עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אחרי התלבטויות החלטתי שעדיף לרכוש מחשב נייד למטרות לימודים וגיימינג מאשר נייח. מאחר ואני לא מבין גדול בעסק, רציתי לשמוע את דעתכם: - כיצד נעים המחירים בניידים? האם למשל מחשב נייח למטרות דומות עם תקציב של 6,000 ש"ח שווה למחשב נייד בשווי 4,000 ש"ח (בגלל זה למשל אני לא בטוח לגבי התקציב שלי. אני לא רוצה להוציא מעבר לנדרש אם יש לי אפשרות לחסוך ולהבין קצת יותר לעומק את הדברים). - הבנתי שחופש הבחירה של חומרת הנייד היא מוגבלת יותר מאשר נייח. במידה ובכל זאת זה אפשרי, אשמח להצעות של מפרטים או חברות ניידים איכותיות. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכם אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיחזיק לי לפחות 5 שנים ומעלה והשאלנה הראשונה שעלתה בראשוני (השלב הראשוני) איזה חברה לבחור ?,כי יש מלא חברות ומינימום אחריות שאני מעוניין זה 3 שנים רציתי לשאול איזה חברה תממש את האחריות בצורה המהיימנת ביותר בארץ שלא תעשה "בעיות" ואי מימוש בעתיד אני יודע ולא דוגל בעידוד תחלופת מחשבים ניידים בטווח קצר ומודע לייצור מוצרים שלא יחזיקו הרבה-ואני רוצה מחשב שיחזיק לי הרבה-וחברה שמשקיעה במחשבים! ואני מתלבט בקניית מחשב נייד שבנוי טוב כנראה מחברת אסוס מסדרת הדגמים החדשים או של דל בגלל המוניטין שיש להם מתלבט כרגע בבחירת חברה בלבד. השלב הבא שלי-זה בבחירת המפרט תודה רבה לכם על העזרה וחג שמח

3. 1) HP Dv6526ea 1.86Ghz 1GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3163&scat=320&tcat= 2) Dell Inspiron 6400L: Intel Core 2 Duo T7200 2.0GHz 1024MB 120GB 15.4" 1280x800 intel 950 graphics 2.9 ק"ג כמה שאלות: 1)האם יש הבדל משמעותי בין שני המעבדים (T7100 , T7200)? 2) איזה כרטיס גרפי יותר טוב? 3000X או 950 Intel

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  4. היי. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, המחשב הבא: http://www.kmt.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=803849 מספר שאלות שרציתי לשאול: 1. הוא שווה את המחיר? 2. מה הוא יריץ לי? 3. זה בסדר לקנות מחברה לדוגמא כמו KMT שהיא לא מוכרת לי? אני מתכוון, המחשב יעבוד ויהיה בסדר, כן? 4. הכרטיס מסך 9200M GS - טוב? מספר פורומים בחו"ל ציינו שהוא דומה ביכולתיו ל 8400? בתודה מראש לעונים, יום טוב.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  5. אני לא ממש מבין בכרטיסי המסך של מחשביםן ניידים. * מטרות המחשב: צפיה בסרטים משחקים (כבדים): חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו פרו אבלושן , קרייס, הלף לייף , ביושוק. * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB ומעלה * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא מבין בזה. העיקר שיהיה למי לפנות כשיהיו תקלות. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש. לא מבין בכלל בתחום הניידים אז תמליצו מה שאתם חושבים, כמובן שאם המחיר לא הגיוני אז תמליצו את המחיר הזול ביותר למפרט הזה.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by Pompador,

אהלן לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייח חזק בעיקר לטובת משחקים. התקציב הוא עד 4500 ש"ח. בגלל שאני לא כ"כ מבין בזה, רציתי לשאול איזה מחשב /רכיבים לדעתכם כדאי לקנות ואיפה. מישהו המליץ לי על הxps של dell. התקציב אמור לכלול את כל הציוד ההיקפי- מקלדת/ עכבר /רמקולים תודה מראש

7. שלום לכולם. מעוניין לקנות מחשב נייח שיכול להריץ element3D וcineware כמובן אפטר. תקציב עד 6000 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by st379,

זה המפרט http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9227 בכללי השימושים בסיסיים לא יותר מדי משחקים, הסיבה שבחרתי בamd היא שהליבה הגרפית של אינטל היא בדיחה והדרייברים לא בשלים כמו של amd. השאלות הם : 1. איזה לוח אם לבחור? 2. איזה כונן אמין ומהיר יותר? 3. איזה דיוידי לבחור? 4. האם המארז הזה יהיה טוב להוספת כרטיס מסך בעתיד למרות שלא מתוכנן?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  9. Athlon64 3200+ (S-939) 1 1100 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 2 760 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1 (בבקשה תנו חוות דעת על הכרטיס הזה היות והמחשב גם ישמש כדי להריץ משחקים כבדים כגגון FLIGHT SIM 2004) 1020 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 120GB SATA 7200 8MB WD1200JD 1 480 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 1 290 מארזים? כמות מחיר סה"כ 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD 1 (האם יש מארז יותר טוב מזה ) 290 מארזים? Power Supply כמות מחיר סה"כ HEC 400W 1 ( האם הס…

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מחשב עם תקציב של 5000-4500 למשחקים לא מתוכנן OC יש לי מסך LCD 19" לא סגור רק על אינטל גם AMD יהיה טוב. תודה!

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  11. להלן מענה על השאלות מה התקציב המקסימאלי - 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך – ניצול של כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 400 2. שימושי המחשב - לא נועד למשחקים, אבל כן להרצה של תוכנות כבדות כמו wireshark, ida ו – vmware ותוכנות IDE כמו Visual studio ו – database-ים מקומיים לצורך development בלבד(לא ל- production) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 1440X900(Samsung sync master 953BW) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) - לא דרוש ציוד נוסף. 4. האם יש רכיב שא…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום, בקרוב מאוד (מחרתיים) אני טס לתאילנד ורציתי לדעת אם מלבד את המצלמות (שאפשר לקנות ממש בזול גם כאן, אבל שם זה עוד יותר זול) ואת החיבור למחשב והתוכנה, האם כדאי לי לקנות גם מחשב זול שם שיפעיל את המצלמות? כרגע אין במקום שאני רוצה להפעיל את המצלמות מחשב, המקום שממנו אני רוצה לצפות במצלמות הוא מהמחשב המרוחק, לכן אין לי צורך במסך מחשב למעט בשלבי ההתקנה. אני זקוק למחשב אמין או אולי שיטה אחרת של מצלמות אולי מצלמות IP עדיף לי? האם כדאי לקנות את המחשב בארץ וזהו? עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  13. Started by shemi29,

שלום מעוניין לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל גם כרטיס גרפי חזק למשחקים יציאת HD וזיכרון מעל 2048 תודה.... http://computershop.co.il/product.asp?productid=781&CatCode=315

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ravnadal,

רק תגידו לי איפה כדאי לקנות. ואם אין בארץ אז איזה חנות שולחת אותו מחו"ל בתודה אורן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Ariel Style,

יש לי כבר סגנון חשיבה למפרט ורציתי שתגידו לי אם המפרט טוב, או אם אפשר לשפרו. תודה מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1057 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם Abit IP35-E ¤476 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=80004 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 ¤365 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤455 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1053 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37343 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 ספק כח Enermax Libert…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין במחשב בעל צריכת חשמל ומחיר מינימלי, המחשב יתפקד כשרת קבצים ביתי ומידי פעם יוריד קבצים. מבחינת כוח מחשוב - פנטיום 4~ ומעלה יהיה חזק מספיק ואפילו overkill. 1. מה התקציב המקסימאלי? הרעיון הוא למצוא משהו זול מאוד, 400 ומטה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, מחיר זה הדבר הקריטי כאן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני הולך להתקין לינוקס, לא מתכוון לחבר מסך, לאחסן עליו קבצים והורדות(היה לי פנטיום 3 שעשה את זה בהצלחה עד שמת). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by pavlo,

שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש למחשב שלי עד 2500 ש"ח. המסך נועד למשחקים אז אני מעוניין במסך המתאים ביותר. (מבחינת קצב ריענון כמובן) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  18. שלום ברצוני לקנות לוח אם מעבד זיכרונות מארז כרטיס קול(לשימוש בסיסי לא אתנגד ל onboard ) וזהו.... אשמח אם תררכיבו לי את המיני מפרט הבא...בתקציב של 2500 שקל..... ויש לי מספר שאלות...יש לי geforce 4mx 64 mb האם הוא ישפיע על מהירות המחשב וביצועיו ולכן כדאי לי להחליף גם אותו או שמה הוא יספיק לעכשיו ושאלה לא כל כך חשובה יש לי 40 גיגה האם כדאי לי להוסיף\להחליף? אם יש עוד משו ששכחתי לשאול ועליי לדעת אשמח אם תעירו את צומת ליבי תודה רבה !!

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by victor19,

המחשב מיועד למשחקים .. אני צריך לוח אם .. ספק כח .. ומעבד יש לי כרטיס מסך gtx750 ti 2gb סטיק אחד של 8 ג'יגה של kingston hyperx 1600 cl10 ddr3 ודיסקים קשיחים אחד 160 ג'יגה והשני 500 ג'יגה וספק כח של thermaltek 400w p/n w0165 התקציב הוא 1600 ואי אפשר לחרוג לא מתכנן אוברקלוק ! אני מחיפה ככה שהחנויות שאני יכול לקנות מהן ksp או איבורי תודה !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום התחרטתי לקנות מחשב חדש זה סתם בזבוז כסף עכשיו ברצוני לקנות מעבד חזק מאוד+לוח אם חזק וכרטיס מסך התקציב שלי הוא 4000 שקל תנו לי הצעות לחלקים טובים שיכלול כמובן גם את ג'יפורס 9800GTX אפשר לחרוג ב-140 שקל.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  21. Started by ofirs44,

שלום לכולם. החלטתי לקנות את הנייד DELL Studio 1555 לתכנות ב-VS אינטרנט וקצת משחקים. בקישור - http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-p86-ati.htm נותנים 3 שנים אחריות. האם הם היבואנים המורשים (דל ישראל)? מה כוללת האחריות(עבודה, חלקים)? מסיונכם, איך האחריות שלהם(אמינים, יעילים, מהירים)? תודה לכל העוזרים. אופיר.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. שלום כולם, אני מעוניין לקנות נייד אבל קצת הסתבכתי עם המבחר הגדול שיש כיום התקציב הוא 3000 אני לא רוצה לחסוך ולקבל מחשב פחות טוב ואני לא מעוניין גם לחרוג בשקל מהירות מעבד מינימום 2GHZ (אני לא יודע כמה חשוב המהירות שלו לעומת הדגם - בשביל זה אתם כאן) לא חובה אינטל אם יש מעבד עם ביצועים טובים יותר במחיר נמוך יותר מבית AMD זיכרון 2G כמובן שעדיף 3 אם אפשר במסגרת התקציב דיסק קשיח מינימום 160G ואין צורך ביותר מ-320 השימושים הם שוב: אינטרנט אופיס סרטים העדפה למחשבים מתוצרת של LG / ACER / TUSHIBA אני לא יודע כמה מוצדקת ההתעקשות הזאת על היצרנים שנזכרו לעיל אבל אם אני טועה בבחירה שלי אשמח לשמוע תיקונים השאיפה היא לקבל מחשב עם 3 שנות אחריות תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  23. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, הורדה דרך eMule ו-Orbit, צפייה בסרטים באיכות DVDRIP ו-HDRIP, מוסיקה, משחקי מחשב MMO וסימולטור טיסה * גודל המסך? שלא יהיה יותר מידי קטן עדיפות למט. * משקל רצוי? לא כזה קריטי, בהמשך ישמש ללימודים אבל בספק שאני הסתובב איתו הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חיבור לטלויזיות * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? חצי עד טרה [מתכוון לאחסן הרבה מוסיקה וסרטים] * צורב DVD? לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא צריך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP מתי יגיעו הניידים עם Win 7 מובנה? למרות שאני חובב XP אני בטוח שיהיו אפליקציות של הנייד ש…

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 3K עם חריגה מקסימלית ל3.5K. אין לי ידע קודם במחשבים ניידים לכן אין לי העדפה לחברה מסויימת. המחשב נועד לצרכי גלישה באינטרנט, לימודים, הרצת סרטים ומעט משחקים (באינטרנט לא כבדים). כונן DVD ומסך בגדול 12-14 אינץ. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  25. היי, המועמדים הם: DELL INSPIRION N5010 ו-:TOSHIBA A500-1GH מה כדאי ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.