עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omri55,

מחשב בעיקר מיועד לגראפיקה ותוכנות רינדור/לא משחקים. חשוב שיהיה קל, מסך קטן גג 15 וחשוב לי שיראו טוב במסך גם באור יום שמתי לב לכניסתו של המעבד I7 החדש ואני שוקל לקחת אותו מחשבים חזקים שראיתי עד כה DELL 1557 ASUS G51J-A1 HP dv6t איך הDELL XPS? אשמח להתייעצות אתכם והשוואות ואולי דגמים נוספים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים משרדיים, צריבות פה ושם , אינטרנט ווידאו בתקציב גג של 4000 שח. לא משנה לי אם זה אינטל או אמד .לא מעוניין בהמהרה.

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by idanmev,

היי, ברצוני לקנות מחשב נייד ואשמח אם תוכלו להעריך מהי עלות המפרט: HP 15.6" Intel Pentium T4200 2.0GHz Laptop Base Features Approximate Battery Life Dependent On Usage Hard Drive Speed/Capacity 320 GB LED Backlit Display No Optical Drive 8X DVD±R/RW LightScribe SuperMulti with Double Layer Processor Speed 2.0 GHz Processor Type Intel Pentium Processor T4200 RAM 3GB DDR2 (Exp. To 4GB) Screen Size 15.6" Graphics Discrete Video Memory No Expandable Video Memory No Graphics Chipset Intel Graphics Media Accelerator 4500M Integrated Video Memory Yes Native Screen Resolution 1366 x 768 Upgradable Video System No Video Memory 1309 MB המחיר המוצע עליו הוא 470$, …

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  4. היי חשבתי על הדגם הזה ואם מישהו יכול לעזור ולהגיד לי את ההבדלים ביניהם ובכלל אם יש משהוא יותר משתלם במחיר הזה אשמח להצעות אגב המחשב ירכש באילת. https://www.bug.co.il/brand/asus/color/silver/vivobook/15/k513ea/l12248w?UTM_SOURCE=ZAP& או זה https://www.bug.co.il/brand/asus/color/silver/vivobook/15/k513ea/l12248t תודה לעוזרים...☺️

5. היי חבר'ה, המחשב שלי גוסס כבר תקופה ואני רוצה לקנות מחשב חדש. אשמח לעזרה שלכם לגבי הרכבת המפרט. המחשבה היא ל5-10 שנים קדימה ולכן הדבר הכי חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר, יזוז חלק ובלי תקיעות. לא מיועד בעיקרו לגיימינג אך אני משחק פה ושם משחקים במחשב. ולכן רוצה שהמחשב יוכל להריץ גם משחקים חדשים בעתיד. בחרתי באתר של KSP רק בגלל שהממשק שלהם נוח אבל מבחינתי אפשר לרכוש מכל הרשתות הגדולות בתעשייה (TMS, Ivory וכדומה). אני הולך לקנות את המחשב באילת. (אולי בארצות הברית אבל אני בספק שיהיה לי כוח להתעסק בזה בזמן חופשה) CPU: Intel Core i5 12600K 3.7Ghz 20MB Cache s1700 - Box (https://ksp.co.il/web/item/179107) #1270# Motherboard: MSI PRO Z690-A WIFI DDR4 LGA1700 Intel …

• 9 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22964156 http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?pi=3ICK52 על האסוס יש ביקורות טובות אך הזכרונות איטיים יותר והמעבד הוא i3 בזמן שלנובו חזק יותר אבל אני מפחד מאיכות ה"פלסטיק" מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך 23"-24" 4. האם יש רכיב שאין…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by er4n,

צהריים טובים, אחי מחפש לפטופ לעבודה...הדרישות שלו הן: הוא צריך שהתוכנות הבאות ירוצו חלק - ויסואל סטודיו, מאטלב, logisim , multisym ,orcad cadenc (ותוכנות נוספות בסגנון הזה) הוא לא צריך גרפיקה "מטורפת" מסך בגודל לא ענק ולא קטן תקציב סביבות 3000-3500 זה בסדר? אם לא אז כמה שיותר קרוב=) אשמח לעזרה\כיוון בבקשה:) תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by yambtz,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד. הוא אמור לשמש אותי שנה אחרונה של תואר ראשון ושנתיים של תואר שני, כלומר לפחות שלוש שנים. לכן גם הדרישה המרכזית שלי היא אחריות ל-3 שנים, גם במחיר של חריגה מהתקציב. אני אמנם רואה סרטים במחשב לפעמים, אבל המטרה המרכזית שלו היא לימודים, כלומר מסך גדול ונוח לקריאה ממושכת ומקלדת נוחה לכתיבה של עבודות. אבא העמיד לרשותי 2000 ש"ח לצורך העניין, וממה שאני מבין אני אצטרך להוסיף לפחות כמה מאות שקלים. כל שקל שבאמת מצדיק את עצמו לצרכים האלה אני אמצא דרך לגרד, גם אם זה 800 ש"ח. כלומר הכי קרוב לתקציב שיש, אבל שעדיין יהיה משהו ששווה לקנות ויעשה את העבודה. אם יש חנות באילת ששווה לקנות בה (ממה שראיתי זה יוצא יותר יקר) אני מגיע לשם הרבה. חוץ מזה גם יש לאבא שלי ח…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  10. אהלן חברה יש לי שאלה האם אפשר לקנות THERMALTAKE SHARK וגם BIG TYPHOON האם זה לא יגע אחד בשני במאוורים של הארחורה אם ה ביג תיפון סלחה אם זה לא בפורום זה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. אהלן חבר'ה, אני בונה מחשב שיהיה בסלון (כלומר שיהיה שקט) ויהיה מיועד למשחקים כבדים, סרטים וכל דבר שאפשר לעשות על פלאזמה 42" יעשה גם OC כדי לקבל מחשב מהיר מאוד. להלן המפרט: Intel Pentium Dual Core E2160 - 1.8 GHz 1MB cache 65nm - LGA775 478.78 ש"ח GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX 586.05 ש"ח OCZ 2x1024MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-5-5-12 388.71 ש"ח GIGABYTE GeForce 8800GT 512MB - PCX - retail 1,573.52 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 381.75 ש"ח NEC DVD-RW AD-7170A x16 (BLACK) DUAL LAYER DVD RAM X12- BULK 170.99 ש"ח NZXT LEXA BLACK Steel Chassis NO PSU 546.62 ש"ח Enermax Liberty 400W 415.43 ש"ח SUNBEAM …

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  12. אצטרך מחשב בתקציב של 3000 אלף לשימוש של עבודות,אינטרנט,צפיה בסרטים,ומשחקים מינימלים אודה אם יהיה במפרט *מסך 17 שטוח דק *מקלדת עכבר ורמקולים פשוטים *צורב די וי די *שיהיה זיכרון 512 *וכרטיס מסך ומעבד טובים תודה תודה תודה!

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  13. היי, חבר ביקש ממני לבנות לו מפרט.. אשמח אם תעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? להריץ משחקים בינונים- קלים, סרטים קלים, אינטרט ועבדה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. מסך 19" (1080X1024 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהו? מארז צר ככל האפשר ו320GB לפחות. 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? לא הנה הפרט ראשוני שבניתי: Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER , יחידות 1 ₪53 http://www.rsm.…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by haziri,

שלום לכולם :user: אני רוצה שתרכיבו לי מחשב עם תקציב של 5000 שח כולל מעמ''ם לא כולל מסך אני צריך אתה המחירים מחנות אחת כי אני לא מרכיב את המחשב לבד. אני לא צריך עכבר ורמקולים אבל אני גם רוצה מחירים והמלצות על מסך 17 אינטש המחשב מיועד לצרכים של גלישה ומשחקים כבדים!! ;D אני לא צריך מודם אבל אני צריך כרטיס רשת ועדיף שיהיה און בורד! אני לא צריך גם כרטיס סאונד אבל שיהיה אם יש און בורד!! אני צריך כונן אחד של 80 ג'יגה מעבד: AMD + קירור תואם זיכרון: ddr וגם- pc2700 ניראה לי אם לא תקנו אותי! ואת כל השאר לפי התקציב! אהה ואל תכללו את המסך במפרט של ה- 5000 שח

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by puuma,

שלום אני מעוניין במפרט עד 4500 כולל מסך שיהיה בסדר למחיר שלו תודה.

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by clintojpz,

שלום, אני מחשב שיריץ לי את הGTA.Iv על איכות בינונית ושיעבוד לי סבבה יש לי מסך 17 אינץ'. לא חשוב לי הרעש . לא חשוב לי אוובר קלוק. העיקר שיריץ לי את המשחק ואני יוכל לשחק.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, המחשב עושה בעיות והגיע הזמן להחליף אותו. משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, ובנוסף אני מתקין עליו איזו תוכנה שמשמשת אותי בעבודה שצורכת זיכרון, ככה שדרוש 2 גיגה, ועדיף כבר 4 שלא יחסר בעתיד, ונחמד שיהיה חזק ומהיר.(אין לה בכלל צרכים גרפיים. זה פשוט בסיס נתונים של אורקל) אשמח גם על המלצה על היכן לקנות (גר קצת דרומית לחדרה ויהיה נחמד שהאחריות באיזור, אלא אם כן אתם אומרים שמשתלם בהרבה חנות באיזור ת"א) תודה, ערן

18. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב נייח שישמש בעיקר לגיימינג בסיסי (פורטנייט) ועריכת מצגות ווידאו חובבנית. בתודה מראש, שלומי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K,ניתן לחרוג בקצת מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בסיסי דוגמת פורטנייט, מיינקרפט. תוכנות גרפיקה ועריכת מצגות ווידאו: Photopia, Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (מתלבט בין 24 ל- 27) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה…

19. מדובר ב HP dv5000 חד משמעית לא משתלם לתקן אותו. הלוח אם מת, הבטרייה גמורה, כל השאר בסדר גמור. אני יכול לנסות למכור אותו באיביי (דרך מישהו בארה"ב, לא יהיו בעיות משלוח) אבל לא בא לי לסחוב אותו לארה"ב.. מישהו מכיר מקומות בארץ שיקנו ממני אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  20. AMD ATHLON 64 BIT 3200+ 2000FSB 512K S939-VENICE - BOX= 977 DFI INFINITY NF4 ULTRA= 590 Club-3D GeForce 7800GT 256 = 1,749 ADATA DDR 1024MB 400MHZ CL3= 550 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII= 469 LG DVDRW GSA-4167B BLACK BULK =247 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU= 289 FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm= 330 איך המפרט והכרטיס מסך?

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  21. שלום לכולם, אחרי קריאה בנעוץ, מצאתי ש: אז רציתי לדעת האם המחשב שלי הוא אחד מ-1% האלה.. המחשב הוא hp compaq 6730b תודה!

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by amiraba,

ראיתי שפרסמו בבאג את המחשב הזה ואין כמעט ביקורות עליו, מישהו יודע עליו משהו? מדובר במעבדים החדשים של אינטל ה I5 אשמח אם תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by marmark,

שלום לכולם, לשמחתי אנחנו מתנתקים מהכבלים . ורוצים לקנות מחשב סלוני כמובן שיריץ סרטי HD 1080 בלי בעיות. אשמח לקבל המלצה למפרט ללא ציוד היקפי עד 2000 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. תחילה נענה על השאלון: * מטרות המחשב? לימודים . אופיס, תכנות והרצת סימולציות (MATLAB ) , סרטים לחיבור ל מסך חיצוני HD , עבודה במקביל. * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? קל יותר טוב יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך לרוב יהיה בחשמל אך יהיה נחמד לדעת שניתן לעבוד איתו בלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ 3 שנים+ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממה שהבנתי למעבדים החדשים של אינטל יש מאיץ גרפי מובנה ושיכול לעמוד בצרכי ( סרט HD על מסך חיצוני ? ) הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הסדרה…

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by FearNot,

שלום לכולם בערך בתחילת ינואר אני מתכוון להזמין את המחשב החדש, המעבד, הזיכרונות והכרטיס מסך יגיעו מnewegg.com וכל השאר מהארץ המחשב מיועד לגיימינג כבד, לאוברקלוק ולשאר השטויות שעושים עם מחשבים בימינו. הנה המפרט שהרכבתי, דעות, הצעות לשיפור וכו' יתקבלו בברכה ! את זה אני מזמין מTMS: קטגוריות מוצרים מחיר כמות לוחות אם Asus P5N32-E SLI ₪ 1081 1 מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ₪ 457 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ₪ 260 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ₪ 600 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ₪ 443 1 מעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E1681911501…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.