עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, החלטתי היום להגשים חלום ולהתחיל חיי נוודות דיגיטלית סביב העולם. מבלי להתקשקש אגיע ישר לנקודה—עקב אופי העבודה שלי, אני נאלץ לנדוד עם מחשב נייח. מכיוון והמארז הקיים לא מאפשר לי כל ניידות, החלטתי לקנות מארז נייד ונישא שאוכל לקחת למטוס ככבודת יד, ולשמר ככל הניתן את הרכיבים הקיימים. המחשב הנייח שלי כרגע נראה ככה: מארז Fractal Design Define R4 (מידיום טאוור) לוח Asus H97-PLUS מעבד i5 4460 סוקט 1150 LGA איחסון SSD נפח 250GB ובנוסף שלושה HDDs בנפח כולל של 4TB זיכרון DDR3 שני סטיקים בנפח כולל 16GB ספק FSP Aurum AU-700 ללא כרטיס גרפי ייעודי כרטיס רשת אלחוטי קירור - מבחר מאווררים גדולים ושקטים, במידת…

2. כמו שכתבתי בכותרת מפרט ב3000-5000 לאינטרנט ושמיעת מוזיקה .. כולל ציוד היקיפי מסך דק מקלדת עכבר שיהיו איכותיים אלחותיים או משהו .. אפשר גם להכניס איזה רמקולים רציניים וכרטיס קול טוב .. והכי חשוב הרבה מקום לפחות 200 .. מה דעתכם ?

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by Shavoigen,

היי, אני צריך יעוץ בבניית מחשב משחקים עד כ3K בשתי מפרטים,אחד כולל מסך 19"-22" והשני ללא מסך,רק מחשב זה מה שאני חשבתי שאולי יהיה בסדר: לא כולל מסך: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤593 לוח אם: Gigabyte GA-P31-S3G כמות: 1 מחיר: ¤313 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤399 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 כמות: 2 מחיר: ¤70 ספק כוח: Enermax NoiseTaker 420W כמות: 1 מחיר: ¤357 זיכרון: Corsair 1GB Value Select DDR2-667 כמות: 2 מחיר: ¤88 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤417 כרטיס מסך: Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retail כמות: 1 מחיר: ¤563 כונן אופטי: LG H55LK DV…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  4. בהמשך לדיון הקודם שהוצעו לי 2 מפרטים מהחנות ובעקבות התגובות החלטתי להוסיף כמה שקלים, וללכת על מפרט הרבה יותר חזק. ובנוסף לקנות מסך. בגדול השימוש של המחשב יהיה לאינטרנט, משחקים (ועכשיו כשיהיה מחשב טוב אז גם משחקים אולי יותר כבדים), לקצת עבודות גרפיות ולהורדות וסרטים. מעבד Intel Core i5-750 BOX לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg זכרון DDR3 2X2GB 4GB (לא ציין של איזה חברה) דיסק קשיח samsung 1TR כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe צורב DVD של סמסונג סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop EX 100 מארז- הוא קרא לזה "אינטל 630 2 מאווררים" ספק כח Thermaltake TR2 470W בנוסף סט של רמקולים 2.1 של GPT כל זה ב4360 ש"ח. המסך שהוא הציע לי ב…

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by yigael_o,

קניית מחשב, מצאתי את המפרט הבא: מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86GHz לוח: 965P + Firewire תומך FSB1066intel d965 lemond זכרון: 2GB (2x1GB) DDR-2 667MHz micron מאיץ: GeForce 7600GS 256MB PCI Express + TV,DVI דיסק קשיח : 250GB SATA II 7200rpm 8MB cache כונן אופטי: צורב DVD-RW Dual Layer רשת: 10/100 מובנה בלוח אודיו: 5.1 מובנה בלוח ספק כוח ומארז של Hef

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by Evil_Mind,

שלום אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט בסביבות ה3000 ש"ח המחשב ישמש לסרטי HD, משחקים (כמו Modern Warfare2על הגדרות גבוהות יחסית) ומדי פעם גם עבודות גרפיקה קלות. המחשב מחובר לטלוויזיה 32" עם רזולוציה של 1366x768. (סמסונג S81) כונן קשיח של 500, שיהיה מארז שקט, עם ספק כוח איכותי. אם אפשר להתאים גם חומרה תומכת האקינטוש זה יהיה מצויין (אבל בעדיפות 2) תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. שלום, אני יודע שהתקציב נמוך אבל אין צורך במחשב מפוצץ. דברים שחייבים להיות: ווינדוס מצלמה מובנית מקלדת עם אותיות עברית (אז אמזון וכו' לא בא בחשבון) אשמח להמלצות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by royi_sh,

דבר ראשון שלום לכולם.. הודעה ראשונה שלי כאן. אני רוצה לדעת איך המחשבים של vision בכלל (מומלצים או לא ולמה) והסדרה 540R בפרט. http://www.clevo.com.tw/en/products/prodinfo_2.asp?productid=31 יש לי הצעת מחיר של 5280 ש"ח על ה 540R-6. T7500 santa rosa, מסך 14.1 1280x800, 2gb ddr2 667, 160gb sata 5400. כל שאר הפרטים בלינק שנתתי. האחריות היא לשנתיים. אני יודע שלמחשב אין כרטיס מסך חזק ולכן לא יוכל להריץ משחקים חדשים, אבל האם שאר הרכיבים, כל המסביב (מקלדת נוחה ואיכותית) וכמובן המחיר משתלם. תודה!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by TalSedaka,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  10. שלום, יש ברשותי מחשב DELL VOSTRO 1510 ואחרי עבודה ממושכת איתו אני מרגיש כאבים, יש איזו המלצה לפתרון? מישהו אמר לי שאולי סטנד לנייד שיגביה את המקלדת יפתור את העניין, אני רוצה לשמוע אם עוד מישהו נתקל בבעיה ואיך הוא פתר אותה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  11. שלום, אודה מאוד למפרט איכותי עבור מחשב שישמש לעריכת ווידיאו מקצועית על CS6, עבודת אפטר ומעט גרפיקה ותלת בתוכנות אחרות (דוגמת ריינו ומאיה). המקומות בהם אני מבולבל במיוחד הם לוח האם (הבנתי שאין משמעות יתרה להשקעה כלכלית בו), והכרטיס הגרפי (לא הצלחתי למצוא את הכרטיס הטוב ביותר עבור המחיר) כמו כן, אני לא בטוח לגבי ההבדל בין TRAY ל-BOX במעבדים, ואיזה מעבד הוא העדיף עבורי. האם אפשר בעתיד לשדרג את המעבד? אני מכוון ל32g של RAM. באופן כללי, אני מעוניין שהמחשב יעבוד בצורה חלקה, ולא יגרום לי להמתין שנים בעבור רינדורים וביצועים גרפיים. נמאס לי מזה השאר בטבלה, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להישאר סביב ה-7K ב) במיד…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. 1.תקציב מקסימלי +-3000 ש"ח 2.מטרותהמחשב הם: עבודה משרדית,אינטרנט ומשחקים בעיקר. אפליקציה - פוטושופ. כנראה שזה יהיה מסך 20" או 22". 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, אך יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אייבורי בקריות, הבנתי ששמה הכי משתלם והכי זול. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? לא. תודה לעוזרים,

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by לא מבין,

האם כדאי לקנות מחשב יד שניה? (מחודש/משומש). והאם זה משנה לאיזה צורך נועד המחשב? (אני צריך לדברים הכי בסיסיים) באם נכתב כבר על הנושא, אשמח להפניה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  14. Started by anton11,

שלום, אני סטודנט שמחפש מחשב ב 4000 ש"ח המחשב צריך לכלול מסך ועכבר. המחשב ישמש לתכנות , אינטרנט וקצת סרטים. תודה.

15. Started by david866,

בהתחלה אני חשבתי על דגם Asus N56VB אבל חושש בגלל המשקל 2.7 רשום בגלל זה לא קניתי (וכרגע אני מתלבט) מחשב נייד Asus N56VB-S4022H אסוס - זאפ חשבתי גם על דגם Asus R510VC מחשב נייד Asus R510VC-XX112H אסוס - זאפ אהבתי בגלל המפרט משקל(רק לא יודע מה המקסימום שאפשר להוסיף זיכרון ראם חיסרון-כרטיס מסך חלש מי הדגם Asus N56VB והמקלדת בדגם הזה לא מוארת(לא כול כך משנה אבל זה נותן אני חושב z510 (בביקורת שראיתי אמרו שהמקלדת לא נוחה) אבל אהבתי בגלל המפרט והמראה http://ksp.co.il/?select=.159.&list=...e=0&maxprice=0 יש כאן מהפורם שיוכל לעזור ולהגיד מה עדיף יודע לעוזרים. תקציב עד 4200k מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים, עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזצי…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by baruh443,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל אם אין הבדל משמעותי לנסות לחסוך טיפה... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר, אולי 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות, הכי טוב שאפשר בתקציב.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by benz89,

יש לי מחשב נייח שמשרת אותי יפה כבר כמעט תשע שנים, והגיע הזמן להשתדרג למשהו שלא יגרום לי לחשוש כל פעם לחייו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה-2,000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משמש רוב הזמן לגלישה באינטרנט, קצת עבודה משרדית מדי פעם וצפייה בסדרות. הוא גם מחובר לרסיבר ככה שצריך שכרטיס המסך יתמוך בחיבור HDMI שמנגן DTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD של 500 ג'יגה והארדיסק ישן…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  18. שלום אני בניתי לעצמי מפרט למשחקים ממש ממש כבדים, אני רוצה לשחק בהם ברזולוציה מאוד גבוהה ובהגדרות הכי טובות שיש אני גם צריך ציוד היקפי כמו עכבר טוב ומקלדת ורמקולים ומסך... אני רוצה שהוא יהיה רק שקט ועיצוב יפה הנה המפרט שאני בניתי: מעבד Intel Core 2 Extreme Quad QX9650 Box ¤5410 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQX9650 לוח אם GIGABYTE GA-X48T-DQ6 ¤1497 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39430 כונן קשיח Seagate ST31500341AS 1500GB SATA2 32MB ¤944 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31500341A כונן קשיח Seagate ST31500341AS 1500GB SATA2 32MB ¤944 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31500341A זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MB…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yaelkam,

הי, אני מחפשת מחשב נייד, אלה הדרישות: * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט, מדי פעם סרטים ופוטושופ כתחביב * גודל המסך? 13-14, רצוי מאט, הרזולוציה לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת מוארת * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, כמובן שעדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות משנה, עדיין רצוי 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * צריך בלוטוס, אין צורך בכונן אופטי. גודל הכונן הקשיח לא משנה אבל עדיף מהיר (מהירות 7200 או SSD) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל צריך ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אני רוצה מחשב שיהיה אמין ונוח לעבודה, איכות בניה טובה, אחריות טובה ושירות טוב, וכן מפרט טוב שיבטיח שהמחשב יעלה מהר ויעבוד מהר גם כשיהיו ה…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by tom shahar,

אהלן לכולם, מחפש מחשב נייד לעריכת וידאו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי שלי מוגבל, עד 3500 ש"ח. ניתן לחרוג בקטנה מהתקציב אם באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סרטונים וסאונד (פרמייר, קיובייס וכו...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי …

21. Started by reyrey_200,

שלום דודתי ביקשה ממני לעזור לה בקניית מחשב נייד בתקציב של 5000 ש"ח. אני לא מבין כלום בניידים אז אני מקווה שתעשו את העבודה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Can You Guess America's Most Wanted Notebook This Christmas? http://www.mobilemag.com/content/100/333/C13944/

23. . מה התקציב המקסימאלי? - 2,300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- חסכון לא יזיק ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- בעוד כמה מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- בעיקר אופיס (הרבה הקלדה)ואינטרנט, והצגה של הרבה מסמכים סרוקים לpdf שפתוחים על המסך במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). =כנ"ל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). = על מסך חשבתי על דל P2214H . חשוב לי מאוד שהמסך יהיה נוח לצ…

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. כמה שיותר זול יותר טוב... ב DealExtreme אין במלאי. מדובר fujitsu siemens Amilo Pro V3405 אם זה משנה, לדעתי יש סטנדרט במחשבים ניידים (תקנו אותי אם אני טועה...) תודה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.