ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום, מטרת המחשב: גודל מסך 15 או 14 אינץ אין צורך בCD (מספיק מס' USB) מטרת המחשב: סרטים בעיקר, כתיבת מוזיקה בתוכנה logic Audio Platinum. כולל מערכת הפעלה. עדיפות לאחריות בינלאומית. מחיר: עד 1000 שח. (כולל משלוח ומיסים אם ההצעה מחו"ל) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 דגם L.A2BCE גרסא LG-1637. המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה מותקן עליו ועם כל הדריברים מותקנים (אין דיסק של דריברים) יש תוכנת LG Intelligent Updat שדרכה אפשר לעדכן את המערכת. אני רוצה להעיף את הויסטה המזעזעת הזו ולהתקין XP SP2. שמעתי פעם שיש בעיה עם התקנת XP על המחשב הזה (אני לא זוכר בדיוק מה הבעיה), לכן אני רוצה לברר לפני אם מישהו יודע על בעיה כלשהי בהתקנת XP. *מאיפה ניתן להשיג דריברים שיתאימו? *האם יש דריברים לכל החומרה ? (ביוס, smartcam, Atheros wireless network adapter וכו'). *האם יש אי התאמות של חומרה-תוכנה כלשהן עם הXP? אשמח לכל הדרכה שהיא...
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בהמשך לנושא הוקדם שלי פה מלפני כמה ימים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496070.0 קבלתי הצעה על המפרט הבא בסכום של 5500 ש"ח, רציתי לדעת מה אתם אומרים, כמו כן יש לי אפשרות לשדרג את כרטיס המסך ל-Radeon 6950 מה שיעלה את מחיר המפרט בכ-300-400 ש"ח אני מאמין. מה דעתכם? מעבד: Intel Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Box לוח אם: Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET כרטיס מסך: Nividia GTX460 2GB GDDR5 זיכרון: Kingston 8GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח: Hitachi SATA3 2TB 7200rpm מארז: ANTEC One Hundred Case ספק: Winpower 600W צורב: LG DVD-RW x22 מסך: Dell U2311H 23" FHD
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום , אני בדיוק חזרתי מטיול בארה"ב וקניתי לעצמי כמה חלקים למחשב עתידי. כבר הרבה זמן אני משחק במחשב יחסית ישן(אני חייב לשחק על רוב המשחקים החדשים שיוצאים על הגדרות מינימליות , ורוב הפעמים אפילו אז הם עדיין מקרטעים) והגיע הזמן לשדרג. השתמשתי בשאלון שנמצא בפורום. 1. מה התקציב? לא נשארו הרבה חלקים לקנות, בסביבות 1k-2k אני חושב. 2. מטרות המחשב?: בעיקר משחקים (רובם כבדים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?: מעבד כרטיס גרפי לוח אם וזיכרון 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?: אני לא יודע מספיק בשביל שתהיה לי העדפה , לכן אני מבקש עזרה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?: הקירור חשוב העיצוב לא , המחשב נמצא בחדר ש…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ככה אלה בערך הדרישות שהוא צריך : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה. * גודל המסך? 15.4 - 15.6. * משקל רצוי? לא כבד מדיי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יעזור אם כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) גם יעזור אם כן. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * זכרון : 4GB. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, מספיק בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל או לנובו. שיהיה מחשב טוב, לא איטי ושיזוז ולא יהיה נכה שיהיה כיף לעבוד איתו ושיהנו ממנו עד כמה שרק אפשר. נשמח להצעות והמלצות שלכם לסכום של עד 4,000 מקסימום, תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עריכה גרפית תלת מימד ועריכת סרטים (לא עריכה מקצועית, בעיקר לכיף...), צריך להריץ חלק PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR ודומיהם, אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משהו דומה (אבל לא 17 ולא 13....). בעיקר חשוב שאוכל לראות טוב במסך כשאני יושבת בחוץ (שמש מלאה) רזולוציית המסך? FHD 1920X1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משקל רצוי? עד 2.5 קילו - רצוי כמה שפחות... האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 2.0, USB 3.0 (אם אפשר גם VGA, אבל לא נראה לי שזה חובה) Bluetooth? ממש לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500mb (אם נכנס בתקציב SSD, זה יהיה מצוין) כונן אופטי? כן, עם צורב. האם…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד לצורך הלימודים. המחשב הזה קרץ לי רבות עקב המעבד , הזיכרון, סוללה וכרטיס המסך - הבנתי שבסדרה 8400 יש בעיות התחממות. המחשב לא אמור להריץ משחקים כבדים אלא רק PES08 ו 09 שיצא בקרוב. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV41030 האם יש מחשבים יותר טובים באותה רמת מחיר? האם יש איזה שהן בעיות עם האחריות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 (אפשר לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שיעבוד כמו שצריך עם משקפי VR (ריפט S) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור תל אביב / ירושלים, אב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
דרוש המלצה למחשב נייד עם דגש על ״גיימינג״ כמה שאפשר בתקציב. התקציב 2000 שח אין אפשרות לחריגה. המחשב נקנה מחר! אני יודע שזה תקציב נמוך ובפרט אם אני רוצה ביצועי גיימינג אך בכל זאת פניתי לחברי הפורום לעזרה שאדע לפחות שה2000 שקל האלו ינוצלו במקסימום האפשרי ושאדע שעשיתי איתם כמיטב יכולתי. תודה לכל המגיבים והועזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב !!! לאחר סבב של בדיקות הגעתי למסקנה שעדיף לקנות מחשב תחת קורת גג אחת ולא להתפזר ולהתרוצץ בעתיד . אתמול היתי בחנות מחשבים של רשת K.S.P . יצרנו מפרט שעומד בתקציב שלי . מעבד Intel 6850 4mb cach 3.0MH לוח אם של Gigabyte P35 - DS3L כרטיס מסך של Gigabyte 8800 GTS 320mb . 2 כרטיסי זיכרון של Kingston 1GB 667MH ושימו לב המארז של Cheiffe Giga case + chieffe 550W כולל הספק 550W הארד דיסק של WD 320GB (16MB? מחיר המחשב 5080 במזומן לא כולל הרכבה 10 ש"ח הרכבה ספישל ( לקבל את המחשב יום למחרת ) ולא לחכות שבוע זה עוד120 ש"ח . מכוון שאני פורס לארבעה תשלומים אני משלם ריבית לאשראי 4.3% אם אני זוכר נכון . סכה"כ יוצא שאני משלם משהו באזור ה 5460 ש"ח משהו כזה . תיקרת ה 5 וחצי . שימו…
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 4000 שח אפשרי חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ברמה טובה (לא גיימר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועות הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. מקווה שאני בפורום הנכון. קרוב משפחה מציע לי לקנות ממנו מחשב והייתי מעוניין לדעת מה השווי שוק של מחשב עם מפרט כזה. מעבד i5 8500 3.00mhz לוח אם asus rog astrix b360 g זיכרון 8gb hyper x 2400 (2x4gb) כרטיס מסך gigabyte gtx 1060 6gb ספק כח corsair 650cw מסך aoc g2460v מקלדת razer blackwidow ultimate green מארז antex gx1200 המחשב בשימוש כשנה וחצי .
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
התקציב שלי הולך יותר לכיוון ה 2000 ש"ח, אבל יכול לחרוג קצת למעלה. המחשב אמור פחות או יותר רק להריץ אופיס ודומותיה, לשימושי גלישה באינטרנט ואולי קצת הרצת סרטים... עברתי ובדקתי באתרים שונים ובחנויות שונות, אבל אני אובד עצות בגלל הכמות האדירה של החלקים במחירים נמוכים, אז אודה לעזרתם של אלה שמבינים קצת יותר ויכולים להמליץ לי על דרך בכל זאת לקבל מוצר סביר במחיר כל כך נמוך. שכחתי לציין... המפרט אמור לכלול גם מסך, אז אני אשמח להמלצות גם בתחום הזה. סבתא יושבת לי על הראש, אז אני אשמח לתגובות מהירות :-\ תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט לצורכי 3D MAX ותוכנות של ADOBE (אפטר, אילוסטרייטור, פלאש...) ללא מסך וציוד היקפי נלווה. המחשב לא מיועד למשחקים אם זה משנה וגם לא מתוכנן OC. מחפש מפרט שיריץ בצורה חלקה את התוכנות האלה ל-3 השנים הקרובות.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לשימוש כללי בעיקר לילדים גילאי העשרה המוקדמות , אני מתלבט בין לנובו ודל, תקציב של עד 3000 ש"ח. אשמח לעזרה הנושא די דחוף
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום. ביקשתי מכם המלצה למפרט ב-7000 ש"ח וקיבלתי את הנהדר הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164971.0 אין ספק שזהו מפרט מעולה שמאוד הייתי שמח שיהיה לי ...אבל עכשיו גיליתי שמקום העבודה שלי דורש ממני השתתפות ולכן אני נאלץ לרדת בתקציב אבל עדיין זקוק ליעוץ מכם. עדיין זה חייב להיות אינטל אבל רק בתקציב של 5500 ש"ח ולכן "אסתפק" ב- 1 ג'יגה זיכרון במקום שניים. אשמח לקבל מפרט מתאים. תודה רבה רבה ומצטער על אי ההבנה.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, אני גר בדירה קטנה וברצוני לקנות מחשב שיחובר למסך הטלוויזיה בסלון שישמש אותי כמחשב לשימוש כללי אך בעיקר לצפייה בסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- ניתן להשתמש בכל התקציב אך רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- צפייה בסרטים, גם באיכות HD ושימושים כללים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לחוות דעת למפרט שהרכבתי לשימוש בייתי של אינטרנט/אופיס/מולטימדיה ללא משחקים, OC אבל אולי כן תוכן HD בקטנה. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, ללא ציוד היקפי אבל עם Win7 OEM: מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪302 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX240OCGQBOX לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ₪295 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ₪278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ₪359 כמות:1 http://w…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט אופיס ויז'ואל סטודיו, ללא חשיבות לניידות (זמן סוללה חימום) עדיף עם אחריות חשבתי על הנייד הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711510# מה דעתכם? יש הצעות אחרות אולי? ??? תודה !!
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקבל חוות דעת על המחשב Dell studio xps 16 עם המעבד i7. יתרונות חזרונות וכו, אני מתכוון לקנות אותו בארה"ב במחיר של בן 1300 - 1500 דולר. האם יש מחשבים טובים יותר במחיר זה? אני בעיקר מחפש מחשב לשימוש יום יומי של גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ואולי ביום מן הימים לפתח איתו תוכנות. חשוב לי שהוא יהיה מחשב חזק שאני קונה אותו כדי שאני לא יתבאס עליו עוד שנה שהוא מיושן מדיי בשוק. ואני מתכוון להשתמש בו כמחשב נייח רוב הזמן (כלומר ממש לחבר לו מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו') אך רוצה שגם יהיה את הניידות מתי שארצה ללימודים, נסיעות וכו'. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום רב, לפני שאני מתחיל את המסע להרכבת מפרט, אנא עזרתכם בבחירת בית עסק שיש לו מעבדה הסמוכה למגוריי, היינו במרכז (אני מגבעתיים). בפעם האחרונה (לפני כשנה), הרכבתי אצל TMS שנתנו שירות מעולה אבל גם הבטיחו שתוקם מעבדה בת"א. היום כשדיברתי איתם, התברר שלא דובים ולא מעבדה - המעבדה הקרובה היא בנתניה. אז נכון שלא צריך לחשוב שלילי, אבל מהניסיון, זהו תנאי מקדמי עבורי. אז למעט אייבורי, עליו לא זכורות לי ביקורות טובות - מי מהמוזכרים והמומלצים בפורום הינו בעל מעבדה באזור המרכז?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי לכולם, קיבלתי פה מפרט מצויין לפני כשבועיים, אבל תנאי ההתחלה השתנו, אז אשמח למפרט חדש. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. עדיף לא לחרוג אם לא צריך. 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המח…
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט לידידה שרוצה להתעסק בפוטושופ ותלת מימד . התקציב שלה הוא 3000 למחשב בלבד לא צריך מסך. חשוב שיהיה 4 ג'יגה זיכרון. כרטיס גרפי שיריץ משחקים ואפליקציות תלת מימד באופן נחמד ( לא חושב שהיא צריכה 4870 וכאלה ). RAID נראה לכם חשוב לגרפיקה? היא קונה את המחשב באזור חולון ראשל"צ לכן אשמח למפרט בחנויות קרובות לשם. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המיפרט שממליצים פה באתר הוא הבא: (ללא מסך שזה בערך 1000 שח) http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=3 מעבד AMD Sempron 2500+ 1750MHz , 256Kb 333MHz FSB - BOX - with stock fan 510 לוח אם nVIDIA nForce2 - ABIT NF7 v2.0 - 3Y Warranty 400 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - 5Y Warranty 490 דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Seagate 8mb Buffer Cache - 5Y Warranty 390 צורב Lite-On 52x32x52 CDRW Black 200 כונן דיסקטים Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy 60 כרטיס מסך Geforce FX 5900XT (390/700) 128MB DDR 256bit 8-Pipes - Albatron - 3Y Warranty 1150 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 …
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ בנוגע לאיזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות בשביל להריץ BF3 בתקציב של 350 ש''ח. זה המפרט של המחשב אם יעזור: http://imageshack.us/photo/my-images/213/99547105.jpg/
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-