עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן , אשמח אם תוכלו לעזור לי לקנות מחשב נייד חדש. תודה! בנוסף, איך הדגם הזה לצרכים שלי ובכלל: Toshiba Satellite L750-171 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=810985 מחיר: עד 3500 * מטרות המחשב: תכנות - הרצת תוכנות כמו visual studio 2010, צפייה בסרטים HD (וחיבור לטלוויזיה), אינטרנט ואופיס. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי, הולך להיות נייח רוב הזמן!! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים אחריות- לא חייב בינלאומי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  2. מארז EZCOOL LED + 25 M FAN ספק EZCOOL 500 לוח אם אסוס P5QL PRO P43 מעבד אינטל E8400 3.0 6MG מאוורר למארז 8 מ"מ כרטיס מסך GF 9800GT 512 O.C MSI דיסק קשיח 320 WD GB SATA2 צורב LG זכרון 2GB GEIL 800 צלעות קירור מסך SMASUNG 2MS 19 953BW רמקולים USB פשוט הכל 3800 שקל. מה אתם אומרים? ואם יש לכם שינויים או הצעות אשמח לדעת. תודה

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by wisetp,

אחר צהריים טובים, אני מחפש מפרט טוב לשרת אשר יחזיק אתר עליו. מה אני בעצם צריך שיהיה באתר? הרבה תמונות המון ומידע. אני צריך שהמחשב יצליח להעיף כמויות של גלריות בדקה על מנת שלא ירגישו באיטיות וכמובן שלא יהיו נפילות. אשמח לקבל הצעה למפרט שאחד המומחים פה יוכל לבנות לי שיגיע בין 15 ל18 אלף ש"ח. כמובן מחירי מותגים כגון DELL HP. תודה רבה ! בברכה, מאור.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל עדיף כמה שפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 רזולוציה 1680/1050 * * אם לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקית בסגנון באד קומפני 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אי…

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  5. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב עד 2K כולל מסך. מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט,סרטים והורדות, אבל גם קצת משחקים בסיסיים. ויש גם עדיפות למארז שקט. אפשר לחרוג קצת מהתקציב, אבל התקציב צריך לכלול בתוכו מסך. חנות באיזור ר"ג והסביבה- עדיף. למישהו יש המלצות ? תודה,

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  6. חבר מעוניין במפרט למחשב לעריכת תמונה בפוטושופ, והוא די לחוץ ומעוניין לקנות כמה שיותר מהר מכיוון שהמחשב שלו די מתפגר. לצערי אין לי מושג מה התכונות החשובות למחשב בעריכת תמונה, אז אני אשמח לקבל המלצות למפרטים. אז מדובר במפרט ללא ציוד היקפי בהגבלת תקציב באיזור ה-2500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  7. אהלן חברה שבוע טוב. אני מחפש מחשב נטבוק קטן בעיקר לטיסות,קצת אינטרנט וזמן פנוי תקציב 2000K מסך 10 טוב לי אבל גם יותר מתקבל(למרות שבתקציב הזה קשה למצוא יותר) חברה מועדפת-אין משהו ספציפי סוללה כמובן רצוי כמה שיותר חזקה ויציאות לא חובה אבל אם יהיה לטלויזיה יהיה מעולה מחשבים לדוגמא Dell Inspiron Mini 1012 Atom N450 GMA 3150 NetBook Asus Eee PC 1005HA 160GB N280 NetBook מחפש כמובן כמה שיותר תמורה למחיר לא משנה לי מראה וכדומה תודה רבה ממש מעריך את העזרה כי לבד אני אבוד לגמרי

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by shaithebest,

שלום לכולם במחשב הנייד- הכטיס מסך הזה: NVIDIA GeForce G72MV 128MB יצליח להריץ לי את משחקי הספורט החדישים 07-08 של פיפא ו NBA לייב? אני מתכוון אם הכרטיס מסך הזה יריץ רק את משחקי הספורט בחדישים בנייד חלק בלי לקרטע? במפרט של נייד ב6000 עדיף לחפש כרטיס מסך אחר? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש למשחקים( שהכל יעבוד עליו במקסימום ) וצרכים רגילים(אינטרנט,מוסיקה,סרטים) הדרישות הם : -שהחברה תהיה אמינה -כ.מסך,מעבד כמה שיותר חזקים וRAM כמה שיותר גדול -אם אפשר שהמסך יהיה בגודל 17 אינץ' -הסוללה תספיק לפחות למספר שעות -הגודל והמשקל לא ממש חשובים אבל עדיפות לכמה שיותר קל ניתן להתגמש במחיר עד 200$

10. Started by GnApple,

1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COH, LoL, GW2, Skyrim, Borderlands, Planetside2 XCOM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  11. שלום רב. להלן מפרט מחשב אותו עמית לעבודה מעוניין לרכוש: רכיבי המערכת: שם הפריט מק"ט אחריות כמות מחיר Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz 800mhz 2MB שנים על ידי היבואן 1 550 DFI INFINITY BloodIron P35-T2RL שנים על ידי נעה מחשבים 1 490 OCZ DDR2 Value 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 533MHZ CL4 כל החיים על ידי נעה מחשבים 1 235 SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB שנים על ידי היבואן 1 345 Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA שנתיים על ידי היבואן 1 130 INNOVISION GEFORCE 9600GT 512MB DDR3 PCI-E שנים על ידי נעה מחשבים 1 650 COMPUCASE 6A19 Black 400W TRT PSU שנה על ידי היבואן 1 370 סה"כ מחיר: ¤ 2,7…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by Voodude,

אהלן, אשמח לעזרה בקניית מחשב נייד לשימוש משרדי (ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וניגון מוזיקה וסרטים) שכנראה יריץ מידי פעם Visual Studio. הנייד יקנה אונליין ויאסף מארה"ב, התקציב הוא 1000 דולר +- מעדיף פחות אלא אם כן נותן שיפור משמועתי בביצועים / חיי המחשב. מאוד חשוב שלא יהיו בעיות התחממות (אני כרגע עם נייד של דל שעושה המון בעיות בנושא למרות התחממות) גם אם על חשבון גודל. מבחינת גודל מסך, 13'-14' נשמע לי טוב. אשמח ליעוץ בנושא

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by uzana2004,

שלום לכולם... חבר שלי טס לסינגפור והוא יכול להביא לי נייד... אני צריך מפרט למחשב כזה,אז ככה: המחשב מיועד לסטודנט,הכרטיס מסך לא קריטי... כמו כן מה אתם חושבים על קנייה בארץ זרה?האם יהיה לה בעיה בויסטה? חשוב לי שהמחשב יהיה חזק מאוד ויחזיק ל-3 שנים..כמו כן איך הולכת האחריות בקנייה כזו?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 ש"ח בלי חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280x1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV Battle Field Bad Company 2 Assasin Creed 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?לא חשוב 1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  15. צריך ייעוץ לגבי הנייד הזה של חברת טושיבה מבקשים עליו 2900 שקל האם זה שווה וזה המפרט מעבד ליבה כפולה מתקדם Intel® Dual-Core 1.86GHz נפח דיסק קשיח - 250GB! מסך 15.4 קריסטלי, TruBrite® WXGA TFT High Brightness display זיכרון מורחב ומהיר 2048MB בטכנולוגית DDR2 במהירות 667MHZ מצלמה מתקדמת הקוראת תווי פנים-Toshiba Face Recognition תומך תקשורת אלחוטית WI-FI כונן צורב וקורא DVD superMulti כרטיס מסך משולב חזק במיוחד Intel® GMA X3100 UP TO 358MB מערכת הפעלה מקורית Microsoft Windows Vista Home Premium משקל החל מ- 2.56KG קונים מחשב נייד של TOSHIBA ומקבלים: תיק צד איכותי למחשב נייד שדרוג הזכרון ל- 2048MB מתנה מה דעתכם ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היתעקמו לי כמה מקשים ואני צריך לקנות חדשים אבל אני לא מצליח לימצוא באינטרנט כלום אגב היתקשרתי ל HP והם נתנו לי מספר של איזה ספק אבל הם רוצים 450 ש"ח על כל המקשים או 25 ש"ח עבור על אחד... קיצור אני מנסה לימצוא משהו יותר זול באינטרנט..

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by or0000000,

ציטוט שלום רב, מעוניין לקנות מחשב עד ארבעת אלפים שקל, ניתן לחרוג מהתקציג בעוד 1000 שקל. המחשב מיועד לצפייה בתמונות, ועריכה קלה שלה ובנוסף לשימוש באינטרנט ותוכנות כמו מייקרוספט וורד ועוד. התכנון לקנות אותו מאיזור ירושלים, עדיף מחשב שקט יחסית, עם מסך גדול, 17 נניח, עדיף מחשב עם מסך טוב, בו אפשר לראות תמונות בצורה איכותית. עדיף מחשב שמגיע מורכב. עדיפות למחשב נוח, יציב, עם מקלדת גדולה וממשק פשוט.המחשב מתוכנן להקנות עכשיו.לא מתוכנן שדרוג. תודה רבה, אור

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by tehnodrom,

רוב העבודה איתו תהיה איי סי קיו אינטרנט וסרטים אבל שיריץ משחקים חדשים תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  19. שלום. אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט ב-4000 שח, כולל מסך 22 אינצ'. אין צורך במקלדת/ עכבר/רמקולים. המחשב לשימוש כללי - קצת משחקים, מוזיקה וכו'. ומבוסס אינטל תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by eyal00,

נראה לכם שבסכום הזה אפשר להשיג מחשב יותר טוב למשחקים? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 2X512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E 80GB SATA 7200 8MB WD800JD HEC Compucase CI-6919 400W סה"כ 4157

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by Shimda123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, office, browsing the internet ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת,עכבר אין העדפה לדגמים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 …

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by Cynicoren,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג, אך זה לא דחוף. מנסיונכם, אם אחכה לבלאק פריידי, יש סיכוי לירידת מחיר משמעותית (10% ויותר) במחיר רוב חלקי המחשב השונים? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מחפש לקנות מחשב בשבוע הבא. לעבודה. הישן כבר לא סוחב ... :'( המחשב דרוש לי לעבודת תלת מימד ורנדורים ( 3D Studio Max) גרפיקה/פוטושופ, ןעריכת ווידאו. מעבד מהיר, לוח טוב - בודק אפשרות לעשות אוורקלוקינג, לפחות 2GIG זיכרון, 2 דיסקים קשיחים, כרטיס מסך מהיר אבל לא יותר מידי יקר ( 1000-1600 ש"ח) כונן DVD-RW + כונן DVD רגיל, ספק מתח טוב, מארז מאוורור. עלות: 6000-7000 ש"ח למחשב + באופציה מסך 19" LCD אכותי. כרגע אני חושב על מערכת הבאה: מעבד: E6600 או E6300 לוח GYGABITE P965 DS4 זיכרון 2 GIGA KINGSTON כרטיס מסך GEFORCE 7950GT 2 דיסקים קשיחים של SUNSUNG 150+300GIGA וכל השאר... אם יש המלצוות, הערות, מפרטים נוספים, אשמח לשמוע. תודה על תגובה מהירה כי אני צריך להזמין/או להרכיב מערכת ביום…

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  24. + חיבור HD חיצוני ועוד התקנים חיצוניים כגון FIREWAIR מצלמות USB ו-AV ללא מסך , ללא צורב DVD.בנוסף יש ברשותי כרטיס קול PCI טוב-4 יציאות, כרטיס FAIREWAIR PCI חדש , כרטיס USB-4 PORTS חדש , כרטיס מודם , כרטיס רשת. כשניגשתי לבקש הצעה מחברת מחשבים מוכרת, הציעו לי את המפרט הבא: מארז: EZSILVER לוח אם: ( המליצו בעיקר על MSI ) , אני ביקשתי ASUS .הציעו דגם P35 מעבד: INTEL E6750 CORE 2 DUO זכרונות: 1 ג'יגה 800 MHZ של חברת OCZ עם קירור מיוחד על הכרטיס ( שידרוג ל-2 ג'יגה תוספת 200 ש"ח ) כרטיס מסך: NEVIDA NX8500GF 512 MB דיסק קשיח: W.D.320 GB ( כתב ליד 16M-לא מבין למה התכוון) אבקש מכם את דעתכם למפרט זה ואולי תמצאו לי מפרט אחר יותר טוב ובמחיר יותר זול. מחכה לתגובות, תודה, אורן.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by compman12,

שלום, מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסה. בגדול אין תקציב, התלבטתי מאוד לגבי apple air 13 . השאלה היא אם לא עדיף apple macpro retina ? לגבי תקציב - לא כלכך יודע כמה כדאי להשקיע, אני מוכן להשקיע שהמחשב ישרת אותי ל4 שנים. הבנתי שapple air מאוד מאוד חזק וזמן הבטריה שלו מוביל. כמובן שהתקין וינדוס במקביל, אבל יש הרבה תוכנות תמיכה למאק. אשמח לדעות, תודה!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.