עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מחשב נייד שיפעיל גם משחקים ולעבודה עם פוטושופ cs3 ופריהנד ול 3d max עכשיו השאלה אם אפשר לקנות מחשב עם כרטיס שייריץ גם משחקים וגם את התוכנות האלה כמו שצריך תקציב עד 4000 עם חריגה של עד 1000 אבל אם היא ממש ממש משמעותית [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 19:35:50 ממ מישהו?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  2. Started by shahaf14,

להלן המארז של Thermaltake: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=435&osCsid=0777fc4c5eb583af1954d47b83a7f921 המארז של SunBeam: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=79_66&products_id=1416&osCsid=0777fc4c5eb583af1954d47b83a7f921 המארז של SunBeam אני קונה עם ספק Thermaltake: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1392&osCsid=0777fc4c5eb583af1954d47b83a7f921 והכל למפרט: 1 x מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8NMF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR, PCIX, SATA 1 x דיסק קשיח Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA 1 x זיכרון Geil Dual DDR Kit 512MB (2x256Mb) PC3200 400M…

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תלוי על מה זה בא בחשבון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה באינטרנט, קריאת ספרים, צפייה בסרטים, והאזנה למוזיקה, כתיבת עבודות בוורד אקסל ופאוור פוינט, =מחשב לשימוש ביתי ומשרדי \3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאוד ביחס לתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק ?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם י…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word, כל דפדפן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר ומקדלת הכי בסיסים שיש. 4. האם…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by liad.az,

המשחקים הם בעיקר פיפא ופוטבול מנגר והלימודים צריך להתקין תוכנה מיוחדת קצת חזקה עשיתי מחקרים טיפה וראיתי 2 מחשבים זהים במפרט רק שיש משהו בולט לכל אחד אשמח שתעזרו לי מה עדיף יותר מביניהם מחשב hp עם מהירות מעבד 1800 מגה הרץ וכרטיס מסך Intel HD Graphics 620 או מחשב dell עם מהירות מעבד 1300 מגה הרץ וכרטיס מסך Nvidia GetForce MX230 לכל אחד יתרון וחיסרון אבל אשמח לדעת איפה החיסרון הוא פחות משמעותי

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  6. שלום. אני מעוניין במפרט למחשב שיהיה מיועד בעיקר; לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אם יש אפשרות, גם ב-HD אם זה נכנס לתקציב) ומשחקים, לא הכי חדשים נניח שנת שיפעיל משחקים עד לפני שנה-שנתיים. תקציב: 2000 ש"ח אם אפשרות לחריגה של עד 500 ש"ח נוספים. אין צורך בציוד היקפי, יש הכל. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  7. שלום, מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך הפעלת תוכנות כמו פוטושופ,לייטרום וכו'. בעתיד רמת התוכונות יעלה. שיהיה הרבה זיכרון וכרטיס מסך טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לתוכנות: תוכנות עריכה,פוטושוט,לייטרום וכו',שימוש ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד (כמה שעות טובות כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by roma4k,

שלום, לפני כחודשיים קניתי נייד של HP DV6790, היום התקנתי תוכנה לבדיקת טמפ' HWMONITOR והופתעתי לגלות שהכרטיס מסך (8400GS) במנוחה עומד על 57 מעלות.. הייתי שמח לשמוע מה הטמפ' אצל אנשים אחרים בניידים עם כרטיס זהה והאם זה לא מעט חם מידי? 9600GT אצלי במחשב נייח עומד על 42 מעלות במנוחה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  9. אין צורך במסך או מקדלת או עכבר, באיזור 4000 שקל והאם המפרט הזה של באג שווה מעבד: Intel® Core™ i5-8400 מערכת הפעלה: Windows 10 זיכרון: 12GB כוננים קשיחים: PCIe® NVMe™ M.2 SSD1TB (7200RPM) + 256GB כונן אופטי: צורב DVD מאיץ גרפי: Nvidia Geforce GTX 1050 TI עם זיכרון ייעודי בנפח 4GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.2 ממדים: 33.8x27.7x17 ס"מ משקל: 5.15 ק"ג חיבורים USB Type C 3.1 x1 2 x USB 3.1 USB 3.0 x4‏ 2 X USB 2.0‏ HDMI 2.0 x1 DVI x1 DisplayPort x1 כניסת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אוזניות/מיקרופון משולבת אחורית וקדמית RJ-45 x1 קורא כרטיס זכרון 3 ב-1 במחיר של 4100 במידה ולא מישהו יכול להמליץ על מחשב כולל וינדוס 10 כמובן

10. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני חושב גודל 24' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צו…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  11. * מטרות המחשב? אני מתחילה מדעי המחשב, אז אני מניחה - תכנות. בנוסף, סרטים וכאלה. לא גיימרית או משהו כזה. * גודל המסך? הייתי רוצה 14 אבל זה לא בתקציב, אז 15.6 יהיה טוב. מט יהיה מצויין. * משקל רצוי? 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 שעות זה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם הכוונה לזיכרון אז 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל 3 שנים זה חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו ראיתי שני מחשבים, הם עומדים בתקציב שלי, אז רק לבחור ביניהם. אשמח להמלצות על המחשב הזה: http://ks…

12. Started by SenDeR,

מחשב למשחקים, שלא יהיה מעבד חלש מידיי. עד 2.5K אם צריך לחרוג בשביל שינוי משמעותי אז אפשרי. תודה :] עריכה: ללא מסך, ללא ציוד היקפי, לא מתוכנן OC

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by Pentium D,

הייתי רוצה לשאול האם אפשר לשים שני כרטיסי מסך במחשב אחד? והאם זה משפר את הביצועים בדרך כלשהי? האם אפשר לשים שני דיסקים קשיחים? האם זה מכפיל את הנפח? או האם זה מתחלק לשני כוננים שונים לחלוטין? אתה שואלים מאיפה צצו לי השאלות הללו? הנה התשובה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5212604406&category=52475 מצאתי מפרט למחשב, וסתם גם רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל. ואם אפשר לתת הסבר קצר וברור מה ההבדל בין מעבד AMD למעבד AMD X2. אשמח גם לקבל קישור שמפרט על המעבד הכפול ליבה של AMD. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by dorariel,

שלום לכולם! אחרי כמה ימים שאני משוטט ומנסה להתאים לעצמי מפרט אני ממש מסתבך ואשמח לעזרה, אני עדיין מתלבט בין i3 לבין X3 ואשמח לדעה לגבי זה בנוסף , אני צריך יציאה אופטית לסאונד ואני מעדיף כרטיס מסך חיצוני. אני לא זקוק לכרטיס טלוייזיה וכדומה המחשב ישמש נטו לניגון סרטים , יהווה סטרימר לסוני 3 ויהיה המוריד הראשי של הבית (טרה דרוש) תודה רבה על העזרה !!

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  15. צריך מפרט למחשב שיפעיל משחקים ברמה הכי גבוהה יחסית לתקציב...תודה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  16. Started by MODY69,

שלום, הרבה זמן לא התעניינתי במחשבים אז פשוט תמליצו לי, אני לא מעודכן בחלקים החדשים של השנה האחרונה. המחשב בשביל שכן שלי, הוא רוצה שהמחשב יריץ משחקים רציניים ולמשך הרבה זמן. מדובר במחשב נטו, בלי ציוד הקפי. תקציב-6 אלף. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by Game5,

שלום , אני מחפש מחשב נייד לסטודנט , בעיקר לכתיבה ולא למשחקים. מצאתי שני מחשבים: dell : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm lenovo: http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=TY0FVIZ&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1&aff=Zap〈=HE מה עדיף? האם יש מחשב נייד אחר שאתם יכולים להמליץ? איזה חברה נחשבת ליותר מובילה? dell או lenovo (עד 4500 ש"ח) האם ל HP יש ניידים שיכולים להתאים? תודה , אבי

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by Midas,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה מאות שקלים, לא יותר מ3.7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבור גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם …

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  19. יש לי מכר בארה"ב שעוד מעט מגיע לארץ. הבדלי המחירים הם משמעותיים בין הארץ לבין ארה"ב (Los Angeles)? שאלה נוספת שיש לי היא: איזה חברות נחשבות לאיכותיות והבטוחות ביותר בתחום המחשבים הניידים (והאחריות בפועל)?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by Maayanoth666,

אהוי! מחפשת מפרט מומלץ למחשב שישמש בעיקר לגיימינג. תקציב של 5,000 ש"ח. תודה מראש! ?

21. לא לחרוג בבקשה, איך המפרט הזה ? אני יודע שהספק ג'נרי... מה אתם אומרים יחזיק ? זה אמור ליהיות מחשב למשחקים .

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  22. מה עדיף? מה טוב יותר? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by mb74ever,

אני צריך לקנות: מעבד, כרטיס גראפי, זכרון ולוח אם. חשבתי על זה: AMD Sempron 64 Bit 3000+ Socket 754 Box CPU 540 ש"ח AsRock K8NF4G-SATA2 + VGA Socket 754 390 ש"ח Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 290 ש"ח לגבי שלושת החלקים האלה אני די בטוח.. עכשיו הבעיה היחידה זה הכרטיס מסך.. יש את הSapphire Radeon X550 PCI-e 256 MB Retail Video ב500 ש"ח הבעיה שאני לא חושב שהוא ממש ינוצל כי זה מחשב שמיועד לשתי בנות שמשחקות במשחקים די בסיסיים.. מה שכן אני חייב יציאת וידאו לטלויזיה, אז השאלה האם יש כרטיס שהוא זול יותר שישמש לצרכים בסיסיים? {לא משנה לי מאיזה חנות} ועוד שאלה אם כבר לקחת את הX550, האם אפשר להתפשר ולחסוך 70 ש"ח ולקחת את גרסת ה128? או שעוד 128 זה כבר משמעותי כיום? ותביע…

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by Le-Quak,

מחשב חזק מספיק כדי שיהיה שימושי גם עוד שנתיים כשאני אשתחרר? (חייב לקנות מחשב חדש עכשיו כי הישן שבק חיים) מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-kingston -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 8400GS-512MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-SEGATE/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA II 32MB נפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High De…

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by maorfar,

קניתי מחשב נייד לפני שבוע והסוללה לא מחזיקה לי 120 דקות אפילו בלי משחקים רק סרט מה אורך חיי הסוללה הממוצע של סוללת ליטיום 6 תאים של MSI ?????????????

• 2 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים