עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי רציתי המלצה למפרט זול שישמש לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס בקיצור שימוש ביתי בשביל ההורים שלי אשמח להמלצות וגם אם אם מכירים חנות טובה בראשון לציון תודה

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by Cupid Me,

אהלן, צריך את עזרתכם בשדרוג המפרט הקיים (<), השדרוג יכלול מעבד,קירור למעבד,לוח אם וזכרונות בלבד ומיועד למשחקים. דגשים: לוח אם עם תמיכה ב-PCI-EX2.0 וקירור שקט למעבד, תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום ושנה טובה לכל חברי הפורום! בן דוד שלי המליץ לי על הפורום ואמר שזה המקום הכי טוב למציאת מפרטים. אז ככה, אני לא מבין בשיט על חלקים של מחשב, אין לי מושג איפה הכי טוב לקנות, ואני מקווה שתוכלו לעזור לי בזה... אני רוצה מחשב, כולל מסך, המחשב במיוחד לאינטרנט ולאייסי ומסנג'ר, אבל אני מידי פעם גם משחק, לא משחקים יותררר מידי כבדים, אין צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים, אני לא יודע אם זה נחשב לעבירה על חוקי הפורום, אם כן תגידו ואני אמחק, אבל אם אפשר גם כתובות של אתרים שמהם אפשר להזמין, שהם אמינים, מהירים, וזולים, אני אודה לכם!! אם יש צורך במידע נוסף עבור המחשב, בבקשה תודיעו לי, תודה שנה טובה וחג שמח לכולכם!

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  4. החנות IQPC.CO.IL היא אמינה?? מטרות : משחקים,סרטים,שתי מערות הפעלה(לינוקס ווינדוס), תוכנות למיניהן...שיהיה קריר כמובן, ושיהיה שקט! *משחקים-החדישים, והעתידים לצאת (GTA, NEED FOR SPEED, DIABLO 3....) ושיספיק עוד לכמה שנים טובות...ואף יותר חח תקציב עד 4500 ש"ח, רצוי פחות , אבל אם בפחות המחשב לא ישמש אותי בכל השימושים שלי..אז 4.5 זה בסדר.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO מחיר: ¤912 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤488 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 512MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1360 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤321 צורב DVD: LG…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד ללמידים בתקציב של 3000 שקל חובה WIFI ודיסק קשיח של לפחות 80G תודה רבה לכל העוזרים!

6. Started by פיני1805,

שלום חברים יש לי בעיה שכל פעם אני מדליק את הנייד הוא נדלק ומראה רק מסך שחור. רק אחרי כמה נסיונות של הדלקה פתאם הוא עובד טוב. חוץ מזה עד שהוא כבר עובד העכבר לא עובד(רק חיצוני) והמקשים במקלדת צריך ללחוץ עליהם כמה פעמים עד שהמחשב קולט. מישהו עזרה?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by cobara,

שנה טובה לכולנו! אני רוצה לשדרג זיכרון ל EEE PC שלי והייתי רוצה לדעת העם הזיכרון הזה מאתים. http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5S-1GBSA~15~0.htm תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by alon431,

היי, שאלתי היא האם המחשב הזה שווה במונחים של : עלות - תמורה. מבחינת צרכים הוא עונה על צרכי : אופיס אינטרנט וכאלה. ניתן לקבלו ב24 תשלומים שזה גם שווה ערך לכסף. ואם לא הוא אז אשמח לאפשרויות נוספות? אלון

9. שנה טובה לכל חברי הפורום.. רציתי לומר שאני מאוד נהנה מהאתר ומאוד מעריך את מה שאתם עושים. לענייננו: המחשב מיועד ל 2 בנות בגילאים 15 ו 20. השימושים שלהן הם אינטרנט, מסנג'ר, אופיס, מוזיקה וכו'. שקט לא קריטי אך אם אפשר לשים מארז שיתן כמה שיותר שקט ומתאים לתקציב הנ"ל. (המחשב יהיה בחדר שינה). OC - מיותר לחלוטין. זה מפרט שהרכבתי על סמך מעבר בין הפוסטים אשמח לשמוע הצעות לשפור/ייעול. AMD Athlon 64 X2 5000 AM2 EVERCOOL FAN, יחידות 1 ¤349 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=223 ASUS M3N78-EMH HDMI AM2, יחידות 1 ¤396 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=833 Corsair DDR2 4096MB 800MHZ CL5 , יחידות 1 ¤439 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?p…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  10. אהלן, אני רוצה לבנות את הבסיס, כרטיס מסך אני אוסיף אחר-כך. אני רוצה לום אם + מעבד + זכרון ואולי הרד-דיסק, רצוי גם מארז. אני יכול להוסיף קצת יותר...אני רוצה מעבד חזק לגיימינג ולוח אם חזק. דבר נוסף, איך הלוח אם החדש של DFI לאן פארטי, האם הוא מומלץ? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. מה אני יכול לעשות כדי להוריד לו תחום של ה CPU 65-70 ב IDLE זה הרבה..

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  12. בוקר טוב וכייף לי להרשם להאתר הזה כי קבלתי המון כתבות שעזרו לי מאד אז ככה אחרי שנה של חושבים החלטתי למכור תמחשב שלי לאבא שלי ולקנות מחשב יעודי עבור לימודים יש לציין שאני לומד אבטחת מידע ומריץ המון מכונות וירטואלת באותו זמן ולכן בחרתי חומרה רצינית אז ככה בניתי מפרט כלשהו ואני צריך אישור לקנות ...לפני זה כמה שאלות 1 - איזה גירסת ויסטה צריך להתקין על מנת להריץ 4 גיגה 2 - האם 2 דיסק קשיח בגודל ומטמון שונה מפריע לעבודה ? 3 - הספק שבחרתי מספיק למחשב הזה? 4 - בעתיד הספק יעבוד טוב עם כרטיס גרפי חזק או שצריך גם להחליף אותו? 5 - בלוח אם שלי יש 2 גירסאות דומות שהפרש שלהם 40 שקל ולא הצלחתי להבין מה שונה זהו מחכה....אני לא קונה את שאני שומע תגובות ( הכרטיס אשראי נמצא ליד המחשב ) מעבד…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by kaputcom,

יש שתי מחשבים שאני מיתלבת בינהם - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9951 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724&CatCode=315 אני רוצה לדעת מי מהם יריץ מישחקים יותר טוב עם יש לכם להציע משהוא יותר טוב עז בשימחה התקציבשלי הוא 4000

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by BrAvE_HeArT,

אז ככה חוץ מזה שהמחשב לעבודה משרדית (VISTA, OFFICE) יש לי כמה דרישות נוספות: אני צריך שהוא יוכל להריץ סרטים ב-HD 1080 רצוי מבוסס אינטל יציאת SVIDIO ו-HDMI לא כולל עכבר ומקלדת מארז כמה שיותר קומפקטי כרטיס מסך לא אכפת לי אונ-בורד שאלה נוספת: בכסף הזה ולמטרה שלי מה יותר משתלם מבחינת תמורה למחיר, מבוסס אינטל או AMD?

15. שלום לכולם. ברצוני להתחדש במחשב נייד לנסיעות שאני יוצא מהעבודה. אני צריך מחשב במחיר סביר אך שיתן תמורה טובה למחיר שלו על מנת להעביר את הזמן המת בנסיעות, בגלל אופי העבודה בדרך כלל אני תקוע במקומות שכוחי אל עם מעט דברים לעשות ואני רוצה מחשב שפשוט ישרוף לי את הימים. לפי מה שאני חושב שצריך להיות זה: מחשב סביר עם מעבד סבבה ו 2G זכרון, מסך 14 אינץ, בנייה חזקה וWIFI חזק יותר מהממוצע על מנת שלא יהיה לי בעיות התחברות בשדות תעופה/בתי מלון. אין צורך בזמן סוללה ממושך או בכרטיס גרפי חזק. ואם יש אפשרות גם לחיבור Svideo ובלי מערכת הפעלה או לחילופין XP במקום VISTA אני אשמח. יש אפשרות להביא אותו מקנדה, חבר שלי נוסע ביום שישי וחוזר עוד שבועיים אז צריך להחליט מהר כי גם אני וגם הוא מעדיפים …

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  16. Started by stav_r,

שלום לכולם, לאחר שהמחשב שלי החליט להידפק על הדרך החלטתי לקנות חדש. התקציב הוא בין 7K ל 8K , עיקר השימושים : אינטרנט סרטים קצת תיכנות ומשחקים(במשחקים העיקר שיעבוד חלק לא חייב פילטרים וכל זה..) , המחשב הזה ישרת אותי להרבה זמן לכן חושב לי שאם אני ארצה לשדרג בעוד שנתיים שלוש אני אוכל לשדרג. בנוסף אני מעוניין במחשב די שקט מכיוון שהוא נמצא לידי כשאני ישן , עוד דבר שאני חושב הוא שהמחשב יושב בתוך ארון ולכן יש לקרר אותו טוב. המסך שיש לי הוא Dell 207WFP . תודה מראש , סתו.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני רוצה לקבל מפרט עד 1900 ש"ח בשביל אחי, בשביל אינטרנט ומשחקים כמו פיפא\אנ בי איי\ ניד פור ספיד וכאלה.. אני יודע שהתקציב נמוך אבל אם אפשר נצלו אותו הכי טוב. דרך אגב המחשב יהיה מאייבורי (אם אפשר בלי הערות בנוגע לזה).. ללא ציוד היקפי. תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  18. מעבד: AMD ATHLON 64 5400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADO5400DOBOX - BOX ¤387 לוח אם: ASUS M3A78EMH HDMI ¤372 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: HITACHI 500GB 16MB SATA2 7200 RPM ¤315 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤422 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W EARTHWATS PSU ¤428 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤113 קרור למארז: ARCTIC COOLING 120mm AF12025 ¤30 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤3048 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

19. Started by sh2006,

ASUS eee 4g מישהו יודע האם ניתן לשדרג לו את מעבד הסלרון?

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  20. מטרת המחשב: תוכנת פוטושופ ואוטוקד. הורדת סרטים וצפייתם במחשב. (2100 ש"ח בערך) האם המפרט סביר למטרה? : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ₪570 לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L ₪352 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600PRO 512MB DDR2 - RETAIL ₪270 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ₪247 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ₪124 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz ₪105 כמות:2 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W EARTHWATS PSU ₪428 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪75 מחיר סופי: ₪2276 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il תודה לכל המייעצים!

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  21. מדובר במחשב HP מדגם TX1320US למחשב יש מחיצה של שחזור, כמו כן יש דיסק שחזור שאמור להיות זהה כאשר מנסים לשחזר את המערכת גם מהדיסק וגם מהמחיצה (ע"י לחיצה על F11 בבוט) , התהליך מפסיק באמצע עם שגיאה 1002 ובקשה לפנות לHP מכיוון שהמחשב נקנה בחול (כמו שאפשר להבין מהדגם) אני מקווה להשאיר את הפניה אליהם כאופציה אחרונה עד שהתהליך מפסיק השחזור "מספיק" למחוק את המחיצות, ליצור חדשות (אחת לחלונות ואחת לשחזור)ולשים בהם מידע כלשהו (3GB תפוס בכל מחיצה) ניסיתי להתחיל את התהליך מכמה מצבים: 1.שכל השטח הוא UNPARTITIONED 2.חלוקה לשתי מחיצות NTFS אחת ראשית עם FLAG של בוט ואחת קטנה עם FLAG של HIDDEN 3.כמו הקודם אבל מחיצות לוגיות (לא ראשיות) בכל המקרים אותה התוצאה :-\ יש לציין שהמחשב עבד עד לפני ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by pitex,

שלום, אני מחפשת לפטופ עד תקציב 4000 ש"ח (ניתן לחרוג במעט). חשוב לי שיהיה: א. מסך 15 " ב. מעבד חזק. ג. סוללה שתספיק להרבה זמן. הערה: המחשב לא יתנייד לעיתים תכופות ולכן נושא המשקל פחות חשוב. תודה מראש לעוזרים. שנה טובה, אליה.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  23. הפנו אותי לפה לעצות במפרטים. אני לא הכי מבין בשמות וחלקים, חבר חיבר לי את המפרט, אז אם תוכלו לרשום את השם המלא אני נורא אשמח. זה המפרט: כנראה שאני אשנה לradeon. עצות ושמות מלאים יתקבלו בברכה. (: תודה רבה. המחשב הוא למטרת משחקים כבדים. זקוק למסך, אך לא חובה לרשום מקלדת ועכבר. וכן, אני לא יודע להרכיב מחשב כך שאני צריך להביא את המפרט הזה למקום שבו הם יזמינו את החפצים וירכיבו שם.

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  24. Started by ydob,

ברשותי מחשב IBM T41 הורדתי מהאתר את הדרייברים וכאשר הפעלתי את המדייה פלייר קיבלתי את ההודעה הבאה: Cannot play back the audio stream: no audio hardware is available, or the hardware is not responding בנוסף נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש הרבה סימני קריאה על ה OTHER DEVICES מהמחשב לא ניתן להוציא אפילו לא צליל. איך אני יכול לשלוח צילום מסך??? האם זו בעייה בדריבר או בחומרה ומה ניתן לעשות בנידון???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by freeuser,

שלום לכולם ומועדים לשמחה התלבטות קשה לגבי בחירה בין שני דגמים איזה מהם עדיף לי :s05: 1 - http://www.gamaoffice.co.il/products/101923 2- Dell Inspirion 1535 V8300 ‎Intel® Core 2 Duo Processor T8300, 2.4GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB, 3MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB‎ ‎ HD‎ ‎160GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD-RW +- With Dual Layer Technology‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0 Mega pixel web camera ‎ ‎ Bonus‎ ‎Dell Travel Remote control‎ ‎ Sound‎ ‎Audio type/controller: AC97 Soft Audio‎ ‎ Speakers‎ ‎Two channel high definiti…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים