עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ifeelyou,

היי אני מעוניין במפרט מחשב לטובת מחשב סלוני, לא מעניין אותי כיצד הוא נראה (ולכן לא חייב להיות כמפרט HTPC אפילו עדיף שלא עקב בעיית תקציב) מה שחשוב לי עיבוד תמונה גבוה, יציאת HDMI שכוללת סאונד יש לי הרד דיסק חיצוני של טרה ולכן לא חובה הרד דיסק בנפח גבוה (עד 500 יספיק) לצערי התקציב שלי נע בסביבות ה2000 ש"ח - מה דעתכם ? נ.ב עדיפות לDDR3 ולמעבדי אינטל תודה רבה אסף

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  2. קניתי את המחשב בארה"ב ואני כרגע עדיין פה... המטען כמובן לא מתאים לארץ. איפה אני מוצא מטען מקורי שיתאים לי ? ניתן למצוא בארה"ב אם כן מה בעצם אני אמור לחפש ? בארץ ניתן למצוא ? כי חשוב לי להשקיע במטען מקורי ושיהיה הכל סבבה. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by rbu99fm,

שלום, קבלתי מחשב Dell E6420 ללא מערכת הפעלה.. התקנתי עליו Win7 חוקי כמובן.. אך לא הצלחתי לחבר אותו לרשת הרגילה או האלחוטית כנראה בגלל שאין לי את הדרייברים המתאימים... נכנסתי ל- Dell לדגם הספציפי ויש מלא דרייברים בכל נושא... אני לא ממש מבין מה אני צריך.. לגבי הרשת האלחוטית - אין לי בכלל אפשרות לחפש רשתות אלחוטויות דרך המחשב אשמח לעזרה לגבי הדרייבירים של כרטיס הרשת ובכלל לגבי כל הדרייברים שצריך... תודה, שי

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. שלום, מברר בשביל חבר שלומר הנדסאי בניין ומחפש מחשב נייד שיוכל לעבוד עליו הרבה עם אוטוקאד גלישה וכו' אשמח להצעות..

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במעט ככל הניתן, אם יש שיפור ניכר בביצועים, למשל.2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. 2. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.L.A Noire, Skyrim, Wargame: European Escalation, Battlefield 3, The Darkness 2, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "24, 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Guy_1710,

הגיע הזמן להחליף את הpavilion בן ה4 וחצי שלי * מטרות המחשב? הרצת מכונות וירטואליות. גלישה מרובת טאבים. פיתוח * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6". לא יותר ולא פחות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). 1920X1080 ומעלה (עד כמה זה קריטי לשימושים שלי מסך עם 4K?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? המקלדת חייבת להכיל numpad (זו הסיבה להתעקשות על ה15.6) ויהיה נחמד אם תהיה מוארת * משקל רצוי? סביבות ה2.5 ק"ג יהיה סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות עבודה יכול להיות אחלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3 * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני מתעניין במפרט של עד 2500 שקל לצרכים ביתיים בסיסיים. הדרישות שלי למחשב זה הם: 2 ג'יגה זיכרון, מעבד כפול ליבה של AMD צורב DVD כונן קשיח ביל נפח של 80ג'יגה ומאוד חשוב שיהיה MOTHER BOARD מהחדשים עם ה-AMD 690G Chipset יש איזה שהם הצעות לאיפה לקנות??? בנוסף אני מעוניין לקבל הצעות לשינוי במפרט אם לדעתכם יש צורך בכך.

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by stige,

שלום, צריך מפרט בשביל חברה שלי, במחיר 3-4.5 אם מספיק פחות אז עדיף. המחשב צריך להריץ טוב תוכנות גרפיקה דו מימדיות (פוטושופ וכולי) מעבר לכך יש הרבה צפייה בסרטים ומעט משחקים (היא רחוקה מלהיות גיימרית אבל חשוב ש Sims 3 למשל יעבוד כראוי) תודה

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by Schaap,

לפני כחודש בניתי לי מפרט מחשב באתר של נעה מחשבים ומעומס לימודים לא היה לי זמן לטפל בזה. השבוע אני חוזר לבניית המחשב ועברתי על הרשימה לראות אם יש עדכונים כלשהם, ואני רואה רק עליות מחירים. כמה דוגמאות: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX עלה מ955 ל1030 Leadtek NVIDIA Quadro FX 570 256MB DDR2 PCI-E עלה מ890 ל1120 אני מתנצל אם זה לא הפורום הנכון, לא מצאתי משהו קרוב יותר...

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  10. שלום לכולם, אני עומד ממש לפני רכישה ומאוד מבולבל..הייתי שמח אם המבינים ביניכם ינסו לעזור.. אז ככה, אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול משהו באיזור ה 15.4 המחשב צריך לשמש לאינטרנט וראייה של סרטים באיכות וזה הכול בעיקרון. מתקבל גם יד שנייה במצב מצויין ולא פחות. התקציב עומד על 2000 שקלים וחריגה של לא יותר מ 300. אשמח מאוד אם חברי הפורום והמבינים מביניכם ינסו להמליץ ולכוון לנייד המושלם בשבילי. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. תקציב מקסימאלי: 3,000 ש"ח ניצול תקציב: כולו. מידת חריגה: רק אם זה ממש שווה. שימושי המחשב: משחקים. * משחקים לדוגמא: Diablo 3, StarCraft II Heart of the sworm. * רזולוצייה: 1280 על 1024. * הגדרות גראפיות: גבוהות. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך לכלול כונן קשיח וכונן אופטי. חשיבות השקט: 7-8. אובר-קלוק: ללא. אין צורך בתוכנות (גם לא מערכת הפעלה). דרושה הרכבה בחנות. קניה מחנויות באזור המרכז. בקשות מיוחדות: תמיכה ב-USB3. לשמור אפשרות להוספת כרטיס מסך וכרטיסי זיכרון. תודה מראש ושבוע טוב!

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  12. אהלן אנשים, יום טוב שבוע טוב! הייתי שמח לקבל המלצה לבחירת מחשב נייד חזק ואמין שיוכל לתפעל בקלות תוכנות גרפיקה ושרטוט במקביל עם אינטרנט בלי לקרוס באמצע עבודה. עדיפות למקלדת נוחה ומסך 14 עד 15.4 אינץ', עוד דרישות: משקל של עד 2.5 קילו ומחיר של עד 5,000 ש"ח. (עדיפות ל2GB זכרון ומעלה, מעבד Core 2 Duo, גודל דיסק 250GB ומעלה וכרטיס מסך חזק). מקווה שיש חיה כזו (במיוחד בגלל הדרישות מול המחיר) אבל.. אם צריך אפשר קצת להתפשר... (על הדרישות) ( : תודה מראש! עידו

13. Started by omerz90,

1. מה התקציב המקסימלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מסומן. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? המסך שאני יקנה יהיה בגודל 24" וברזולוציה 1920X1080. * באיזה סוג משחקים תשחקו? COD: MW 2, BF:BC, GTA IV, CRYSIS. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך בגודל 24" וברזולוציה 1920X1080. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. תקציב קטן של 3700 צריך הכל מסך. מחשב אינטל! .לעבודה. סרטים .צריבה .משחקים אין לי שמץ של מושג איך מתחילים אפילו חיבורי יו אס בי מקדימה תודה תודה תודה רבה מראש :s05:

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  15. המפרט בקובץ jpg מצ"ב מחשב לאינטרנט, אופיס, עיבוד תמונה לא מקצועי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by Peleg212,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד 4 , הארדליין dayz -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. הא…

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  17. להלן המפרט: Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Amount: 1 Total Price: 1193.53 NIS Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,AGP-P,1394,Dual DDR,RAID,S-ATA,Intel LAN,USB 2) Amount: 1 Total Price: 896.89 NIS DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory Amount: 2 Total Price: 1009.8 NIS Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card Amount: 1 Total Price: 944.94 NIS Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case Amount: 1 Total Price: 308.99 NIS סה"כ - 4350 ש"ח יקרים ביותר מה אתם אומרים? [move]תודות לכל מי שעזר וענה על אין ספור שאלות ששאלתי[/move]

• 53 תגובות
    • 7k צפיות
  18. אחרי הנושא הקודם שפתחתי ובו הרכיבו לי פה מפרט, הייתה התלבטות יחידה בקשר למעבדי Ivy Bridge, עכשיו אני רואה שבTMS כבר פורסמו המחירים שלהם כך שהגיע הזמן לפתוח את הנושא הזה ולסוגר את המפרט :-) ההתלבטות שלי היא אם להישאר עם המעבד Sandy Bridge שיש לי במפרט או להחליף לIvy Bridge. עוד דבר, הייתה לי התלבטות לגבי הלוח אם בדיון הקודם בגלל שהנוכחי לא תומך באפשרות ל2 כרטיסי מסך, ואני לא יודע כמה הדבר טוב לשידרוג עתידי, לכן אני שואל שוב, אם לא שווה לי להשקיע עוד כסף ולשדרג את הלוח אם בשביל שדרוג עתידי שלא יכלול כבר דברים רצינים מלבד כרטיס מסך ואולי זכרונות. והשאלה האחרונה.... הכרטיס שמוצע לי במפרט הוא HD 7850 2GB OC, עכשיו אני מתלבט אם כדאי לי להחליף אותו לHD7870 2GB OC או HD7950 3GB O…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by fishiking,

אוקי אז זה מפרט שהזמנתי והייתי מעוניין לדעת מה דעתכם זכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON X2 כרטיס רשת 1G LAN OB מעבד PHENOM X3 8450 T.C AM2 AMD צורב LIGHT SCRIBE LG DVDX22 IDE ספק כח AMD 300W REAL דיסק קשיח פנימי 500GB 16MB SATA2 HITACHI לוח אם K9N NEO-F V2 AM2 AMD MSI כרטיס קול 7.1 OB כרטיס מסך SPARKLE PASSIVE GF9500GT 512MB PCIE מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  20. אני צריך מפרט בתקציב של 2500 שקל+- מטרות המחשב זה משחקים (כמו:cod 4) וסרטים. אין צורך בציוד היקפי נ.ב מה אתם אומרים על המפרט הזה? AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200 2.6Ghz 2Mb BOX AM2 89Watt 592 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15591 Gigabyte GA-M52S-S3P nForce 430 AM2 320 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18301 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ 310 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15303 Leadtek GeForce 8600GTS 256MB PCIe 790 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17218 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS 250 ש"ח http://www.pan…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  21. Started by boni,

הי, אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכי פיתוח בלבד. תחת פיתוח => מעבד חזק, הרבה זיכרון ודיסק גדול. לא יודע עם עדיף 2 או 4 ליבות? האם VC תומך ב-4 ליבות בכלל? מה לגבי XP? דרושים: מקלדת עכבר וצורב DVD. לא דרושים: מסך ומערכת הפעלה. תקציב 4K. אשמח להצעות של פרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by IlanF,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות - צריך להריץ visual studio, intelij ו- photoshop/illustrator בלי להתאמץ יותר מידי וצריך תמיכה גם במכונות וירטואליות (vagrant) (לא ירוצו בו זמנית יותר ממכונה אחת או 2) משחקים - אם ירוץ עליו skyrim, fallout nv, the witcher 2 יהיה מעולה. אפשר גם להסתפק במשחקים פחות כבדים במידה ולא נכנס משהו בתקציב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4" נראה די סטנדרתי. עדיפות למאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, א…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by orengore2,

היי. יש לי מחשב נייד בן 3 שנים כבר, LG LE50. התוכנה אוורסט ממליצה לי מאד לעדכן את הביוס, האם כדאי? האם זה נותן איזשהו שיפור למחשב והאם שווה לעשות זאת למרות הסכנה בעדכון כזה? אם כן, אשמח לשמוע מהיכן להשיג עדכון וכיצד לעשות זאת. תודה

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  24. ניסיתי לעקוב אחרי התרדים השונים שכרגע רצים בפורום הזה, אבל באמת שנאבדתי ולא יודע מה מי ואיך, לכן החלטתי לפתוח תרד משלי. מחפש נייד שרובו יושקע בלימודים כנראה, חשוב לי שיצליח לרוץ חלק תמיד, בלי תקיעות ועיכובים, וטוב במולטיטאסקינג, ושיהיה חזק מספיק להריץ תוכנות כמו פוטושופ ומולטיסים בצורה טובה. הבנתי שבשביל ירוצו משחקים כלשהם צריך כרטיס מסך לא OB, לכן מעדיף כזה, כמה שיותר חזק ככה יותר טוב כמובן. מסך, הבנתי שלפחות שאהיה נייד בצורה סבירה אני זקוק ל14 אינץ' ולא יותר, אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. סוללה, לרוב אני לא אצטרך סוללה ליותר משעתיים, ואהיה בקרבת שקע אבל כמו תמיד,סוללה כמה שיותר חזרה ככה יותר טוב. בניה איכותית כמובן. קניה בארץ ואולי אפשרות לקניה בחול דרך האינטרנט אם …

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. שלום לכולם, בהמלצתכם חיכיתי וחיכיתי לכרטיסי DX10 ולהוזלה של אינטל. כעט אני צריך את עזרתכם ביצירת מפרט למחשב חדש. דרישות: ביתיות- משחקים טובים, עבודות, אינטרנט וכו'. מחשב שיחזיק, כך שאני לא אהיה צריך להחליף את כל החלקים שלו בעוד שנה. צורב DVD. אין צורך במסך. העדפות: אינטל. מחיר: 3500-4000 ש"ח. אם זה ממש ישפיע אפשר לעבור את ה 4000 אבל, כמובן, עדיף שלא. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים