עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Raamses,

בזמן האחרון אני דיי טרוד בנוגע לקנית מחשב, התקציב שלי הוא דיי מוגבל, בערך 5000, התעניינתי בכמה מפרטים בתקציב הזה. השימושים שלי הם בעיקר לימודים, תיכנות, צפייה בסרטים, וקצת משחקים, אני כבר לא הגיימר שהייתי ככה שאני לא צריך שיהיו הגדרות מטורפות לא כזה יפריע לי מה שכן אני רוצה שהמשחק יעבוד בצורה סבבה ולא יציק לי בעין. ראיתי את המחשב הנ"ל בSKYPC http://www.skypc.co.il/pl_product~71635B~14~0.htm זה מחשב שנראה לי ממש עונה על הצרכים שלי, גם האחריות שלו היא מניחה את הדעת שהיא שנתיים, רציתי חוות דעת על המחשב, ועוד רציתי לדעת עד כמה החברה היא טובה בנוגע לניידים, רציתי גם לדעת האם מישהו יודע עד כמה התמיכה שלהם טובה בנוגע לאחריות. שאלה אחרונה למי שיודע, האם מור לוי שהם המייבאים של GI…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכם זקוק למחשב שולחני שקט(המחשב ימצא בסלון) , תקציב 4K ללא OC עם מסך(20-22 אינץ'-מה שיותר טוב למשחקים) וללא ציוד היקפי אחר, לשימוש משרדי/אינטרנט/גיימינג (משחקי מירוצים כגון NFS ומשחקים שייצאו בשנה הקרובה כמו: STARCRAFT 2 וDIABLO 3 ). -אין צורך בכונן דיסקטים. -גר באיזור המרכז (לוד) -אפשרות לשידרוג בעתיד. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. Started by master9,

שלום לכולם, אז, רקע קצר - יש לי מחשב ביתי למשחקים בינוניים עד כבדים שסיים את הקריירה לא מזמן. אני חושב לקנות מחשב חדש היות ורוב החומרה בו - מה שאפשר לחלץ בכל מקרה - כבר די מיושנת (מדובר על מחשב מ2014, לדעתי כבר אז רוב הדברים בו לא היו מה שנקרא STATE OF THE ART). בכל אופן, קיוויתי להתייעץ בעניין מפרט של עד 6000 ש"ח כי עבר קצת זמן מאז שבניתי מחשב בפעם האחרונה. לאחר מחקר קצר באינטרנט כבר בניתי מפרט מחשב בtms, להלן: CPU AMD Ryzen 7 2700X Processor Box (Gen 2) 1 ₪ 1488 Motherboards Gigabyte B450 AORUS M 1 ₪ 425 RAM Memory …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by BoRiS.K,

הראשונה בקשר למארז :אני רוצה מארז עם ספק כח טוב שיחזיק את הGEFORCE 6800 GT שיש לי תתנו לי הצעות (בלי הגזמה עד 400 שח ) חשבתי על זה אבל אני לא יודע כלום על הספק שלו!! http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=300111203&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=177# כל ההצעות שתתנו לי תתנו לי מהחנות http://www.com4u.co.il/ השאלה השנייה בקשר ללוח אם איזה לוח שווה לי ליקנות במחיר עד 600 (יכולים קצת לחרוג מהמחיר) מאותו חנות!!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ללא ציוד היקפי ללא צורב OC? רק טורבו בוסט לא משהו מיוחד.. משחק על רזולוציית 1920X1200 דגש על שקט קירור? האנטק 200 בסדר בשבילי.. איך המפרט הבא? מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪533 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪288 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪477 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe ₪1999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product…

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by minkmink,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד קטן (נטבוק), בכ-2,500-3,000 שקל, אבל חשוב לי שיהיה חזק. רוב הנטבוקים שהשתמשתי בהם, כעבור זמן דיי קצר לאחר הקנייה שלהם הפכו לאיטיים ומסורבלים, לכל דפדפן לקח כמה שניות טובות עד שהוא טרח לעלות, והיה קשה מאוד לעבוד עם כמה תוכנות במקביל. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפייה ועריכת סרטים ברמה בסיסית, אפשרות להעלות הרבה חלונות במקביל (וורד, והרבה כרטיסיות בדפדפן) בלי שהקצב יואט בצורה משמעותית, ועבודה בסיסית מאוד על פוטושופ (לא תלת מימד או משהו מורכב) * גודל המסך? מעדיף לפחות 11.6, אבל לא קריטי * משקל רצוי? כ-2 ק"ג. חשוב לי שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נראה לי שזמן של 6 שעות סוללה זה סביר * האם י…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. המחשב הקודם שבק חיים, אז צריך מה שיחליף אותו, צריך רק מחשב כי כל שאר הציוד קיים. המחשב מיועד לשימוש אופיס ואינטרנט, שימוש מזדמן בתוכנות גרפיקה כפוטושופ ואילוסטרייטור. כתבתי תקציב 1500, אבל בתכלס אני מעדיף כמה שפחות, אני מעדיף שיהיה כרטיסגרפי יותר משוכלל מהמובנים הפשוטים, אבל לא ברמה של משחקים, אלא אם יהיה מובנה של ATI או NVIDIA שייתן ביצועיים התחלתיים ללא תוספת משמעותית במחיר זה יהיה נחמד, אבל לא קריטי ברמות. כמו כן, אני חושב שכדאי שיהיה USB3

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by hag911,

מפרט סופי, אחרי כול כך הרבה שינויים,עוד שבוע-שבועעים אני מזמין את החלקים.. Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR BLITZ FORMULA INTEL P35 HD Corsair DHX XMS2 Dominator 2048MB DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan CORSAIR 520HX SEAGATE 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10 Evga8600GT Thermaltake Tsunami +window Thermalright Ultra-120 Extreme+ SILVERSTONE FM123 120mm LG LCD 19" L1970HR LOGITECH EX110 Arctic Cooling MX-2 אם יש לכם דעות,הערות.. הם יתקבלו בשמחה חוץ מהלוח אם שכולם כבר אמרו לי שהוא לא שווה את המחיר

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  9. צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר) ומסך לפחות 22 שימוש עיקרי עבודה משרדית, אבל ייתכן והמחשב יעבור אליי אז שיהיה שם גם כרטיס מסך חזק... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  10. Started by Hagar Cohen,

הי אני מעוניינת לרכוש מחשב חזק לגרפיקה התוכנות העיקריות שארצה לעבוד איתן הן פוטושופ אילוסטרייטור קצת פלאש ואולי בעתיד עריכת וידאו בפרימייר חשוב לי שאוכל לעבוד עם מספר תוכנות במקביל . שיעבוד מהר ולא יתקע הכי חשוב אני צריכה גם מערכת הפעלה ואופיס ציוד היקפי ואצטרך WACOM תודה לעונה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Gilo2005,

אז ככה אני צריך מפרט למשחקים עד 2200 שח כשמסך וציוד הקפי יש לי וגם כרטיס מסך יש לי 6600GT AGP שיהיה AMD עדיףף לא צריך ספק כוח לא צריך צורב ולא צריך מארז

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  12. טוב בקיצור ניגש ישר לעניין יש לי מחשב כרגע פנטיום D אני רוצה להחליף אותו... עכשיו אני ממש רוצה כמעט לשדרג הכל שזה אומר... לוח אם.... חשבתי על GIGABYTE GA-EP35-DS3L 455 ש"ח זיכרון חשבתי על.. G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ 430 ש"ח מארז חשבתי על... NZXT Apollo Black 339 ש"ח אמממ... וזהו עקרונית אני צריך עזרה בבחירת מעבד המחשב ישמש למשחקים וגרפיקה.... אה ואגב הרכיבים שנשארים... AC FREEZER PRO 7 MODO 82+525W geforce 9600GT הארדיסקים כמובן... וזהו בעצם... אגב אין ממש תקציב למעבד אבל אני מעדיף שלא יעבור ת1000 ש"ח וגם לא חובה להגיע ל1000... אני אומר את זה כי פשוט כל מפרט פה אתם מגיעים ממש לגבול התקציב... רק אם זה הכרחי אז זרמו עם זה... ת…

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  13. המחשב שלי כבר כמעט בן 8, ועל אף שהוא בסך הכל עובד עדיין בסדר (יחסית) הגיע הזמן להשתדרג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם יש הצדקה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולעתים עריכת וידאו. משחקים - אני לא מחפש מפלצת שמריצה הכל על ultra, מבחינתי גם הגדרות גרפיות של בינוני+ זה בסדר, הרעיון הוא שהמחשב יחזיק מעמד לאורך שנים קדימה. משחק לדוגמה: מורטל קומבט 11. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר …

14. שלום ברצוני להיעזר באתר בקניית מחשב חדש (נישא) של חברת MSI המפרט לפנכם מעבד ליבה כפולה INTEL CORE 2 DUO T7250 2.0GHZ ליבה כפולה מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב - יתרון חשוב לא "15 כרטיס NVIDIA Geforce 8400MG 256MB זיכרון פנימי 2048MB DDRII 667MHz דיסק קשיח Fujitsu/TOSHIBA 120GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD יציאות כרטיסרשת אלחוטי WIFI כולל BLUETOOTH כרטיס רשת 1G,מודם פקס, USB2 X 4, TVOUT קורא כרטיסים, FIREWIRE, VGA,SPDIF PCMCIA ועוד... כולל עכבר Touch אשמח לתשובות תודה אני אוהב לשחק עם המחשב משחקים כבדים

• 30 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. Started by Yaron123,

שלום, יש לי הזדמנות לקנות מחשב בחו"ל מצאתי את האתר www.scan.co.uk שהבנתי שהמחירים צריכים להיות זולים, רציתי לדעת אם משתלם משמעותית לקנות פה ואם כן איזה מפרט כדאי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 פאונד, אפשר לחרוג אם שיפור משמועתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה סרטים\סדרות ומשחקים מדי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שלא יהיה מרעיש באופן מוגזם …

16. Started by rotman,

אני מבקש שתרכיבו לי מפרט הכי טוב שניתן. הסכום כולל מסך , תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Massivex,

המקום היחיד שראיתי אותו בארץ למכירה באתר בשם קומביניאור והמוכר בשם RM ELECTRONIC http://www.kombinator.co.il/mypost.php?id=113560 האם יש למישהו מידע עליהם או אי פעם רכש מהם מוצר כלשהו? יכול להיות שתהיה אפשרות שמישהו יביא לי מחו"ל אבל בנתיים הסיכוי קלוש. אגב למי שמעוניין הנייד של MSI הולך די ראש בראש עם ASUS G74SX (המצליח של גרסאת G73) ואפשר לעקוב אחרי הדגמים בNBR. הולך להיות קיץ לוהט ;D

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

הנה מפרט שבניתי כולל מסך ולא כולל ציוד היקפי ב5400 ש"ח איך הוא?למישהו יש הצעות לשינוים?אני מתכוון לרכוש אותו בחודש הבא +- עד אז ירדו המחירים עוד? ?Athlon 64 3000+ (S-754 1020 ש"ח 8KDA3J S-754 sata, gbl 620 ש"ח 512MB A-DATA 450 ש"ח RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 920 ש"ח WD 80 GB 7200 ATA-100 8M 440 ש"ח Teac/SONY 1.44 40 ש"ח ASUS x16 DVD 180 ש"ח ATX FullTower P4 500W 3FAN 480 ש"ח 17'' 796 FD 1 1060 ש"ח הרכבה במעבדה - ש"ח 190 סה"כ 5400

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by אור כהן,

שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב ישן בטירוף, אז הוא החליט שצריך להחליף אותו כבר (הוא רוצה לשחק CRYSIS, גם אם זה הגדרות מינימום) אז ככה, אבא שלו מוכן להשקיע במחשב לא יותר מ1700 ש"ח, הוא מאמין שזה כל הכסף שצריך להשקיע במחשב (הוא קונה כל שנה מחשב חדש). אז הצרכים של חבר שלי זה הרוב משחקים, עבודות טקסט וזהו. לא דרוש ציוד היקפי, ומפני שהתקציב דל כלכך, אמרתי לו שיקח את הכונן הקשיח ואת הצורב מהמחשב הישן שלו ויעביר לחדש, אז אין צורק גם בכונן קשיח או צורב. החריגה המקסימלית היא 50 ש"ח (בעעע ) בינתיים בניתי לו משהו כזה: מעבד: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box מחיר: 509 ¤ לוח אם: Gigabyte M52S-S3P AM2 מחיר: 371 ¤ זיכרון: Transcend 2GB DDR2-667 CL5 מחיר: 360 ¤ מארז…

• 13 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by psyco,

שלום לכולם, חבר סטודנט רוצה לקנות נייד בתקציב שרום בכותרת פחות או יותר... שימושים בעיקר סרטים HD, אינטרנט, OFFICE, אימיול, פה ושם משחקים קלים לא משהו כבד. אשמח להצעות ולתגובות גם אם יש לכם מה להציע וגם מה שכבר הציעו לו... http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5269&lg=0 http://www.ctm.co.il/product.asp?id=939 חשוב יציאת S-VIDEO לפחות (אפשרי HDMI אם בתקציב) מצלמה מובנית וקורא טביעת אצבע זה אופציה רק אם בתקציב. אולי יש עדיפות לדל?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  21. הנה מפרט שהרכבתי אבל הוא עובר את התקציב, אשמח אם תעזרו לי לקצץ במחיר בלי לפגוע יותר מדיי בביצועים. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤812 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤445 מארז: NZXT Apollo Black No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤401 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤382 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤217 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 16MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤298 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤792 כונן אופטי: LG GH22LP DVD-RW x22 Dual Layer Sata LightScribe Black כמות: 1 - מחיר: ¤138 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 300…

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by whybe,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואני אשמח לעזרתכם בבחירתו. מטרות המחשב? הכל, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים, שיוכל להריץ על ההגדרות הגבוהות ביותר שניתן במסגרת התקציב), צפיה בסרטים וסדרות ב-hd, עריכת סרטים ותמונות(לא שימוש עיקרי, אבל שיוכל לעשות זאת כשאצטרך) . * גודל המסך עדיפות ל-15, אפשר גם 17 אבל זה הופך להיות פחות נייד ונוח. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה, נראה לי מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * משקל רצוי? שלא יהיה משקולת של חמש קילו.. משהו סטנדרטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יודע מה זה ארוך, אם הוא מצליח להחזיק 3 שעות של שימוש זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi, כל השאר ככל שיותר יותר טוב. * Bluetooth? לא קריטי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן, אני מחפש נייד שהשימושים שלו יהיו: 1. צפייה בסרטי HD- מעבר לביצועים הנדרשים מהחומרה אני רוצה גם חיבור HDMI. 2. גלישה באינטרנט ושימו בתוכנות משרדיות שונות, גם כשיחסית הרבה פתוחות במקביל. 3. תכנות- שימוש בתוכנות כמו VISUAL STUDIO, VMWARE, Matlab. הנייד חייב להיות אמין ועם אחריות טובה. אני לא צפוי להתנייד איתו יותר מדי- אך אם אפשר אני מעדיף מסך בינוני (באיזור ה12-13 אינץ'). לעניין התקציב- התקציב הקשיח הוא 4000, אך כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות ואני מקווה שבאיזור ה2500-3000 יש משהו שעונה לצרכים שלי בצורה טובה. ראיתי שבפוסטים קודמים לשימושים דומים המלצתם על Dell Vostro 3550, האם הוא אכן מתאים? ומה ההבדל מבחינת הפרמטרים שהגדרתי בין תקציב של 3000 ל4000? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  24. שלום רב, אשמח לעזרה בהרכבת מחשב בטווח מחירים של כ-2000-3000 ש"ח: אני משתמש במחשב בעיקר לדברים הבאים: - מסמכים (אופיס וחבריו) - פוטושופ / לייטרום (ייתכן גם עריכת וידאו בעתיד כמו AfterEffects) - תיכנות (אקליפס, Visual Studio) - סרטים / סדרות ב-HD (כולל uTorrent כדי לספק את הסחורה ) אני מדי פעם משחק במשחקי מחשב אבל לא יותר מדי, ככה שהמחשב צריך להיות יכול להתמודד עם להציג משחקים בצורה סבירה, אבל לא בצורה רצינית מדי כי זה יחסית נדיר שאני משחק. (לצורך השוואה, על המחשב הנוכחי שלי היה לי את ה-On Board של NVIDIA GeForce6100 והוא סיפק את הסחורה בקטע הזה) יש ברשותי מסך 22'' רחב עם רזולוציה טבעית של 1680x1050 מקלדת / עכבר וכל שאר הציוד ההיקפי כבר קיים מלבד סאונד: אני רוצ…

• 5 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.