ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב? 4500 (עם חריגה של עד 500 שקל, רק אם הדבר מחייב), מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים: COD4 CRYSIS, GTAIV וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי, מספיק הבנוי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אם אני לא טועה AMD משתלמים יותר כיום(?) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא ממש, הקירור בינוני, כמובן שעדיף כמה שיותר קר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? המחשב בחדר שלי, לכן בינוני+-. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים …
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי חיפושים נרחבים בגוגל מצאתי שכדי להריץ את אובונטו 10.04 באופן הטוב ביותר כדאי לעדכן את הביוס של הנייד. מצאתי מדריך פשוט למדי ואף קראתי באתר הרשמי של MSI, אך נתקלתי במספר סתירות וכידוע BIOS הוא דבר עדין ביותר. אי לכך, אשמח להתייעץ איתכם בנושא. הלינק שמצאתי הוא: http://www.ehow.com/how_5601002_update-bios-msi-wind.html והוא פשוט אומר להריץ את FALSH.BAT על הווינד, אבל באתר של MSI כתוב שצריך להעלות את זה על וUSB ולהתקין מDOS. מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
דרוש מחשב נייד למטרת לימודים וסרטים. תקציב עד 5500
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הצמד המדובר הוא: Gigabyte K8NS (s754) ל-AMD כמובן Gigabyte Radeon 9550 128MB 1. בהנחה שיש לי עוד כ-100 שקל (באמת שלא יותר), האם ניתן לקנות משהו יותר איכותי? קראתי ביקורות על ה-nVidia 6200 המוחלש (משהו XFX של PINE אני חושב) שהראה ביצועים יותר טובים בהחלט, ועולה בערך אותו דבר. הבעיה שמצאתי רק ל-PCI-E ולא ל-AGP... האם שווה להחליף את לוח האם לתומך PCI-E, ואם כן איזה לוח? 2. בהנחה שכל השינוי הזה לא הכרחי, האם לפחות שווה להחליף את כרטיס המסך לכרטיס מבית Sapphire? שמעתי שיכולות האוברקלוקינג שלהם יוותר טובות והוא עולה רק 40 ש"ח יותר. **אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג רציני כנראה, רק משהו תוכנתי פשוט שאני אחפש כאן איך לעשות**
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש …
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
המחשב הוא לאחי ואני לא מבין בכלל בתחום (גם הוא לא) הבנתי כי יש צורך במסך 15.4" ושיהיה כמה שיותר חזק יקנה רק בארץ. אם יש צורך לענות על שאלות נוספות, תשאלו בבקשה הבנתי שיש את הניידים עם המעבדים החדשים של אינטל, זה הכיוון? לדוגמא http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1557-720-ati.htm
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 1200 ¤ 1 GIGABTE GA-K8NXP-9 939 1095 ¤ 1 CORSAIR DDR 512MB 400 MHZ VALUE 600 ¤ 2 GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS 885 ¤ 1 סה"כ: ¤ 4380 עכשיו קחו בחשבון שקניתי את זה בחו"ל ב2800 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מחפש מפרט מבוסס AMD מרובע ליבה, בכ- 4000 ש"ח (ללא ציוד הקפי) לסימולציות מתמטיות מורכבות. כונן קשיח מסוג SSD, 64GB ללא גרפיקה, תלת מימד, משחקים וכיוצא באלו, ללא אוברקלוקינג. עדיף מארז עם מראה סולידי וקל לפתיחה ושדרוג. מערכת ההפעלה היא ג'נטו לינוקס, אז רצוי רכיבים עם דרייברים פתוחים. תודה מראש, סיבי
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי עכבר בלוטות' ומשום מה אני נאבק בהתקנה שלו. ניסיתי למצוא מפרט מלא של המחשב שלי באינטרנט ומשום מה כשלתי במשימה. מישהו יודע אולי?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
1.מהו התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצ את התקציב ב) במדת הצורך ניתן לחרוג ב-500 2.השימוש המרכזי למחשב הוא משחקים
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר סרטים אינטרנט וטיפה משחקים... אני חושב שצריך כרטיס קול טוב צורב דיוידי... אני פתוח להצעות תודה לעוזירם
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
Hello All, I want to buy awhole computer include screen, mouse and keyboard at 2500, maximum 3000 NIS. I would like to use it for Internet, Microsoft Office, some technical programms and movies, NO GAMES! Please advice me which parts are the best for my needs Thank you very much in advance
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצתם על מפרט הכולל מחשב בלבד לרבות ספק ומארז (אך ללא מסך וציוד היקפי, ללא צורב, ללא FLOOPY). המחשב מיועד לתכנות - VISUAL STUDIO, SQL SERVER וכו', מה שאומר שצריכת המשאבים תהיה גבוהה. מעוניין במפרט למחשב מהיר, אמין ושקט. בעיקר תכנות ואינטרנט. מעט סרטים. לא מתכנן OC. דגשים - מעבד - אני בכיוון של 6600 לוח אם - אמין ובר הרחבה בעתיד, אם כדאי. זיכרון - מעוניין ב-2GB מהיר. בעתיד - 4. האם ההשקעה ב-800 או לחילופין 1066 מוצדקת? דיסק קשיח - שקט, 200-250GB מהיר ואמין. האם מוצדק לרכוש 10/15K RPM? מארז - מאוורר היטב. ספק - נראה לי ש-400W אמין יעניק גם מרווח נשימה לשדרוגים עתידיים. כרטיס מסך - טוב ותומך ברזולוציות גבוהות (מתכנן לרכוש 21" בהמשך), אך לא לגיימינג. …
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חג שמח. המחשב הישן מת. המחשב החדש הוא לשימושים כללים - אינטרנט, סרטים, אופיס, משחקים לנכדים קטנים בני 4, אין צורך באופציית שידרוג. יש מערכת הפעלה, אבל דרושה התקנה. חשוב מארז בעיצוב קלסי (קווים שקטים לא רועשים),מהיר, שקט ושהרכיבים יהיו אמינים. כמו שכתוב בכותרת התקציב גמיש...
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חוץ מ $$$ כמובן ..... http://www.pc2.co.il/categories/32574 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד של HP דגם 650 NOTEBOOK והוא הגיע עם זכרון 4 גיגה DDR3 1600MHZ והייתי רוצה להוסיף לו עוד 4 גיגה בסלוט הפנוי.הזכרון הקיים הוא של קינגסטון.השאלה האם צריך להוסיף זכרון של אותה חברה או שזה לא מאוד משנה רק שיהיה מאותו סוג? האם בכלל עדיף לי לקחת את זה לאייבורי (שם הוא נקנה) ולבקש שהם יוסיפו זכרון במקום? בכל מקרה ראיתי שלהוסיף זכרון במחשב הזה זה מאוד קל ותכלס אני יכול להוסיף בעצמי רק פשוט לא מומחה גדול במחשבים ניידים. תודה לעונים :ylsuper:
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב כי הוא מתחיל לעשות לי בעיות ואין לי פתרון אחר. פתחתי דיון על הבעיה הזאת, אתם יכולים לראות אותו בקישוק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501386.0 אין לי הרבה כסף עכשיו בגלל שאני בצבא, בגלל זה התקציב כזה נמוך. חשבתי להוסיף עוד זיכרון ולהחליף את הכ.מ והספק (כי 400W כנראה לא יספיק). המפרט הנוכחי: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz (9.5 x 267) כרטיס זיכרון: GeIL CL4-4-4DDR2-800 X 2 = 2GB כרטי מסך : ATI Radeon HD 4870 ספק: Seasonic 400W SS-400ET-APFC-F3 מה אתם חושבים? תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני לא סגור על מטרת המחשב , הרוב יהיה מסמכים וכתיבה - עבודה משרדית בנוסף לזה אני גם חובב משחקים סגנון PES 2008 ומשחקי פעולה כמו CALL OF DUTY וכו' צריך שיהיה גם נוח לסרטים . כפי שאמרתי התקציב הוא 4000 ש"ח אבל גמיש - חריגות עד 5500 בקירוב . -צריך מצלמה מובנת ובלוטות -צורב DVD נדרש -מינ' 120 GB -שיהיה משתלם ומחנות אמינה . (יש לי מערכת הפעלה XP HOME EDITION אז לא נראה לי שצריך עוד) רציתי גם לדעת אם כדאי להתאמץ ולקנות בחו"ל ואם זה משתלם מבחינת המחיר . פתוח להצעות , ותודה מראש לכל העוזרים .
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט הכי זול למטרת ניסויים, ככה שאם ישרף לי רכיב אני לא אבכה מה שחשוב זה שיהיה מעבד AMD כזה שאפשר לפתוח לו ליבה +ל.אם תואם , קירור למעבד הכי פשוט בעל מאוורר 120ממ. כרטיס מסך זול אבל שיהיה לו אפשרות ניתור טמפ' (לא כולם מראים) זיכרון מינימלי , ללא HDD , ללא מארז . המטרה של המחשב תהיה רק להריץ מבחנים על המעבד והכרטיס גרפי ולכן חשוב ניתור טמפ'.. ספק לא צריך - יש לי 400W . תודה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב Dell inspiron 1440 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 אחרי הקנייה שמתי לב שהוא מבוסס על Montevina ואין לי מושג מה זה אומר.. אם מישהו יוכל לעזור בשאלה הזאת וגם להגיד לי האם יש קשר בין זה לעובדה האחריות על המחשב הזה היא רק שנה והספק (ניופאן) לא מוכן להרחיב אותה מעבר לזה.. נושא האחריות בהחלט מעלה תהיות וספקות..
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט * גודל המסך? מינימום "15 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? קורא כרטיסים SD * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סביבות 100 גיגה, לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בסביבות ה 1500 שקל בנימה אישית, אני מחפש שידרוג לנטבוק שלי Acer Aspire One, בדגש על מסך יותר ג…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד compaq מסוג Evo N610c והבעיה שהוא מתכבה באופן לא רצוני. אני מנסה להטעין את הסוללה וכאשר הסוללה טעונה הוא פתאום מתכבה. היו למישהו מקרים דומים של כיבוי לא רצוני? אולי הבעיה במטען? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מחשב גיימינג למשחקים כמו GTA IV DIRT2 MAFIA2 וכו' ושהמישחקים יעבדו על HIGH התקציב שלי הוא 5000 שקל ואני בהתלבטות בין שני מחשבים ההתלבטות זה בין Toshiba Satellite L650-10H http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8986&perur=2&t=1&c=339 לבין Acer Aspire 5740G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5272&CatCode=315 האם יש הבדל גדול בין המעבדים? והאם יורגש בביצועים? מה יותר אמין? ויותר טוב
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו ניסה להתקין windows 7 על המחשב הנ"ל? אני רוצה להתקין אבל מפחד מבעיות תאימות של דרייברים. שלחתי שאלה באתר של Gigabyte והם טוענים שכל עוד לא יצאה גרסא רשמית של 7, הם לא מספקים דרייברים תואמים. תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אספתי מחשב למשחקים ורציתי שתביאו הצעות לשיפור בעיקר אני צריך מחשב חזק למשחקים הינה המחשב הכמעט אסוף: מעבד: core 2 quad q9300 1333mhz לוח אם: Gigabyte ep45c-ds3r s775 1600 mhz כרטיס מסך: Gigabyte 9800gt 512mb זיכרון: 2x2GB ram DDR2 1066mbz כל השאר לא משהו עיקרי
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-