ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימלי?1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה ובלי מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? SKYPC יש מצב... 1…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
דוד שלי עובד באינטל והם קיבלו מעבדים I5 של S1155. אז אני צריך אך ורק חלקים ללא מעבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 2200 - 2400 בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה לכם לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעט 50~100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אתם יודעים הכי כבדים, BF3 , BC2, METRO וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב למשחקים עד 3000 בלי ציוד היקפי לא מיועד OC
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אצטרך מחשב בתקציב של 3000 אלף לשימוש של עבודות,אינטרנט,צפיה בסרטים,ומשחקים מינימלים אודה אם יהיה במפרט *מסך 17 שטוח דק *מקלדת עכבר ורמקולים פשוטים *צורב די וי די *שיהיה זיכרון 512 *וכרטיס מסך ומעבד טובים תודה תודה תודה!
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן לא קניתי מחשב אז אני כבר לא מכיר את הדגמים החדשים. אני מעוניין במחשב לעבודת עיצוב גרפי ושיהיה מספיק חזר גם לעבודות מתמטיות. (יכלול פוטושופ ותוכנות עיצוב אחרות, בנסוף למטלב) איזה דגם אינטל כדאי? איזה לוח אם טוב בשבילו? אני יודע שלוח אם זה דבר חשוב. יש לי 2 מסכים, אז צריך כרטיס מסך שיש לו 2 יציאות. (גם DVI) חשוב לי שיהיה איוורור טוב, שקט ויעיל למעבד, לכרטיס מסך ולמארז כולו. כרטיס מסך אני מתלבט בין 8800 עם 512M או 9000 ומשהו. חשוב שיהיו מספיק כניסות USB. ומארז איכותי. זיכרון של 2G לפחות. (עדיף 1333MHz). תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום רב, אחי החליט לרכוש מחשב נייד חדש הבעיה היא שחוץ מללחוץ על המקשים הוא לא מבין כל כך גדול במחשבים לכן החלטתי לעזור לו במשימה דרישותיו מהמחשב: מחשב לאינטרנט, OFFICE, צפייה בסרטים (מעוניין במסך גדול) ןמשחקים (כ.מסך חזק עד כמה שניתן במסגרת התקציב) סוללה עדיפות ל- 8 תאים ומשקל כמה שיותר קל (לא מוטרד כל כך מהמשקל...) מעוניין במותגי DELL או Toshiba - כך שזה מצמצם את האפשרויות ..... אשמח לקבל הצעות למפרטים מתאימים העונים על דרישותיו - אם נחוצים פרטים נוספים אשמח להשלימם תודה מראש למגיבים
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הדגם הראשון LENOVO N200 15.4 TY2B5IV http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=619&CatCode=315 הדגם השני Gigabyte W566U-DC2TM http://www.ksp.co.il/hmain.php אם לא מצאתם את הדגם שרשמתי שם אז רשמתי את המפרט כאן: Gigabyte W566U-DC2TM CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache Memory 2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB) HD 160GB SATA 5400 RPM Display 15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type GPU Intel Graphics Media Accelerator X3100 Optical Device DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim Lan PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board Audio 2 channel HD Audio Dual array Micro…
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5000-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי מעבד של אינטל i5 4690K ושני כונני SSD: 1) Intel SSD 730 Series - 240GB 2) Anobit Genesis T25-200 200GB לכל אלו אני מחפש להתאים מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים ומבקש את עזרתכם. התקציב שעומד לרשותי הוא כ-5K שקלים והמפרט צריך לכלול מסך 23 אינטש. 1. תקציב המקסימאלי - 5K א) לנצל עד לשקל האחרון ב) במידת הצורך (אם זה משפר משמעותית את הביצועים) ניתן לחרוג מהתקציב ב 0.5K שקלים נוספים. 2. השימוש העיקרי במחשב הוא משחקים וצפייה בסרטים (לא על מסך הטלוויזיה בסלון אלא על מסך המחשב) א) המשחקים שיהיו על המחשב הם: Fifa15/16, Battlefield 4, Battlefield HardLine, Star Wars Battlefront, Far Cry 4 וכד' -ישוחקו על מסך 23 אינטש בהגדרות גרפיות גבוהו…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני כבר מתכנן הרבה זמן לקנות מחשב חדש (בIVORY) ומתלבט בין כמה רכיבים. הצרכים של המחשב שלי הם לתכנות, עריכה גרפית דו-מימדית בעיקר, וקצת משחקים (קלילים). ראיתי באתר של IVORY את החבילה הבאה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3263 אבל יש מספר חלקים שאני לא ממש אוהב. החלקים שאני רוצה שיכללו במחשב שלי: מעבד - Intel Core i7 l920 ולוח האם שהם מציעים - Gigabyte x58 chipset את המארז והספק אני אשפר קצת במקום בתוספת תשלום, ואת הצורב אני אקח את של LG. שני הרכיבים שאני לא מרוצה לגביהם הם הזכרון וההארדיסק. יש לציין כי יש ברשותי כרטיס מסך, ועליו אוכל לקבל זיכוי על מנת לשפר\להחליף את הזכרון וההארדיסק, וכמובן נשאר לי עוד 400 ש"ח להשלמה מהתקציב שלי (אני יכול להוסי…
-
- 13 תגובות
- 761 צפיות
-
-
רציתי לומר תודה לכל צוות הפורומים שפה שעזר לי רבות בהרכבת מפרט המחשב שלי! פשוט מקצועים מעבר לכל דמיון יודעים לרדת עד לפרטים הכי קטנים ולהסביר! להלן המפרט שלי: לוח אם: ASUS COMMANDO מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ ספק כח: THERMALTAKE TR2 500W זכרונות: CORSAIR DDR2 XMS2 1GB (2X512MB 800MHZ עתיד להוסיף עוד 2 ג'יגה של ג'י סקיל מארז: RAIDMAX SMILODON צורב DVD: SAMSUNG WRITEMASTER X18 SATA כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE PX8800 GTS 640MB מחיר כולל:6180 ש"ח. שוב פעם תודה לכל מי שתמך ועזר. :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מתבלבט בין הדגמים הבאים: 1. MSI GX600 Extreme http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1263&CatCode=315 2. DellTM XPS M1730 http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1730?c=il&l=he&s=dhs 3.Dell Studio 17 http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop_studio_17?c=il&l=he&s=dhs 4. HP 9940 FM659EA http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1931&CatCode=315 5. HP TX2520E CJ937EA http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1875&CatCode=315 השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים!!! ( אבל גם קצת חשוב הניידות ובמיוחד הגאדגט המגניב הזה של הדגם האחרון) אשמח להמלצות נוספות אין הגבלת תקציב ואת דעתכם ת…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המחשב לצורכי משחקים ואינטרנט GA-965P-DS3 revision 3.3 E6420 1Gb VALUE SELECT*2 corsair HYUNDAI Q90U + Speakers BLACK USB HUB Western Digital 320G 8MB Geforce 7600GT EXTREME 256 Mb LEADTEK או זה מתלבט Geforce 8600GT 256 mb DUAL DVI gigabyte PIONEER DVR-212BK SATA BLACK Foxconn TLA002 Silver/Black 1x 90 mm CPU V- Tube +FSP300-6THA Genius EasyTouch2 Multimedia Keyboard + Mouse ENG/HEB BLACK
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק להכוונות באשר למפרט בסביבות 4000+- ש"ח ללא ציוד היקפי, מסך וצורב כאשר הכיוון הכללי כבר ידוע, רק חסרה לי קצת אינפורמציה. בבקשה קחו בחשבון שמדובר במחשב שאמור להריץ משחקים בצורה סבירה ללא כוונות OC. מעבד AMD 64 3200 לוח - האם יש טעם לקחת ultra? איזו חברה מומלצת? די חשבתי על ה ABIT AN8 ultra אבל קראתי כמה ביקורות לא מחמיאות באשר לקירור שלו. זיכרון 1GB מה זול ואמין? דיסק קשיח 160GB - האם יש עדיפות לחברה מסויימת? יש הבדל אמיתי בין SATA ל- SATA II? האם NCQ באמת משנה משהו? כרטיס מסך - התקציב לרכיב הזה הוא 1000+- ש"ח, חשבתי בכיוון של 6600GT, האם הוא יסחוב את המשחקים הפופולרים? אני לא גיימר מטורף אבל עדיין רוצה להינות מהרכישה שלי. אילו יצרנים מומלצים? יש גם אופציה …
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד, כאשר הסדרי עדיפויות שלי (במסגרת התקציב) הם: 1. ווינדוס 7 2. זיכרון 4 ג'יגה 3. זמן סוללה ארוך יחסית (עדיף 6 תאים, אפשר אפילו 9). 4. מסך לפחות 15 אינץ' (לא 13.3) 5. משקל יחסית נמוך (פחות מ-3 קילו, רצוי גם פחות מ-2.5 קילו). מה הדגמים המומלצים הקיימים?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
DELL INSPIRON 1520 - מתחמם מאוד כשמשחקים בו! חשבתי על אחד מאלה: http://www.ivory.co.il/Category.asp?q=%EE%F9%E8%E7+%F7%E9%F8%E5%F8&search.x=0&search.y=0 מה מומלץ? איזה חברה טובה יותר? COOLMASTER או ZALMAN, והאם הזולים יותר של ה- 95-180 שקל יעשו את העבודה? המחשב מתחמם מאוד עד כדי כך שאי אפשר לגעת בחלקים החמים שלו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לצערי, הידע שלי בחלק החשמלי של הפעלת מחשבים מסתיים ב- V, מקסימום ב- W של המפרט הלאפטופ - Acer Aspire - הגיע עם אדפטר בעל המפרטים הבאים: input: 100-240v - 1A - 50-60Hz output: 19v - 2.15A - 40W על המחשב עצמו מצויין: DC rating: 19v - 2.15A אני מעוניין להפעילו עם אדפטר שונה, בעל המפרטים הבאים: input: 100-240v - 1.64A - 50-60Hz output: 19v - 3.42A - 65W האם זה אפשרי (ואם אפשר קצת רציונאל על נושא האמפר וכו')? תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש לכל מי שינסה לעזור לי. אז ככה אני צריך מפרט של עד 3K +חריגות מינמליות ככל האפשר צריך לכלול הכל חות ממסך ורמקולים ובנוסף כרטיס טלוויזיה- זאת אומרת מעבד,לוח אם, זיכרון, צורב DVD, כונן קשיח, כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך,עכבר ומקלדת אני דיי נוטה לכיוון אינטל למרות שאני לא רוצה להתעסק בOC וקיררורים נוספים. המעבד צריך להיות דיי חזק ללא התעסקויות מיותרות הכרטיס טלוויזיה צריך לשדר טלוויזיה וקונסולות שיחברו אליו בצורה טובה (צריך שיהיו היציאות המתאימות של הצהוב אדום לבן) זיכרון לדעתי 4 ג'יגה כי הוא הולך להריץ הרבה תוכנות כבדות (סולידוורקס, מאטלב, אנסיס, מי שמכיר..) הארדיסק 320-500 תלוי מה ייכנס בתקציב, אני חושב ששל חברת WD כרטיס גרפי כמה שיותר טוב למשחקים שיכול להכנ…
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. איטנרנט 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? הכל צריך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? דיי חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות א…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הי אני אשמח לחוות דעת אחרונה לפני קניה על המפרט שהורכב. כמו כן יש לי התלבטות לגבי המארז: Antec NSK2480 380W: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=NSK2480B&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE GMC Noblesse AVC-S1 300W: http://www.skypc.co.il/pl_product~AVC-S1-Black~6~0.htm ה-GMC מגיע עם שלט ותוכנה לשליטה ב-Media Center, שזאת אופציה חביבה מאוד, והוא גם נראה חיצונית מקצועי יותר מה-Antec. הנקודה היא שהוא קטן יותר ויש לו שני מאווררים של 80mm, לעומת ה-Antec שגדול יותר ומגיע עם שניים של 120mm. אני יודע שה-Antec שקט והמאווררים שלו עובדים יופי. מישהו עבד עם ה-GMC הזה ויודע אם הוא מרעיש או לא? המלצות מסויימות? מפרט: AMD Athlon II X2 245 Box Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H DDR3…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אז אם אפשר שתכינו לי כמה אופציות למפרטים בטווחי מחירים של 6000 עד 8500 שקל שהדרישות הן מסך LCD צורב די וי די וכרטיס מסך טוב(כמובן שימבה זיכרון מהיר לא יזיק) מארז טוב וספק איכותי. אין צורך ברמקוליםעכברמקלדתסורקמדפסת ושאר השיט שלא מעניין אותי תודה מראש, אסי. נ.ב אם לא היה מובן המחשב הזה מיועדד אך ורק למשחקים אז בהצלחה! אהה כן, אני אשמח לקבל את המפרטים בקבצי תמונה מהאתר שהכנתם בנוסף לחפירה בנוגע לכל רכיב וחלק שהחלטתם להכניס פנימה(למה אותו ולמה הוא עדיף על חלקים מקבילים של חברות אחרות בטווח המחירים הרלוונטי) ושוב תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב אז הגיע הזמן כנראה להחליף מחשב אני מעוניים לקנות רק מחשב נטו בלי ציוד היקפי כמו : עכבר,מקלדת,רמקולים, מסך, Cd, floppy ומסך. המחשב הוא בעיקר למטרות של משחקים, סרטים, שירים וכד'.. (בלי OC, מודינג וכל העסק מסביב) התקציב מוגבל ככל האפשר עכשיו רציתי לדעת כמה דברים על איזה לוח אם + מעבד אתם ממליצים ? כרטיס מסך ? האם 512MB יספיקו ? על איזה הארד דיסק אתם ממליצים ? ומה הנזק המינמלי שאני יוצא איתו מכל העניין ? תודה מראש, מיכה.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שעקבתי אחרי כמה מפרטים לדוגמא שנבנו בעזרת חברי הפורום גיבשתי לעצמי מפרט גיימינג ממוצע. אשמח לחוות דעת על המפרט + כמה שאלות לקראת סוף הפוסט. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ולהלן המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB…
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב בזמן הקרוב, ואני מבקש מפרט לפי הדגשים הבאים: שיהיה כמה שיותר שקט - המחשב נמצא בחדר השינה עיקר השימוש במחשב הוא גלישה באינטרנט, אך גם לצפייה בטלוויזיה באמצעות כרטיס טלוויזיה Fly video 2000, משחקי מחשב כמו GTA SA, Flight Simulator X' ואולי C&C3. צורב כבר יש לי - LG GSA H30N SATA דיסק קשיח: WD3200AAKS מארז: NZXT APOLLO מסך: אני עומד לקנות אל.סי.די 19 אינץ' של LG דגם 1970hr בנפרד. לא מתוכנן OC. את המחשב בבקשה להרכיב מ-SkyPc. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכבדים ביותר, BF וכ'ו מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-