ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
מפרט המיועד למשחקים ויישומים קלים.אין צורך בציוד היקפי כלשהוא. דיסק קשיח מעל 80GB אם אפשרי. אם אפשר לרשום את החנות שבה בניתם את המפרט תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
1. מה התקציב? -+ 4500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שהכרטיס יהיה GEFORCE ולא RADEON 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט לא ממש משנה עד כמה , הצבעים של המארז ממש לא משנים אבל שיהיה קירור במידת הצורך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא לא צריך ווינדוס מקורי 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? בא נגיד שיוכל להריץ CRYSIS על HIGH בFPS מכובד 9. האם חשוב שקט? בא נגיד שיהיה מספיק שקט כדי לישון (3 מטר ממני) 10. האם מת…
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.500. כן מה שימושי המחשב? אופיס וכרום האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? קטן. עדיף קל אבל לא קריטי האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)? עדיף ווינדוס יקנה היום/מחר
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! אני מתעד לרכוש מחשב נייד חדש בחודש הקרוב.. ערכתי קצת בירורים בתחום ואני רואה שהשוק הזה מאוד דינמי וקשה לעכוב אחרי כל תנועה שיש בתחום כרגע בכל מקרה מפה לשם, המליצו לי על ה DELL Studio 1557 עם מעבד I7 720 4GB זיכרון פנימי 500GB HD וכו וכו'... למרות שמה שמוזר לי אני רואה שדל כרגע היא בין הבודדות שכרגע מציעות את הI7 בניידים אשמח לשמוע את דעתכם בנושא!! 8)
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המערכת מAMD לאינטל בחודש הקרוב צריך בבקשה המלצה על לוח אם שתומך OC ו X2 PCI-E מחיר מקסימום למעבד ולוח אם 2200. תודה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
1) רקע: חברת סי אנד אמ בע"מ מציעה למכירה: מחשב חזק במיוחד לגרפיקה עריכת סרטים ומשחקים, הלוח המתקדם של GIGABYTE התומך ב 64BIT ע"י ציפ מרכזי P4M800,זכרון 256MB, המעבד החדש של LGA775 INTEL 3.2GHZ 64BIT, דיסק קשיח מהיר 7200RPM בנפח 80GB, תמיכה מלאה במערכת ההפעלה הבאה של Microsoft 64BIT. עכשיו רק 2,299 ¤ פרטים כלליים זכרון : 400Mhz : 256MB דיסק קשיח : 80GB : 7200Rpm : S-ATA כרטיס קול : 6 ערוצים : משולב 5.1 זכרון מטמון : 8mb לוח אם : GIGABYTE GA-8VM800M-77 צורב : DVD RW Dual Layer כרטיס רשת : 10/100 כניסות, יציאות וחיבורים יציאות USB : USB 2.0 : 8 יציאות : Serial-ATA : PCI תכונות עיקריות: לוח אם דגם GIGABYTE GA-8VM800M-775 מהירות FSB 800 MHz כ.מסך משול…
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מעבד: Athlon 64 3000+ (S-754) לוח אם: אני מתלבט בין ה- K8NS (s754) Nforce3 250 ל- K8NS PRO (s754) Nforce3 250 זכרונות: 512MB A-DATA x 2 כ. מסך: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 דיסק קשיח: WD 80GB SATA מארז: HEC Compucase CI-6A19 1. האם כל הרכיבים שבחרתי מתאימים ? (סוג זכרון/לוח אם/מעבד) 2. האם כדאי לחכות לירידת מחירים ? (אם תהיה כזו בתקופה הקרובה) 3. אני צריך המלצה לצורב DVD ומסך שטוח (לא דק). 4. האם כדאי לקנות ב- KSP (בראשל"צ) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכי טוב לחסוך, אבל גם לנצל את הכל בא בחשבון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות, 100 שקל מקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר למשחקים, אבל המחשב יהיה לשימוש ביתי של כל המשפחה, זאת אומרת שהשימוש העיקרי הוא משחקים, אבל הוא צריך להיות גם מהיר וטוב באופן כללי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני רוצה לקנות…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מחקתי כמה שאני בטוח שלא נחוצות. מה לגבי מה שכאן? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב ל64 ביט עם מינ' הוצאה, איזה מבין הרכיבים אני חייב להחליף?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
התבקשתי לברר כמה אפשר לבקש על מחשב יד 2 מעבד: AMD 2200 לוח: אני לא יודע בדיוק אבל יש עליו 2 סלוטים זיכרון DDR זיכרון: 512 (2 סלוטים תפוסים של 256) צורב: dvd lg מותקן עליו XP כמה אפשר לבקש/לקבל עליו? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז אני מחפש לקנות לפטופ מאילת, ואשמח לייעוץ בנושא. התקציב שלי הוא 6500~, אם זה אפשרי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג - שיריץ GTA V על medium לפחות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לפחות, לא כל כך משנה לי איזה (לא מבין בזה מספיק) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף שיהיה numpad * …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי שמח לשמוע את דעתכם על המפרט הבא (אליו הגעתי לאחר בדיקה של מספר שבועות) אני עוד [glow=yellow,2,300]מתלבט [/glow]לגבי מספר דברים. על המחשב לא תתבצע שום המהרה המחשב מיועד לעבודות גרפיות דו-מימדיות בעיקר, תכנות אינטרט, פלאש. לא משחקים על המחשב יותקן XP, לפחות בשלב הזה. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Box http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם: [glow=yellow,2,300]מתלבט בין שתי אפשרויות:[/glow] INTEL BLKDG33FBC FROSTBURG http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDG33FBC או לוח אם INTEL BLKDP35DPM DRAGONTAIL PEAK http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP35DPM כונן קשיח: כמות:2 [glow=yellow,2,300]כאן הבחירה היתה לפי החברה והגודל והעובדה שרציתי 16MB [/glow]…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המחשב מגיע עם המעבד הזה: Intel® Core i5-450M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache)with Turbo Boost up to 2.66 GHz ויש אפשרות לשדרג ב 100 דולר למעבד הזה: Intel® Core i5-520M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.93GHz מה שאני רוצה לדעת מה ההבדל המהותי בינהם? והאם כדאי לשדרג או שזה לא כך קריטי ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במערכת מחשב בתקציב של עד 4500. המחשב מיועד לשימוש באופיס,אינטרנט, ועבודה עם תוכנות שרטוט כגון AUTOCAD - צריך מעבד יחסית חזק. כמו כן אני מעונין בכרטיס מסך טוב עם התוכנות הנ"ל + חייבת שתהיה לו יציאה לכרטיס טלוויזה ללא מסך. שיבוא עם מקלדת כרטיס קול כרטיס רשת ושאר הדברים הקטנים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב לצורכי לימודים ולשימוש ביתי - בעיקר לאופיס, גלישה באינטרנט ומדי פעם לצפיה בסרטים. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הזה: VOSTRO 3460 i5 gf ubonto מפרט בלינק: http://www.c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=2&cat=18&subcat=317∏=3691&page=1&psize=30 תודה, גינת
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, אז אם האנשים המבינים מביניכם תוכלו להפנות אותי לאתרים לחנויות שאפשר לקנות שם מחשבים. היעוד של המשחב הוא בעצם להכל, אין לו יעוד מסויים משחקים או עבודה בתוכנה מסויימת. שיתאים לכל דבר אבל קצת יותר בכיוון של משחקים השימוש הוא בעצם רק גלישה באינטרנט ו משקחים, סרטים מוזיקה ודברים פשוטים כמו אלו. אשמח לקבל המלצות למחשבים ולאתרים, התקציב הוא לא ממש גדול הוא בערך עד 4000 ש"ח. ומסך כבר יש לי. אז תודה מראש לכולם !
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום רב, מחר אני מקבל מחשב נייד חדש (ASUS UX31A) וחשוב לי שהסוללה תחזיק לכמה שיותר זמן (גם מבחינת אורך חיים וגם מבחינת זמן עד שהיא נגמרת) איך להתחיל את השימוש בסוללה? האם יש צורך לבצע פריקה מלאה וטעינה מלאה בהתחלה או פשוט להשתמש כרגיל? אם אני נמצא במקום עם חיבור לחשמל כגון בבית או באוניברסיטה, לעבוד על הסוללה עד שהיא נגמרת או פשוט לחבר לחשמל ולהשתמש? יש לי בבית שני מחשבים ניידים שמחוברים תמידית לחשמל ושמתי לב שאם מנסים לעבוד על הסוללה היא נגמרת ממש מהר.. שעתיים וחצי בערך. אודה לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם יש אופציות טובות במחירים נמוכים יותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + מידול ועיצוב קלים בתלת (בעיקר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור,מאיה,מאדבוקס,זיבראש,יוניטי,אנריל שימוש תדיר-כבד (סטודנט לפיתוח ועיצוב משחקים) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול ווינדווס 10 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי …
-
- 3 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים , אני צריך מפרט שיכלול מעבד , לוח-אם, זיכרון, כרטיס מסך וספק כח בלבד יש לי כבר מפרט מוכן : מעבדים Athlon 64Bit AM2 3800 DualCore OEM 65W Energy Efficient AM2DO38D ¤ 356 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 469 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 424 1 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-667 DualKit (2x1GB) F2-5400PHU2-2GBNT CL5-5-5 ¤ 481 1 מהחנות www.TMS.co.il + X1950 PRO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6461 עכשיו אני מבקש ממכם חוות דעת /מפרט חדש אם אתם יכולים להציע טוב יותר בתקציב הנ"ל וחוות דעת על החנות עצמה -TMS ועוד משהו קטן המפרט למעלה יכול להתקיים עם הספק הזה : ספקי כוח Glacialtech GP-550BP 550W Dual 12V PCI-E PFC GPPS550 ¤ 368 1 במקום הספק ש…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, HITMAN החדש, FAR CRY 3, NFS , ועוד מחשקים שיבואו בעתיד כמו SPLINTER CELL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני צריכה מפרט של מחשב ל: משחקים (לא חייב הכי הטוב שיש) סרטים איטרנט. עם מסך LCD 17 - עם יש 19 במחיר זול תבורכו (: מעדיפה מסך LG תנסו למצוא את המחירים הכי זולים - ולדאוג שהחלקים יהיו טובים. אני ממש צריכה את העזרה , לא מבינה בזה בכלל חחח.. תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום רב אנשים אז ככה אני מתלבט בין LENOVO ו-DELL כאשר DELL מעניקה 3 שנות אחריות המחשב ישמש לאינטרנט ,מוזיקה,סרטים , וקצת משחקים התקציב הוא עד 4500 שקל האם כרטיס מסך on board יריץ סרטים כראוי? מה ההבדל בין מעבד 2 duol core , סנטה רוזה וסנטרינו ? אשמח לדגמים מומלצים ,תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש''ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD 1680x1050 הגדרות בינוניות, \Battlefield 3, Farcry 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - הרכבה, ו windows 8 8…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מטרת שימוש המחשב היא בעיקר תוכנות לעיצוב פנים אוטוקאד סקאצאפ ופוטושופ בנוסף גיימינג קליל חשוב לי מהירות המחשב שיוכל להריץ את התוכנות האלה יחד ללא בעיה ראיתי ביד שניה מחשב עם המפרט הנ"ל- במחיר של 2500 שקל מארז - Thermaltake V6 BlacX editionn מגיע עם 3 מאוררים קידמי ואחורי בגודל של 120מ"מ ועליון בגודל של 200מ"מ וצורב LG מעבד intel Core I7-2600K up to 3.80GHZ 4 ליבות עם 8 threads קירור למעבד Cooler master Hyper 103 לוח אם Gigabyte Z68AP-D3 Kingston KVR 4GBX4 סך הכול של 16GB של זיכרון Samsung 840 evo 250GB SSD בנוסף לדיסק SSD מותקן במחשב דיסק קשיח מכני רגיל של חברת WD בעל נפח של 1.5TBB ! כרטיס מסך …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-