עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתלבטת אם לקנות את המחשב הזה, הוא מתאים לי מאוד מבחינת גודל משקל ופונקציות, אבל האם מישהו יכול לתת עליו ביקורת? מחשב נייד "13 עם מסך מגע ASUS VivoBookTouch דגם S300CA-C1003H אשמח מאוד לדעתכם, ואם יש המלצה אחרת זה גם יעזור. הנה המפרט: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IN80F8EB0

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  2. יש אותו עכשיו במבצע של 012 ןלפי המפרט שראיתי הוא מצויין. אני לא מכיר את LG כמותג של ניידים - זה נחשב טוב? אגב המחשב עולה במבצע 5300 במקום 7200.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  3. מעוניין לטובת סטודנטית לעיצוב גרפי

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  4. היום רכשתי Dell Studio 1535 ללא מערכת הפעלה. אני מעדיף להתקין XP, היות ולקחתי רק 2GB זיכרון, ובכלל אני לא מתלהב מהויסטה יותר מדי. עד עכשיו הספקתי לעבור על הרבה דיונים ברחבי הרשת על בעיית הדרייברים לאקספי, והמסקנה שלי היא שאין בנמצא דרייברים לכל החומרה שמתאימים לXP. למישהו יש מידע בנושא? מישהו מריץ אקספי על מחשב כזה ויכול לתת עצה? כרגע אני לא רואה ברירה אלא להתקין ויסטה ולקוות שזה יסחוב בסדר...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אמזון לא עושים משלוחים לארץ של חלקי מחשב

6. MEGA NET, NEGA NET משהו כזה היא נמצאת בתחנה מרכזית בב"ש? יש למישהו טלפון שלהם? מישהו קנה משם ויכול להביא חוות דעת? אני רוצה לקנות חלקים, שמעתי שהיא חנות נחמדה שמוכרת חלקים די בזול

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  7. אחי קנה מחבר מחשב Hp Pavillion tx1000 שבא עם מערכת מובנית של ויסטה, קיצר החבר התקין לו ווינדואז 7, המסך של המחשב זה מסך מפרקי מגניב והוא אמור להיות מסך מגע, משום מה בווינדואז 7 שהסתכלתי בפרטי מערכת רשום שם pen or tablet רשום שלא קיימת חומרה כזותי. האם מישהו מכיר את התופעה שמסך הנגיעה לא עובד? או שעובד בהתחלה ואחרי כמה זמן מפסיק? קראתי על כך באיזשהו פורום באנגלית, חבל שאני לא זוכר איפה רק, והיה שם ת'רד מלא בהודעות של אנשים בעלי פאביליון שפשוט מיואשים מהעניין עם הטאצ' סקרין, מישהו מכיר את התופעה ויודע אולי איך לפתור אותה? (דרך אגב המחשב במצב דנדש, היה אצל הבחור ההוא במשך שנה, הוא הביא אותו לחו"ל, וכנראה נגמרה האחריות ..., החליפו לו את המסך כי היו לו איזה פסים שלא נראו טוב א…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  8. היי באשר לשאלה בכותרת-זו התוצאה הראשונה שיצאה לי בגוגל בערך "חריטה מלקדת" : http://www.memory4less.co.il/pl_product~WRITING~21~0.htm התקשרתי אליהם וסיפרתי להם שאני רוצה לעשות חריטה על מחשב שטרם זמין בארץ (1005HA) סיפרתי לו שהמקלדת פחות או יותר דומה למקלדות של שאר הנטבוקים של אסוס. לפי מה שהוא אמר, הוא יוכל להראות לי דגמים שעשו עליהם חריטה כדי שאתרשם (פשוט באתר אין דוגמאות), ושאם הוא חושב שיש סכנה כלשהי, הוא לא ייקח על עצמו את העבודה. לפי מה שהבחור אמר, הם עושים חריטה משנת 1998, ולדעתו לא אמורה להיות בעיה המחיר לא רע-120 ש"ח, וזה בת"א, שעבורי זה מצוין אם למישהו יש משהו טוב/רע לספר לי על החברה הזו, אשמח לשמוע יום נעים ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  9. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  10. הייתי באופיס דיפו וביג בוקס... אין יותר מידי מגוון שם.. אולי בבאג? מישהו מכיר איזה סניף גדול במיוחד ? אני מחפש לראות ניידים 11-12-13 אינץ אגב אני לא מתכנן לקנות בארץ רק לראות את הגודל המתאים ואז לבקש ממישהו בארה"ב..תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. משהו בסיסי 2+גיגהרץ, 512 מגה זיכרון, 40+ גיגה הרד דיסק 7200 סיבובים חובה, לוח אם כולל סאונד בסיסי, וידאו בסיסי, כרטיס רשת 100מגביט, floppy... ללא מסך. ללא מערכת הפעלה. ללא צורב/קורא דיסקים. ללא מקלדת/עכבר. נראה לי שזה אפשרי בתקציב הנקבע. אולי אפשר אפילו חדש/מחודש?? זה בשביל חברה טובה שלי באיזור י-ם (אך בשביל דיל טוב, נשלח אותה לטייל בארץ). תנקס!

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  12. ABIT IP35-E? הזמנתי מחשב בנועה מחשבים , והלוח הזה יגיעה בהזמה לארץ רק עוד שלושה שבועות תאמת לי לא מפריע לחכות אבל המחשב לא בשבילי , בנתיים תחלופה אני ילך על איזה גיגבייט , אבל בכל אופן מישהו יודע עם קיימת חנות שמחזיקה את הלוח במלאי ?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  13. היי אני מתלבטת איזה מחשב להגיד לאחי להביא לי מאר"הב- אני צריכה דגם טוב עם כרטיס זיכרון וגראפי טוב לתוכנות גראפיות ועריכה. היות והדגם 1520 של דל אזל גם בארץ וגם בחו"ל ): נאלצתי להתפשר על דגמים אחרים.. שמעתי המלצות חמות על דל והשירות-אחריות שלהם שהוא בכל העולם. לכן ביקשתי מאחי לקנות לי את הדגם הxps- XPS M1530 Intel® Core 2 Duo Processor T8300 (2.4GHz/800Mhz FSB, 3MB Cache) H83DHN [223-5880] Operating System Genuine Windows® Vista Home Premium Edition SP1 VHP31E [310-9764][420-5769][420-5924][420-6436][420-6995][420-or and camera High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(7590][420-8566][463-2282] System Color Tuxedo Black BKDMSAT [313-6439] Memory 3GB Shared Du…

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  14. יש לי חבר שמחפש מחשב נייד ללימודים, ואחת הדרישות שלו זה מחשב עם מסך שיכול להפתח למצב שקרוב ל-180 מעלות. הוא אומר שהוא רוצה את האפשרות לשכב על הבטן במיטה, כשהראש מחוץ למיטה והמחשב למרגלותיה על הרצפה ושהו יהיה מסוגל לראות את מה שהמסך מציג. אז אם מישהו מכיר, אני אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by ctx,

אני מחפש כרגע מחשב נייד, ונתקלתי במחשב שעל פני השטח נראה די טוב, אבל הוא של חברה לא מוכרת בשם gateway http://www.gateway.com/systems/product/529668261.php לי זה נראה מחשב טוב מאוד (אני מבין קצת במחשבים, אבל לא יותר מדי). מחיר מאוד נמוך לא? איפה הקא'ץ? מישהו אולי מכיר את החברה ויכול לספק קצת ביקורת על מחשבים שלה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. האם הם מחשבים טובים ? מישהו ניסה אותם ? יש המלצות עליהם ? כי אני רואה שהם ממש משתלמים במחיר הרי למבינים בינינו לא תמיד הכי יקר הוא הכי טוב...

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  17. נתחיל בסיפור קצר (מי שרוצה יכול לדלג): אני מחפש מחשב נייד להורים שלי וראיתי את הדגם A300-20F של טושיבה. המחשב (כמו גם בדגמים אחרים, של חברות אחרות) נמכר עם 4 גיגה זכרון וניתן להוסיף לו עד 8 גיגה. אבל... המחשב נמכר עם ויסטה 32 ביט. מאחר ש 32 ביט לא יכול לתמוך במעבר ל 4 גיגה (ואפילו קצת פחות), אבא שלי הלך לחנות שבה המחשב נמכר ושאל אם קיים הדגם עם ויסטה 64 ביט. הרעיון כמובן הוא עוד שנתיים לשדרג את הזכרון. בחנות אמרו לא ש"אין ניידים שנמכרים עם 64 ביט, עקב בעיות של תאימות דרייברים". אשמח לדעת אם מה שאמרו לו בחנות באמת נכון ובאמת אין מחשבים ניידים שרצים באמת עם ויסטה 64 ביט. חיפשת קצת ולא ממש מצאתי, אז אולי מישהו פה מכיר במקרה ניידים עם ויסטה 64 ביט? תודה!

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  18. זה הקישור: http://www.ebay.com/itm/Gateway-NV75S25U-Notebook-PC-Quad-Core-A6-3420M-4GB-320GB-17-3-LED-WebCam-/230788364468#shId עכשיו השאלה אם טוב, על פניו נראה יחסית זול ואיכותי, השאלה גם אם יש מיסים על זה או לא, וגם משלוח שמה לא כתוב בכלל לארץ.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב ואני רוצה שמישהו ממכם ירכיב לי את המחשב הכי טוב שיכול להיות בתקציב של 9000 שקל שכולל הכל חוץ ממערכת הפעלה ורמקולים, עם מדפסת צורב ו dvd רצוי DDR אני יודה לכם מאוד!!

• 30 תגובות
    • 9.1k צפיות
  20. יש לי מחשב עם מסך מבריק. אני עובד רוב הזמן בבית, אבל בשעות היום עם חלון פתוח וזה פשוט על גבול המחרפן הסנוורים האלה. הודות לאחד המשתמשים בפורום הבנתי שקיימת מדבקה שכזו. קראתי באינטרנט קצת וראיתי סרטונים בYoutube, וזה נראה לי ממש טוב. בארץ כנראה לא כ"כ ניתן להשיג אז כנראה נקנה מחו"ל איכשהו. מישהו פה ניסה את המוצר הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני לפני קניית מחשב נייד חדש אבל אני יכול לקנות רק מחשב שפורסים ל36 תשלומים ראיתי כאלה רק של לנובו אבל אני לא כל כך סגור על לנובו מעדיף INSPIRON או PAVILLION אז אם מישהו בטעות נתקל בדגם כלשהו שהמוכר פורס ל36 תשלומים אני אשמח אם תודיעו לי תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אשמח לחוות דעת, והאם יש דברים אחרים מעניינים שצפויים?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by momi2004,

יש טענה כי איכות הוידאו שלהם בתצוגה היא לא טובה, ורואים מין בלוקים שחורים חלק מהזמן. הייתי שמח אם מישהו היה יכול לוודא את זה גם.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  24. אשמח לקבל הודעות בפרטי או כאן תודה ויום טוב ארז

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by יובל אריאלי,

אהלן אני מחפש לקנות מחשב חדש ואני כנראה אטוס בעוד שנה ללמוד בארצות הברית חשבתי פשוט לקנות לפטופ הבעיה שזה ממש יקר ואז ראיתי את בnewegg מחשבים במחירים מצויינים השאלה שלי אם באמת המחיר שאני רואה כולל משלוח ומכס וכל זה ? https://www.newegg.com/global/il-en/...RoCV3QQAvD_BwE המחשב הזה שראיתי זאת דוגמא למה שאני מחפש ובמחיר הזה כנראה שאקנה תודה מראש לכל העוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.