עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. להלן המפרט: Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Amount: 1 Total Price: 1193.53 NIS Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,AGP-P,1394,Dual DDR,RAID,S-ATA,Intel LAN,USB 2) Amount: 1 Total Price: 896.89 NIS DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory Amount: 2 Total Price: 1009.8 NIS Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card Amount: 1 Total Price: 944.94 NIS Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case Amount: 1 Total Price: 308.99 NIS סה"כ - 4350 ש"ח יקרים ביותר מה אתם אומרים? [move]תודות לכל מי שעזר וענה על אין ספור שאלות ששאלתי[/move]

• 53 תגובות
    • 7k צפיות
  2. אחרי הנושא הקודם שפתחתי ובו הרכיבו לי פה מפרט, הייתה התלבטות יחידה בקשר למעבדי Ivy Bridge, עכשיו אני רואה שבTMS כבר פורסמו המחירים שלהם כך שהגיע הזמן לפתוח את הנושא הזה ולסוגר את המפרט :-) ההתלבטות שלי היא אם להישאר עם המעבד Sandy Bridge שיש לי במפרט או להחליף לIvy Bridge. עוד דבר, הייתה לי התלבטות לגבי הלוח אם בדיון הקודם בגלל שהנוכחי לא תומך באפשרות ל2 כרטיסי מסך, ואני לא יודע כמה הדבר טוב לשידרוג עתידי, לכן אני שואל שוב, אם לא שווה לי להשקיע עוד כסף ולשדרג את הלוח אם בשביל שדרוג עתידי שלא יכלול כבר דברים רצינים מלבד כרטיס מסך ואולי זכרונות. והשאלה האחרונה.... הכרטיס שמוצע לי במפרט הוא HD 7850 2GB OC, עכשיו אני מתלבט אם כדאי לי להחליף אותו לHD7870 2GB OC או HD7950 3GB O…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by fishiking,

אוקי אז זה מפרט שהזמנתי והייתי מעוניין לדעת מה דעתכם זכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON X2 כרטיס רשת 1G LAN OB מעבד PHENOM X3 8450 T.C AM2 AMD צורב LIGHT SCRIBE LG DVDX22 IDE ספק כח AMD 300W REAL דיסק קשיח פנימי 500GB 16MB SATA2 HITACHI לוח אם K9N NEO-F V2 AM2 AMD MSI כרטיס קול 7.1 OB כרטיס מסך SPARKLE PASSIVE GF9500GT 512MB PCIE מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  4. אני צריך מפרט בתקציב של 2500 שקל+- מטרות המחשב זה משחקים (כמו:cod 4) וסרטים. אין צורך בציוד היקפי נ.ב מה אתם אומרים על המפרט הזה? AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200 2.6Ghz 2Mb BOX AM2 89Watt 592 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15591 Gigabyte GA-M52S-S3P nForce 430 AM2 320 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18301 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ 310 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15303 Leadtek GeForce 8600GTS 256MB PCIe 790 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17218 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS 250 ש"ח http://www.pan…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  5. Started by boni,

הי, אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכי פיתוח בלבד. תחת פיתוח => מעבד חזק, הרבה זיכרון ודיסק גדול. לא יודע עם עדיף 2 או 4 ליבות? האם VC תומך ב-4 ליבות בכלל? מה לגבי XP? דרושים: מקלדת עכבר וצורב DVD. לא דרושים: מסך ומערכת הפעלה. תקציב 4K. אשמח להצעות של פרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by IlanF,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות - צריך להריץ visual studio, intelij ו- photoshop/illustrator בלי להתאמץ יותר מידי וצריך תמיכה גם במכונות וירטואליות (vagrant) (לא ירוצו בו זמנית יותר ממכונה אחת או 2) משחקים - אם ירוץ עליו skyrim, fallout nv, the witcher 2 יהיה מעולה. אפשר גם להסתפק במשחקים פחות כבדים במידה ולא נכנס משהו בתקציב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4" נראה די סטנדרתי. עדיפות למאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, א…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by orengore2,

היי. יש לי מחשב נייד בן 3 שנים כבר, LG LE50. התוכנה אוורסט ממליצה לי מאד לעדכן את הביוס, האם כדאי? האם זה נותן איזשהו שיפור למחשב והאם שווה לעשות זאת למרות הסכנה בעדכון כזה? אם כן, אשמח לשמוע מהיכן להשיג עדכון וכיצד לעשות זאת. תודה

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  8. ניסיתי לעקוב אחרי התרדים השונים שכרגע רצים בפורום הזה, אבל באמת שנאבדתי ולא יודע מה מי ואיך, לכן החלטתי לפתוח תרד משלי. מחפש נייד שרובו יושקע בלימודים כנראה, חשוב לי שיצליח לרוץ חלק תמיד, בלי תקיעות ועיכובים, וטוב במולטיטאסקינג, ושיהיה חזק מספיק להריץ תוכנות כמו פוטושופ ומולטיסים בצורה טובה. הבנתי שבשביל ירוצו משחקים כלשהם צריך כרטיס מסך לא OB, לכן מעדיף כזה, כמה שיותר חזק ככה יותר טוב כמובן. מסך, הבנתי שלפחות שאהיה נייד בצורה סבירה אני זקוק ל14 אינץ' ולא יותר, אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. סוללה, לרוב אני לא אצטרך סוללה ליותר משעתיים, ואהיה בקרבת שקע אבל כמו תמיד,סוללה כמה שיותר חזרה ככה יותר טוב. בניה איכותית כמובן. קניה בארץ ואולי אפשרות לקניה בחול דרך האינטרנט אם …

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. שלום לכולם, בהמלצתכם חיכיתי וחיכיתי לכרטיסי DX10 ולהוזלה של אינטל. כעט אני צריך את עזרתכם ביצירת מפרט למחשב חדש. דרישות: ביתיות- משחקים טובים, עבודות, אינטרנט וכו'. מחשב שיחזיק, כך שאני לא אהיה צריך להחליף את כל החלקים שלו בעוד שנה. צורב DVD. אין צורך במסך. העדפות: אינטל. מחיר: 3500-4000 ש"ח. אם זה ממש ישפיע אפשר לעבור את ה 4000 אבל, כמובן, עדיף שלא. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  10. שלום לכולם, אני פונה אליכם בבקשת עזרה כי אין לי שום מושג בתחום המחשבים הניידים וגם בגלל שבזכות המלצתכם בעבר יש לי מחשב נייח מעולה שאני מרוצה ממנו מאוד! אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי, למרות שבעיקרון השימושים שלה נייחים רוב הזמן, היא רוצה לפטופ. הסיבה שהתקציב לא מוגבל, היא בגלל שהיא חייבת את המחשב הזה, וכמה שיעלה - יעלה. אבל כמובן שזה לא אומר שאנחנו הולכים לקנות את המחשב היקר ביותר בשוק - אלא פשוט את המחשב הטוב ביותר שניתן להשיג לשימושים שלה, בלי שדרוגים ותוספות מיותרים. השימושים שלה הם: עבודה בכל תוכנות מייקרוסופט אופיס, אינטרנט, אימייל וכו' - עבודה משרדית. חשוב מאוד שזה יהיה מחשב אמין, גם אם זה "מותג" שיעלה יותר רק בשביל השם שלו - שיהיה משהו שידוע שמחזיק הרבה זמן, שהוא…

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  11. אהלן חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8 בלי חריגה בבקשה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? החריגה הסופית היא 3.8 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  12. הכנתי את המפרט הבא על פי הצרכים שלי...: אני לא מבין בלוחות אם כלל וכלל ואני גם לא מבין בכרטיסי מסך.. מה שכן אני יודע שהכרטיס מסך צריך להיות טוב ולסחוב איכות של 1080i ושיהיה יציאת VGA אחת ויציאת DVI אחת.. עם קירור פסיבי.. כלומר Nvidia 7600-7700 אבל יש כל כך הרבה סוגים שאין לי מושג מה לבחור... גם לוח אם אין לי מושג... צריך שיהיה כרטיס קול טוב וכרטיס רשת ושיתמוך במפרט כמובן... עכשיו בקשר למארז.. אין מארזים יותר זולים שבאותו גודל.. קטנים כאלה.. אבל לא יקרים רצח 850 שקל! אין משהו ב300-400 שקל בגדלים כאלה? עוד שאלה- האם הספק של המארז בכלל מספיק? ובכל מקרה איך המפרט סך הכל... מבחינת צריכת חשמל, חום ורעש.. כמובן צריך שיהיה צריכת חשמל נמוכה, חום נמוך ורעש כמה שפחות-- שיהיה…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  13. תראו המחשב שלי לא משהו....אבל אני משפר.....מעבד אני לא משפר אין מצב........ תקציב 900 ש"ח בלי שקל חריגה...... לוח אם :ASUS P5VDC-MX (חרא של של לוח) כרטיס מסך : 7600GS AGP8X 256MB DDR2 זיכרון 1G 533MHZ ספק 450W ג'נרי של L&C ספק חשבתי לקנות מ-KSP את הדגם ‏ JSP-TECH PS-05 BIG FAN 450W‎ ב-155 כרטיס מסך חשבתי על אחד מאלה.... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1073 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=746 לוח אם....חשבתי על אחד מאלה...(מסודר לפי סדר עדיפויות מהכי עדיף לפחות) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=970 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=139 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=142 אם יש יותר טוב מכל דבר …

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  14. שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור חברה שלי, אנימטורית במקצועה, בתקציב סביב ה-10,000 ש"ח. מערכת הפעלה win7 64bit לעבודה עם תוכנות: אדובי - פוטושופ, אפטר אפקטס, פלאש, פרמייר, אינדיזיין, אילוסטרייטור . בנוסף גם - avid, AnimatorHD, Cubase sx ומאיה 2 כוננים קשיחים, לפחות של טרה כל אחד. כרטיס גרפי איכותי כרטיס קול סביר פלוס צורב DVD תחנת עגינה תודה רבה גילוי נאות: כתבתי פוסט גם בפורום נייחים כי יכול להיות שיהיו 2 מחשבים.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  15. היי לכולם, אז אני צריך מחשב חדש לעריכת וידאו ללא כרטיס עריכה (קורע ת'מעבד) 1) מה עדיף, כרטיס מסך מבוסס ATI או מבוסס NVIDIA? מה יתרון כל אחד מהם? 2) Nה זה? מי זה? ולמה לחכות לקונרו? 3) מה אתם אומרים על המארזים של http://www.5exits.co.il/emall/product.asp?pc=44342 תודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by t d,

שלום , אני מחפש מפרט למחשב שמיועד לעבודה גראפית דו מימד(פוטושופ).עקב היותי סטודנט אני רוצה להשקיע סכום צנוע ביותר של לא יותר מ3000 ש"ח (ללא מסך). אני לא יודע בדיוק מה עדיף intel\amd ,אשמח לשמוע הארות. השאלה העיקרית שמעסיקה אותי היא האם לצורך עריכה גרפית מספיק כ.מסך onboard או האם כדאי שאני אקנה אחד חיצוני. תודה

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  17. שלום חברים, מבקש את עזרתכם לבניית מפרט. כתבתי סגנון מדיה-סנטר כי זה לא מדיה סנטר סטנדרטי, אלא מיועד גם לאחסון ויכלול 6 HD מה שמבטל את האופציה למארז שוכב, סוג של פשרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? זה תמיד נחמד לחסוך אבל לא במחיר של איכות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם בכל זאת אז 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD על כל סוגיהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ברמת העקרון אני צריך רק לוח, מעבד, קירור, זכרון, מארז וספק (ש…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. היי חברים, אחי הקטן נמצא כרגע בלאס ווגאס והוא חייב לקנות מחשב נייד בדחיפות. התקציב הוא בסביבות 500 דולר פלוס מינוס. הצרכים שלו זה אינטרנט וסרטים (אולי קצת לשחק cs 1.6) החנות היחידה שבאה בחשבון היא בסט ביי שנמצאת בסמוך אליו. לאחר בדיקה קצרה שעשיתי באתר המחשב הזה נראה לי הכי משתלם: http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i5-6gb-memory-1tb-hard-drive-silver/2609025.p?id=1219550860725&skuId=2609025 מה דעתכם עליו? האם ישנן אופציות טובות יותר באתר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם. אמא שלי ואחותי הקטנה דורשות משחב חדש. כממוחה הביתי למחשבים נאלצתי לעמוד במשימה ליצור להן מפרט ב4500 ש"ח. הנה מפרט שיצרתי: אמא שלי משתמשת במחשב בעיקר לעבודה משרדית ולכן אני לא רואה שום סיבה לא לשים לה מעבד חזק כמו הe6420. כמו כן, אחותי משתמשת במחשב בעיקר למשחקים (אולם משחקים קלים, הגבוהה ביותר היה SIMS 2 ). אני כן רוצה לשים כ.מסך בשווי הזה כי הרעיון הוא שהוא גם יוכל לקלוט משחקים שיבואו בשנה-שנתיים הקרובות (מי יודע אולי ייצא SIMS 3 חח). אשמח אם יש שיפורים והצעות. אם יש הצעה אבקש לא לעבור את המחיר לעיל, 4468 זה ממש הגבול הסופי. המשרד של אבי קונה את המחשב ואני לא רוצה שיחשוב שאנחנו גזלנים.. אז מחשב ב4468 ש"ח בהחלט מספיק, אין צורך במאוורר למעבד. יתר על …

• 11 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אהלן לעבדוה משרדית בלבד! P4 2.4G לוח גיגה בייט שאני לא זוכר בדיוק את הדגם שלו אבל יש לו כרטיס מסך כרטיס קול עליו 256 של היטאצ'י (128X2) HD 40GB IDE של WD 1.44 של TEAC מארז מהודר שבטח יבוא עם ספק ג'נרי 350W (חחח) סידירום של ענארף ב2000 שקל

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. * מטרות המחשב? כתיבת קוד, פיתוח, VMs וכ' * גודל המסך? לא חשוב, אני רוצה לקנות מסך חיצוני (או שניים), חשבתי על U2515H אז חשוב שהמחשב ידע להתמודד עם מסך חיצוני. * רזולוציית המסך? לא חשובה, מכיוון שאני מחבר אותו למסך חיצוני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב, מכיוון שאני עובד עם מקלדת חיצונית * משקל רצוי? פחות חשוב, אבל הייתי מעדיף עד 3 ק"ג, אפשרות לסטות קצת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1tb, לא משנה אם SSD או לא. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? במידה ואפשר, זה יהיה פלוס, אבל אני מוכן גם בלי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב. * האם בתקציב צריך להיכנ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. שמתי לב שהרבה אנשים כאן ממליצים לאנשים שמבקשים מפרט למשחקים על המעבד 8400 ולא על ה6600 והשאלה היא למה?!?! שניהם עולים אותו הדבר בערך הE8400 לפי זאפ עולה 1038 שח הQ6600 לפי זאפ עולה 1090 שח 2 היתרונות היחידים שאני רואה שיש ל8400 על ה6600 זה 1. מהירות שעון של 3.0 גיגהרץ לעומת מהירות שעון של 2.4 גיגהרץ של 6600 2. טכנולוגית 45 ננו לעומת 65 ננו של ה6600 השאלה שלי היא .... 1 האם לא עדיף למשחקים מעבד מרובע ליבות כמו ה6600 ואם OC קליל ביותר בזכות מכפלה 9 מגיעים לאותה מהירות שעון של ה8400 ובנוסף מרויחים 2 ליבות נוספות? 2 אני יודע שב20 לאפריל מחירו של הQ6700 המהיר יותר אמור לעלות כמו הQ6600 כלומר 1090 שח שלו אפילו מכפלה של 10 ויאפשר אפילו OC קליל עוד יותר אז מן הסתם כדאי להמתין לא?…

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by nanus,

שלום אני רוצה לבדוק בעזרתכם (אחרי הכל בחומרה אתם מומחים) האם אפשרי ליצור PC מחלקים בשוק שיוכל להתחרות ראש בראש מול המפרט המפלצתי של ה mac pro אני רוצה לבנות מכונת PC עם חומרה שעולה או לפחות יכולה להשתוות למק פרו עזבו אותכם עכשיו מחירים אני רוצה לדעת תכלס אם יש בשוק בארץ חלקים כאלה המפרט של מק פרו: מעבד: 2 מעבדים פיזים של 8-core # 2.93GHz Quad-Core Intel Xeon זיכרון: 32GB of 1066MHz DDR3 ECC SDRAM יתר הדברים כגון הרדיסק, כרטיס מסך וכרטיס קול זאת לא בעיה השאלה היא האם יש היום לוח אם שיכול להחזיק 2 מעבדים פיזים + 32 ג'גיה זכרון!! לעוד מהמפרט אם פספסתי משהו הלינק פה http://www.apple.com/macpro/specs.html אני לא מצאתי לוח כזה לפיסי והשאלה השניה שלי האם יש כזה דבר האם אפשר ל…

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  24. אני טס לארה"ב לכמה חודשים.אני ימצא שם מחשב נייד עם מקשים בעיברית? או לקנות בארץ?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  25. היי אני צריך המלצה למפרט...מחשב שאני קונה לאחי הקטן (ילד בן 12 ) , בגלל שהוא כל היום משחק קאונטר סטרייק ופיפא 2007 ברשת , ומפריע לי להשתמש במחשב..ולכן הפיתרון הכי טוב הוא לקנות לו מחשב.. מסך אני לא צריך.. בעקרון , אני צריך מחשב שיהיה טוב לגלישה באיסיקיו , אינטרנט , ויפעיל משחקים בסיסיים כמו פיפא 2007 קאונטר סטרייק וכאלה. המחשב הנוכחי שלי שאחי הקטן חורש עליו זה p.4.2.6 , fx5200 .. האם כדאי לחפש פנטיום 4 יד שניה ?? או שעדיף לקנות משהו חדש בסכום של 1000 - 1200 שקל ככה ? מסך אני לא צריך , דיסק קשיח 80 ג'יגה צריך..זכרון פנימי אולי 1024 ודיוידי השאלה היא - איזה מעבד ? אולי amd ? איזה לוח אם ? בקיצור..הוצאה של 1000 שקל ככה רק בגלל הממציאים של המשחק הסרוח והמקולל ה…

• 10 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.