עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AvIAToR,

היי, אני מחפש נייד בעל התכונות הבאות: * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים, קצת Matlab. * גודל המסך? 14" עדיפות למסך מט. * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי אך יהיה בונוס נחמד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אין ** יש אפשרות לחרוג בתקציב לעבר ה- 3…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  2. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: Scythe Katana 4 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Maximus VI Gene LGA1150 Core i3/i5/i7, Intel Z87, DDR3 1600 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 850W Bronze Series Active PFC 12cm Fan …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by DexoSez,

שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם זה לא יפגע יותר מידי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב משחקים כבדים, תיכני HD ואינתרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המחשקים הכי כבדים... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? אם יש אפשרות למארז טוב ושקט במזגרת התקציב אז אני אשמח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7…

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by נסים ונפלאות,

אני מתלבט לגבי קניה של מחשב לשימוש ביתי עד 2000 ש"ח. בזאפ יש לא מעט מועמדים שיש להם כביכול את המינימום הסטנדרטי - I3 דור 10, זיכרון 8GB, כונן SSD256, מסך 1920x1080. דוגמה לשם השוואה - דל וסטרו 15: https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=16338 ההתלבטות שלי היא בהשוואה למחשב ישן ומחודש - כגון דל e7470 כזה: https://www.wallashops.co.il/dell-e7470-14-8gb-256ssd-i5/pi7mx86181c8?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_term=pla-439168039080&utm_campaign=storeya51&gclid=Cj0KCQjw-O35BRDVARIsAJU5mQVeoYrXjBDBmMLkZpHXqj8ioj-dA7cap6BJNiK6aLvmLn3-2zJSCgsaArg2EALw_wcB טכנית, המחשב המחודש מעט פחות מהיר - ביצועי המעבד מעט …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכם! אני מחפש נייד שיתאים לצרכים משרדיים ( הרבה פגישות עם מצגות מחוץ למשרד) וכמו כן שיהיה כבר מחשב חזק שניתן להציג דרכו סרטי HD עם חיבורי HD מסך באזור ה 15 אינץ זיכרון גדול דיסק גדול אבל הכי חשוב לי שהסוללה תחזיק מעמד כמה שיותרהתקציב המירבי הוא 3500 כולל מע"מ ( אני קונה 2 מחשבים כאלה )תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך - אם על חשבון ביצועים אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4, Titanfall -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 900*1600 אולי הוא יקנה מסך full hd בקרוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by avi1231231900,

יש לי מחשב נייד DELL XPS M1530 במחשב יש S-VIDEO שבע פינים כאשר אני מחבר כבל 4 פינים לטלוויזיה מתקבל תמונה אך כאשר אני מחבר כבר 7 פינים המחשב מזהה את הצג אך בטלוויזיה אני רואה שחור חשוב לציין שיש לי מחשב נייד dell inspirion שבו שני הכבלים פועלים ורואים תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?יש לי כרטיס מסך 8600GT

8. Started by efi89,

אז ככה חבר'ה אני מעוניין לדעת בשלב זה לא בכדי למכור אלה כדי לדעת הוא די ישן אבל מתפקד כחדש amd athlon 2 645 X4 gigabyte GA 880m ud2h DDR3 1600mhz 8gb thermaltake litepower 460w DUAL X saphirre radeon r9 270x sandisk SSD 128gb hiatachi 1tera sharkoon mask atx case לגבי הSSD לא זוכר איזהדגם בידיוק זה מהפשוטים כמה בערך שווה מחשב שכזה ואם הוא טוב למשחקים עתיידים כגון GTA 5?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by X-It,

איך המפרט הזה ל1500 ש''ח? המפרט מיועד לשימושים בסיסיים... אימייל ,אולי קצת צפייה בסרטים ובסדרות גלישה באינטרנט וורד בקשר למשחקים אז מקסימום סימס... gigabyte ga-945plm-s2 SHEKEL-274 Intel core 2 duo e2160 Box Shekel-412 2X1 DDR2 667 CL5 Super Talent Shekel-260 Leadtek Geforce 8400GS 256MB 64 Bit Shekel-260 CASE JSP-TECH H-550-D+400w hec Shekel-235 מה דעתכם? ההרכבה מתבצעת על ידי אז אני לא צריך הרכבה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 539.93 ש"ח AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,139.09 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 539.71 ש"ח Gigabyte RADEON 9550 (128BIT) - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8-BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 378.92 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 315.45 ש"ח WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 405.43 ש"ח NEC DVD-RW NEC 3500 x16 DUAL LAYER - bulk 436.81 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,755.34 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 3,642.68 ש"ח זה נבנה בזיג זג האם י ש חנות אולי …

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by jacob300,

שלום מעוניין לקבל דעות לחיוב ולשלילה לגבי מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Starter עבור מיני נייד תודה ג'יקוב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי לכולם, אני מחפש מחשב AMD לצורך overclocking בסביבות ה-4 אלף שקל (ללא מסך, DVD, הארד דיסק, מקלדתת עכבר) אני מבקש המלצות על מארז, קירור, מעבד, זיכרונות בבקשה! שקלתי ללכת על המעבד AMD Phenom II X4 955 BE - שמעתי וקראתי עליו דברים טובים השאלה האמיתית היא איזה לוח אם, זיכרונות וקרור להתאים לו כדי לעשות OC - לא ברמה קיצונית ( ל3.8 4.0 GHZ) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by dbziz,

מעבד Intel Core i5-750 2.66 8M LGA115 לוח אם asus P7H55-M PRO זיכרון 4096 MB DDR-3- 1333 MHZ- Kingston דיסק קשיח 500 GB 7200 RPM S-ATA II FSB150 - wd כרטיס מסך GV-R575D5-1GD- gigabyte מארז HEC 7328 DESKTOP ספק HEC-550TE מאוררים תוספת מאווררים למארז כונן צורב DVD X22 - LG כונן פלופי סהכ 3,747

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by dov123456,

שלום אני מחפש מחשב נייד עם מסך בגודל של 12 אינצ' המפרט הבסיסי שאני צריך הוא שהמעבד יהיה דואל קור, ושיהיה לו 2 ג'יגה זיכרון, חוץ מזה (כרטיס מסך והכל..) פחות חשוב לי ויש לךי תקציב של מקסימום מקסימום 3000. מצאתי לאחרונה אחת שעונה על הכל זה רק שהוא מחברה לא מוכרת בעליל: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=75112&Cat2Cat1ID=68&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE יש למישהו הצעה למחשבנייד שעונה על כל זה? כדאי לי לקחת את המחשב נייד שכתבתי בקישור? המון תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by ori_s321,

שלום לכולם לאחרונה אני מחפש נייד שיכול להריץ משחקים ישנים (2004) כמו Halo וכו' וגם לאינטרנט.(אני עובד באבטחה..) אני ממש לא מבין בניידים וחיפשתי משהו ביד שניייה במחיר של כ2000 שח מצאתי שתי אופצויות האחד :: Based on 2373-78M: P M 1.3GHz, 512MB RAM, 40GB 5400rpm HDD, 14.1 XGA(1024x768) TFT LCD, 32MB ATI Radeon 7500, 8x-3.3x DVD(slim), Modem(CDC), Ethernet(LOM), Cisco 802.11b Wireless(MPCI), Secure Chip(TCPA), UltraNav, 6 cell battery, WinXP Pro האם כרטיס המסך יכול להריץ משחקים ברמה שביקשתי? הוא הוצע לי במחיר של 2800 והשני כמעט אותו הדבר רק פנטיום 4 2.4 ghz שהוצע במחיר של 2200 אין לי מושג איזה מביניהם טוב יותר PM או P4. אני די נואש מניסיונות לברר בעצמי ומפחד שיעבדו …

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  16. היי לכולם, זהו המפרט שבניתי. אשמח להצעות לשיפורים. תודה. [table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 970 [/td][td] 970 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Z68XP-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI [/td][td] 1 [/td][td] 720 [/td][td] 720 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td…

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  17. שלי שני טס עוד שבוע לארה"ב ויש לי כתובת למשלוח דברים , אני מעוניין לקנות לפטופ לכן חשבתי שיהיה יותר זול להזמין לשם שיגיע אליו. איזה אתרים מומלצים יש ששם אני יכול להסתכל ולבחור? תודה.

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  18. Started by xtract1,

אהלן ובכן, מאחר ואני לא הכי מעודכן בדברים - אני פונה לעזרת המומחים המעודכנים... לסבא יש היום מחשב ענתיקה ובו P4 ואיזה ג'יגה זיכרון DDR1 שהצלחתי לגרד מכמה מחשבים ישנים. המחשב מדי פעם עושה בעיות וכל מיני שטיקלעך שגורמות לנו לרצות להחליף אותו במשהו חדש, עם אחריות כדי שיהיה קצת יותר שקט נפשי וכדי שלא אבלה שם שעות על גבי שעות כל חודש (או לפחות מהסיבה הטובה ולא בתיקון המחשב). מאחר ומדובר בסבא שלי, שעם כל הכבוד לו - ויש כבוד, הוא בסה"כ גולש באינטרנט (אתרי חדשות וכו', אפילו לא משהו "קשה") ומשחק סוליטר ולכן חשבנו ללכת על משהו פשוט שבפשוטים. אי לכך ובתהאם לזהו ראיתי באייבורי את המחשב הבא שכולל דברים נחמדים בסה"כ : 2GB זיכרון ספק מחברה מוכרת -FSP 500GB (אבוד אם אפשר להוריד ל…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by Freemee,

בשעה טובה קניתי מארה"ב מחשב DELL E6400. המחשב בהכנה וישלח ליעד שאאסוף אותו משם בבואי לארה"ב בקרוב. קניתי כמו שכולם אמרו את האחריות של NBD 3 YEARS. כולם דיברו על הטופס הזה של העברת אחריות. משהו יודע איך אני משיג אותו? אני צריך לדבר עם משהו פה בארץ בשביל להשיג את הטופס? או ש DELL ארה"ב? משהו עשה את זה ומוכן להסביר על התהליך. זה יגיע אולי באריזה עם המחשב? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי לכולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב חדש. המחשב הולך לשמש בעיקר ללימודי אנימציה ותלת מימד. שלושת הדברים שנתנו לנו דגש עליהם זה מעבד, זיכרון וכ. מסך. המחשב צריך להיות מספיק חזק כדי לעמוד ברינדורים ארוכים. מעבד CORE @ DUO או אולי אפילו CORE @ QUAD. בעל 4 ג'יגה רם. וכ. מסך אני רוצה של NVIDIA או 9600 או אפילו 9800. בנוסף הארד דיסק של טרה. ועוד, החדר שלי מחובר בWIFI לרשת בבית, אז אני מניחה שאני אצטרך כרטיס רשת אלחוטי. (מצד שני, האם אפשר יהיה להוריד מהמחשב הנוכחי שלי את הכ. רשת שעומד בו?). המחשב צריך להיות מקורר בצורה טובה, כי עד היום תמיד היו לי בעיות עם זה, כנראה שהוא עומד במקום שהוא לא מקבל בו מספיק אויר. מאותה סיבה, המארז צריך להיות די מאוורר. רצוי שהמחשב יהי…

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  21. למטרת מחשב משרדי פשוט, אני מתלבט האם לרכוש ב 1,500 ש"ח מחשב הכולל דיסק קשיח וצורב DVD (שניהם SATA), או להשתמש בחלקים שיש לי בבית ממחשבים ישנים, קרי, דיסקים קשיחים בחיבור IDE, צורבים בחיבור IDE וכונני DVD בחיבור IDE. אני נוטה לרכוש מחשב ב 1,500 ש"ח, לגמור עם הנושא עם פחות כאבי ראש, מצד שני, מעולם לא הרכבתי מחשב, וחשבתי אולי יהיה נחמד לרכוש רק את החלקים הבאים, ולהרכיב אותו בעצמי. 1. מה דעתכם ? האם יהיה מסובך להרכיב את הכל לבד ? 2. האם זה יהיה גרוע להשתמש בצורב ודיסק קשיח IDE, או שזה לא יהיה מורגש במחשב משרדי ? 3. האם לוח האם יאפשר לי לחבר מספר התקני IDE, או שאני מוגבל רק לכבל אחד אפור רחב, עם 2 התקנים עליו בלבד ? תודה מארז וספק-כוח CompuCase 6K31 + HEC 300AR-TF 300…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  22. GMA 4500M Intel GL 40 GeForce 8200 1) מי יראה גרפיקה הכי טוב? 2) האם יש לפסול את GeForce 8200 עקב חימום יתר? 3) האם בנייד שיש בו את Intel GL 40 ניתן להריץ את המשחק סימס 3 בצורה חלקה? תודה.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by Shlomi32,

מחשב חדש חוץ מסידירום,כולל הכל (כולל מסך) עדיף מארז לבן שיהיה חזק כמה שיותר... זה למשחקים...

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  24. המחשב מציג את השגיאה הבאה: interrupted operation: insert recovery CD or other recovery media and reboot your PC רק את הbios ניתן להעלות, או CD. חיפשתי בגוגל וראיתי שזה מאוד נפוץ וניסיתי המון פתרונות, אך כלום לא עזר... המחשב הוא של hp, ניסיתי להפעיל את השחזור שהם מציעים מתוך ההארד דיסק (F11) ולא עבד. ניסיתי להריץ mhdd אך הוא לא מזהה כלום, דוג': http://www.ruterk.com/image/rbcd/rbcd_mhdd.gif אצלי פשוט לא כתוב שום דבר שם. בסופו של דבר החלטתי להתקין XP ולסיים עם זה, אבל ברגע שהוא מעלה הכל ובsetup הוא מגיע לחלק של starting windows ישר קופץ BSOD עם השגיאה 0x0000007b הרצתי טסט על ההארד דיסק דרך הbios וכתוב בסיום pass. למישהו יש רעיון מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by SyRenity,

היי. מישהו יודע כמה עולה להרחיב באמטל אחריות על הנייד של פוג'יטסו? והאם יש בארץ מישהו חוץ מאמטל, אשר מספק אחריות מורחבת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.