ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=22566&PHPSESSID=5459d909c00105312d5cafe5d5483c8a אשמח לביקורות עליו
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=11202 איפה הוא יושב במחשב? במקומות של הכוננים? האם הוא מראה לי טמפ' שנמצאת בתוך המחשב?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין TRACK PAD ל- TOUCH PAD במחשבים ניידים ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
-
אני הבנתי שיש להם אחריות בארץ, אבל בארה"ב אומרים לי שזה רק אחריות למדינה שבה נקנה המחשב. מישהו קנה לאחרונה ויכול להסביר לי איפה זה עומד, או איזה דגם אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום חברים, הבנתי שמחשבים שולחניים מבוססי הפלטפורמה כבר מתחילים להגיח, אך מה קורה עם ניידים דומים? מישהו יודע מתי הם יתחילו לצוץ וכמה הם יעלו? עוד פחות מחודש מתחילים הלימודים ואני רוצה להחליט האם יש טעם לחכות להם. Anatoli.
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי LAPTOP די חדש ו ישנו מין כרטיס מאחור שאין לי מושג מה זה הדבר הזה. הבן אדם שקניתי ממנו בעצמו לא זכר מה זה. התמונות הן מהצד התחתון של ה LAPTOP . נא עזרו לי. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי עתיד לצאת המחשב וכמה הוא צריך לעלות? אין פרטים באתר הרשמי. http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y50-touch/
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נראה לי פצצה אבל לך תדע. זהו ה- HP PAVILION 5010EA נייד: מתנה - תיק נשיאה מפרט המחשב : מעבד: Intel® Pentium® 4 - 2.66GHz מסך: "15 XGA זיכרון 512MB DDR PC2700 333MHz (2x256MB ( הרחבה עד 2GB ) דיסק קשיח: 40GB , כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive Digital Media Reader (5 in 1) (SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card) Integrated Digital Bay (docking bay) for its HP USB Digital Drive תקשורת: מודם V.92, כרטיס משולב 10/100, One type I or II PC card slot [b]כרטיס מסך: 64MB dedicated video memory ATI MOBILITY RADEON 9200 graphics (לא משולב) רמקולים: Harman/Kardon® speakers יציאות:1 VGA Port, 3 USB 2.0 Ports, 1 IEEE-1394, 1 …
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ומתי נראה את המחירים החדשים באתרים השונים באינטרנט (כמו לוג'יק PC וכו)
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לפטופ בחודשים הקרובים...אני לא חובב חלונות ורוב הזמן שאני עובד עם המחשב אני תחת לינוקס..רק בגלישה באינטרנט ומשחקים אני תחת חלונות. בקניית לפטופ הם די כופים על האנשים לרכוש מערכת ויסטה...אז פשוט מעניין אותי מתי יתחילו לשווק את המחשבים הניידים עם חלונות 7...כי הרי זה אמור לעלות אותו מחיר אני מאמין. וכן אני יודע שמשווקים לפטופים עם לינוקס..אבל אני די חייב גרסת חלונות מקורית. תודה
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בסיסי , subnotebook , למטרות לימודים ותכנות. הבנתי שיש את הMSI WIND שאיבורי היו אמורים להביא לקראת סוף חודש יוני, אבל משיחות עם כמה נציגים שלהם , לא הצלחתי להשיג מידע מדויק על תאריך ההגעה לארץ והדגמים הקיימים (ויוני נגמר מחר...) מישהו הצליח להשיג תשובה רצינית על הדגמים ותאריכי ההגעה ?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
יש לי חבר שמחפש מחשב נייד עם כניסת טלויזיה (לחיבור מצלמה), מסך איכותי והרבה זיכרון (לעבודה בפוטושופ). מישהו יכול להצביע לי על מחשב מתאים?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. בקרוב קונים לי מחשב נייד, והיתי רוצה אם אפשר, שמישהו יבנה לי בבקשה מפרט טוב עם הפרטים הבאים. אז הפרטים: ראשית , התקציב עד 5000 ש"ח, לא יותר. צרכים: עבודה במיקרוסופט אופיס, מעט משחקים לא כבדים בסגנון VC ו-SA, מעט סרטים וגם מוזיקה. ואם יתאפשר, גם גלישה באינטרנט (אם יש איזה מודם אלחוטי או משהו כזה, אני לא מבין בזה.) דרישות מיוחדות: כוננים: שיכלול כונן DVD-ROM, לא CD-ROM. כמובן שיהיה גם כונן דיסקטים. בטריה: ניתנת לטעינה, שתחזיק הרבה אם אפשר. כ.מסך: עדיפות ל-ATI, למרות שאם יש משהו באותו מחיר של NVIDIA והוא יותר טוב, אז בכיף. דיסק קשיח: 40GB או 60GB, אני מעדיף 60, אך אם לא ניתן להכניס בתקציב אז גם 40 מספיק. אין צורך שתהיה מערכת הפעלה מותקנת. תודה רבה לכל …
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי הצעה למחשב חדש ב3000-3500 ¤?? אני צריך לקנות מפני שכרגע יש לי פנטיום 3 ואם אני משדרג את הדברים הבסיסיים כמו מעבד,לוח אם,זכרון וכ.מסך אני תצריך גם לקנות מארז שכולל פלופי וסידי רום וכל השאר.. אני צריך גם לדשעת איפה הכי שווה לי לקנות.. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים ואינטרנט.. אני צריך משהו יחסית טוב שיחזיק להרבה זמן.. תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
זה המחשב אני אמור לקנות אותו בימים הקרובים אני ישמח אם מישהו יבדוק לי אם זה שווה הצפיה שלי שזה יעלה 7000 גג תודה מראש... (נ.ב המחשב אמור להיות למשחקים) מעבד: AMD ATHLON 64BIT 3500 BOX 939PIN VENICE לוח אם : Gigabyte GA-K8NF9 ULTRA AMD 939 nVidia nForce זיכרון: Kingstone Dual DDR2 Kit 1 Gb (2x512) 400Mhr דיסק חשיך: WD1600JD Western Digital כרטיס מסך ATI Radeon X800XL 256MB Gigabyte או Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B מארז: Tt va7000 צורב + צורב DVD pioneer a110 dvd rw black כונן dvd-toshiba 16x 48x מסך: samsung 760BF 17" 4ms
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חזק ומהיר שיהיה כללי לא מיוחד למשחקים ולא לגרפיקה להכל .. תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אתם בבקשה יכולים להביא לי אתרים של קניית חלקי מחשב.....וגם להמליץ על כמה טובים... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ באמת???....אסור לדון עליהם?!..טוב אז רק עם אפשר את האתרים עצמם וזהו....כי אני לא יודע איפה לחפש...אני לא יודע מה אמין.....ז"א אני לא רוצה לזרוק את מס האשראי שלי לכל חור באינטרנט.....
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש...אמרו לי שזה פורום תותח אז נרשמתי. מישהו יכול להביא לי מפרט למחשב תותח..כי אני לא מבין בזה כל כך, אבל שיהיה תגש על RAM ועל כרטיס מסך.. התקציב שלי זה משהו כמו 5-6 אלף. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - לא למזומן או כן למזומן לא משנה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים כבדים ועריכת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי -…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך מפרט בין 4000-5000¤ לא כולל מסך.. אני חושב שעל כרטיס מסך אני אתעקש שזה יהיה רדאון ומעבד amd וכל השאר תמליצו לי אתם אפילו על ספק כח ועל כרטיס קול וכל מה שזה כולל.. ודבר אחרון יש לי שאלךה אם אני קונה נגיד מעבד amd 2000 ואח"כ אני רוצה לשדרג לintel 2400 אני יכול?? או שאני יכול רק אותה חברה?? טוב תודה מראש לעוזרים..
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי אותו בסוף 2010 השקעתי בו הרבה, והוא אף פעם לא אכזב. לאחרונה מרגיש לי שהוא די איטי גם לאחר התקנה מחדש. עד כמה שידוע לי ב7 שנים האחרונות תעשיית המחשבים לא טסה כמו פעם אז לא חשבתי להחליף מישהו יכול להסתכל על הנתונים של המחשב ולהגיד איפה הצוואר בקבוק, האם כדאי לשדרג משהו או שפשוט צריך להחליף כבר? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-