עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by vmaddog,

צריך מפרט מחשב בכ2000 יש לי מסך LCD 19 1280X1024 ושאר הציוד ההקפי מערכת שמע 5.1 מקלדת עכבר.. מטרה בעיקר עבודה מול אינטרנט גלישה והורדות רצוי שיהיה לו אפשרות להריץ יפה משחקים חדשים ארדיסק 500G לפחות חובה שיהיה שקט האם יש אפשרות לעשות את זה במאזר סלוני מארז צר (בתוספת של כ 500 שח נוספים) אם כן מה המפרט העדפה למפרט שניתן לקנות בחנות באזור המרכז (לא איבורי)

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  2. מעבד: E8400 במחיר של 835 ש"ח לוח אם: EP45-UD3R של גיגהביט במחיר 680 ש"ח כרטיס מסך: HD 4550 של Sapphire במחיר של 280 ש"ח (קירור פסיבי) ספק כח של Corsair VX 550W במחיר של 495 ש"ח מדובר במחירי KSP לי יש זכרון של שני ג'יגה ברמה של DDR II 667Mhz האם כדאי להשקיע בלוח אם כזה ומה יתרונו על הלוחות הזולים יותר של אותה החברה ? האם המעבד, מגיע בתצורה TRAY נופל במשהו מהתצורה של BOX (הכוונה שלי במסחר וה"מסחרה" שקורים בארץ ולא לנתונים טכניים) ? האם כדאי להוסיף עוד כ 150 ש"ח ולהחליף את הכרטיס מסך ל ‏HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 גם של חברת Sapphire (אני מעדיף קירור פסיבי ושני הכרטיסים נראים באתר של KSP כפסיביים) אני לא צריך הרכבה של החנות. המחשב נבנה להריץ הרבה תוכנות במקביל (מה שקשה לי עם…

• 14 תגובות
    • 766 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי שלי הוא באזור החמש אלף, אך אפשר לחרוג לאזור השש אלף אם נחוץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי שלי זה משחקים כבדים, (BFV, Froza Horizon, ומה שייצא בעתיד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב לא חייב להיות שקט לגמרי, אבל עד כמה שאפשר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן oc. …

4. עדיף מחשב שקט כי הוא יושב בחדר די קטן. כמעט הכל רשום בכותרת אבל לא הצלחתי לדחוס שם הכל גג 4500 שקל לא צריך דיסק קשיח עם יותר מ-320 מארז הגון לאוברקלוק קטן בעתיד בשביל לחסוך בשדרוג מעבד =) ושיהיה מסך 19 רחב ולהשאיר מקום לשדרוג עתידי... כמובן לעוד שלוש ארבע שנים מהיום תודה רבה לעונים ועדיף כמה שיותר מהר ;D

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  5. היי, אני קורא כבר לא מעט זמן בפורום כדי להבין איזה מפרט אני רוצה להרכיב, ויחסית נסגרתי על משהו, בהתאם להמלצות בפורום. הייתי שמח לקבל חוות דעת כלליליות לתשובות לשאלות שעדיין פתוחות מבחינתי. באופן כללי המפרט מיועד לשימוש רחב (עבודה משרדית, משחקים וסרטים ב FHD,מכונות ווירטואליות..) ואמור להחזיק לזמן ארוך ללא שדרוגים. אני לא סגור לגבי האם אני מעוניין ב OC או לא, וגם אם כן זה יהיה OC קל-בינוני. דרישה חשובה נוספת במפרט היא שיהיה שקט ככל האפשר בגלל שהוא ממוקם בחדר שינה. המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪928 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 ₪694 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950240 כונן קשיח Samsung Spinpoin…

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  6. שלום בניתי מפרט שכרגע מיועד לשימושי מולטימדיה ומשרדיים ובעתיד כשאני ימכור את הפלייסטיישן 3 שלי הוא ישודרג בכ.מסך וזהו. כמו כן המפרט מותאם להפעלה של וינדוס ומקינטוש בדואל בוט ורציתי לדעת אם המפרט נראה לכם טוב . כמו כן המחשב ישב 3 מטר מהראש שלי והשקט מאוד מאוד חשוב לי. בכל מקרה נעבוד לפי חוקי הפורום כדי שיהיה יותר מסודר ותיכנסו לראש שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד חמש מאות שח יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכול חוץ ממשחקים. שבעתיד נוסיף כ. מסך ואז ישמש גם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  7. חג שמח וערב טוב לכולם !!! אני צריך לשמוע חוות דעת על מפרט מחשב שהרכיבו לי בחנות KSP בחיפה. המפרט כולל מעבד CORE I5 ו-windows 7 home primuem 64bit וכרטיס מסך hd 5770 heatpipe של shaphire. להלן המפרט:מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray 1 935 935 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 1 655 655 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel 1 665 665 כרטיסי מסך‏ Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 5770 Heatpipe Fan 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 890 890 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 1TB IntelliPower, 64MB, SA…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by Lumz,

היי, אני מוכר את ה-Asus T200 שלי (קצת קטן לי המסך) וקונה מחשב נייד חדש. אני מתלבט בין 3 דגמים בהשוואה הבאה: http://ksp.co.il/?list_compare=.28048..28242..27114. המחשב יהיה לשימוש פשוט כך שגם האסוס יספיק לי אבל אני רואה שבהפרש של 600 שקל הלנובו הרבה הרבה יותר חזק (8GB זיכרון, מעבד Core i7). על איזה דגם אתם ממליצים? יש לציין שאני הולך לרכוש באילת כך שהמחיר יהיה נמון יותר :-)

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  9. היי אני מחפש מפרט למחשב שולחני, שייתן מענה לגלישה מהירה באינטרנט, להורדות של סרטים ,שירים ועוד... ולמשחקים עכשוויים. רצוי מעבד INTEL CORE 2 DUO E6420 (4MB)1066, לוח אם טוב, כרטיס מסך ממוצע ומעלה (אני לא גיימר מטורף, אך רצוי שיהיה כרטיס מסך בינוני ומעלה), זיכרון פנימי טוב, לפחות 1G, צורב DVD וכל שאר החלקים(מארז, ספק כח, מקלדת, עכבר, רמקולים...) שיהיו מהממוצעים בשוק. אין צורך במסך, בינתיים יש לי מסך (MAG 770FS) אמנם ישן וגדול ,אך בינתיים אין לי תקציב למסך LCD. אין לי מושג בהרכבת מחשב, כך שהמחיר המצויין בנושא ההודעה צריך לכלול גם הרכבת מחשב. אשמח לשמוע הצעות למפרט מכובד כולל מחירים, ומאילו חנויות כדאי לקנות. ראיתי מפרטים מפתים ב- אייבורי וב- KSP עם המעבד הנ"ל (E6420) ,אך …

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by אדר39,

המפרט עלה לי 4500 שקל איך הוא כרטיס מסך: rdeon X1950XT מעבד: atlon 4200 כפול ליבה (4200 ביחד) ראם: ג'יגה ראם ddr2 לוח אם לא זוכר איך קוראים לו אבל מאוד טוב רשום תומך בvista ובsli רשום באריזה והמליצו עליו דיסק קשיח: sata 2 160giga כונן dvd של LG וצורב משולב מארז יפה מאוד של a-top וספק 500w וכול זה ב4 וחצי אלף (ישבתי על זה שעה)

11. שלום, אני צריך בבקשה מפרט מחשב למשחקים, אין צורך במסך או ציוד היקפי אחר. התקציב הוא עד 6K. תודה נדב.

12. אהלן, יש לי לוח אם מדגם: Gigabyte GA-MA69G-S3H עם מעבד DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+ כרגע יש לו 2X1GB 667MHZ ואני רוצה להוסיף עוד 2X1GB (של חברה אחרת, כרגע יש שם זיכרונות של סמסונג). מצאתי את הדגם הבא (אני גם קונה מ newegg, אני לא מתגורר בארץ): http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820134046 האם זה יתאים/לא יעשה בעיות? (עם הזכרונות הנוכחיים + הלוח הקיים) כרטיס מסך כרגע יש שם Radeon 9600 , אבל זה לא סוחב סירטי HD ( 720P) ולכן חשבתי על זה: MSI R5450-MD512H Radeon HD 5450 512MB 64-bit GDDR3 pci-e 2.1 http://www.mwave.com/mwave/skusearch_v3.asp?scriteria=BD11227&pagetitle=MSI%20R5450-MD512H%20Radeon%20HD%205450%20512MB%2064-bit%20…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  13. לסטודנט המתחיל לימודי הנדסאי תו"נ במגמת IT, שימוש כללי + אופיס כולל אקסס וכתיבה לאקסל + קצת לימודי תיכנות + קצת בסיסי נתונים וגם קצת תוכנות יעודיות כמו תוכנת ERP בתחנה בודדת (וגם כאמולציה למסוף למחשב מרוחק). קצת להנות מסרט מדי פעם. כהחלטה אין נטיה למשחקים עתירי גרפיקה וכד' . רצוי מקום קניה אחד לכל המערכת. אפשר RSM.CO.IL כי זה קרוב לבית. התקציב בכותרת רק לקופסה והתוכן שלה, בלי מקלדת/עכבר/מסך וכיוב"א. המחשב יהיה בחדר העבודה בבית כך שהשקט פחות קריטי כמו בחדר שינה או מחשב לקולנוע ביתי, שיקול ברמת עדיפות בינונית. צפי אורך חיים שימושי עד החלפה 4 שנים. חשבתי שאין לו צורך לרוץ למעבדי i וניתן להסתפק במעבד C2D או C2Q משיקולי עלות מול תמורה ועצם הצורך בהתחשבה ביישום הצפוי. מכא…

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  14. אני לא סגור על מטרת המחשב , הרוב יהיה מסמכים וכתיבה - עבודה משרדית בנוסף לזה אני גם חובב משחקים סגנון PES 2008 ומשחקי פעולה כמו CALL OF DUTY וכו' צריך שיהיה גם נוח לסרטים . כפי שאמרתי התקציב הוא 4000 ש"ח אבל גמיש - חריגות עד 5500 בקירוב . -צריך מצלמה מובנת ובלוטות -צורב DVD נדרש -מינ' 120 GB -שיהיה משתלם ומחנות אמינה . (יש לי מערכת הפעלה XP HOME EDITION אז לא נראה לי שצריך עוד) רציתי גם לדעת אם כדאי להתאמץ ולקנות בחו"ל ואם זה משתלם מבחינת המחיר . פתוח להצעות , ותודה מראש לכל העוזרים .

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by gbyx,

נדרש להפעלת תוכנות גרפיות בצורה חלקה (Photoshop, illustrator, flash, indesign) אין צורך בהפעלת תוכנות תלת-מימד ככה שכרטיס מסך ממוצע פלוס יהיה בסדר כמובן גם השימושים הרגילים, אשמח גם להפעיל משחקים אני צריך גם מסך טוב (המסך כלול בתקציב) תקציב עד 4,000 ש"ח (אם יש חריגה קלה לא נורא) תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by Director,

אהלן, יש לי תקציב עד 3200 שח בערך וראיתי מספר ניידים עם הכרטיס הנל. מה דעתכם? ירחץ משחקים חדשים על הגדרות סבבה?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  17. שלום לכולם. ברב המחשבים הניידים יש כפתורי מולטימדיה עם הFים. עכשיו הם עובדי סבבה והכל אבל לא עם ווינאמפ וחבל כי יותר לי נוח לי לעבוד עם הווינאמפ. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  18. שלום לכולם, אני אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון (חיובי/שלילי) עם אתרי קניות ברשת בארה"ב (למעט Ebay, AMAZON והאתרים של היצרנים) אני מחפש אלטרנטיבות אמינות עם מבחר ושיכבדו כרטיס אשראי בינ"ל. (משלוח בתוך ארה"ב)... תודה!

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by nadav275,

שלום! מפרט מKSP... מחשב כולל מסך 17" דק Gigabyte M55Plus- S3G AMD Athlon64 3600+ dual core DDR II 667 512MB V-Data 160GB 7200RPM 8MB SATA II NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 FLOPPY Teac/SONY 1.44 JA-L-DT807 ATX MIDI Microsoft Microsoft Internet Microsoft Mouse Optical SAMSUNG 740N 17'' LCD 8ms אודה להצעות לשיפורים\שינויים (בעיקר לחוות דעת על לוח אם, מארז וספק, דיסק קשיח וצורב DVD)

• 13 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by Lumber Jack,

היי, אני צריך המלצה לנייד לילדה בת 10 היא בעיקר משתמשת באינטרנט, משחקים קלים, סרטונים וכו' בקשר לתקציב - אני חושב שעד 2,500 כולל מערכת הפעלה אמור להספיק למטרות האלה לא? הבעיה העיקרית פה שהמחשב צריך להיות קטן - עד 14"

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  21. Started by jacob300,

שלום מעוניין לשדרג את זיכרון ה RAM מחשב נייד IBM כרגע 256MB ומעוניין לשדרג את ה HD האם אפשרי ? מצורף מפרט תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  22. שלום לכולם.. הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרוג רציני הנה המפרט כיום - amd athlon 1800+ epox 8rda+ 512mb geil 9600xt והארדיסק אחד 40 גיגה IDE רק ווינדוס ועוד 200 גיגה סאטה 2 ועוד 80 גיגה IDE... בעיקרון אני צריך מחשב חזק מאוד למשחקים וקידוד קיצר משהו מאוד חזק חשבתי לשדרג לוח אם זכרונות כרטיס מסך ומעבד אני צריך המלצות תקציב לא לעבור ת5000 אגב מארז יש לי כבר גדול וטוב רק צריך לשדרג גם ספק כוח אני צריך המלצה לספק כוח חזק מעבד אני נוטה לAMD אבל מה שיותר טוב עדיף תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by nadnad,

אני מקווה שיש פה מישהו שיוכל לעזור לי שלום, אני רוצה לקנות מחשב נישא בסביבות המחיר 6800-7300 שקל. שמתי את עיני על הדבר הזה: http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=17&item_id=84 מה אתם אומרים? אני צריך שיהיה במחשב windows xp pro ו3 שנים אחריות. תודה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  24. Started by d1zzy,

שלום, אחי צריך מחשב נייד ASAP לצרכי לימודים (לקנייה בארץ). אני בעלים לשעבר ואוהד של סדרת thinkpad - ראיתי את ה-carbon שעולה 6000+, והשאלה אם אני לא משלם ביוקר ביחס לתמורה שאני מקבל (ה-carbon במחיר הזה הוא עם המפרט הכי נמוך שיש ביחס לאחרים בסדרה). הסתכלתי גם על ה-vostro אבל השאלה מה איכות הבנייה. הוא רוצה נייד אמין. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה בהתאם לקריטריונים המפורטים מטה, תודה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, multitasking 7. האם האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  25. שלום אני נמצא לא מעט מחוץ לבית למשך כמה ימים, אני מחפש מחשב נייד שיתן לי פתרון לענות למיילים, כתיבת הצעות מחיר בWORD. וגם שיטוט באינטרנט. הדרישה שלי שיהיה קל וקומפטי. תקציב דליל עד 2000 ש"ח וגם זה נסחפתי .... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים