ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
המחשב ישמש לפיתוח VS2005 VS2008 MSSQL2000 בעקרון אין הגבלת מחיר אבל המחיר צריך להיות סביר 5000-6000 רצוי פחות אבל אפשר גם לחרוג.
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
?Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL ?K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E 1Gb 400MHz A-DATA ?7900GT 256MB TV, DVI, PCI-E? (דיסק קשיח, צורב דיוידי ומסך כבר יש לי.) מספר שאלות: 1) מה ההבדל בין המעבד הנ"ל למעבד 3800 עם ליבה כפולה של AMD, והאם הוא משמעותי ? 2) מה דעתכם על לוח האם ? 3) האם הזכרון הזה מספיק טוב ? 4) אני מתכוון לקנות את המחשב מKSP, והם מציעים מארז וספק סטנדרטיים במחירים זולים. האם זה מספיק טוב ?
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי חברים, אז ככה, נראה שיש לי כמות מוגזמת של תהליכים שרצים בנייד שלי LENOVO X200. מדובר על 86 תהליכים בIDLE כאשר כלום לא עובד ואין יותר מידי בTASKBAR חוץ מאנטיוירוס. גם כל התוכנות שמגיעות עם הלפטופ הסרתי והן לא בהפעלה. אני מרגיש שהנייד מתאמץ יותר מידי בעבודה די סולידית... אז איך יכול להיות שבנייח שלי יש 69 תהליכים במצב מנוחה ובפלפטופ 86? אגב, ביצעתי סריקה עם HIJACKTHIS ולא מצאתי משהו חריג. כנ"ל גם עם MALWAREBYTES למישהו יש רעיון איך לבדוק את העניין? תודב מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לצפייה בסרטים ומשחקים כמו underground 2 אין לי צורך בציוד הקפי ובמסך. יתיר.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום ברצוני להזמין מחשב נייד מאנגליה, האם משהו מכיר אתר שמבצע הזמנות לישראל? או שירות כמו MUSTOP שפעיל באנגליה אשמח לעזרה אביעד
-
- 8 תגובות
- 32.1k צפיות
-
-
אקדים ואומר שאין לי מושג במחשבים (בקושי יודע מזה SSD או זיכרון פנימי וכו'). אני מחפש מחשב לשימוש משרדי בלבד, מחפש מחשב שיידע להפעיל במקביל כמה קבצי אופיס (בעיקר וורד) וגלישה באינטרנט. רוב המסמכים עליהם אני עובד נשמרים בכונן חיצוני, חלק מועט מהמסכים נשמרים על המחשב עצמו. אין לי צורך בגרפיקה או תוכנות פוטושופ. לא מתכוון לראות סרטים או לשחק משחקים במחשב. מחפש מחשב טוב אבל במחיר סביר - עד 2,000 ש"ח. מסך מחשב+מקלדת+עכבר כבר יש לי. ווינדוס 7 ואופיס גם כן יש לי כבר. אשמח לקבל המלצה על מפרט/מחשב יחד עם מחיר משוער ואיפה אפשר/כדאי לקנות את אותו מחשב. אקדים ואומר תודה.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 4K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) ניתן לחרוג במידת הצורך ואם משתלם ניתן אף להגיע ל4.5K ויותר, מחשב זאת השקעה טובה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 ואת Dragon age Inquisition אבל בגדול אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הקוטרים הגדולים שיצאו בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למחשב נייד יש כניסה של כרטיס טלויזיה או שאפשר להוסיף לו?(אם אפשי בכלל)
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
המחשב הוא של דל: http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=25947&zap=1 זה המפרט שלו: תיאור:Dell יצרן Dell XPS 8700 XP-RD33-7628 דגם Mini Tower מודל מכונה לוח אם Intel® Z87 Express Chipset לוח אם מעבד 4th Gen Intel Core i5-4440 processor (6M Cache, up to 3.3 GHz) מעבד זיכרון 8GB Dual Channel DDR3 1600MHz - 2 DIMMs נפח 24GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 1TB 7200 RPM SATA Hard Drive 6.0 Gb/s גודל דיסק כוננים 16X CD/DVD burner (DVD+/-RW), write to CD/DVD DVD Multi Burner תקשורת 10/100/1000 כרטיס רשת Dell Wireless 1703 802.11b/g/n, Bluetooth v4.0+LE Wireless גרפיקה NVIDIA GeForce GT 635 1GB DDR3 כרטיס גרפי סאונד Integr…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הנושא קשור לפה, אם לא תעבירו האם המחשב הנייד הבא: http://www.buy4less.co.il/productGroupsales.asp?f=1192&p=9 יריץ לי warcroft 3 ו-gta vice city אני חייב לדעת כי אני הולך לקנות כנראה את המחשב הזה הערב!!! תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
היי זה המפרט מחשב שלי ואני רוצה לדעת אם זה קנייה טובה קניתי אותו לפניי שבוע AMD Athlon64 3200+ 512K venice E6 (overclockd +35%) MSI K8N Neo4-F 2x512 DDR400 hitachi 80GB SATA HDD 7200 8M MSI NX 6600 TD25MB6 DDR1 pci-e
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני צריך מפרט לPC שבנוי כבר אז ככה: 1.לוח אם שיתמוך X38 לטובת שדרוג מעבד עתידי (פנריין) יש לציין שאני חסיד של ASUS אך הם יקרים אפילו באתרים מחו"ל אז אני יתפשר על גיגהבייט שיהיה לוח טוב ואם ישנה אפשרות לכמה צלעות קירור פאסיביות יפות כמו שיש בלוחות היקרים אודה לדגם מומלץ לאוברקלוק רציני ושישאר כמה שיותר קריר 2.מעבד טוב שיתמוך בכל המשחקים של מחר (עד גבול מסויים כמובן),ויש לציין שיש לי TT BT חדש בבית שממתין (אם ישנה אופציה לQ6600 אז מה טוב ואם לא אני יסתפק בסדרת הE למיניהם מה שתציעו לי(שוב גם לאוברקלוק רציני אז אם ישנה אפשרות ל8MB CACHE אודה לכם) אופציה אחרונה היא כ.מסך (ציפסט 8800) מומלץ שאני רוצה לצרף אך עדיין לא קשור לתקציב הצעות לגבי מחירים וכרטיסים טובים יתקב…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הודעה ראשונה שלי פה בפורום אז אשמח לקבל עזרה. אז ככה: אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר ליצירה והקלטת מוזיקה (אודיו ומידי), והידע שלי בתחום המפרטים שואף לאפס. -התקציב המקסימלי הוא 4 אלף מקסימום אני ירצה אולי לחרוג ל4וחצי אלף. -שימושי המחשב כמו שאמרתי יהיו בעיקר לעבודה של אודיו ומידי, אבל גם לדברים רגילים (אינטרנט וכדומה). -תוכנות שאני הולך להשתמש בהם : קיובייס ותוכנות עריכה נוספות כנראה - שימוש די כבד. -אין צורך בציוד היקפי -אין צורך בכרטיס קול -מבחינת רעש, זה לא חייב להיות הכי שקט שיש, אבל נחמד אם לא יהיה רועש מדי, לצורך העניין 4. -מזה אובר לוק? -מערכת הפעלה כנראה ווינדוס 7. מעוניין גם בהרכבת מחשב, וגם שיכניסו לי את הכרטיס קול שיש לי עכשיו. -איז…
-
- 51 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: מחשב לשימוש אישי כמו אינטרנט, שימוש רב בתוכנות כמו אופיס. * גודל המסך? 15 / 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? שתהיה מספקת לעבודה עם אופיס ואינטרנט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? בסיסי, טאץ'פאד, מקלדת. * משקל רצוי? רצוי שיהיה מחשב, קל, אבל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יחסית, כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 אבל אם יש הבדל קטן לטובת ה-1TB אז 1TB. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות רגילה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה לא מובנה במחשב, אז לא, אפשר פרוץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! אמא שלי טסה עכשיו לרוסיה והיא רוצה להביא משם נייד, עם העדפה לדל. היה לנו את הXPS1330 אבל גנבו לה אותו ות'אמת טוב שכך כי הוא היה מתחמם מאוד והיה לו את הכרטיס מסך מהסדרה הבעייתית. כעקרון היא מחפשת מחשב עם SPECS זהים לXPS 1330, רק בלי הכרטיס מסך הבעייתי. כמובן שהמחשב צריך להיות בעל אחריות בינלאומית.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן (אולטרה נייד אם אני לא טועה), אלה עם מסך 10". אני מתלבט בין כמה דגמים שהוצעו לי: סמסונג: N 150 DELL Inspiron 1012BK45 ACER Aspire One AO532h TOSHIBA NB-200-10Z כל הדגמים הנ"ל הוצעו לי במחיר של 1700-1800, כך שזהו התקציב. אבל אם יש הצעות לדגמים אחרים, במחירים זולים יותר, אשמח. השימושים העיקריים הם אינטרנט וכתיבת מסמכים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
נתקלתי בנייד הנ"ל במחיר מפתה, האם הוא יהיה מספק ללימודים ולמשחקים קלים כדוגמת css? ומה היא מטרת הssd 32 gb? רק למערכת ההפעלה? האם אפשר להחליף אותו לssd גדול? http://www.finalsale.co.il/deals/dell_xps_14_i5_4gbddr3l_2499_3433
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום למומחים ולמומחות, יש ברשותי מחשב נייד של ג'יגהבייט מדגם W468N. אני נתקל בתופעה ממש ממש מעצבנת. אחרי כמה דקות של שימוש במחשב הכרטיס האלחוטי פשוט נעלם. לא חיבורי רשת לא מנהל ההתקנים - כלום. כאילו הוא לא קיים. אי אפשר להתקין את הדרייבר כדי לזהות אותו שוב וגם אשף החומרה החדשה לא עוזר. זה לא קשור להגדרות של צריכת חשמל. רק כיבוי מלא (לא ריסטרט) של המחשב והפעלתו מחדש מזהים את הכרטיס שוב. אבל רק לכמה דקות עד הפעם הבאה שהוא נעלם שוב. אחרי חפירות רבות בגוגל גיליתי שצ'יפ ה-TPM (צ'יפ אבטחה שהתחילו להטמיע בניידים חדשים) עלול לגרום לבעיה. ניטרלתי אותו בביוס ועכשיו הכרטיס מצליח להישאר דלוק אבל זה רנדומלי. אני יכול לכבות, להדליק וזה שוב חוזר, למרות שההגדרה מנוטרלת מהביוס. אני על ו…
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
מישהו פה קנה לפטופ ב BESTBUY בארה"ב? קניתי משם לפטופ לפני שנתיים עם אחריות שלהם בינלאומית ועכשיו שאני צריך להפעיל את האחריות הם מתחמקים לי וארוצים שאני אתקן על חשבוני ואשלח קבלה. מישהו התמודד איתם כבר והצליח? אתם מכירים מעבדות טובות שיכולות לעזור לי? המחשב שלי הוא HP DV2845 עם בעיית תמונה שנעלמת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברה רציתי לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא: GENIUS KEYBOARD TWINTOUCH + MOUSE WIRELESS OPTICAL OFFICE RECHAR שח299.00 או LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 שח178.00 או MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 שח179.00 G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 שח1139.00 GIGABYTE GA-965GM-S2 (CORE 2 DUO) INTEL 965G VGA HD AUDIO GBL שח622.00 HEC COMUCASE 6A19-400 400W 120MM X1 FAN USB X2 + AUDIO WHITE שח438.00 INTEL CORE 2 DUO E6300 1.8GHZ 1066MHZ 2MB 64BIT LGA775 BOX שח969.00 W.D WD2500KS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER שח379.00 אין לי צורך בצורב מאחר ואני מעביר אותו מהמחשב הישן אני מעדיף לדחות את הקנייה של כרטיס המסך עד שמח…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד בארה"ב (אחותי תהיה שם בתחלית פברואר), ומכוון שזו הפעם הראשונה שאני רוכש נייד, אני לא כל כך יודע מה חשוב יותר ומה פחות. בגדול חשוב לי שיהיה חזק, בעל סוללה שתחזיק זמן רב יחסית, ושיהיה בעל כונן בלו-ריי (ומן הסתם יציאת HDMI, כדי שאוכל לחבר אותו לטלויזיה החדשה שלי). בגדול התקציב שלי הוא עד 1100 דולר, אבל אם יש משהו ממש משתלם מעל אני אוכל לשקול את זה.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לסטודנט, לחברה שלי. דרישות: 1. מסך מט (חשוב!), 13-14 אינטש אם ה-aspect ratio הוא 4:3, בסביבות ה-15 אם 16:9/10. 2. סוללה שמספיקה לכמה שיותר שעות (יש משהו שמחזיק 6 שעות ומעלה בלי טעינה?). 3. צריך להריץ יישומים בסיסיים - אינטרנט, אופיס. סרטים וכד' - לא רלוונטי. 4. משקל - כמה שיותר קל. אולי כדאי נטבוק? לא בטוח. 5. הרד דיסק גדול יחסית (לפחות 250GB), זכרון לפחות 2GB. 6. יציאות - מעדיף שיהיו מסודרות בדומה ל-dell העסקיים (למשל latitude 520, שזה מה שיש לי כרגע), כלומר USB רחוק בפינה ליד המסך, יציאות אודיו בצד, כל היציאות (רשת, מסך חיצוני, חשמל) בשאיפה כמה שיותר מאחורה, מאפשרות גם עבודה עם עכבר וספרים על השולחן בלי לחסום את צידי המחשב. 7. קישוריות: wifi, bluetooth ו…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד עסקי. השאלון: מטרת המחשב: אופיס, אינטרנט, סרטים, תכנות קל (שאינו דורש גרפיקה). לא ישמש לגיימינג. גודל מסך - 15.6' בלבד (מבריק / מאט), רצוי מאוד דק. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות. אמצעי קלט - אין דרישות מיוחדות (משתמש בעכבר חיצוני). משקל - אין דרישות מיוחדות. זמן סוללה - רצוי שלא יהיה קצר במיוחד. יציאות - HDMI BT - אין צורך. כונן קשיח - אין דרישה מיוחדת. כונן אופטי - אין צורך. תחנת עגינה - רצוי שתהיה תמיכה (לא קריטי). אחריות בינ"ל - לא. רישיון למע' הפעלה - רצוי, לא חובה בתקציב. חברה - LENOVO / HP / DELL / ASUS / TOSHIBA / SAMSUNG דרישות מיוחדות - מקלדת נוחה, אמינות (עשוי להיות מטולטל בתיק מפה-לשם). אני מבולבל עקב המגוון הגדול - אשמח לעזרתכם. תודה ל…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנה קישור למפרט שלו: [ftp=ftp://http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4081&catid=4102&CatalogName=SAMSUNG]http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4081&catid=4102&CatalogName=SAMSUNG[/ftp] המחיר הכי זול בזאפ הוא 3960. אני יכול להשיג אותו ב- 300 שקל פחות. בעיקרון המחשב אמור לשמש לגלישה באינטרנט, צפייה במדיה, כתיבת מסמכי אופיס וכו'. שימוש סטנדרטי של סטונטית חמודה אני יודע שזה מפרט חזק ומחיר יחסית גבוה בהתאם לצרכים, אבל הצורך הנוסך הוא שהמחשב יחזיק לאורך זמן. לכן חשובה אמינות היצרך ולכן נשאלות השאלות העיקריות: 1. מה דעתכם על סמסונג כיצרנית מחשבים ניידים? 2. מה דעתכם על התמיכה של סמסונג למקרה של תקלה? 3. האם יש לכם עצה לאופציה חלופית? 4. מי היום …
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנ…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-