ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום... אני צריך בבקשה עזרה עם הרכבת מחשב בכ3000 שקל עם מסך 17 אינץ' של סמסונג רצוי בבקשה בKSP המחשב הוא בשביל לימודים ולא משחקים. תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפי המפרט הזה: מעבדIntel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450לוח-אםASUS P5KPL-CM305זכרונות2GB DDR2 800MHz - A-Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL170כונן קשיחSeagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2275כונן אופטיDVD-RW - SATA135כרטיס מסךמבוסס Radeon HD 4850 512MB GDDR3 HDMI565מארזRAIDMAX APEX165ספק כחSeaSonic 400W - SS-400ET275סה"כ2340 ש"ח http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132222§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D ושיניתי כמה דברים, הוספתי עוד סטיק של 2 ג'יגה, שמתי כרטיס מסך Radeon HD4870 עם 1GB וספק של טרמלטק (נראה לי) 500 וואט. ועוד כמה דברים כמו זכרון עם צלעות …
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
משהו יד שניה אפילו מהאתר ebay.co.ik או מישהו יכול להמליץ על דגם כלשהו שישמש אותי פה לדברים בסיסיים כמו אנטרנט (WIFI) מסמכים וסרטים. מסך בגודל 10 או 12 רצוי , מספיק זיכרון ומעבד נורמלי שהמחשב יעבוד טוב בסה"כ וחשוב בטרייה שנמשכת הרבה זמן. אגב, אני חושב לקחת אותו לטיול אחרי אנגליה בדרום אמריקה ככה שאני מחפש משהו זול ודי אמין מבחינת חוזק. רעיונות ?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביקשתי עזרה מחבר גאון למצוא לי מחשב נייד בטווח מחירים של 3K-4K ונמצא המחשב הנייד הבא: HP Pavilion dv6-3120ej או בחנות: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=DV63120EJ&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he שאלתי היא, האם למישהו יש ניסיון איתו? (מוכר לי שלפעמים המפרט הטכני נראה מצוין ומאידך יש בעיות עם אחריות וכד') האם מישהו מכיר מחשב כדאי יותר בטווח מחירים הנ"ל (במידה והנסיון איתו פחות טוב)? אם מישהו מכיר את החנות? אשמח להכוונה, בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום זקוקה לעזרה, הוחלט על רכישת LENOVO T440 בארה"ב, אני מתלבטת לגבי השנאי מה לבחור, 45W AC Adapter - US (2pin) או 65W AC Adapter - AG מה מתאים לארץ, האם תהיה לי בעיה עם השנאי ועלי לרכוש מטען אחר בארץ? מה המשמעות של AG? המון תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
MSI M510 במידה ומישהו מכיר אני אשמח לשמוע ביקורת כי אני רוצה להביא אותו מחול תודה וים טוב מעבדIntel Pentium M735 1.7GHz 2MB זכרון 333 512MB DDR מסך 15 SXGA 1400X1050 כונן אופטי dvd/rw כרטיס מסך ATI Radeon 9700 64MB דיסק קשיח 40GB תקשורת כ.רשת אלחוטי Intel WiFi802.1 1b/g פרטים נוספים קורא כרטיסי זכרון שנתים אחריות בן לאומית
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, FarCry, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG W2453V כרגע אני על 1600x900 אבל הבנתי שהמסך תומך ב-1920x1080 ובכלל אני לא בטוח כמה זמן אני ישאר עם המסך הנ"ל. אני בספק אם יהיה לי מסך גדול מ-"24 …
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
סופסוף החלטתי לשדרג את המחשב שימש אותי בנאמנות בשנים האחרונות, אשמח להמלצתכם למפרט מתאים. 1. מה התקציב המקסימלי? - 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש''ח לטובת שיפור משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? - משחקים (הגדרות בינוניות), תוכנות הנדסיות (GIS ,אוטוקאד) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - מסך (לא נחוץ FHD) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - כונן דיסקטים לא נחוץ 5. מפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצ…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - עכבר ומקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - עדיף שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - אז…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב והרכבתי מפרט אני צריך את חוות דעתכם בנוגע אליו : מעבד: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore מחיר: 640 ש"ח לוח אם: Asus M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E מחיר: 525 ש"ח זכרונות DDR II 667 2x1GB Kingstone מחיר 810 ש"ח כרטיס מסך (צריך עזרה בבחירת הכרטיס מסך הנה האפשרויות או Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI מחיר 1085 ש"ח או Sapphire (ATI) X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E מחיר 1025 ש"ח או Asus 7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E מחיר 890 ש"ח דיסק קשיח WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מחיר: 350 ש"ח מארז HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver מח…
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מבקר בקרוב בפראג, האם שווה לקנות שם נייד? יקר\ זול? במידה וזול האם שווה את הפרש המחירים? במידה וכן אשמח להמלצות על חנויות כדאי *
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מחשב לצרכים בסיסיים מוזיקה,קצת סרטים,פייסבוק,אינטרנט יש עדיפות לKSP אבל אם יש מפרטים טובים גם באייבורי או TMS גם טוב. לא אצל RSM בבקשה. אשמח למפרט טוב לצרכים כמו שאתם יודעים
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, לצערי דרכתי בטעות על הנוטבוק שלי וגיליתי מסך עובד אך סדוק לחלוטין עם פגיעה מאסיבית בפיקסלים. מדובר בנייד מסדרת הeee של asus אשר עלה לי בזמנו כ1600 שחור. האחריות מזמן עברה, לא שזה משנה במקרה שלי, אך שביררתי כמה יעלה להחליף מסך דרך רונלייט(היבואן הרשמי), דרשו 700 שחור על החלפה. מבדיקה קצרה ברשת עולה שדרך מעבדות פרטיות עלות החלפה של המסך נעה בין 600 ל700 שח. סיפור קצת יקר לטעמי, כאשר מוצאים בחול מסכים לנייד הזה ב200 -300 שח, ללא הרכבה כמובן. כדאי לי לעשות? לרכוש מסך מחול ולבקש הרכבה בארץ מה, או לשלם ליבואן סכום מופרז? סליחה על הכתיבה הלוקה, אני נאלץ להשתמש בגלקסי. שלי עד שהמחשב יתוקן בדרך זו או אחרת
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב למשחקים בעיקר והתקציב שלי הוא בסביבות ה- 3 3- וחצי. (כן אני יודע, זה ממש כלום אבל אין לי כרגע יותר אני מדבר על מחשב בלי ציוד היקפי ואן לי העדפה לגבי חברה מסוימת או עיצוב או משהו כזה יש לכם הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, אני עוזר לחבר להרכיב מפרט טוב לאחר שהמחשב בין ה10 שנים שלו עם רגל וחצי בקבר. הכותרת אומרת הרוב. זה התקציב, ניתן אם באמת תחשבו שזה מומלץ לחרוג עד 3K. המחשב מטרתו היא אינטרנט ואופיס בעיקר, מעט מאוד משחקים בעיקר משחקי הפיפא שירוצו בצורה טובה . לא יהיה OC, יש לו ציוד היקפי ומסך, ייתכן ויחבר את הHDD הישן שלו בנוסף . חשוב שיהיה סופר שקט, מקורר, ומארז קטן ולא צעקני אלא רגיל כמו של פעם . וצריך לקחת בחשבון שהמחשב הבא שהוא יקנה יהיה בשנת 2030 ככה, אז עדיף לבנות לו משהו עמיד ... תודה מראש ! חיים
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש מפרט למחשב עד 15K עבור עריכת סרטים (מומלץ בתצורת HDDVD) כרגע הכיוון הוא שטח איכסון גדול במערך משולב של raid 0 ו raid 1, וכמובן שיכולות גראפיות גבוהות, ומומלץ גם כרטיס קול ורמקולים של 5.1 ערוצים לפחות. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלומות לכם זוהי פנייה לגיימרים מביני עניין שמושגים כמו FPS , Benchmarks ושאר ירקות מוכרים להם היטב. יש לי שאלה פשוטה - איזו מערכת מחשב מומלצת יותר למשחקים על 1680 / 1050 (מסך 22 ): אין אוברקלוק באף אחת מהמערכות. מערכת ראשונה מעבד - q6600 זכרון - ocz 800 DDR2 2gb כרטיס מסך - 2x8800gts 512 sli לוח אם - Asus striker formula מערכת שניה מעבד - q6700 זכרון - ocz Reaper 1066 4gb כרטיס מסך - Sapphire HD 4870 1GB Toxic לוח אם - Asus P5Q Turbo שורה תחתונה , מערכות די זהות השוני הוא בכרטיסים - האם עדיף 8800gts 512 ב sli או כרטיס אחד מומהר של 4870 1gb ? נכון שלכאורה sli זה מגניב וטוב ויפה - אבל הכרטיס הספציפי של Sapphire הוא מאוד חזק ואפשר למקם אותו בין 260 ל 280 של Nvidia... אשמ…
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אחרי שהכל הותקן ודי בהצלחה :-) לא רואים במדייה פלייר סרטים אבל שומעים . מה כן יכול לתקן את זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מחפש מחשב לא למשחקים.. בעיקר לתוכנות כבדות לא ממש לגרפיקה אבל שיוכל לעבוד אם פוטו שופ.. תודה רבה! נב רק המארז ללא שום ציוד הקפי
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, הגיעה השעה להחליף ת'עגלה 1. התקציב 2,700 ¤ למחשב ועוד 1000 ¤ למסך (זה בנפרד כי את המחשב אני קונה ואת המסך אבא שלי קונה). 2. מטרות המחשב - משחקים, פוטושופ חובבני, אינטרנט ותכנות עם Visual Studio 2008. 3. ציוד היקפי צריך רק מסך בסכום של עד 1000 ש"ח 4. דברים שלא צריך במחשב לא צריך צורב, מקלדת, עכבר או רמקולים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבה במעבדה. לגבי מערכת הפעלה אני מתכנן לשים את הבטא של ווינדוס 7. 8. צרכים מיוחדים 4GB זיכרון ומעבד בעל שתי ליבות לפחות. 9. האם חשוב שקט? לא, המחשב יושב בחדר נפרד. מצד…
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם המסורה לצורך ייעוץ בקניית מחשב נייד. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל.. אם אפשר לחסוך אבל יהיה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BlueStacks כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד עד 4K. השימושים יהיו לצפיה בסרטים קצת פה ושם משחקים אינטרנט. אין עדיפות כל כך לניידות גודל מסך שלא יעבור את ה 15 אינץ' עדיף חברה שתתן אחריות כמו שצריך. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לבית שמיועד לשימוש בסיסי של גלישה באינטרנט ואופיס. בהתבסס על המפרט המומלץ למחשב ביתי מתקדם יצרתי את המפרט הבא ואשמח לשמוע את חוות דעתכם. מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 6100 3.7Ghz 3MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H110M-PLUS D3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24F1MT DVD±RW x24 Black Sata OEM 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 300W …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט למסך 23",כרגע המחשב שיש לו, לא מצליח לסחוב את המסך. אם המפרט לא יהיה משתלם הוא יקנה באיבורי , אז בבקשה תצילו אותי
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-