עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Sarit Aviad Agam,

שלום לכולם, אני מעוניין במחשב עד 3,000 שקלים על פי הפירוט הבא: * מטרות המחשב: בעיקר שימושי אופיס וגלישה * גודל המסך: 13 או 14 אינץ'. אין העדפה בין שתי האפשרויות. * רזולוציית המסך: לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: לא קריטי. עד 2.3 ק"ג יהיה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB, אם אפשר עם SSD יהיה נחמד, אבל לא הכרחי. * כונן אופטי: לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by 1stcowgirl,

שלום, (אני מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אז כוונו אותי בבקשה) רציתי לדעת אם GTX680 יוכל לעבוד של ספק 550W? הספק המדובר הוא : Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P (Retail)

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  3. מעונין במפרט ב3500 כולל מסך CRT לשימוש ביתי כללי עם אפשרויות שידרוג

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  4. לא התחשק לי לנסות להרכיב מפרט בכוחות עצמי, אז חשבתי ללכת על אחד המחשבים המומלצים בפנדס מחשבים. המחשב הממולץ הוא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2518&products_id=25150 האם הוא נראה לכם כדאי? או שייש לכם המלצה למחשב חלופי שניתן להרכיב בחנות פנדס באותו תקציב? אולי ניתן לחרוג בעוד 500 שקלים, נניח. האם החסרתי איזשהם פרטים שאתם צריכים בשביל לעזור לי? תודה. ערכיה: שכחתי לציין שהמחשב נועד בשביל לשחק משחקים ובשביל אינטרנט.

• 34 תגובות
    • 5k צפיות
  5. אהלן, קראתי את מדריך הייבוא מחשב נייד מארהב אבל אין לי מושג איזה דגם לבחור. אני רוצה מחשב שיהיה נוח לשימוש, שתהיה תצוגה יפה וברורה, לא נחוצים ביצועים מטורפים. שימוש משרדי כמו אופיס ואינטרנט. כמובן שעדיף שתהיה אחריות בארץ. הנה לינק לדגם שבחרתי באתר שממנו דוד שלי מתכוון לקנות דרכו: http://www.futureshop.ca/en-CA/product/hewlett-packard-hp-15-6-intel-core-i3-350m-laptop-dv6-3034ca-future-shop-exclusive-dv6-3034ca/10146269.aspx?path=661f40c2b0d685d9cbfdd79346ac2f87en02 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי אני רוצה לקנות מחשב נייח ולא מסתדר עם המפרטים המחשב לעבודה משרדית ולהרצת מספר שרתים וירטואלים סטומרת צריך יותר מ16GB זכרון אני צריך עזרה במציאת הרכיבים המתאימים 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן תלוי כמה משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + התקנת שרתים וירטואליים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ,office,photoshop ,vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הנייד היוקרתי החדש של היצרנית האמריקאית רוצה להביס את ה-MacBook Air עם עיצוב וקומפקטיות שלא תמצאו בשום מקום אחר HP ממשיכה להרחיב (ואולי גם להמציא מחדש, בעצם) את מותג ה-Spectre שלה – הפעם עם מכשיר אשר גורף בקלילות את תואר 'המחשב הנייד הדק ביותר עם מסך 13.3 אינץ'. הדגם החדש, שנקרא פשוט Spectre ללא שום תוספות או הסברים מיותרים, מציע מפרט ראוי במעטפת אלומיניום וסיבי פחמן מעוצבת בעלת עובי של 10.4 מילימטרים בלבד לכל אורכה – דק בכמעט 3 מילימטרים מה-MacBook Air (בנקודה העבה ביותר שלו) אשר ללא ספק מהווה יריב מרכזי במקרה הזה, ועבה רק בכמילימטר מהאייפדים שקדמו לעידן ה-iPad Air. בתוך האריזה בעלת העיצוב הייחודי תמצאו מסך IPS בגודל 13.3 אינץ' וברזולוציה של 1080p עם…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dedge,

שלום, לצורך עריכת תמונות הרכבתי את המחשב הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-Z77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪576 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪305 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM כמות: 2 - מחיר: ₪571 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Bl…

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  9. שלום אנשים! אני רוצה לקבל מפרט למחשב רב שימושי ( שיענה לפחות לרוב המשפחה) השימוש העיקרי של המחשב הוא גלישה באנטרנט ומשחקים השימוש באינטרנט מצריך פתיחת כמה וכמה דפים, המשחקים אינם כבדים כמו hallo . וכמובן צפיה בסרטים והורדות..... התקציב: 4000 ש"ח. אין צורך בכונן דיסקטים, בצורב ובציוד הקפי . בבית בנינו את המפרט הבא אשמח לשמוע מה אתם אומרים. AMD athlon 64 bit (s939) 512k 3000 Gigabyte K8NF - 939 or MSI K8N NEO4-P WD/MAXTOR 160 GB SATA 8mb cashe nVIDIA GF PCX-6200 256 Mb turbo ובכן חברה הבמה שלכם! O0

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by mosdef,

מעבד : קונרו E6300 זכרון : G.SKILL DDR2 667 1 gig + גוף קרור מנחושת Thermaltake לוח אם: ASROCK 775duel-VSTA s775,VIA PT880,DDR2 667,AGP,PCI-X ( דרוש לי לוח אם PCI-X כולל AGP ) מארז : HEC compucase CI-6A21 ספק : FSP 400W ATX 12V לא דרוש OC .

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by BIZOX2,

ראיתי אתה נייד הזה ב אופיס דיפו ורציתי לדעת עם אפשר לשחק בו בGTA4 ו במשחקים חדשים בכללי ברמה טובה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  12. CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [ ¤ 637.32 ] 1 Memory : Kingston HyperX DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory [ ¤ 488.05 ] 2 Cases : Codegen Midi Tower 6082-CAW Front USB/Audio 400W Black Case w/X-Window [ ¤ 319.83 ] Total Price ¤ 2997.14

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  13. אני צריך המלצה למחשב נייד חדש , לאחר שהDELL שלי שירת אותי נאמנה במשך 5 שנים, והחליט לשבוק חיים הפעם אני מעונין במסך 13.3, מכיוון שמסכי ה15 הופכים את המחשב לגדול ומסורבל מידי, ולכן אני מתעצל להסתובב איתו, ולוקח את הEEE במקומו. אני יודע שמחשבים בסדר גודל הזה לא מיועדים למשחקים, אך אני אשמח למחשב שתהיה לו נטייה לכ.מסך קצת יותר מהממוצע, עדיפות לדיסק 7200, מכיוון שיש לי כוננים חיצוניים לצורך אכסון דברים שלא יזיקו אם יהיו: חיבור ESATA חיבור HDMI תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  14. Started by david_az,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות מסחר בבורסה תוכנות די קלות הרוב עובד על חיבור אינטרנטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  15. אני צריך את המחשב למשחקים בעיקר.. ואני כן עושה OC

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. למשפחה של חברתי יש מחשב נייד בן שנה וחצי בערך (הדגם מצוין בכותרת). הבעיה היא שהסוללה שלו ממש גוססת - מנסים לעבוד עליו רבע שעה בלי חיבור לחשמל, והוא מתריע על זה שהסוללה גמורה. אני גם לא חושב שהוא מצליח להטעין את הסוללה כראוי כשהוא מחובר (כשאני מנתק אותו מהחשמל, הוא אומר שהסוללה רק 50% מלאה בערך). מה אפשר לעשות? צריך להחליף סוללה, או שמדובר בפגם במחשב? המחשב גם עדיין באחריות היבואן, למיטב ידיעתי.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש (נייד לא נוטבוק) במחיר עד 2500 כמובן כמה שפחות יותר טוב. מחשב ללימודים ואינטרנט חשוב לי שיהיה חזק שירוץ כמו שצריך שלא יתקע שיהיה בו לפחות 2 ג'יגה זיכרון שיהיה בו מעבד טוב יחסית למחיר וחברה טובה כמובן. אני זקוק להמלצות איזו חבורת לא להתקרב אליהם אילו מעבדים פחות טובים או יותר טובים ביחס למחיר כמובן. אם מישהו מכיר חנות טובה אתר טוב שווה לקנות משם אשמח לשמוע אשמח לקבל מפרט אם מישהו יכול לתת לי. אני חייב את עזרתכם כי אני לא מבין בשיט בניידים מחכה לתגובות רציניות אנשים תודה על עזרתכם מראש יום נעים

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by chubakon,

אני רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו ולא יודע אם כדאי לחכות עוד קצת שמחירי מעבדים,לוחות,כרטיסים וכו' ירדו או שזה לא צפוי בזמן הקרוב? מישהו אולי יודע?

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  19. מה דעתכם על מערכות מחשב מוכנות מרשתות גדולות כמו KSP, אופיס דיפו, אייבורי וכד'? אני צריך מחשב בסה"כ רק לגלישה קלה באינטרנט, זהו. מה אתם אומרים על הדילים של ה "מערכת מחשב ב-999 ש"ח" ואלה במחיר דומה? אלה כמובן לא החלקים החדשים, האיכותיים והאמינים ביותר אבל לשימושים כאלה כמה רע זה כבר יכול להיות במחיר כזה. מה אני צריך לבדוק אם אני רוצה לקנות מחשב כזה, ממה כדאי להזהר ואיפה כדאי לקנות? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by elad78,

היי, אלו יצרניות (כמו HP, Dell) מומלצות לקניית לאפטופ, בדגש על אמינות, שירות ואיכות חלקים? מביניהן, האם יש מומלצות יותר ופחות? האם אפשר ללכת בביטחה יחסית על כל לאפטופ מהחברות האלו, או שיש סדרות מסוימות שכדאי להימנע מהן?

21. Started by RoNeR,

רצוי בלי חריגות מחיר ושיריץ גם משחקים בסבבה (רצוי מעבד e2160) מארז נורמלי לא מכוער והכי חשוב כרטיס מסך לא משולב

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  22. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-S2C ¤274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39261 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤149 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=954000 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380…

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  23. Started by Igorr13,

היי, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק בכדי שיוכל להריץ משחקים כמו אססין קריד 3, bf3, dishonored וכו׳ באיכות טובה וביצועים טובים. התקציב שלי זה בסביבות ה5ת אלפים וראיתי כמה הצעות מה שהכי משך לי את העין זה מחשב של אסוס בבאג שהמפרט שלו הוא כזה: Intel core i7-3610m Windows7 premium 15.6 hd color shine LED 8gb RAM DDR3 1333mhz Hard drive 750gb 5400rpm G-force 630m 2gb מערכת קירור icecool יציאות ליו אס בי וכו׳. המחשב הזה עולה 5040₪. עכשיו השאלה שלי היא באיזו איכות ירוצו עליו המשחקים שהזכרתי מקודם בכלל כל המשחקים החדים שיוצאים בתקופה האחרונה? תודה מראש על העזרה. איגור.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  24. אני מחפש מחשב לעבודה מואמצת ועבודה עם תוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין - חשוב שיוכל להריץ אותם במקביל כמה שיותר חלק רצוי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט ובעל קירור טוב. צריך עכבר איכותי לעבודה עם תוכנות גרפיות. תודה לכל המגיבים

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by amd@ati,

חברי הפורום שלום. אני רוצה לקנות מחשב מזה זמן רב ונראה לי שהגיע הזמן... תקציב: 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי ומסך. שימושים: משחקים כבדים (GTA 4 וכו') וסרטי Full HD. מסך: 1920X1080 הרכבתי מפרט (בלי יותר מדי נסיון) ואשמח לשמוע את חוות דעתכם. או שאם הוא כל כך גרוע תרכיבו חדש . מוצרים סה"כ Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 8Mb Tray 895 ש"ח Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample 995 ש"ח Mushkin DDR2 4096MB (2x2048) 800MHz 4-4-4-12 XP Gold 315 ש"ח Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 495 ש"ח HEC-550TE-2WX 550Watt Power Supply Bulk 371 ש"ח Thermaltake M5 Black VJ2000BNS No Psu 345 ש"ח Samsung 50…

• 11 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.