ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
מעבד: intel core i5-650 processor 3.2ghz 4m lga1156 לוח אם: gigabyte-ga-h55-lga1156-ddr3\lan+audio ז. פנימי: 4G ddr3 1333mhz kingston כ.מסך NVIDIA GEFORCE GT 240 1G DDR3 FHD ד.קשיח : w.d 500g sata2 green 32m צורבעכבר מקלדת מארז שקט של 500 w כמה מפרט כזה אמור לעלות בערך... ואם אפשר חוות דעת כללית איך המחשב.
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לאחי שהשתחרר מהצבא. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים, ואולי טיפה למשחקים קלים. מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? רזוליציה הכי טובה שאפשר להשיג במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המשקל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב במיוחד. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות מ- KSP,TMS,IVORY תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הי לכם אני רוצה מפרט של מחשב בסביבות ה 2500 שקל שהמשחקים החדשים ביותר יעבדו עליו אני רוצה מחשב שיחזיק מעמד לאורך הרבה זמן ללא מסך וגם 500GB מקום במחשב אני רוצה כ.מסך טוב ושגם יתאין לעבדות ממשרדיות ולראות סרטים ושוב כל המשחקים החדשים ביותר שיצאו שיעבדו על המשחב עדיף ללא חריגות תודה לעוזרים .
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לכוון לאיזור ה2500 ש"ח...אך בהחלט ניתן לנצל את מלוא הסכום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 3,bad company 2, crysis 2, gta iv, MW3 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 17 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השאיפה לגבוהות כמובן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?…
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד ללימודים בסביבות ה4000 שח ניתן לחרוג טיפה מהתקציב, כמובן אם זה שווה את זה בעיקרון אני מחפש משהו טוב ואיכותי של חברה אמינה (hp,dell,toshiba וכו') אני לא רוצה את המחשבים הזעירים האלו שיהיה זיכרון, מעבד והארד דיסק טובים עדיפות למחשבים שיש להם יותר משנה אחריות אני מבקש עזרה כי זאת הפעם הראשונה שאני מתעסק עם ניידים ואני לא רוצה לקנות משהו שאתחרט עליו אחר כך
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב MSI PR601 מחשב מצוין אך בWIN7 אני מפעיל פרו אבולושן למשל הוא לא מנצל את כל רוחב המסך אלא חלק מימנו...איך פותרים זאת? והשאלה השנייה איך גורמים למחשב לנצל 4G זיכרון ולא 3 כמו שרשום?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב לסטודנט בתקציב 4,000. מטרות המחשב: סטודנט לכלכלה ופילוסופיה. לא נראה שאצטרך הרבה מעבר לשימושים הבסיסיים (אינטרנט, אופיס) ואולי כמה תוכנות בינוניות. גודל המסך: לפחות 15", אשמח אפילו ל-16" אם זה לא חורג מהתקציב - הראייה שלי דפוקה ואני חייב מסך גדול. הכי חשוב לי פרופורציות באזור 3:4 ולא באזור 9:16. משקל: מעדיף שיהיה יחסית קל (פחות מ-3 קילו), אבל אני בהחלט מוכן להתפשר על חשבון ביצועים ו/או זמן סוללה. זמן סוללה: רצוי יותר מ-3.5 שעות, באופן כללי זמן הסוללה הוא מאפיין מועדף על ידי לעומת המשקל. יציאות מיוחדות: מעדיף שיהיה אפשר לחבר לטלוויזיה מודרנית (אני לא יודע כמה יקר החיבור הזה, לא רוצה לשלם עליו יותר מ-200 שקלים יותר). לא מדובר על צפייה בסרטים מהמחשב בטלוויזי…
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להפעיל את הבלוטות יש למישהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, כותרת. מה להערכתכם שוויו? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Modern warfare online בצורה סבירה פלוס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי , בעבר פירסמתי בקשה בשם ף" מחשב עד 3000 ש"ח -קצת מכל דבר : הורדות באי-מיול , משחקים , עבודה , עריכת סרטים." http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=275973.0 ולשימחתי גיליתי שאני יכול להוסיף למפרט הנ"ל 500 ש"ח... במה אתם ממליצים לי להשקיע (מעבד וכ'ו ) ..? הערה - חשבתי לפצל את הHARD-DISK לשניים קטנים יותר למטרת גיבוי - מה דעתכם ? המפרט היום עומד על: ¤672 ¤672 1 מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤463 ¤463 1 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 ¤363 ¤363 1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤442 ¤221 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 ¤363 ¤363 1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe ¤190 ¤190 1 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤218 1 מארז כולל ספק FoxConn TLA-…
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
רוב העבודה איתו תהיה איי סי קיו אינטרנט וסרטים אבל שיריץ משחקים חדשים תודה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה מחשב לאינטרנט תוכנות, יש כמה תוכנות אולי כבדות כמו תוכנות לעריכת וידאו, אולי כמה משחקים, הכוונה לא דורש כרטיס גרפיקה חדיש או משהו בקיצור הזה מה שחשבתי עליו וגם מבחינת מחיר עד 3000 ש"ח. LENOVO http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4126&CatCode=315 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva ה-Lenovo G550 NTDRAIV http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_3248&products_id=26453 לפי מה שקראתי, וקראתי די הרבה, LENOVO היא החברה המובילה במכירת מחשבים ניידים אם אני לא טועה בארץ, ולפי מה שאני רואה הם גם די זולים. וגם ASUS טובים אבל פחות מ LENOVO ו- HP יקרנים אני בעיקרון מחפש מחשב לא יקר, אבל עדיף לא עם כרטיס מסך מובנה של …
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
הי אני מתכנת שכתחביב גם מפיק מוזיקה (עם תוכנת Cubase). פה ושם גם צופה באיזה סרט Xvid. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט, אבל ברמה סבירה, בלי הוצאות היסטריות שיקפיצו את המחיר באלפי שקלים כדי לגלח עוד חצי דציבל. המקום שאני יכול לחסוך בו באמת הוא הביצועיים הגרפיים - אני מריץ רק משחקים ממש ישנים כך שאפשר להסתפק ביכולות גרפיות מינימליות. מצד שני חשוב שהמחשב יהיה מהיר ו- responsive, כי זה לא נעים לחכות יותר מדי כל פעם שאתה מקמפל/מריץ תוכנה בפיתוח, ובטח לא לסבול מדיליי ב- Cubase. חשוב מאד מסך LCD איכותי, אחד כזה שאתה יכול לשבת מולו עשרות שעות כל יום בלי לסבול מכאבים או עייפות בראש ובעיניים. עד כמה שהבנתי מסך Samsung SyncMaster 730B נחשב לאיכותי והמוביל בסוגו, אבל דיעות אחרות יתקבלו בברכה.…
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא החומרה ואני צריך מפרט מחשב לחבר שלי למשחקים ב 5 אלף שקל. בלי מסך בלי מקלדת בלי עכבר ובלי רמקולים.רק המארז ומה שבתוכו. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי ששמתם לב זוהי הודעתי ה"ראשונה" פה, מכיוון שאיני זוכר מה היה היוזר הישן שלי :] בכ"א, התרשמתי מרמת הדיונים והתוכן, והנה אני שואל לעצתכם. אני מחפש מפרט טוב למערכת Medium-High End, אני גיימר , משחק בעיקר CS ולפעמים Farcry, מעט UT או CoD כשמזדמן כאשר עוד מעט יגיעו HL2 \ D3 \ CS Source התובעניים. בנוסף לכך, ארצה פוטנציאל מסויים לאוברקלוקינג בעתיד כדי להגיע לגבול היכולת של המערכת. הרכבתי מפרט בסיסי\התחלתי שלדעתי משרת את המטרה. זכרון: לא מצאתי זכרון מתאים במחיר מציאותי, אבקש את עזרתכם ~ 512 MBRAM עם תזמונים \באס סבירים. בנוסף, ארצה לדעת איזה HD מומלץ, ה SATA10K או ה 7200 120GB. * האם כדאי לקנות לוח וכרטיס מבוסס PCIEX במחיר כזה, והאם יהיו הבדלי ביצועיים מ…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא משנה, אפשר לנצל הכל אם צריך, אבל לא על דברים לא חיוניים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג כמה שצריך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עבודה משרדית, חישובים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש : Excel, Matlab, SAS, STATISTICA ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים בכלל 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא, צריך הכל (כמובן לא דיסקטים...) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 : 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שי…
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
?מעבדי אינטל? - ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? 1095 ¤ לוחות אם למעבדי אינטל ?MSI? - ?915P COMBO-F s775 (DDR I+II+PCI-E+SATA+GBL)? 550 ¤ ?512Mb 400MHz Kingston CL2.5 DDR2 270 ¤ PCI -E + TV 256mb GForce 6600GT Gigabyte ?160GB SATA II? 560 ¤ ?LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 245 ¤ מארז עם USP קדמי ואחורי + 2 מאווררים ספק כוח 400W לפחות hac 200-300 ¤
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אודה לכולם על עזרתם גם לדעת האם בהצעות אלו הכל כלול או שהחסירו משם חלקים חשובים השימושים הוא למשחקים לשנים הבאות, גלישה באינטרנט וקונפי לילדה לא זקוק למסך/רמקולים הצעה 1 מחשב נייח עם לוח אם Asus ומעבד Intel עם הליבה הכפולה! מחיר מחירון: ¤2959.00 מחיר מיוחד: ¤1499.00 דגם: IPD4500AS2G תיאור כללי: מחשב לבית או למשרד עם לוח אם ASUS מקורי + מעבד אינטל ליבה כפולה מקורי!!! * מעבד Intel Core 2 Duo E4500 2.2 Ghz הדור החדש והחזק של מעבדי הליבה הכפולה! * לוח אם מתקדם מבית ASUS יצרנית לוחות האם הגדולה בעולם! * זיכרון 1024MB DDR-II 533Mhz * דיסק קשיח 200GB SATA * צורב איכותי DVD Dual-Layer הצעה 2: מחשב נייח קומפקטי מעוצב מבית Acer דגם: Aspire L5100 מחיר מחירון: ¤5490.00 מחיר מ…
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי חברה אני מעוניין להחליף את המחשב שלי במשהו קצת יותר חזק בעקרון השימוש היומי יומי שלי זה אינטרנט וסרטים לא משהו מיוחד ולשמחתי אני מכיר מישהו שעובד באינטל אז הוא יכול להביא לי את המעבד והלוח אם בחצי מחיר אז אני מתחיל לאסוף כל מיני חלקים אבל מה שכן אני לא יודע איזה מארז וספק אני צריך. אז ככה: לוח אם : Intel Desktop Board DZ77RE-75K 116.00$ מעבד: Intel Core i5-3570K 223$ דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX כרטיס זכרון: Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz פה אני לא יודע מה עדיף כרטיס אחד של 8 גיגה או 2 של 4 גיגה? מארז וספק אני לא יודע איזה לבחור שיתאים לי. יש לי את המארז של המחשב הישן והוא עובד תקין איך אני יודע אם הוא מתאים לי למפרט ה…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. כמובן שעדיף לחסוך 100-200 ש"ח, אך לא על חשבון הביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית (לימודים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, HAWX, COD, BF. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך - אני מניח שאקנה בסביבות 2…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
עדיפות לערכת השבבים האחרונה (סנטרינו 2?) 3gb ראם קשיח 320gb צורב DVD Dual Layer 3x USB 2.0 Wi-Fi LAN BT HDMI דגש גם על מעבד בעל פליטת חום נמוכה ככל הניתן חיי סוללה ארוכים (ליתיום 6 תאים?) כרטיס מסך המתאים לשימושים בכותרת מסך 15" מותג אמין ובעל שנתיים אחריות לפחות[br]פורסם בתאריך: 7.09.2009 בשעה 12:30:08 התקציב נמתח ל 5,000 אם יש צורך אמיתי
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן, אני מתעניין ברכישת מחשב בעל שימושים מאוד ורסטילים, שמשמש מרכז העבודה והבידור בבית - החל מקולנוע, דרך משחקים וכלה באינטרנט ועבודה. בהתאם לדרישות הגבוהות, הצבתי רף מחיר די גבוה כאמור בכותרת (ללא מסך). בינתיים התגבשתי על ה"שלד" של המחשב (לא מעט בעזרת הביקורות המקצועיות באתר) ונותרו לי כמה חלקים להשלמת המפרט. אשמח לקבל חוות דעת, הן על החלקים שבחרתי והן על החלקים שנותרו: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300/6400 לוח: ASUS P5B DELUXE (עדיפות שנייה: ASUS P5WDH DELUXE) כרטיס מסך: GEFORCE 7900GS LEADTEK (עדיפות שנייה: GEFORCE 7600GT GIGABYTE). זיכרון: בנושא הזה אני קצת פחות מתמצא. אני מבין שזה צריך להיות DDR2. אבל מה לגבי הסוגים השונים (533/667/800/1000)? וכמות הזיכרון (256/512/10…
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
גיימינג כבד חברים אני רגע לפני רכישה, חייב להחליט סופית מה יותר חזק??? מעבד:intel core i5-4590 3.3GHZ 3.7. turbo LGA 1150 tray קירור למעבד:arctic cooling freezer 11 LP לוח אם:gigabyte GA B85N PHEONIX מארז:silverstone raven 01 ספק כוח:450W SFX 450-60GHS 80MM active PFC SXF to PS2 Adaptor זיכרון:Hynix DDR3 8GB 1600 כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 4GB DDR5 GV N970XOC-3GD for MINI ITX קשיח למחשב שולחני:Seagate Barracuda 7200 14 1 TB SATA3 קשיח למחשב שולחני:Samsung SSD EVO 850 כונן אופטי anasonic DVDRW 8X 9.5mm slim shot כולל מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 5,500 מעבד: intel core i5- 4590 3.30 6mLGA 1150 מארז : ANTEC ISK600 ספק כוח : 500W 120 MM XIGMATET XC…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-