ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את המחשב בחנות באג
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הוא בעיקר למשחקים, דרוש כרטיס מסך טוב ודי הרבה זיכרון. לא צריך ציוד היקפי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב HTPC לסלון סביב 2000שח, עדיף לא לחרוג. חשוב לי השקט שכן המחשב יושב בסלון. אין צורך במארז HTPC, ניתן לקחת אחד רגיל, אלא אם יש משהו קטן בסגנון NUC. לא מתוכנן OC. המחשב יחובר לטלויזיה 50'. אין צורך בכרטיס רשת אלחוטי. לאחרונה התעניינתי ב-Intel NUC/Gigabyte Brix שעולה סביב ה600$ ורציתי לשמוע את דעתכם, מה אתם חושבים על המוצרים? מעבר לזה, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים, השידרוג צריך לכולל מעבד, לוח אם וקירור למעבד. המחשב ישמש לעבודה משרדית + עריכת תמונות בסיסית ביותר. ברשותי כרגע מארז Antec Sonata III, דיסק SSD וכונן קשיח 7200. התקציב לזה הוא 1000 שח, שוב עדיף לא לחרוג. מחכה לעצת המומחים.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה את הנייד ללימודים -אופיס, אינטרנט וmultitasking חשוב לי שיהיה לו core 2 duel. מעבר לזה אין לי דרישות מיוחדות. בתודה מראש, רייצ'ל
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היי, התראד האחרון שפתחתי בפורום הזה כבר לא רלוונטי כי סבא שלי לא רוצה לקנות מאייבורי בעקבות מה שהוא שמע (סיפרתי לו כמה סיפורים..) עליהם ( ). אז אני יחזור על השימושיים והכל: אופיס, אינטרנט, סרטים זמן סוללה יחסית גדול משקל: פחות מ-3 ק"ג לא להביא מחשבים מאייבורי. עדיף שזאת תיהיה חנות עם סניף בירושלים אבל אם אין אז כמה שיותר קרוב לירושלים. עריכה: ראיתי את שני המחשבים האלו, תגידו לי מה עדיף... 1) http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm 2) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot דגם: Gigabyte W566U-DC17M+ זה דיי דחוף, תודה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודת תלת מימד ומגיע מארה"ב. הנה הלנובו: http://laptoping.com/lenovo-thinkpad-w500.html מגיע עם כרטיס מסך שך ATI שהאמת אין לי נסיון איתם אבל הנה REVIEW מעניין: http://www.3dprofessor.org/Reviews%20Folder%20Pages/V5700/V5700P1.htm וזה הDELL: http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/workstation_precision_m4400?c=us&cs=04&l=en&s=bsd מגיע עם FX770 של NVIDIA. העדפות\הארות\הערות יתקבלו בברכה. אגב, מישהו יודע לשים את ההבדלים בין שני הכרטיסי מסך?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד של DELL לעבודה עם WORD, EXCEL וPOWERPOINT. לגלישה חלקה באינטרנט, לשמיעת מוזיקה באיכות טובה, ללפחות שני דפדפנים עם יותר מעשרים עמודים פתוחים בכל אחד, לעריכת וידאו או אודיו נדירה ובכלל לעבודה חלקה. אני מצפה לפחות 5 שנים עבודה של מחשב עם לפחות 4GB זיכרון אבל עם אפשרות הרכבה עד 8GB. עם HP שלי שהוא 1.83GHZ הייתי 5 שנים דרך אגב. הנה אופציות: KSP אופציה 1 אופציה 2 אופציה 3 אופציה 4 אופציה 5 NayadNayad אופציה 1 אופציה 2 אופציה 3 אופציה 4 תודה לכל אחד שיעזור!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הדגם היה קיים רק בא.ד.ס. ועכשיו גם שם אי אפשר לראות את המחיר, אלא צריך להתקשר. למה זאת החנות היחידה שמוכרת אותו? זה אמור להיות דגם דיי מבוקש, לא?
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר למשחקי מחשב (Battlefiled 5, COD MW, Overwatch) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף form factor קטן יחסית אך לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב למטרות גיימיינג. העלויות צריכות להיות עד 800 ש"ח בכרטיס המסך חייבות להיות 2 יציאות DVI והוא צריך להתאים לגודל המארז (מן הסתם) מצורף מפרט המחשב הנוכחי: מעבד - E5200 Intel pentium dual core לוח אם - asus p5kpl-cm כונן קשיח - Seagate st3320613as 3.5" 320GB sata2 16 MB זיכרון - g.skill ddr2 2048MB 800mhz cl 5-5-5-15 nt כרטיס גרפי - connect 3d ati radeon hd4850 512 mb ddr3 pcie מארז - hec 6k31 ספק כח - seasonic ss-400et 400W קרור מעבד - coolermaster hyper tx2 תודה
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב ללא ציוד הקפי שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וכו' אצל משתמש כבד... אחד שלא אוהב לחכות יותר מידי מהדאבל קליק עד לביצוע. אין צורך בכרטיס גרפי חזק-הוא לא משחק. חשוב שהכל ירוץ חלק גם אם זה בא על חשבון המחיר... לכן אם אפשר גם מפרט נוסף שיכלול כונן פלאש למערכת ההפעלה (ואז נעלה את התקציב לאזור ה-2500-2800). בתודה, ברק.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי חברים, אני מאוד אשמח לעזרה שלכם מכיוון שאני לא מבין הרבה בעולם המחשבים. אני מחפש לבנות מחשב שיעזור לי לDAY TRADING שאני עובד בו כבר כבר חודשים מהבית. בנוסף בסופ"ש פה ושם אני ארצה לשחק משחקי יריות כמו ה BF V או הCALL OF DUTY . אני לא מחפש הכי גיימינג שיש . זה יותר לעבודה במסחר יומי. רציתי לקנות לפטופ חזק שלMSI או משהו. אבל יש לי כבר נייד Microsoft Surface Laptop 2 עם 8GB RAM.. I5אבל אני שם לב שהוא מתחמם הרבה שאני עובד. לעומת שאני רק משתמש בו לרשום דברים בWORD או דברים של OFFICE או אתרים.. אני על המחשב הרבה שעות ביום בין אם זה למחקר או למסחר . אבל חושב שאם יהיה לי מחשב נייח חזק . זה יגרום למחשב SURFACE להשאר לתקופה יותר ארוכה. הייתי מעדיף נייד כי אני טס (לא בתקו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב ל מישחקיםעד 3000 שח. תעזרו בבכשה יש לי מסח 20 ינצ' תודה על ה עזרה. (סליחה על ה שגיות כתיב אני אולה חדש)
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם אני מתכנן לקנות בשבוע-שבועיים הקרובים מחשב נייח חדש שישמש בעיקר לתכנות, וגם גיימינג קל מדי פעם (מסתכם ב-CSGO). התקציב הוא עד 11K, כולל המסך. לגבי המסך חשוב לי שיהיה איכותי, בהירות 350, אזור ה-27" עם 2K בלפחות 144Hz... אני חושב שהמסך שהמליצו לי שם בא אחלה בתקציב. מה דעתכם על המפרט שהרכיבו לי ב-TMS? https://www.tms.co.il/120234 מעבדים AMD Ryzen 9 3900X AM4 Tray 1 ₪ 1944 קירור למעבדים NZXT Kraken Water Cooler X73 1 ₪ 778 לוחות אם Gigabyte X570 AORUS ELITE 1 ₪ 1025 מארזים be quiet! Case PURE BASE 500DX Black 1 ₪ 424 ספקי כוח Gigabyte PSU AORUS 850W PFC Gold 80+ Mod…
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קניתי 32 אינץ lg ld460 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ויינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה זה OC? שאלתי את זב פה כבר כמה פעמים אבל עדיין לא ענו לי.....
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לחבר שמתעסק בגרפיקה כמו פוטושופ וכו' מחשב עד 5000 ש"ח עדיף אם אפשר לחברת טושיבה אבל לא בהכרח תודה רבה רבה מראש לעוזרים עריכה= מה אתם אומרים על זה Toshiba Satellite A500-1DN ומה זה הכרטיס מסך הזה Nvidia GeForce GT 230M, 1024MB DDR3 תמיכה ב-TurboCache הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
היי, רציתי להתייעץ איתכם, באיזה מחיר ניתן למכור את Dell Inspirion 1520 הבא: Dual core T7250 2 GB RAM 120GB Hard Disc שימש אותי היטב בתקופת הלימודים, ממש קשר רגשי... אבל הגיע הזמן להפרד תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם. בגדול, אני מחפש מחשב נייד לאשתי, שהיא סטודנטית ומרצה. מבחינת חומרה אין דרישות גבוהות במיוחד. הדרישות מהמחשב הן: 1. עמיד ואמין. אחריות ארוכה. ישמש ל 3-5 השנים הקרובות. 2. קל. 13" זה אחלה 3. חיי סוללה ארוכים -בונוס. חובה: חיבור HDMI סטנדרטי (או חיבור נפוץ באותה המידה). נפח דיסק 256 לפחות, נפח זכרון 8GB לפחות. התקציב בשאיפה 2000-3000. אם יש צורך לחרוג, נחרוג. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000, אפשר לחרוג ב 1000 ש"ח (אבל באמת רצוי שלא). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס והקרנת מצגות …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE - 1010 ש"ח AMD MSI K8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultra) - 790 ש"ח DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 - שני סטיקים - 660 ש"ח GIGABYTE 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E - 2300 ש"ח WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB - 465 ש"ח HEC Compucase CI-69U6 400W - 460 ש"ח FLOPPY 1.44 Teac/SONY 1.44 - 45 ש"ח (Black) סה"כ 5720! איך המפרט? חשוב מאד שאם אתם מציעים להחליף משהו שיהיה רק מהחנות KSP! יום טוב. נ"ב אל תחרגו חרגתי כבר מהמחיר ההתחלתי של 5200 ש"ח.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט מבוסס AMD, כרטיס מסך HDMI מובנה בלוח אם, כל התוספות האחרות (מסך, צורב, וכאלה ) יש לי כבר: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤401 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤407 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤358 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤359 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤384 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro ¤118 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ 2106 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
דרוש מפרט (לא בשבילי) עד 2500 שקל בעיקר לוח,מעבד,כרטיס מסך, מארז בעיקר לא מדובר במשחקים פעולה וכאלה אלא משחקי מרוץ וכאלה
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אוקי קודם כל מצטער על זה שפתחתי עוד אשכול זה פשוט כי הצרכים השתנו והתקציב גם כן... בכל מקרה להלן הבקשות: תקציב כל העסקה: עד 5000 ש"ח שימוש המחשב: לרוב יהיה לגלישה, גם כן לגיימינג, בנוסף תיהיה טלויזיה בחדר וארצה לחבר אותה למחשב ולפצות דרכה בסרטים באיכות גבוהה. ציוד הקיפי: מסך (עדיף 23 אינצ'), מקלדת, ועכבר חשוב שמחשב יהיה שקט מאד, משהוא כמו 9/10 לא מתוכנן OC יש צורך בהרכבה בחנות. כמו כן חנויות מועדפות הם חנויות הקרובות לרמת אביב או כל חנות אחרת אמינה שיחסית גם כן קרובה וזהו בערך.... אהה בנוסף אשמח לדעת מה ההבדל בין מעבדי AMD ולבין אינטל... תודה רבה לכל העוזרים!!!!
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב! מבקש המלצה למפרט מחשב לסטודנט בסכום של עד 3300 כולל מסך 19ומעלה שיהיה טוב לקריאת טקסטים בעיקר. ומבוסס core2due. שימושי המחשב: אינטרנט בעיקר, אופיס, סרטים, מוזיקה ואימיול תודה רבה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של עד 3000 שקל עם עדיפות רבה לחנויות בצפון אם תוכלו תודה רבה רבה מראש! עריכה: אין צורך בציוד היקפי.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-