עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מבקש אם תוכלו להביא לי מפרט שיעזור לי להעלות את המשחקים הבאים בלבד [לא צריך החדשים יותר או אחרים..] בצורה חלקה ונעימה: AMERICAN'S ARMY, DOOM 3, COD 4. כאמור התקציב הוא עד 2000 שח. עם התמקדות רק ברכיבים שנוגעים לאיכות המשחקים הנ"ל. ועל הדרך אפשר להציע רכיבים שאמנם אינם קשורים לאיכות המשחקים הנ"ל [למשל CDROM..] שלדעתכם הם מומלצים ביותר. ונכללים בסך הכללי של הסכום הנ"ל. נציין שאין לי צורך בשאר האביזרים למחשב [מקלדת עכבר,מסך.. וכו'. רק המארז עם רכיביו לבד]. תודה רבה יניב

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  2. מחשב מדגם hp pavilion 11 x360 pc, 11-n005ej מציג תצוגה של מלבן קטן יותר מהמלבן של המסך של המסך המשני הגדול יותר.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. התקציב עד 1,300-1,400 (אם אפשר בפחות זה היה עדיף), לא ניתן לחרוג מעבר לכך (קושי כלכלי), ישמש ללימודים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדי. * גודל המסך? בגבולות ה-10' * משקל רצוי? שלא היה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שתהיה לפחות יציאת וידאו אחת VGA/DVI/HDMI. * בלוטות? לא חייב, אבל לא אכפת לי שהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 150GB. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא (סתם מיותר). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by Cyron,

שלום צריך המלצה למחשב לחבר סטודנט שיהיה לעבודה משרדית, אופיס, אינטרנט, הרבה מוזיקה וסרטים, ושיכול להריץ מדי פעם תוכנות כמו סוליד וכאלה.... תקציב עד 2000 שקל, ללא מסך, יש לו 22" כבר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by Ro-K,

שלום הלוח אם שיש לי כרגע לא עובד אז אני מחפש לוח אם+מעבד+זכרון עד 900 שח הכל שאר הרכיבים בחתימה תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  6. אני אשתמש במחשב בתוכנת עציוב פנים לבתים + סרטים ואופיס. אני מניח כי ידרש השקעה רבה יותר על נקודת הגרפיקה. אין צורך בציוד הקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וכו') כניסה חכרטיסי זיכרון תהייה תוספת נחמדה. בנוסף יש לי כבר מערכת הפעלה, אך אצטרך שיחברו לי את כל החומרה יחד. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  7. E6750 VISTA 32BIT 2G RAM GEFORCE 8800GTS 640 MB מסך 20 אינץ' מה עדיף, כרטיס מסך חדש, ואם כן איזה? (יש כוונה אולי שאני יעשה OC), או לשדרג ל24 אינץ' במקום, וכרטיס מסך רק בעתיד? (פשוט אם אקנה מסך חדש של 24 אינץ' אולי חלק מהמשחקים לא יחזיקו מעמד בהגדרות הגבוההות על רזלוציה של FHD. לכן אני חושב אם לשדרג קודם את הכרטיס מסך כבר ורק מאוחר יותר לקנות מסך חדש, או קודם מסך חדש ורק בעתיד לקנות כבר כרטיס מסך חזק).

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by haimovichi,

שלוםלכולם, אני מחפש נייד במחיר עד 3,000 ש"ח. המחשב נועד לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטי HD (חיבור ל-LCD) ולא נועד למשחקים. חשוב לי שיהיה מסך "15. זמן סוללה ומשקל לא קריטיים עבורי. אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל. ההבדלים העיקריים שמצאתי: שנה אחריות לאייסר מול שנתיים לטושיבה. כרטיס מסך ATI Radeon HD4570 לאייסר מול INTEL GMA 4500M לטושיבה. אין לי מושג לגבי רמת הגימור של שתי החברות. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by CR7,

אפשר לנצל עד 7K ולא לחרוג מיועד למשחקי מחשב - הגדרות גרפיות גבוהות יש צורך במערכת הפעלה וכונן SSD 128-256 אין חשיבות לרעש לא מתוכנן אוברקלוק בזמן הקרוב לא כולל מסך. האם כדאי להמתין ? או לרכוש עכשיו תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש להחליף את הנייד הקיים שלי. השימוש הוא לצפייה ב HD 720\1080 mkv/bluray ועבודה יומיומית של אופיס\אינטרנט. חשוב לי מאוד השקט ואני מוכן להשקיע כסף בשביל זה. אני לא רוצה לשמוע את המחשב (עד כמה שאפשר כמובן). אין לי צורך במסך, מקלדת, עכבר , רמקולים או מערכת הפעלה. הארד דיסק מכיוון שיש לי NAS יכול להיות 500 ג'יגה למרות ש1TB לא עולים הרבה יותר. אני שוקל ללכת על מארז שטוח (HTPC) מכיוון שזה יכנס לי בדיוק במזנון שיש את הרסיבר וכו' שם. מארז קטן ככל האפשר יהיה עדיף. כרטיס מסך אני צריך עם יציאת HDMI כמובן ועדיפות לקירור פסיבי (שוב בשביל השקט) אשמח לעזרה במיוחד עם הלוח אם, זכרונות, מעבד (כולל קירור שקט למעבד) וספק כוח שקט כמובן. אין לי העדפה לחנות, מבחינת תקצ…

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  11. שלום לכולם, אני צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הבא. המפרט מיועד למשחקים, אין צורך בציוד היקפי ו-OC לא מתוכנן. רזולוציה למשחקים תהיה 1280X1024. נראה שהבאנדל של ספק+מארז מוצע במחיר טוב, מה דעתכם? שימו לב בבקשה שאת במחשב אני מתעתד לקנות אך ורק ב-foxpc Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤483 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤405 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 NZXT HUSH + SeaSonic S12 430W PSU ¤750 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=180 צורב A…

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  12. שלום אני בקרוב הולך לרכוש מחשב נייד ויש לי סוגיה שמטרידה אותי... אמינות היצרן זכור לי מהעבר הרחוק קרוב שבמחשבים ניידים של HP יש תלונות על תקלות חומרה (סוללה מתה יחסית מהר, לוח אם נשרף וכו.) אני מתכוון לרכוש מחשב או של ASUS או של לנובו. השאלה שלי איזה מותג אתה ממליצים (בלי קשר למפרט של המחשב) מבחינה של אמינות,תקלות והשירות בארץ. בנוסף יש לי שאלה שכבר יותר קשורה למעבדים של ניידים: איך המעבדים Celeron n2840/Pentium n3540 מסתדרים עם גלישה באינטרנט ובעיקר צפייה בYoutube סרטונים של 1080p?? והאם יש הבדל דרסטי בינם לבין מעבד i3-350m (מעבד ששווק לפני בערך 3 שנים אבל אני מנסה להשוות בינהם כדי לקבל פרופרציות)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by one_man,

שלום, הייתי מעוניין את עזרתכם בבניית מפרט למחשב חדש. אני דוקטורנט במדעי החברה והשימוש שלי במחשב מסתכם בword ואינטרנט. נכון לעכשיו יש לי AMD Athlon 1.15 GHz עם זיכרון פנימי 256 והארד דיסק 20 GB. אני כותב את זה משום שלמרות שלכאורה אני לא זקוק ליותר מזה, המחשב שלי בכל זאת בקושי סוחב. אני מקפיד לפרמט את המחשב אחת לחצי שנה ועדיין זה די עגלה. בקצרה, אני צריך מחשב שלא יהיה איטי כשאני אפתח הרבה חלונות של word ואינטרנט בו זמנית. נקודה נוספת - אני לא משחק. התקציב שלי 3000 ש"ח. כולל מסך. ואם זה לא מספיק אז 3000 לא כולל מסך. אני מעוניין במסך דק 17. אני מעוניין בכונן קשיח 160 GM ובזיכרון פנימי של 1GM DDR2 צורב כמובן. וDVD (זה בא ביחד?). דבר נוסף, הבנתי שיצא לשוק עכשיו תושבת AM2 ומעבד…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by benjyman,

אני מפרסם מפרט שבניתי עם חבר שני חברים שלי המחשב מיועד לעריכה טובה מעוד של סרטים ולמשחקים ברמה טובה (לא מדהימה) אם תוכלו להעיף מבט ולשכלל או להעיר בקשר לתקציב, אי אפשר לחרוג יותר מזה... עד ל 9000 מקסימום מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1448 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם ASUS P5N-E SLI ¤621 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31033 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤491 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤693 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C5 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤859 כמות:2 http://skyp…

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר... רק אם ממש ממש שווה את ההפרש לזלוג ל 3000, רצוי בסביבות ה 2500 אבל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכת וידאו, וגרפיקה בסיסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO ECLIPS JAVA, פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא (רק צורב) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (מקלדת עכבר ומסך יש כבר) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  16. ידיד שלי יש לו את הטושיבה A300-149. הוא לא מסתדר עם מערכת ההפעלה הויסטה המותקנת בנייד, והוא מעוניין להתקין עותק של XP במקום הויסטה. האם Windows Vista® Home Premium Edition שמותקנת לו הוא לא זכאי לשנמוך נכון? הוא אמר שהוא ניסה למחוק את ויסטה אבל ה-RECOVERY של הויסטה תמיד עולה בחזרה. איך אפשר למחוק לגמרי את הויסטה ולהתקין XP, הוא הוריד כבר את הדריברים של XP למחשב שלו מאתר טושיבה. והאם צריך לשנות משהו בהגדרות של הביוס גם לגבי סוג הקשיח שהוא SATA? אשמח לכל כיוונון או עצה לפני שאני ''מתנפלת'' לו על המחשב...... חג שמח ח'ברה בבקשה עזרה ח'ברה מישהו התעסק עם סדרת A300 של טושיבה מבחינת מחיקת הויסטה והתקנת XP?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, זה המחשב שאני מתכנן לקנות. המחשב נועד עבור הבית לכמה צרכים: * עבודת מעבדה(חישוב נתונים וסטטיסטיקה) של אבא שלי * עיבוד תמונה של אח שלי (צלם) * עבודה משרדית, אינטרנט וכו' * ייתכן ויתבצע OC זה המפרט: INTEL Core2 Quad (Q9300) GIGABYTE GA-X48-DQ6 OCZ OCZ2FX800C32GK FlexXLC 2GB(2x1GB) 800MHz CL3 Non-ECC DDR2 DIMM WD WD5000AAKS 3.5" 500GB 7200RPM 16MB SATA II SATA Powered Only LG GH20-NS10(B) DVD±RW Dual Layer 20X SATA Bulk Black ANTEC P182 Black ENERMAX LIBERTY DXX 500 THERMALTAKE BigTyp VX 120 CPU Cooler למחשב מצורף כרטיס מסך 7800 שכבר יש לי. ידוע לי כי הזכרון יחסית יקר וכנ"ל הלוח אם - הם נקנו בגלל העדפה לחברות הללו ובגלל יכולות OC וקירור (בייחוד של הזכרון). מה דעתכם? א…

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  18. שלום לכולם, לאחר שנתקלתי בקרטועים קלים כאשר אני מנגן וידאו 720p מקודד ב-H.264 עם ביטרייט גבוה, החלטתי שכדאי כבר להחליף את המחשב הקיים. את המחשב החדש בניגוד לפעם, אני לא צריך למשחקים בכלל, לא אכפת לי שלא יפעיל אף משחק שיצא על Low אפילו, בשביל משחקים יש לי Xbox 360. ראיתי את הכתבות על ה 8600/8500 החדשים של nVIDIA והבנתי שהם בדיוק מה שאני צריך. המסך שאני רואה עליו את הסרטים/סדרות הוא Toshiba 37WL58E. כמו כן אני לא צריך שום ציוד הקפי, רק לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרונות (ואם תמליצו גם על ספק כוח חדש, כרגע יש לי 400W ג'נרי). יש לציין שזה צריך להיות המחשב השולחני שלי ולא מחשב סלוני HTPC. הוא פשוט מחובר לטלויזיה בנוסף. החלקים שאני חשבתי עליהם הם אלו: מעבד - Intel Core 2 Duo E660…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  19. שלום לכולם, מחפש לפטופ לפי הנתונים הבאים: 1. תקציב מקס': עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא "להתקמצן" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית מתקדמת (דו ותלת מימד, מיועד לסטודנט בבצלאל שעוסק בתחום ומתפרנס מהשימוש במחשב זה). א) תוכנות עיקריות ספציפיות: Toonboom, Adobe (premiere , after , illustrator , photoshop ....), Maya, Dragon frame, Tv paint וכו'. שימוש יום-יומי. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי. 6. האם מתוכנן OC? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני צריך המלצה למחשב נייד לשימוש של גרפיקאית (בעיקר פוטושופ, לא תוכנות תלת-מימד). מסך 15.4 עד כמה איכותי שאפשר ורצוי 1024 זיכרון, כי היא עובדת עם קבצים גדולים (לפעמים 100MB). חוץ מזה הכל פתוח, אבל יש סייג אחד - מאוד חשוב לה שהצבעים של האותיות במקלדת יהיו בשני צבעים, כלומר שהצבע של עיברית ואנגלית יהיה שונה, כי היא מתבלבלת אם לא... וכמובן למרות חוסר הגבלה בתקציב, רצוי משהו מינימלי... תודה. ;D

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  21. שלום לכולם, אזדקק לעזרתכם הרבה במציאת מפרט חזק ככל האפשר מ-Newegg. הרבה זמן שאני חושב להרכיב מחשב חדש וכעת הדבר מזדמן. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בזמן קצוב ומוגבל, המחשב מיועד לעמוד בעיקר בדרישות הבאות: הפעלת תחנות וירטואליות. הפעלה מהירה של תוכנות מכל הסוגים. מחשב שיריץ משחקים חלק ברזולוציה של 1650X1050 באיכות הכי גבוה. משחקים חשובים בעיקר: GTA4 Need For Speed כולם ועתידים לבוא. C&C מעט משחקי FPS טובים. התקציב הינו 1,100$ולהלן הדרישות: מעבד: מבלי להתפשר, רק Intel Core i7 920 דיסק קשיח: Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1TB 7200rpm גם כאן מבלי להתפשר ספק: נתון לבחירתכם, כמובן בהתאם לכרטיס מסך. לוח אם: נתון לבחירתכם, עדיפות לGigabyte אך לא בהכרח. כרטיס מסך: …

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס. יחובר גם לממיר עידן פלוס USB. שימוש מזדמן ב- Flash, Eclipse. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tom123,

2.00Ghz Intel Core2 Duo Processor T6400 4 GB DDR2 RAM (Max Supported 8GB) 320GB (5400RPM) Hard Drive (SATA), Dual-layer Lightscribe DVD±R drive Genuine Windows Vista Home Premium 64-bit with Service Pack 1 14.1" Diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) 6 cell המחשב מיועד בעיקר לעבודות משרדיות אך ישמש כמדיה סנטר גם. מה אתם אומרים יריץ FULL HD? המחיר שלו הוא 700$ יש משהו יותר טוב בתקציב?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום, אני צריך את העזרה שלכם בבניית מפרט בתקציב של 3500 ש"ח, יש אפשרות למשחק בתקציב, בעדיפות שלא. אין צורך בכרטיס מסך, אפשר ללכת גם על אונבורד. המחשב צריך להיות מעל הממוצע לשימוש משרדי (שהכל ירוץ פיקס... הכוונה לאופיס ושאר ישומים בשימוש מצוי). חשוב לציין שהמפרט מיועד לאדם מבוגר, לכן המסך צריך להיות קל על העיניים.... למחשב לא צפויים שדרוגים, ועדיף שיכלול גם צורב DVD אם אפשר שיהיה שקט בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב - עדיף האם לתת עדיפות בתקציב לזכרון או למעבד? תודה! (המטרה היא להכניס ב3500 גם את המסך....)

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  25. שלום לחברי הפורום היקרים: אני מזה זמן רב מתכנן לקנות מחשב, ברשותי כרטיס מסך HD5870 ואני מקווה לבנות מחשב לא יקר מידיי סביב ה-3.5K-3K (ללא כרטיס גרפי כמובן) אך שיתמוך במשחקים החדשים ביותר בהגדרות הגבוהות ויכלול כונן SSD למערכת ההפעלה, כמתואר כאן: 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב ה- 3500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה אם לא גם בסדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (ובין השאר אינטרנט ועבודה משרדית). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.