ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות,מוזיקה,סרטים,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty,world of warcraft,gta,fifa 2011,rome,worms -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG flatron 915ft pluse 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ה…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המחשב ישמש למשחקים כבדים על רזולוצייה 1920x 1200 (הגדרות גבוהות) הצעות לשיפור והסבר יתקבלו בברכה Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty - 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel ¤580 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_4gb_edition Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe, יחידות 1 ¤1480 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1352 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid To…
-
- 13 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מבולבל למה רואים מפרטים עם זכרונות DDR3 1066MHZ אבל מעבד שתומך FSB 800MHZ בלבד, לדוגמא DELL STUDIO 14Z בעוד שבמקרים אחרים שמים מעבד P8600 שתומך 1066MHZ עם זיכרון DDR2 800MHz ?! (ראה DELL E6400). מנסיוני במחשבי PC , זה היה נחשב לחוסר תאימות או OVERKILL של אחד הרכיבים. אני מניח שלא מדובר כאן בטעות , הרי רכיבי מחשב נייד אמורים להיות מאוד תואמים אחד לשני. מה קורה פה?! מה אני מפספס?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 7 3700X Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1480 לוחות אם: MSI B4,50M Mortar Titanium כמות: 1 - מחיר: ₪ 474 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 318 ספקי כוח: Gigabyte PSU 700W PFC Bronze 80+ Modular B700H כמות: 1 - מחיר: ₪ 259 כונני SSD: Samsung SSD 256GB SM961 M.2 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 206 כוננים קשיחים: WD HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 Blue 3.5 כמות: 1 - מחיר: ₪ 180 סה"כ: ₪ 2917 השארתי לי בסביבות ה2000 ש"ח לכרטיס מסך, אני מתלבט בין RX 5700 XT לבין RTX 2070 Super/RTX 2080 (יש לי אפשרות להשיג משומש במצב חדש בטווח המחיר זה)…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברה, צריך את עזרתכם בגדול אני בונה לחבר מפרט למחשב כאשר פרט לשטויות העקריות רוב העבודה תהיה בתוכנות AUTOCAD ו ARC+ (זה העבודה שלו) ויכול להיות שיותר טוב להם P4 אבל אני לא יודע, בנוסף הוא רוצה גם לשחק אבל לא ללכת על פי המשחקים בהרכבה אלא רק לאפשר הרצה סבירה של משחקים. פרט לכך מאד מאד חשוב המסך כי רוב היום הוא מול המסך ולכן לא להתפשר שם. המחשב צריך לכלול צורב DVD ומסך LCD ,מארז טוב ומאוור, אבל מארז סולידי (בלי חיזרים אורות טראנס ושאר פרפראות) ספק אמין כמובן, במידה ולא נכנס בתקציב מסך נורמלי ניתן להתפשר על CRT אבל רצוי שלא. התקציב הוא בין 6000 ל7000 שקל אבל רצוי לכיוון ה 6000. אינ מקווה שיש פה חברה שמכירים את התוכנות מבחינת דרישות וידעו לעזור לי אשמח לכל יעוץ. The Z-Gu…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המצב זה ככה... Dell Inspiron 1545 שמתפקד אצלי בתור מחשב ביתי (על תקן נייח), מחובר כמעט כל הזמן לחשמל, לא מוציא אותו (לפחות בינתיים) מהביתה, ולכן גם לא מהחשמל, לפעמים מוציא אותו מהחשמל בכדי להסתובב איתו בבית, אבל לא קורה יותר מדי. השאלה היא, האם הטענה ממושכת על סוללה טעונה יכולה לפגוע בביצועי הסוללה בעתיד? האם עדיף לי להפעיל את המחשב בלי הבטריה (הרי הוא כל הזמן מחובר למטען), ורק שאני צריך, לחבר את הבטריה ולהטעין אותה? אשמח לדעת מה ההשלכות של כל מצב - להשאיר את הבטריה במכשיר, כמה זה באמת יכול לפגוע בבטריה עצמה? - להשאיר את הבטריה מחוץ למחשב, ולהפעיל את המחשב על המתח מהחשמל. מה ההשלכות של זה על המחשב עצמו ועל הבטריה? המון תודה מראש על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בטווח מחירים של 2500 עד 3000 ש"ח עם מסך גדול יותר מ13 אינץ'. כיוון שזה לא עבורי, אם יהיה צורך להגדיל את התקציב אני אבדוק ואעדכן. העדיפות היא לחסוך כמה שניתן. אשמח להמלצות, תודה מראש! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ושימוש בקונטרולר Vestax Typhoon (שימוש בתוכנות: Serato DJ Intro ו- Virtual DJ) * רזולוציית המסך? לא ממש משנה, אני מניח ש1920x1080 זה מספיק (גודל מסך שיהיה גדול מ13 אינץ') * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא ממש משנה, כי השימוש יהיה בעיקר בבית, אבל קל ככל שמתאפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני חושב שרק HDMI * Bluetooth? כן אם שאר הדרישות מא…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הבא, בתקציב של בערך 2000 (כולל מסך) לתכנות, אופיס וגלישה סתם. המפרט בא מהאתר של KSP, וזה עוד דבר שרציתי לשאול עליו: החנות בסדר? אין עם התמיכה והשירות בעיות מיוחדות? והמפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 2500+ (S-754) 390 1 390 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK Price Units Total K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 420 1 420 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256Mb 400MHz Samsung 150 1 150 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB 7200 2MB WD800BB 325 1 325 מארזים? Price Units Total 4JA-213 ATX MIDI 350W Blue and Silver 165 1 165 מסכים? SAMSUNG Price Units Total 17'' 793 DF FLAT 710 1 710 Tot…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך איזה 1000 בצד אם זה לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי אפשר לחרוג מ 8000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS,BF4,LOL,AC4,GTA,THE LAST OF US וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצה לקנות גם מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
רציתי לקנות מחשב נייד ללימודים וביגלל שזה תואר שקוראים בו הרבה(משפטים) חשבתי להביא לפטופ עם מסך מגע אבל המון אנשים אמרו לי שזה לא שווה את זה ואני לא באמת ישתמש עכשיו בהתחלה רציתיי להביא איזה דגם של dell: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31273 אבל עכשיו אני מתלבט כי אמרו לי שמיותר ועדיף פשוט להביא משהו יותר טוב ובכללי אמרו לי שדל הם לא מה שהם היו פעם ועדיף לי כבר להביא hp/lenovo/asus השאלה מה אתם חושבים או ממליצים לי לקנות התקציב שלי הוא עד 3500 מעדיף באיזור ה3K מה אתם אומרים? חשוב לי שיהיה 512GB או יותר
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. חבר צריך מחשב לאינטרנט וורד וכאלה ... התקציב הוא 3000 שקל. צריך מחשב (עם כל החלקים בתוכו), מסך, מקלדת ועכבר. אין חשיבות לחברה של החלקים (amd/pentium) רק מה שחשוב שזה יהיו חלקים טובים ולא זבלה ... תודה רבה. מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 2800+ (S-754) 490 1 490 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8U (S-754+ULI+AGP+SATA) 335 1 335 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB 400MHz V-DATA 270 1 270 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB 7200 8MB WD800JB 340 1 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? CD Recorders Price Units Total LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 (Silver) 170 …
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, הנוכחי שלי נמצא איתי עוד מימי XP השמחים (ועדיין מותקן עליו XP...). בכל מקרה המחשב הקודם שלי נקנה בהמלצה מכאן והייתי מאוד מרוצה ממנו עד ללא מזמן. אשמח אם תוכלו לעזור לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 2, Torchlight 2, Diablo …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה רבה מראש! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מדובר במחשב לילדה צעירה, שאוהבת מאוד לשחק minecraft. בנוסף גם עריכות וידאו בסיסיות ולא מורכבות לשם העלאת תכנים ל-youtube. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הכוונה לקנות מחשב פשוט יחסית - אם ניתן להשאר בתקציב של 1500-2500 ש"ח זה יהיה מצוין. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש מסך, יש מקלדת ועכבר. כדאי לקנות רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) המממ... יש לנו זרוק פה SSD של …
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אך אם יש רכיב טוב יותר שייתן תמורה טובה יותר בהפרש קטן נא להציע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר, צפייב בסרטי HD ומשחקים חדשים שיפעלו לא חייב על הגדרות גראפיקה מקסימאליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. שאלה קטנה. פעם ראשונה שאני קונה ב איביי, ורציתי לדעת משהו, האם המחשב הבא שאני מעוניין בו אמור להוות איזושהי בעייה בכניסה לארץ? כי אמרו לי משהו על משרד התקשורת, תדרים ועוד שטויות שאני לא כלכך מבין בזה. אז בקיצר, האם אני יכול לקנות את זה בלי בעיה? כמובן שיש מכס והכל. תודה רבה רבה http://cgi.ebay.com/10-2-Windows-7-Slate-Tablet-PC-2GB-320GB-INTEL-Wifi-/170659794424?pt=US_Tablets&hash=item27bc1dcdf8
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך בלי לפגוע בביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב- משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assasian Creed, Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל קומפלט. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב את הלוח mATX של INTEL - DP55WB עם כרטיס מסך של PowerColor ATI HD 5750 ולשים אותם במארז TT Wing MA. השאלה היא האם הכרטיס מסך שהוא למעשה כפול, יתאים מבחינת הגודל ויכנס בלוח ( ולא יתנגש ב -Heatsinkים או קבלים למינהם), או האם הוא לא ארוך מידי. והאם יש מקום במרז לזה. תודה, רועי כץ
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מחפש נייד\נטבוק קטן ושיריץ skype שיחת וידאו ובו זמנית גלישה עם מספר טאבים פתוחים על גבי WIN XP\WIN 7. 1. האם מעבדי ATOM מסוגלים להתמודד עם הדרישה, ואחל מאיזה סדרה\דגם (חד ליבתי\דו ליבתי) 2. הסתכלי גם על המעבד E-350 של AMD , הוא יוכל להתמודד עם הדרישה. 3. אם להריץ את אותו דבר על לינוקס (אובונטו) זה יקל על המעבד? נ.ב חשוב לי שהמעבדים יהיו קרירים, הנייד יעבוד 7\24.
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
צריך עזרה לבחירת מפרט 4500 שקל. המחשב בעיקר לסרטים ומשחקים, עדיפות לכרטיס מסך 4850. חשוב מאוד 2TB מקום במחשב לאחסון הרבה מידע. תודה (: מסך שברשותי הוא 22 אינץ'. צריך מחשב ללא ציוד הקפי וללא כונן אופטי, יש לי כרגע אני פשוט אעביר
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בשביל משחקים ואני רוצה להתייעץ בקשר לספק שהם מציעים לי, זה המפרט: מעבד : e8400 זיכרון פנימי: /4096MB-800MHZ-KINGSTON לוח אם : GIGABYTE CHIP INTEL P43דגם GA-P43-DS3L דיסק קשיח: WD /SEAGATE 750gb צורב DVDRW X 20 LG/NEC כרטיס מסך ATI GIGABYTE HD 4870 1024MB DDR5 EZ COOL 500W TRUE POWER ספק כח שקט [אני מעוניין להחליף את הספק משום שהבנתי שהוא לא טוב]
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד ללימודי הנדסת חשמל ומתלבט בין שני דגמים של לנובו- http://shop.lenovo.com/il/en/laptops/ideapad/yoga/yoga-2-pro/ http://shop.lenovo.com/il/en/laptops/thinkpad/yoga-series/yoga/ ב-thinkpad יש אפשרות לסטיילוס אקטיבי מה שנראה לי מעולה ללימודים, מצד שני המסך שלו יותר קטן והוא יותר כבד מדגם הפרו.מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניינת לרכוש מחשב PC לעריכת וידאו בתוכנת AVID, התקציב שעומד לרשותי עד 7000 ש"ח... קראתי את הדרישות באתר החברה אך אני אודה לכם אם תוכלו להציע לי מפרט מדוייק הכולל כרטיס מסך מסדרת nvidia quadro וכרטיס קול של sound blluster. אני מעוניינת לעבוד בשני מסכים ויש ברשותי מסך אחד כך שהמפרט צריך לכלול מסך אחד (לא דק), עדיפות לכרטיס מסך עם אפשרות לחיבור מוניטור אנלוגי TV. בנוסף אני זקוקה לכניסת firewire לחיבור מצלמת DV לדגימה ולהורדת הסרטים (הבנתי שלרוב כלול בלוח האם). אני מעוניינת גם בסט רמקולים איכותיים (וסאב) ובאל פסק. יש ברשותי את תוכנת ההתקנה ואת הAVID exspres pro אני סטודנטית לקולנוע במכללת ספיר... (במידה ותעודת סטודנט יכולה להוזיל את המחיר...) תודה...
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד אחרי ששלי נהרס. השימוש העיקרי במחשב הוא אינטרנט וסרטים הנקודה החשובה שתהיה לו יציאת HDMI לחיבור לטלויזיה לצפייה נוחה. עברתי על כמה מפרטים קודמים שהוצעו פה אבל אני לא יודע מה עדכני ומאיפה אפשר להוציא את המקסימום בטווח מחירים הזה תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מפרט מחשב לעבודה משרדי+קצת סטודיו מקס ועריכת וידאו עד 4500 ש"ח כולל מסך דק 17 אינצ' (מצאתי מסך דק 17 אינצ' של LG). עוד לא החלטתי מה יותר טוב עבורי אינטל או AMD אז אני פתוח להצעות מה שאני כן רוצה זה: 1. שתי זכרונות 512MB DDR2 שיעבדו במקביל. 2. לוח אם איכותי שתומך ב PCIEXPRESS, ובדיול או דאבל DDR (אני לא בטוח מה ההבדל). 3. מעבד 64 ביט (כי אומרים שזו הטכנולוגיה החדשה (גם צריך את זה לווינדוס החדש לא?!). 4. צורב דיוידי. אחרי מסך של 1500 זה משאיר לנו 3000 לעבוד איתם... אני מצאתי משהו מתאים ב-3500 (מצורף המ]רט) תגידו מה אתם חושבים בקשה. אם אתם יכולים לנסות לעזור לי ליצור מפרט מספק... תודה רבה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי ללכת על ה9800GTX אבל אז ראיתי שיש לו רק 512 מגה זיכרון אז חשבתי ללכת על ה8800GTX עם ה700 מגה אבל אז קראתי שATI מוציאים כרטיסי מסך עם 2 מעבדים ואחרי זה בכלל שמעתי שהולך לצאת דיירקט איקס 11 אז חשבתי לחכות בקיצור אני מבולבל, לחכות או לקנות? אם לקנות אז מה הכי כדאי לי באזור של ה2500 שקל אני מחפש כרטיס שיריץ לי משחקים כמו CRYSIS וFAR CRY2 ואת GTA4 בצורה חלקה. בינתיים אני עם ה7800GTX של Evga
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-