ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,391 דיונים בפורום זה
-
בדקתי במדור (לוחות אם ומעבדים) מצאתי כמה לוחות אם שמומלצים למערך SLI : 1.Gigabyte GA-N650SLI-DS4L 2.Abit - Fatal1ty FP-IN9 SLI שניהם עולים 520 ש"ח .. לא יודע אם הם לכרטיסים החדשים (סדרה 9)...אנא המליצו על לוח טוב ובמחיר כזה.. בקשר לכרטיס מסך ברור שרק אחד בינתיים ..בסביבות 800 ש"ח... המארז וספק בסביבות 250 ש"ח... (עד שאקנה עוד כרטיס מסך בעתיד ואשדרג את המעבד).. לא רוצה דיסק קשיח ולא צורב גם.. בקיצור המחשב ישמש למשחקים הקיימים ויהיה מוכן לעידכון עתידי !! תודה מראש ..
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 שקל בערך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך שיהיה סביבות 2000 שקל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מילים, גלשיה באינטרנט, תוכנות גרפיקה אדובי אילוסטרטור ופוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. צריך מפרט שלם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם י…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם. אסביר את צרכי על פי השאלון המסודר. 1. התקציב הוא 4000 ש"ח. 1א. יהיה נחמד לחסוך. 1ב. ניתן לחרוג ב 500 ש"ח. 2. עיקר שימוש המחשב יהיה לתוכנת SolidWorks וריבוי תוכנות קטנות שמתאימות ל 3D Printer במקביל. 2ב. גודל המסך בסבויבות 15"-17". 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך ב: רמקולים טובים ומצלמה. 5. שיהיה שקט (1-8) בין 5-7. 6. לא סגור על מה זה האוברקלוק. 7. ללא מערכת הפעלה. 8. העדפה למחיר הוגן ושרות מצויין. מגורים איזור חדרה. 9. קניית המחשב מתוכננת בחודש הקרוב. 10. יש צורך בחיבורים כמו: Audio, USB 3. לפחות 3 חיבורים של USB. 11. בגדול אני מעוניין שהמחשב יחזיק מעמד זמן רב ולכן…
-
- 12 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב חדש. המחשב אמור לשמש בעיקר להורדת שירים (אולי גם סדרות) מאמיול. הבנתי שמחשב נייד אינו טוב מספיק עבור מטרה זו. האם תוכלו להמליץ לי על מפרט מתאים למחשב? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל את הערותיכם למפרט הבא: Asus P4P800 Deluxe Intel P4 2.8Ghz Northwood 2x Kingston 256MB 400Mhz C2.5 WD 80G 7200RPM 8MB GYGAB R9200 128MB 128Bit Creative Live Floppy1.44 DVD LG 16x48 Sumsung 52x24x52 Case+supply Total 3600 שימושי המחשב משרדי ומשחקים קלים מתוכנן להריץ גם לינוקס כך שאשמח לשמוע הערות למי שיש. ברור לי שהמעבד חזק לצרכים אבל זה המינימום שיש לו ואין לו AMD בכלל. הזכרון הלא גנרי היחידי שיש הוא של קינגסטון אין לו גם DVD אחר אני צריך לברר בקשר לצורב.
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
טוב אז ככה בסה"כ הסתדרתי עם המשטח שלי אבל עדיין היה חסר לי משהוא אז החלטתי לחשוב על רעיון עד שחברת ASUS עזרה לי למצוא רעיון חברה שלי קנתה מחשב של החברה ואיתו קיבלה כמה מדבקות (כמו טפט) שעליהן יש מספרים שאפשר להדביק על משטח העכבר ואפשר להתמש בו כמחשבון עכשיו בעקרות זו סתם מדבקה שיש עליה מספרים..! אבל מה כן המרקם שלה נעים וחלקלק פשוט משטח טוב...לקחתי לה מדבקה אחת חתכתי אותה למידות המשטח שלי הדבקתי והפלא ופלא ממש נוח וכיף לעבוד...! אז נכון לא לכולם יש חברים שקנו ASUS אבל אפשר ללכת לחנויות ולראות טפטים (עדיך לראות מהסוגים היוקרתיים ושהיות בצבע מט) לראות אחד שיש לו מרקם נוח לקנות חתיכה ולהדביק זה יכול להיות לכם ממש נוח..! בהצלחה רן..!
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אשמח לתגובות על הקניה הקרובה Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX 1230 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER 130 ASUS P5Q-E 885 2x OCZ DDR2 PLATINUM 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 800 WD 1TB 7200RPM 32MB SATA2 BLACK 500 ASUS DRW-22B1LT x22 LightScribe Black/White Sata 170 2x SAPPHIRE RADEON HD4850 1GB DDR3 Sapphire Design HDMI PCI-E 1320 ANTEC Three Hundred NPS 330 Thermaltake Toughpower QFAN 650W cable management-EPS 12V RETAIL 735 סה"כ מחיר: ¤ 6,100 דגש במיוחד על הכרטיס מסך, האם למישהו יש אפשרות אחרת יותר טובה ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום יש לי Streamer android שגוסס החלטתי הפעם על מחשב מבוסס WINDOWS לשימוש עיקרי שיהיה מחובר לטלוויזיה. חשוב לי שיעבוד מהר חוץ מזה לא אכפת לי אם זה נייח/נייד/חדש/יד שנייה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים סדרות אינטרנט . הי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) . 4K 50 inch 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם לדייק יותר, Dell Inspiron 7520 IN-RD33-6745 המחשב בעל מעבד i7-3632QM מצאתי את הדגם הנל (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=844057) אבל יש לי שאלה קריטית לגביו שאין לה תשובה חד משמעית בגוגל לכן אולי פה מישהו שמבין יעזור לי. האם הדגם הוא עד 8GB זיכרון פנימי מקסימלי או עד 16GB? לפי חלק מהאתרים זה עד 8GB אבל חלקם מציעים לשדרג עד 16GB.. מצאתי את הדיון הזה http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19459264.aspx?PageIndex=1 באתר של דל שלפי אנשים אין בעיות לשדרג ל16 אך דברים מסויימים של אינטל לא יעבדו, אם אפשר לשפוך על זה אור זה יהיה מצויין. עוד כמה שאלות בנושא, מה מגביל את הנפח המקסימלי של הזיכרון? האם זה המעבד או הלוח אם עצמו או בכלל מערכת ההפעלה? שאלו…
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה xp. לאחרונה קיבלתי צחשה עפ הרד דיסק עליו win 7, רוצה להעביר את ההרד דיסק הישן ורק להשבית את מערכת ההפעלה הישנה. כיצד עושים זאת? תודה דניאל
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב QUAD עם 1GB RAM לפחות כרטיס מסך חמוד לא משו רצחני צורב DVD SATA HARDISK 300GB לפחות מארז חמוד לא משו מפואר מידי אבל שיהיה עם קירור טוב מתוכנן לOC משחקים סרטים וקידודי סרטים לא כולל מסך מקלדת וכו' יש לי * חשוב לציין שעוד משו כמו 3 חודשים יהיה לי עוד כסף שאיתו אני ישפר את המחשב אז שיהיה דברים שאני יוכל לשפר לא שאני יצטרח להחליף מעבד לוח אם וכל זה.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז עד הסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב לצרכי עבודה, שימוש כבד, גרפיקה (פוטושופ), ריבוי חלונות פתוחים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צו…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בשביל אמא שלי, השימושים: אינטרנט,סרטים, עריכת תמונות, מוזיקה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ6שעות ללא התענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חייב אבל HDMI יכול להיות נחמד * בלוטות? כן, עם אפשר עדיף WIRELESS * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * צורב DVD? כמובן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב הוא 2300 שקל, לא אכפת חברה, בעיקר מחשב חזק אמין שכולל I3. אפשרות שחש…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם המחשב הזה מספיק טוב לגיימינג ואם אני יוכל להריץ על אולטרא משחקים מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 620W S12II-620 Retail 1 מארזים: מארז Corsair 400R Carbide Mid-Tower Case No PSU 1 מסכים: מס…
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אבקש המלצה לנייד לעבודה עם הדרישות הבאות: מסך 13 עד 15 אינצ' - לפי המלצתכם. עדיף לא מבריק, זה מפריע. שיהיה מהיר - שהכל ילך חלק בלי לחכות לדברים שיטענו. שיהיה עמיד ובנוי טוב, אני לא מאמין שמשלמים כל כך הרבה כסף עבור משהו פלסטיקי שיכול להישבר כל רגע זמן סוללה כמובן כמה שיותר ארוך, וכמה שיותר קל, 2 קילו נשמע לי כמו הגבול העליון בהחלט. אחריות ל3 שנים מאוד חשוב בעיני למרות שאשמח לשמוע גם על כאלה שבאים עם פחות אם הם שווים את זה. העבודה בעיקר היא על תוכנות מנהליות (בסגנון OFFICE) ועל אינטרנט. אופציונלי: לא יודע מה אופציות השדרוג לWINDOWS 7, אבל אני מעדיף לא לשלם על זה. ככה שאם מחשב מגיע עם VISTA שיהיה ניתן לשדרג אותו בחינם ל7 זו אופציה מבוקשת, בעיקר כי העבודה היא כרג…
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב / המלצה לשרת מוכן שישמש כ- Domain Controller (קטן יחסית - עד 15 משתמשים). התקציב גמיש - עדיפות לא להגזים אלא לקנות מחשב בסיסי, יציב ואמין ש"יספק את הסחורה" בעלות מינימלית.
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב עם מסך LCD במחיר 3300 ש"ח מקסימום מצאתי אחד באיבורי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=295&CatCode=1 אשמח לדעת מה אתם חושבים! תודה שרון
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני משדרג את הרכיבים הפנימיים של המחשב לחלקים האלה: לוח אם: GA-880GMA-UD2H מעבד: AMD Athlon II X4 640 Processor 3.0GHz 2Mb BOX AM3 המארז מכיל היום 2 מאוורי 120 מ"מ (אחד מקדימה ואחד מאחורה) ומאוור 80 מ"מ (אם אני לא טועה) על הקירור של המעבד. המטרה הסופית מחשב שקט ככל האפשר (מדובר על תקשיב של 100-300 ש"ח). מה ההמלצות שלכם?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי אני מחפש נייד שישמש בעיקר לאינטרנט כבד, 20-30 חלונות וקצת אופיס, הוא יהיה מחשב לעבודה. מסך 13-14 ויהיה נחמד אם הוא יהיה עמיד וקל. ואם יהיה לו גם עכבר גולה קטן במקלדת כמו בלנובו (שהיה לי והייתי מרוצה בסך הכל). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שבוע שעבר הגיע אלי המחשב החדש, ואחרי סופ"ש עמוס בכאבי ראש (עידכון bios בעייתי) הוא עובד סוף סוף כמו שצריך. אז תודה לכל מי שתרם מזמנו החופשי, דעו לכם שאני מאוד מעריך את זה. אגב, המפרט הסופי (למקרה שזה מעניין מישהו): Q9550 (ממש בזול דרך חבר באינטל) עם Scythe Ninja 2 (אחלה קירור, 25 מעלות במנוחה) 4GB CL5 1066 של G.Skill לוח אם Asus P5Q-E (יש לי מילה רעה או שתיים עליו). Sapphire HD4870 PCP&C 610W Antec P182 ועוד איזה מאוורר רביעי נוסף שלא זכור לי שמו. כל זה ב-5800 ש"ח (שוב, רק בגלל המעבד הזול).
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למחשב מבוסס P4 2.66 1mb cache. הלוח אם הוא Abit SG80 המבוסס של chipset SIS 661FX/ 964. המחשב מיועד להורים שלי ומיועד בעיקר לאופיס ,אינטרנט וכדומה, אבל גם לעריכת וידיאו עם תוכנות כמו Premiere או Avid. הסיכוי שיורצו משחקים על המחשב הזה הוא אפס ומטה.. האם למטרות אלו הלוח הזה יספיק? אני יודע ש Abit הם חברה אמינה והלוחות שלהם הם לא זבל . יש לי אפשרות להוסיף 200 שח ללוח אינטל מקורי. הייתי אמור לקבל כרטיס מסך gygabite radeon 2500 עם VIVO. ה VIVO חשוב. יכול להיות שלא יוכלו לספק לי את הכרטיס בסופו של דבר. האופציה החלופית שהועלתה היא לעשות video capture עם כרטיס טלויזיה. האם פעולה זאת תדגום את הוידיאו באותה איכות כמו ה VI ברדאון? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
חבר לשלי יש ביות עם כמה משחקים וכו אז הוא החליט לשדרג את המחשב בקטנה הנה המפקט שלו מה אתם ממליצים לו לשדרג? לוח:P5B DLX זכרון:OCZ 2 GB 800 כ.מסף" gigabyte ati radon x1950 pro 256mb מעבד:6300 מארז גינרי+ספק רגיל הוא רוצה למטרת משחקי רשת יעבו חלק כי לאחרונה יש הרבה בעיות למרות כל מה שניסה לעשות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הזה - אני בתקציב של 10-11 אלף שקל לקנייה באילת. רציתי לדעת האם אמור לצאת דגם חדש בקרוב מכיוון ואנחנו כבר בספטמבר.. אני הכי יתבאס בעולם לקנות מחשב ב10 אלף שקל וחודש אחרי יצא דגם חדש. תודה :).. נב: המלצות\מסקנות על המחשב?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
רוב השימוש לאינטרנט, עריכת מסמכים, משחקי קומפי ולפעמים תוכנות לסטטיסטיקה יותקן עליו וינדוס 7 או XP (עוד לא החלטתי) אבל כנראה XP בגלל הקומפי מה אתם חושבים על: חומרה קצת מתקדמת אבל אני מעונין שהמחשב יחזיק כמה שנים ולא יתפגר אחרי שנה-שנתיים ולא יריץ את הדברים האחרונים בשוק מעבד: INTEL CORE i5 S1566 2.66GHz 750 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1087 לוח אם: INTEL WHITESBURG : P55WB אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤520 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P13334GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤392 כרטיס מסך: GIGABYTE 9400GT 512MB DDR2 - GV-N94T-512H - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤269 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנ…
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייח עבור בת זוגי, המחשב הוא למטרות גרפיקה והדמיות של אדריכלים כאלה ואחרות, צריך להריץ vray 3dmax, autocad וכן בין היתר את שלל תוכנות adobe כמו photoshop, illustraiotr וכו' 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח, עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה אדריכלית (הדמיות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת ועכבר אין צורך במשהו מפוצץ, מסך עדיף שיהיה מסך מט אם קיים או שכולם היום ככה? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 34 תגובות
- 6.3k צפיות
-