עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by samiking,

בוקר טוב! אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לתכנות שהחלק הכבד בו הוא הAsp.net בVisual Studio מי שמכיר. (מי שלא מכיר, התוכנה לא דורשת משאבים מטורפים כמו לעיצוב גרפי לדוגמא). 1. מה התקציב? 5000-6000 2. מטרות המחשב? תכנות 3. גודל המסך? 15.2 לפחות 4. משקל רצוי?לא משנה. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות בערך 6. יציאות מיוחדות? לא 7. בלוטות? לא 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 9. צורב? כן, DVD 10. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 11. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? חברה מובילה. הנה שני המחשבים שאני רוצה לקנות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2470&CatCode=315 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=7161

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  2. שלום לכולם, אני צריך לבנות מפרט למחשב, בתקציב של עד 2500 ש"ח, שייתמודד טוב עם תוכנות עריכה גרפית כמו פוטושופ ואילוסטריטור, וגם ידעו להריץ SOLIDWORKS ותוכנות עריכת תלת מיד אחרת. . מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? עריכה גרפית תלת מימדית- בלבד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבת מחשב 9. האם חשוב שקט? לא. 10. האם מתוכנן OC? לא למה עצלן? סתם חוזר הבייתה מאוחר... תודה גיא

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by ram4000,

שלום לכם. קיבלתי אתמול מפרט אבל אני לא יודע אם הוא מפרט אמין ושווה כי המחשב עולה 4,699 יחסית זול אבל בקשר למפרט הייתי רוצה שתעזרו לי התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח המפרט הוא כזה: מחשב נייד Intel Core 2 Duo T5500 1024MB 80GB DVDRW IBM מעבד סוג: Intel Core 2 Duo מהירות המעבד: 1.66GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T5500 BUS SPEED: 667 MHz מסך גודל המסך: 15 אינץ רזולוציה: 1024x768 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 PCI-Express זכרון נפח: 1024MB מהירות: 667MHz סוג זכרון: DDR2 אפשרות להרחבה עד: 4096MB כוננים כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 80GB חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: Intel High Definition Audio 24bit …

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by AMITOC,

שלום,סוף כל סוף אני קונה מפרט חדשואני צריך לעזרה קלה... המפרט שאקנה לא צריך לכלול את הרכיבים הבאים: צורב\DVD רמקולים,מקלדת,עכבר,מסך וכרטיס מסך. דרישות מן המפרט: יכולת אוברקלוקינג קלות בבאס נמוך(מכפלה). זיכרון רב בין 768 ל1 גיגה (דבר המחייב PC2700 במסגרת התקציב) זהו! תוספות: כרטיס המסך שיצורף הוא TI4600 שכבר נמצא בבית. ויש גם AX7 בבית אז גם לא צריך גוף קרור (מאורר כן צריך) הכרטיס ישמש לעבודה בתוכנות עריכה וגרפיקה כבדות לכן עליו להיות יציב במיוחד. תודה רבה ידידי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, מדובר על מפרט למשרד ללא ציוד היקפי כלשהו וללא צורב. מיועד לאינטרנט אופיס וכל מה שמשמש לעבודה משרדית רגילה. האם המפרט הנ"ל בסדר? הוא מבוסס על המומלצים, חוץ מהמארז+ספק. תודה מראש, גל המפרט: AMD Athlon 2 X2 240 2.8Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1104 Gigabyte MA74GM-S2H AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪293 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=228 Kingston 1GB DDR2 800Mhz, יחידות 1 ₪134 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=294 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN, יחידות 1 ₪242 http://www.rsm.co.il/prod…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  6. שלום, אני מחפש להרכיב מחשב לעבודה משרדית. שאלתי כבר בעבר, ואני "התכנסתי" למפרט המומלץ באתר, אך יש לי לגביו שאלות. ברור לי שייתכן ואיני שואל בפורום הנכון, אולם העדפתי לרכז את כל השאלות תחת אותו ת`רד ומאחר והשאלה נוגעת למפרט שלם פורום זה נראה לי המתאים ביותר. סליחה אם טעיתי. השאלות שלי הן לגבי המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/64 1) אם אני מעוניין במחשב שקט, באיזה שידרוגים עלי להשקיע? האם כדאי לי למשל בתוספת של כמאה ש"ח לשדרג לקירור THERMALTAKE SONIC TOWER: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0071/cl-p0071.asp האם כדאי לבקש מאווררים שקטים? (ואם כן, אשמח להמלצות על דגמים מסויימים). אני מוכן להשקיע עד כ 200 ש"ח בנושא (מעבר למפרט). 2) מדוע הזיכרון …

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  7. לפני שנה לא היה לי כסף וקניתי את הדבר הכי זול שמצאתי. השבוע נשרף לי המעבד (סלרון, אבל לא באשמתו, פשוט הורדתי את המאוורר וצלעות הקירור). יש לי כבר הארדיסקים וצורבים ופלופי וכרטיס רשת. מה שאין זה כרטיס מסך וקול (היו און-בורד), וכמובן מעבד + לוח אם + זכרונות. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח. אני משתמש במחשב בשביל הרבה גלישה ועבודה משרדית בו זמנית (הרבה חלונות פתוחים וכו'). הורדות וגם צפיה בסרטים. וגם תיכנות. חשוב שבסרט התמונה לא תקפוץ למשל. הסאונד פחות מעניין, כי אין לי רמקולים טובים גם ככה, ומוסיקה אני שומע במקום אחר. אמנם עכשיו הסאונד לא מעניין, אבל אני רוצה לוח אם שאפשר להלביש עליו כרטיס קול טוב כשיגיע הזמן (בשלב מסוים אני אהפוך את המחשב למערכת קולנוע פשוטה). אני צריך זכרונו…

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  8. שלום לכולם תקשיבו אני צריך מפרט למחשב שיוכל להחזיק לפחות 4 שנים. אם יהיה ניתן להחזיק עוד שנים אשמח בברכה. הדרישות שלי הם: גיימר כבד, באיכויות גבוהות, OC, שיהיה אפשר לעשות לו שידרוג עדתידי ושיחזיק 4 שנים. דברים שאין לי צורך בהם: ללא מסך, ללא מקלדת\עכבר, ורמקולים (בקיצור ללא ציוד היקפי) תזכרו שהמחשב צריך להחזיק 4 שנים. בהצלחה ב"משימתכם, אור כהן.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by moranhoresh,

אני מחפש חנות באזור המרכז עם מבחר גדול של ניידים בתצוגה. אני מעוניין לבדוק את המסך ונוחות הקלדה. תודה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  10. היי חבר'ס! הנייד הישן של אבי (P3 800) החליט להתאבד, והגיע הזמן להחליפו כי הוא גם ככה אינו חזק מספיק לצרכינו. אנחנו משתמשים בו בשביל הדמיות ועבודה עם תוכנות ל-CNC שדורשות כח עיבוד רב והמון זיכרון. וכעת נדרש ממני למצוא תחליף ראוי שיספק עבודה נאותה עם תוכנות אלו. כשהייתי בארץ סבלתי מספיק תיסכול של לנסות לעבוד עם ה-P3 ותוכנות אלו. חשבתי על המחשב Fujitsu Simens Amilo D 1037 http://www.fujitsu-siemens.com/rl/products/notebooks/consumer/amilo/amiloD.html מפרט בסיסי: P4 2.8 512mb DDR SiS645DX+962 Board 60GB HD ATi Radeon9000M 64mb 15" - 1024x768 DVD/CDRW combo drive Audio Cirrus Logic CS4299-KQ Lan 10/100, 56K modem Firewire, USB 2.0 WinXP קצת מאכזב אותי הרז…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by RockStarT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אין לי בעיה שתנצלו את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GTA IV, Max Payne 3, Prototype 2 וכל החדשים שיצאו (FAR CRY 3, GTA V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, 22 Inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by אור ירימי,

המפרט צריך להיות למשחקים, אבל לא ממש כבדים! אני רוצה כרטיס מסך יותר טוב מFX5200 אבל לא משהו יקר מאוד!.........אני לא מריץ משחקים ממש כבדים.מבינים? תודה!

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  13. שלום לכולם. בקרוב קונים לי מחשב נייד, והיתי רוצה אם אפשר, שמישהו יבנה לי בבקשה מפרט טוב עם הפרטים הבאים. אז הפרטים: ראשית , התקציב עד 5000 ש"ח, לא יותר. צרכים: עבודה במיקרוסופט אופיס, מעט משחקים לא כבדים בסגנון VC ו-SA, מעט סרטים וגם מוזיקה. ואם יתאפשר, גם גלישה באינטרנט (אם יש איזה מודם אלחוטי או משהו כזה, אני לא מבין בזה.) דרישות מיוחדות: כוננים: שיכלול כונן DVD-ROM, לא CD-ROM. כמובן שיהיה גם כונן דיסקטים. בטריה: ניתנת לטעינה, שתחזיק הרבה אם אפשר. כ.מסך: עדיפות ל-ATI, למרות שאם יש משהו באותו מחיר של NVIDIA והוא יותר טוב, אז בכיף. דיסק קשיח: 40GB או 60GB, אני מעדיף 60, אך אם לא ניתן להכניס בתקציב אז גם 40 מספיק. אין צורך שתהיה מערכת הפעלה מותקנת. תודה רבה לכל …

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by baruchiro,

המחשב שלי מתחיל להתעייף (בן 5) ואני יודע שבקרוב אני אצטרך מחשב חדש. הייתם ממליצים על הרכבת מחשב נייד? ניסיתי לבדוק בעצמי איך עושים את זה, אבל נתקעתי כבר בשלב המארז.. האם יש מבחר מארזים טוב? האם המחשב יוצא זול יותר? קל יותר? האם צריך ידע ויכולות מעבר להלחמה פשוטה? כמובן שבנוסף ליתרונות שאני מצפה שיהיו- מחיר והתאמה אישית, אני גם עושה את זה להנאתי.. תודה!

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by innab,

היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד. אני מתלבטת בין TUSHIBA SATELLITE L50-C לבין DELL INSPIRON 5559 I56200. אני צריכה מחשב 15", לצורך גלישה + OFFICE, לצורך עבודה. לא מיועד למשחקים או תוכנות גרפיות. אשמח לעצה. תודה, אינה

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום, ראשית, תודה לכל העונים ובכלל לכל חברי הפורום, אני עוקב אחרי הפורום הזה תקופה ארוכה ומתפעל כל פעם מחדש על נכונות של אנשים טובים לעזור, זה בכלל לא מובן מאליו ומאוד מרשים. לענייננו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכת תמונות stills (לא וידאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ed1,

אני מעוניין לקנות מחשב שיעודו שירטוט בתוכנת אוטוקאד אני מתלבט לגבי המפרט, חשבתי שאולי אני יקבל עזרה פה בפורום. המוכר בחנות המחשבים מתעקש על P-2.66 לעומת סלרון 2.4 שנראה לי מספיק ביותר, במיוחד שעיקר העיבוד הגרפי נופל על כרטיס המסך, עד כמה שאני מבין, כשבניגוד אלי הוא טוען שעיקר העיבוד הגרפי נופל על המעבד. הלוח אם בשני המקרים של ASUS עם כרטיס מסך מובנה 64MB זכרון (של SIS). לי נראה שסלרון 2.4 עם כרטיס מסך מובנה מספיק ביותר, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by djzander,

מפרט נוכחי : לוח אם : abit ic7 מעבד : pentium 4 cpu 2.40ghz כרטיס מסך : gforce 4 mx 440 זיכרון : 512 (יש נירא לי קצת בעיות עם אחד מהם ) ספק כוח : ספק של שמיר 300w צורב : של samsung כונן dvd : של lg ארדיסקים : 1 . maxtor 40gig scsi 2 . westerndigital 200gig scsi המחשב שלי עכשיו הוא לא יציב אחרי כמה שעות הוא נהיה איטי מאוד ! מופיע לי הרבה פעמים מסך כחול ? אני הייתי רוצה שהמחשב ירוץ חלק ומהר יותר שיהיה טוב למוזיקה ומשחקים . תודה התקציב שלי הוא 4000 שקל ? לא גמיש יאללה תנו הצעות !

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by danielz,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 + - 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למח…

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  20. שלום, אני מחפש מחשב לחברה שלי. הדרישות הן: - תקציב עד 4000 - מעבד 5i - סוללה ל3-4 שעות עבודה - מסך של עד 14.5 אינטש - אחריות רצוי 3 שנים(משלוחים עד הבית) המחשב מיועד לסטודנטית שמתחילה ללמוד חינוך מיוחד (המחשב לא יכיל תוכנות גרפיקה או תכנות) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  21. אני צריך שילוש חדש ויש לי 2500 ש''ח אני רוצה AMD64 בסוקט 939 לוח PCIE זיכרון ... וכרטיס מסך (גיימר בינוני - לדעתי יספיק לי 6200 שאוכל לפתוח ל 6600 ) תודה מראש ...

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  22. שלום לכולם, רציתי לבקש כאן מפרט למחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר לצפייה בסרטים, כך שאני מעוניין ב HD גדול (משהו כמו 500GB בערך) חשוב שיהיה מחשב חזק, שלא יתקע לי ודבר חשוב נוסף הוא שהמחשב לא יתחמם. ובקשר למשחקים, אני משחק בד"כ רק במשחקים הפשוטים כמו , FIFA, NBA, NFS וכו.. לא חורש יותר מדי. צריך שיהיה ציוד היקפי כלומר עכבר ומקלדת. תודה רבה =]

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  23. מה שלומכם אני צריך עזרה עם קניית מחשב שכולו מיועד לעבודה עם תוכנות שרטוט וגרפיקה (PHOTOSHOP, AOTOCAD) המחשב צריך להיות עד 4000ש"ח (פחות או יותר) מעבד : intel e6300 1066MHZ s775 2MB לוח אם: ASUS P5B s775 P965 (או שאולי עדיף לקנות לוח של MSI???) זכרונות : שניים של 512MB 667 DDR2 של חברת KINGSTON דיסק קשיח: 160GB SATA II WD כרטיס מסך: EN7300GS 256MB PCI של חברת ASUS (שוב האם עדיף של חברה אחרת??) צורב של LG כמו כן אני רוצה לקנות מסך דק של 19" של VIEW SONIC, דגם VA902B חברה אני אשמח לשמוע מה אתם אומרים, תנו המלצות, ומה אתם אומרים ASUS או MSI???

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  24. Started by R0tem1,

יש לי עדיפות לZIGZAG2000, הם מטר מהבית שלי ומניסיון השירות שלהם מעולה. אם יש מחירים\מבחר טובים משמעותית בחנות אחרת גם אפשרי. התקציב הוא 4 אלף, עד 4600 עם רמקולים עכבר ומקלדת. (אני קונה שניים אחד עם הציוד ההיקפי השני בלי). המחשב ישמש למשחקים בעיקר ולעריכת תמונות בפוטושופ ובתוכנות שונות. זה מה שאני הרכבתי: GIGABYTE GA-M55S-S3 (nForce 550) - ATX 481.55 ש"ח 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 490.88 ש"ח Leadtek GeForce PX8600GTS 256MB TDH - PCX - retail 1,072.07 ש"ח PIONEER DVR-212DBKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 193.36 ש"ח Thermaltake Armor-Jr Middle Tower - Black + 400w psu 786.19 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) …

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by drago,

שלום לכולם . קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה אפשר לקבל חוות דעת איך המחשב הזה? המחשב נקנה כבר . לכן פירסמתי הודעה אחרת לגבי הביצועים . תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.