עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חברים שלום. מחפש מפרט למחשב שולחני. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, עכבר מקלדת מסך, רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, אין צורך למערכת הפעל…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא (אם ממש חשוב אז 200-500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקמת שרתים,מחשבים וירטואליים,גלישה,צפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  3. יש לי פנטיום 4 3GHZ, לוח אם ABIT IG-80, כרטיס מסך של NVIDIA 6200 (כניסת PCIE) ספק כוח של סנשיין 520W. הייתי רוצה לשדרג את המחשב, אני חשבתי בעיקרון לשדרג רק את הכרטיס מסך ואת הספק. אבל אז כנראה יהיה יותר עומס על המעבד בגלל הסרטים והמשחקים אז צריך גם קירור חדש אז אולי במקום זה עדיף מעבד חדש אבל אז צריך להחליף לוח אם ובקיצור מחשב חדש אז מה דעתכם? מה כדאי לשדרג? זה יהיה מחשב לסרטים HD ומשחקים ואינטרנט ומוזיקה והכל תודה מראש, גיל

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  4. אשמח לחוות דעתכם האם המפרט הזה מתאים למשתמש הביתי והאם המחיר מתאים למפרט? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  5. את המפרט שלי אפשר לראות בפרופיל. את הלוח אם יש לי כבר כמה שנים, ואני חושבת לשדרג (רצוי עם כמה שפחות שדרוגים נלווים - הזיכרון והמעבר, אבל אם אין ברירה, אז אין ברירה). השימוש: בעיקר גיימינג, אח"כ כל השאר (צפיה בסרטים, גלישה וכו') אז בעצם אני רוצה המלצה ללוח אם שיהיה טוב לשנתיים הבאות בערך, אמין ואם הוא דורש שינוי שאר החומרה (זיכרון ומעבד), המלצות גם בכיוון הזה.

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  6. צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר) ומסך לפחות 22 שימוש עיקרי עבודה משרדית, אבל ייתכן והמחשב יעבור אליי אז שיהיה שם גם כרטיס מסך חזק... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  7. Started by comp_master,

שלום לכולם קניתי מחשב נייד בחו"ל במחיר פצצה רק 750$ ומה יש בו?? מממממ אז ככה יש לוח של phoenix מעבד amd turion *2 הארדיסק 250 gb זכרון ram 2 gb ddr2 המחשב הוא ל חברת acer שקנו לאחרונה את חברת gateway עם מצלמה מובנית של logitech וכרטיס מסך של radeon ati x1120 hdmi ועוד הרבה פינוקים. אני רוצה הרבה תגובות למפרט של המחשב שכתבתי לכם

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים וסרטים (גם HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Maya, Voo ועוד תוכנות עריכה גרפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים, arma 2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק רמקולים - creative s…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  9. שלום, השימושים עיקריים - עריכת וידאו, צפייה בסרטים ושמיעה MP3. המשחק היחידי- SIMS בעתיד (בעוד שנה - שנה וחצי) אני חושב להפוך את המחשב לHTPC כרגה לא חושב על OC. בניפרד, אם אפשר - המלצה לגבי מסך רחב ב 1500 ש"ח. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  10. אהלן, צריך מחשב נייד בגודל 13.3-14.1 עד כ3300 שקל. הצרכים שלה בסיסיים, היא זקוקה למחשב שיריץ ברוב הזמן תוכנות אופיס ובמקרה המטורף סרטים. המחשב צריך להיות יחסית קל . מה שכן חשוב הוא עניין האחריות, לפחות שנתיים מעדיף 3. חשבתי על הדל ווסטרו 1014 שראיתי שעומד בכל התנאים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  11. תקציב: 5000 חריגה מקסימלית:לא לחרוג האם המחשב מיועד למשחקים/תוכנות/אינטרנט/מוזיקה: למשחקים בעיקר. אם המחשב מיועד למשחקים אילו משחקים:מחשב שיריץ משחקים כבדים על high בלי לאגים כמו Assassins creed ו Crysis ו Bioshock אם המחשב מיועד לתוכנות אילו תוכנות: כל מיני אם המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבוד עם תוכנות עריכה של מוזיקה: שמיעת מוזיקה. האם יתבצע OC(המהרת חלקים במחשב): לא ציוד הקפי: האם הקונה זקוק לציוד הקפי? כן אם כן איזה ציוד צריך? מסך 22 , מקלדת , עכבר , רמקולים: שהמקלדת והעכבר לא יהיו יקרים כי כבר ראיתי שמביאים מקלדת ועכבר ב- 300 ש"ח, ורמקולים עד 150 ש"ח לא יותר. האם הקונה זקוק לכונן אופטי? כן אם כן איזה כונן: צורב DVD מה נפח הדיסק הקשיח שאתם מעוניינים בו: 300+ אמצעי ת…

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by shalbik,

המטרה שלי מהנייד היא ללימודים. מה שאני צריך זה שיהיה לו אורך פעילות ושלא ייכבה בשיעורים עד כמה שאפשר (הוא יעבוד לא רק בשיעורים אלא גם מעבר) שיריץ מערכת הפעלה כמו שצריך ללא צורך בהרצת אפליקציות כבדות. וחשוב חשוב חשוב שיהיה לו WIFI שאני אוכל לעבוד עם הרשת האלחוטית של הקמפוס. המחשב לא מייועד למשחקים בשום אופן! אלא רק ליישומים של כתיבה , מיילים , גלישה באינטרנט וכד' מצורפים 2 לינקים ל2 ניידים שקפצו ונראים אטרקטיביים, תנו דעתכם. http://www.skypc.co.il/pl_product~70774~14~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~5620Z~14~0.htm אם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע. תודה.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  13. יש דרך לקרר אותו?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by edeNF,

שיכלול את כל הדברים: מצלמה,כרטיס רשת אלחוטי,בלוטוס (לא חובה) וכו'. 2GB זכרון, הארד דיסק בנפח של 250GB. בנוסף אני מעונין שתהיה יציאת HDMI כך שאני אוכל לחבר אותו לפלאזמה ולראות סרטי HD (ברזולוצית 720p). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למפרט מחשב עבור האודיו/וידאו לא כולל ציוד היקפי. האודיו - קיו בייס וידאו- פרמייר,אפטר אפקט התקציב הוא עד 4500 גג. תודה מראש טל.

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by bluesguy,

הי לכולם..אני חדש פה אז נעים מאוד אני רוכש מחר מחשב ואשמח אם תיתנו דעתכם עליו..אז ככה.. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך עד 1000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ9000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, סאונד והקלטות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. cubase, finale ועוד.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). גם לפרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: משחקים כבדים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  17. שלום לכולם , אני מעוניינת לקנות לאחי מחשב. לאחר שקיבלתי מספר הצעות מחיר בחנויות , בחרתי (לפחות כרגע..) את אחת ההצעות שקיבלתי. מדובר על מחשב שהייעוד שלו יהיה למשחקים כמו פיפא NBA (ממה שאני יודעת) , צפייה בסרטים בחיבור לטלווזיה , כל מיני קידודים של סרטים למיניהם וזהו פחות או יותר. התקציב שלי היה ל-3500 ש"ח אך חרגתי קצת ל-3700 כאן פלוס-מינוס (ע"פ המפרט המשודרג שהמליצו לי) הייתי מעוניינת בחוות דעתכם המקצועית , אם המפרט מתאים. אודה מאוד למי שיוכל לעזור אפילו אם יש הצעה דומה בטווח מחיר או שינוי חלקים . להלן המפרט: מארז מהודר עם USB קדמי ואחורי לוח אם MSI Nforce 4 או ASUS (?K8N Neo4 Platinum s939) מעבד AMD Athlon 3200 64BIT זיכרון 512MB DUAL DDR ?(לא ידוע דגם כרגע) כרטיס…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by white_rider,

התקציב הוא 1600 ואין לחרוג איזה לדעתכם יותר עדיף בין שני אלו: 1) Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore 660 1 660 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 370 1 370 512MB Aeneon 300 1 300 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 255 1 255 GeForce Fx5200 128MB יש לי Total price 1585 ¤ או: Athlonâ¢64 3500+ (Socket AM2) 555 1 555 M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) 495 1 495 512MB Aeneon 300 1 300 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 255 1 255 עם כרטיס מסך ה ONBOARD Total price 1605 ¤ איזה לדעתכם יותר עדיף, המערכת תשמש בעיקר למשחקים פשוטים לעבודות צפייה בסרטים וגלישה לילד בן 12

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  19. * מטרות המחשב? בעיקר כמחשב לסטודנט הנדסת תוכנה, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק עליו קצת ולא תהיה לו בעיה עם ישומים גרפיים. * גודל המסך? איזור ה15'' * משקל רצוי? אין העדפה של ממש, למרות שאני לא רוצה לבנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם אפשר זמן סוללה של 6+ שעות יהיה אחלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI זה תמיד טוב. * בלוטות? רצוי, אך לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? זה לא סטנדרט בימינו? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יהיה נחמד, אלא אם זה עולה יותר מדי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? איך Alienware? אני חרמן עליהם שנים, אבל אין לי מושג אם באמת כדאי להשקיע במחשב שלהם..

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by juggernaut,

שלום חברים! יש לי מחשב עם חלקים בני 4 שנים, הנה המפרט המלא: לוח אם: gigabyte p43-ds3 מעבד: wolfdale e6300 2.8Ghz כרטיס מסך: Gigabyte radeon 4800HD דיסק קשיח : WD cavier green 500GB 32MB זיכרונות: 4GB 800Mhz מחברה סינית, היו יציבים כמו סלע גם ב OC גבוה. כונן אופטי: sony משהו בחיבור IDE. מארז: CM590 קירור מעבד: scyth mugen 2 כמה ריאלי לבקש עבורו? המעבד היה ב OC של 40% למשך כמה חודשים בטמפ' קבועה של 30 מעלות (ואשכרה הצלחתי להגיע לתוצאה הזו עם הורדת מתח!)

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  21. Started by amitaisi,

אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. - יירכש בארה"ב (הזמנה באינטרנט בתוך תחומי ארה"ב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים (יהיה נחמד אם יוכל לתמוך ביותר מסוליטייר, COD ברזולוציה בינונית כדוגמא), עבודה עם SOLID WORKS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מסך מאט עדיף, אבל לא DEAL BRAKER. גודל 15.4 - 17.3. אם אפשר שהמסך יהיה מגע והתוספת היא עד 100$ (בהשוואה לבלי מגע) אז כן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ו…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  22. שלום חברים הגיע השעה שגם לי יהיה מחשב נייד ולכן התחלתי להתעניין בנושא התקציב הוא עד 5000 ש"ח המטרה היא לעבודה כמובן אופיס ואינטרנט ועבודה עם רשת הכי חשוב שיהיה WIFI וגם רצוי שיהיה לו BLUETOOTH רצוי שיהיה לו דיסק של 80 גיגה או משהו בסביבה התכלתי על מחשבים של לנובו וLG ו DELL וגם טושיבה אבל טרם גיבשתי דעה אשמח לשמוע עצות בעיקר מאנשים שרכשו והאם הם מרוצים או לא בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לילדה בת 15 שבעיקר צריכה אינטרנט אבל גם מעט משחקים (לא צריך שיהיו עם רמות גראפיקה מטורפות). מבחינת המארז וספק הכח, אני סבור שיש טובים ממה שמצאתי כאן בלשון המעטה אבל זה כמובן יצריך ממני להוציא עוד כסף. אין לי צורך בציוד היקפי, או במחשב שקט במיוחד (אני יודע שזה נורא יקר) וגם לא באוברקלוק. אם כן, ערכתי את אחד המפרטים שמצאתי בחנות KSP והגעתי למפרט הבא. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לשנות: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western D…

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  24. שלום אני מתכוון לקנות מחשב בסביבות המחירים 2800-3000 ש"ח שישמש בעיקר לישומים קלים עד משחקים קלים.. אני לא צריך מסך רמקולים מקלדת ועכבר. תודה

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  25. שלום חברים יהיה לי מסך עוד מעט בגודל 24 אינץ' וזה המפרט שהרכבתי ביחד עם מחיר מFOXPC : סה"כ 6300 ש"ח הכל דרך FOXPC ללא מסך Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz BOX http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 קרור למעבדThermalright Ultima 90I CPU Cooler http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=222 ASUS P5Q PRO http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1245 G.skill DDR2 4096MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=956 Connect3D Radeon 4870X2 2GB PCIe http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1346 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1267 Thermaltake Toughpower 750W…

• 4 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.