עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תעריכו בבקשה כמה אני יכול לקבל על זה : מסך : NAKASUMI 22INTCH רמקולים : [h=3]Creative 5.1 Inspire T6060 ארבע רמקולים וסאב בופר ..[/h]מקלדת ועכבר : מקלדת רגילה חוטית של SILVER LINE ועכבר פשוט אלחוטי . המחשב: לוח אם : Gigabyte GA-965P-DS3 מעבד: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz זיכרון : 4 גיגה DDR2 677MHZ . כרטיס מסך :nVIDIA GeForce 7600 GT הרד דיסק : 1 TB .של WD ספק כוח : 600W דיי חדש בערך בן שנה ..לא זוכר תחברה עלה לי 300 שח . CDROM : LG

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by roi777,

אני צריך מחשב לעריכת סרטים וגרפיקה. מה התקציב המקסימאלי? 11,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולקבל ביצועים טובים, אם לא אז לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 4k וגרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס, פרמייר, פוטושופ, אילוסטרייטור וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך שתמליצו לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 26 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. Started by manz11,

שלום, רצוי עם מעבד בעל ליבה גרפית (אלא אם כן הוא לא ממש יעיל לשימושים שלי ) חברה ,טעות שלי , שמתי מסך בטעות . (הורדתי אותו) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 עם חריגה קלה מאד האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : עבודה משרדית, תכני HD, , תכנות 3. האם יש צורך בציוד היקפי : , רמקולים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים,) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 =6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק ? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום לכולם, אני חדש אצלכם והגעתי לפורום בעקבות חיפוש מחשב נייד חדש. המחשב שלי כבר בן 6 ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו. מה התקציב המרבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי שלי הוא 4,200 ש"ח, לצערי לא אוכל לחרוג ממנו כרגע, אבל אני בעניין של לקנות את המחשב שלי באילת ואז התקציב שם יהיה 5,000 ש"ח בערך. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה לצורכי עריכה גרפית ושימוש בתוכנות ADOBE, סרטים HD, עבודה משרדית ופעם ב... (לא חובה בכלל,אבל יתרון) משחקים האם יש צורך בציוד היקפי? כרגע לא עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי האם מ…

• 33 תגובות
    • 5.7k צפיות
  5. Started by אופיר,

ללא ציוד הקפי. לא מתכוון לבצע OC. דיסק 160GB. לא דרוש צורב.

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  6. שלום רציתי לשאול אם יש איזו בעיה עם שימוש במטען אוניברסלי כגון זה : http://www.ebay.com/itm/2012-Hot-Sale-Universal-96W-Laptop-AC-Power-adapter-with-Dell-Plug-35DI-/330796969234?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item4d05092d12 האם מישהו ניסה את זה או משהו דומה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום צריך מחשב לעבודה כללית בבית (גם למשחקים אבל פחות חשוב) 2500 שקל ללא ציוד הקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים..) תודה. חשוב מאוד שהמחשב ירכש מאזור השרון (הוד השרון,כפר-סבא,רעננה)תודה.

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  8. לילה טוב לכולם והמשך יום טוב שיהיה.. יש לי עוד מעט יום הולדת וחשבתי אולי לקנות ליום הולדת את הכרטיס מסך GTX470 ואת המסך של DELL פאנל IPS 23 או אם יש מסך LED שהוא טוב גם טוב. והשאלה שלי האם הספק שלי מספיק חזק בשביל הכרטיס הזה והמסך הזה,כלומר שלא יהיו בעיות. תקציב עד 3000 שקל תודה רבה לעוזרים!!! זה המחשב: CPU:Intel Core I5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB TRAY MB:GIGABYTE GA-P55-US3L MEMORY:KINGSTON HYPERX 4GB 1333MHZ DUAL CHANNEL DDR3 Graphic Card:SHPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 DUAL DVI/DP/HDMI Case:LANCOOL K56WB NPS PSU:Thermaltake TR2 RX 550W

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by 123Bambi,

שלום, אשמח לעזרה בנוגע לרכישת לפטופ ללימודי מדעי המחשב. קיבלתי הצעת מחיר ללפטופ של חברת TOSHIBA דגם A30-D-16D (מפרט טכני - *13.3 אינץ׳ *i7 *7500U *8GB *256SSD *1.2KG) המלצות? דיס-המלצות? :) תודה רבה!

10. AMD Athlon XP 2600 Mobile 47W Barton CPU OEM NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 512MB A-DATA MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MB WD 200/7200 SATA 8MB Toshiba X16 DVD-ROM NEC 2510A DVD±R Double Layer Teac/SONY 1.44 NOA SCORPIO Gaming PC SILVER Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan APFC המארז והספק כח עדיין לא בטוח.. אולי אני אקנה משהו יותר זול..... התקציב שלי הוא אני לא רוצה שזה יעבור את ה 6000 שקל... עכשיו זה יוצא לי 5680 בלי קירור... הצליצו לי לקנות את ה AC4G-D כשהוא ייצא בארץ.. אז בסוף זה ייצא בערך 6000.... עריכה: ActiveCool AC4G-D P4 זה הקירור.. 328 שקל זה עכשיו 6008

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  11. היי, אשמח לכל טיפ למחשב מדיה סנטר לסלון שכולל: לוח אם+מעבד = ? זיכרון = ? קשיחים = 2 של 1 טרה WD Raid edition כרטיס מסך= ? כרטיס סאונד= ? מארז= ? ספק כוח= ? כרטיס טלויזיה= ? תודה!

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by BullHorn,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (לחסוך) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100 שקל) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (משחקים, עריכת אודיו)? ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? (1680X1050) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? (כללי) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (כמה שהתקציב מאפשר)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (ללא ציוד היקפי)? 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (לא)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (5)? 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? (לא) 8. האם יש צורך לכלול מערכת …

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  13. שלום. אני צריך מחשב (רק קופסה ללא שום ציוד מסביב) לשימוש של: גלישה באינטרנט צפיה בסרטים וסדרות גם בFHD 1080 צריך לתחבר למסך FHD 42 עם HDMI לDVI שיהיה מחומרה איכותית. רוצים להוציא בסביבות 3000שח (אפשר לחרוג אם הסכום לא מספיק ואפשר גם לחסוך אם המחשב מספיק לכל השימושים) מפרט מאחת החנויות בחיפה (KSP, נעה מחשבים, פנדה) איפה שיוצא סה"כ הכי זול. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by Tare,

עהיי, אני מחפשת לקנות מחשב שישמש אותי לתוכנות אדוני ועריכת וידאו. התקציב עד 7 אלף אבל מעדיפה להוציא 4.5 - 5 אלף. בדקתי בכול מני מקומות וכול אחד אומר משהו אחר במיוחד לגבי דגם המעבד i7 עם האות h/u בסוף ברור שאני רוצה ראם 16 ומסך15. 6. אשמח שיעזרו לי עם דגמים כי באינטרנט יש אין סוף אופציות. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מחשב נייד שיכול לשמש כטאבלט (מסך מתפרק)עד 14 אינצ' עבור אישה מבוגרת לצפייה בהרצאות באינטרנט וכתיבת מסמכים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח. ניתן לחרוג עוד 500 רק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור אישה מבוגרת לאינטרנט וצפיה בהרצאות והקלדת מסמכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מחשב נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by xXDevil4Xx,

אוקיי זה מה שאני מתכנן לקנות: כ. מסך : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7289 מעבד : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6728 לוח אם : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6007 זיכרון : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1570 פעמיים מארז : אני עדיין מלבט מה דעתכם???? ואני לא בטוח בקשר לזה.... ותגידו מה הקטע של ה-dfi שהרבה קונים אותו....

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by feint,

אני מחפש נייד כמתנה לחברה. כיום היא עובדת עם VISUAL STUDIO 2008, אבל עוד חודשיים בערך היא תשתמש בו לרוב לאינטרנט ואופיס וכו'... ראיתי את הניידים של ה 10" והם פשוט קטנים מדי ונראה לי שגם חלשים מדי (ATMO N270). אבל ה 15.4" אולי גדולים ומגושמים מדי - לא מצאתי איזה משהו בין לבין (משהו כמו 13" עם DUAL CORE) חשבתי לקנות את ה LENOVO G550 - אבל חבר המליץ לי לא לקחת LENOVO. יש רעיונות? אני צריך לרכוש את זה עד יום רביעי! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by elsseps,

מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 550 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו בסגנון של GTA IV וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש לייגטרום ופוטושופ באופן קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA iv -- GameTrailers -- Modern Warfare 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  19. היי לכולם להלן תמצית הענתיקה הבאה שנמצאת אצלי. מעבד: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz לוח: ASUS P5QL-ASUS-SE זכרונות: 2*2 PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM (הלוח מאפשר עד 8 גיגה זכרון אבל יש בו רק שני סוקטים DIMM וזו בעיה :( ) כרטיס: AMD Radeon HD 5670/5690/5730 קירור - לא קירור סטוק, אוכל לבדוק איזה אם רלוונטי. מונע ע"י ספק איכותי כלשהו (איני זוכרת איזה כרגע לא בעיה לבדוק אם ידרש) מחוברים כמה HDD. אין SSD וכרגע לא בתכנון. המארז איכותי מאוד אבל צפוף והמקום פחות מאוורר משהייתי רוצה. כל עוד השילוש שם אני בספק אם רלוונטי לחשוב על OC. (אבל אם מעניין, אשמח לשמוע בכל אום - אולי תועבר מארז) מטרות המכונה: משרדי (עם נטיה לריבוי משימות וריבוי עמודי אינטרנט) ק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Spyro_AE,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב בזמן הקרוב לאחר שעות עבודה קשות ורבות שבעזרתן הרווחתי את הכסף. ראיתי את המחשב הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_661&products_id=6987 רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט (האם המחיר והרכיבים שווים) ואיך אפשר לשפר אותו בצורה הטובה ביותר כך שהמחיר הכולל יהיה עד 8000 ש"ח ללא מסך. או שבכלל כדאי להרכיב מחשב לבד אני חשבתי על להוסיף עוד 512 לזיכרון ולהחליף לכרטיס מסך Albatrin GeForce FX6800 GL אני לא מצאתי בשום מקום מעבד AMD 64 3200 רק ראיתי athlon 3200+ ואני לא ממש יודע אם המעבד הוא טוב יחסית למחיר ול OC או לא. תודה!

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  21. שלום לכולם, חבר שלי מחפש מחשב לעבודות שלו כי הוא הופך כבר לסטודנט. השימושים של המחשב הם: 40% אינטרנט, 40% עבודות טקסט, 20% סרטים התקציב שלו הוא 4500 ש"ח, בחריגה רק אם זה מצדיק עד ל5000. הוא דורש 2GB זיכרון, 120GB כונן קשיח ויש עדיפות ל17'', אם אי אפשר אז 15.4'' מעבד כפול ליבה ומערכת הפעלה כלשהי, לא דרוש כרטיס מסך מיוחד כלשהו... מצלמה או רמקולים מובנים יוכלו גם להוות יתרון נוסף. אני בינתיים הצלחתי למצוא לו 2 מחשבים: את זה: http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241&mark=Vostro + http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1342 2 אלה בייחד עולים: 4776 ש"ח. מצאתי עוד מחשב יותר זול (כמה שיותר זול יותר עדיף): http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=588887 + http…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  22. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by zoharco1,

יש לי הצעת קניה של מחשב נייד ב 1139$ אני מעוניין לקבל תגובות על המפרט והמחשב בכלל אשמח לקבל תגובות המחשב הינו IBM LEVONO T60 2623-U7U ניתן לראות אותו בלינק המצורף http://www.techforless.com/cgi-bin/tech4less/2623-D7U?mv_pc=dealtime תודה רבה :

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by hag911,

יש לי את החלקים האלו בבית: כרטיס מסךEvga8600GT Corsair DHX XMS2 Dominator Dual Channel 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan Thermaltake Tsunami +window Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR מסך- LG LCD 19" L1970HR עכשיו... אני צריך שתיבנו לי מפרט מלא ותשלימו את מה שחסר ושהיה מאוזן,המחשב מיעד לOC קירור למעבד. ספק כוח. דיסק קשיח. לוח אם. שלא יעבור את ה- 2550, ושלא יעלה על המחיר. תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sasonhaim,

אני רוצה להרכיב מחשב משהו בסביבות 1500-2000 הוא אמור לעלות על מסך 22 דברים שאני חייב שיהיה בו זה 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך טוב ++ לא יורד מה ה9600GT מומלץ בחום יותר תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.