עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ISRAEL3571,

המלצה למפרט בסיסי לעבודות משרדיות אינטרנט מחשב ביתי מינימום דרישות אך גם חזק,עם נפח של 300-500 gb אם יש מחשבים מוכנים מחנויות גם מצויין תקציב של אלף שקל אפשרות חריגה 100 200 (אם אפשר למצוא משהו במחיר הזה שאולי יריץ משחקים חלשים מה טוב, אם לא לא נורא.) חשוב לי אבל שהמחשב ישמש להרבה מאוד זמן ויותר חשוב שזה, גם אם המחשב יהיה עמוס מפוצץ בדברים שיעבוד מהר. * מצטער שלא שמתי טופס אני פשוט מהנייד ועושה לי בעיות באינטרנט. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי אשמח לקבל הערכת מחיר לדברים באים: 1. מסך DELL 24" דגם 2407WFP 2. מחשב נייח הכולל (נמכר כיחידה אחת, עם כל החומרה) מארז LIAN LI PC80 מעבד אינטל E4500 + קירור tuniq tower 120 לוח אם asus p5q pro ספק כוח corsair 550vx כרטיסי זיכרון g.skill 1gb x2 כרטיס מסך 8800gt 512mb כרטיס קול creative x-fi pro דיסק קשיח seagate 1tb 3. רמקולים logitec z5500 4. מחשב נייד dell vostro 3350 2330m

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nirmiranda,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג משחקים כבדים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 COD GHOST NFS RIVALS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא כל כך יודע...גודל 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤594 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤530 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤267 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤450 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤441 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤1570 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤36 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤196 1 (ראוי לציין שהוספתי לאחרונה עוד שני זכרונות של 1 גיג'ה כל אחד שכרגע יש …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי לכולם. מעוניין לקנות מחשב נייד ליישומים גרפיים (אילוסטרייטור אינדיזיין ופוטושופ באופן קבוע, XD וקצת אפטראפקטס ). שימושים נוספים: אינטרנט וסרטים אין ולא יהיה שימוש בגיימינג בכלל. גם לא צדדי. המחשב מיועד לשימוש מאסיבי וקבוע במשך שנתיים שלש. מבחינת היצרן- סדרה : די נעול על thinkpad ריפרש או יד שניה באיביי דגם: או X1 EXTREM או P1. (יש לי ניסיון מעולה איתם כבר שלושה לפטופים, ויש לי נסיון גם עם רכישה באיביי של יד שניה - לא זה הנושא). השאלות שלי: קודם כל בנוגע למעבד: בדור התשיעי המעבדים החזקים הם או i7 משושה או i9 מתומן = כשפער המחירים בינהם משמעותי השאלה היא מה מידת ההשפעה שיש לשתי ליבות נוספות בישומים אלו. …

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by G-BOY10,

אני יכול להשיג את המפרט הבא במחיר מצוין של 6000 ש"ח ותאמינו לי שלא מנסים לעבוד עלי AMD ATHLON XP 2200+ GigaByte GA-7VRXP 512 MB DDR333 W.D. 80GB 7200RPM Pionner 106S DVD-ROM X40 X16 Creative Sound Blaster Audigy DE מארז Dragon DX-01BD Tower שיכלול גם חלון שקוף, ספק כוח של 480 וואט מנורה אולטרה כחול בפנים ויכלול גם HardCano II ויהיה בפנים גם מאוורר Volcano 7+ מערכת של עכבר ומקלדת אלחוטי של לוג'יטק כונן 1.44 זה המפרט... אני בהמשך כבר יקנה מסך ואני מתכוון לקנות גם כרטיס מסך רדון 9700 והמפרט הזה לא מוצעת לי בחנות אלא מחבר שלי מארה"ב אז שווה או לא?? :D

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום רב, אני מתכוון לקנות מחשב חדש למשחקים גלישה באינטרנט, וקצת סרטים.. בלי עכבר מקלדת וכ"ו, יש לי מסך 17 LCD אינט'ש של כרגע,ואולי נשדרג ל19 בהמשך . בנתיים בניתי מפרט כזה ממש לפני הקנייה, ורציתי לדעת האם יש מקום לשיפור..? התקציב הוא לא קריטי ף,בעיקרון יכול 4000, ויכול להיות קצת יותר.. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset, יחידות 1 ¤639 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1296 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL4 Black Dragon Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1105 GeCube Radeon HD4850 OC Ver 1GB DDR3 PCIe, יחידות 1 ¤950 htt…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  8. מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש תודה 0

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by spike_staff,

שלום לכולם! הגיע זמן לקנות מחשב חדש ובגלל שאני כבר לא בתחום איזה 7 שנים קיבלתי שוק מכל הדברים החדשים שיש היום. פעם מזמן כשהייתי פעיל פה היה לי מחשב מפלצת על סוקט 775 עם SLI וקירור מים , אחרי שהוא הזדקן קיבלתי מתנה מהורים G751JT נייד גיימינג של אסוס עם I7 דור 4 וGTX970M ואיתו אני עד היום. עכשיו אני מחפש לחזור למה שהיה לי פעם בערך. אני רוצה מחשב עם מארז מפלצתי קירור מים שיריץ לי כל משחק בלי גמגומים בהגדרות הכי גבוהות. מה מומלץ היום? תמיד היה לי את השילוב של INTEL-NVIDIA, אבל ראיתי שAMD לקחו אותם בדור הקודם אז עכשיו אני בכלל הלכתי לאיבוד. ראיתי לאינטל יש כבר לוחות אם עם DDR5🙄. אני יותר מאשמח לעזרה בבניית מפרט. יש את כל הציוד ההיקפי…

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  10. . מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים WD BF4 ACU -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב למטרות לימודים, לא לא מעונין להריץ משחקים וצריך לכלול מסך 22 לפחות. התקציב 4000 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  12. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14, לא חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא צריך SSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות יצרן 3 שנים (לא יודע מה זה בינלאומית) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הגיעו לידי שתי נטבוקים שזקוקים לפרמוט באופן מיידי, פעלתי לפי המדריך הזה: http://www.tomshardware.co.uk/forum/53882-20-format-netbook-drive אבל כשאני מנסה לעשות boot להDOK פשוט לא קורה כלום. (מסך שחור עם מקף תחתון) מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by dj_poo,

שלום חבר'ה, אני צריך מחשב נייד לעבודה, חייב ליבה כפולה מינימום במהירות עיבוד חזקה, מינימום 160 ג"ב הארד דיסק ו-2ג"ב זכרון ראם, כרטיס מסך יכול להיות מובנה, ומגבלת מחיר 4,000 ש"ח אהה בנוסף - ווינדוס אקס-פי חובה. תוספת מחיר מעל ה-4,000 בשביל זה יכולה להתקבל (אקס-פי פרו). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  15. שלום חברים המחשב הנ"ל משום מה לא מזהה אייפון 4S ב"מחשב שלי". אני לא מעוניין להתקין איטונס אלא למשוך תמונות כאילו אני מושך מדיסק און קי. מה שקורה כשאני מחבר יש צליל של התקן נכנס אבל הוא רק מטעין את הטלפון ולא רואים אותו במחשב שלי. כל הדרייברים שיש באתר של לנובו הותקנו (האחרונים). 3 כניסות ה USB עובדות עם התקנים אחרים. מנהל ההתקנים מזהה אבל עם הסמל הבעייתי אז אני מנסה לתת לו למצוא תוכנה באינטרנט לעדכון והוא לא מוצא שום דבר.. מצרף תמונות. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Moti11,

מחשב SAMSUNG SERIES 7[ מעבד: intel i7-2675qm 2.20GHz זכרון: 6 GB כרטיס מסך: AMD Radeon 6750 בנוסף מותקן גםmobile intel HD Graphics ברגע שמעברים להצגה על מסך מלא הוא מקרטע, קבצי HD בעיקר אבל לא רק. מה יכולה להיות הבעיה? מצורפת תמונת מסך של HWMONITOR בזמן הרצת סרט HD על מסך מלא [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by Googleness,

רציתי לקחת מחשב נייד לעבודה בשביל כמה דברים, 1. בדיקת רשתות אלחוטיות. 2. תיעוד של עבודות בשטח. 3. גישה מהירה לאינטרנט אם צריך לחפש מידע מסויים. שמתי את העין על הEEE PC 901 אבל בארץ הוא נמכר רק בגרסת חלונות XP ואני דווקא רציתי את הגרסה של הSSD 20 ג'יגה שבאה עם לינוקס אבל שוב לא מצאתי. מצד שני במחיר של נטבוק מוצלח (בערך 2600/3200 ש"ח) אפשר לקבל מחשב נייד עם מסך 15.4 בלי מערכת הפעלה אבל עם חומרה מספקת בהחלט לדעתי בשביל המשימות שהצבתי. אז נטבוק או לא נטבוק? ואם מישהו יודע איפה יש את ה901 בגרסת SSD20 גיגה עם לינוקס תשתפו אותי.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by OreoCookieh,

. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים העיקר שלא יהיה חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש ממש ממש שווה וכדאי וכו' אז תחרגו, אני אנסה להשלים אותו, כל סכום. 2. מה שימושי המחשב (? משחקים כבדים, כל דבר חדש שיוצא אני משחק, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. כשיוצא משחק אני משחק, זה תלוי בתדירות יציאת המשחקים, אם היה יוצא כל יום אז יום-יום ^^. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, GTAV, SKYRIM, BF3 , כל משחק עתידי חדש שעתיד לצאת כמו MAX PAYNE 3 , DIABLO3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  19. מחשב טוב מהיר מאוד בעל יכולת להפעיל משחקים כבדים ותוכנות כבדות ! כמה שיותר פחות יותר טוב אני לחוצ בעניין הכספ שיהיה עם לוח 8 USB ו SATA מאחורה שיהיה יציאת 8 usb ו SATA ו FIREWARE שיהיה לוח אמין ... בעל תמיכה DDR3 מעבד אני מעדיפ את Q6600 .... כרטיס מסך שיהיה בעל כוח שיוכל להפעיל משחקים כבדים ... אולי HD5850 או HD 5870 כרטיס קול ONBOARD .... ההארדדיסק 1 TIB המארז אני בוחר אותו ... המסך יהיה בין 20 ל 22 אינצ עד 1500 שיייח למסך לציוד היקפי ...

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by Offset,

שלום, בניתי מפרט לחבר : http://www.tms.co.il/preview/spec/r5917pzl ורציתי לדעת אם המפרט טוב ואין בו איזה דברים לא טובים שיעמיסו או משהו או שלא הולכים עם מרכיבים אחרים. אני לא בטוח אם הוא יקח את המחשב הזה אבל רציתי להיות בטוח שאם הוא מחליט לקחת אותו אין בעיות איתו. תודה רבה רבה לעוזרים, עודד

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנייד עד 2500 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קטנה). מטרה: משרדי, משחקים קלים, סרטים HD גודל מסך: 15.6" שיהיה FULL HD צורב DVD: כן לא כולל מערכת הפעלה עם אחריות לפחות לשנה HDD מעל 500GB (אם אין ברירה אתפשר על 500) במהירות 7200 זכרון מעל 4GB שיהיה עם מיקרופון, בלוטוס' ומצלמה מובנת. יציאת HDMIx1, העדפה לחיבורי USB 3.0 איך המחשב הבא? http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKao5il תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by penny1,

שלום לכולם, האמת לא מצאתי פורום על מחשבים ניידים (אם יש אני אשמח לדעת) כסטודנט רצית לדעת האם קיים בשוק מחשבים ניידים בתקציב של גג 3500 ש"ח המסוגלים כמובן לבצע טוב משימות כמולגלישה, OFFICE וכד' אך גם לתוכנות כמו איימיול ומשחקים חדשים תודה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  23. המחשב הוא לבני דודים שלי משחקים לא מי יודע מה כבדים, כפי שאפשר להסיק מהתקציב. שיהיה נייח ומסך דק. מעדיף מאוד זיכרון פנימי 4ג'יגה והארד דיסק 500ג'יגה מפאת ריבוי משתמשים. אשמח לעזרה תודה, וחג שמח מוטי

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  24. שלום רב, אני מעוניין להרכיב מחשב קטן מבוסס את'לון 64 שישמש בעיקר לצפייה בוידאו divx , אינטרנט וכיו"ב. באפשרותי להביא את רוב החלקים הדרושים למחשב מארה"ב, ושאלותיי הן : 1. קודם כל, איך המפרט? MSI RS480M2-IL Socket 939 ATI Radeon XPRESS 200 Micro ATX AMD Motherboard - Retail 86 $ Maxtor DiamondMax 10 6B200M0 200GB 7200 RPM Serial ATA150 Hard Drive - OEM 106 $ AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB Socket 939 Processor Model ADA3000BPBOX - Retail 149 $ NEC Black IDE DVD Burner Model ND-3540A - OEM 63 $ A-DATA 512MB 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) Unbuffered System Memory Model VDBGB1916 - OEM 37 $ בארץ כנראה שאקנה את המארז של קומפיוקייס Compucase 6K31 Mic…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by hunterr12,

איך המחשב הזה לעבודה כללית משחקים וגלישה באיטרנט..? הוא יעבוד שקט בלי בעיות...? מעבד Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוח אם ASUS P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a זכרון DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE מארז Thermaltake V9 Mid Tower Black Gaming Case (No PSU ספק כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan יש משהוא לשפר או להוריד או לעלות משהוא..?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.