עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ללא רמקולים. לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד (לא מיועד בעיקר למשחקים...) אך שעדיין יפעיל את המשחקים האחרונים בצורה סבירה. אני לא בטוח לגבי המעבד (נטייה לכיוון הamd). מה שהוא רוצה זה בעיקר מחשב "מהיר" כהגדרתו ולא מפלצת משחקים.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  2. היה לי וויכוח עם חבר שלי לגבי המחירים של המחשבים הניידים... הוא אומר שככל שהמסך קטן יותר כך המחשב יקר יותר (נגיד והחומרה הנמצאת בתוך המחשב היא זהה) נכון או לא נכון?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  3. שלום רב, אני עומד בפני קניית המחשב הנייד הראשון שלי בספטמבר. המחשב ישמש אותי כסטודנט למדעי-המחשב באוניברסיטה. המחשב לא ישמש למשחקים ולא לעיצוב גרפי או הנדסי. רק פעולות של גלישה, כתיבה, סרטים מדי פעם וכמובן - תכנות. יש לי שתי קושיות בעניין: 1. יש לי תקציב גבוה למרות המטרות הצנועות, רוצה מחשב טוב וזריז שיטיס את הויסטה. האם יש המלצות לחיזוק של רכיבים ספציפיים במחשב לטובת משימת התכנות? האם צריך יותר מ2 ג'יגה זכרון פנימי? (יש כסף...) מהירות של המעבד כפול הליבה- יש משמעות ל 2.2 ג'יגההרץ לעומת סתם 1.8, גם במבט לעתיד ? האם אתם יכולים לחשוב על סיבה לקחת מסך 15.4 ולא 14.1, שהוא קל וקומפקטי לסטודנט נייד, ובהנחה שסרטים נראה בחיבור לטלוויזיה? 2. חוץ מעיצוב חיצוני (לנובו משע-מם), סידו…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by killer47,

מה יותר חשוב מעבד טוב או כרטיס מסך טוב??!???!?!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  5. לא מתוכנן OC בעתיד הקרוב אני רוצה שהוא יהיה מתאים למשחקים אבל לא צריך להשקיע אלפיי שקלים על כרטיס מסך, משהו בינוני יספיק לגבי מקלדת עכבר וציוד היקפי מסוג זה לא צריך להשקיע יותר מדיי כסף תודה מראש

6. Started by yossia23,

שלום אנשים רציתי לדעת איזה זמן תגובה גם למחשב וגם לTV זה ביצועים טובים למשחקי מחשב או XBOX? אני יודע ש2MS זה מצוין אבל מה עם 5 או 8? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  7. שלום חברים אני מחפש לקנות מחשב לצורכי לימודים ועבודה בעיקר לוירטואליזציה . שיתמוך בחמישה מכונות רצות בו זמנית המחש אמור לשמש אותי בשנתיים שלוש הקרובות בקשר למשחקים כרטיס מסך סביר לאיזה משחק או שתיים פעם ב תשובה לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש"ח +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא על חשבון הורדת הביצועים בצורה ניכרת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר וירטואליזציה עבודה עם שרתים, משחקים לפעמים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - hyper-v . virtual-box. -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  8. שלום, יש ברשותי T400. הייתי מעוניין שיהיו לו יכולות גראפיות חזקות יותר, ובכך לקנות אולי מעבד גראפי. השאלה אם זה אפשרי - במקום ה-X4500 שקיים כרגע. אשמח לשמוע, בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  9. בגלל שאני לא נמצא רוב הזמן בבית, וחשבתי להתחיל לעבוד בפיתוח תוכנה , הבנתי שאני צריך מחשב שיהיה איתי כל הזמן (נייד). עכשיו צצה השאלה איזה לקנות? חשבתי אולי ללכת על מאק בוק, אבל ניראה לי שזאת תהיה בעיה לפתח עליו אפליקציות לWIN. (חשבתי על אמולציה אולי) הבעיה הכי גדולה היאבזה שהמק יקר ולא חזק מי-יודע-מה מבחינת נתונים טכניים (אבל כמו שכולם יודעים - once you go mac - you never go back). מנגד יש את מחשבי הPC ששם המבחר ענק וטווח המחירים מטורף וכל אחד מציע משהו אחר. בקיצור באתי לפה לבקש שתעזרו לי קצת להתמקד על מה מתאים לי יותר ואיפה אני יכול לקנות את זה. תודה!

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by daniella heller,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לביתי הסטודנטית, קיבלתי המלצה מחברה אמריקאית לקנות כרום בוק.ממה שראיתי הכרוםבוק זול במידה ניכרת, אך אחר ואני לא מתמצאת בנושא, אשמח להכוונה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by elirana24,

יש לוחות אם של אינטל 1. P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 2‎ P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio אז רציתי לדעת איזה לוחות אם של amd באותה רמה של אלו .... ומעבד Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray איזה מעבד של amd מתאים ברמה של זה ....... ומה עדיף9500gt או 9400gt או 9600gt או בכלל את hd4650 בבקשה תעזרו לי זריז אני רוצה ללכת היום לקנות

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by avivlyaviv,

שלום. אביב שלי מחפש מחשב נייד בסביבות ה 4 אלף (עדיף פחות). הוא צריך מחשב יחסית חלש. סך הכל הוא הולך להשתמש בו בWORD ואינטרנט בעיקר. חשוב שיהיה כרטיס רשת אלחוטי טוב. מחכה להמלצות.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by dudun,

Intel Core 2 Duo T8300 2.4Ghz Intel® Core 2 Duo Processor P8400‎‏ מה עדיף ומה האבדל שרשום P אוT לפני המספר והאם אתם ממליצים על כרטיס המסך navidia 8400 Gs בתודה גדולה דודו

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  14. שלום לכולם, מה ההבדל בין הזכרונות של 3200 HyperX ל Corsair האם מדובר על איכות מוצר או על העדפה כי אני רואה שיש פה הרבה שממליצים על Corsair 3200 אשמח לשמוע חוות דעת תודה

15. ראתי את המפרט המופיע ב: http://www.hwzone.co.il/specslist/view/103/ אני חושב שמה שיתאים לי היא האופציה השניה עם הכרטיס הגרפי, אך בגלל מגבלת התקציב אני אוותר על הדיסק הקשיח השני המופיע בהצעה. ראיתי כי התאריך של ההמלצה הוא מלפני שלושה חודשים, רציתי לדעת אם מאז היו אילו שהם שינויים משמעותיים שאני צריך לקחת בחשבון כגון ירידת מחירי המעבדים וכו', ואם כן אז אם יש אלו שהם שינויים שאני יכול להכניס שיכנסו במסגרת התקציב? המחשב מיועד בעיקר לעבודה לסטודנט, עם תוכנות דו מימד, אך בכל זאת אני מעדיף לשמור על כרטיס מסך נפרד.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מחשב לאחותי כאשר אני יקנה אותו בניו יורק. המחשב ישמש לתוכנות + אינטרנט. 1 מה דעתכם לגבי גודל מסך ? אחותי הולכת לקחת את המחשב הזה איתה אז ייעצתי לה לקחת 13.3" - מה אתם חושבים ? 2 לאיזה ניידים יש אחריות עולמית ? 3 חברה מסויימת ? 4 באיזה תקציב אפשר לקנות משהו טוב ? (בעיקרון יש לי תקציב די גדול אבל אני מחפש משהו טוב מינימלי ולא משהו ב-1200$) תודה.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  17. בגדול הרעיון הוא לרכוש את הכי טוב שניתן לקבל, לא בחו״ל, לביצועים מקסימליים בלי לזרוק כסף לפח. כרגע בניתי את הדבר הזה, אשמח לדעתכם: מעבד: 2494 ₪ - * בלאק פריידיי * - intel 16 Core i9 12900K 2.4Ghz-5.2Ghz Alder Lake S1700 BOX לוח אם: 2348 ₪ - * חדש * - ASUS ROG STRIX Z690-F GAMING DDR5 WIFI LGA1700 זכרון: 1293 ₪ - * צפי חדש 4.12 * - XPG LANCER 32G (2X16G) DDR5 5200Mhz CL38 RGB כרטיס מסך: 7645 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce RTX3080Ti 10G Up To 1785Mhz TUF GAMING OC דיסק קשיח: 840 ₪ - * בלאק פריידיי * - Samsung SSD 1T 980 PRO Read Up to 7,000 MB/s Write Up to 5,000 MB/s ספק כוח: 1479 ₪ - * חדש * - ASUS 1200W ROG THOR PLATINUM - 10 Year Warranty מאר…

18. המחשבים לא ישרתו אותי. מחשב אחד לחברה שלי והשני לחבר. קראתי את כל הפוסטים האחרונים והלא אחרונים, אני מכיר את הדל וסטרו ואינספייר, קראתי על בעיית wifi באחד מדגמי הווסטרו. בכל אופן הבחירה הקלה תיהיה לקחת ווסטרו.אשמח לדעת אם יש הצעות מעניינות. לגבי הבת זוג שלי, היא צריכה מחשב שהשימושים העיקריים שלה יהיו תוכנות אופיס למיניהם(וורד, אקסל, פאוורוינט ושאר ירקות), כמו כן, רצוי שהמחשה ידע להריץ סרטים. מעבר לזה אין לה דרישות אך מה שאני מכיר זה שכדאי שהרזולוצית עבודה תיהיה גבוהה(1920*1200, תקנו אותי אם אני טועה). אבא שלה ביקש שהמחשב יהיה מעל הממוצע ויותר מהסטנדרט. לגבי החבר, אני מאמין שהוא צריך אותה חומרה אך הוא מתכנן ללמוד עיצוב ויהיה לו צורך שהמחשב יריץ חזק וחלק פוטושופ . אם איני …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייח למשחקים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משהו מיוחד 6-7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן עם RGB אבל לא מוגזם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

• אהבתי!
    • 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM קירור למעבד: Glacialtech 5060L Light 775 24dba לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black או מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS ספק כוח: Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin זיכרון: 2GB Kingston Value 800Mhz X2 קשיח למחשב …

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  21. המדריך הוכן ונכתב על ידי ופוסם בפורום נוסף באותו שם משתמש SHLOMIOOSTER בבקשה המדריך: אני מאמין שכל מי שקורא מדריך זה קרוב לוודאי שיש לו בבית מחשב נייד. כידוע במצב טעינה המחשב עובד על ביצועים יותר גבוהים מאשר עובד בסוללה, במדריך זה נלמד איך לנצל את צריכת המעבד עד להגדרות הכי מפורטות של ה WINDOWS, כדי לספק למחשב את כמות ה GHz המלאה של המעבד גם בזמן הוצאת כבל הטעינה מהמחשב. אז ככה כל אחד יודע שבאפשרותו לבחור לפחות שלושה אפשרויות לבעליה VISTA מדובר בבחירות אלו: מאוזן , מצב חסכון בחשמל , ביצועים גבוהים כברירת מחדל הוינדאוס מגדיר את ה"ביצועים הגבוהים" לא באמת ל" ביצועים הכי גבוהיים בזמן סוללה" זאת אומרת בחירה באפשרות ביצועים גבוהים אינה זהה כאשר אנו מחוברים לסוללה …

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by tendo,

שלום לכולם. קניתי את המחשב לפני כמספר שבועות (משו כמו 3). אחרי הימים הראשונים שמתי לב כי גם אצלי הייתה בעיה בכרטיס רשת (כה, ידעתי שאני אגיע לזה גם). כמובן שניסיתי להתקין דרייברים/ להסיר דרייברים וכו' אך ללא הצלחה. בסופו של דבר שלשום התקשרתי ליעל מערכות למימוש אחריות ושטכנאי יבוא לתקן לי את המחשב. יאמר לזכותם שכבר באותו היום יצרו איתי קשר לתיאום טכנאי ליום למחורת (זאת יעילות ושירות לשמו). יום למחרת הגיע הטכנאי עם כ.רשת חלופי- דגם 6230N או משו כזה, שד"א האם ההחלפה היא משו תקין? זה לא יורד ברמה הכ.רשת הזה? אחרי ההחלפה מסתבר שגם זה לא פתר את זה, הטכנאי ניסה להתחבר לרשת שהוא פתח בפלאפון כאשר אינה מאובטחת והצליח אך כאשר ניסה להתחבר לראוטר אצלי בעבודה הדבר לא הצליח בעליל- לא התח…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Enermax FS-710B Black Case (P/S not included) 4x5.25,

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

כלשהו. כמובן עדיך עם לוח אם טוב, מסך, מקלדת ועכבר ורמקולים ועם כל שאר הרכיבים הטובים.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  25. איך המפרט הזה ? ודגש על המסך שאני לא נעול בכלל.... מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤853 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤422 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤159 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD2600XT HDMI 256MB PCIe ¤483 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV282 צורב Pioneer DVR-212 X18 DVD ¤161 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-212BK מארז ללא ספק Thermaltake Soprano …

• 3 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.