עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כלומר אלה עם צ'יפסט 400, כמו B450 וכו'. זה אמנם נאמר כבר באתר, בדיון אחר, אבל מן הראוי לתת לזה דגש חזק יותר, וזו מטרת הת'רד הזה. https://www.itworldcanada.com/article/amd-zen-3-processors-will-be-incompatible-with-400-series-and-older-motherboards/430513 לידיעתכם ושיקולכם .

2. Started by benr,

אחי טס לניו יורק והוא הראה לי כמה מחשבים שהוא מצא שם במחיר שטוב לו. הבעיה שאין לי מושג איך המעבדים של AMD בניידים (אני יודע שבנייחים הם אחלה, הרכבתי כמה כאלה). גם אין לי מושג בכל הסדרות שלהם בניגוד לאינטל שהכל שם יחסית מסודר לפי הסדר (I3, I5, I7....). בקיצור, אני אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר. תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by 00Amir,

אני רוצה לקנות מחשב נוטבוק 10" לצורך טיול ושמירת תמונות , קצת פוטושופ... אני לא מבין למה במעבדי אטום הם ירדו ממעבד 330 (משנת 2008) שהיה 2C 4T למעבד Z670 (הכי חדש) שהוא 1C 2T והמעבד הכי חדש שהוא 2C זה האטום N570 שהוא 2C 4T , למה לא ממשיכים במעבדי 2C 4T ? אני גם שם לב למעבד החדש של AMD E-350 שדיי נותן תוצאות טובות... מה לבחור?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by r0ckY,

שלום, האם מישהו יכול לאמת סופית שאכן מעבד ATOM Z530 הם יותר גרועים ממעבדי280 ATOM N האם מישהו יכול לאמת את זה? תודה, כי אני רוצה לקנות נטבוק ולא יודע בידיוק איזה. התקציב שלי עד 2K

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by imoskovich,

האם מחוייב מן המציאות שכל מחשב נייד שנושא מעבד CENTRINO יהיה בעל חיבור אלחוטי מובנה לאינטרנט (WI FI) או שזה יחידה נפרדת מהמעבד?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  6. Started by demultiplexer,

מה לדעתכם המעבד בעל עלות תועלת הטוב כיום ? הכוונה לכמות זכרון מטמון ומהירות שעון מול מחיר. נציעו לי LG R400 אבל יש לו 1 מגה מטמון סה"כ ומהירות BUS 533 - לכן המחיר נמוך מאוד. השאלה כמה זה משמעותי ואם עדיף להשקיע 1000 שקל יותר לפחות בשביל הבדל בביצועים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב, דבר ראשון תתחדשו על הפורם מהלך מבורך! קראתי שבקרוב אמורים להכנס מעבדים כפולי ליבה חדשים לשוק ואם כך תתרחש נפילת מחירים למעבדים הקיימים. בגלל בילבול קטן שנוצר לי עם מעבדים למחשבים נייחים אינני זוכר מתי אמורה להתרחש ההשקה ו"נפילת המחירים". אם מישהו יודע על מאמרים (חוץ מ"עידן ה-Centrino") למה שהולך להתרחש בעתיד הקרוב אשמח לקישורים למאמרים אלו (גם באנגלית הולך). בגדול ברצוני לעבוד ממחשב נייח לנייד לפינוי מקום ובגלל שאינני משחק עוד במשחקים זוללי משאבים וגרפיקה. תודה מראש L.A

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by or7755,

שאלה למה אינטל מייצרת דור חדש של מעבדים חלשים רק כדי לחסוך בחשמל וביותר שעות בטריה. למה שאני ארצה מחשב שעובד 6 שעות אבל לא זז? ומה ההבדל מהמעבדים הקודמים עם סיומת U?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הנה, סוף סוף מסמך רשמי עם כל המידע ( אבל ממש הכל ) לגבי הדור החדש של מעבדי רייזן מבית AMD. שורה תחתונה - יש שיפור, אבל ה - 8700K עדיין בטופ. https://www.gadgety.co.il/198884/ryzen-2000-leaked/ תהנו.

10. Started by Br33z3R,

שלום, רציתי לדעת מתי בערך אמורים להגיע מעבדי Sandy Bridge של אינטל? ואם למישהו יש הערכה על השפעת המחירים של המפרטים הקיימים? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by agishron,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בארה"ב. באתר של DELL הן נותנים לבנות את המחשב חלק חלק... יש שני דגמים של XPS 1330 אחד שמגיע עם מעבדי T, ומערכת הפעלה ויסטה בלבד ודגם שני שמגיע עם מעבדי P ומערכת הפעלה ויסטה, אך עם UPGRADE חינם לחלונות 7 אשמח לשמוע את תגובתכם

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by el@d,

אני מעוניין לקנות נייד בעתיד הקרוב והמליצו לי לחכות עד לשילוב המעבדים החדשים, האם יש תאריך ידוע להכנסת המעבדים החדשים לניידים שקיימים כבר בשוק? הרי המעבדים כבר נמכרים בשוק... תודה

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by idanori,

האם שווה להשקיע כיום במעבדים החדשים של אינטל (סדרה T7yyy)? ההבדלים הם בערך 1000 שקל בין מחשב עם מעבד חדש לבין המעבדים הישנים יותר כמו T5yyy ו T2yyy האם זה נכון שהויסטה תעבוד יותר טוב על המחשב עם המעבד החזק בגלל שיש לו 64 סיביות ולא 32? ובקיצור אני רוצה לקנות את המחשב הזה:(lg r405 יש קישור) ואני לא יודע אם זה שווה את ההשקעה כי אני מביא את הדל 6400 עם מעבד T2450 ב1000 שקל פחות http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Laptop_And_Accessories&AuctionId=5636142 אשמח לתגובות ועזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by Boomer,

אהלן האם יורגש הבדל כלשהו בין המעבדים האלו לניידים (Core i3/i5 Sandy Bridge)? רוב השימוש הוא בסיסי, ושם מן הסתם אני לא ארגיש שום הבדל, אבל בפעולות קצת כבדות יותר שאני עשוי לבצע מדי פעם (עריכת וידאו למשל) האם יהיה הבדל משמעותי ששווה את ההשקעה? תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by rnana2,

אני לא בקיאה במחשבים- האם אתם או אחד ממכרכם יכול לתת תשובה לשאלה הבאה: השאלה שלי היא איזה מעבד חזק יותר -זה של מחשבי טושיבה SATLLITE T110 /T130 מעבד Intel® Pentium‎®‎ SU2700 | מהירות שעון : 1.30 GHz | אפיק קדמי : 800 MHz | מטמון ברמה שנייה : 2 MB סוג : מעבד Intel® Pentium‎®‎ SU4100 מהירות שעון : 1.30 GHz אפיק קדמי : 800 MHz מטמון ברמה שנייה : 2 MB או ליבה כפולה T2300 1.666 GHZ

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by anox,

היי, הייתי מעוניין לשאול מה יותר עדיף: מעבד בעל 4 ליבות, מסדרה ישנה יחסית, נגיד core 2 Quad (לדוגמה Q8200 או Q8400) לעומת מעבד דו-ליבתי, מהסדרה החדשה יותר, i5, נגיד (באותה רמת מחיר), i5 750. כמו-כן, שמתי לב שבסקשן המפרטים המומלצים, מעבדי AMD שולטים בתדירות הופעתם - אני מניח שבעיקר עקב שיקולי מחיר. האם מעבדים אלו אינם נופלים ברמתם מאלו של INTEL, בשום פרמטר? (חום, ביצועים, OC, אורך חיים, טכנולוגיית Hyper-Threading שלמיטב ידיעתי אינה קיימת בAMD) או בקיצור, האם באמת שווה ללכת על AMD לעומת אינטל??? האם אינטל זה רק מותג? אם כן- אודה להמלצת דגם שיתאים לדרישות המצ"ב, ברמת מחיר דומה/זהה. עיקר השימושים יהיו לתכנות, וכן המחשב ישמש לצפייה בסרטים (1080p). כמו-כן, ייתכן והמערכת תשמש גם…

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by chenrp,

לא אכפת לי מבחינת ביצועים כל כך, השאלה היא צריכת חשמל. קראתי בסטיקי שה 5800 הוא למעשה כמו 7250 רק ללא תמיכה בוירטואליזציה. השאלה כמה W הוא לוקח... ראיתי שכתוב שם 35W לסידרה 5XXX ו7XXX כך שבטוח שה 5800 לוקח שמקסימום 35W. הבנתי שה T3400 מבוסס על אותה ליבה של ה T5800 רק עם 1MB זיכרון CACHE במקום 2 וש כל המעבדים תומכים ב-Speedstep לחיסכון בחשמל. עכשיו נשאלת השאלה כמה לוקח הT3400??? תודה לעונים. עריכה: עכשיו מצאתי באתר של INTEL שיש להם אותה צריכה של 35W.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by mr.Man,

שלום רב!-----------ברצוני לקנות מחשב נייד מסוג דל והתלבטותי היא בין שני סוגי מעבדים :1) Intel Core i5-3317U Dual-Core processor 1.70GHz, 3MB Cache באתר הזה -http://www.walmart.com/ip/Dell-Moon-Silver-14-Insp...2) 2.5GHz Intel Core i5-2450M Dual-Core באתר הזה -http://www.bhphotovideo.com/c/product/841408-REG/D...ההבדל בניהם הוא 80 $ והאופציה הראשונה כוללת כונן ssd 32 gb מה שאין במחשב השניאשמח לדעת גם מה ההבדל בניהם תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by avi-noams,

מעבד - T6570 או T5670 - מה יותר טוב מהירות שעון - 2.1 או 1.8- מה יותר טוב מהירות זכרון - 800Mhz DDR2 6400 או 667MHz DDR2 5300 מה יותר טוב אלו ההבדלים בין שני דגמי מחשב של LENOVO שאני צריכה לבחור בינהם. אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by romi,

אני לפני קניית נייד חדש. האם נכונה השמועה לפיה עומדת לצאת סדרה חדשה של מעבדים לניידים? חשבתי לרכוש את הדל שבקישור., ולהתקין עליו חלונות XP. במקרה כזה יספיקו לי ה - 512 GB זיכרון? ושאלה אחרונה: האם כדאי לשדרג ( בתוספת של 300 שח ) את הדיסק הקשיח למהירות 7200? האם ארגיש בהבדל? השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט , אופיס. בעיקרון שימושים משרדיים אך גם סרטים ומוסיקה מידי פעם. http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-2G-120.htm

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by max2,

אני רוצה לבנות מחשב עם שני מעבדים עם כרטיס מסך ממוצע (לא יותר מידי, אולי MATROX לשני מסכים) חושב יותר לכיוון ה AMD עם הלוח אם של ג'יגביט אבל כיוונים אחרים יתקבלו בברכה. יש לכם המלצות (עם מחירים)?

• 41 תגובות
    • 8.3k צפיות
  22. Started by max2,

בגלל שהנושא הקודם ננעל ולא הספקתי להגיב אני פותח ת'רד חדש. המכונה מיועדת להריץ יותר ממכונה אחת בו זמנית דרך VM. (אני עומד לגלות את לינוקס....). ע"פ משידוע לי וינדוס 2000 ולינוקס יודעים לנצל טוב את שני המעבדים לכן לא ממש חשוב מה רץ עליהם (אושאני טועה?), וחוץ מזה קויק למשל אמור לתמוך בשני מעבדים (נרא לי). אני מחפש יציבות של מערכת ולא רוצה לעשות לו אובר קלוק.... אני עדיין חושב על הקירור, לא אמור לבוא קירור מסוים עם המעבדים שאמור להספיק להם? כרטיסי דואל הד נמכרים בארץ? (כמה הם עולים בערך?) בקשר למארז, אני לא ממש צריך מארז יקר. אני חושב יותר לכיוון של לקחת מארז טור ישן ולעשות לו מודינג (ספק אני אקנה בנפרד).... אני לא צריך שני הרדיסקים של 120 ג'יגה. שנים של 40 זה כבר יהיה יותר…

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by BlackTalon,

מישהו יכול להסביר לי את ההיררכיה של המעבדים ללאפטופים? (מה הסדרה האחרונה, מה היא כוללת, מתי יצאה בערך ומי בא לפניה?) בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by neogod,

האם למטרת לימודי הנדסה ניתן לסתפק במחשב עם מעבד כסגנון של T4500/T4400/T6600 או שעדיף כבר ללכת על I3 ? ושווה את התוספת מחיר של 500-1000 שקל ? כמו כן המחשב יהיה המחשב העיקרי בזמן הלימודים.

25. Started by karelson,

שלום אני רוצה לשאול בקשר למעבדים של מחשבים ניידים, אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל יש שלוש מעבדים כיום בשוק: INTEL CORE DUO או CORE 2 DUO ומעבד של AMD TL50 X2. ישנם הבדלים במחירים כמובן ואני לא יודע מה יותר טוב או מה מומלץ. אני צריך את המחשב לעבודה משרדית ולימודים בעיקר , הרבה גלישה ועבודה אם אופיס ומידי פעם לעבודה אם גרפיקה או סתם תוכנה אחרת. אני גם רוצה להריץ מידי פעם משחקים לא חזקים ולא על הגדרות הכי גבוהות...... תוכלו לעזור לי ,בבקשה, בנושא המעבדים. בברכה,

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.