עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ati,

שלום לכולם...... נכון שאתם תמיד אוהבים שיש דברים חזקים ותותחנים במחשב???? אז לכן אני רוצה שכל אחד ואחד ירכיב את מערכת החלומות שהוא תמיד חשב וחלם עליה.......... לכל המשתתפים תודה רבה ושתהייה הרכבה חלומית אמיתית. :hi: :hi: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by vermise,

תקשיבו אני רוצה להחליף מחשב הוא די ישן ככה ככה תגידו לי עם המערכת של מה שיש לי עכשיו טובה BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs), ~2.6GHz Memory: 2048MB RAM Available OS Memory: 2046MB RAM Page File: 2593MB used, 1499MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Parameters: Not found User DPI Setting: Using System DPI System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) DWM DPI Scaling: Disabled DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 9400 GT DAC type: Integrated RAMDAC Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&amp…

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  3. Started by Jochman,

אהלן וסהלן יא סחבי! המחשב שלי מפסיק לסחוב, בעיקר BFBC2, כשאני עם OC (בקטנה ל3800) המשחק קורס בצורה פתאומית (לא בדקתי עם OC יותר קטן ל3200 למשל). בלי OC כמעט ולא שחיק המפרט שלי היום Intel E7300 @ 3600MHz (בעבר הגעתי ל4 ) Gigabyte EP45-DS3 Zerotherm Nirvana 120 WD6400AAKS G.Skill שאני-כבר-לא-זוכר-דגם 2X2GB DDR2 800MHZ CL4 HD4870 עם OC נחמד שעשיתי לו TwinTurbo (אין לי את החלקים, אז לא יכול להעביר ). CM 590 SeaSonic ET 500W הרעיון הוא לשלם פחות ולקבל יותר. אלא אם יש למישהו רעיון מה לעשות עם המחשב הקיים כי תכלס הוא עדיין חזק... AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz 125Watt Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪671 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1118 …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי , הודעה ראשונה שלי פה לאחר כמה ימים של קריאה מרובה של הודעות , באנצ'מארס ושאר כתבות... נקווה שילך טוב אני זקוק למחשב לקידוד MPEG-2 ועריכת וידאו (בעיקר) , אני ממש לא גיימר , אז אין צורך להתחשב בעניין. כרגע אני לא מתכנן OC מיידי על המערכת החדשה , אבל אני מעוניין שתהיה כזו אופציה , משום שאין לדעת איזה פורמט חדש יתקיף אותי וידרוש מערכת חזקה יותר ;D אני זקוק למעבד חזק , לוח אם , זיכרון - 1GB חובה (אין מנוס) , HDD 160 GB 8MB BUFFER , ומארז. לאחר מחקר ברשת הגעתי למפרט הבא: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1098.94 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7-G Intel 875P Motherboard (HT,Dual SATA RAID,Dual DDR400,5.1 Sound, Intel G-L…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם, התבקשתי לבנות מפרט לפי הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי,לימודים, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן לPHOTOSHOP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- (Need For Speed , FIFA , PES) מהאחרונים בסדרה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 23-20' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by DXT,

שלום לכולם, לאחרונה אני משחק באפשרות של לשדרג את המחשב הקיים שלי. ועלה לי רעיון, שבמקום ללכת על הדרך הרגילה והמשעממת עם מארז מידי שתופס לי את כל המקום מתחת לשולחן וסתם גדול ללא צורך, אני אקנה מארז SFF, כמו ה- NSK1380, אשים בו לוח mATX, ויאללה בלאגן. שימו לב שאני מתכנן לשים של 640GB HD, וכרטיס קול ASUS D1 ועכשיו השאלה היא מה לגבי מעבד וכרטיס מסך? אני מעוניין בעקרון E7300 עם 9800GT (ללא OC), אך השאלה היא האם לא יווצרו פה בעיות התחחמות? מה דעתכם? 1. מה התקציב? בערך 3000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים (אבל לא חובה ברזולוציה הכי גבוהה, אין לי בעיה להוריד רזולוציה ו/או רמת פירוט), אופיס, תכנות, סרטים.. השטויות הרגילות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ס…

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  7. אהלן חברה רציתי עזרה בבחירת מערכת בעיקר לגיימינג, כולל שני מסכים ושיהיה מעולה גם לוירטואליזציה (עובד עם מספר של VMים שרתי ווב סרברס ועוד). אני מעדיף מסכים 27" שניהם ככה שיראה כמה שיותר יפה אחד ליד השני, המסך "המשני" צריך להיות יותר דגש על איכות תמונה, פחות על קצב רענון וsync כי אני כנראה לא אשחק עליו אבל אצפה בו הרבה ואשתמש בו כמשני פשוט. המסך הראשי כן חשוב יותר שיהיה יותר שלם, איכות תמונה פלוס ביצועים לגיימינג. הקציב עד 12K עם, במידת הצורך, חריגה של עד 1000 שקלים. אני בדר"כ עושה OC למעבדים שלי ולכרטיס המסך, תלוי בדגם של הזיכרון לפעמים גם לו אך עם מעבדי AMD אני פחות אוהב להתעסק עם OC, אני נותן לתוכנות שלהם לעשות לי את ה-OC האוטומטי אני לא חושב שיעיל לעשו…

8. Started by purefog,

מחפש מערכת לטובת ווירטואליזציה, לא חומרת שרתים. הדרישות הן 4\6\8 ליבות, מקסימום RAM, אין חשיבות למהירויות זכרון \ מעבד. לפחות 3 חיבורי SATA ורצוי מאוד תמיכת חומרה בRAID 3. כולי תקווה שניתן לעשות זאת בפחות מ4K אבל ניתן לעלות בהתאם ליכולות.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by DontPanic,

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ליסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משרדית משחקים matlab א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. visual studio, matlb,office הורדות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22 אינצ' 1680.1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? קצת mw2 ודומים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות יספקן אותי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. ה…

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by bogdant,

מערכת למשחקים בבקשה חוות דעת (לא לגבי כרטיס המסך פשוט אני קצר בתקציב ) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by HiTiT,

שלום, אני מעוניין במערכת שתיהיה לOC [המטרה שלי היא להגיע ל 2.8 כי היום משחקים מבקשים מינימום 2.5 ]והמחשב יהיה למשחקים דיי כבדים. אז חשבתי: 877-e4300 ab9-609 8800gts 320mb-1896 2 - 512mb 667mhz-490 ספק jsp-tech ps-05 420w-128 הארד 250GB WD - 343 יצא לי 4342 -- יש חריגה קטנה, מה יש לכם להציע לי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  12. מחפש מחשב להקרנת 720p על 37 אינץ משחקים בסיסי על 19 אינץ ישומי אופיס חשוב שיהיה איכותי ואמין אם אפשרות לשידרוג מאבד וזכרונות בזמן הקרוב תודה מארז MIDTOWER

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  13. Started by YARONGT,

אוקי חברים גדל לי התקציב מפעם קודמת עכשיו השאלה שלי היא אם להביא מערכת מחשב מבוססת 2011-3 או 1150 2011-3: [h=1]MSI X99S SLI Plus[/h] [h=1]Intel Core i7 5820K[/h] [h=1]G.Skill Ripjaws-4 4x4GB DDR4 2400Mhz[/h] או 1150: [h=1]Asus Maximus VII Ranger[/h] [h=1]Intel Core i7 4790K 4.0Ghz[/h] [h=1]G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition[/h] בבקשה מי שיכל לומר לי -בקצרה- אם זה שווה או שעדיף תושבת 1150 עם המפרט הראשון. תודה רבה

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. זאת המערכת שבניתי כרגע: AMD Athlon 64 3000+ 512k (754) - שבכוונתי להעלות לכ-2400 מגה הרץ בתוספת קירור מעבד כלשהו (אחד ההמלצות שאני הייתי רוצה לקבל) Gigabyte GA-K8NS Pro mobo (תומך SATA וכרטיס קול, רשת וכו' מובנה) TwinMOS/A-DATA DDR PC3200 400 2x256mb WD 80GB 8mb buffer SATA PSU 500W SUPER ATX LG DVDx16 בעיקרון, המחשב הנוכחי שלי מכיל GeForce MX4000 128mb שהוא אחלה כרטיס (לצרכים שלי, לפחות, אני לא הכי גיימר שבעולם) וכל שאר הכרטיסים הבסיסיים, קול ורשת, הלוח אם כבר מכיל. יש לי עוד את הוודוו 3000 הישן שלי, שאני אשים במחשב הנוכחי אחרי שאקנה את החדש. לגבי קירור למעבד חשבתי על המעבר של Tt שמתאים לאת'לון 64.. שכחתי מה שמו :\ סיילנט בוסט משהו? לא זוכר :\ ולגבי האוברקלוק עצמו, אני…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אחרי המחשב הישן שלי(p2 350 mhz and voodoo) אני רוצה לקנות את המחשב הבא: AMD ATHLON XP 2200+ epox 8k5a3+ mushkin 256 mb ddr 2700 seagate baracuda 40 gb 7200 rpm gigabyte ati radeon 9700 pro creative live 5.1 oem LG dvd 16x48 oem (chieftec aluminum(don't remember the full name thermalright ax7 extreme ואני צריך רמקולים המלצות שיפורים הערות הארות וכו' יתקבלו בברכה ד"א לא קניתי מסך כי כבר יש לי

• 16 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. התקציב הוא 3800!!! לא שקל יותר(לצערי), אני לא צריך ציוד הקפי או מסך, וגם לא צורב. המערכת היא למשחקים. 1 Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח 1 Intel P55 WHITESBURG BLKDP55WB LGA 1156 485 ש"ח 2 A-DATA 2GB (2x1GB) DDR3 1333MHz CL9-9-9-24 G-Series 520 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Model S487512D5 805 ש"ח 1 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 289 ש"ח 1 ANTEC NSK6580B Super Mid Tower Case 430Watt 540 ש"ח סה"כ 3,729 ש"ח אני לא רוצה מערכת שמבוססת על AMD המטרה היא I5 כמו שאמרתי אשמח לקבל הצעות וחוות דעת במיוחד בעניין הלוח אאם והזכרונות. תודה! נ.ב: יש הרבה המלצות על הלוח אם MSI…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by IME3,

הייתי רוצה לראות מה אתם מצליחים להרכיב ואיזה חלקים תמצאו הבסיס צריך להיות לוח mini itx מעבד אטום עם מעבד ION של נוידיה ואז 2 גיגה זכרון וחובה משהו עם יציאה HDMI לא צריך כוננים אופטים צריך מקום פנימי לחיבור של לפחות 2 הארד דיסקים ורצוי יותר ולסיום מארז שעדיין יהיה קטן הנה משהו שבניתי אבל זה נראה די בלאגן המחיר גבוה מידי ובכלל בארץ יעלה פי שתיים Uploaded with ImageShack.us מה שאהבתי זה המארז שבנוי ל מיני ITX ובכל זאת יש בו מקום ל 6 הארד דיסקים ככה שיש מקום לעתיד להוסיף עוד ועוד סרטים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811112265 והלוח http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131663 אטום עם ION ו HDMI אני שם לב…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by golanh,

שלום לחברי הפורום , רוצה להתייעץ בקניית מערכת מבוססת נוק . בקושי מוצא סקירות ברשת לשימושים משרדיים ועבודות גרפיקה קלה ורינדור של סרטונים קטנים שזה ייעודו של המחשב . חשוב שהמחשב יכלול SSD איכותי ואמין של כ 256GB ואם זה אפשרי גם כונן 2.5 של 1T ( לא הבנתי אם אפשר להכניס את שניהם למארז ?) הבנתי שיש שני סוגי מארזים . כמו כן צריך גם מסך 23 אינצ' ( עדיפות למותג ) איכותי IPS שיתאים לחיבור המחשב ב VESA בגב המסך . פרטי המפרט הנדרש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל 2. מה שימושי המחשב ? משרדי , אקסל , גרפיקה קלה , אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : גרפיקה קלה בתדירות נמוכה-בי…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by n0stredamus,

מאוד מצאה חן בעיני המערכת הקטנה בסגנון השאטל שהתפרסמו כמה תמונות שלה בימים האחרונים ... הייתי רוצה לדעת איך נקרא הלוח ... ז"א איזה תקן ... כמו נגיד atx , micro atx ...וכ"ו ... הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לרכוש את השלד של הנ"ל ... ז"א מארז , לוח מתאים וכ"ו ... האם יש רק של שאטל ? איזה חריצי הרחבה יש ? אם יש ... אם יש אופציות שונות , מאוד חשובה לי האופציה של משהו כמו חריץ אחד pci, ואחד agp ... יותר חשוב pci ... ושאלה אחרונה ... יש כאלה גם של אינטל וגם של איי אמ די ... ? בתודה ... טל.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. 2+... תוכנות גראפיות (פוטו/פרי) פתוחות בעת ובעונה אחת. עריכת וידאו בינונית. תלת מימד ואנימציה בינונית. הפעלת ויסטה (בעתיד) חלקה. קיים כבר ציוד היקפי, סורק מדפסת ומצלמה עם כרטיס לראיית ליילה, קיים ארד דיסק סאטה 2 120 GB. משחקים פעם במיליון שנה והמהרה כאופציה. מודה מודה מודה :ylsuper: מצורף קובץ של הרכיבים ומחירם בחנות הנ"ל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by napoleon45,

לא. לא מבקש מפרט. מציג לכם אחד כזה ! של אפל, אלא מה ? אז להבא, לפני שתתעקשו על נייד באלף שקל, שחררו קצת, תזרמו ..... 😊 https://www.geektime.co.il/apple-mac-pro-ultimate-specs/ כן, פרופורציות .....

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום אני מחפש מחשב בתקציב הנ"ל. אין כיוון מסוים , זאת אומרת שיהיה מתאים למשחקים ולשימוש כללי. עדיפות לקונרו. (E6600 ???) , וכרטיס מסך איכותי עד כמה שאפשר. לגבי מסך , לא ממש מפריע לי איזה מסך , שלא יהיה דק מצידי - עדיפות למערכת המחשב (אבל שיהיה 19 אינצ'). תודה.

23. Started by cafri,

1. עד 5000 ש"ח, עדיף שיהיה יותר קרוב ל3000 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, אולם גם ישמש מעט ללכידת וידאו ממצלמת וידאו ולעריכת וידאו מזערית בעזרת Studio. כמו-כן יאוחסנו על המחשב תמונות וסרטי וידאו. עדכון: המחשב ישמש גם לחיבור מצלמות מעקב אחרי מטפלת (באמצעות כרטיס GeoVision). 3. אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים), למעט צורב DVD. 4. אפשר לוותר על כונן דיסקטים. 5. במחשב הנוכחי יש לי כרטיס FireWire דרכו אני מחבר את מצלמת הוידאו למחשב, אולם אם יש חיבור על לוח האם אפשר לוותר על העברת הכרטיס. 6. חשיבות שקט: 6. 7. לא מתוכנן אוברלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. אם בעלות אפסית: XP. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 9. אין חנות מועדפת. אזור מגורים: רמת-גן. 10. אני…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב למטרת אינרטנט , אופיס וכמובן משחקים (פיפא..call of duty, red alert, far cry) מצאתי מחשב בדיל שכולל כרטיס מסך ג'יפורס , זיכרון מהיר מאוד ומעבד חזק . אני מתלבט בין 2 מפרטים : 1. Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ASROCK ALiveNF6P-VSTA AM2, NF 6150SE, DDRII800, PCI-E, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7220S DVD±RW x22, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 550W PMPO מחיר 850 ¤ או…

25. Started by was955,

אני מביא את הבאנדל הזה Intel Core i7 4960X Extreme 3.6Ghz 15MB L3 Cache s2011 - Box Asus X79-DELUXE Intel 530 Series SSDSC2BW180A401 180GB SSD Sata III Crucial 16gb kit 2X8GB ddr3-14900 240 -pin נשאר לי מארז + ספק + כרטיס מסך + דיסק קשיח רגיל + סט מקלדת עכבר +צורב DVD מה אתם מציעים למערכת המפלצתית הזו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ל(מארז + ספק + כרטיס מסך + דיסק קשיח רגיל + סט מקלדת עכבר +צורב DVD) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים ועריכת גרפיקה פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריו…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.