עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מסוג Dell Latitude D505, שהרבה קורה שאני לא נוגע בו ולא מטעין אותו תקופות ארוכות שמגיעות לחודשים ואולי זו אחת הסיבות לתקלה. התקלה עצמה היא שאני מחבר את המחשב למטען מקורי שרכשתי (לאחר שאיבדתי את זה המתקבל עם המחשב), בהתחלה המחשב מראה לי נורה שנדלקת בצבע ירוק המראה טעינה של הסוללה, אך בווינדוס עצמו כתוב לי 0 אחוז אף על פי שגם בווינדוס הוא מסמן כאילו שהוא מטעין את הסוללה, בשלב מסויים הנורה הירוקה מתחילה להבהב באדום והסוללה פשוט לא נטענת, המחשב עובד דרך המטען אך לא מטעין את הסוללה, קשה לי להאמין שהסוללה מקולקלת ושצריך חדשה אך יכול להיות שזו הבעיה? בעבר קרתה לי תקלה דומה וכאשר השארתי את המחשב מחובר ככה לחשמל יום יומיים כשאר הוא על מצב STANDBY כשהמ…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by ralman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.witcher 3, fallout 4 ומשחקים שייצאו כדוגמת Battlefront 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

3. אז ככה, אחי עוד מעט מתחיל ללמוד עיצוב גרפי וצריך מחשב נייד שיוכל לעמוד בכבוד בכל מה שקשור לכך. חיפשתי קצת ברשת, לא שאני מבין גדול אך נראה שהנייד הבא: http://ksp.co.il/?uin=17268 נשמע ונראה נהדר, אבל לא הצלחתי למצוא ביקורת שמסקרת את המחשב כמו שצריך לכן אני צריך לדעת האם המסך שלו נחשב לטוב? האם הוא יצליח לתפקד טוב תחת לחץ של תוכנה גרפית? בנוסף, אם תצליחו למצוא משהו יותר טוב מזה בתקציב של 5000-6500, אשמח. * מטרות המחשב? עריכה גרפית * גודל המסך? כמה שיותר גדול, עדיף מט. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? רצוי, אבל לא נורא אם אין. * גו…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by avihaikiz,

היי מה נשמע, התלבטות בין המפרטים: מחשב נייד Samsung NP355V5C-S01IL מעבד: AMD Dual Core A6-4400 2.7GHz כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7520G + HD 7670 Dual 1GB VS Fujitsu LifeBook AH532-MPAS5IL מעבד: Intel® Core™ i3-3110M Processor, 3M Cache, 2.40 GHz[/r] כרטיס מסך: Intel® HD Graphics 4000 [*]מהו השילוב המנצח? האם נכון מה שהמוכר טען, שהשילוב של AMD הינו ברמה שבין I3 ו- I5 ?[/l]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by boludo,

אני מעונין לקנות נייד לצורך עריכת וידאו , רוב הניידים הם בעלי כונן 5400 האם ניתן להחליף ל כונן 7200 בכל המחשבים? ועוד שאלה איזה ניידים הם בעלי כרטיס גרפי NVIDIA (לא משנה איזה) עם 256 MB ומעלה? תודה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  6. ללא ציוד הקפי מ KSP אני יודע שהחנות קצת בעייתית אצל כולם אבל זה מה יש נסו לעזור תודה מראש

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  7. שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייד שיתאים לי להרמת מכונות וירטואליות, לפי מה שציינתי בשאלון. תודה מראש מעדיף של Lenovo Thinkpad או של Dell מהסדרות העסקיות ולא Inspiron. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת מכונות וירטואליות (מעריך ששלוש-ארבע בו זמנית), אינטרנט, אופיס וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מקווה שבעיקר למכונות וירטואליות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, עד היום כל ההתנסות שלי עם משחקים הייתה בקונסולה, הייתי רוצה לעבור למחשב אך אין לי מושג בחומרה לכן אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא מיועד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקים אחרונים שיצאו לשוק בעומסים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by andrei21,

לכמה מעלות מקסימום יכול להתחמם כרטיס זה שלי מתחמם ל 105 מעלות

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  10. אני צריך נייד, אבל לאור החדשות נראה כי עדיף להמתין. http://www.zdnet.com/samsung-launches-ativ-book-9-plus-ultrabook-book-9-lite-laptop-7000017142/ מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nadavk14,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב , במידה ואפשר לקצץ במשהו לקצץ אבל שלא יוריד בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 ומשחקים כאלה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ , 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות , בחלק מן המשחקים יהיו בינוניות 3. האם יש צורך בצי…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  12. שלום יש לי תקציב של בערך 6000 - ניתן לחרוג ב1000 ש"ח בערך במידת הצורך אני עוסק במחקר - אז עיקר השימוש (יומיומי) זה חישובים וסימולציות MATLAB, java וכו ז"א שהוא צריך להיות עם מעבד איכותי וזיכרון סביר - גרפיקה וסאונד זה נחמד אבל פחות חשוב יש לי מספר חנויות מוגבל שאני יכול לרכוש מהן (המחשב נקנה מהעבודה) - אם תרצו אוכל לפרט חשוב שלא יהיה כבד - כי אני הולך לקחת אותו איתי יום יום מן הסתם אני אקנה איתו גם ערכת עגינה. תודה אריאל

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  13. שלום. אני זקוק למיפרט לחבר בעיקר לעבודות משרדיות כמו גלישה, OFFICE ובעיקר לשימוש בתכונות לעריכת מוזיקה כמו ב: CUBASE ,סאמפלרים ,ובפלאגנים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by roee01,

שלום לכולם! אני הרבה פעמיים עובד עם הלפטופ שלי כשהוא על הברכיים שלי. הקרינה קצת מדאיגה אותי באזורים האלו ... השאלה שלי אם משטח קירור מפחית את הקרינה? או שיש איזשהו משטח מונע קרינה שאפשר לקנות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. שלום לכולם. אני דיי ננעלתי על המחשב הנ"ל לי הוא עולה באזור ה 3400 ש"ח כולל מע"מ למחשב מפרט טכני מאוד מרשים. קישור http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10035 עוד קישור http://www.grandadvance.com/?g=products&a=view&pid=19161 האם באותו טווח (גג +200 ש"ח) יש מחשב שיותר מומלץ ? הדרישות שלי שואפות ל-0 חחחח חשוב לי שבעתיד אני לא אתבאס שקניתי משהוא חלש ולא אוכל להפעיל משחק\תוכנה אני כמעט ולא משחק, ובטח שלא בנייד תודה למגיבים :-)

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by tal_sabag1515,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU זיכרון: OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops דיסק קשיח: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe צורב: ASUS DRW-2014L1T X20 DVD קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro *חסר מארז. סכום: בערך 4900 כולל מארז .....השאלה שלי אם המחשב הזה הוא סבבה ושיהיה דיי שקט..וגם אם כל הרכיבים הם מסתדרים ביחד כי לקחתי הצעות מהפורמים וחיברתי יחדיו!..אז תנו דעות אחים

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by Guy_1710,

הגיע הזמן להחליף את הpavilion בן ה4 וחצי שלי * מטרות המחשב? הרצת מכונות וירטואליות. גלישה מרובת טאבים. פיתוח * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6". לא יותר ולא פחות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). 1920X1080 ומעלה (עד כמה זה קריטי לשימושים שלי מסך עם 4K?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? המקלדת חייבת להכיל numpad (זו הסיבה להתעקשות על ה15.6) ויהיה נחמד אם תהיה מוארת * משקל רצוי? סביבות ה2.5 ק"ג יהיה סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות עבודה יכול להיות אחלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3 * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Peleg212,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד 4 , הארדליין dayz -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. הא…

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by boni,

הי, אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכי פיתוח בלבד. תחת פיתוח => מעבד חזק, הרבה זיכרון ודיסק גדול. לא יודע עם עדיף 2 או 4 ליבות? האם VC תומך ב-4 ליבות בכלל? מה לגבי XP? דרושים: מקלדת עכבר וצורב DVD. לא דרושים: מסך ומערכת הפעלה. תקציב 4K. אשמח להצעות של פרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  20. אהלן חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8 בלי חריגה בבקשה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? החריגה הסופית היא 3.8 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  21. הכנתי את המפרט הבא על פי הצרכים שלי...: אני לא מבין בלוחות אם כלל וכלל ואני גם לא מבין בכרטיסי מסך.. מה שכן אני יודע שהכרטיס מסך צריך להיות טוב ולסחוב איכות של 1080i ושיהיה יציאת VGA אחת ויציאת DVI אחת.. עם קירור פסיבי.. כלומר Nvidia 7600-7700 אבל יש כל כך הרבה סוגים שאין לי מושג מה לבחור... גם לוח אם אין לי מושג... צריך שיהיה כרטיס קול טוב וכרטיס רשת ושיתמוך במפרט כמובן... עכשיו בקשר למארז.. אין מארזים יותר זולים שבאותו גודל.. קטנים כאלה.. אבל לא יקרים רצח 850 שקל! אין משהו ב300-400 שקל בגדלים כאלה? עוד שאלה- האם הספק של המארז בכלל מספיק? ובכל מקרה איך המפרט סך הכל... מבחינת צריכת חשמל, חום ורעש.. כמובן צריך שיהיה צריכת חשמל נמוכה, חום נמוך ורעש כמה שפחות-- שיהיה…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  22. אני טס לארה"ב לכמה חודשים.אני ימצא שם מחשב נייד עם מקשים בעיברית? או לקנות בארץ?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  23. תקציב עד 6,500 ש"ח מעבד - Q6600 G05 QUAD CORE 2.4G TRAY 8M 95W 775/1066 מחיר 950 ש"ח מאוורר למעבד - ZM9700L ZALMAN 9700 LED מחיר 270 ש"ח לוח אם - GIGABYTE - GA-EX38-DS4 - Intel P38 מחיר 850 ש"ח זיכרון - 4Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-5-5-5-15 Corsair מחיר 495 ש"ח דיסק קשיח - כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3500320AS נפח 500GB מחיר 384 ש"ח כרטיס מסך - Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 BFG מחיר 1120 ש"ח מארז - ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS מחיר 730 ש"ח ספק כח -- 520W CMPSU-520HX EPS 12V Modular A.PFC Corsair מחיר 520 ש"ח סה"כ 5,414 ש"ח הייתי רוצה לדעת את חוות דעתכם לגבי המפרט לטוב ולרע אשמח לקבל עצות והמלצות! הערות אשמח עם תשימו דגש על- לוח אם, זכרונות, ודיסק …

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  24. CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [ ¤ 637.32 ] 1 Memory : Kingston HyperX DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory [ ¤ 488.05 ] 2 Cases : Codegen Midi Tower 6082-CAW Front USB/Audio 400W Black Case w/X-Window [ ¤ 319.83 ] Total Price ¤ 2997.14

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by maors3,

שלום לחברי הפורום אני רוצא לפרמט לפטופ אשר בירשותי כרגע מותקן XP פרופשיונל ואני רוצה להתקין XP HOME כאשר אני מכניס את הדיסק לכונן הוא כות לי שהגירסה המותקנת יותר חדשה בכל זאת אני רוצה למחוק ולהתקין את הHOME מה עושים?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.