עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bati6,

אני עובד עם המחשב(מחשב חדש בן חודש של DELL) ופתאום הוא התחיל לעשות רעש מהצד השמאלי למעלה והוציא מהצד אוויר חם, לאחר שתי דק הרעש נחלש והוא כמעט נפסק וכך גם האוויר, יצא הרבה פחות אוויר, זה הגיע לרמה שרק אם ממש מקריבים את האוזן שומעים את הרעש ורק אם שמים את היד מרגישים שיוצא אוויר. זה נורמאלי?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי שיכלול: משחקים קלים (בעיקר משחקי ספורט, כגון FIFA/PRO EVOLUTION) עבודות משרדיות עריכת וידאו ביתי ותמונות ביתיות (כולל הקלטות וידאו מכרטיס טלוויזיה). כרטיס טלוויזיה - מחזיק במחשב הישן כרטיס מסוג Leadtek WinFast PVR2000, שכנראה יעבור למחשב החדש (אלא אם כן תמליצו פה על כרטיס אחר), ומכיוון שגם במחשב הישן אני מעוניין בכרטיס טלוויזיה כלשהו (בעל כניסה דיגיטלית לכבלים/לווין), אז אשמח לשמוע הצעות לכרטיס נוסף. אין לי צורך ב-OC או בציוד היקפי כלשהו. יש לי העדפה למעבדי INTEL. אם תוכלו גם להסביר קצת את הבחירה באופציה מסויימת (על פני אופציות דומות במחיר), אני אודה לכם. ועוד דבר קטן: המלצות לחנויות (מקוונות או לא) בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  3. אני ממש לא מעודכן במה שמסתובב היום בשוק איזה מעבד הכי טוב למשחקים ומה הכרטיס מסך הכי שווה.. אם מישהו מוכן לעזור ולהביא לי מפרט שמתאים למשחקים בסביבות ה5000 שקל אני יודה לו מאוד. ( עוד דבר מזה הpentuim d הזה? ראיתי שהרבה שמו את זה ואני ממש לא מעודכן במה שהולך היום) עריכה: התעדכנתי קצת והבנתי בערך מה קורה - אז מתי בערך אמורים להגיע המעבדים מסוג קונרו?..

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  4. 1.הדרישות בגדול הן:מחשב חזק עם יכולת טובה במשחקים ובכלל העבודה השוטפת 2.האם קיים מחשב נייד עם כרטיס מסך שתומך ב dx 10 במחיר סביר?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  5. חג שמח כולם, ערכתי וקיצרתי את ההודעה, מקווה שעכשיו תעזרו לי... אני צריך מחשב לעבודה די משרדית - ווינדוס, אופיס, אינטרנט. יכולת לעבוד עם כמה חלונות במקביל, כלומר, כמה טאבים פתוחים באקספלורר, קבצי וורד\PDF\אקסל, ואאוטלוק. אגב, בשביל זה אני גם אקנה מסך 24" אבל זה לא כלול במפרט. שתהיה אפשרות לשדרוג בהמשך (את המחשב הישן כל הזמן שידרגתי עם מחשבים שאנשים היו זורקים והוא כבר משרת אותי נאמנה מ-2001!). רצוי שיהיה שקט - אבל לא להשקיע יותר מדי כסף בעניין הזה. כ.מסך עם יכולת HD, ויציאות לטלויזיה RGB או S-Video. יכולת פענוח HDCP (אם אפשר) מארז - הוא לא צריך להיות עיצובי, או משהו - רק פרקטי (זרימת אוויר, קירור וכל זה). לא צריך HDD גדול במיוחד, אני לא שומר סרטים ושירים יותר מדי. מקלדת ו…

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by nyop,

שלום, קניתי את הנייד הנ"ל לפני שבוע אחרי סקר שוק ארוך מאוד, ולהפתעתי גיליתי שהtouchpad לא אסתטי (לא יושב בדיוק במקום) ובנוסף הכפתורים של העכבר לא מתפקדים לחלוטין. החזרתי את המחשב וקניתי את אותו הדגם במקום אחר ולהפתעתי שוב אותה הבעיה בtouchpad.... האם הבעיה מוכרת בדגם הזה? די מאכזב הסיפור נראה כאילו הם ניסו לחקות ללא הצלחה את הtouchpad של apple .... מה דעתכם? האם כדאי לי להחליף דגם?

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by AreaDooM,

אני צריך מפרט ב5.5K +/- עם ציוד היקיפי כולל עכבר + מקלדת , מסך מעד INTEL בלבד (אין לי מושג למה) כ.מסך לא משנה איזו חברה למטרת משחקים (לא יותר מדי כך שהוא לא חייב להיות הכי חזק שאפשר) ועבודה הייתי רוצה אחד עם מסך 17'' ואחד עם איזה 19 או אפילו 21 (בשני המקרים האחרונים ניתן לחרוג מהמסגרת בסביבות ה1000+/- ). תודה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  8. ערב טוב לכולם! שלום לכולם! רציתי לדעת יש לי את המיני לפטופ שקניתי אותו דרך בזק ורציתי לדעת אם אפשר להחליף לא את הדיסק הקשיח ללדיסק קשיח יותר גדול לדוגמה ל80G ורציתי לדעת האם זה אפשרי ואם כן.....אז איך אפשר להחליף?? בתודה מראש לכולם על העזרה והתשובות!

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  9. מעבד: Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache E6300 לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard זכרונות: 1GB Twinmos DDR2 667 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 צריך המלצות למארז,ספק טוב אבל זול עד 200 שקל,צורב ודיסק קשיח תודה! וכמובן איך המפרט הזה? אני עדיין מתלבט אם הלוח אם הזה טוב

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש מחשב נייד שיהיה בו צורב דיוידי, קורא זכרונות SD וCF ושיהיה גם קצת למשחקים אה ועוד דבר חשוב שיהיה קל ושהעיצוב שלו יהיה מרשים אני לא ממש מבין בחומרה של מחשבים ניידים אבל אני משער שזה בערך כמו PC רגיל... תודה מראש!!! ;D ;D ;D

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי לכולם. יש לי הזדמנות לקנות מחשב נייד משומש (כמעט חדש) דרך EBAY במחיר מצויין, עם אחריות, והמוכר מוכן לשלוח את המוצר לארץ. מה לגבי המכס בשליחת נייד משומש ? האם יש עליו מכס בכלל? אני צריך להצהיר משהו בפני המשרד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by barak91990,

שלום אני חדש אני צריך מפרט למחשב לאחי הקטן : 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב המקסימלי הוא עד 2300 ניתן לחרוג ב500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השימושים העיקריים של המחשב הם…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  13. שלום. לרשותי תקציב של 5000 ש"ח. המחשב מיועד להפעלת תוכנות לעיבוד תמונות כגון:פוטושופ ומקבילותיה,עבודה במקביל עם מספר תוכנות כאלה,אינטרנט והורדות מהאינטרנט וכן יכולת סבירה להתמודד עם משחקים (בעיקר לילדים עד גיל 10).אין צורך בציוד היקפי למעט צורב dvd (עדיפות למשולב). מבקש לקבל ייעוץ למפרט . תודה.

14. Started by Avnerbel,

יש לי מחשב בן כמה שנים והוא מספיק מעל ומעבר אבל החלטתי קצת לשדרג אותו להחליף דיסק למערכת ההפעלה לעבור ל WIN10 64bit ובמקום כל הדיסקים שיש לי 500GB לשים דיסק מעל 3TB ומעלה יכיל לי את כל החומר פחות או יותר המלצה לדיסק SSD SATAII והמלצה למארז שקט עם מספיק מקום לדיסקים יהיו לפחות שלושה ו DVD לא מעניין אותי חלונות ולדים הלוח שיש לי הוא mini ATX

15. מאיפה המחירים?? לא מצליח לראות מחירים כאלו באתרים של החברות הגדולות.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  16. היי החלטתי שאני רוצה מחשב בסלון שיתחבר רק לטלויזיה עם שקע HDMI, כרטיס קול סטריאו, כרטיס רשת אלחוטי, HDD של חצי טרה או טרה, כונן DVD (לא צריך שיצרוב) השימושים במחשב יהיו אך ורק צפייה בסרטים/סדרות דרך הטלויזיה והסטריאו בסלון. ראיתי את המחשב הבא באתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4005&CatCode=1 ב685 שקלים, דיברתי איתם בטלפון והציעו לי להוסיף קצת כסף בשביל הDVD והכרטיס מסך ואז זה יהיה 985 ש"ח אבל הנציג מכירות התעקש שמעבד ATOM לא מספיק טוב כדי להריץ סרטים. האם זה נכון? תודה רבה על העזרה!!

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח ואפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עריכת תמונות (Lightroom, photosjop) וקצת וידאו (פעם בשנה) השאר גלישה, יוטיוב וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כוננים קשיחים ו SSD אין צורך. יש לי מספר כוננים קשיחים שאעביר ו שני SSD שקניתי - אחד NVME ואחד SATA 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחש…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by טל ויניק,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15אלף,ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג(כל המשחקים על האיכות הכי גבוהה) ,קידוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש לא מפריע לי במיוחד, אם הוא מגיע כנגזרת של קירור איכותי ויעיל. מן הסתם אני לא רוצה רדיאטור חמסן אצלי בחדר, אך אני מוכן להתפשר במידת הצורך. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Omry,

היי אנשים, חבר לאחרונה פנה אלי וביקש ממני שאבנה לו מפרט למחשב חדש שהוא מתכנן לקנות. הוא לא זקוק ליותר מ-500GB שטח איכסון והמעבד יעבור OC עליו אני אפקח. המסך שברשותו הוא 24" שעובד ברזולוציה של 1920x1200. אין צורך במקלדת, עכבר או רמקולים. מערכת הפעלה כבר יש לו (7). במידת הצורך, ניתן לחרוג בסביבות ה-500 ש"ח אבל רק אם זה נחוץ ביותר. אין העדפה לחנות מסוימת. המחשב בכל מקרה ישלח אליו עם שליח. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by lover323,

ההפרש במחיר הוא לא רציני (100 שח) איזה מעבד חזק יותר לשימושים: אינטרנט, אופיס, תיכנות, עבודה עם תוכנות כבדות וקצת משחקים

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  21. שלום לכולם אני צריך את עזרתכם כי אני לא מבין כל כך גדול אני אדרג דירוג שלי לפי חקירת אינטרנט שאני עשיתי , תאשרו או שתשנו לפי דעתכם. היעוד של הדירוג הזה הוא פשוט למשחקים כי מדובר על כרטיסים גרפיים. 1. GeForce GTX 860M 4 GB עם מסך 15.6" UHD 4K ומעבד i7-4710HQ 2.5GHz 2. AMD R9-270 4GB עם מסך 14" FHD ומעבד i7-4510U 2GHz 3. GeFoece GT 840M 4GB VRAM עם מסך 14" FHD IPS ומעבד i7-4510U 2GHz 4 . GeForce GT 730M 2GB VRAM עם מסך 14" FHD ומעבד i7-4500U 1.8GHz ידוע לי שחווית המשחקים תהיה טובה במחשב הראשון אם זה הכרטיס מסך והמסך עצמו והמעבד החייתי. אך הבקשה שלי היא דירוג "עוצמת" כרטיסי המסך והרישום של המסכים והמעבדים נועד כדי לתת לכם קצת מידע על כלל המערכת. המחשב הוא מחשב לסטודנט , מי…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  22. מפרט שהוצע לי למחשב חזק למשחקים חדשים וסרטים.... ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3400+ (S-754) 1330 1 1330 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KV8 Pro sata,GBL 480 1 480 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 430 1 430 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV 1680 1 1680 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 מחירון עבודות במעבדה? Price Units Total Assembly Computer (new compon.) 190 1 190 Total price 4500 ¤ מה הייתם משנים ?!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 -300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני ומעלה ותכנות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3 , MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920X1080 מסך דל 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות לגבוהות האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך בציוד היקפי . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 האם מתוכנן אוברקלוק(OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ל…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  24. תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 מתי מתוכננת הרכישה: עד 23/8/15 מהארץ או מחו"ל: (האם אתם מוכנים לייבא את המחשב? אם מחו"ל-איזו ארץ?) בעיקרון מתכנן לקנות בארץ. אני נמצא בניו יורק ובניו ג'רזי בינואר הקרוב ובשיקגו עוד שנה. אני מוכן לייבא את המחשב משם אם ידוע לכם שהמחשבים שם זולים יותר. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: (חנות מועדפת שתרצו לקנות ממנה) אין יד ראשונה\שניה: (לקנות אחד חדש או משומש) חדש זמן אחריות רצוי: (כמה זמן אחריות והאם רצוי אחריות בינלאומית או לא) כמה שיותר זמן אחריות, לא חשוב לי בינלאומי אבל אני לא אתנגד חברת המחשב הניד המועדפת: (חברה מסויימת שתרצו שהמחשב יהיה שלה) לא משנה לי כל עוד ביצועי המחשב ממצים את התקציב מער…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by nirmiranda,

שלום אני קונה מחשב חדש בקרוב והשאלה שלי היא אם כדאי לעשות אוברקלוק? המחשב מיועד לגיימינג וישמש אותי בעיקר במשחקים כבדים,סרטי HD וכו...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.