ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
תודה מראש לכל העוזרים. אני מנסה לעזור לאחי לבנות עבורו מחשב טוב שמשמש לעריכת וידאו מקצועית. ברשותי כרטיס עריכה חדש מדגם matrox rt x2 hd אשר עבורו אני מנסה להתאים מערכת איכותית בסכום של כ5000 ש"ח (ניתן לחרוג במעט אם היתרון גדול.) לא מצאתי הרבה אתרים בארץ שמציגים מפרטים ראויים אני מאוד מקווה שבפורום נכבד זה אמצא מבינים בתחום שיוכלו לעזור לי. טוב נתחיל, חברת מטרוקס יצרנית כרטיסי העריכה מציינת באתר שלה כי הם בדקו מספר מערכות שעליהם הם מוכנים להתחייב שהם טובים וישנם מפרטים נוספים שממליצים עליהם סוחרים שונים אם כי הם לא נבדקו על ידם. המלצת החברה ללוחות אם : http://www.matrox.com/video/support/rtx2/rec/mb_sys/home.cfm כמובן שאני אעדיף לוח שתומך בזיכרון גדול אם כי במחירים של הי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מצרף 2 מפרטים ורציתי לדעת מה עדיף יותר? למשל האם כדאי 16 גיגה זכרון ראם או עדיף 8 גיגה עם כונן קשיח SSD 120 גיגה? 2 המפרטים הם?: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/print_svcart.php?scID=asRD18JB
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם !!!! מעוניין במפרט מחשב עד 2000 ש"ח אין צורך בציוד היקפי: מסך,מקלדת,עכבר המחשב לצרכים בסיסיים אינטרנט, אופיסת צפייה בסרטים, מוסיקה , תוכנות קלות ,משחקים קלים מעוניין בהצעות מפרט של אינטל ו AMD תודה על עזרתכם האדיבה והמהירה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ , והאמת שאני מעדיף את הגרסאות הישנות CS ו- CS2 ככה שאני מאמין שלא תיהיה בעיה למחשבים להתמודד) , צפייה ישירה , תוכנות פשוטות של FTP , כמו פיילזילה , פיוטי וכו'. * גודל המסך? 15" ומעלה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רגיל , USB כמה יציאות , יהיה נחמד אם יהיה VGA לחיבור למסכים גדולים יותר. * בלוטות? לא חשוב אבל יהיה נחמד אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים ראיתי את זה שיש לו מ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש עוד מעט יום הולדת והוא רוצה לקנות מחשב נייד כמתנה. הצרכים שלו הם רגילים הוא צופה בסרטים,משתמש באינטרנט וכו. הוא לא צריך מחשב נייד קטן רצוי מסך בגודל 15.6/15.4 משקל בנוני עד 2.7 רצוי זמן סוללה לא קצר מידי(לא 3 שעות) רצוי יציאות עדקניות כמו DVI,HDMI שיהיה בלוטות ואלחוטי וכמובן צורב DVD ולא דרוש כונן גדול מידי 250+ תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם! טוב אז הנה המפרט..... תנו את דעתכם עליו.... תגידו מה צריך לשנות/להוסיף וכל זה.... לא הוספתי למפרט קירור ומאווררים כי אין לי מושג מה לקחת אז תוסיפו חופשי! המפרט מ KSP וקניית המחשב תהיה משם אז אין אפשרות להביא רכיבים מחנויות אחרות..... יש אפשרות לחריגה קטנטנה...... תודה! AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1490¤ לוח אם של ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 590 ¤ 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 ¤ 560 כ.מסך של eVGA 7900GT CO 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E 2050 ¤ דיסק קשיח של Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 480 ¤ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 200 ¤ HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 270 ¤ …
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן חברים, אז זהו הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ...בכל זאת סטודנט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 -תלוי עד כמה זה מטיב למערכת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.שאלה קצת קשה..אבל משחקים כבדים שיצאו לאחרונה gta ו-call of duty וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך הצעה ללוח אם וזכרונות, המפרט שאחבר אליהם... מעבד Q6600 כרטיס מסך 9800GX2 ספק ENERMAX 1000W התקציב הוא 1000 שח.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה דרך האינטרנט אבל מידי פעם הייתי שמח להריץ איזה משחק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בסגנון Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עשיתי מפרט עם Q6600 עם OC כמובן,אבל אני רואה כבר שעבר זמנו.. אז שידרגתי את המפרט לQ9550 ואני צריך חוות דעת על המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כמות:1 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe כמות:1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 כמות:1 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W כמות:1 קרור OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER כמות:1 מאוורר לקירור של המעבד SCYTHE S-FLEX SFF21F120mm 1600rpm כמות 1 מסך מחשב Samsung 23" 2333SW 5ms LCD…
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
תקציב - 3000 ש"ח כעיקרון הוא למטרת משחקים, בתקציב הזה אי אפשר לקנות מחשב שיוכל להריץ כל משחק על High אבל אני זקוק למפרט שיוכל לסחוב טוב אני חדש בכל הנושא הזה אם תוכלו להגיב ולתרום אז אני ממש אודה לכם. נ.ב. הלכתי לאייבורי מחשבים שם בלבלו אותי עם שמות מפוצצים אבל נראה לי עבדו עליי המפרט שהם הציעו: לוח אם: G41M-E43 DDR3 HDMI MSI מעבד אינטל: CORE 2 DOU 2.93 GHZ 3MB E7500 זכרון: H/S VALUE GEIL 2GB DDR3 1066MHZ כ.מסך: ATI RADEON 5450 1G-3 POWER COLOR ספק כוח: IPS550AQ3 550W FAN12 POWER INWIN
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני טס בקרוב לארה"ב ומתעתד לקנות מחשב נייד של לנובו מדגם Yoga 3 14". המפרט מופיע כאן: http://www.bestbuy.com/site/lenovo-yoga-3-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-black/9598141.p?id=1219704992674&skuId=9598141 1. האם אני צריך שנאי יקר כלשהו למטען של הלפטופ בגלל ההבדל של המתח בארה"ב למול ישראל? או שמתאם שקע הכי פשוט יעשה את עבודה? 2. באתר של Bestbuy אני רואה שהאחריות היא לשנה, לרוב אני רואה שממליצים לאנשים על 3 שנים אחריות, עד כמה הדבר קריטי? כמו כן, שמתי לב שברוב האתרים האחריות של השנתיים הנוספות מעבר לשנה הראשונה לא ניתנות ע"י היבואן הרשמי אלא ע"י מעבדה פרטית. כך לדוגמא, אם אני מביא מחשב נייד מחו"ל אני מניח שאו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המחשב שלי למחשב חדש שהביצועים שלו יתאימו להרצת משחקים עם גרפיקה גבווה כמו DOOM3, NFS Underground 2 או הנסיך הפרסי: הלוחם שבפנים. :s05: יש לי תקציב מצומצם ולכן אני מתקשה למצוא מפרט שיתאים גם לתקציב וגם לביצועים שאני רוצה. התקציב שלי הוא בין 1000 ל-2000 ש"ח. אם מישהו יכול לעזור לי למצוא מפרט שישלב בתוכו ביצועים ומחיר בבקשה שיכתוב לי תגובה עם המפרט, המחיר ומאיפה אני יכול להשיג את זה. תודה רבה גור.
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
GIGABYTE G31M-S2L Core 2 Duo E7400 DDR II 800Mhz 2GB OCZ Vista Upgrade Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm -------------- יצא 1870 . ואם אצטרך למשחקים עד בינוניים:9800GT (במסגרת התקציב,אולי עד חריגה של 2500). תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הדסקטופ שלי שובק חיים בתדירות גוברת ומתעורר רק כשאני פותח ומנקה אותו מבפנים. זה קרה פעם ברבעון וכיום קורה פעם בחודש/חודשיים. אני צריך BACKUP ראוי כמו גם פרטנר לעבודה ולרכבת. אשמח להמלצות. שימו לב שיציאת LAN חשובה לי מאד!
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לשימוש על ידי המשפחה שלי. עבודה משרדית + עריכה גרפית בסיסית מאוד בפוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , השימושים הם 4K עתידי , כונן SSD של 60GB יש לי, מעבד: 1719 ₪ - * חדש במלאי * - Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151 לוח אם: 670 ₪ - * חדש במבצע * - Gigabyte GA-Z170-HD3P (USB 3.1) S1151 זכרון: 549 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Transcend DDR4 2133Mhz כרטיס מסך: 3490 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX980Ti G1 GAMING 1190Mhz 6GB DDR5 דיסק קשיח: 269 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): 579 ₪ - * מבצע * - Zalman Z3 Plus Black + FSP Raider 650W 80+ Silver BUNDLE קירור אוויר למעבד: 190 ₪ - * מבצע * - Scythe Ninja 3 REV B מחיר סופי: למזומן 7466 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 7615 ₪ איך?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב AMD (רק מעבד, לוח אם ומארז והרד-דיסק). בתקציב עד 2500 ש"ח.. מה אתם מציעים ? (עדיף שיהיה מארז מגניב ) עריכה: אפשר להציע הצעות מקבילות גם על INTEL ..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב כמה מפרטים אבל לא הלך לי אשמח לקבל פה הצעות -ללא הארד דיסק -ללא כוננים -ללא ציוד היקפי -כרטיס מסך בינוני+חובה (7600GT לפחות) -מעבדי intel dual core E4300 ומעלה
-
- 12 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מחשב בלבד, לא צריך לכלול: מסך, ציוד היקפי, דיסק קשיח, צורב ומערכת הפעלה. ממש לא חייבים לנצל את כל התקציב. הבנתי שהפתרונות המוכללים של AMD עדיפים, מכיוון שכרטיס המסך המובנה חזק יותר. אם זה אכן כך - אז עדיף AMD. מארז עם פח עבה ושקט ככל האפשר. תודה
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש אשמח לקבל המלצה בבקשה. יש לי כרטיס מסך HD3650 AGP והבנתי שאין כבר איך להציל ממנו משהו זכרונות יש לי את זה: 3 חלקים של PC3200 512MB DDR 200MHZ אני צריך לקנות ככה: ספק, לוח אם, כרטיס מסך, מעבד, ונראה לי שזהו תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
HWZONE שלום, בעקבות ההודעה הקודמת שרשמתי פה בפורום, הבנתי שאין לי סיכוי למלא את הדרישות שלי למחשב ב1500 ש"ח, והחלטתי להגדיל את התקציב ל2500 ש"ח, אבל אין באפשרותי לחרוג ממנו כמעט. אני כן מעוניין ללכת על המעבד : Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 ולהרכיב מפרט בהתאם, שיכלול בתוכו לוח אם שיתמוך בDDR2 ובSATA2, ובכך לאפשר לי שדרוגי זכרון והארד דיסק לשנתיים הקרובות לפחות. את המעבד הזה מוכרים בפנדה במחיר נוכחי של 1076 ש"ח, לאחר ההוזלה (22%), זה בערך 840 ש"ח. את אותו המעבד ראיתי שמוכרים בזיגזג 2000 במחיר נוכחי של 888 ש"ח, לאחר הורדה של 22%, זה בערך 700 ש"ח. האם זה הגיוני שיהיה הפרש מחירים של כמעט 150 ש"ח בין 2 חברות? בכל אופן, עד כה הצלחתי להרכיב את המפרט הבא: מעבד: Inte…
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, חג שמח וכשר. אני זקוק למפרט למחשב שיוכל להחזיק כ10 - 15 שרתי משחק של COUNTER STRIKE, כל שרת כ12 שחקנים. אני זוכר שבעבר הייתי נעזר בפורום הזה ושיש פה אנשים שמבינים מאוד בנושא החומרה. אשמח לקבל מפרט ואם תוכלו להסביר מדוע המפרט הזה ולתת מחיר +- שהוא אמור לעלות אשמח. לתשומת ליבכם - אין לי ממש הערכה כספית אז תתנו מפרט ואת המחיר גם כן אני מתאר לעצמי שהמחיר לא יהיה יותר מ4 אלף ש"ח, כמה שפחות כמובן יותר טוב. תודה רבה, מאור.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-