ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש אני מוכן להשקיע עד 2700 שח' ללא ציוד הקפי גם לא כולל צורב. אני מעוניין במחשב שיריץ ויסטה בלי בעיות ושיפעיל לי משחקים כמו GTA/NEED FOR SPEED וכול מיני כאלה בעקרון אם אפשר שיריץ לי גם משחקים חדשים יותר שיהיה חזק וחשוב לציין שיהיה שקט ומאוורר טוב. בנתיים המחשב פועל על רזולוציה של 768*1024 אולי עוד כמה חודשיים אני יחליף למסך גדול יותר של 22 אינטש. עם אפשר להרכיב אותו דרך tms או ksp אני ישמח מה שיותר נוח לכם ויותר עדיף. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב למשחקי אסטרטגיה כמו red alert 3 ו starcraft2(כשיצא) התקציב הוא 2500 (גמיש קצת) ללא ציוד הקפי אני משתמש במסך 19 ראיתי את המפרט הבא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 האם המפרט מספיק טוב אם לא אשמח למפרט אחר בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
רק ליידע שאני משחק ברזולוציה של 1024*1280 מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1458 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme כמות: 1 - מחיר: ¤189 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤560 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 3xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤379 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤423 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤418 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ כמות: 1 - מחיר: ¤384 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤934 סה"כ: ¤4745 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום …
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי אני מעוניין כאמור במפרט למחשב שיהיה מיועד בעיקרו למשחקים, אינטרנט, אופיס ושאר עגבניות. אין צורך בציוד היקפי או מסך. לא מעוניין ב OC. בעיקרון הגבול העליון הוא 5K אבל אם אפשר לבנות מחשב טוב שיחזיק מעמד לפחות שנתיים (מבחינת יכולת להריץ משחיקם חדשים בשנתיים הללו) במחיר נמוך יותר אז עדיף. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מפרט: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-A300-1MM/1058876/
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום רב... ברצוני לקנות מחשב למשחקים ללא ציוד היקפי בתקציב של 3000. יש לי כמה בקשות: 1. אהבתי את המארז של Thermaltake VG7000BWS 2. מעבד אינטל כפול ולא מרובע ליבה 3. כרטיס מסך 9800GT (מסכימים איתי?) 4. מספיק לי קשיח של 160GB 5. 2 או 4 GB של זיכרון (לפי התקציב) 6. לא צריך צורב מודה לכם מראש
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כולל מסך 22' ובלי ציוד היקפי. שלא יעבור את ה 6700 שקל כי זה הרבה בלי OC רק אולי שהחנות עושה וזהו, עד 500 GB לא יותר... תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, אני מוגבל ב3000 ש"ח, המפרט ישמש אותי לשימושים ביתיים+ בעיקר, לפעמים עריכות וידאו קלות, קידודים, מס' תוכנות כבדות במקביל... אני לא גיימר, אבל יהיה נחמד לשחק מדי פעם במשחקים חדשים... הרעיון העיקרי של המפרט הוא שהוא יחזיק לאורך זמן, כי אני לא מתכנן לקנות מחשב רק עוד שנים בערך חחח לכן גם יש 4 ג'יגה זיכרון למרות שאני אתקין עליו XP (אולי אני אשדרג לויסטה או ווינדווס 7 בעתיד) הכרטיס מסך הוא חזק אני יודע, לא ברמות של ה4850, ויספיק לי רק 9600 אבל אני חושב לגבי העתיד, בנוסף רציתי מעבד 8400, אך הלכתי לכיוון ה7300 שהבנתי שהוא טוב ב OC, הוספתי קירור נחמד שיחזיק את ה OC, לגבי אוברקלוק אין לי שמץ בזה למען האמת, אבל כמה מסובך זה כבר יכול להיות? ולפי מה שהבנתי אני יכול להגיע לתדר…
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ברור שאפשר לשים מעביר, אבל אלה בדרך כלל רופפים וגם מגדילים את התקע. מה המלצתכם?
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
עם מסך 17 , 2 GIGA זיכרון וHDD 160לפחות , מצלמה ומיקרופון מובנה. המחשב ישמש ביקר לצפיה בסרטים (גם בHD) וגלישה.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם המעביר הבא יצליח להמיר צורב DVD עם יציאת SATA, צורב רגיל, ל USB כך שהנייד יזהה אותו לשם התקנת מערכת הפעלה? בהנחה שהנייד תומך ב BOOT מUSB http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=160292604857 או שחייבים ללכת על משהו חיצוני בסגנון External USB 2.0 GSA-E60L DVD±RW x20 LightScribe Black ?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הנוכחי שלי (שנקנה לפני 3-4 שנים) נמצא בתהלכי התפגרות ולכן החלטתי לקנות מחשב חדש. שימושו העיקרי של המחשב יהיה למשחקים (ותוכונת "קלות"). יש לי מסך 20" רחב של Dell (ברזולוציה של 1680x1050). הסתכלתי פה ושם... ובניתי את המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R זיכרון: KINGSTON DDR2 2GB 800MHz x2 כ. מסך: GIGABYTE GV-R485OC-1GH צורב: ASUS DRW-2014S1T כונן קשיח: Seagate ST250032AS 500GB SATA2 32MB מארז וספק: Gigabyte TRITON 180 + PSU 420W כל זה יצא 3,600 ש"ח. החלקים שאני לא בטוח לגביהם הם הלוח אם, והמארז אם הוא מספיק טוב (אני לא מחפש מארז "יפה" או משהו... רק שיחזיק ויהיה מאוורר מספיק). ואם יש הצעות לשיפור או מפרטים אחרים אני אשמח…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
1. רציתי לדעת אם כרטיסי המסך חלשים יותר משמעותית ממחשבים נייחים? (הדגם שאני לוקח עם המחשב הוא HD 3450, ואני ממש בונה עליו להריץ לי משחקים כגון Dead Space, Far cry וכ') 2. מעבד ה-T8300, לאיזה מעבד נייח הוא שקול? 3. זה המחשב שאני חושב עליו : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6768 אשמח לקבל תשובות , וחוות דעת, המון תודה.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פונה אליכם כדי שתבדקו את המפרט ולא כדי שתכתבו לי מפרט, הפעם. כפי שמתאים לאחות קטנה, השימוש במחשב: 70% עבודה משרדית (ש.ב,אינטרנט, הכי גבוהה יהיה פוטושופ) 10% סרטים (אני מאמין שאם יש לה מסך כזה טוב של 22 היא תתחיל לראות בזה סרטים) 20% משחקים (משחקים פשוטים מאוד, SIMS 3 כשייצא לדעתי יהיה הרמה הכי גבוהה, אבל אני לוקח כמה שלבים יותר ליתר ביטחון). בקיצור, להלן המפרט, תמליצו לי על תיקונים, תגידו לי אם מה שכתבתי טוב: כעיקרון, הספק והמארז עברו את הבדיקה של Scorn כבר, בפורום ספקים ומארזים.. ושאר המערכת די התקבלה כבר מלפני מס' שבועות.. אני כותב את זה כי אני מתכוון להזמין את המחשב מחר, דבר ראשון על הבוקר. הנה המפרט הסופי: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤616…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
הדרישות שלי למחשב ממש ממש לא גבוהות, הדברים היחידים שאני מבקש שירוצו (מצידי על הגדרות מינימום) הם PRO EVOLUTION SOCCER 2009, וFOOTBALL MANAGER 2008 (שאגב, המנג'ר לא דורש כמעט כלום) מסך כבר יש לי, כנ"ל לגבי רמקולים מקלדת עכבר וכל הפריטים הנלווים (אינטרנט מודם והכל) התקציב הוא 1300, כאשר רק אם המחשב באמת שווה את זה, אוכל להתגמש ל1500 אבל לא יותר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות מפרט למסך 22 אינץ' (שאני אקנה בקרוב), ללא ציוד היקפי. המחשב מיועד למשחקים הכי כבדים היום ונטו לגיימינג. לא מתוכנן OC. שקט נחוץ (לא שקט אבסולוטי אבל שלא יעשה רעש חזק שיפריע לישון). תקציב 4K (ללא חריגה קטנה אפילו). מפרט שחשבתי עליו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 אני אחליף ל-4870 (אני לא חושב שאני מתכוון להתפשר על הכרטיס מסך כאן). על הצורב אני רוב הסיכויים מוותר כי יש לי כבר בבית. אולי אולי אולי אני אקנה אותו רק אם לא יחסר לי כסף לקנייה. אז מה אתם אומרים? ה-CM590 מספיק טוב? שקט? מקורר? יפה? (אני יודע שיופי זה טעם אישי, אבל חשוב לי שזה ישמש גם אביזר יפה בחדר P=) והספק יחזיק את המפרט עם ה-4870? או שמא כדאי להחליף לספק אחר? תודה…
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי, לפני כ4 חודשים קניתי מחשב לפי המפרט הבא : מעבד AMD 5200 לוח GA-MA78GM-S2H זיכרון 2G OCZ מארז EZCOOL 350W REAL המחשב נקנה לצורך Media Center והוא אכן עובד ומנגן סרטי FHD 1080P בלי בעיות. - על המחשב מותקן Vista Ultimate לאחרונה היה לי קצת זמן פנוי ורציתי לנצל את המחשב למשחקים... הורדתי את spiderman web of shadows - ותבעסתי שזה מקרטע... 1. אם אני יחזור ל XP יש סיכוי שיותר משאבים יתפנו לטובת משחקים???? 2. במידה ולא האם כדאי לקנות איזשהו כרטיס מסך שיוכל לעבוד עם המפרט הנ"ל (מעבד 5200 וספק 350 ) ויוכל להריץ משחקים ... - הבנתי שהכרטיסים החדשים דורשים ספקי כח חזקים ואני לא יודע אם שלי יוכל לחזיק - או שאולי המפרט הזה לא מתאים למשחקים בכלל ועדיף לוותר על ההרפתקה מראש... אין ל…
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אנשים... כפי שמצויין בכותרת אני צריך מפרט מחשב לילד בן 12. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ומעט לסרטים. התקציב עד 3000 ש"ח, כולל ציוד היקפי, אין צורך במסך. תודה אנשים.
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
(אני מקווה שהכל עונה על החוקים) שלום, אני חדש בפורום, מקווה ללמוד קצת על חומרה אם יהיה לי זמן לגלוש פה.. בכל מקרה, הרכיבו לי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤793 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E ¤539 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB ¤338 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB ¤338 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤456 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D …
-
- 17 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר חיפוש וגם התייעצות בפורום, גיבשתי דעה לגבי סוג המחשב שאבנה. בחרתי לוח אם שתומך במערכת .RAID לקחתי בחשבון שדיסק אחד יהיה למערכת הפעלה, שני ושלישי לעבודה וגיבוי. זה אומר 3 דיסקים ושבנוסף לצורב יוצרים חום וצפיפות שמשבשת זרימת אוויר תקינה. לכן ברצוני לשתף אתכם בהתלבטויות שלי. חשבתי על שתי אפשרויות אחרות: א.רק 2 דיסקים במערך RAID בנפח גדול יותר וכל אחד משניהם יכילו גם מערכת הפעלה במחיצה נפרדת. באופן כזה, אם נוצר כשל בדיסק אחד יש אפשרות להפעיל הדיסק השני כאילו לא קרה דבר. האם זה אפשרי? ב.במקום 2 דיסקים במערך RAID יהיה במחשב דיסק אחד פנימי למערכת הפעלה ולשאר הדברים - במחיצות נפרדות ודיסק חיצוני לגיבוי בשיטת ה One Touch ( יתרון הניידות ) מה עדיף, או האם יש הצע…
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מחליף מחשב אחת ל-5 שנים בערך. השימוש העקרי שלי במחשב הוא כדלקמן: העברת סרטים מפורמטאחד לשני, אינטרנט, עבוד תמלילים ואקסל. כמעט ללא משחקים. רציתי לדעת מבחינת ביצועים/מחיר האם כדאי לי לקנות מעבד 4 ליבות כעת ולעשות לו OC או להמתין חודש ולקנות את ה-Core7i 920. לפי דווחים שונים מחירו יהיה כ-284$, שזה כ-1000 ש"ח. האם Q6600 שעשו לו OC מתקרב לבצועי 920 ללא OC? כמובן שבמחיר יש לכלול את העובדה שזכרונות ולוח אם ל-920 יעלו הרבה, (כ-600$) נכון?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לא יודע איזה חברה אני עדיין רק מברר... אני רוצה core 2 duo דגם שלא פחות מ t 7300.. 250 GB הארד דיסק כרטיס מסך עצמאי... לא יודע בדיוק מה.. תודה מראש לכולם... עם שכחתי נתונים תגידו לי ואני אוסיף...
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אי מחפש נייד חזק יחסי מטרתו: היא אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים הכי חושב שיהיה קל ,לא ממש חייבים כונן של דיסק גודל מסך 12' הכי קטן תודה
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המחשב בארה"ב , והייתה לו בעיה עם המקלדת. שלחתי את המשב למעבדה של HP כאן בארץ, הוחלפה המקלדת , אך משהוחזר לי המחשב יש בעיה עם הסוללה. המד של הסוללה מראה 0% , והסוללה לא נטענת, למרות שמחוברת כבר כמה שעות לחשמל, כשמנתקים את המחשב מהחשמל, המחשב נכבה אוטומטית. האם יש פיתרון או שצריך לשלוח את המחשב למעבדה עוד פעם?(דבר שאני לא כל כך רוצה לעשות, מפאת הזמן הרב שלוקח להם לטפל בזה) תודה, צחי.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-