ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שתגידו לי מה אתה אומרים על המחשב הזה hp compaq 6120 512 ddr 2 לוח אינטל 915g 80 גיגה מארז של hp צורב של אסוס 6 usb
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך 2 מחשבים מאותו סוג לצורך עבודה (תוכנות אופיס) עם מעבד CORE 2 DOU ממוצע, וכמות זיכרון מכובדת תקציב של עד 5000 שקל לשניהם ביחד (אם אפשר בפחות אז כמובן שעדיף) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד..!! בסביבות המחיר 5000 משהו טוב אני צריך אותו בשביל תקליטן שיעבוד טוב מה לקחת?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
האם הדגם של HP Pavilion dv5-1250ej נחשב טוב ואיזה חברה יותר טובה HP או TOSHIBA כי אמרו לי שHP יש דגמים ויש דגמים האם הדגם הזה בין הדגמים הטובים של HP? תודה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים * גודל המסך? בסביבות 13.3 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 150 יספיקו * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חייב מותג, מחשב כמה שיותר טוב במסגרת התקציב
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש בסיסי כלומר אינטרנט אופיס ושאר הדברים הבסיסים יענו מחשב משרדי, כמובן רצוי כמה שיותר זול אבל אשמח לשמוע כל מיני הצעות אז למי שמכיר אודה לו אם יציע לי שאני יציע לו מה כדאי בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה המפרט המומלץ למחשב שישמש למשחקים אבל לא צריך כרטיס מסך יוצא דופן אלא אחד נחמד וטוב איזה מעבד מומלץ ? I5 I7 I3? תקציב בין 3000-4000 והאם זה כולל ווינדוס מתקדם ותוכנת אופיס? יש לי מסך מחשב 32 אינץ מצוין
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שם הפריט אחריות מק"ט כמות AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box 3 שנים AMDath2445Box 1 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET 3 שנים GBMA770UD3 1 זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz CL6 3 שנים 740617128505 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS 3 שנים WD5000AAKS 1 Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI Toxic Edition 3 שנים S4871D5T 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black שנתיים 8808992429968 1 ANTEC Three Hundred 300 Gaming שנה antec300 1 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 3 שנים SSSS500ET 1 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים assad3k 1
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש מחפש מחשב למשחקים ולאינטרנט בעיקר ושיהיה מהיר בתקציב של 5K בערך שיחזיק תקופה
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אז ככה בסה"כ יש לי מחשב אישי כרגע נייד עם כרטיס מסך 8400 ו2 גיגה זיכרון ככה שלעבודות ומשחקים בקטנה בקטנה יש לי מקום... אני רוצה לקנות מחשב שני לחדר שיחובר לLCD 26 אינץ' (אין צורך בOC ציוד הקפי וכל השאר.. .. ציוד הקפי אני שם בתקציב אחר) בכל מיקרה אני רוצה מחשב שיש כעמדת מולטימדיה לחדר (תיהיה מקלדת ועכבר אלחוטי פלוס 4 שלטים בחיבור USB שאני אוכל לשחק פרו עם החברה .. אני לא שולל אפשרות של קונסולה PS3 אבל נראה לי שאני מעדיף שלא ) עוד לא החלטתי על מערכת הפעלה אבל יש מצב שאני אלך על ויסטה הדרישות הבסיסיות הם תקציב של עד 3000 (קצת נמוך אני יודע) לא יודע באיזה חלק של המחשב להשקיע (המארז יהיה סטנדטרי מארזי HTPC עולים יותר מידי) יש איזה המלצות למישהו שעשה משהו בסגנון או שפשוט לוותר …
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בגדול בא לי על מחשב סוס שיעלה כל משחק שיש ושיהיה לזמן הקרוב יש לי כמה חלקים שאותם אני רוצה מעבר לזה לא ממש יודע כמה זה יוצא לי אני דיי מתקשר לכל מיני חנויות מחשבים ואני לא יודע קיצר חלקים שאני רוצה בטירוף מעבד intel e660 כרטיס מסך geforce 8800 640mb לא יודע אם gtx או gts או של איזה חברה ... לא ממש מפריע.. זכרונות ram ddr2 667 kingstone 2GB 2 סלוטים של 1 ספק כוח שיחזיק את הכרטיס מסך כמובן.. ומארז שיהיה שקט אבל שוב פעם יש פה בעיה של תקציב אז מה שנכנס.. כונן קשיח של WESTREN DIGITAL 250 SATA2 רכיבים שאני לא צריך לא צריך כרטיס קול לא צריך מסך לא צריך ציוד הקפי לא צריך צורבים או כונני דיסקים אם אפשר גם להכניס כרטיס אלחוטי לא edimax ומקלדת ועכבר אלחוטיים אז מגניב למרות שעל זה…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב 5300 ש"ח }חריגה מקסימלית 100ש"ח ציוד היקפי יש מסך 42 אינץ עכבר מיקלדת יש! רמקולים יש!! חוץ מיזה הכול חדש מטרות גיימגר כבד!!!! חשוב שהכול ירוץ חלק !!! חנות מועדפת ksp ...אבל אם יש המלצע למשהו אחר באזור עפלה אז סבבה אז ככה את המחשב אני רוצה מבוסס AMD כדי שאוכל להשקיע על כרטיס מסך טוב ומישתלם!!! לגבי oc לא בשנתיים הקרובות אני צריך שהיה אפשרות לCF הוא SLI משחקים שאני מתכון לשחק ...CRYSIS ....COD7 ,,,,IV ....METRO2033 תודה רבה רבה !!!
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב לשימוש בייתי קל בתקציב עד 2500 שקל יש לי כמה דרישות בסיסיות מהמחשב אני אשמח מאוד לעזרה ולתגובות 1)שיהיה מארז שקט.. שהמחשב לא יעשה רעש זה באמת אחד הדברים היותר חשובים לי... 2) ושיהיה 2GB זיכרון RAM 3) רק אינטל לא AMD ולא סלרון או משהו חלש כל השאר באמת לא חשוב.. מערכת הפעלה אני מתקין XP כרטיס מסך חשבתי סתם משהו בקטנה בסגנון 8400 באמת משהו סולידי כזה.... (לא חייב בכלל שימושים של המחשב אינטרנט אופיס וכו... פה ושם משחק קטן על גרפיקה מנימאלית וגם זה פעם בשנה אם בכלל... אני אשמח לתגובות ולעזרה אני מניח שזה קצת מאתגר הדרישות של אינטל לתקציב כזה נמוך ועוד עם 2 GB זיכרון + מארז שקט תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
מעונין לרכוש מחשב נייד 14 אינץ עדיף טווח מחיר : סביב ה4000 בעל 3ראם עדיף יציאת hdmi חובה זיכרון 250 עדיפות ללנובו . אשמח מאודלתגובות אני סטודנט ושימושי העיקריים ה לימודים ,סרטים , מוזיקה, משחקים בקטנה ואינטרנט
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לרכוש מחשב נייד של דל מהאתר של "delloutlet" אשמח לקבל חוות דעת על רכישה מהאתר של דל עודפים אני מעונן במחשב למשחקים אני לא שחקן ותיק או כבד אני רק מתחיל אבל אני רוצה מחשב שיוכל להחזיק לי משחקים כבדים כמו קול אוף דיוטי ואחרים ראיתי באתר כמה מחשבים אני אצרף את המפרט שלהם בנוסף לקישור כל המסכים הם 17" • Studio 17 - 1747 Laptop • Processor: Intel Core i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) • Genuine Windows 7 Home Premium • 500 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) • 4 GB DDR3 SDRAM 1066MHz (2 DIMMs) • 8X DVD +/- RW Drive • 1 GB ATI Mobility Radeon HD 4650 http://outlet.us.dell.com/ARBOnlineSales/Online/SecondaryInventorySearch.asp…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
נתקלתי בנייד הזה-DELL LATITUDE E4310 המחיר שמבקשים עליו-4900 שקל. אני זקוק למחשב אמין.עם אחריות ארוכה.חברה מוכרת.מערכת הפעלה. שימושיים:רגילים ביותר.לא משהו למשחקים. האם כדאי ? יש משהו אחר בסכום דומה שיותר כדאי ? מפרט: צבע כסוף מעבד : Intel Core i5-540M זיכרון : 4GB 1066MHz DDR3 אחסון :320GB 7200RPM כוננים : DVD Multi Burner צג WLED LED עם ציפוי מבטל בוהק 13.3'' מצלמת אינטרנט משולבת של 2.0 מגה-פיקסל גרפיקת Intel HD Graphics עם תדירות דינמית מיקרופון מובנה Windows 7 Professional + Windows XP Professional משקל : Starting at 1.54Kg סוללה : Primary 6-cell 60W/HR LI-ION משך האחריות : שלוש שנים סוג האחריות : באתר הלקוח DELL
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא מחובר כבר למה טוב ומה לא טוב, לכן אני אפנה אליכם לעזרה. המפרט הנוכחי שלי : AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 4200+ GEFORCE 8400 GS לוח אם - GIGABYTE GA M61PME-S2 זיכרון 2GIGA אין לי מושג איזה מהירות הדרישה שלי זה משחקים, מה אני צריך לשדרג על מנת להריץ משחקים חדשים בקלות יחסית. יש לציין שאני עובד אם WIN 7 התקציב באזור 1000-2000 גג. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
Amd 4400 am2 Radeon X1950pro 256 Mb 2 GB DDR2 Gigabyte GA-m55s-s3 ספק כוח 400 W *אני רוצה להישאר על ATI ו AMD *אני רוצה לשפר בעיקר את כרטיס מסך ומעבד *אני רוצה להריץ משחקים על מקס זה מה שאני מצפה מהשידרוג . התקציב שלי זה 1000-1200
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
עזרתכם בבקשה לבניית מפרט לגיימינג קל וקומפיילינג. מרכיב מחשב לתיכוניסט. מעט גיימינג והרבה שעות מסך תכנות. תקציב 6200. מבוסס AMD, כנראה 7700. בעדיפות ללוח B850 כרטיס 5060 1 גיגה 32 ראם. מארז ללא חלון אם אפשר או משהו לא צעקני אם לא. ספק אני מניח ש 650W יספיק. מסך gigabyte 28u או תואם. ללא ציוד נוסף. תודה
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
- 3 followers
-
-
למשחקים כבדים, OC וסרטי HD! 4GB זיכרון מינימום DDR3 מעבד אקסטרים קירור מים למעבד לצ'יפ ולכרטיס מסך! מקלדת ועכבר אלחותיים! רמקולים גם למשחקים וגם לסרטים! מסך מינימום 24 אם לא 32 עדיף 32! כרטיס טלויזיה או משהו שיאפשר לחבר את הYES למחשב ולראות דרך המסך! מערכת הפעלה VISTA 64 תקציב 30000 אפשרות לחריגה! שיהיה מפנדס!
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן מעמד למחשב נייד. המחשב עכשיו נמצא כ 7 ס"מ מעל המעמד...הייתי בטוחה שתהיה תזוזה בטמפ' של המחשב אבל זה לא השפיע בכלל, אפילו לא במעלה אחת! למה זה ? המחשב שלי הואFujitsu siemens דגם v5535...שאלה נוספת : כשבודקים את טמפ' המעבד INTEL DUO 2 CORE באיזו תוכנה הכי מומלץ להשתמש ? REALTEMP או FANSPEED? המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני מעניין במפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים בתקציב של 6500-7000 לא שקל מעבר כמובן רצוי כמה שיותר זול מעוניין ב: מעבד מעל 3 גיגה אינטל (בלי AMD כרגע תודה) לוח אם עדיף ASUS אלא אם יש משהו עדיף יותר זיכרון RAM 512 דיסק קשיח 200 גיגה (עדיף SATA?) צורב DVD כרטיס מסך כמובן כרטיס קול רצוי Onboard כרטיס רשת רצוי Onboard מארז הכי פשוט שיש לא צריך משהו מפוצץ ספק כוח 450 לפחות מסך רצוי 19 אינץ CRT מאחר וה LCD יקרים מידי מקלדת ועכבר משהו פשוט וזול לא זקוק: לסידי או צורב רגיל... יש את הצורב דיוידי כונן דיסקטים רמקולים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז כך אני מעניין לקנות מחשב אבל יש כמה בעיות : 1. אני מאוד רוצה לשחק בstarcraft and diablo אז העים שווה לי לחכות או לקנות ולא לחכות? 2. אני לא יודע מה עדיף intel geforce or amd ati אני האמת כול החיים משתמש רק בamd ati אז אפשר להגיד שאני פאנבואי שלהם אבל עים יש לאינטל להציע משהוא יותר טוב אני אשמח לקבל הצעה חוץ ממשחקים האלה אני גם רוצה לשחק ברשת כמו wow משחקי יריות וכו התקציב התיקרה 6000 אפשר לגלוש עד 6500 אני גם מעניין לעשות crossfire או של geforce אבל מה עדיף? אני גם מעניין מדי פעם לחבר לlcd שלי שבסלון לירעות סרטים והמסך מחשב שלי בגודל 19 אינץ אז אפשר לשדרג לי 22 אינץ אבל חוץ מזה לא צריך ציוד נלווה
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מחשב לאמא שלי. מבקש עזרה <blockquote>שלום לכולם אז ככה החלטתי לעשות לאמא שלי מתנה. לקנות לה מחשב. יש לה עכשיו איזה PENTIUM 4 שהגיעה זמנו אז אני מעוניין לקנות לה משהוא. היא בעיקר גולשת באינטרנט, מדבר בצ'טים בסקייפ (מקווה שלא רואה יותר מדיי פורנו). בכל מקרה. המחשב גם ישמש אותי מדיי פעם כשאני מגיע אליה לביקור בעיקר לסרטים. (אני מגיע פעם בשבועיים בערך בממוצע). בדקתי באייבורי ולא אהבתי את ההצעה שלהם. בKSP עשו לי בעיות עם הכרטיס אשראי וחשבתי לקנות את המחשב שלי מסקיי פי -סי. אגב אני גר בת"א אמא שלי בלוד. אני צריך כנראה לעשות את ההזמנה באינטרנט ולשלוח ישירות אליה את המחשב. ואז לבוא אליה ולחבר (רכב אין לי). ולא בא לי יותר מדיי להיסחף עם מחשב בכל הארץ. טוב אז נקצר בז…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-