עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gillco,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב לעריכת וידאו בפרימייר של סירטונים קטנים. קיבלתי שתי הצעות ואשמח לקבל חוות דעת או לקבל המלצה לחנות אמינה באזור כרמיאל או הקריות. תודה, גיל [table][tr][td] [table][tr][td]רכיב[/td] [td]הצעה 1[/td] [td]הצעה 2[/td] [/tr] [tr][td]מארז[/td] [td]מארז ARCTIC שחור עם USB קידמי ללא ספק 12CM X2[/td] [td]Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU)[/td] [/tr] [tr][td]ספק כח[/td] [td]ספק כח A.PFC 80+ 600W FAN12 POWER MAN INWIN[/td] [td]SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem)[/td] [/tr] [tr][td]מעבד[/td] [td]מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3470[/td] [td]Intel Core i5 3450 3/1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td] [/tr] [tr][td]מאוו…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by Linga,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , Max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עם כל התוספות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by MagnuM_47,

תראו אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב אני קונה מגרמניה כי המחירים שם בהרבה יותר זולים מפה אז מה אתם אומרים על אלה http://www2.computeruniverse.net/urlmapper2.asp?mapurl=/products/e90140747.asp&urlmapped=true ==================================== FSC Amilo M 1425W PM-755 WXP Home Centrino 2.0GHz, 1024(2x512)MB, 80GB, 15,4 Zoll WXGA, DVD+/-RW/DL, Grafik: ATI Mobility Radeon 9700 128MB, LAN, WLAN (b/g), Modem, 3xUSB2.0, Firewire, 4-in-1 CardReader 1389 יורו =================================

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  4. תודה על העזרה . 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן לחסוך זה יהיה מעולה . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט , אופיס וכד' , לא משהו כבד . ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש יומ - יומי . ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  5. עזרתכם במפרט מחשב AMD למשחקים ללא מסך. תקציב: 3,000 ש"ח (ניתן לחרוג קצת). תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  6. 1. התקציב: 2000-2200 במזומן (קצת חנוק בכסף, לכן חשוב לי שיעמוד במסגרת בלי חריגה) 2. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, גרפיקה דו ממדית קלה, צפייה בסרטים HD, משחקים קלים 3. צפוי להיקנות בנפרד (כלומר - לא כלול במפרט) מסך Dell 2409 וכן ציוד הקפי נוסף ממחשב אחר. 4. ההעדפה היא לקנייה ישירות מ-KSP ולכן - לצערי, המחירון והרכיבים שלהם. 5. לא מתוכנן OC כי אינני מבין בזה. 6. רצוי שקט אך אין חובה לזה. בניתי מפרט קטן אחרי כל העיון בהודעות בפורומים, אשמח לחוות הדעת שלכם: מעבד: Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray לוח אם: Gigabyte P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio זיכרון: 2x2GB Kingston HyperX CL5 1066 Mhz כרטיס מסך: HD 4850 512MB Zalman Fansink GD…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  7. <blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי ספורט כגון פיפא 2012 פרו 2012 ו-NBA 2012 לכשיצאו, תכני HD ועבודה משרדית. 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? בשאיפה ל-10 4. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אם אפשרי USB 3 וכמו כן HDMI. בגדול ה-HTPC יחובר למע' הקולנוע הביתית ולטלויזיה 50" FHD 3D ז"א שאני צריך שתי חיבורי HDMI? אני שואף גם לנפח פנימי של 2 טרה מינימום. תודה..…

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by LiDoR13,

שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים........ תקציב: 4500 שקל אם חריגה עד 5000 צריך: הארד דיסק 80-120 גי'גה צורב DVD מעבד לוח זכרון 512 מגה כרטיס מסך טוב (למשחקים) תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך חוות דעת למפרט שהרכבתי: מעבדים Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY ¤600 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤116 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤449 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤336 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כרטיסי מסך NVIDIA Leadtek nVidia GeForce 9800GT S-Fanpipe 512MB CPIe ¤600 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המ…

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  10. שלום, היום סוף-סוף סיימתי את המפרט שאני רוצה לרכוש, בקיצור הכל טוב ויפה רק שיש בעיה אחת קטנה - אני מעוניין לרכוש ב-Newegg.com שהבנתי שהיא החנות מספר 1! וכשראיתי את המחירים באתר הייתי בהלם ולכן החלטתי שזהו אני רוכש את המחשב אצלם! בקיצור אני אשמח מאוד לדעת אם הם אמינים, אם בכלל פעם הם שיקרו משהו, אם החלקים באים בדיוק כמו שהזמינו, אם יש חנות יותר טובה מהם או שאין צורך כי היא אחלה חנות, אם משהו רכש מהם כבר בעבר אשמח אם הוא יתן ביקורת קצרה עליהם איך הוא הרגיש בתור לקוח. קיצר כל מה שאתם יודעים על Newegg.com אשמח שתגידו אני פעם ראשונה רוכש בחנות בחו"ל וזה סכום ענקקק ואני פוחד עליו ולכן אשמח אם תענו לי. אני גם מעוניין לדעת אם זו חנות בארצות הברית או בעוד מקומות ואם יש משלוחים ואם…

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  11. אהלן, אני מחפש מחשב שישמש אותי בעיקר לגיימינג, אבל גם לשימושים נוספים (עריכת תמונות/וידאו קלה). חשוב לי שהמחשב יריץ באיכות גבוהה משחקים חדשים יחסית (MW2, BFBC2 וגם משחקים שעתידים לצאת, כמו MOH), וגם ישמש אותי לכמה שנים הבאות. נקודות נוספות: - חשוב לי שיהיה ניתן לשדרג בקלות בהמשך (חודשים/שנים) במידת הצורך (הוספת זיכרון פנימי או שדרוג כרטיס מסך לדוג'). - אין צורך בציוד היקפי (צורב, עכבר ומקלדת כבר ברשותי). מסך ככל הנראה אקנה בנפרד - 22" (רזולוציה סטנדרטית 1050*1680). - השקט חשוב לי במיוחד. - לא מתוכנן אוברקלוקינג. - אין צורך במערכת הפעלה. - אין העדפה לחנות ספציפית. כמובן שרצוי שזו תהיה חנות אמינה ומומלצת מנסיונכם.. ברמה העקרונית התקציב שלי הוא 4000 ש"ח, עם חריגה אפשרית ש…

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by eyal491,

דוד שלי עובד באינטל והם קיבלו מעבדים I5 של S1155. אז אני צריך אך ורק חלקים ללא מעבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 2200 - 2400 בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה לכם לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעט 50~100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אתם יודעים הכי כבדים, BF3 , BC2, METRO וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by shahar0592,

אני צריך הערכה של המחשב בפעולה אם הוא שווה האם כדי לי לקנות אותו (לקנות את החלקים הלא משומשים כי המשומשים הם שלי) מטרה משחקים ותוכנות "פנאי" מעבד: I5 650 box לוח אם: ga-p55-ud3l זיכרונות: Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe (משומש) ספק: 550 ג'נרי (משומש) הארד דיסק: Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB (משומש) מארז: CM 690 (שלוש מאווררים)

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  14. אצטרך מחשב בתקציב של 3000 אלף לשימוש של עבודות,אינטרנט,צפיה בסרטים,ומשחקים מינימלים אודה אם יהיה במפרט *מסך 17 שטוח דק *מקלדת עכבר ורמקולים פשוטים *צורב די וי די *שיהיה זיכרון 512 *וכרטיס מסך ומעבד טובים תודה תודה תודה!

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by elad122,

אני רוצה מחשב למשחקים כבדים כגון CRYSIS COD4 וכו.. וגם גלישה באינטרנו מוזיקה וכו.. לא נראה לי שאני יעשה OC (האם המפרט הזה בכלל יחזיק OC?) התקציב הוא 4000 שקל.. אה ועוד שאלה האם המאוורר הזה מתאים למארז?? והכי חשוב האם המחשב יעשה רעש או לא?כי אני לא רוצה רעש מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤345 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤220 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T8UX2GC5 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce …

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  16. אני פותח את הדיון בשביל חבר, התוכן מועתק אחד לאחד: הי חברה ! אני מחפש לקנות לפטופ והבעיה שלי שאני לא מבין בהם כלום יש כמה מאפינים/פרטים שאני סגור עליהם ואני נורא אשמח לקבל עזרה מכם: * מחיר - 2000$ * מסך עד 12.6" * כונן מובנה התומך ב CD/DVD * שיהיה דק ויראה טוב המחשב עצמו נקנה למטרות עבודה לכן צריך שיהיה מהיר ולא יתקע בקלות, שיוכל להריץ בקלות מספר תוכנות בו זמנית והקטע של גיימינג ממש לא חשוב. אלי

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  17. הנה מפרט שהרכבתי בעיקר מהאתר הזה עם קצת שינויים. (המחירים מ"פנדה" נכון להיום) : 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 677 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 622 ש"ח 2 Twinmos DDR2 533 512MB 530 ש"ח 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe 1,774 ש"ח 1 Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt 504 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 296 ש"ח סה"כ 4,762 ש"ח עכשיו שיצאו מעבדי קונרו אני רוצה להחליף את ה פנטיום D לקונרו (ספציפית ה Intel Core 2 Duo E6300 1.86G…

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by Yakir001,

אוקי התקציב שלי הוא 2700 שקל, אני מתכנן לקנות מחשב לגיימינג ואלו 2 המפרטים שהציעו לי : 1 מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Box ₪608 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E7500 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GG31MES2C כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Titanium ₪521 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2409K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪598 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4850M5 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 341 ₪176 כמות:1 htt…

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  19. שלום, אני מסתכל על האסוס U31F. באתר של KSP יש יש לו מעבד intel core i3 380M באתר של וואלה יש לו intel core i3 370m[table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]באתר של KSP יש לו הארד דיסק 500GB באתר של וואלה יש לו 320GB ודבר אחרון שהוא פחות משמעותי זה שב-KSP יש לו אופיס סטארטר ובוואלה זה לא מצוין, אולי יש. זה הגיוני ההבדלים האלה על אותו דגם?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  20. שלום, ידידה שלי רוצה לרכוש נטבוק לצורך עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) וסרטים (גם HD ) ואולי מעט פוטושופ (לא להגדיל את התקציב עבור הפוטושופ ! הוא לא קריטי) התקציב הוא 560 דולר , בארה"ב גודל מסך - 12 אינץ' (זה הכי גדול לנטבוק נכון?) משקל רצוי - כמה שפחות אבל לא קריטי ולא להוסיף בתקציב עבור הפרט הזה זמן סוללה - כמה שיותר ארוך אבל שוב- לא קריטי ולא להתאמץ בשביל זה. יציאות מיוחדות - HDMI ו DVI בלוטות ? מומלץ 500 GB ואם התקציב מאפשר אז אפילו 1TB צורב DVD - כן אחריות בינלאומית - אין צורך מיוחד שכזה חברה מועדפת ? עדיף דל(אם יש להם נטבוקים בכלל) אבל לא קריטי בכלל. סומך עליכם שתמצאו את ההכי טוב ומומלץ. המון תודה על העזרה !

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  21. לאחרונה נדרשתי לעזור להרכיב מפרט למשפחה שלא שידרגה מחשב כבר קרוב ל7 שנים. השימוש הוא בעיקר כללי(אינטרנט, אופיס) ומכיל גם לילדה בת 12 שרוצה לעלות על גל ההייפ של להתעסק בפוטושופ ברמה בסיסית מאוד (סביר מאוד שתרד מזה כמו כל ילד לאחר תקופת התלהבות והצטננות), ילד בן 9 שמשחק משחקי רשת פשוטים מאוד(ברמת האתר של נענע) שלא דורשים כרטיס מסך מעל לONBOARD. הדרישת תקציב היתה לא לחרוג מגבול ה2500, לא כולל רכיבים מסביב שיצטרפו אח"כ למשוואה(מקלדת, עכבר, כרטיס אלחוטי ומערכת הפעלה). הסתובבתי לי בפורום מול כל מיני עצות של אנשים ומפרטים שונים מול הדרישות תקציב וראיתי שעדין לא מרכיבים מפרטים עם הI3 ולוחות H55 ונשארים נאמנים למפרטים מבוססי AMD כפולי ליבה או דורות של הסדרות E ו Q החלשות למפרטים ת…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by אורצ,

שלום לכולם! אני סטודנטית לעיצוב גרפי ומחפשת מחשב גם לזמן הלימודים אבל שאיפה גם לאחר כך. אשמח לדעת על מה אני צריכה להסתכל מבחינת המפרט של המחשב ( כרטיס גרפי רזולוצית מסך גודל מעבד זיכרון ועוד) ומה הנתונים המומלצים. משתמשת בתוכנות אילוסטריטור אינדיזיין פוטושופ ואפטר אפקט ללא צורך באופיס. חשוב לי שיהיה מסך טאץ' לעבודה עם עט גרפי ומשקל יחסית נמוך. חייבת לציין שאני פחות מבינה בחשבים ועוד לא גיבשתי עמדה לגבי IOS או PC אבל רגילה להשתמש ב PC עד עכשיו. תודה מראש :)

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by altatrifoti,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5000-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  24. שלום לכולם , קצת זמן התלבטתי איפה ואם בכלל לפתוח את הנושא בגלל החוקים. בכל אופן בזמן הקרוב (3-6 חודשים) מחשב חדש(עכשיו אני על נייד דיי מעצבן שצריך לשלוח לאחריות בגלל בעיות בחיבור למסך או יותר גרוע בחומרה ואני צריך לפרמט ולגבות דברים לפני זה כי בוא נגיד יש לי על המחשב הרבה מידע מפוזר ומערכת הפעלה שהיא בכלל לא הOEM , ד"א אם מישהו שמבין על מה אני מדבר ושלח מחשב ככה שיעצור שנייה לומר אם זה משנה משהו עבורם וכדאי לי בכלל להתאמץ) בעיקר רציתי לשאול כמה כסף כדאי לבזבז על זה(הכי קצת שאפשר לעסוק בדברים הנ"ל בכבוד בזמן הקרוב ושאפשר יהיה לשדרג בלי לקנות כמעט הכל מחדש ואולי אופציות): אני מתכוון להשתמש במחשב ללימודים בעיקר , סרטים , פיתוח , היית רוצה להתחיל להשתמש עם,או להוסיף מסך נו…

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  25. היי, התקנתי ויסטה על המחשב (מפאת חוסר יכולת טוטאלי להצליח להתקין את הXP, למרות שאנשים טובים פה ניסו להסביר לי איך לעשות את זה...) ועכשיו נתקלתי בבעיה אחרת... הTOUCHPAD עצמו עובד... אבל משום מה האופציות של הגלילה לא פועלות לי התקנתי את כל הדרייברים, ולא הצלחתי למצוא את האופציה לשנות את זה בCONTROL PANEL, אבל מצד שני, הוותק שיש לי עם VISTA הוא של שלוש שעות.... מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה אירה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים