ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
מסך סביבות ה15', ושיוכל להריץ באופן סביר משחקים לא הכי חדשים ולא עם האפשרויות הגראפיות הכי גבוהות. עד 3500₪, כפי שכתוב בכותרת. יקנה בארץ. תודה רבה, בז'נגלו
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1475.00 ¤ Gigabyte GA-8I915MD-G Intel 915G Bulk Motherboard 489.00 ¤ 19" Sony SDM-S95A (8ms) Black LCD Monitor 1450.00 ¤ Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case 770.00 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7 CPU Cooler for P4 Socket 775 157.00 ¤ Computer Assembly 160.00 ¤ Creative Inspire 2500 2.1 Speakers 293.00 ¤ EVGA e-Geforce 6800XT PCX-e 128MB DVI Video Card 1033.00 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 147.00 ¤ NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 216.00 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 580¤ Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ סה"כ 7139 ¤ איך המפרט הזה…
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב (לא מסך או ציוד היקפי) תחת התקציב של 2500 שקלים, אפשר חריגה של 100\200 שקלים אם השדרוג הוא מהותי. דרוש זכרון RAM נכבד, נפח דיסק של לפחות 500 ג'יגה ומומלץ אף יותר, מעבד חזק וכרטיס גרפי טוב (אם נכנס במסגרת התקציב- אחד שיעודי לעריכה ועיצוב). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המחשב ישמש לבת משפחה לאינטרנט אופיס והורדת שירים, ממש לא משהו רציני. צריך גם מסך מקלדת עכבר ומערכת הפעלה Windows וכמו שכתוב^^^ התקציב הוא 3K עם חריגה אפשרית תודה. ורציתי לדעת מה דעתכם על אחד מאלה? http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2893 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2267 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2892 ???
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה המפרט + מחיר: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14281 ראוי לציין שאני רוצה 14 אינטץ' מחשב חזק שיחזיק לי ל4 שנים הקרובות לפחות ויוכל להריץ משחקים כמו LOL או באטלפילד(לא באיכות הכי טובה) מה אתם אומרים, שווה 4K?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לאנשי הפורום, ברצוני לרכוש מחשב חדש שיעודו עבודה בתוכנות תלת מימד רינדור וכו'. ( תוכנות כמו - סוליד / אוטוקד / רוויט ) בנוסף ברצוני להפריד בין המחשב למסך במרחק של כ 15 מטר. האם יש כרטיס מסך שיתן מענה ראוי לתנאי עבודה אלו. אודה להמלצה. אשר
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת.. אין לי נסיון עם ניידים לכן אני שואל, אם אני ארצה להחליף מחשב שנקנה עם ויסטה, לWIN 7 נאמר, אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, אקדים ואומר כי חיפשתי פתרון במשך שבועות ארוכים בכל מקום אפשרי ברשת ואני כותב כאן בפורום בתור ברירה אחרונה (מנסיון העבר, יש כמה חבר'ה שפשוט מגיבים ב"חפש בגוגל"). יש לי נייד DELL Vostro 3300, מעבד i5 2.53GHZ, 4 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה + נוסף (Gegorce 310M). כבר מספר חודשים שהמחשב סובל מבעיית התחממות נוראית (המחשב כולו חם מאוד, צד ימין רותח באופן שאינו מאפשר מגע). פתח האיוורו לא חסום אף פעם ואף על משטח ישר הסוללה נותנת הגבהה של כ3 ס"מ בשיפוע (סוללה 8 תאים קצת גדולה). לאחרונה הוא שוב כבה מס' פעמים במהלך היום, לפעמים בשימוש פשוט (מוזיקה ואינטרנט). באתר של DELL וגם בחיפוש לא מצאתי דרייברים עדכניים יותר מ2010-2011, אשמח לקבל עזרה גם בנושא זה. המחשב באחריו…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי רוצה לקנות מחשב שישמש למערכת קולנוע בייתית הוא יהיה מחובר לטלוויזיה 47' LCD והשימוש היחידי שלו יהיה הורדת סרטים (כדי שנוכל לצפות בטלוויזיה אם הסרטים שנוריד) אני מקווה שמה שאמרתי ברור התקציב הוא 1200שח'-+ תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם , הייתי מעוניין בעזרתכם בהרכבת מפרט מחשב בסכום הנ"ל. המחשב מיועד בעיקר לגלישה ואימייל כמו גם מסנג'ר סקייפ וכו' . אין צורך בצורב מקלדת עכבר וכו'. חשוב לדעתי זיכרון 1g ומעבד נורמלי (לא סמפרון או סלרון) הייתי מעדיף גם כרטיס מסך לא משולב. תודה חנוך נ.ב אהה כן וגם מסך lcd לא crt
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500, אפשר חריגה של 100 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטי HD, כמה שיותר חזק למשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר משחקים כמו * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024X724 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?Football manager 11 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המפרט מיועד לאמא של ידידה שלי. יש לה דרישה למסך 19" LCD משום מה. אני אסביר לה שאין הבדל בין LCD 17 לLCD19 מבחינת רזולוציה (בהנחה שהיא תבין את המונח הזה) ואולי זה יפנה טיפה משאבים לטובת חומרה משופרת. אין צורך במערכת הפעלה והרכבה. יש עדיפות גדולה לקניה מחנות אחת בלבד - היא לא תהיה מסוגלת לרדוף אחרי חנויות שונות במקרה של תקלות ואני לא רוצה להתעסק בזה בשבילה כל פעם. יש צורך בציוד הקפי (לא יודע לדבי רמקולים, אני אשאל) תודה, LazyBoy
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
Core™2 Duo E6300 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 GIGABYTE X1900XT 512MB, DDRIII, HDTV, 2xDVI, VIVO, PCI-E Arctic-Cooling Accelero X2 Western Digital - 250GB SATA II 7200RPM 16MB Sunbeam Transformer, Black כניסת אוויר: 120 מ"מ מקדימה + 2 של 80 מ"מ בדלת יציאת אוויר: 120 מ"מ מאחורה + 80 מ"מ למעלה (כל המאווררים של AC) FSP 400W ATX 12V GLN סה"כ 7065 ש"ח (כולל הרכבה) המחשב מיועד למשחקים והולך להיות במקום אסטרטגי (ולכן חשוב השקט והיופי) בזמן הקרוב לא יעבור OC בכלל, אבל את הבסיס (הלוח אם) קניתי בכל מקרה שיהיה אפשר לשפר בעתיד (המחשב צריך להחזיק את …
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהמחשב הנוכחי שלי שבק חיים, החלטתי להתחדש במחשב חדש. אשמח לעזרתכם. * מטרות המחשב? תכנות, צפייה בסרטים, אינטרנט ואופיס * גודל המסך? עדיפות ל14 אך ניתן גם 15.6. לא משנה מאט או מבריק * רזולוציית המסך? לפחות HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אך לא כזה קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB לפחות * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אך לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא HP! * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אחריות ל-3 שנים…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מפרט מחשב שירוצו עליו משחקים חדשים, יורידו בו המון המון דברים מכל מני תוכנות בו זמנית (UTORRENT, EMULE, FTP וכדומה) ישמעו מוזיקה ויראו סרטים, כנראה שהרוב יהיו HD לא צריך ציוד היקפי, יש לי מסך 22" מסך רחב HD, מקלדת ועכבר אלחוטיים ומערכת סאונד של 2.1 תודה רבה לכל מי שעונה ועוזר
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מטרת העבודה במחשב : מחשב שיעבוד כעמדת גיבוי לכמה מחשבים שיחובר לסויטצ' על המחשב יש נתונים שאמורים להיות נגישים לכולם יחד עם זאת הוא אמור להשאר דלוק כל היום אין צורך במשחקים. לכן אני צריך מחשב חזק עם חומרה אמינה וספק כוח טוב וכמובן זיכרון איכותי עדיפות : KSP או IVORY באיזור ירושלים כולל מסך ומקלדת סטנדרטיים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם , מעוניין לרכוש נייד מחו"ל בסביבות ה500$ , מארצות הברית או דרום אמריקה. לאינטרנט, עבודה, סרטי HD ומשחקים ברמה בינונית . גודל מסך לא חשוב כל כך , רק שלא קטן מדי (16 ומעלה ?!) תודה .
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שימושים משחקים סרטים אינטנרנט שיהיה עם כרטיס רשת אלחוטי ומהיר
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד של Asus, דגם K52D. לאחרונה נתקלתי בבעיה (המסך לא פועל או מציג תמונה שחורה - גם מסך חיצוני). המחשב לא באחריות ואפילו לא נרכש בארץ. אני מחפש מעבדה אמינה, הוגנת ומקצועית שתוכל לבצע בדיקה והערכת מחיר ואז תיקון בתשלום; רצוי באיזור חיפה. עד כה מצאתי בדפי זהב ודומיהם רק חאפרים שה"מעבדה" שלהם במטבח בבית או מעבדות במרכז שלפי ביקורות שולחים אליהן את הלפטופ ומקבלים אחרי חודש - לפעמים גם בלי שדבר תוקן. מאוד אשמח להצעות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום. אשמח להמלצה למחשב נייד שאמור לשמש כ"מחשב שולחני" בעיקר. התקציב בערך 3000 - 3500 ש"ח. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, משחקים קלים, סרטים, קצת תכנות בניה חזקה, שיהיה עמיד לרעיונות של הילדים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין בעיה שיהיה יחסית כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות בערך, אבל זה לא פרמטר חשוב עבורי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד, אבל לא קריטי. עדיפות ל USB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500 ג"ב. SSD או שילוב - נחמד, אם נכנס בתקציב * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא מענין * האם נדרשת אחריות…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום חברים אז אני אגיד את זה בקצרה אני מחפש לבנות מפרט למשחקי 2k באולטרה וייד עם מסך גייגהבייט 34. לא משנה מבוסס אנטיל או amd זכרון 32 לפחות חשוב וכרטיס מסך שיחזיק מעמד הרבה שנים. ויפי לא חשוב יש נקודת אנטרנט ליד בחדר. מה שחשוב לי כמה שיותר שקט בזמן שאני לא משתמש. בניתי שני מפרטים שונים בפלונטיר ו טי אם אס. מאיפה עדיף להזמין ? אם אפשר להציע מפרטים במחיר יותר משתלם ושיהיה כמה שיותר תמורה מול כסף . תודה רבה לכולם https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=248962 https://tms.co.il/builds/270059#.YVdJGWmpI0A.telegram
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם מחר מגיע המחשב שלי ויש שמה 2GB RAM X 2 סה"כ 4 עכשיו יש לי דיסק של WINDOWS 7 לא מקורי ותמיד היה לי 32 לא יודע איך איך אני יכל לשנות ל 64? אני דיי חושב שזה לא קשור לפה פשוט אין לי שמץ מאיפה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
ראיתי שיש לו מעבד + זכרון חזק אך גם משקל.... האם מישהו מכיר אותו ???
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לא למשחקים בכלל(בקטנה... פה ושם שיריץ), התקציב שלי זה 3300 - 3800 לא שקל יותר. מצאתי נBUG 2 מחשבים ואני מאוד מתלבט איזה לקנות, אחד יותר זול מהשני והוא מתאים לי אבל מצד אחד אפשר להשקיע עדו מאתיים שקל ואני יקנה את היותר טוב. הנה: 1: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3190&scat=320&tcat= 2: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3025&scat=320&tcat= תעזרו לי בזה בבקשה.... אם זה משתלם איזה עדיף בשבילי? AMD ואינטל יש הבדל ממש ענק? או ששניהם מעולים?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב לכולם,לצערי הספק כוח שלי תש כוחו אחרי 3 שנים וחצי ונראה לי שהגיע הזמן להחליף מחשב. מכיוון שאני בצבא רוב הזמן לשנה וחצי הקרובות אני לא מחפש חיית משחקים או משהו כזה ולצערי גם הבנתי בשוק חלשה מבעבר ולכן אזדקק לעזרתכם התקציב:עד 3- K2.5 (כמה שפחות יותר טוב) דרישות (במידת האפשר): מעבד ברמת הסביר (לא סלרונים) ספק כוח נורמלי (לא בעיה אם OEM) לוח אם לא OEM כרטיס מסך בסיסי ביותר (לא און בורד) זיכרון סביר,מקום טוב בHD ואין צורך בציוד היקפי כמו כן המשפחה ביקשה שאבנה מדיה סנטר. התקציב:עד 2K (שוב,כמה שפחות יותר טוב) המפרט המבוקש:כרטיס טל' עם יכולת הקלטה מטל' (יציאה לAV,האם צריך גם כרטיס מסך בנוסף?) כרטיס קול 5.1 צורב DVD HD 250 GB לפחות השאר רק שיפעל לא משנה ברנדים או דברים ה…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-