ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני לא חדש פה אבל רציתי לקבל המלצות למחשב נייד לעבודה בתקציב של 8 אלף ומעלה.. הצרכים הם בעיקר: סביבות וירטואליזציה מה שיצריך הרבה כח עיבוד וזכרון, כמובן שהייתי שמח לכרטיס מסך נחמד בפנים אבל לא חובה זה לא מחשב למשחקים יציאות HD וכ'ו . כמו כן המשקל חשוב לי מאוד, המחשב צריך להיות קליל , וזמן הסוללה פחות חשוב כי גם ככה אני מתכוון לקנות סוללה גדולה. אני יודע שה T400 נחמד ביותר ואני חושב לקחת אותו . רציתי לדעת אם יש משהו חדיש יותר בשוק בתקציב שלי בין 8-10 אלף ... תודה עידן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכל בכותרת. דרוש מחשב נייד 15.6" ל 3DMAX ומשחקים עד 6000 ש"ח. כרטיס מסך של NVIDIA בלבד- כאמור, 3DMAX. התוכנה משום מה לא אוהבת את הדרייברים של ATI.... דרישות נוספות- מעבד I5 SB או I7 4GB+ זיכרון 500GB+ הארדיסק שנתיים או 3 אחריות, רצוי עם איסוף והחזרה. חברות מועדפות- ASUS, DELL, TOSHIBA, SAMSUNG חשבתי על- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12996 בגלל ה GT550 המצוין שיש שם. אם יש למישהו אופציה עדיפה- אשמח לשמוע. התקציב עד 6000 ש"ח ללא חריגות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אהלן, איך המפרט הזה מבחינת קירור + ספק? הרכבת המחשב עם דגש על שקט. האם הספק כוח יספיק בשביל להחזיק את המערכת הזאת? האם אני אוכל בעתיד להוסיף כרטיס מסך בינוני ולהישאר עם אותו ספק הכוח? האם האוורור תואם למעבד? (יש צורך במאוורר רציני יותר?) והאם יש צורך במאוורר נוסף למארז? מעבדי AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 64 LP CPU Fan For 754,939,AM2,AM3 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ/UJ צורבים LG DVD±RW GH22NS x…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא ... מחשב לעבודה משרדית בלבד ... אינטרנט וקצת אופיס מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤470 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤347 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤237 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤167 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤188 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK אחריות: שנה. מחיר: ¤43 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 אחריות: שנה. מחיר סופ…
-
- 15 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מחר אני קונה מחשב ואני צריך מפרט עד 5000 שקל בלי מסך.... לא משנה לי אינטל או AMD
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אהלן, מעונין בהמלצה למפרט למחשב בעיקר גיימינג. (לא זקוק לציוד היקפי כלשהו). אשמח גם להמלצה על חנויות.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, מעדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לתכונות כמו פוטושופ ופרמייר, וקצת אפטר אפקטס (חובבני, לא מקצועי). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מסך 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי - אני מתחיל ללמוד ומחפש לאפטופ איכותי שישמש אותי. להלן השימושים העיקריים: הרבה גלישה באינטרנט, תוכנות OFFICE למיניהן, צפייה בסרטים (גם ב- 1080p כסטרימר), אופצייה למשחקים (למרות שלא קריטי, אני כבר לא משחק), יכולת להפעלה של מספר תוכנות במקביל: פוטושופ, תוכנת הורדה, וורד, דפי אינטרנט וכו'. כמו כן, ניתן להניח שאני אשתמש בו בסופו של דבר בתוכנות מתמטיות (שאני לא יודע אם הן מעמיסות מאוד על המחשב) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? - לא מהותי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה זמן פחות או יותר מחזיקה סוללה רגילה? הייתי שמח לשמוע לפחות על אפשרות של סוללה חזקה יותר שתחזיק ככה 3 וחצי שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקבל חוות דעת על המחשב הבא, בעיקרון הוא לילדה ( עבודות בית ספר ומשחקים לא כבדים ): מחשב נייד LENOVO מדגם U510 עם מסך " 15.6, מעבד Core i5 , דיסק קשיח 750GB + 24GB SSD, זיכרון 6GB, ב-2199 ₪ בלבד במקום 3490 ₪. המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם בעיקרון זר לי הנושא של זכרון ה SSD.... מחשב נייד LENOVO דגם U510 מעבד: Intel i5-3317M מסך: 15.6" HD LED display (16:9 widescreen) (1366x768) זיכרון: 6GB DDR3 דיסק קשיח: 750GB 5400RPM + 24GB SSD DRIVE מערכת הפעלה: Windows 8 קישוריות: 802.11b/g/n WLAN(8) and Bluetooth®( DVD±RW drive כולל מצלמת רשת HD משקל: 2.5 ק"ג מידות: 15.0 x 9.8 x 0.8" סדרה: IDEAPAD מספר סדרה: 20191 כ…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות ממישהו מפרט שיפעיל רק BT כל היום (בלי איסיקיו, MSN או משהו אחר). המפרט: פנטיום 2 350MHZ לוח אם עם כרטיס קול מובנה עליו כרטיס רשת כרטיס מודם CDROM X40 כונן 1.44 מארז+ספק כוח מסך 15" זיכרון 64 SDRAM כונן קשיח 2.5GB מה המחיר הכי הוגן שבו אני צריך לקנות את המפרט הזה? כל החלקים תקינים.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט,אופיס,סרטים ואולי קצת משחקים קלים אבל זה הכי פחות חשוב * גודל המסך?15.4-16 יהיה מתאים * משקל רצוי?עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף זמן ארוך ככל האפשר :] * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אין צורך מיוחד אבל לא מזיק שיהיו * בלוטות?כדאי =] * גודל מינימלי של כונן קשיח?מ-250 GB ומעלה * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כדאי שתהיה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?המליצו לי על TOSHIBA אבל באופן כללי אני פתוח להצעות המליצו לי על מחשב SATELLITE L500-12T בבאג וזה גם די משתלם אני חושב עם המבצע שיש להם. עכשיו אני שואל אם מחשב כזה מומלץ לי לפי הדרישות? הבעיה אי…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אנשים אני מחפש ליקנות מחשב (ללא מסך) עד 5000 שקל חבר הציע לי עיסקה בבקשה תדיגו לי אם שווה לי או לא ואם תוכלו תנו לי מפרטים חדשים טובים יותר הכוללים הכל ... המפרט שיש לי : 1.Intel 3.0GHZ 2M Prescott 800MHZ 64Bit LGA775 2.Intel Cherry Creek - לוח אם 3.זיכרון פנימי - 2048 DDR-2 MB 4.דיסק כשיח - 160 GB של SATA 2 5.כרטיס מסך Radeon X800GT 256MB Power Color 6.כרטיס קול Audigy 2 ZS Creative 192 KHZ 7.כונן דיסקטים 1.44 8.כוננן DVD 9.צורב DVD 10.מארז +ספק (בשווי 500 שח בערך) אנשים חשוב לי שכל מערכת המחשב תיהיה בצבע שחור ומארז יפה אני מודה לכם מאוד על עזרתכם הרבה אני מתלבט בין לוח אם CERY CREEK לבין BLACK CREEK מישהו מכיר אותם ? ואין לי מוסג איזה סוג מארז אני צריך ו…
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז + כונן קשיח + DVD + ספק. אשמח אם תמליצו לי על לוח+מעבד+כרטיס.מ+מאוורים+RAM שיתאימו למה שיש לי כבר. מפרטים של הרכיבים שיש לי : מארז - http://up406.siz.co.il/up2/mj5z1wgnyncj.jpg ספק - http://up406.siz.co.il/up2/mnmk0otzllmd.jpg כונן קשיח יש לי שלושה (אשמח לדעת באיזה הכי מומלץ לי להשתמש) : 1. Seagate Barracuda 7200.12 - 500GB 2. Samsung HD322HJ - 320GB 3. WD5000AAKS - 500GB התקציב עומד על 1,500 שקל במקסימום. והמחשב משמש להרצת משחקים חדשים באיכות נמוכה עד בינונית. באמת תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה (כנראה שזה טעות חמורה) שאני מפעיל משחקים לא חדשים אפי' כמו הוגו וכד' משנת 2004 לא הכי חדשים שיש פתאם המשחק נתקע אחרי 10 דקות וכתוב מנהל התצוגה שלך הפסיק להגיב והמסך חוזר ל 4 צבעים וצריך להפעיל את המחשב מחדש וכתוב המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה הדרייברים מעודכנים לאחרונים וגם ה directx General Information : Manufacturer : Intel Corporation (Legend Ltd) Model : Mobile Intel® 965 Express Chipset Family Bus Type : PCI Total Memory : 128 MB Texture Memory : 118 MB
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק ויריץ משחקים כדוגמת PES 2010.. המחשב ששמתי לב עליו הוא המחשב בקישור הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=9221 רציתי לדעת כמה דברים לגביו: 1) האם הוא אכן יריץ משחקים כדוגמת PES 2010 או שיהיה לו קשה? 2) מה זאת אומרת בכרטיס מסך: With 1 GB Dedicated ? זה יאט לי את המחשב עצמו כי זה משתמש בזכרון שלו? 3) האם המחשב מספיק חזק? (מעבד במיוחד) 4) ובכללי - האם שווה את המחיר? אגב.. אם יש מקום יותר זול מזה לקנות אותו, אני ישמח לדעת.. תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למפרט של מערכת עריכה התקציב שלי הוא 5000. אני משתמש בתוכנות פריימיר cs5 קצת after ופוטושופ זה המפרט: מארז מקצועי ומאוורר ATX 700 לוח אם Intel® P67 socket LGA1155 מעבד I7-2600B Intel Sandy Bridge 3.4Ghz 8MB 2 זיכרון GB 1600 mhz DDR34 צלעות קירור -סה"כ 8GB ספק כוח Power Supply 500W Silent Intel® 320 Series 120GB MLC 2.5" 25nm - SSD דיסק קשיח TB 7200RPM SATA3 WD Blue צורב DVD Sony nec 24 (שנה אחריות) כרטיס מסך GTX550 1GB GDDR5 2xDVI HDMI כניסת PCI FW - IEEE-1394 ממשק eSATA, USB2,USB3, SATA3 האם המפרט מספיק לי? האם הרכיבים מתאימים? האם הכונן ssd הוא כונן איכותי? האם ל-priemere cs5 יש דרישות ספציפיות שהמפרט לא נותן להם מענה
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הייתי רוצה שתעשו לי מפרט כזה Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T Gigabyte GA-8I945PG Intel LGA775, DDR2, SAT2,PCI-E, Raid Western Digital 160GB 7200RPM 8MB S-ATA 2 בחר דיסק קשיח Gigabyte Geforce 6800GS 256MB DDRIII 256bit DVI TV-Out PCI-E box בחר כרטיס מסך הייתי רוצה שתוסיפו DDR2 של 5122 2 יחידות פלופי צורב DVD ומארז טוב של 500W או 400W ,אבל מארז טוב ב300 שקל בערך וגם מסך של 17 אינץ ואמרו לי שSAMSUNG 730B הוא טוב ובקיצור אני צריך את כל זה בכמה שפחות שקלים תכללו חנויות... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב משרדי לעסק, דומה לספציפי שמופיע ברשימות המפרטים באתר זה. איך אני מוצא חנויות שניתן להזמין בהן לפי חלקים עם שירות טוב? http://hwzone.co.il/specslist/view/1/ כפי שמופיע שם. אין צורך במסך אין צורך גם בעכבר ומקלדת תודה,
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נטבוק אבל השוק כ"כ רחב שאני לא יודע במה לבחור . שמתי עין על הLenovo S12 שעולה 2070 באייבורי מה ההמלצות שלכם ?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש נוצרה לי בעיית גלישה באינטרנט. יש אי יציבות בחיבור וזה גורם לבעיות רבות, הדפדפנים נתקעים (כרום ואקפלורר) הDROPBOX מסתנכרן לאט ועוד רבות. יש לי inspiron 14z 5423 כרטיסי רשת: Dell Wireless 1703 802.11b|g|n (2.4GHz) Qualcomm Atheros AR8162/8166/8168 PCI-E Fast Ethernet Controller (NDIS 6.30) [h=3] מה ניסיתי?[/h]* בדיקה של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *התחברות לרשת דרך כבל ETRNET *התקנת דרייברים של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *שחזור שלך המערכת 3 שבועות אחורה ( בוצע לפני שבוע). כל אלה לא פתרו את הבעיה את הבעיה. (מצורף מצב הPINGים לפורום הזה). בבקשה עזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המחשב הנ"ל (ראו תמונה) האם המחיר באמת אטרקטבי כמו שמציגים אותו? האם המפרט טוב? תודה אשר
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לגיימינג,סרטי BluRay(המחשב מתחבר לטלויזיה 40 אינץ, לכן חשוב חיבור HDMI בכרטיס מסך),שאר פעולות יומיומיות אינטרנט, אופיס, וכו'... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים העתידים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ'/1680x1050/Samsung SyncMaster 2253bw -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החלטתי ללכת על מחשב נייד עכשיו מחפש מסך 15" רחב ואיכותי ושהמחשב עצמו יהיה הכי דק דקיק וקומפקטי שיש.... מפרט..שיהי סביר לא למשחקים.. שיוכל לסחוב פוטשופ ופלאש ותוכנות גרפיקה כאלה חלק עם הXP... אינטרנט וסרטים...
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך כמה מאות אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-