עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dice,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500(?), כן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ושימוש בתוכנת עיצוב חדרים בשםRaumplan . http://www.d3d.co.il/ראומפלן-ramuplan/ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15.6, משקל עד 2.5 ק"ג. אין צורך באורות וכו'. 7. האם האם יש צורך …

2. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני זקוק למפרט של מערכת לטובת גיימינג בעיקר, אך משום שיש בידי מסך ברזולוציה של 1920 על 1200 ברצוני שיתמוך במשחקים ברזולוציה זו. אני מתכנו מעט אוברקלוק בעיקר על מנת לחסוך כסף ולקנות חומרה מעט זולה יותר כדי שבאוברקלוק אשיג את הביצועים הטובים יותר. המטרה היא בעיקר משחקים חדשים יותר כמו BF3 ו MW3.

3. דרוש מפרט למחשב עד 1000 שקל. המחשב מיועד לשימוש של ילד קטן, בעיקר גלישה באינטרנט ואולי משחקים קטנים פה ושם. *כונן בלבד(עם כל הרכיבים) ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. בעיקר שיזוז בקצב מהיר(אם זה תלוי בRAM או במעבד), עם כרטיס גרפי סביר+ והארד דיסק לא גדול מידי... 320GB מקסימום. *העדפה לחנויות באזור הצפון (במידה ואתם נותנים קישורים לחנויות) לא מתוכנן OC לא מתוכנן שדרוג מאסיבי בעתיד תודה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  4. אהלן חברה! אשמח אם תעזרו לי להחליט על המפרט. אני מחפש מפרט למשחקים עד 2500 ש"ח שכולל את הבאים: -לוח אם. -מעבד. -זיכרונות. -כרטיס מסך. -מארז+ספק כוח. אני צריך לדעת שכל הרכיבים שהרכבתי, תואמים אחד לשני. האם הלוח אם מתאים למארז.. האם הזכרונות מתאימים ללוח אם ולמעבד.. האם יש לי מספיק WATT בשביל להוסיף עוד 2 דיסקים קשיחים שיש לי כבר... המסך שיש לי הוא ברזולוציה 1680X1050 להשתדל בבקשה לא לחרוג מהתקציב. אשמח לכל הצעת שיפור/יעול : PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪631 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1451 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1332 Gigabyte GA-MA7…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  5. אני יודע שיש כבר ט'רדים דומים בפורום ועדכניים, והסיבה שאני פותח עוד אחד היא כי יש עכשיו black friday, ויש מוצרים מוזלים ברחבי הרשת, גם בארץ - ואני אשמח לנצל אותם.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג עד 4000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מעבר לvisual studio לא עולה לי.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה לשחק במשחקים שיצאו השנה על רזולוציה קרובה למק…

6. Started by 10GaZ,

מעוניין במחשב לגיימינג כולל מסך (אך ללא ציוד היקפי), ב-6000 ש"ח. המערכת תעבור OC בעוד כמה חודשים. המסך יהיה 24" FHD (1900X1200) ולכן צריך כרטיס מסך חזק בהתאם. המארז יהיה ThermalTake Element G (נעול עליו, אלא אם כן יהיה מארז טוב יותר ומשתלם). המפרט שעליו חשבתי: שם הפריט אחריות מק"ט כמות Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray Scythe Mugen 2 - Infinity Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET 2X Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ GigaByte ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI LG GH22 SATA x 22 Black ThermalTake Element G 1*23cm 2*20cm Fan Black VL10001W2Z SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze מסך LG Le…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by roxnity,

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. איטנרנט 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? הכל צריך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? דיי חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות א…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by jacob300,

אהלן yz101 ב 16.5.2010 התחלתי שירשור לגבי מפרט מחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460724.0 השירשור הוא לפני כחודש אני מנסה לעזור לחבר ברכישת מחשב שלא כל כך היה פנוי לרכישה עקב פציעה, אין לו ממש שום ידע בחומרת מחשבים, והוא הצליח להגיע למצב של הצעת מחיר מול אחד מסניפי איבורי (הוא מעדיף סניף שקרוב לביתו, חשוב לו הנושא) עם אותם רכיבי חומרה שהמלצת עליהם בזמנו, חוץ מנושא המעבד, הנציג שם ממש מתעקש על המעבד, הוא טוען שהמעבד אינטל 2.93GHz 4MB CORE I3-530 1156 יותר טוב מהמעבד שהצעת AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box אני לא יודע אלו מניעים יש לו לומר זאת, אולי עניין של מחיר, או נושא אחר. מה אתה חושב על הנושא ? בהתיחסות למפרט הכולל מעבד אינטל או AMD הנטיי…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  9. האם המבצע הזה שווה, אשמח אם תפרטו על החומרה: http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3075935 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by hananel11111,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב. - (מחשב שולחני) זה הדגם: Intel G31 / G41 1600MHZ Win 7 ואני מעונין לדעת האם הלוח אם תומך בזכרון ראם של DDR3 ??? נ.ב זה הקישור של המוצר: http://www.pcdeal.co.il/productspec.asp?id=385 אני עקרונית משדרג את הכרטיס מסך, הדיסק קשיח ואני לא רוצה להשתמש בזכרון של DDR2 לכן אני רוצה לקנות בנפרד - אז רק רציתי לדעת האם הלוח אם תומך ב זכרון של DDR3 ?? ד.א - מה אתם אומרים על המפרט??? תודה רבה לעוזרים ויום טוב

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  11. איפה אני יכול לראות מידע על המחשב שלי..? הכוונה כרטיס מסך, זיכרון, מקום וכו'.. חשבתי שזה איפשהו בלוח בקרה אבל לא מצאתי.. תודה מראש, אלכס.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by kidan,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים בעיקר- אינטרנט, אופיס וסרטים. בהמשך יתכן והוא ישמש גם ללימודים ועבודה (כמה תוכנות, לא כבדות בצורה יוצאת דופן, אבל בכל זאת). התקציב עמד על 3K, כאשר התקווה הייתה למצוא מחשב כזה עם מעבד i5, מתוך רצון שהמחשב ישמש לעוד כמה שנים טובות בצורה חלקה. הבנתי שדרומית מהמחיר הזה אי אפשר למצוא i5 והכי קרוב שמצאתי זה: 1) i5-2450M 4GB DDR3 Asus A53E http://www.fre.co.il/pl_product~1112315361~39~89.htm2) Dell Inspiron 15 N5050-25404G64OS http://ksp.co.il/?uin=16946 3) SAMSUNG 300V5A-A05IL http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKao5il שנה אחריות בלבד (האם אפשר להרחיב??) האם תוכלו להמליץ מי מבין השלושה נותן את התמורה הטובה ביותר לכס…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by Darking99,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ללימודים (הנדסת תוכנה) ומחשב זה גם אמור להוות את מרכז המולטימדיה בבית ולשמש אותי לכל דבר עתידי שיכול להגיע (פחות לגיימינג אבל לא שולל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, תכני HD (עם דגש על יכולת להריץ תכני 4K בצורה נורמלית). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא תוכנות ספיצפיות מיוחדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by gilboker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות מהמצלמה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by ghgh1,

היי חברה, יש לי מחשב HP קצת מיושן שהדגם שלו הוא 6910P. מחשב מעולה בשביל הצרכים שלי... לפני כמה זמן דוד שלי שידרג את המחשב שלו והעביר לי את ה6510B הישן שלו - מחשב דיי זהה לשלי רק עם חומרה טובה יותר. ב6910P שלי יש כרטיס מסך ATI Mobility Radeon X2300. ב6510B אין כלום. עכשיו השאלה היא כזאת: האם אפשר להעביר את הכרטיס מסך מהלפטופ הראשון לשני? (אמנם כרטיס מינימאלי ביותר אך עדיף מינימום מאשר כלום,לא? ) יצא לי בעבר לפרק ולהחליף חלקים במחשבים נייחים אך לא יצא לי להתעסק בניידים. ניסיתי לבדוק בעצמי אבל לא מצאתי פרט שיכול להסגיר לי תשובות בכל מקרה, אלה הדגמים של לוחות האם של המחשבים: 6910P - HP 30C1 6510B - HP 30C0 לפי מה שיצא לי לראות אני חושב שיש למחשב השני סלוט ריק…

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  16. בס"ד שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של asus מדגם Eee PC cpu-intel atom z520 1.33 ghz ram- 2G עם מערכת הפעלה win7. המחשב באופן כללי מאוד איטי, ובמיוחד בהצגת סרטים. כשאני רואה סרטונים ביוטוב הם מקוטעים ולא רציפים. למישהו יש פיתרון כיצד לשפר את התצוגה של הסרטים? ובכלל את המהירות של המחשב? (ניסיתי להשתמש בccleaner-לא עזר) תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by T3,

זה המחשב שיש לי עכשיו TypeIntel Pentium 4 530J, 3033 MHz Gigabyte GA-8IP775 512 MB DDR 400mhz Video Adapter RADEON X800 PRO/GTO Secondary 256 MB מה לעשות לקנות חדש לשדרג ?? התקציב זה 2800 יכול לחרוג ב 200 עריכה : סליחה שלא רשמתי . בלי ציוד הקפי

18. Started by goniak,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות net. , צפיה בסרטים, הורדות ואולי קצת משחקים קלים(הגדרות נמוכות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך DVD , צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. יש דרישה למחשב שקט במיוחד - שקט חשוב (אני רגיל לשקט של מחשב נייד) אבל לא צריך להשתגע 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כרטיס מסך עם יציאות dvi, vga, hdmi. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  19. מיועד בעיקרון לצרכים משרדיים, אינטרנט, ואולי קצת סרטים וכו'. מסך 15.4 לפחות. מדובר בקנייה של 2 או 3 מחשבים כאלה לאותם צרכים(דוד שלי ואולי אח שלי גם רוצים לקנות לפטופ, ובערך אותו תקציב ואותם צרכים), אז אפשר אולי לחרוג קצת מהתקציב כי בטח נשיג הנחה על זה שנקנה ביחד.. מה דעתכם על המפרט הזה? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?PID=VF277EA&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=1868 תודה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, תקציב- 6000-7000 ש"ח לא כולל מסך, מסך אני לוקח את הדל המפורסם כפי שהומלץ לי כבר. שימושי המחשב, גרפיקה מורכבת, גיימינג, קידודים מסיבים, תיכנות ועוד.. בחרתי מפרט בסיסי שנראה לי מתאים לצרכי ואשמח לחוות דעתכם, בייחוד בנושא הזיכרון, לוח האם, מארז וספק, כרטיס מסך. אני מבקש לשים דגש חשוב על מחשב שקט, היום ברשותי מארז של TERMALTAKE ישן שאני מאוד לא מרוצה ממנו. דגש נוסף בבקשה הוא משקל, כלומר לא מארז בטווח ה 15+ קילו! לא צפוי OC דרסטי כנראה. בקשר למשחקים, אני דיי מגוון אז קשה לי לומר מה צריך בדיוק לכן לקחתי כרטיס MID RANGE , חשוב לי לומר שיש לי העדפה ברורה לNVIDIA מנסיון ארוך שנים, וכן לאינטל בתחום המעבדים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על פריטים שנמכר…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  21. הי אני אשמח לחוות דעת אחרונה לפני קניה על המפרט שהורכב. כמו כן יש לי התלבטות לגבי המארז: Antec NSK2480 380W: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=NSK2480B&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE GMC Noblesse AVC-S1 300W: http://www.skypc.co.il/pl_product~AVC-S1-Black~6~0.htm ה-GMC מגיע עם שלט ותוכנה לשליטה ב-Media Center, שזאת אופציה חביבה מאוד, והוא גם נראה חיצונית מקצועי יותר מה-Antec. הנקודה היא שהוא קטן יותר ויש לו שני מאווררים של 80mm, לעומת ה-Antec שגדול יותר ומגיע עם שניים של 120mm. אני יודע שה-Antec שקט והמאווררים שלו עובדים יופי. מישהו עבד עם ה-GMC הזה ויודע אם הוא מרעיש או לא? המלצות מסויימות? מפרט: AMD Athlon II X2 245 Box Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H DDR3…

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  22. INNO21 Midi ATX EXTRIA3 Titanium/black Front USB 350W Temp Win 1 244 ¤ 244 ¤ AMD Atlon 64 3200+ XP 1600 FSB 1MB CASHE 1 1357 ¤ 1357 ¤ ARTEC DVD X 16 X 48 1 134 ¤ 134 ¤ DVD-+RW NEC ND2500 Srp bulk X8 + - 1 438 ¤ 438 ¤ 1.44 MITSUMI / TEAC / SONY / NEC 1 43 ¤ 43 ¤ Western Digital Western Digital 120GB 7200 RPM 8 mb S-ATA 1 560 ¤ 560 ¤ DDR 400 MICRON 512 MB DDR 400 MHZ PC-3200 1 487 ¤ 487 ¤ AOC CRT AOC 17'' FT 700 Pure Flat 1 669 ¤ 669 ¤ EPoX EPOX EP-8KDA3J AMD 64 BIT GIGA SATA LAN SOUND 1394 1 645 ¤ 645 ¤ ATI SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128 MB 128 BIT DVI TV OUT 1 1065 ¤ 1065 ¤

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by talag,

מיועד בעיקר למשחקים כבדים ו MATLAB ו DSP לא מעוניין ב OC

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by ArielElia95,

שלום, קודם כל, זה נראה לי הפורום הטוב ביותר בשביל זה. (אם זה לא הפורום, בבקשה תעבירו) לנושא, איזה מפרט מהבאים יותר טוב לדעתכם? המחשב נועד ל-Gaming כבד כמו שאתם רואים, ולעבודה משרדית (מסנג'ר, אינטרנט וכו') שיחזיק לי עד איזה 6 שנים (אני ידוע שההגדרות לא יהיו תמיד על הכי גבוה) וישריץ לי את כל המשחקים הכי כבדים שיש ושיהיו על ההגדרות הכי גבוהות, חלק לגמרי. מפרט i7: מפרט i5: תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  25. הציעו לי ב6700 ש"ח LG LE50-5LSE שכולל: Processor: Intel SONOMA Dothan P-M 1.73 GHz 533 Memory: 1 unit of 512MB DDR2 MHz (Upgradable up to 2GB) LCD: 15' Resolution: XGA + (1024x768) Graphics: ATI MOBILITY RADEON PCIX 200M (128MB) Video Memory: 128MB HDD: Hitachi 60GB ODD: DVD-R/RW SUPER MULTI Wireless LAN: Intel Pro/Wireless Mini LAN Card 802.11b/g (Mini-PCI) pre installed LAN: 10/100, 3COM 3C920 Mini-PCI slot: Wireless LAN Caed installed Audio: 16 bit Stereo I/O: 3 USB (2.0)/FW Weight: 2.6Kg השאלה היא אם זה מחשב טוב ? רצוי שהוא יוכל להריץ משחקים טוב ככל שאפשר (קווסטים בעיקר, אבל כאלה שבכדים בגרפיקה). אפשר להשיג משהו טוב יותר באותו המחיר ? אשמח לעזרה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.