ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
http://tms.co.il/preview/spec/6zg41am2 זה המפרט. תגידו לי המלצות אחרונות. בקשר לOC, בקשתי כמו שאתם רואים מTMS שיבצעו OC הם אמרו שהם יעשו זאת ל4.3 הספק כוח מספיק חזק? מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מחיר עד 3000 שקל, עדיף פחות. * מטרות המחשב? עריכת סאונד, יצירת מוזיקה, מחשב לסטודנט. * גודל המסך? לא כזה חשוב, 15.6" לרוב זולים יותר. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? לא חשוב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיף 500G ומעלה. * צורב DVD? עדיף שיהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב הכי מתאים שראיתי במחיר הזה זה ה IdeaPad G570 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=12401 מחיר נוח, מעבד חזק יחסית למחיר, דיסק קשיח גדול ו 4G זיכרון. יש אפשרויות שקרובות למחיר הזה וכוללות גם כרטיס קול טוב יותר מהפשוט שיש ב…
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מחפש עזרה בהרכבת מפרט מחשב עד 2800 שח פעם הייתי חזק בתחום החומרה אך לא נשארתי מעודכן ואני לא ממש מכיר את החומרה של היום אני מחפש להרכיב מפרט למחשב עד 2800 שח שישרת אותי לזמן רב , הכוונה שיהיה בנוי לשדרוגים עתידיים חלק מהדרישות שלי הם סנטימנטליות אחת מהן היא מערכת מבוססת לוח אם אינטל ומעבד אינטל מפאת הנסיון הטוב שהיה לי איתם (: כרטיס מסך הוא גם דרישה חשובה (מן הסתם) אני צריך משהו שיוכל להתחבר לטלויזיה שלי (אני חושב שכל כרטיסי המסך הנוכחיים מסוגלים לעשות את זה ) והטלויזיה לא הכי חדשה אז צריך משהו שיהיה לו גם יציאות רגילות בנוסף ל HDMI מסך טוב כבר יש , וגם ציוד פריפריאלי אני תוהה אם כדאי לקנות סטיק זכרון יחיד של 2 ג'יגה כדי שתהיה לי את האופציה (אם אצטרך) להגיע עד 8 ג'…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2000 GIGABYTE 7VAXP 512MB DDR333 KINGSTONE WD 80GB 7200 ATA100 8MB Leadtek Geforce 4 ti4200 128mb LITEON X52 CD-ROM TEAC 1.44 ENERMAX FS-710BB + ENRMAX 350W PSU זה בערך המפרט איך הוא?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? אני מחפש אחד אמין, אני סטודנט ולכן מחפש משהו בסיסי. חשו=ב לי שיהיה לו הרבה מקום, יוכל לסחוב סרטי HD ושירוצו עליו משחקים. אה ושהסאונד יהיה חזק יש משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב למטרות של צפייה בסרטים ב HD, עבודות וורד וכ'ו גלישה באינטרנט על כן אני מחפש מחשב שיכלול את הקונפיגורציה הבאה: 1. 4 גיגה זכרון 2. מעבד אינטל - כמה שיותר חדש יותר טוב... 3. יציאת HD. 4.מסך בגודל 15.4-14 5.אחריות לשנתיים... 6.מערכת הפעלה כלולה.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אני מעונין לשדרג אותו התקציב הוא 100-120$ מחוץ לארץ דוד שלי הוא צריך לחזור הוא חייב לי 100$ דולר הוא אמר שהוא מוכן להביא לי עוד עשרים לא יותר אז תמצאו לי משהו שאפשר לשפר בזה את המחשב שלי ביל חריגות 120$ מקסימום המפרט שלי מעבד:3000mhz אינטל פרסקוט 800ht 1m לוח אם:p4u800-x כרטיס מסך:geforce 5500fx 128 mb 64 bit דיסק קשיח:120gb זהו...
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מחשב לעבודה משרדית שיהיה כמה שיותר קל ועם סוללה שמחזיקה לזמן רב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית - אופיס, הרבה טאבים בכרום וכו’ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת אלחוטיים (מקלדת קטנה ללא המספרים בצד) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה שיהיה קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני צריך המלצות לגבי שני מחשבים ניידים מחו''ל. המפרט הראשון , התקציב שלו הוא בין 1000 ל1400 דולר עם אופצייב של חריגה. שיהיה בין 14 ל15.6 אינץ' ושיהיה חזק לעריכות וידיאו שכמובן מומלץ שיהיה פיירוויאר ושהבטרייה תוכל להחזיק איזה 4-5 שעות . ועם יש אופצייה שלא יהיה כבד מדי. עם יש אז אשמח לנגן בלו ריי. והמפרט השני התקציב שלו הוא בין 700 ל800 דולר עם אופצייה קטנה לחריגה שיתאים לעבודות אופיס אינטרנט ,סרטים ואולי בקטנה קצת פוטו שופ לא חובה. חשוב שיהיה חיי סוללה טובים ושהיה בין 14 ל15 אינץ' ושלא יהיה כבד מדי. כמובן שחייב שיהיה אחריות בינלאומית כולל את ישראל עם שירות טוב לשתי המחשבים. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הראשון שכבר נמצא בחנות חוץ מהמארז. Pentium 4D 805 810 WD 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache 452 1247 Leadtek PX7600GT-TD256-Extreme 596 Gigabyte GA-8I945P-G 494 CM Centurion 532 enermax noisetaker 420W 435 arctic cooling pro 7 145 252 LG LG-4167B 584 mushkin 667Mhz 2x512MB השני שאני חושב לשנות אליו. Pentium 4D 930 1327 WD 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache 452 1247 Leadtek PX7600GT-TD256-Extreme 596 Gigabyte GA-8I945P-G 244 COMPUCASE - HEC CI-6A19-NPS 271 Topower TOP-450P5 arctic cooling pro 7 145 252 LG LG-4167B 584 mushkin 667Mhz 2x512MB +149 שקל הרכבה יוצא המפרט הראשון 52…
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רוצה חוות דעת על המפרט הזה יותר למשחקים שיהיה לכמה שנים... אולי הכרטיס מסך להחליף?..יש לי מסך 17 רגיל.. http://www.upit.ws/uploads/436892351f8d3.JPG
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel לוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte כרטיס גרפיוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte זכרוןוOCZ2V8002GKוOCZ כונן קשיחוWD3200AAKSוWestern Digital ספק כח Corsair 450W עם מאורר 12CM שקט מארז מחשבו6AR6וCompucase יש לצין אני לא צריך דיסק קשיח גדול המסך שלי יהיה סמסונג 22 מה שאת המלצתם כאן באתר אשמח לתגובות
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת האם יש מישהו שהוא בעל נייד מסדרה DV6XXX של HP שביצע כבר הרחבת אחריות לנייד שלו לשנתיים נוספות,איך הפרוצדורה עובדת?האם זה משנה באיזה חנות זה נעשה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב?עבודה כללית שימוש בהרבה מאוד טאבים פתוחים , בדיקות תוכנה ואולי תכנות בעתיד. * גודל המסך? 14-15 אין עדיפות. האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני חושב שעדיף מסך מאט אבל לא חייב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). אין עדיפות לרזולוציה מסוימת אך חשוב שיהיה מתאים לקריאת טקסט במיוחד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. * משקל רצוי? כמובן שעדיף כמה שיותר קל אבל לא שיקול הכי קריטי שיש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, …
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לפני כמה ימים העלתי שאלה וביקשתי עזרה בבניית מפרט של עד 9000 ש"ח. השימוש העיקרי הולך להיות בתוכנת solidworks משחקים כמו call of duty/gta5 ודומים להם ברמת גרפיקה בינונית + איפה שאפשר אז גם רמה גבוהה אינטרנט והורדות כבדות עבודה יום יומיומית על המחשב. oc זה תחום שמאוד חדש לי וכרגע אני לא ממש מבין בו אבל כן הלכתי על מחשב שבו אוכל לעשות זאת,לא ברמה הכי גבוהה. הקירור מאוד חשוב לי ולכן השקעתי והוספתי גם קירור נוזלי למעבד. אשמח לקבל חוות דעת מכם,לבדוק שהרכיבים שבחרתי באמת מתאימים אחד לשני ויעבדו בהרמוניה. זאת הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב אז בבקשה תתחשבו =) תודה מראש לכולם. http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=16014 …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין ממש תקציב מוגדר... רק צריך מחשב זול כמה שאפשר עם ביצועים שיחזיקו שנתיים... ז"א לא צריך מאווררים עצבניים או זיכרון OC... מחשב אמין!!! הלוח אם של המחשב הקודם הלך קפוט... לא מעוניין שזה יקרה שוב. אין צורך בדיסק קשיח, CDROM או מסך. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חיפשתי מחשב למשחקים במחיר של 4500 ש"ח במדור מומלצים. ההמלצה היא למעבד AMD: Amd Athlon64X2 (AM2) 4600/4800 2.4/2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 750 המחיר הוא 750 ש"ח. זה נראה לי קצת תמוה, מה גם שהלינק מפנה לביקורת די קוטלת למעבד הזה ביחס לאינטל ובכלל. והשאלה שלי, האם לא עדיף c2d e4300 על פני המעבד הנ"ל? הוא גם עולה 100 ש"ח פחות. ועוד שאלה, האם אתם מניחים במדור מומלצים שרוכשים של מחשב חדש יבצעו OC מיד עם הקניה וכך בעצם אתם מחשבים כדאיות? תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 5k-6k אני מחפש מחשב שיכול להריץ גם משחקים אני יודע שבתקציב כזה זה בעייתי אבל אם יש משהו בכל זאת (משחקים בסגנון Command & Conquer 3 Tiberium Wars) ואם יש למישהו עצות כלליות לגבי הקנייה אז גם יעזור לי מאוד.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם מצ"ב מפרט שהרכבתי ורציתי לקבל הערות המחשב אמור לשמש אותי כארבע שנים עם החלפת כרטיס מסך באמצע התקופה. אני מתכנן OC בינוני (3.2G) והשימושים בכותרת. אני מתכנן לקנות ב FOXPC או SKYPC ולכן אני מעדיף מפרטים משם. מספר הערות: את המעבד בחרתי מכיוון שבחנות הנ"ל הפער בינו ל 9300 זניח. בנוסף אני אוכל להגיע ל OC המתוכנן ללא OC לזכרונות כלל ולכן לקחתי זכרונות זולים. לוח האם והכונן הקשיח נבחרו מכיוון שלדעתי העלות/תועלת שלהם היא הגבוהה ביותר בחנות זו. אני לא גיימר כבד ומשחק בעיקר במשחקי אסטרטגיה שהם בדר"כ לא כבדים ולכן הסתפקתי ב 4850 שמספר עלות תועלת גבוהה. INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 BOX ¤1390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1165 Gigabyte GA-EP43-DS3L P…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-2000 שקל ללא מסך ואם אפשר המלצה למסך lcd לא יקר אבל שייהיה טוב...מקסימום 700-800 שקל (אם יש דבר כזה)
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לכם פה אחלה של פורום!!!ממש אהבתי אז לענייננו אני מתחילה ללמוד משפטים השנה ואני צריכה מחשב לשמוש של אינטרנט ובעיקר של עבודות יש לציין שהמחשב לא יהיה לשמוש משחקים בכלל.. ועכשיו לדרישות תקציב - כפי שצויין בכותרת...עד 4000 שקל שמוש עיקרי - אינטרנט ואופיס... יש צורך בצורב תוכנת הפעלה - xp בלבד ולא ויסטה שקט - חשוב מאוד!!!כמה שיותר שקט... משקל - חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר קל!!!(בעיות גב ) קרור - חשוב שלא יתחמם!!! לא יודע אם זה בכלל אפשרי אבל אם כן...אורך חיי הסוללה אז כמה שיותר כי אני יבזבז זמן בנסיעות אציין כמה דברים, אין לי מושגגגג בכלל במחשבים לצורך העניין...מזה oc? מה השמוש שלו ולמה צריכים אותו? הוא חיוני בכלל?!?!(אם אפשר להסביר) דבר נוסף, אני ר…
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הבנתי שרוב החנויות אם אתה קונה מחשב עם מערכת הפעלה, אתה לא מקבל את הדיסק.. (כשקניתי ישירות מדל ארה"ב ביקשתי את הדיסק..) מה הקטע? ומה אני רוצה לעשות פורמט ולהתקין מחדש? אני לא יכול? או שצריך להסתמך רק על המחיצת RECOVERY ואם היא הלכה אז הלך עלי? ד"א באמת כל הקטע של ה RECOVERY הזה.. יש אפשרות לשחזר את המחיצה הזאת בדרך כלשהיא? אם בא לי להתקין DUAL BOOT לדוגמה על המחשב עם לינוקס.. מותר לי לדרוש את הדיסק בקניה? אחרי הכל שילמתי על המערכת הפעלה.. ונגיד שלא, האם אני יכול להתקין אחר כך עם דיסק אחר? האם יש לי איזה סיריאל או מזהה למחשב שאני יכול להשתמש בו לעשות אקטיבציה לווינדוס?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט למחשב, הוא ישמש אותי בעיקר למשחקי מחשב. התקציב הוא 4500, ללא ציוד היקפי. אני לא רוצה אוברקלוק. אין צורך לנצל את כל התקציב. המסך הוא מסך רחב, 22''. בבקשה תכללו במפרט צורב. כדאי שהמחשב יהיה שקט, אבל לא חובה. אין צורך במ"ה. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חברים שלום. מחפש מפרט למחשב שולחני. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, עכבר מקלדת מסך, רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, אין צורך למערכת הפעל…
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חבר ביקש מפרט עד 6K ללא מסך. משחקים כבדים. לא צריך מקלדת ועכבר. לא מתוכנן OC. חשוב השקט. תודה
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-