ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
בס״ד שלום חברים. מבקש חוות דעתכם למערכת עריכת וידאו, בעיקר Premiere ו - After Effects, בתצורת ובפורמטי HD כמובן, עיבוד גרפי, גם בתלת מימד, וגיימינג כבד, עם יכולות Eyefinity. המפרט הוא כדלהלן: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 11 LP 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB XMS3 DDR3 1333MHZ Dual Channel CL9-9-9-24 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Seagate 2TB Barracud…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסיעתא דשמיא שלום, אני צריך עזרה בבחירת מפרט שיהיה ממש חזק למשחקים בתקציב של עד 5000 ש"ח .(אולי קצת חריגה..) מה אתם אומרים על הפרט (מאיבורי,כדאי לקנות משם בכלל?!) הזה עם קצת שיפוצים. למרות ששמעתי ש 4 ליבות פחות חזק אני מעדיף אותו מאשר 2 ליבות רק מתלבט בין איזה 4 ליבות עדיף??!!! מארז מותג מתוצרת SilverStone דלת צד שקופה דגם SST-PS01B-W יתרונות המארז : יציאות קידמיות Audio,mic, FireWire, USB 2 מאווררי 12CM+LED, דלת קידמית בעלת חלון פח עבה במיוחד 0.8CM וספק כח 450W Real מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 מעבד בעל 4 ליבות שדרוג למעבד Q9300 רק 210 ש"ח (נגיד שאני לוקח את השדרוג הזה...הוא עדיף לא?!) לוח אם מותג תוצרת Intel מקורי P35 Dragontail Peak או Gigabyte P35-DS3L צ'יפסט אינטל P3…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בעיקר ל- photoshop/illustrator/indesign (גרסא cs3) +סרטים+אינטרנט חשבתי על זה: אבל אני מעדיף לרדת מה-2000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי לכולם, מחפשת לקנות מחשב נייח לשימוש ביתי של סרטים, מוזיקה ואינטרנט בלבד. תקציב של עד 1,600 ש"ח לטווח ארוך. מחפשת גם מסך בעלות של 400 ש"ח שיתאים לצפייה בסרטים. אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
צרכים בסיסיים בלבד, גלישה סרטים אופיס, ותוכנות מתמטיות. עדיפות גדולה למסך מט. אין צורך בהארד- דיסק גדול, לא מתוכנן לאחסן עליו שום דבר. חיי סוללה לא קריטיים משקל עד 2.5 ק"ג דרושה מהירות עבודה, ואמינות. תודה
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו ניסה להתקין windows 7 על המחשב הנ"ל? אני רוצה להתקין אבל מפחד מבעיות תאימות של דרייברים. שלחתי שאלה באתר של Gigabyte והם טוענים שכל עוד לא יצאה גרסא רשמית של 7, הם לא מספקים דרייברים תואמים. תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, המקצוע שאני לומד הוא אנימציה ומידול. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאיה, לייט וייב, VRAY, פוטושופ, ZBRUSH. כל התוכנות הן בשימוש גבוה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני כן רוצה שאוכל לשחק משחקים באיכות סבירה פלוס אך זה לא המטרה העיקרית של המחשב. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER 3, ASSASSIN'S CREED 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תקציב 4K ניתן לחרוג מהתקציב ב800 ש"ח. מחשב רב שימושי. יריץ סביבות וירטואליות, משחקים פשוטים וnotepad אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, רמקולים וכונן קשיח (יש לי כבר אחד SSD 500GB) שקט חשוב עד רמה של 300 ש"ח לתקציב. לא יתבצע OC לעולם אף פעם וינדוס מצאתי באיביי ב16 שקל אז לא צריך. הרכבת מחשב בחנות. משלוח לבאר שבע או חנות באר שבעית. קניה בהקדם האפשרי. צריך לפחות שלושה שקעי USB 3.0 (מאחור או מקדימה לא משנה) 16 GB זכרון. יש מצב שעוד כמה חודשים אני ארצה לשדרג ע"י הוספת VR. אני מניח שכדאי לי לדחות את קניית כרטיס המסך לעת ההיא. האם יש עוד משהו שכדאי לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הי, אז, כאמור, התקציב שלי הוא 3,300. אם התמורה לכסף גדולה, אפשר להעלות ב-100-200, אבל לא יותר. רזולוציית המסך הקיים היא 1680X1050. שקט לא עקרוני, אבל שלא יהיה טרקטור. אז נניח 4-5 מתוך 10. אין צורך במע' הפעלה, אבל כן בהרכבה. עדיף לשמור על אפשרות שדרוג, אבל לא אם זה פוגע במפרט הנוכחי. ובקשה קטנה - אם אתם יכולים גם להסביר את השיקולים מאחורי המפרט בכמה שיותר פירוט זה יהיה מצויין. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ראשית, שלום לכולכם! אני עוסק בימים האלו בחיפוש אחרי מחשב בעל יכולות טובות. את המחשב אני מחפש בחברת dell כאן בניו יורק. הצרכים שעליהם המחשב אמור לענות הוא עיבוד וגרפיקה עם יכולות לעריכת וידאו. מחשב בעל יכולות רציניות במיוחד. מסגרת התקציב שאני מתכוון להוציא על המחשב, הוא בסביבות ה-3000$. ההתלבטות שלי היא בין שני מחשבים. האחד הוא Inspiron XPS M1710 והשני הוא Latitude D820. שניהם מחשבים חזקים. מה דעתכם בעניין. קראתי רבות שהמחשב של XPS יועד מראש לגיימרים ושחקנים כבדים שהכניסו בו שיפורים של צבעים אורות וצלילים ברמה גבוהה שאת זה אני לא צריך, ואילו המחשב השני ה- D820 נועד יותר לעסקים ועיצובו יפה וסולידי. מעבר לכך שקיים הבדל בין שני המחשבים של גודל המסך, המשקל ותצרוכת גבוהה יותר ש…
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב למשחקים אפשר להגיד כבדים התקציב שלי הוא 6000+/- ואני באזור צפון (חיפה קריות). לא כולל מסך לא כולל מקלדת עכבר לא כולל צורב דיוידי.... אני מודה לכם מאוד!
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב ביתי, לצרכים בינתיים לחלוטין, ללא שימוש במשחקים מורכבים או תוכנות מורכבות. משהו הכי הכי בסיסי. אני רוצה לאפשר לעצמי לצפות בסרטים בצפייה שיירה ולהוריד סדרות. אני עונה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הורדה לצפיה בסרטים שאני מורידה דרך ה TV ע"י כאבל HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבריה לאחר שנכשלתי עם מחשב INSPIRON DELL I7 ,כל הבעיות קיימות בו ,כרטיס מסך מתחמם,אינטרנט מתנתק,אותיות נמחקות,לסירוגין הקלדה לא נכונה ועוד והוא קיים אצלי רק שנה ,כעת במעבדה לאור זאת ,שאלה למקצוענים בכותרת מחשב נייד חובה כרטיס רשת קווי 10/100/1000 כרטיס מסך NVIDIA מעבד I5 או I7 משקל לא רלוונטי, גודל מסך 14 או 15.6 לא מיועד למשחקים כבדים איזו חברה עדיפה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות את הדגם בהמשך אבל שמעתי שהולכים להגיע לארץ דגמי הC200 ,האם כדאי להמתין או שאין הבדל משמעותי בין הדגמים ? מחשב נייד Lenovo 3000 N100 דגם TY0BLIZ מפרט: מעבד: Intel Centrino Core 2 Duo Processor T5500, 1.66GHz מסך: 1280x80015.4" XGA TFT זיכרון 1GB עד 2GB דיסק קשיח - 100GB כונן - Multi Burner DVD-Writer Combo קבוע (צורב DVD) משקל נשיאה: 2.7Kg , סוללה: 6-cell 4Hr Li-ION, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים , כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g Fingerprint Reader מצלמה מובנית זיכרון מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 up to 128MB יציאות:2 USB 2.0 X , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כרטיס מסך גיפורס GT8800 2 גיגה קינגסטון דידיאר 2 320 וסטרוןדיגיטל 7200 לוח אם גיגביט G35 מעבד אינטל 8200 Q מארז ATA עם ספק כוח שלהם 400 אמיתי כמה הוא אמור לעות והאם הלוח אם חזק מספיק לשנים הבאות שיהיה ניתן לשרד תמחשב עם ציוד אחר? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב למחשב בלבד הוא עד ה15K. הרעיון הוא לרכוש את הרכיבים\המחשב באילת עם אופציה לכ.מ. מחו"ל (עדיין בבדיקה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב נועד לסטודיו לעיצוב שעוסק בעיקר בהדמיות, סימולציות ועיצוב בתלת מימד. זה אומר שימוש בהרבה VRAM וצורך במעבד עם יותר ליבות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרגע הכל, כולל הכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת …
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בהמלצתו של Chevy נסעתי לשניידר מחשבים ברחובות כדי לרכוש את ה-Asus X550 רק כדי לגלות שהוא בכלל לא במלאי, והחבר'ה שם הבהירו לי היטב שמחשב בלי כרטיס מסך יקרטע לי בפוטושופ ובאדובי פרימייר ושאין מצב שארכוש מחשב טוב בתקציב של 2300 ש"ח, אז לצערי אני נאלץ לקנות מחשב יד שנייה שוב עם מפרט חזק יותר ובמחיר שפוי יותר. מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי FHD וסרטונים באיכות 4K ביוטיוב, עריכה גראפית קלה [פוטושופ, Adobe Premiere Elements], משחקים קלים [כגון GTA IV]. הכנתי רשימה מיד2, אשמח אם תגידו לי מה הכי טוב, וכמובן גם מה שווה או לא שווה [לא עוזר לי שהמפרט טוב אם המחיר לא משתלם]. אגב, לא בכולם כתוב אם יש כרטיס מסך או לא, אז אשמח אם תגידו לי. אגב, האם מה שהוא אמר לג…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי את זה! האם הוא מאוזן? לא צריך ציוד הקפי מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Tray ₪296 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5300ay לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950030 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4650 512MB DDR3 PCIe ₪278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4650H1 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪132 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1700-1800. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: רב תכליתי שהכל יעבוד בו אחלה, משחקים, עבודה משרדית וכו' .. א) משחקים כמו : Cod4, Fifa09/10 וכו' .. ב) אני רוצה שהמחשב יהיה סביר ושיוכל להריץ משחקים לא הכי כבדים אחלה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך הכל 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט …
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000, זה המקסימום. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרצת תוכנות אנדרואיד כמו blustack, סביבות פיתוח שונות במקביל כמו SAP, פיתוח בסביבות ענן (הרבה דפדפנים פעילים במקביל). עדיפות למחשב חזק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב, אבל שלא יהיה טרקטור. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. הא…
-
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים לאחרונה רכשתי את הDELL VOSTRO 3450. מפרט: מעבד i5 2430 4.20GHZ כונן קשיח 500GB 7200RPM זיכרון 4GB DDR3 RAM שני מעבדים גראפיים - ONBOARD GPU - INTEL HD3000 ו RADEON 6630M 1GB מקלדת מוארת ועוד רכיבים שאינם רלוונטיים לבעייתי.. ביום השני להרצת המחשב לפתע נתקע המחשב - לא תקיעה של תוכנה, אלא HARDWARE FREEZE מוחלט - המקלדת, עכבר או שום רכיב אחר לא מגיבים והמסך קפוא. רק ריסט הוציא אותו מהמצב הזה. העניין הדליק לי נורות אדומות, אך בטרם רצתי לחנות ע"מ להחזיר את המחשב החלטתי שראוי לבדוק מה הבעיה. לאחר בדיקה של כמה ימים הבחנתי כי כאשר המחשב מחובר למטען, ופועל על המעבד הגראפי המובנה [האינטל] - הוא חם יותר, וכן אירעה תקיעה נוספת. כאשר עשיתי ריסט למחשב, הוא אוטומטית …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי התלבטות גדולה לגבי מעבד. אני מחפש מעבד חזק וטוב עם חשיבה לטווח הארוך. השימושים שלי למחשב הם רגילים למדי. מוזיקה, אינטרנט, סרטים, משחקים ופנאי בכללי. בגדול יש לי מסך 19' אבל הוא מצב טוב אז אני לא אחליף עכשיו אלא בשאיפה בעתיד לשדרג ל-22'. נתחיל במעבד. עדיפות למרובע ליבות ולא כפול. שוב, חשיבה לטווח הארוך ורחוק יותר. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Tray קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER לוח-אם Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 CHIPSET או צ'יפסט 43. זיכרון Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 קשיח WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 - לא יודע אם זה יספיק, אני מעדיף יותר גדול, וכנראה 640 יספק אותי או אפילו אם זה יהיה במסגרת התקציב אז ללכת על 1TB. כ.מסך Sparkle G…
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הדרישות הן: - המחשב צריך לכלול מסך מגע - השימושים העיקריים יהיו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט ועיסוק בתוכנות אופיס - גודל המסך: 14 או 15.6 - משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג - זמן סוללה: צריך להיות סביר, המחשב רוב היום בבית ומחובר לחשמל - רזולוציית מסך: FULL HD - 1920x1080 - כונן אופטי: 1TB או SSD (לא חובה) - מחיר: 4000 שקלים עם אפשרות לחרוג - חברה מועדפת: לא חשוב
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. לאחר כמה שנים עם אותו מחשב, הגיע הזמן להחליף. צריך רק מחשב בלי ציוד היקפי. בעיקר לגלישה באנטרנט, מוזיקה, עיבוד תמלילים. בעתיד הלא רחוק גם יתחבר לLCD פול HD, ככה שכדאי שהמחשב יוכל להריץ סרטים כאלה בלי להתעייף באמצע (האם ללוחות המשולבים יש יציאת HDMI?) לא יהיה שום אוברקלוקינג למחשב, לא יהיה שום מודינג למחשב, ואני צריך מארז שחור, לא גדול, ואם אפשר שקט (אפשר להחליף מאוררים לכאלו יותר איכותיים שעושים מעט רעש) משחקים בשלב הזה לא ישוחקו על המחשב.. עוד שאלה - איך הסאונד של הכרטיסי קול המובנים על הלוחות היום? אני לא צריך שום פוקנציה מתקדמת, אלה רק שהממירים של הכרטיס (DIGITAL ANLOAG CONVENTOR) יהיה טובים והסאונד יהיה סביר וטוב, כי יש מערכת סטאריו שמחוברת למחשב לא זקוק לאפשרוי…
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1251.56 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8SQ800 Ultra 2 SIS 655 Motherboard [ ¤ 1095.66 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original MemoryX2 [ ¤ 909.01] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 697.93 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128MB Video Card [ ¤ 1465.01 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 56.31 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM AOpen x 56 [ ¤ 154.36 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW [ ¤ 459.44 ] 1 Cases : Chieftec Aluminium AX-01SLD Tower (P/S not included) [ ¤ 539.64 ] …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-