ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה מחשב אחד יהיה לעריכת סרטים- כלומר תוכנות ליישום תרגום מבונה לעריכת סרטי בלו-ריי וHD, המון אינטרנט והורדות, בלי משחקים וסרטים! יבוצע OC חשוב שקט. המחשב השני ככל הנראה יתחבר לטלויזיה והתפקיד שלו יהיה מדייה סנטר שישדר את הסרטים שהורדתי וערכתי בראשון, חשוב שקט, לא חייב מארז HTPC. ציוד משרדי: מסך?+רמקולים. ציוד קיים: מעבד: D920. לוח אם: 975X-P5WD2-E זכרון: שתי סטיקים של 512 DDR2 800MHZ של קינגסטון ועוד 2 של גייל עם קירורים כל ה4 CL5. כרטיסי מסך: ATI X700\GF7600GT. דיסק קשיח: WD 250. מארז: AURORA רגיל. ספק: ENERMAX 525. מקדלת+עכבר: MICROSOFT ELITE BT. מסך-153V SAMSUNG. אין חובת שימוש בחומרי הגלם הקיימים. דברים מאוד חשובים- -המסך שירכש כנראה יהיה 971 אחד במחיר של 1400…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אשמח להעזר בנוגע למחשב הבא. תשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2.3K (אפשר לחרוג מעט בשביל שינוי משמעותי) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, מטלב (שימוש בינוני) וקצת סרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. דרוש מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 - שקט חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אין צורך בOC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצ…
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שהיו לו כל מיני בעיות..הוא היה נתקע אז פירמטתי אותו.. העברתי בעזרת DOS כמה קבצים ספורים ל-D ואז פירמטתי את C והתקנתי ווינדוס מחדש כעת כשהווינדוס עולה הכל בסדר אבל ברגע שאני פותח משהו למשל "המחשב שלי" אז "המחשב שלי" מופיע ואחרי 2 שניות המחשב קופא. יכול להיות שזו בעיית הארד דיסק? או משהו אחר? הייתה בעיית התחממות לפני כן במחשב אבל סידרו לי אותה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?חריגה של עד 100 שקל (ואפילו אז עדיף לא) [ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה )? בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . bf3 ומשחקים כבדים כאלו - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אשמח להצעה למסך טוב 1080p ולא יקר במיוחד - …
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי. יש לי מסך, אבל צריך להתחבר גם ל LCD לצורך צפיה בסרטים מהמחשב (גם HD) לא מתוכננים משחקים כלל. חנות באיזור ת"א/השרון בעדיפות. מארז לא גדול מידי...
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מפרט למחשב שהמטרה שלו זה DVR ל4 מצלמות לבית האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב אמנם לא מיועד למשחקים אבל אם אפשר שיהיה כרטיס מסך לא מובנה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא, צריך את כל מה שציינתי. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?רק שלא יהיה טרקטור, ושלא יהיה קרור סטוק למעבד. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא יתבצע OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
Core2 Duo E6400 Asus P5B G.SKill 1GB x 2 800Mhz (ZX series) ATI X1800XT 512Mb WD 160GB SATA-II Sunbeam Transformer Black ENERMAX Liberty 400W +מקלדת לוגיטק הכל ב-5900
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
טוב יום ראשון בע"ה אני הולך לקנות מחשב ואחרי אולי שבועיים של שינויים ואולי 20 מפרטים שרצו לי במחשב ביום אני צריך חוות דעת סופית ומעמיקה על המפרט הזה: התקציב הוא 6K עם חריגה של 200 שקל גג! חייב שיהיה מ-PANDAS אז מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
[עדכון: קניתי, פירוט בסוף הפוסט] שלום לכולם, קניתי GTX 660 Ti בשביל לשחק ב Borderlands 2 וגיליתי שאני מאוד מוגבל על ידי שאר המחשב (17 FPS בקרבות). אז אם כבר התחלתי להשקיע, אז עד הסוף (אלא אם כן Haswell מעבר לפינה...). לוח אם: אני מחפש לוח שיאפשר המהרה עם 7+ חיבורי סאטא מעדיף עם 2 כרטיסי רשת מובנים. זכרונות: 16GB 1600 ומעלה (מעדיף 2 מודולים של 8, אבל אם זה יקר מדי...) חשוב שלא יגבילו בהמהרה (אם זאת עדיין בעיה בכלל) מטרה: למטרת גיימינג על 1920*1200. עוד לא קניתי את המעבד. תקציב: 2000 שקלים - גמיש (עבור לוח אם וזכרונות). תודה לכולם! [עדכון] רציתי להודות לכולם על התגובות והעצות. עזרתם לי מאוד בבחירה של המחשב. בסוף קניתי: Core i7 3770K Asus Sabertooth Z77…
-
- 40 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי .. אני מעוניין לקנות מחשב חדש , שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אופיס, פוטושופ ועוד קצת) וקצת למשחקים . התקציב הוא כ 5500 ש"ח , וצריך לכלול מעבד , לוח אם , זכרון (בתקווה לדחוף 2 ג'יגה) , כרטיס מסך , הארד דיסק (200 או 250 ג'יגה) , צורב DVD , מארז וספק . תודה מראש , תום . עריכה : במידת האפשר , המחשב צריך להיות כמה שיותר שקט ...
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני טס בעוד שבועיים לברצלונה והחלטתי לקנות נייד זה יהיה הנייד הראשון שלי ולפי מה שהספקתי לבדוק הניידים זולים יותר בחו"ל בערך ב1500 שקל מה גם שיש שם דגמים שאין בארץ או שקשה להשיג כמו למשל samsung series 7 chronos בכל אופן אני מחפש מחשב עם מינימום 6 גיגה זיכרון ומעבד i7 (מוכן להתפשר על i5 אם חייב) מסך 15.6 לפחות עם רזולוציה גבוהה. ודיסק מהיר (לא חייב SSD אבל מוותר על נפח לטובת מהירות) מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה בעיצוב מינימלי אלגנטי ושלא ירגיש פלסטיקי מידי כמו chronos של samsung אני לא אוהב עיצובים מסיביים ומסגרת מסך עבה מידי אין לי צורך במערכת הפעלה אם זה עולה כסף אז מה דעתכם יש משהו שיתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבריה שלום אני יודע שיש לי תקציב נתון של 4000 ש"ח +/- רוצה זכרון של 2G מעבד D2D סוללה לטווח ארוך מצלמה מסך 15 בעל רזולציה טובה כונן DVD HD 250 סדרה עדכנית אשמח לקבל הדרכה מה ההבדלים בין המעבדים איזה כרטיס גרפי איכותי בלו טוס+'WIFI המכשיר ישמש לצרכים של הדרכה , לימודים , עריכת מצגות וסרטים ושימושי משרד ואינטרנט האם המחשב מגיע עם מערכת הפעלה ??? אודה לקבל הדרכה והמלצות שיהיה קל יחסית בסיביבות 2 ק"ג- +/- גם נושא אחריות אשמח לקבל המלצה בברכה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח, DVD אני לא רוצה , יש לי ספק HEC 400 W לאני רוצה להשתמש. מידות מגירה (למארז ): גובה 16 ס"מ , רוחב 40 ס"מ , אורך 40 ס"מ . 1. מה התקציב המקסימאלי? 100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המחשב הנ"ל צריך להיראות ולשמש כ HTPC (למרות שכרגע אין לו כרטיס טלוויזיה, יהיה לו בעתיד) אך עיקר השימוש בו הוא למטרות משרדיות עם נטייה לתכנון ושרטוט. AMD ATHLON 64 DUAL CORE 4600 X2 / 2.4GHz SOCKET AM2 BOX GIGABYTE GA-MA78GM-S2H CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 800Mhz CL4 2x1Gb DUAL PACK WITH EPP WD CAVIAR SE 250GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER WD2500AAKS ASUS DRW-2014L1T SATA WHITE+BLACK DVD WRITER WITH LIGHTSCRIBE ANTEC NSK2480 ATX DESKTOP CASE WITH 380W PSU 3Y Scythe MINI NINJA (JAPAN DESIGN) REV.B - AM2 סה"כ 2300 ש"ח תקנו אותי אם יש שינויים משמעותיים ששווה לעשות או אם המחיר לא סביר, ההזמנה תתבצע בימים הקרובים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לקנות את המפרט שרשום פה באתר https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=95909 השמח למפרט יותר טוב ..... 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. mass effect וורקפט וסטארקרפט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שנתיים-שלוש עם המחשב הישן, אני קונה חדש בישן היה OC רציני ביותר עם מעבד NORTHWOOD 1.8 והכל עובד שם בסדר גמור, הוא פשוט ניהיה מיושן מידי בשבילי.. בכל אופן מה שרציתי זה מחשב שיהיה חזק בעיקר למשחקים, עם אופציה לאוברקלוקינג(לא בהפצצה, אבל בכל זאת) כדי שכשהוא יתיישן מעט מוכל לעשות משהו בעיניין חשוב מאוד כ.מסך חזק אין צורך במסך ובהארדיסק בנוגע לזיכרון, להתייחס אליו כאילו זה 512 (למרות שבעצם יהיה לי ג'יגה זיכרון-סיפור ארוך) ו... אם אפשר מארז וספק איכותיים, למרות שלא הכי חשוב לי, אבל ככה בסיבוב אם יהיה משהו זהו פחות או יותר, מקווה שתוכלו לעזור לי כי אחרי שנתיים מחוץ לסצינה, אני כבר לא מכיר שום דגמים חדשים
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סטודנט להנדסת מכונות, עובד בתוכנות כמו AutoCAD, Pro/ENGINEER ו-Solidworks. כמו כל סטודנט, התקציב הוא כמה שפחות. למרות שאם יש רכיב שמאוד כדאי לחרוג בשבילו המקסימום הוא עוד 100-200 שקל. ברור לי שבתקציב כזה המחשב לא עומד להיות מפלצת ביצועים, אבל מה לעשות.. נסתדר עם מה שיש. יציאת HDMI לטלוויזיה בשביל לראות סרטים תהיה בונוס. לא צריך מסך/כל ציוד היקפי אחר ולא מתוכנן OC. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות ולחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - הרצת סביבות וירטואליות, צפייה בסרטים, תכנות, מעט משחקים (לא גיימר) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - Vmware, Visual Studio ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך כנראה Dell 2209 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפ…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רב שלום אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג לפרצוף. למען האמת אין לי שום ניסיון בזה וזה המחשב הראשון שאני מרכיב. רציתי לקבל קצת עצות לגבי דברים שאולי לא לקחתי בחשבון כשבחרתי את החלקים, או שיקולים חשובים שלא עשיתי ובעקבות זאת לא אנצל את מלוא ה"חוזק" של המחשב.. זה המפרט שבניתי עד כה: לוח אם: MSI Z170A GAMING M5 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 Gaming זיכרונות: HyperX 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz CL12 מעבד: Intel Core i5 6600 Tray - האם עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות את ה6600K? אני לא מתכנן OC אבל הוא 3.5GHz והרגיל 3.3GHz. קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 דיסק אס-אס-די: Samsung MZ75E250 250GB כרטיס רשת: Edim…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני משדרג ומשאיר את הGF Ti4600 שלי ואת כל שאר הדברים אני קונה את הדברים הללו: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 821.1 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 664.25 ] 1 Cases : Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) [ ¤ 581.55 ] 1 Power Supplies : Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [ ¤ 332.6 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 152.28 ] 1 Subtotal : ¤ 3857.39 Dis…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני ממש לפני קניה של המפרט הנ"ל, ואפילו כבר דיברתי עם החברה שאני קונה ממנה והתיעצתי איתם בקשר לקנייתי, אך בכל זאת רציתי לבוא לפה ולקבל חוות דעת שנייה ולהיות בטוח שאני לא עושה איזה טעות... כעיקרון המחשב נועד למשחקים כבדים. מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤742 לוח אם: ASUS M2N-E ¤546 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL ¤2300 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤391 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤211 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz DUAL CHANNEL KIT ¤511 כונני דיסקטים: SONY 3.5 …
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אהלן! אני סטודנט חדש למדעי מחשב, בעקרון המחשב ישמש בעיקר לצרכי לימודים ותכנות, אבל גם משחקים פה ושם (אם וכאשר יהיה זמן לזה...) בכל אופן, הנה 3 דגמים שמצאתי, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור אחד מהם (וכמובן אם יש דגם עדיף באותו אמת מחירים): Lenovo IdeaPad Z580 M81DNIV Asus K55VM-SX074V DELL 5520-32106G14AS משיטוט בפורום ראיתי שממליצים הרבה על הvostro, אבל ראיתי גם שהוא בא עם כ.מסך דיי חלש אז האופציה הזאת ירדה.. עוד שאלה שיש לי היא האם ההבדל בין i5 ל-i7 הוא גדול או יחסית זניח לשימושים שציינתי? תודה!! * מטרות המחשב? לימודים, תכנות, קצת משחקים חדשים * גודל המסך? 14 או 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף כמה שפחות * האם נדרש ז…
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שתי שאלות אליכם: 1. כשאני עובדת על המחשב, באיזשהוא שלב קיצור העתקה - ctrl-V - מפסיק לעבוד. הוא כן עובד לפני כן וחוזר לעבוד אחרי שאני מאתחלת את המחשב. יש לכם מושג למה זה קורה ואיך להפסיק את זה? 2. בעיה מנג'סת במיוחד. כשקניתי את המחשב וניסיתי להתחבר לרשת האלחוטית שלי בבית, התחברתי, הכנסתי סיסמא, קפצה לי הודעה שהתחברתי בהצלחה אבל כשפתחתי דפדפן (ניסיתי שלושה שונים), קיבלתי הודעת שגיאה. בדקתי את כתובת ה-IP והסתבר שהייתה בעיה עם סיווג הכתובת ובסופו של דבר הזנתי כתובת פיקטיבית ידנית. יש אבל שני דברים מעצבנים שממשיכים לקרות: קודם כל, פתאום באמצע העבודה הרשת שלי מתנתקת ואני צריכה לאתחל את המחשב (זה לא קורה לשותפים שלי, אז אני לא חושבת שזה קשור לרשת). אחרי האתחול …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב לצורך עבודה יומיומית (אינטרנט, אופיס, סרטים HD + חיבור לטלויזיה), שימוש בתכנות פיתוח תכנה והרצת מכונה וירטואלית או שניים (לצרכים אישיים - לא מכונה שתזלול זיכרון או CPU) - יש להדגיש כי זה לא מחשב לפרנסה. בנוסף המחשב לא מיועד לגיימינג, כך שאין צורך להשקיע בכרטיס מסך מטורף (אך בכל זאת ארצה לחבר אותו לטלויזיה). *אני מעדיף את המפרט מבוסס אינטל. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? -למעלה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה…
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
№ Code Product Price Quant. Summ 0 7517 Antec P180 Aluminium P/S not include Case 980.00 ¤ 1 980 ¤ 1 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 2 8766 Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS Memory 1750.00 ¤ 1 1750 ¤ 3 8633 Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 461.00 ¤ 1 461 ¤ 4 8918 Gigabyte GA-965P-DS4 Intel 965P LGA775 Motherboard 1161.00 ¤ 1 1161 ¤ 5 8956 Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 2050.00 ¤ 1 2050 ¤ 6 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200 ¤ 7 8203 Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 2566.00 ¤ 1 2566 ¤ 8 6966 Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII H…
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-