עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Lechen Diakover,

היי אני צריך אותו לעבודה משרדית כבדה, עד היום תמיד היה לי אינטל, הודיעו לי מהאתר שהמחשב חזר למלאי ורכשתי, תמיד אפשר לבטל (עוד יומיים) איך המחשב נייד הזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייח בתצורת מיקרו עבור אמא אשר מטרתו המקסימלית היא לערוך סרטונים קצרים בפרמייר או להקליט שיחות זום מרובות (=מה שגמר על המחשב מיני הנוכחי שיש לה). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח עם חריגה עד ל-2500 ש"ח במקרה שממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סרטונים קצרים ובסיסיים, הקלטת שיחות זום, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המח…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yaronmina,

שלום רב. אני משתמש ביתי שלא מרבה לשחק במחשב מלבד דברים בסיסיים כמו אינטרנט, אופיס, פוטושופ וכו'. קיבלתי מפרט למחשב במחיר של 2800 ש"ח ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו להלן המפרט Motherboard - Asus P5K/EPU Processor - Intel® Core2 Duo E8500 3.16Ghz 6M" Memory - OCZ 1GBX2 1066Mhz CL5 Hard Disk - WD 640GB SATA DVD-RW - LG SATA X20 שנה אחריות Gigabyte Card - G-Force 9500GT 1GB Case - Aluminum 1665 Power Supply - Thermaltek 450W Microsoft Keyboard - Wired 500 Microsoft Mouse - Basic Optical USB Black

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by psychuil,

משהו קטן שנתקלתי בו בשיטוטי וחשבתי שעלול לעניין אתכם: http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=16799

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by rbu99fm,

מחשב לחבר שלי, עבור הילד שלו (בן 8 - מטרה כללית: משחקי מחשב). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3, NBA 2014 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  6. שלום, איזה מאפיינים יש לבדוק ברכישת מחשב נייד בארצות הברית לשימוש בישראל? למשל, האם יתכן שסוג/תדר ה-wifi עלול להיות שונה? אם כן, איזה סוג/תדר יש לבחור כדי שיתאים להפעלה בישראל?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. אני צריך מפרט ללפטופ כמפורט למעלה. המחשב מיועד לאדם שצריך אותו למטרות לימודים, גלישה באינטרנט והורדות, כלומר לא משהו רציני. חשוב שיהיה איכותי מחברה מוכרת ועם מסך טוב וגדול יחסית עד כמה שאפשר למחשב נייד. מדובר על אדם שזה יהיה המחשב היחיד שלו, אז צריך שלא יתקלקל יותר מדי ולא יתיישן מהר מדי. מזומנים - בין 4500 ל5000 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  8. הפוסט הקודם שלי לא כל כך נענה, אז הנה אחד חדש מעניין יותר- מה יותר פרובוקטיבי מPC וMAC באותה כותרת? ;D אני מאוד אוהב את המסך של המקבוק פרו, והייתי רוצה לדעת אם יש נייד PC שהמסך שלו הוא באותה רמה מבחינת בהירות, קונטרסט, זוויות צפייה וצבעים אמיתיים. רזולוציה וגודל פחות חשובים לי, כי בבית יש לי מסך 21" full HD LED מעולה, אבל את הצבעים האמיתיים והבהירות אני רוצה לקחת איתי לכל מקום... חוץ מאיכות המסך, חשובה לי ניידות, כך שאני הייתי רוצה שהוא ישקול לא יותר מ2 קילו (13"-14"). i5 sandy bridge יספיק. אם יש SSD או כרטיס מסך נורמאלי אז בכלל. מקבוק הוא לא אופציה כי אני לא מוכן לשלם יותר מ6000 על מחשב בלי כרטיס מסך, ששוקל 2 קילו. זה נראה לי הזוי לחלוטין. טווח מחירים- 4000-5500 אש…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  9. Started by PriorTak,

הי. אני מעוניין במחשב נייד חדש בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/544342-האם-כדאי-להחליף-לפטופ?p=4887213 המחשב אמור להרכש דרך האינטרנט, רצוי בחו"ל משום שהמחירים שם נמוכים משמעותית מאשר בארץ. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית קלה, משחקים קלים בלבד, סרטים באבחנת FHD (חשוב שירוצו חלק כי במחשב הנוכחי שלי הם מקרטעים ורק 720P רץ חלק), עריכה גרפית בפוטושופ, מאיה ופוסר, גלישה כבדה מאוד ברשת (בסביבות ה200 לשוניות פתוחות במקביל בפיירפוקס), מכונות וירטואליות כבדות (ווינדוס, שרתים, לינוקס). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך יכול ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי מחפש לפטופ שהוא גם טאבלט. תקציב 3500 במחירי אילת. דיי ננעלתי על 2 אפשרויות, אשמח לעזרתכם. כמובן שאם יש דגם אחר מומלץ בתקציב הזה, אשמח. צרכים עיקריים גלישה ברשת, צפייה בסרטים ופה ושם פיפא/מנג'ר. לא יותר. תודה HP Pavilion x360 14-DW0002NJ / 2S375EA מעבד Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz זיכרון 16GB DDR4-3200 SDRAM (1 x 16 GB) כונן קשיח 512GB SSD M.2 PCIe NVMe תצוגה 14 Inch diagonal FHD IPS WLED-backlit micro-edge touch screen (1920 x 1080), 45% NTSC, 250nits מסך מגע מאיץ גרפי Intel® Iris® Plus Graphics …

11. שלום, מבקש ייעוץ לפני רכישת מחשב נייח (בארץ- KSP או IVORY- לא מעוניין לרכוש ממקום אחר/חו"ל) לשימוש בסיסי (אופיס וכו') עד 3,000 ש"ח, אך הוא חייב לעמוד בתנאים הבאים (סימולטור): OS: Windows 10 Processor: Intel Core i5-4690 @ 3.5 GHz or AMD Ryzen 5 1500X @ 3.7 GHz OR Intel Core i7-4790 @ 3.6 GHz or AMD Ryzen 7 1700 @ 3.8 GHz Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 970 or AMD Radeon RX 480 with 4 GB VRAM or more (AMD Max Supported Driver 20.4.2) DirectX: Version 10 Network: Broadband Internet connection Storage: 20 GB available space Sound Card: DirectX Compatible Additi…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. ראיתי את הפרסום הבא: ב-1900 ש"ח? P4 3.0E האם זה משתלם?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום אנשים, אני אשמח לקבל הצעות למפרט שיסחוב משחקים עד כמה שאפשר ב 2000 ש"ח. אני לא צריך מסך (יש) אני לא צריך כרטיס מסך - קניתי X1950PRO לפני חודש וחצי אפילו ספק אני לא צריך - יש לי HEC 450W בן חודש וחצי וגם ללא ציוד הקיפי. מה ארצה: מעבד כמה שאפשר חזק (לא משנה AMD או אינטל). זכרון 2 GB. לוח אם נורמאלי (של Gigabyte ?) דיסק קשיח (לא צריך יותר מ 250 GB). מארז שיחזיק את הכל. אני לא מתכנן OC תודה מראש

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by Royky,

כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד עם תאורת מקשים. אני מדבר על תאורה תחתית הקרויה גם backlit ולא על פנס שיושב על המסך. אני זקוק למחשב כזה במחיר נורמאלי של סביב ה- 5,000 ש"ח. מישהו מכיר דבר כזה? (אני יודע שלדל יש מחשב כזה XPS).

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. רזולוציה מקסימלית: 1024*1280. הוא אומר שהמארז, הספק, והזכרון ראם גרועים מאוד :-\ הנה המפרט הנקטל: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤843 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤340 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤287 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤320 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤926 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 …

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  16. במבצע שיתקיים עד ה24.12.2009 באופיס דיפו ניתן למצוא מחשבים ניידים ונטבוקים ללא מע"מ. מחיר שזול הן מKSP והן מאייבורי בכמה מאות שקלים, וכמובן שירות של אופיס דיפו. אשמח אם האנשים שחיים כאן נייידים ולפטופים יוכלו לומר לי אם קיים מחשב נייד או לפטופ עד 2500 לשימוש משרדי (שירים,,סרטים,לימודים,תוכנות מסרים ומולטי טאסקינג) במבצע הנ"ל ששווה לשעוט עליו? הלפטופים/נטבוקים: http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert10 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert11 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert12 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert13

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by dushicms,

תקציב משוער: 3500 שח (עדיף פחות) מטרות המחשב: משרדיות, לימודים ודיאבלו 3. גודל מסך 15.6 משקל רצוי: עדיף פחות מ2.5 קילו אבל לא כזה חשוב זמן סוללה: ממוצע. עדיפות לכניסת hdmi כונן קשיח 500gb אין צורך בצורב אין צורך בכונן bluray לא נדרשת אחריות ביןלאומית אין צורך במערכת הפעלה אין העדפה לחברה מסוימת

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, שיתוף מדיה בייתי באמצעות itunes ו Plex. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב דולק כל הזמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  19. שלום, 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס, אינטרנט. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. לא. ג) המחשב לא למשחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 7 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה אבל אני ירצה מחשב שיוכל להריץ WIN 7. יש לכלול הרכבה. 8. אין חנות מועדפת. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: AMD Phenom 2 X2 545 3.0Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪505 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1114 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪237 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 Gigab…

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 crisis 2 כל המשחקים החדשים בקיצור -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 - 23 אינץ ועדיף רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככול שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 4K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר יצירה הקלטה ועריכה של מוזיקה. א? Cubase 7.5, Ableton Live 9. ,שימוש תדיר ב) לא מיועד למשחקים,אך כנראה יהיה שימוש בתוכנת: AutoCad,גודל מסך:23",LG IPS236. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? יש צורך בהכל,בניית מחשב חדש. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? אבחר ב8-9 7. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא מכיר את המושג,כנראה שלא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן יש צורך בהרכבה וגם במערכת הפעלה,עדיפות לWIN7 64bit 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Shirizo,

היי אני רוצה לקנות מחשב לעריכת סרטונים שיעבוד בקלילות ובלי תקיעות. תחילה חשבתי על לפטופ והורידו אותי מזה כי הביצועים יהיו לא טובים, מצד שני נייח זה ענקי ואין לי מקום בבית, האופציה של מחשב קטן היא טובה? או שכיוון שזו קופסא קטנה היא תתחמם ותיפגם מהר מאוד? ומה עם האול אין וואן בכלל זה מיותר כי זה כמו ביצועים של נייד? זה מה שהמליצו לי להרכיב מחשב נוק וזה המפרט אשמח לעזרה אם זה מתאים תודה ASUS PN51 R7 Barebone MiniPC - AMD Ryzen 7 5700U - Radeon Graphics 6MB L2/L3 cache - 2x 3200Mhz DDR4 SO-DIMM up to 64GB RAM - 1x M.2 socket for SSD, 1x 2.5 Inch drive bay for HDD or SSD, MicroSD card socket - 3x USB 3.0/3.1 ports, 2x USB 3.1 Gen2 USB-C ports with DisplayPort Alt mod…

23. Started by muam,

שלום, אני מרכיב מפרט מחשב לחבר ואני צריך עזרה בהתאמה. המפרט כולל GTX580 ו-i5 2500k. על איזה לוח אם אתם ממליצים בשביל המפרט הזה? ועל איזה קירור ומארז אתם ממליצים ? הקירור צריך להיות מעולה כי השימוש של המחשב הוא לגיימינג כבד. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו. תודה, נועם

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by Savage2,

אז מסתבר שהמחשב שלי כבר בן 7 (רציתי לשדרג את הזיכרון שלו ורק אז גיליתי שהוא אפילו לא תומך ב-DDR3). הגיע הזמן למחשב חדש אני משחק מדי פעם במחשב, אבל אני לא גיימר. חשוב לי יותר שאני אוכל לעבוד על המחשב גם בעתיד. 1. התקציב הוא 3600 ש"ח. אם יש משהו שממש מצדיק חריגה, אפשר לחרוג עד 4,000 ש"ח (אבל רק אם באמת יש סיבה טובה) 2. בטווח הקצר (עד שנתיים) אני אשתמש במחשב בשביל עבודה משרדית ומשחקים. בטווח הארוך יותר אני עדיין ארצה להשתמש במחשב לעבודה משרדית (אופיס, גלישה, פיתוח). המחשב לא ישמש לעריכה גרפית. אני לא גיימר מושבע. אין צורך שהמשחקים הכי חדישים ירוצו בהגדרות גבוהות על המחשב - ואני אסתדר עם Watchdog בהגדרות נמוכות. רזולוציית המסך היא 1920x1200. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Xilver,

מחפש מפרט למשחקים ב6 אלף, לא כולל ציוד היקפי (גם לא מסך)...

• 11 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.