ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
חשבתי ללכת על ה9800GTX אבל אז ראיתי שיש לו רק 512 מגה זיכרון אז חשבתי ללכת על ה8800GTX עם ה700 מגה אבל אז קראתי שATI מוציאים כרטיסי מסך עם 2 מעבדים ואחרי זה בכלל שמעתי שהולך לצאת דיירקט איקס 11 אז חשבתי לחכות בקיצור אני מבולבל, לחכות או לקנות? אם לקנות אז מה הכי כדאי לי באזור של ה2500 שקל אני מחפש כרטיס שיריץ לי משחקים כמו CRYSIS וFAR CRY2 ואת GTA4 בצורה חלקה. בינתיים אני עם ה7800GTX של Evga
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מכיוון שהידע שלי במחשבים ניידים חלש אני צריך את עזרתכם במפרט למחשב נייד שהחשוב שהמסך יהיה 17' 3 ג'יגה זכרון כרטיס מסך איכותי (משהו מעל הממוצע אבל לא צריך צריך להיות בטופ של הטופ) כרטיס קול טוב 250 ג'יגה מעבד איכותי (אם אפשר לכתוב מחירים של כמה מעבדים זה יהיה מצויין) עם תקציב מקסימאלי של 6000 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרה בנושא - ראשית - נעמוד בחוקים: * מטרות המחשב? מתכנת בבית... כלומר - יכולת להריץ 3 חלונות של Visual Studio ועוד כמה של Eclipse + הרבה (20+) טאבים של דפדפן, כמה מצגות כמה מסמכים - ורצוי בקלות... * גודל המסך? - גדול. זה מחשב עיקרי, שמתנייד בעיקר בין הסלון לחדר. הכיוון הוא 17 עם מקלדת מלאה. * משקל רצוי? - ר' סעיף קודם. אין אילוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - כמה שיותר יותר טוב. בהגדרה מסך 17 כנראה לא יחזיק ימים... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - חיבור לטלויזיה, אז או DVI וחיבור סאונד טוב (אופטי) או HDMI. כנראה ש HDMI... * בלוטות? - אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 זה מינימלי. 640 זה הציפיה. 75…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי במינימום תקציב האפשרי אבל שיוכל להריץ BF4 על הגדרות מקסימליות עם FPS נוח המסך שלי הוא ברזולוציה של 1680x1050 המפרט שלי כיום הוא: I5 760 OC - 3.5GHz 4g ram ddr3 לוח - Gigabyte GA-P55A-UD3 כרטיס מסך GTX 285 ספק כח חזק 750W של Crosair קשיח רגיל לא SSD. עם המפרט הזה אני משחק לדוגמא BF4 על הגדרות הכי נמוכות ועדיין הFPS נמוך יחסית. אני מחפש שדרוג לגיימינג במינימיום תקציב אבל שBF4 ירוץ על מקסימיום הגדרות. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים משרדיים, צריבות פה ושם , אינטרנט ווידאו בתקציב גג של 4000 שח. לא משנה לי אם זה אינטל או אמד .לא מעוניין בהמהרה.
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב נייח שישמש בעיקר לגיימינג בסיסי (פורטנייט) ועריכת מצגות ווידאו חובבנית. בתודה מראש, שלומי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K,ניתן לחרוג בקצת מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בסיסי דוגמת פורטנייט, מיינקרפט. תוכנות גרפיקה ועריכת מצגות ווידאו: Photopia, Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (מתלבט בין 24 ל- 27) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי רוצה ליבדוק באתר של חברה HP אם ניגמר לי אחריות על מחשב נייד.איך מגיעים לאתר ליבדוק דגם מחשב נייד ולדעת אם ניגמר אחריות מחשב נייד. תנו לי בבקשה כתובת האתר ישירות לחברה HP.ואיפה לוחצים בדיקה אחריות מחשב נייד באתר HP? אני לא יודע איפה זה נימצא באתר. ואיך אני בודק במחשב נייד דגם שלי להכניס פרטים לאתר חברה HP.ולקבל מידע על אחריות תוקף שלי? מיקי
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיקרון החבר שלי צריך מפרט חזק למשחקים . !לא צריך הארדיסק! בהתחלה חשבתי ללכת על הלוחות מבוססים X38 כי זה נראה לי יותר משתלם ובנוגע לכרטיס מסך שמעתי שהולך לצאת כרטיס של ATI 3870X2 במחיר יחסית נמוך אז אולי כדאי לחכות שהוא יצא בהנחה שיש לו מסך 22" WIDE (רחב). מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר חודשים ביקשתי המלצה למפרט מחשב לאחי ולא יצא לו לקנות עדיין, המפרט שהוא אז היה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 550W 80+ VP…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד ,בתקציב של עד 3000 , חשוב לי שהוא יהיה בגודל 13אינץ' אני צריך מעבד חזק ,שיעמוד בעומס עבודה גדול. שיהיו לו את כל החיבורים הרלווונטים להיום.. זהו , אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! עד לפני כמה זמן תכננתי לקנות מפרט למחשב מבוסס מעבד AMD ללא OC, אך לאחר שראיתי את ירידת המחירים של Intel חשבתי שאולי יהיה לי יותר משתלם לקנות מפרט למחשב מבוסס מעבד Intel ולעשות OC קטן דרך מדריכים מהאינטרנט (אני ממש לא מבין בזה וזאת תהיה פעם ראשונה שלי אם אני יעשה). השימושים למחשב הם בעיקר למשחקים כבדים ולסרטים (כולל לווין). אני לא צריך מסך, צורב או שום ציוד הקפי אחר. אלה המפרטים שחשבתי עליהם: AMD - מעבד: Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 BOX מחיר: ¤582 לוח אם: ASUS - M2N-E מחיר: ¤504 כרטיס מסך: EVGA - GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 PCI Express x16 מחיר: ¤1600 $389 (אח שלי קונה לי ליומולדת) דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500K…
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, אשמח להערות על המפרט המצורף. גג התקציב נמצא בכותרת (העדפה למציאת מפרט מקביל בסכום נמוך יותר מאשר סתם לנצל את מלוא התקציב). מכיוון שאני לא מתכוונן לפצל קניות בין חנויות אשמח אם ההצעות לשינוי יהיו מ Sky . במידה וההצעה היא מחנות אחרת אשמח למפרט חלופי שלם מהחנות הנ"ל. אין דרישות מיוחדות כגון שקט, חיבורי Esata או FW ואין צורך בתמיכה ב Raid או CF . הרזולוציה שאני משתמש היא 1680X1050 . מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1447 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤513 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤427 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD753LJ …
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איזה משני המפרטים המצורפים חזק/טוב יותר? תודה לעונים. נ.ב. באותו תקציב (2000 ש"ח) הצלחתי לדחוס מאיץ גרפי למפרט של AMD, ןהמפרט של אינטל בא עם כרטיס מובנה. ובכל זאת מה עדיף לעבודה משרדית ותיכנות בעיקר? (לא מתוכננים משחקים ולא מתוכנן OC).[br]פורסם בתאריך: 3.05.2007 בשעה 09:43:01 אני אמקד קצת את השאלה: האם עדיף ללכת על INTEL E4300 עם מפרט כללי סטנדרטי. או על AMD 4600 DUAL CORE עם מפרט כללי חזק יותר?תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
צריך את דעתכם על מפרט בתקציב 3875 ש"ח לא כולל ציוד היקפי.. מטרת המחשב:הורדות כבדות באימיול וגיימינג(crysis,gta iv,) מעבד - Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E לוח אם- 2GB x3 Kingston Value זכרונות- HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיס מסך- C-Media 5.1 (PCI) כרטיס קול- 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II דיסק קשיח- CM 690 Black (No PSU מארז- MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan ספק כח- סה"כ-3875 ש"ח תודה מראש! *בנוסף קונה מתקציב אחר מסך 22"..
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, The Witcher 3, Star Wars: Battlefront, Fallout 4, Assassin's Creed: Syndicate -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1392 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ₪551 מארז: THERMALTAKE SOPRANO VX 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪230 ספק כוח: Enermax NoiseTaker 420W כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ₪675 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ₪314 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪1270 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ₪142 מקלדת: LOGITECH Cordless Desktop LX710 Laser כמות: 1 - מחיר: ₪507 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדי…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בשביל חבר... הוא לא גיימר אבל פעיל משחקים פה ושם ואינטרנט הגג הוא 4000 ש"ח הוא צריך גם מסך LCD ללא ציוד היקפי נוסף חשוב שיהיה 2 GB של ראם אין כוונה לאוברקלוק אני חושב שעדיף שיהיה מבוסס AMD לא? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אשמח להעזר בנוגע למחשב הבא. תשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2.3K (אפשר לחרוג מעט בשביל שינוי משמעותי) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, מטלב (שימוש בינוני) וקצת סרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. דרוש מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 - שקט חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אין צורך בOC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצ…
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
רב שלום אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג לפרצוף. למען האמת אין לי שום ניסיון בזה וזה המחשב הראשון שאני מרכיב. רציתי לקבל קצת עצות לגבי דברים שאולי לא לקחתי בחשבון כשבחרתי את החלקים, או שיקולים חשובים שלא עשיתי ובעקבות זאת לא אנצל את מלוא ה"חוזק" של המחשב.. זה המפרט שבניתי עד כה: לוח אם: MSI Z170A GAMING M5 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 Gaming זיכרונות: HyperX 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz CL12 מעבד: Intel Core i5 6600 Tray - האם עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות את ה6600K? אני לא מתכנן OC אבל הוא 3.5GHz והרגיל 3.3GHz. קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 דיסק אס-אס-די: Samsung MZ75E250 250GB כרטיס רשת: Edim…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח במידה ומצדיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם ללימודים, עבודה עם office, תכני HD , משחקים קלים לדוגמא: minecraft. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft ובהמשך משחקים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין אולי לקנות את הלפטופ הנ"ל לצרכי עבודה באופיס צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. הייתי רוצה לשמוע את עצתכם לגבי הלפטופ הנ"ל. הלפטופ הוא בגבולות התקציב שלי כך שזה נראה לי טוב. איך הביצועים שלו לעומת הצרכים שלי? האם יש לפטופ אחר באותה קבוצה עם אותם נתונים שיכול להתאים לי? תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך רק את המארז ומה שבתוכו. לא מתוכנן OC. מסך כרגע 19 ומתוכנן 22 בשנה הקרובה. אשמח לקבל הצעות מ-KSP בגלל שהחנות קרובה אלי ויש לי ניסיון איתם, אבל זה לא חובה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000₪ מה שימושי המחשב: עריכה גרפית, עבודה משרדית האם יש צורך בציוד הקפי : מקלדת, עכבר, רמקולים פשוטים ומסך 22 אינץ' האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס (לא לקנות) והרכבת מחשב. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור הדרום תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ LENOVO T400, ויש לו מטען של 20 וולט שיכול לספק 4.5 אמפר (כך כתוב על מטען). האם ניתן להשתמש במטען שנותן 20 וולט ורק 3.5 אמפר, או שזה יגרום נזק?
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-