עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום למומחים. אני רוצה לקנות מחשב חדש לחמותי. היא משתמשת מעט. משתמשת בעיקר באינטרנט ובוורד. הבעיה שאיכשהו המחשב יוצא איטי. הייתי רוצה לקנות דיסק ssd, לא צריך הרבה מקום. 128 או 256 יספיק. והייתי רוצה לפחות 8gb זיכרון ועדיף 16gb (רק בשביל שלא יהיה איטי). לא צריך להגיע עם windows (עדיף בלי בשביל החסכון), לא צריך מסך. כן צריך מקלדת ועכבר. תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. חמתי צריכה מחשב לאינטרנט, קצת עיבוד מסמכים ותרגומים של ספרים וזהו. בבית יש לפעמים הפסקות חשמל מעל לסביר בחיפה, האם זה סביר או שעדיף סמפרון? PENTIUM DUAL CORE E2160 1.8GHZ בכמות 1 ¤348 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=132 INTEL DG31 PEARL CREEK בכמות 1 ¤353 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=537 G.SKILL DDR2 800 2X1GB - 2GBNQ בכמות 1 ¤269 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=895 SAMSUNG SATA2 160GB 8MB BUFFER בכמות 1 ¤229 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=162 JSP - TECH K-110 400W PSU בכמות 1 ¤211 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=869 MICROSOFT OEM MULTIMEDIA בכמות 1 ¤125 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=904 S…

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  3. שלום לכולם! ברצוני לקבל מכם חוות דעת על 2 מפרטי מחשב מומלצים שהרכבתי לילד בן 12 שמשחק משחקים פיפא מירוצים ופעולה למינהם. אלה המפרטים שבניתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪539 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte B85M-D2V LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - FSP HEXA 450 + Silverstone Precision PS08 USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪378 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪289 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש,מבצע חדש - Palit GTX750Ti Storm…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  4. אנשים אני צריך עזרה במציאת מפרט מחשב ששוויו מקסימום 3500 ש"ח כולל מסך מטרת המחשב היא לאחי הקטן שגילה שאפשר לשחק במחשב כמו בפלסטיישן 2 אבל גם ברשת... כלומר מטרת המחשב היא למשחקים בלבד... מכיוון שאחי לא מבין כלום ומבחינתו העיקר שהמשחק יזוז ויראו בסדר...אפשר להפחית בעינייני מסך(15 אינצ' גם טוב), הר דיסק (20 ג'יגה -מי צרי יותר זה אח שלי) וכל דבר אחר שהוא פחות חשוב... אז בבקשה תעזרו לי להפתר ממבעיית האח המציק שהחליט שהמחשב שלי גם שלו ע"י כך שתתנו לי מפרט למחשב שמתבקש, במחיר שהוזכר כבר... אם תוכלו תציינו גם מחירים מדויקים וחנויות ממולצות באיזור המרכז (המורחב)... אגב רמת המשחקים היא בערך ברמת UNREAL או VICE CITY אהה לא צריך גם צורבים, דיוידיים, רמקולים המטרה היא ממש אך ורק למש…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by robicon,

האם שווה להביא את הHP Pavilion dv5234us ב850 דולר???? לא בשביל דברים מסובכים סתם ללימודים וכאלה או שבכסף הזה אפשר להביא משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by Ruman,

היי לכולם, קניתי מחשב נייד ואמרו לי שאני חייב להטעין את סוללה 24 שעות בלי להדליק את המחשב, האם זה נכון?? ואם כן האם מישהו מוכן להסביר איך זה עוזר?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by alone66,

הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידה ויש אפשרות אפשר לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט בלבד!. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי צפייה דרך המחשב בטלווזיה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בצורב, דיסק קשיח ומארז. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של …

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. אשמח גם לקבל המלצות אחרות לנייד תקציבי 3000+- ש"ח לסטודנטית, להרצת אופיס, סרטים ואינטרנט. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AMIR7710,

1. מה התקציב המקסימאלי?3150 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 990X1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. ה…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by nab,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, מס' מכונות וירטואליות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware כבד, Visual Studio כבד, Eclipse כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים GTA V וכל שאר החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

11. שלום, אשמח להערות על המפרט המצורף. גג התקציב נמצא בכותרת (העדפה למציאת מפרט מקביל בסכום נמוך יותר מאשר סתם לנצל את מלוא התקציב). מכיוון שאני לא מתכוונן לפצל קניות בין חנויות אשמח אם ההצעות לשינוי יהיו מ Sky . במידה וההצעה היא מחנות אחרת אשמח למפרט חלופי שלם מהחנות הנ"ל. אין דרישות מיוחדות כגון שקט, חיבורי Esata או FW ואין צורך בתמיכה ב Raid או CF . הרזולוציה שאני משתמש היא 1680X1050 . מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1447 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤513 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤427 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD753LJ …

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 7500, יש מצב לחריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל בערך, אני יחסית גמיש, מעוניין להשקיע כמה שצריך בשביל חומרה משתלמת שתשרוד הרבה זמן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, אולי בעתיד עריכת סרטים אבל זה פחות ההתמקדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר/כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: witcher 3, league of legends, starcraft II, shadow of mordor, borderlands series... מעוניין שהמחשב יוכל להריץ (גם בעתיד הקרוב) הכל על אקסטרים…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. איזה משני המפרטים המצורפים חזק/טוב יותר? תודה לעונים. נ.ב. באותו תקציב (2000 ש"ח) הצלחתי לדחוס מאיץ גרפי למפרט של AMD, ןהמפרט של אינטל בא עם כרטיס מובנה. ובכל זאת מה עדיף לעבודה משרדית ותיכנות בעיקר? (לא מתוכננים משחקים ולא מתוכנן OC).[br]פורסם בתאריך: 3.05.2007 בשעה 09:43:01 אני אמקד קצת את השאלה: האם עדיף ללכת על INTEL E4300 עם מפרט כללי סטנדרטי. או על AMD 4600 DUAL CORE עם מפרט כללי חזק יותר?תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  14. היי, יש לי את המחשב dell inspiron 17r special edition רציתי לדעת אם אני מחליף את כרטיס מסך החיצוני אני יוכל לשחק במשחקים רציניים (GTA V, ac-unity, witcher 3 וכו...)? ואם זה לא משתלם אז לאיזה מחשב נייד אני יכול להשתדרג ולא לעבור את ה- 6000ש"ח Processor 2.3GHz Intel Core i7-3610QM Memory 8GB, 1,600MHz DDR3 Hard drive 1.0TB 5,400rpm / 32GB SSD Chipset Intel HM77 Graphics Nvidia GeForce GT 650M / Intel HD 4000 Operating system Windows 7 Home Premium (64-bit) Screen size (diagonal) 17.3

15. תודה מראש לכל העוזרים. אני מנסה לעזור לאחי לבנות עבורו מחשב טוב שמשמש לעריכת וידאו מקצועית. ברשותי כרטיס עריכה חדש מדגם matrox rt x2 hd אשר עבורו אני מנסה להתאים מערכת איכותית בסכום של כ5000 ש"ח (ניתן לחרוג במעט אם היתרון גדול.) לא מצאתי הרבה אתרים בארץ שמציגים מפרטים ראויים אני מאוד מקווה שבפורום נכבד זה אמצא מבינים בתחום שיוכלו לעזור לי. טוב נתחיל, חברת מטרוקס יצרנית כרטיסי העריכה מציינת באתר שלה כי הם בדקו מספר מערכות שעליהם הם מוכנים להתחייב שהם טובים וישנם מפרטים נוספים שממליצים עליהם סוחרים שונים אם כי הם לא נבדקו על ידם. המלצת החברה ללוחות אם : http://www.matrox.com/video/support/rtx2/rec/mb_sys/home.cfm כמובן שאני אעדיף לוח שתומך בזיכרון גדול אם כי במחירים של הי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי אני מצרף 2 מפרטים ורציתי לדעת מה עדיף יותר? למשל האם כדאי 16 גיגה זכרון ראם או עדיף 8 גיגה עם כונן קשיח SSD 120 גיגה? 2 המפרטים הם?: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/print_svcart.php?scID=asRD18JB

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by zglazer,

שלום לכולם !!!! מעוניין במפרט מחשב עד 2000 ש"ח אין צורך בציוד היקפי: מסך,מקלדת,עכבר המחשב לצרכים בסיסיים אינטרנט, אופיסת צפייה בסרטים, מוסיקה , תוכנות קלות ,משחקים קלים מעוניין בהצעות מפרט של אינטל ו AMD תודה על עזרתכם האדיבה והמהירה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by bati6,

איך אני יודע אם הוא גם צורב??

19. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ , והאמת שאני מעדיף את הגרסאות הישנות CS ו- CS2 ככה שאני מאמין שלא תיהיה בעיה למחשבים להתמודד) , צפייה ישירה , תוכנות פשוטות של FTP , כמו פיילזילה , פיוטי וכו'. * גודל המסך? 15" ומעלה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רגיל , USB כמה יציאות , יהיה נחמד אם יהיה VGA לחיבור למסכים גדולים יותר. * בלוטות? לא חשוב אבל יהיה נחמד אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים ראיתי את זה שיש לו מ…

20. Started by danieltrt,

שלום לכולם לחבר שלי יש עוד מעט יום הולדת והוא רוצה לקנות מחשב נייד כמתנה. הצרכים שלו הם רגילים הוא צופה בסרטים,משתמש באינטרנט וכו. הוא לא צריך מחשב נייד קטן רצוי מסך בגודל 15.6/15.4 משקל בנוני עד 2.7 רצוי זמן סוללה לא קצר מידי(לא 3 שעות) רצוי יציאות עדקניות כמו DVI,HDMI שיהיה בלוטות ואלחוטי וכמובן צורב DVD ולא דרוש כונן גדול מידי 250+ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  21. שלום לכולם! טוב אז הנה המפרט..... תנו את דעתכם עליו.... תגידו מה צריך לשנות/להוסיף וכל זה.... לא הוספתי למפרט קירור ומאווררים כי אין לי מושג מה לקחת אז תוסיפו חופשי! המפרט מ KSP וקניית המחשב תהיה משם אז אין אפשרות להביא רכיבים מחנויות אחרות..... יש אפשרות לחריגה קטנטנה...... תודה! AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1490¤ לוח אם של ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 590 ¤ 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 ¤ 560 כ.מסך של eVGA 7900GT CO 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E 2050 ¤ דיסק קשיח של Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 480 ¤ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 200 ¤ HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 270 ¤ …

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  22. אהלן חברים, אז זהו הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ...בכל זאת סטודנט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 -תלוי עד כמה זה מטיב למערכת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.שאלה קצת קשה..אבל משחקים כבדים שיצאו לאחרונה gta ו-call of duty וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריך הצעה ללוח אם וזכרונות, המפרט שאחבר אליהם... מעבד Q6600 כרטיס מסך 9800GX2 ספק ENERMAX 1000W התקציב הוא 1000 שח.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. Started by Eliran7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה דרך האינטרנט אבל מידי פעם הייתי שמח להריץ איזה משחק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בסגנון Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, אני עשיתי מפרט עם Q6600 עם OC כמובן,אבל אני רואה כבר שעבר זמנו.. אז שידרגתי את המפרט לQ9550 ואני צריך חוות דעת על המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כמות:1 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe כמות:1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 כמות:1 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W כמות:1 קרור OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER כמות:1 מאוורר לקירור של המעבד SCYTHE S-FLEX SFF21F120mm 1600rpm כמות 1 מסך מחשב Samsung 23" 2333SW 5ms LCD…

• 9 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים