עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by free_me_0,

נתקלתי בנייד הזה-DELL LATITUDE E4310 המחיר שמבקשים עליו-4900 שקל. אני זקוק למחשב אמין.עם אחריות ארוכה.חברה מוכרת.מערכת הפעלה. שימושיים:רגילים ביותר.לא משהו למשחקים. האם כדאי ? יש משהו אחר בסכום דומה שיותר כדאי ? מפרט: צבע כסוף מעבד : Intel Core i5-540M זיכרון : 4GB 1066MHz DDR3 אחסון :320GB 7200RPM כוננים : DVD Multi Burner צג WLED LED עם ציפוי מבטל בוהק 13.3'' מצלמת אינטרנט משולבת של 2.0 מגה-פיקסל גרפיקת Intel HD Graphics עם תדירות דינמית מיקרופון מובנה Windows 7 Professional + Windows XP Professional משקל : Starting at 1.54Kg סוללה : Primary 6-cell 60W/HR LI-ION משך האחריות : שלוש שנים סוג האחריות : באתר הלקוח DELL

2. אהלן חברים, אני לא מחובר כבר למה טוב ומה לא טוב, לכן אני אפנה אליכם לעזרה. המפרט הנוכחי שלי : AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 4200+ GEFORCE 8400 GS לוח אם - GIGABYTE GA M61PME-S2 זיכרון 2GIGA אין לי מושג איזה מהירות הדרישה שלי זה משחקים, מה אני צריך לשדרג על מנת להריץ משחקים חדשים בקלות יחסית. יש לציין שאני עובד אם WIN 7 התקציב באזור 1000-2000 גג. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  3. Amd 4400 am2 Radeon X1950pro 256 Mb 2 GB DDR2 Gigabyte GA-m55s-s3 ספק כוח 400 W *אני רוצה להישאר על ATI ו AMD *אני רוצה לשפר בעיקר את כרטיס מסך ומעבד *אני רוצה להריץ משחקים על מקס זה מה שאני מצפה מהשידרוג . התקציב שלי זה 1000-1200

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  4. למשחקים כבדים, OC וסרטי HD! 4GB זיכרון מינימום DDR3 מעבד אקסטרים קירור מים למעבד לצ'יפ ולכרטיס מסך! מקלדת ועכבר אלחותיים! רמקולים גם למשחקים וגם לסרטים! מסך מינימום 24 אם לא 32 עדיף 32! כרטיס טלויזיה או משהו שיאפשר לחבר את הYES למחשב ולראות דרך המסך! מערכת הפעלה VISTA 64 תקציב 30000 אפשרות לחריגה! שיהיה מפנדס!

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  5. רכשתי לא מזמן מעמד למחשב נייד. המחשב עכשיו נמצא כ 7 ס"מ מעל המעמד...הייתי בטוחה שתהיה תזוזה בטמפ' של המחשב אבל זה לא השפיע בכלל, אפילו לא במעלה אחת! למה זה ? המחשב שלי הואFujitsu siemens דגם v5535...שאלה נוספת : כשבודקים את טמפ' המעבד INTEL DUO 2 CORE באיזו תוכנה הכי מומלץ להשתמש ? REALTEMP או FANSPEED? המון תודה!

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  6. Started by shuki7,

ביום שישי כתבתי בקשה לייעוץ ברכישת מחשב בפורום של ייעוץ לפני רכישת מחשב. 154 איש צפו בהודעה ואף לא תגובה אחת. מוסיף שוב את הקבצים של 2 הצעות שקיבלתי מאייבורי ו KSP אשמח למי שיוכל לייעץ איזה מהשניים יותר טוב ואיזה רכיב כדאי לחליף / לשדרג תודה מראש

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  7. שלום אני מעניין במפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים בתקציב של 6500-7000 לא שקל מעבר כמובן רצוי כמה שיותר זול מעוניין ב: מעבד מעל 3 גיגה אינטל (בלי AMD כרגע תודה) לוח אם עדיף ASUS אלא אם יש משהו עדיף יותר זיכרון RAM 512 דיסק קשיח 200 גיגה (עדיף SATA?) צורב DVD כרטיס מסך כמובן כרטיס קול רצוי Onboard כרטיס רשת רצוי Onboard מארז הכי פשוט שיש לא צריך משהו מפוצץ ספק כוח 450 לפחות מסך רצוי 19 אינץ CRT מאחר וה LCD יקרים מידי מקלדת ועכבר משהו פשוט וזול לא זקוק: לסידי או צורב רגיל... יש את הצורב דיוידי כונן דיסקטים רמקולים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by bosmathaifa,

אז כך אני מעניין לקנות מחשב אבל יש כמה בעיות : 1. אני מאוד רוצה לשחק בstarcraft and diablo אז העים שווה לי לחכות או לקנות ולא לחכות? 2. אני לא יודע מה עדיף intel geforce or amd ati אני האמת כול החיים משתמש רק בamd ati אז אפשר להגיד שאני פאנבואי שלהם אבל עים יש לאינטל להציע משהוא יותר טוב אני אשמח לקבל הצעה חוץ ממשחקים האלה אני גם רוצה לשחק ברשת כמו wow משחקי יריות וכו התקציב התיקרה 6000 אפשר לגלוש עד 6500 אני גם מעניין לעשות crossfire או של geforce אבל מה עדיף? אני גם מעניין מדי פעם לחבר לlcd שלי שבסלון לירעות סרטים והמסך מחשב שלי בגודל 19 אינץ אז אפשר לשדרג לי 22 אינץ אבל חוץ מזה לא צריך ציוד נלווה

9. Started by leon_penko,

מחשב לאמא שלי. מבקש עזרה <blockquote>שלום לכולם אז ככה החלטתי לעשות לאמא שלי מתנה. לקנות לה מחשב. יש לה עכשיו איזה PENTIUM 4 שהגיעה זמנו אז אני מעוניין לקנות לה משהוא. היא בעיקר גולשת באינטרנט, מדבר בצ'טים בסקייפ (מקווה שלא רואה יותר מדיי פורנו). בכל מקרה. המחשב גם ישמש אותי מדיי פעם כשאני מגיע אליה לביקור בעיקר לסרטים. (אני מגיע פעם בשבועיים בערך בממוצע). בדקתי באייבורי ולא אהבתי את ההצעה שלהם. בKSP עשו לי בעיות עם הכרטיס אשראי וחשבתי לקנות את המחשב שלי מסקיי פי -סי. אגב אני גר בת"א אמא שלי בלוד. אני צריך כנראה לעשות את ההזמנה באינטרנט ולשלוח ישירות אליה את המחשב. ואז לבוא אליה ולחבר (רכב אין לי). ולא בא לי יותר מדיי להיסחף עם מחשב בכל הארץ. טוב אז נקצר בז…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. השימוש יהיה בעיקר לאופיס ואינטרנט(לא למשחקים, מקסימום פשוטים לילדים בני 4) לגבי כוננים מספיק רק סידירום או צורב אם אין הפרש גדול. תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת האם שווה לי לקנות את ה-Microsoft Surface pro 4, לשימוש בפוטושופ ואילוסטרייטור במצבים ניידים, בעיקר ברכבת דברים כאלה. אשמח לשמוע את דעתכם אם יש לכם ניסיון עם המחשב הזה, השימוש בעט שלו וכד'.

12. היי לכולם המחשב שלי בן 9 והגיע הזמן להחליפו עובדת בעיקר על פוטושופ אילוסטייטור, לעיתים רחוקות אפטר אפקט, עובדת על קבצים גדולים במיוחד צריכה הרבה נפח אחסון, ראם. בגדול לא חייב לנצל את כל התקציב, אין לי עניין בגיימינג ואני לא ממש יודעת איזה כרטיס מסך נדרש לעיצוב גרפי (מניחה שזה פחות יקר מכרטיס גיימינג) זהו, תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000 , ניתן לחרוג במידה וקיים צורך, מאידך לא חייב לנצלו עד תום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית - , פוטושופ, אילוסטרייטור, אפטר אפקט לפעמים, (ללא גיימינג בכלל) 3. האם יש …

13. Started by MeniAdam,

שלום יש לי מחשב נייד של DELL, קניתי לו כרטיס MINI EXPRESS מודם סלולרי שכולל גם רכיב GPS. עכשיו אני מחפש או רעיון איך אפשר לראות איפה המחשב נמצא , נגיד אם הוא נגנב וכו" האם קיים כזה אופציה? ואם כן יש אופציה לעקוב גם דרך אנדרויד? בתודה מני

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3, WOW וכדרומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by e-r-a-n,

בקרוב אקנה מחשב נייד חדש, וכמו רוב הניידים היום בשוק גם הוא יגיע עם ויסטה. עכשיו השאלה שלי היא כזו, אני מעוניין לפרמט ולהתקין במקום XP, האם זו תהיה בעיה? שמעתי מכמה מקומות שיש בעייתיות עם מציאת הדרייברים לחומרה, האם זה נכון? מעבר לזה, לנייד יש מחיצה נסתרת שמן הסתם תגיע עם ויסטה, אבל זה לא ממש משנה לי..

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by LTE,

שלום לכולם יש לי שתי שאלות : 1. הבנתי שיש מחשבים ניידים שמגיעים עם מערכות הפעלה שלא ניתן פשוט לפרמט את המחשב ולהתקין איזה מערת הפעלה שאני מעוניין . השאלה היא אייך אני יודע איזה ניידים כן אפשר לפרמט ואיזה חייבים ללכת למעבדה שיסדרו את זה ??? 2. הבנתי שכאשר עובדים עם מחשב נייד שמחובר לחשמל צריך לנתק את הסוללה, למה ? תודה !

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by ag43,

בכמה למכור את המעבד ולוח האם שבמפרט שלי + 6 גיגה זכרון 1600.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by שגיב,

מעבד: INTEL CORE 2 DOU E8400 לוח: P5G41T-LX DDR3 זיכרון :G.SKILL SNIPER 2X4GB 1333MHZ דיסק קשיח:500GB WD קירור:COLER MASTER V8 מארז: NZXT TEPSET כרטיס מסך ASUS 9400GT ספק:EZ COOL 450W כונן דיסקים SATA רגיל LG כמה הוא שווה לדעתכם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

חובה במערכת: * מסך דק לפחות 17 אינטש * מעבד אינטל בתצורת LGA775 לפחות 1 מגה קאש * לפחות 1 ג'יגה זיכרון DDR2 * קירור אוויר שקט אבל יעיל (חשבתי למשל על שני סיילנטקט ואיזה קירור למעבד) * יציאת פיירוויל ויציאת רשת על הלוח - חובה * כרטיס מסך PCIe * SATA II X2 וPATA X 1 תקציב בסביבות ה...6000 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by Ashand,

שלום, הרצתי חיפוש בפורום על HTPC, קיבלתי כמה תשובות והתרשמות ויש לי כמה שאלות אני נמצא בטיוואן כרגע ותאמינו לי המקום הזה זול ברמות קשות אני רוצה לבנות HTPC בתקציב של עד 4.5 ש"ח מה שהציעו לי פה ככה בחפיף לפני שאני נכנס לעיניינים מארז TSUNAMI http://www.tsunami.com.tw/productinfo.asp?proid=80&page=1 מעבד E6550+ או האם כדאי ללכת על ה-Q6600? ה-E עולה פה 160 דולר וה-Q 260 דולר לוח אם MATX של אסוס P5KPL-VM עולה 80 דולר HD 500GB עולה 115 דולר על כרטיס מסך הייתי רוצה להרחיב דיבור, רציתי אחד שיתמוך בכל הפורמטים כולל FULL HD עם יציאת HDMI ומה שהציעו לי היה ה-2400PRO שנראה לי קצת צעצוע ולא מכיר אותו ואת היכולות שלו...66 דולר... זכרון 2GB 800 עולה 40 דולר ד"א המארז בא…

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  21. שלום לכולם, עם בוא הקיץ ברצוני להתחדש במחשב עם קירור מים ופוטנציאל אוברקלוק ושדרוגים בעתיד. חשבתי על מערכת עם מעבד חזק מאוד (אני לא מתכנן לשדרג את המעבד בעתיד), וכרטיס מסך שיכול להריץ את מרבית המשחקים שבשוק היום בהגדרות הגבוהות ביותר, או קרובות להן. כרטיס המסך יוחלף לאחר שיתעורר צורך ממשי לעשות כן. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה, משחקים, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). הכל ב) במי…

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by ron1980,

אני הרבה זמן מתעניין במערכת קולנוע בתית השימוש הוא צפיה בסרטים מוסיקה וגלישה באינטרנט בלבד ללא צורך במשחקים וחשבתי על מגוון אופוציות 1. האופציה הפיבורטיט שלי היא : asrock ION 330 - http://www.asrock.com/nettop/overview.asp?Model=ION%20330 בארץ ניתן להשיג אותה ב 2000 ש"ח וכמובן שצריך להוסיף שלט רמקולים סה"כ סביבות 2500 האם יש אופציות טובות יותר בתקציב הזה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  23. שלום לכולם, HWZONE תתחדשו על האתר החדש,נראה מדהים!. ברצוני להשתדרג למערכת HTPC ולמרות המבחר הרב שנמצא בשוק אני מתקשה לבחור בין אם לקנות מערכת מוכנה או לקנות רכיבים ולהרכיב לבד (אין לי בעיה לקנות רכיבים לבד ולהרכיב אם זה ייצא זול יותר). חשבתי בהתחלה על סטרימר אך מערכת HTPC גם תהווה תחליף טוב לסטרימר וגם כמובן אקבל את יתרונות הMC של הHTPC. אז התקציב בכותרת ואיני יודע על מה ללכת. יהיה מחובר למגבר YAMAHA RSV735 דרך כבל OPTICAL+מחובר דרך HDMI ל LG L80YR 42" lcd/ מה עם זה: http://www.7pc.co.il/Product.aspx?productid=2574 כמו כן גם הזמנתי מחו"ל כונן BLUE-RAY אז אצטרך מקום במארז כדי למקם כונן CD.

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  24. משחקים כבדים ל1920X1200 אפשר לחרוג ממש בקטנה עד 5200 מתכנן OC קטן לא משהו ענק! העדפה לכרטיס 5850 החדש. תודה

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  25. מה אתם אומרים על המפרט הבא? מעבד Intel Core i5-750 Box ¤1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ¤743 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950200 זיכרון OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold ¤895 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3602K כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 260 OC 896MB DDR3 PCIe ¤1001 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44444 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤111 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr Black Window ¤550 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=VC3000BWS ספק כח Ther…

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.