה ואם כבר, אז אפשר בבקשה דרייברים למחשב הנייד הזה? אני מחפש ומחפש ולא מוצא. נ.ב 2: רק שאלה, האם זה יכול להיות קשור לווינדוס שהתקנתי? הווינדוס שהתקנתי הוא ווינדוס שלא מיועד למחשב הזה ספיציפית, כלומר, הוא ווינדוס שקניתי, רגיל, לא מיועד למחשב נייד.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  10. הי רציתי המלצה למפרט זול שישמש לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס בקיצור שימוש ביתי בשביל ההורים שלי אשמח להמלצות וגם אם אם מכירים חנות טובה בראשון לציון תודה

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  11. שלום! אני צריך הצעה למחשב נייד שעומד פחות או יותר בדרישות האלה: - מחשב יחסית קל 5-7 ק"ג - מהיר מעבד חזק וזיכרון 2GB לפחות (מעבד חזק עד כמה שאפשר במחיר הזה) - אפשרי למשחקים בסיסים (לא משהו מהדור החדש.. משהו שיריץ warcraft 3 חלק , REDALERT 3 אולי לא מחייב) - מסך 15 אפשר להתפשר - מחשב שלא בא עם VISTA או כל מערכת הפעלה אחרת

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  12. כמו שציינתי, האם הוא יחזיק פרו 8 והחדש ב High ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. Started by מישקה החלבן,

שלום לכל מי שעובר פה, (וגם למי שלא). לאחר 4 שנות שירות, נפח המחשב שלי את נשמתו. תהא נשמתו צרורה בצרור החיים. במותו הוא לקח עימו מידע רב ערך, אבל כפרות. לרגל המאורע, אני מחפש לו יורש ראוי. התקציב ליורש הוא כ 5000 שקלקלים. אני צלם, והמחשב מיועד לפוטושופ, (וגלישה באתרי פורנו). לא למשחקים, ולא לשעשועים. לעיבוד תמונות דו מימדיות וזהו. וגם לגלישה באינטרנט כמובן. וכתיבת מיילים לחותנת. וזהו. (אה, שכחתי: 1. אין לי צורך במסך. הוא עדיין חי וקיים. 2. המחשב הישן היה מחובר למערכת ישנה, ודרכה שמעתי מוסיקה. אני מניח שזה יהיה גורלו של המחשב החדש, ככה שגם רמקולים איכותיים לא חשובים לי. 3. אין לי מושג מה עדיף: שני כונננים של עד ~150GB, או אחד של ~300GB? בקיצור - אני מחפש מחשב לעבודה. סוסו…

14. שלום לכולם. ברצוני להתחדש במחשב נייד לנסיעות שאני יוצא מהעבודה. אני צריך מחשב במחיר סביר אך שיתן תמורה טובה למחיר שלו על מנת להעביר את הזמן המת בנסיעות, בגלל אופי העבודה בדרך כלל אני תקוע במקומות שכוחי אל עם מעט דברים לעשות ואני רוצה מחשב שפשוט ישרוף לי את הימים. לפי מה שאני חושב שצריך להיות זה: מחשב סביר עם מעבד סבבה ו 2G זכרון, מסך 14 אינץ, בנייה חזקה וWIFI חזק יותר מהממוצע על מנת שלא יהיה לי בעיות התחברות בשדות תעופה/בתי מלון. אין צורך בזמן סוללה ממושך או בכרטיס גרפי חזק. ואם יש אפשרות גם לחיבור Svideo ובלי מערכת הפעלה או לחילופין XP במקום VISTA אני אשמח. יש אפשרות להביא אותו מקנדה, חבר שלי נוסע ביום שישי וחוזר עוד שבועיים אז צריך להחליט מהר כי גם אני וגם הוא מעדיפים …

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  15. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, לאחרונה הסוללה של ה HP Pavilion DV6160ea שלי הלכה לעולמה. ממה שראיתי המחירים נעים בין 700 ל 800 שקל לסוללה מקורית, רציתי לדעת אם מישהו בפורום התנסה בחברה אחרת של סוללות (ולא של חברת הנייד) ויכול להמליץ על חנות לרכוש סוללה חדשה. תודה

16. Started by BrAvE_HeArT,

אז ככה חוץ מזה שהמחשב לעבודה משרדית (VISTA, OFFICE) יש לי כמה דרישות נוספות: אני צריך שהוא יוכל להריץ סרטים ב-HD 1080 רצוי מבוסס אינטל יציאת SVIDIO ו-HDMI לא כולל עכבר ומקלדת מארז כמה שיותר קומפקטי כרטיס מסך לא אכפת לי אונ-בורד שאלה נוספת: בכסף הזה ולמטרה שלי מה יותר משתלם מבחינת תמורה למחיר, מבוסס אינטל או AMD?

17. היי, הכותרת למעלה די ממצה, אבל אני ארחיב על השימושים העיקריים שלי במחשב: מלבד שירים, סרטים וגלישה באינטרנט אני גם מתכנת, ומריץ על המחשב VS+SQL Server 2005. אני מעוניין גם להקים במחשב דומיין וירטואלי, מה שאומר שלעיתים ירוצו על המחשב כ 4 מכונות וירטואליות במקביל (domain controller ועוד כמה תחנות קצה). התקציב שלי הוא בין 4500 ל 5000 ש"ח. אין צורך במסך. אשמח לעזרה, תודה מראש! עריכה: עוד כמה דברים ששכחתי: 1. אני מעוניין גם בצורב DVD וגם בכונן DVD (לא נוח רק עם צורב) 2. אני מעוניין גם בכרטיס רשת אלחוטי 3. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  18. טוב אז ככה, אני מחפש לקנות מחשב חדש.. רק מחשב לא כולל מסך וציוד היקפי השימוש העיקרי הוא משחקים, סרטים, עבודה משרדית דברים כאלה.. לא OC וכל הקקה הזה, אבל מה שכן חשוב שיהיה 2GB זיכרון ומעלה התקציב הוא כ-3.5-4K יכול להתגמש קצת, אבל לא נראה לי שיש תצורך. בסופו של דבר סביר להניח שאני יקנה אותו אצל אייבורי אז אין מה לתת חנויות אחרות.. תודה מראש לכל העוזרים :]

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  19. שלום לגיסי הוצע מפרט שישמש לצורכי גרפיקה , תכנות, תוכנות שרצות ברקע (לא יודע איזה) ישמש להרבה הורדות (מאימיול) ובנוסף ישמש גם למשחקים כבדים (לבן שלו ). התקציב שלו 6500 שח עם חריגה של 100 שח, שיכלול גם ציוד היקפי ,רמקולים ועכבר ומקלדת אלחוטיים ומסך בהמלצתי- סמסונג T220 498 498 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 1,525 1,525 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box IQ9550 1,340 1,340 1 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe CGAX-4872DD 299 299 1 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W RP-500-PCAP 458 458 1 מארז ללא ספק NZXT Tempest TEMPEST 395 395 1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ F2-6400CL5D-4GBPQ 305 305 1 כונן קשיח Westren Digital …

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by shlomi6280,

שלום: אני חדש פה. ניסיתי להריץ חיפוש באינטרנט ובאתר על מנת לקבל מידע על המחשב הנ''ל אך ללא הואיל. אני מחפש מחשב נייד לקנות. התקציב מוגבל עקב וההורים קונים לי ולא אני התקציב הוא על 5500 ש''ח ואפשר לדעתי להתגמש בעוד 200-250 ש''ח. אני מחפש מחשב שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ול ICQ וקצת למשחקים (אני חולה מכוניות ולכן המשחקים היחידים שאני משחק זה בעיקר סאן אנדרס המשחק האהוב עלי ופה ושם קארבון וכאלה.. משחקים כבדים לא ייכנסו בדרך כלל). חשבתי בהתחלה לקנות מחשב טוב ב 4500 ש''ח אבל אני נהייתי ממש מכור למחשב ככה שהחלטתי להתנייד עם המחשב שישרת אותי. לאחר חיפושים הגעתי לאתר ושם מצאתי את המחשב הבא: מחשב מסוג HP מדגם DV1030EJ ולהפתעתי גיליתי את המפרט הבא שהוא מרשים ועם מחיר ממש נוח שנכנס בת…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מעבד - intel e8500 לוח אם - gigabyte ep45t-ds3r זיכרון - ocz 2gb ddr3 1066 כרטיס מסך - gigabyte hd 4850 512mb דיסק קשיח - w.d 500gb sata2 צורב - asus drw-2014l1t מארז - cooler master cm690 ספק - chieftec 550w קרור למעבד - thermaltake blue orb II Silent

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  22. שלום חברים. אני רוצה לקנות מחשב בסביבות ה7K אך מתלבט בין שני מפרטים. בעקרון ההתלבטות היא האם לקנות מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך פחות טוב או 2 ליבות וכ.מסך טוב יותר. שימוש- משחקים, סרטים וגלישה באינטרנט הנה שני המפרטים שהרכבתי. http://tms.co.il/preview/spec/nzet8dhq מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤987 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤616 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤499 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤384 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB A…

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  23. שנה טובה לכל חברי הפורום.. רציתי לומר שאני מאוד נהנה מהאתר ומאוד מעריך את מה שאתם עושים. לענייננו: המחשב מיועד ל 2 בנות בגילאים 15 ו 20. השימושים שלהן הם אינטרנט, מסנג'ר, אופיס, מוזיקה וכו'. שקט לא קריטי אך אם אפשר לשים מארז שיתן כמה שיותר שקט ומתאים לתקציב הנ"ל. (המחשב יהיה בחדר שינה). OC - מיותר לחלוטין. זה מפרט שהרכבתי על סמך מעבר בין הפוסטים אשמח לשמוע הצעות לשפור/ייעול. AMD Athlon 64 X2 5000 AM2 EVERCOOL FAN, יחידות 1 ¤349 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=223 ASUS M3N78-EMH HDMI AM2, יחידות 1 ¤396 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=833 Corsair DDR2 4096MB 800MHZ CL5 , יחידות 1 ¤439 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?p…

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by yotamavi,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש , הדברים שחשובים לי זה זכרון גבוה יחסית וכרטיס מסך טוב מצאתי מחשב של DELL שאני חושב שיתאים, רציתי לדעת אם יש משהו יותר טוב בתקציב הDELL שמצאתי: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750-ati.htm בנוסף רציתי לדעת איך הכרטיס מסך שבDELL? HD3450

25. Started by stav_r,

שלום לכולם, לאחר שהמחשב שלי החליט להידפק על הדרך החלטתי לקנות חדש. התקציב הוא בין 7K ל 8K , עיקר השימושים : אינטרנט סרטים קצת תיכנות ומשחקים(במשחקים העיקר שיעבוד חלק לא חייב פילטרים וכל זה..) , המחשב הזה ישרת אותי להרבה זמן לכן חושב לי שאם אני ארצה לשדרג בעוד שנתיים שלוש אני אוכל לשדרג. בנוסף אני מעוניין במחשב די שקט מכיוון שהוא נמצא לידי כשאני ישן , עוד דבר שאני חושב הוא שהמחשב יושב בתוך ארון ולכן יש לקרר אותו טוב. המסך שיש לי הוא Dell 207WFP . תודה מראש , סתו.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים