עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הצרכים הם שימושי אופים, כולל אקסס, הורדות מוסיקה וסרטים ותוכנות עריכת וידאו אוויד או פרמייר. אם זה לא ראלי מחשב נייד טוב בסכום הזה, אשמח שתפנו אותי לשולחניים. וגם אני מעדיפה תוצרת של IBM בשתי האפשרויות. תודות על ההתייחסות

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  2. הי, התייעצתי אתכם בעבר לגבי קניית מחשב לצרכי אדריכלות (תלת מימד, אוטוקד, פוטושופ וכיו"ב) ועזרתם לי מאוד. התכוונתי לקנות את המחשב בארה"ב, אבל כנראה שבסוף יהיה לי הרבה יותר פשוט לקנות אותו בארץ. יש לי 3 שאלות: א. האם מישהו מכיר ספק אמין וזול של מחשבי לנובו בארץ? אם אסור לכתוב בפורום אשמח לקבל על שאלה זו תשובה בהודעה אישית. ב. ספק אחד הציע לי מפרט ששונה ממה שהרכבתי לעצמי באתר של לנובו ארה"ב, האם ההבדלים משמעותיים? האם יש משהו שכדאי לי לבקש להחליף? ג. האם זה משמעותי שהיבואן ירחיב לי זיכרון (מ-2 ל-4GB) לזיכרון של קינגסטון ולא זכרונות מקוריים של IBM? אני מצרפת כאן את שני המפרטים, זה שהרכבתי בארה"ב ואת זה שמוצע לי בארץ. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם! המפרט מהארץ: Core 2 T93…

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  3. :s05: הרקע הלבן במסך נראה לי כמו ורוד ובדקתי מול מחשבים של HP ולנובו שם אין את התופעה הזו. האם יש לזה הסבר? האם ניתן לשנות משהו בתצוגה למנוע זאת?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  4. Started by shar,

מעבד AMD 64BIT 3500 939 WINCHESTER לוח אם DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D זכרון 1024MB DUAL CHANNEL GSKILL 2-2-2-5 PC4400 כרטיס מסך GIGABYTE X850PRO VIVO 256MB 2 X דיסק קשיח 120/7200 WD SATA RAID מארז THERMALTAKE TSUNAMI V3000 ספק כח אנטק 430W האם לשנות משהו?????...

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by loopsteron,

שלום לכולם אני צריך עזרה בשדרוג מחשב קיים לצרכי משחקים. מחשב קיים מעבד: Intel Core 2 Duo E4300 OC 3.2 Ghz קירור למעבד: Tuinq Tower 120 לוח אם: Gigabyte 965P-DS3 Rev 2.00 זכרון: 1GB כרטיס מסך: ATI Radeon X800XT דיסקים קשיחים : 120GB X 4 RAID0 ספק: HEC WinPower 550W מארז: ThermalTake Xaser III מערכת הפעלה : Win XP PRO מה אתם מציעים? איך לשדרג את המחשב עד 2000 ש"ח ? תודה

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by eladv,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב לעבודה משרדית בעיקר עם קצת קריאת תוכניות של אוטוקאד גודל מסך לפחות 15 אינץ אפשרות גם למסך גדול יותר משקל לא חשוב לא נדרש זמן סוללה ארוך מבחינת יציאות אין דרישה ליציאות מיוחדות למרות שיהיה נחמד אם יהיה לו HDMI, חוץ מזה את כל היציאות הרגילות. כרטיס רשת. USB וכו.. עדיפות לכונן SSD 128 אם אין אן כונן של עד 500GB אבל במהירות 7200RPB נדרש צורב DVD צריך מחשב אמין וחזק לא נדרשת אחריות בין לאומית תודה לכולם על העזרה.

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  7. איך המפרט? מבחינת ביצועים? שווה את המחיר? האם להתקין עליו מערכת 64BIT או 32BIT?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  8. Started by Gil401,

שלום לכולם ושנה טובה! אני מחפש לקנות מחשב נייד בניו יורק. השימוש העקרי הוא ללימודים (לימודי מדעי המחשב) אך כמו כן, גם למשחקים קלילים ועבודה עם פוטושופ... עוד דבר שחשוב לי הוא שתהיה אחריות בין לאומית, כמו שאני מכיר את עצמי אני אזדקק לזה התקציב הוא עד 800$... אשמח עם תעזרו לי למצוא דגם מתאים ואם יש לכם המלצות על חנויות שדווקא שם כדאי לבצע את הקניה! מודה לכם מאוד מאוד! שנה טובה!! גיל

9. עריכה: מכיוון שבסוף חבר שלי יקנה את המחשב מארה"ב והבנתי שהמחירים יותר נמוכים, אשמח לקבל עצות למחשבים ניידים למשחקים במחיר הנ"ל (בהיתחשבות שהמחשב לא יקנה בארץ אלא בארה"ב), מפני שפעם שעברה לא היה לי מספיק זמן בכדי לפרט, הפעם אני אפרט ואני מצטער לגבי המנהלים על חוסר הפירוט: מטרת המחשב: מחשב למשחקים חדשים (או במילים אחרות כבדים). גודל המסך: 15 אינץ' ומעלה. משקל רצוי: כול משקל. זמן סוללה: כול זמן סוללה. יציאות מיוחדות: HDMI (לא חייב) בלוטות: כן. גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB (ומעלה, עדיף 320GB). צורב DVD: כן. אחריות בינלאומית: כן. העדפה לחברה כולשהי: אין. לפני העריכה: מכיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים הרבה (ואין לי שמץ של מושג לגבי כרטיסי מסך של מחשבים ניידים), ואני באמת ל…

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  10. שלום לכם אני מתשחרר עוד מעט ואני צריך נייד שישרת אותי בלימודים הגבוהים שלי. הדרישות שלי מהנייד הוא עבודה רגילה מול המחשב תכנות משחקים וצפייה בסרטים אם במחשב עצמו או חיבור לטלויזיה. מחפש מחשב עד 8K שקלים בבקשה. תודה מראש!.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  11. שלום רב, המחשב עבור חבר ועל כן אין ברשותי פרטים נוספים אודות גודל וכו'. מחפש מחשב אמין וטוב שיתאים לשימוש סטודנט הלומד לדוקטורט בפיזיותרפיה ולשימושים כלליים. תודה.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by ido-nava,

צריך מפרט למשחקים בלי אוברקלוק. במחיר של עד 3500 שקל עם חריגות קטנות. לא דרוש מסך, ציוד היקפי וכו' רק מחשב.

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  13. הצרכים שלי הם כללים [מתכנת, משחק פה ושם, גולש, והרבה עבודה ברקע.. המון חלונות פתוחים בו זמנית, יש לי מערכת קולנוע ביתית איכותית שמחוברת.] שהמחשב יכלול: ציוד היקפי, מסך, והחלקים עצמם. לאחר שאתם מרכיבים אם אפשר בבקשה את האתר שממנו בניתם. תודה

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  14. האם HD4890 יספיק לכשלוש שנים הבאות או שעדיף לי HD4870x2. נא לא לומר סתם אם אתם לא בטוחים או משהו. הרזולוציה שאני משחק עליה היא 1680x1050. (מסך 22 אם מישהו מתעקש לדעת)

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  15. אהלן, יש לי מחשב שניתי לפני די הרבה זמן - AMD 1700 וזכרון של 512 שעשיתי לו אוברקלוק ועד היום הוא היה ממש אחלה.(השימוש שלו הוא רק לאופיס,אינטרנט ועו כמה תוכנות לא מורכבות מדי..) בכל אופן, בזמן האחרון המחשב כבר די איטי, האוברקלוק כבר מיצה את עצמו וני כבר לא מבין כמו שהבנתי פעם. (צבא מה לעשות..) קיצר אני רוצה לקנות עכשיו לוח אם+מעבד+זכרון ומארז ולהרכיב עליהם את כל שאר הדברים שיש לי עכשיו (כ. מסך,צורב) אני מחפש משהו סבבה שיחזיק לזמן מה ואני מוכן להשקיע בסביבות ה 1500 ש"ח. ושאלה אחרונה - יש לי ספק כוח של (HEC (475VD-T , אפשר לחבר את הספק הזה למחשב החדש? (אם אני לא טועה הוא 475 W) תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  16. אז ככה: מארז: HEC CI-6AR6-2F, 120mm rear fan, 4USB.IEEE1394,audio in front ספק כוח: Zumax 400W 2-speed fan מעבד: Intel Core Duo Proccessor E6550 LGA775 לוח אם: INTEL DRAGONTAIL Peak DP35DPM זיכרון: Transcend Original 2X1024 DDR-2 667MHz PC5300 כרטיס מסך: Gainward BLISS GeForce 8800GT PCIEx16, 512MB DDR3, 1.1ns 256bit צורב: DVD Philips SPD2512BM DVDRW SATA Black דיסק קשיח: WD WD3200KS 320GB 7200rpm SATA2 16MB cache סה"כ 4400 ש"ח כולל הרכבה ובדיקת מאמץ במעבדה. מחנות InfoService שבבאר שבע עם אחריות ל34 חודשים. מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל ?? ומה על החנות ? תחילה רציתי את הGigaByte P35DS3L אבל אמרו לי שהוא מוחלש ועדיף את הלוח המקורי של INTEL. ןמארז רציתי HEC 6A19 אבל המארז הנ"…

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  17. שלום רב, כפי שהכותרת מפרטת אני מעוניין במפרט של מחשב שמאפשר הרצה מלאה וטובה של סוג המשחקים הנ"ל. הדאגה העיקרית שלי זה שכשאני מבקש מאנשים מפרט שמיועד לתחומים האלה אני מוצא נטייה למזער במשאבים מתוך הנחה שאני לא צריך מחשב טוב אם כל מה שאני מעוניין בו זה משחקיי רשת. בפורום הזה מבינים הרבה יותר ממני מן הסתם, אבל בכל זאת אני מרגיש צורך לציין שאני מעוניין במחשב שיהיה מסוגל לעבוד על יותר מ"רק" משחקיי רשת (למשל הורדות, אם כי לא משהו גדול כמו סרטים וקטעיי ווידאו ארוכים יותר ממספר דקות). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by Rbix,

שלום לכולם, אשמח בבקשה לכונן DVD חיצוני שישמש גם כצורב למחשב נייד. אני ממש לא מבין בדגמים שיש בשוק וחשוב שיהיה זול ואמין. תודה

19. שלום לפורום הנכבד , אני זקוקה בהקדם האפשרי לחוו"ד על המפרט הבא שהוצע לי וגם הצעות שלכם לרשום כאן. תקציב עד 5300 ש"ח מטרות- עבודה משרדית אינטרנט צפייה בסרטים ומשחקים קלים ציוד היקפי נדרש - מסך 19" בתצורה רגילה מקלדת ועכבר אלחוטייים צוב ודי וי די כמובן ללא מערכת הפעלה מחשב לא חייב ליהיות שקט מאוד נמצא במשרד קראתי מעט בפורום ולא ראיתי שילוב דומה של מחשב ואני שואלת ,לא כל כך מהבנה כמו מהיגיון האם הדיסק הקשיח שמוצע לי הוא סביר האם הכרטיס הגראפי עלותו הנמוכה ביחס למה שמוצע כאן בפורום הגיונית האם המסך שהוצע לי כאן הוא ברמה ומאוזן לאיכות המערכת נראה לי שזה מסך לא איכותי מספיק לא? בקיצור אני קצת מבולבלת ואשמח לקבל חוו"ד מצד אחד והצעות לפרמטרים שהזכרתי תודה רבה רבה מצ"ל המפרט שה…

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by d10,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בעיקר לצורך מסחר בשווקים פיננסיים. כמובן שהוא ישמש גם לשאר הדברים הבסיסיים. מסגרת התקציב - אין מסגרת מסויימת, העיקר איכות החומרה, אך אין צורך בחומרה יקרה ומיותרת במסגרת השימוש שלי. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט. המחשב יחובר למסך איכותי, ברזולוציה מינימום של 2K בגודל 25-27 אינץ'. בנוסף, רציתי לברר את עניין חסכון המקום. האם במסגרת הצרכים שלי אני חייב מארז רגיל או שניתן להסתפק במארז קטן או אפילו במיני PC? תודה

21. Started by clyon,

שלום, מבקש מפרט למחשב HTPC שיישב בסלון וייתחבר למסך : LCD '42 - HD Ready. הפרמטר החשוב ביותר - שהמחשב יעבוד שקט (הכי שקט שאפשר). ללא רמקולים, ללא כרטיס טלביזיה (יש כבר), רצוי דיסק 1TB וכרטיס מסך שלא OnBoard. תקציב: עד 2500 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by Ngel,

אני ועוד כמה ששמעתי עליהם שמוכרים את המחשב המעולה הזה בyad2, בעלי המחשב המעולה הזה, נקנה די בזול (אלף דולר) בארה"ב לפני כחצי שנה, ומריץ את כללל המשחקים בלי להריף עףעף (מספלינטר סל החדש לכל מה שיצא עד כה), על המקס ד"א. כמובן שמי שמכיר את המחשב יודע שהבעייה שלו היא המעבד, 2GHz Core 2 Duo P7350 לאומת הכרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 260M השיפורים שעשיתי לו הם בסה"כ הוספתי עוד כונן קשיח, ואני שוקל ברצינות בקרוב להביא כונן SSD כמו שצריך של 64 גיגה יהיה נחמד, וגם הוספתי לגוף קירור משטחי קירור נחמדים שקניתי באיביי, מאוד עוזרים. כמובן שאני לא עושה OC רציני (ממש בקטנה) השיפור שאני רוצה: שדרוג מעבד! אבל אני לא מצליח להבין לאיזה מעבד אני יכול להחליף. ואני יכול להחליף כי יש לו…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  23. התקציב הוא עד 3500 (אפשר לחרג קצת אם צריך). המחשב בשביל משחקים, עבודה משרדית , אינטרנט. לא כולל מסך, אבל צורב DVD ועוד כונן רגיל. כ. מסך חשבתי שRAEDEON 9600 (יש 256m ?) מתאים לא? אני מחפש אחד טוב שיתאים לי גם לעוד כמה שנים. אפ יש לכם הצעות לאחרים, יותר טוב. כ. קול שלא יהיה גרוע. זכרון- רציתי 512mb, מעבד 3.0 אבל אני לא מכיר סוגים... \: העיצוב לא ממש משנה לי, אני צריך לקנות את זה מחנות באיזור השרון (הרצליה רעננה כפ"ס רמה"ש נתניה ובכלל בשרון).

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by firebirdrc,

CPU - Intel Pentium D 775 2.8G 2x1M (2800x2) 820 "Dual Core" M/board - Gigabyte GA-8I945PLG Intel 945 PCI-Express DDR2 SATA2 8-Channel Audio-Out Memory - DDR2 1GB (2x512) 533 Hynix/Kingston Lifetime Warranty Video - GeForce 7 FX 7300 GS 512 MB DVI Tv-Out PCIEX DVD-RW - NEC 3550 DVD-RWx16 New! HDD - Western Digital/Hitachi 160GB SATA23-Year Warranty Keyboard - Logitech Multimedia Eng/Heb/Rus Mouse - Logitech WebScrool Optical Speakers - Genius SP-Q-06S Silver/Black New Design Sound - AC-97 8-Channel O/b LAN - 10/100/1000 Case - Foxconn 560 *cpu vent* Original PSU USB2 x 8 במחיר 4000 ש"ח

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  25. המחשב יהיה בעיקר לשימוש משחקים פוטושופ פלאש אינטרנט וצפייה בסרטים.. כבר החלטתי על המעבד- intel core 2 dou 1.86GHz 2 mb שיעלה לי בסביבות ה219$ והכרטיס מסך geforce 7600 GT 128bit 256mb של palit שיעלה לי 149$ אני צריך עזרה להשלים את המפרט.. בגדר התקציב

• 10 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים