עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני טס לארצות הברית חודש הבא ובגלל הדולר הזול אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 700 דולר לא צריך במחשב כרטיס מסך חזק כי אני לא הולך לשחק בו או לראות בו סרטים המעבד לא צריך להיות מהמעבדים החדשים כי גם ככה התקציב לא הכי רציני זיכרון פנימי ג'יגה 1 לפחות מה שחשוב באמת זה שיהיה לו חיבור בלוטוס וכרטיס רשת אלחוטי איכותי שקולט למרחק ושמתחבר לרוב סוגי הרשתות כי השימוש של המחשב הולך להיות חיבור מרוחק לרשתות אלחוטיות לא צריך שהמחשב יהיה חזק במיוחק בכלל התקציב מאפשר מחשב כזה?.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by t-anim,

ראיתי שזה חצי מחיר מבארץ, השאלה היא מה אני עושה בנושא העברית על המקשים? צריך לקנות מדבקות ולהדביק לבד? יש דרך מקצועית לעשות את זה? עריכה: משווק בכלל בארץ sony vaio c?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by lap fix,

מעוניין לקנות נייד לחלקים, המחיר בהתאם למי שיהיה כלול בפנים .

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  4. לא משנה לי איזה חברה, הדרישות שלי הם: אחריות שנתיים מינימום WIFI חזק מפותח מבחינת יציאות (HDMI וכו') סוללה חזקה המחשב עצמו מיועד לגלישה באינטרנט בעיקר, צפייה בסרטים ועבודה באופיס. אולי אולי אולי משחקים (אבל ממש בספק). מבחינת משקל שלא יהיה כבד בצורה מטורפת. תודה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by omri123,

חשוב: שיהיה קל כמה שיותר מסך 13" ומעלה זיכרון מעל 2 ג'יגה וחיי סוללה ארוכים שימושים: אופיס בלבד אשמח להצעות

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנייד הבא http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10741 התקציב הוא עד ה 8K הנייד מיועד לגיימיניג הרצת סרטי 1080P אשמח לדעתכם בעיניין

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. פוסט ראשון (הפוסטים הבאים ממוקדים יותר לכיוון מה נדרש ומהן ההעדפות):

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום לכולם, הנסיון הקודם שלי עם הפורום היה כל כך מוצלח שהחלטתי לשאול שאלה נוספת...: אני מודה, אני קצת מכור להורדת סדרות טלויזיה מארה"ב (lost!). עם זאת, המחשב שלי הוא לפטופ, ואני שונא להשאיר אותו דולק ומחובר לחשמל ולאינטרנט לאורך זמן, לכן אני חושב לקנות מחשב שישמש אותי בתור עמדת-הורדות-אינטרנט (ואולי מיני שרת מוזיקה לעצמי), שיהיה מחובר 24/7. ככה אני אוכל לשמור את הלפטופ לעבודה וללימודים, ולהשאיר אותו נקי מכל הבלאגן של וידאו ומוזיקה. יהיה לזה גם בונוס נחמד - הוספת עמדת עבודה נוספת היא תירוץ טוב להתחיל לעבוד עם Wireless בבית אז, אני מחפש מחשב שיהיה **כמה שיותר זול** (אני ממש לא מחפש מהירות מעבד / יכולות גרפיות / סאונד / וכו)... מבחינתי שכל היכולות שלו יהיו כלולות על…

9. שלום אנשים! לאחרונה ידידה שלי התחילה לחפש מחשב נייד שיספק את צרכיה. היא מחפשת מחשב שיוכל לבצע עבודות גראפיות בסיסיות [לא עבודה בתלת מימד ורנדור], כלומר, עריכה בפוטושופ, אוטוקאד ואולי בעתיד גם עריכת סרטים. היא מחפשת מחשב שיהיה נוח דיו, ויהיה בעל מסך גדול מספיק אך מבלי לסבול ממשקל מוגזם. [אחרי שבדקנו והשווינו - אין לה ספק שהיא מעוניינת אך ורק במחשבים עם מסך 15 אינצ'. מדובר במסכים גדולים דיו והמשקל שלהם הוא לא היסטרי בהשוואה ל-17 אינצ'] אחרי שבדקתי את האפשרויות, חשבתי כי הDEll inspiron N5110 יספק את צרכיה. חשבתי ללכת על גרסאת הi5 מהסיבה הפשוטה שה-i7 יקר משמעותית ואינני יודע אם יהיה לו יתרון בולט אמיתי [מה גם שהשמועה אומרת שמעבדי i7 מתחממים יותר בהשוואה ל-איי5] בכל אופן, ממה …

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  10. שלום רב,קיבלנו ראוטר אלחוטי ולכן חשבתי שזאת אופציה לא רעה לרכוש מחשב כמו IBM 390E ב 400 שקלים,כול יעודו זה אינטרנט,הבחור שדיבר איתי שם 192 מגה ואמר ש XP רץ ממש טוב עליו (שני אנשים עם מחשבים כאלו אמרו לי את זה),השאלה שלי היא,אם למשל אני רוצה לעשות פורמט למחשב,הדרייברים לכרטיס מסך קול זה פשוט כמו במחשב רגיל? או שצריך להתקין רק מהדיסק שהגיע איתו? כמו כן הבעיה בכאלה מחשבים שהם די ישנים זה שהסוללה גמורה בהם וצריך לקנות חדשה,מאיפה אתם ממליצים לי לקנות? כמו כן במחשב הזה אין את משטח המגע יש שם רק כמה כפתורים במקוםשל המשטח ,ושכחתי לשאול איך בעצם מזיזים את העכבר ללא עכבר חיצוני. תודה מראש יוליאן פרייליך.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  11. Started by ftom2,

הי, אני רוצה לרכוש לפטופ של apple אבל אין לי מושג בזה, אשמח אם תוכלו לתת המלצות לדגמים (עלות מול תועלת). המחשב ישמש לעריכת סרטים ותמונות, תקציב באיזור 8-9K. תודה.

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  12. אני מעוניין לרכוש ASUS ZENBOOK עם מעבד I5 דיסק 128G SSD וזכרון 4-8 גיגה עד יום שישי יש לי משפחה באזור מנהטן שיכולים להביא לי את המחשב לארץ הבעיה שהמחשב לא נמצא באתרים של החנויות הגדולות כמו BNH, BESTBUY יש מחשב אחר שאתם ממליצים באותו סגנון בטוח מחירים של 900$? או חנויות מחשבים באיזור? שאלה נוספת, יצא למישהו להתנסות באחריות של אסוס בישראל על ציוד שנרכש בחול? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. רציתי לדעת איזה לאפטופ כדאי לי לקנות מחו"ל בתקציב של עד 6000 ש"ח.... הוא מיועד לטיפה סרטים ווהור עבודה עם תוכנות רשת וכו.... תודה נ.ב: היצרן לא כל כך משנה לי (אם יש אופציה לאחריות בארץ מה טוב, אם לא אז לא קריטי, ואם אפשר לציין זאת).

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. מעוניין לרכוש לוח אם למחשב נייד TravelMate 290 יד שניה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by nati86,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לפטופ לצורכי לימודים עבודה וצפיית סרטים. הדגש הוא על RAM של 2GB ונפח HD של 160, אני מסתפק בכ.מסך פשוט, אומנם חשוב שיהיה לו תמיכה בBluetooth, WIRELESS, יציאת טלויזיה, ואופציה של הרחבת אחריות. כמו שמצויין בכותרת התקציב הוא 4K. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב איך הלפטופים של MSI וGIGABYTE?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  16. שלום, היום סוף-סוף סיימתי את המפרט שאני רוצה לרכוש, בקיצור הכל טוב ויפה רק שיש בעיה אחת קטנה - אני מעוניין לרכוש ב-Newegg.com שהבנתי שהיא החנות מספר 1! וכשראיתי את המחירים באתר הייתי בהלם ולכן החלטתי שזהו אני רוכש את המחשב אצלם! בקיצור אני אשמח מאוד לדעת אם הם אמינים, אם בכלל פעם הם שיקרו משהו, אם החלקים באים בדיוק כמו שהזמינו, אם יש חנות יותר טובה מהם או שאין צורך כי היא אחלה חנות, אם משהו רכש מהם כבר בעבר אשמח אם הוא יתן ביקורת קצרה עליהם איך הוא הרגיש בתור לקוח. קיצר כל מה שאתם יודעים על Newegg.com אשמח שתגידו אני פעם ראשונה רוכש בחנות בחו"ל וזה סכום ענקקק ואני פוחד עליו ולכן אשמח אם תענו לי. אני גם מעוניין לדעת אם זו חנות בארצות הברית או בעוד מקומות ואם יש משלוחים ואם…

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  17. השימושים הם: משחקים, סרטי FHD על מסך LCD 42 אינץ', עריכה גראפית ברמת הפוטושופ, עבודה יומיומית. studio 15: Intel® Core 2 Duo T9600 (2.8GHz/1066Mhz FSB/6MB cache) 15.6 Full High Definition (1080p) High Brightness LED Display with TrueLife and Camera 6GB Shared Dual Channel DDR2 at 800MHz Speed: 500GB SATA Hard Drive (7200RPM) with Free Fall Sensor 512MB ATI Mobility Radeon HD 4570 8X Slot Load Super Multi (DL DVD+/-R Drive + RAM support) 85 WHr Lithium Ion Battery (9 cell) Dell Wireless 1397 802.11g Half Mini-Card Dell Wireless 370 Bluetooth Internal (2.1) High Definition Audio 2.0 Back-lit Keyboard או studio XPS 16 Intel® Core 2 Duo T9600 (6MB cache/2.8GHz/1066Mhz FSB) Edg…

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 3500 ש"ח. מה אתם אומרים על המפרט הבא? מעבד - Intel Core Two Duo E8400 כ. מסך - GIGABYTE GeForce 8800 GTS 512MB כ. קול - Creative Audigy SE 7.1 לוח אם - GIGABYTE EP35-DS3L זכרונות - 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC כונן קשיח - Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב - LG GSA-H55NK מארז - Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS ספק כוח - Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  19. אחרי כל כך הרבה זמן של התאפקות לא לקנות מחשב החלטתי שהגיע הזמן לרכוש אחד חדש. כאמור התקציב לקניית המחשב עומד על 5500 ש"ח. הרכבתי את המחשב הבא משתי חנויות KSP ו IQPC ואשמח אם תגיבו : IQPC מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 944 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 621 קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤ 252 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 1817 KSP זכרונות‏ DDR II 667 1GB TwinMOS X2 540 שקל דיסקים קשיחים‏ Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 330 שקל מארז Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black 720 שקל ספקי כוח‏ Antec TruePower Trio 550W Active PFC (12cm Fan) (24pin 495 שקל סה"כ 2085 שקל ביחד 3902…

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by tomarie,

שלום אני זקוק להמלצה: אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 5000 שקלים. ייעוד ספיציפי הוא עיצוב גרפי בתוכנת PHOTOSHOP CS 3/4 ותוכנות ADOBE נוספות. הכינוון הכללי הוא עבור כרטיס גרפי יחסית טוב ומסך של לפחות 15.4 אשמח לקבל הצעות כי אינני מבין בתחום הניידים. בתודה, טום.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by Mosh Amar Moshe,

לא מבין ממש בנושא אז חשבתי לשאול אני רוצה לרכוש מחשב גיימינג שיספיק לי למשחקים כמו gta וכל אלה השאלה היא האם אני יכול לעשות את זה עם תקציב של 4000 -4500 ? ואם כן איזה חלקים מתאימים תודה.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. המרכיבים החשובים לי שיהיו הם: 1. SATA 2 2. מעבד עם ליבה כפולה של INTEL 3. זכרונות RAM של DDR 2 4. לוח טוב שיש לו 4 סלוטים (חריצים של RAM על הלוח ). תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  23. המחשב מיועד לרינדורים תלת מימד + ומשחקים BF3, קרייסס 1 ו-2 מעבד Intel Core i5-660 Box ₪1026 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I5660 לוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950500 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪483 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪548 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1458 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ₪141 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. המחשב צריך להתאים למשחקים, התאמתי לפי המלצות מפרט ורציתי לשמוע תגובות על מה כדאי לי לשנות או להחליף או לשפר. התקציב הוא עד 5500-6000 ש"ח בערך ואשמח אם תציעו לי איך אוכל לשפר את מה שהרכבתי. אז הנה המפרט: תודה לעונים. =]

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  25. היי אנשים, המחשב הוא בשביל אחיין, זה התקציב... משחקים אפשר להגידש הוא משחק הכל. farcry \ crysis ו GTA4 בקרוב. לגבי המסך אני דיי נעול על ה Samsung T240 אלה אם יש לכם אופציה טובה יותר בגודל הזה ("24). מה שמשאיר בערך 5300 למחשב עצמו לגבי המחשב, הכיוון שלי היה E8400 + overclock ואז כמובן שגם צריך קירור נורמלי. חשבתי להגיע איתו לאיזור ה 3.6-3.8 4gb 800hz 500gb - 640gb HD4870 1gb palit צורב DVD רגיל.. מארז, רצוי FULL TOWER , אני לא אוהב את הצפיפות שבקטנים. צבע שחור, ובלי כל הצבעיים והתאורה, משהו אלגטני ו"בוגר" יותר. לגבי הלוח אם אני ממש לא יודע, אני לא יעשה לו CF בעתיד, אבל חשוב לי לוח אם טוב במיוחד לאובר קלוק. לגבי כרטיס קול, אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בכבל בודד שיתן לי 5…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.