ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,374 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב לעריכת וידאו. תקציב עד 8. אם יש סיבה טובה ניתן לחרוג גם עד 10. ראיתי בנתיים את זה https://ksp.co.il/m/uin/51779&ref=select או את זה https://www.pcpower.co.il/workstations/solid-i.html?config=2879-8532,2875-8515,2886-8560,2877-8523,2888-8568 שסהכ היו נראים בעין לא מומחית די דומים. רק שהראשון זול משמעותית.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים.. חרגתי מעל ומעבר בתקציב אז אין אפשרות לחריגה :-\ סה"כ מחיר כמות מעבדי ?AMD? 930 930 1 Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE סה"כ מחיר כמות לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT 590 590 1 KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II סה"כ מחיר כמות זכרונות? DDR 400 270 270 1 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 סה"כ מחיר כמות כרטיסי מסך? Powercolor 1150 1150 1 X800GTO16 256MB, TV, Dual DVI, PCI-E סה"כ מחיר כמות דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 510 510 1 160GB SATA II 7200RPM 8MB סה"כ מחיר כמות צורבים? DVD Recorders 240 240 1 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 סה"כ מחיר כמות מארזים? 270 270 1 2323 ATX MIDI PFC 400W Gray and Blue סה"כ מחיר כמות מסכים?…
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב שולחני לבית, שיריץ (בעתיד) את Windows Vista וישמש בעיקר לטובת עבודה אינטנסיבית ב-Office, גלישה באינטרנט ודואל, מעט עריכה גרפית (Photoshop), מעט תכנות (JAVA ועוד), מעט צפייה בסרטים ומעט מוסיקה. כאמור, מסגרת התקציב היא 5,000 ש"ח כולל מסך וציוד היקפי, אם כי אשמח למצוא מערכת מתאימה במחיר נמוך מעט יותר. מאז הפעם האחרונה בה רכשתי מחשב עברו לא מעט שנים, לכן ביליתי כמה שעות טובות בקריאת המדריכים באתר זה ובמקומות אחרים. הנה כמה נקודות מרכזיות: 1. מעבד ולוח אם - ממש לא חשוב מבחינת שהמעבד יהיה הכי מהיר או הכי חדש בשוק. גם אין לי קשר רגשי עמוק ל-Intel או ל-AMD. אני מעוניין במעבד שיתמודד יפה עם Vista ו-Office 2007 ושיתן יחס עלות/ביצועים טוב. מה מומלץ? אני מש…
-
- 12 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייח שמיועד בעיקר לעבודות בתלת (Cinema 4d), רנדור באוקטן, אפטר וקצת יוניטי. קיבלתי הצעה למפרט הבא, על פניו נראה אחלה, אבל בכל זאת רציתי לשאול האם לשנות משהו…מדגיש שזה אמור להיות מחשב העבודה העיקרי, ואני רוצה מחשב שיוכל להתמודד בקלות עם רנדורים כבדים יחסית… תודה Intel Core i9-10900F 10 cores 20 Threads 10th Gen CPU - 2.8 GHz Max Turbo Frequency 5.2 GHz - No GPU Included Z490-A-PRO - MSI Z490 - LGA1200 10th Gen Intel - ATX ZT-A30700H-10P-PC - ZOTAC GeForce RTX3070 8GB Twin Edge OC - With New PC Only - Boost: 1755 MHz ASX8200PNP-512GT-C - XPG X8200 Pro 512GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 - 3500…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב ביתי פשוט לצרכי אינטרנט,OFFICE. המחשב צריך להתחבר לטלוויזיה בכדי לצפות בסרטים לכן חשוב שיהיה עם כרטיס מסך (פשוט) עם יציאת SVIDEO. כמו כן חשוב שתהיה עם סט מקלדת ועבר אלחוטי אופטי. המחיר שיהיה מקס' 2000 ש"ח (אני יודע שחרגתי קצת לכן אני מבקש את עזרתכם). אני גר בצפון לכן אני מחפש לקנות מחנות באזור,שמעתי כי TMS היא חנות אמינה וזולה לכן הרכבתי את המפרט שם. הרכבתי את המפרט הבא לפי מספר המלצות של חברים בפורום פה, תגידו בקשה מה דעתכם: Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775, יחידות 1 ¤359 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1380 COOLER MASTER DI5 CPU COOLER, יחידות 1 ¤49 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=168…
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי מחשב קיים החלטתי להחליף 4 חלקים במחשב כולל פרוק ומערכת הפעלה WIN7 אלה החלקים : GIGABYTE GA-Z77M-D3H i5-3470 KINGSTON / TRANSCEND DDR3 8GB 1600MHZ VTX3-MI 25SAT3 OCZ SSD 120G 3Y 479 4 דיסק קשיח כמה אמור לעלות דבר כזה כולל עבודה תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
איזה מחשב יותר טוב להרצת משחקים ויותר מהיר בקטעים של הווינדוס..: שלי: מעבד:CPU Type DualCore Intel Pentium D 945, 3400 MHz (17 x 200) לוח אם:Motherboard Name MSI 945PL Neo (MS-7236 v1) (4 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) כרטיס מסך:Video Adapter GeForce 8600 GT (512 MB) והמחשב שלי רועש הרבה כי המאוורר של המארז והספק לא יודע מה קרה להם אבל הם מרעישים מאוד..!!!! ושל אחשלי: מעבד:Intel DuelCore E2160... לוח אם:945gcm.... כרטיס מסך:Video Adapter GeForce 8600 GT (512 MB) והמחשב של אחשלי המארזים יותר טובים משלי..!!! תענו לי בכנות איזה מחשב יותר טובב..?ואיזה מחשב מריץ יותר טוב ווינדוס כאילו מהר..!!! האאא והמחשב שלי ישלו דיסק קשיח לא כזה טוב ישן.....וה…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חזק (ללא מסך וציוד היקפי) לטובת משחקים כבדים בתקציב של 5000 ש"ח זהו סתם איזהשהו מפרט שבניתי ורציתי לשמוע מה יש לכם להגיד עליו? במיוחד האם מבחינת התאימות בין הרכיבים הוא בסדר? אין איזה שהוא צוואר בקבוק? [table][tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 945 [/td] [td] 945 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, …
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן מחפש מחשב נייד עבור משחק World Of Warcraft בעד- 4000 ש"ח. חשיבות: מסך גדול (לפחות ''15.6. מעבד, כרטיס מסך וזכרון מספקים להרצת המשחק. לא חשוב: עיצוב משקל תודה טל
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הי חברים , חשוב לי - מעבד וכ.מסך עוצמתיים , FHD. אני כמעט נעול על - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=909833 ---- > Dell Inspiron 15 7559 N7559 המלצות אחרונות לפני קנייה ? אם כן, האם שווה להוסיף SSD / RAM תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אהלן!זקוק בבקשה למפרט בסכום שציינתי שיכלול הכל והרכבה.המחשב מיועד למשחקים וכל השאר.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מחשב מיועד לתוכנות סגנון פרמייר פרו ופחותות ממנה ולמשחקים בלי oc הדברים שאני רוצה במחשב: e6300 סטיק אחד של זיכרון (לא שניים) 7300GT -בשבילי הוא יספיק עד לשדרוג עתידי. אם אתם יכולים להמליץ על לוח אם של אפוקס זה מעולה,אם לא אז לוח אם שנראה לכם מספיק. דיסק קשיח 80 ג'יגה פשוט אין צורך ב: מסך,יש לי סמסונג 19 8 ms מקלדת ועכבר לא צריך רמקולים לא צריך כמו כן המחשב חייב לכלול כרטיס רשת(חיבור adsl) לא יודע אם יש הבדלים ביניהם. כרטיס קול פשוט,לא מתמקד בזה, שומע שירים באיכות רגילה במחשב. אני מניח ששניהם מגיעים מובנים על הלוח. חייב לכלול קירור למארז כי לפי הבנתי הלוחות של אפוקס או ג'יגהבייט או אסרוק מתחממים,ותמיד עדיף שיהיה קירור,בשביל עוד 50-70 שקל זה שווה את הביטחון בעיניי. שאלה קטנ…
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני ממש לא מבין במחשבים, ואני רוצה לקנות מחשב חדש ללימודים כל עזרה תתקבל בברכה תודה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3k 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית, תיכנות, הרצת סימולציות באלמנטים סופיים, תוכנות גפריקה, סטארקראפט 2 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).ansys - frequent, matlab- frequent, solidworks - rare, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם! זה יהיה קצת ארוך אבל כדי לעזור לכם לעזור לי אני אנסה לפרט במידת האפשר את הדרישות... אז ככה, המחשבים סה"כ לא מאוד שונים והרעיון העיקרי מאחוריהם הוא יכולת השדרוג בעתיד לכן ממה שידוע לי (אחרי שיטוט באינסוף אתרים ולפי המלצתו החוזרת ונשנית של NIKE כאן בפורום) אז אני חושב על הכיוון הכללי של AM3 ו-DDR3. שני המחשבים מתחילים את חייהם עם המסך האדיר הנ"ל: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=846 שקט וקירור חשובים (נניח בדירוג 8 ) מאוד אבל לא ברמת טירוף מוחלטת כאשר במחשב הזול יותר לא יתבצע OC ובמחשב היקר יותר כנראה יתבצע אבל בשלב מאוחר יותר. אין צורך בציוד היקפי או במערכת הפעלה והמחשבים הם לסטודנט וישמשו גם למשחקים (כל המשחקים ועל הגדרות גבוהות, לא מחפש להריץ על…
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום , מבקש המלצה למחשב נייד לפי הפרטים הבאים: - מחשב שמריץ WINDOWS 1. מחשב ירכש בארץ 2. שימוש בייתי - אינטרנט, אופיס, סרטים, משחקים און ליין לילדים 3. גודל המסך - כמה שיותר גדול 4. האם חשוב מסך מבריק או מאט - אני לא יודע מה ההבדל ביו מט למבריק, מסך מט יש לי בעבודה והוא מאוד רגיש לטביעות אצבע וקשה למקות אותו , ולפי דעתי יותר קל לנקות מסך מבריק עם מטלית(הילדים כל הזמן נוגעים במסך) בנוסף המחשב יהיה רוב הזמן בבית ולא בשמש. 5. רזולוציית המסך? לא יודע - שיהיה מסך איכותי וברור 6. מקלדת ועכבר טובים עם כפתורים רחבים (עם יש אופציה למוארים גם טוב) שלא יתקעו מפרורים של חטיפים... 7. משקל רצוי - כמה שפחות 8.האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד 9. יש צורך ביציאת HDMI (עם עד…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://sysbuild.corsairmemory.com/report.aspx?id=2
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אשמח להמצלמה למחשב נייד ע"פ השימוש והמפרט הבא. מחשב לשימוש בסיסי אינטרנט ווורד, ובנוסף תשמש לעריכת תמונות בפוטושופ. מסך של 15.4 יצאת מסך לצורך התחברות למקרן, הרדיס בנפח של לפחות 160GB. התקציב הוא של עד 3,000 שקל. אשמח לתגובה, הנושאה דחוף ביותר. תודה מראש, עמיר
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם\כולן אני מעוניין לקנות מחשב נייד של עד 4000 ש"ח, לאינטרנט סרטים שירים וכל זה..... משחקים אינני סבור שאני רוצה שירוצו לי על המחשב, אם כן, האם יש מחשב שיכול לספק את צרכיי ב-4000 ש"ח או שצריך להוסיף מעט יותר תודה לעוזרים אוריה
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיכלול: מעבד AMD 64 S939 בדירוג 3200+ (המאורר שמגיע ב BOXED מספיק או שצריך להשקיע גם בזה?) לוח אם מבוסס NF3 (עדיפות גבוהה לקירור פאסיבי על ה CHIPSET למרות שאם הלוח ממש טוב ויש לו מאורר, אני יחיה) אפשר גם להציע VIA... מארז טוב (MIDI אבל שיהיה מרווח בפנים וזרמית אוויר טובה, אם מאוררים סבירים, ואם אפשר גם שיגיע עם מסנני אבק) ספק טוב (לא צריך משהו סוף הדרך, איזה 500W שקט יהיה בסדר) זהו בגדול, אני מעוניין כמובן בדברים שניתן להשיג בחנויות בארץ, וגם האם כדאי לחכות עכשיו עם הלוחות אם S939 או שמה שמוכרים בארץ כיום מספיק טוב? דבר נוסף שחשוב לי, זה שהמחשב יהיה שקט כשהוא פועל (כמה שפחות מאוררים, שהמאוררים שצריך יהיו שקטים (בספק בלוח במארז וכו')...) לגבי המחי…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב ללא ציוד הקפי עד 3000 שקל... המחשב מיועד לגיימינג... וכמובן שיתן את המקסימום ביצועים למחיר... תודה
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בשביל לקבל תשובה מהירה ועניינית, הלכתי לפי חוקי הפורום. הערותיי באדום, תודה מראש לכל העוזרים!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך איפה שאפשר, אבל חשוב שתבינו שאם אני כבר קונה מחשב לרציני לגיימינג אני מוכן להשקיע איפה שצריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, נראה לי שמדובר בתקציב די גבוה, לא? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה גרפית (photoshop, 3dmax, maya, unity) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רשום בסעיף הקודם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום, לחברה שלי נשבר הנייד (כן, נשבר - המסך כבר כמעט מפורק) והיא החליטה לקנות נייד חדש. השימושים: - אינטרנט - אופיס - סרטים (על המסך, לא בחיבור למקרן/מסך חיצוני, ואין לה בעיה לראות (מניסיון) על מסך של 13'') כפי שאתם רואים, הדרישות הם ממש ממש מינימליות הדרישות: - ניידות! הכי חשוב פה! אין מצב למשהו מעל 2Kg בשום אופן, גם הניידים של 1.9Kg לא הכי רצויים (אבל כנראה ילקחו מכיוון שצריך להתגמש) - גודל מסך - 13'' ומעלה (כן אני יודע שזה פרמטר שהוא בניגוד חמור לפרמטר הראשון, אבל זה הדרישות) - אין דרישת ביצועים, בוודאי שלא מכרטיס מסך (כול מובנה יעשה את העבודה) - אין דרישה ליציאות מיוחדות (לא DVI, לא FW וכו') - לא mac (יש צורך בwindows בלבד, ככה שהmac book air יורד לצערי (למרות שהוא הכ…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כולל ציוד הקפי.. אפשרות לחריגות קלות בנתיים נתנו לי הצעה למחשב ב4K מעבד אינטל e8400 6m 3.0 775 לוח אם של גיגביט ga-p35-ds3l 775 כרטיס מסך של לדטאק PX8500GTS 128BIT 512MB DX10.0 HTP זיכרונות של סמסונג 2 גיגה 800MHZ דיסק קשיח של וסטרן דיגיטל 320 גיגה סטא2 7200RPM 16M מקלדת ועבר אלחוטי לוגיקט רמקולים של אלטה ליסינג VS4121 2.1 צורב LG X20 וינדוס ויסטה כרטיס קול 7.1 כרטיס רשת מארז+ספק כח מה אומרים???הצעות חדשות יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
המחשב הישן של ההורים מת סוף סוף לאחר 4-5 שנים. הם צריכים מחשב פשוט לאינטרנט/אופיס שיחזיק מעמד כמה שיותר שנים. אין צורך באפיק שדרוג. יש עדיפות לחלקים מהימנים שיחזיקו לאורך שנים. המחשב הקודם היה pentium 4 והיה די והותר לצרכים שלהם. תקציב: עד 2K, חריגה של עוד 200-300 אם לצורך חלקים אמינים במיוחד שיחזיקו מעמד לאורך שנים. ציוד היקפי: יש ברשותי את כל הציוד ההיקפי, המחשב יחובר למסך dell 2209wa. ציוד קיים: לא צריך צורב במפרט. שקט: לא חשוב. איזור: אשדוד עד ראשון. בקשות מיוחדות: - אם אפשרי אני אשמח להכניס במפרט מארז וספק כח איכותיים שאוכל למחזר בפעם הבאה שהמחשב ימות. במקום לקנות חדשים מעפנים כל פעם... - כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית בתקן 802.11g
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיהיה נוח לסחיבה (לשיעורים, ללימודים מחוץ לבית וכו) השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט ותוכנות אופיס למניהן, אבל גם לצפייה בסרטים ועריכת תמונות (לא למשחקים) גודל המסך- לא קטן מדי, אני צריך מסך שניתן יהיה לעבוד בו עם שני חלונות אחד ליד השני (13'' ומעלה, הגודל ה"אידיאלי" הוא 14) ישנה חשיבות לזמן סוללה לא קצר כדי לאפשר עבודה ולימודים גם כשאין שקע זמין- לכמה שעות לפחות (המחשב שיש לי היום מחזיק כשעה, אני מחפש מחשב שיחזיק לפחות 4) עם יציאת HDMI וכניסה לכרטיס SD DVD צורב אין העדפות לחברה מסויימת המחשב יכול להגיע ללא מערכת הפעלה תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-