עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1) תקציב : 3,000 ש"ח. אפשר להשתמש בכל הסכום. 2) מטרות : גיימינג כבד. BF4/THIEF/GTA V וכו'. 3) אין צורך בציוד הקפי. 4) רכיב שאין צורך בו : DVD צורב. 5) השקט לא חשוב. 6) לא מתוכנן אוברקלוק. 7) אין צורך לכלול מערכת הפעלה וכו'. 8) אין העדפה לחנות מסויימת. 9) בעוד כשבוע. 10) לא מתכונן שדרוג למחשב הנ"ל. 11) אין הערות. תודה על זמנכם!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי, מחפש מחשב נייד בתקציב של 3,500 עד למחיר מקסימלי של 4,000 ש"ח. היעד: - קריאת סרטי FULL HD באופן נקי ויפה. - חיי סוללה ארוכים לטיסות ונסיעות ארוכות. - משקל קל ככל האפשר - קל לנסיעות. - משחקי NEED FOR SPEED. - קראית WINDOWS 7 ULTAMTE באופן נקי וחלק.. בין הפריטים החשובים ביותר: *מסך רחב WOLED *מסכי FULL HD *מסכי 15-17 אינץ' *זיכרון מקסימלי של 4GB *חיי סוללה ארוכים במיוחד *משקל קל ככל האפשר *כרטיס גרפי חזק ככל האפשרי למשחקיי NFS ו-GTA עתידיים ולסרטיי FULL HD. *שיכלול מעבד חזק ככל האפשר.. *נפח ארדיסק גבוהה ככל האפשרר בשביל להכיל כמות רבה של סרטיי HD FULL - 1080P - חשוב ! *בנוסף אם יש צפי למחשב נייד טוב שצפוי לצאת בקרוב (השנה) עם המאפיינים שרשמתי, אשמח לדעת ואחכה ככל …

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  3. שניהם לצרכים משרדיים, ומולטימדיה מזדמנת. הראשון צריך להיות באיזור ה14.1". השני 12.1-13.1". התקציב לכל אחד מהם עומד על 6K +- והם לא יכולים להיות HP (יש לנו נסיון גרוע עם הניידים שלהם).

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by vipnisim,

¤1,990.00 ¤1,990.00 עדכן BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION ¤885.00 ¤885.00 עדכן GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775 ¤1,150.00 ¤1,150.00 עדכן G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 ¤1,050.00 ¤1,050.00 עדכן Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz 2Mb Box סה"כ 5075 ש"ח יש הצעה או המלצה לשיפור המפרט במחיר הזה ?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by Rsa,

היי, יצרתי את המפרט הבא https://ksp.co.il/t/2EVyj8 - לקחתי מפרט קיים ושניתי/שפרתי כמה חלקים. תודה על העזרה שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, לא יודע מה ההבדל במחיר בין שקט לרועש, אשמח לשמוע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

6. יש ברשותי נייד של LG עם רכיב בלוטוט - לפי ויסטה של DAFRON, הבעיה היא (לפי הדיקה עם ניידים אחרים קיימת בכולם - HP,DELL...) שהמחשב הגיע עם CLIENT של BLUESOIL, שהוא בפני עצמו סבבה אבל מכיל חסרונות כמו חייב לדלוק כדי שהבלוטוט יעבוד - דבר שמקשה מאוד עבודה עם עכבר (העכבר הוא בלוטוט), תוכנות צד שלישי כמו התוכנת זיהוי של אריקסון לא מזההות אותו ובעצם לא מסנכנות דרך בלוטוט. אם מסירים את הקליינט ומתקנים דרייורים לויסטה, אז ויסטה משאיר בDEVIECE MANGER איזה סימן שאלה שקשור לבלטוט, כעקרון הבלוטוט עובד על כל הפונקציות שלו אז תאורטית לא הייתה לי בעיה עם זה, הבעיה מתחילה כאשר ויסטה עושה ריפרש כל כמה שניות לDEVIECE MENAGER בין אם אתה נמצא בו ובין אם לא, מה שגורם למחשב לקפוא לשתי שניות כל ב…

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  7. יש לי תפריט בחירה: my language is english השפה שלי היא עברית וכתוב שלא ניתן לשנות את השפה לאחר ההתקנה. אני רוצה מערכת באנגלית עם תמיכה של עברית במקלדת וכל זה ( כמו ברוב המחשבים ) מה צריך לבחור? האם הבחירה היא לשפת המערכת? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן רציתי לשמוע מה דעתכם על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133334&section=293&target=משחקים אבא שלי שוקל לקנות עכשיו מחשב לאחותי, כנראה שלא יעשה בו שימוש רציני חוץ מסימס 3 וקצת פוטושופ, רציתי לדעת אם המפרט מסוגל להריץ משחקים בסגנון ביושוק ואססינס קריד בצורה טובה והאם יש תקווה שהוא יריץ גם משחקים חדשים יותר והאם הוא יעמוד בצרכים שנדרשים ממנו בצורה טובה תודה D:

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  9. שלום לכולם, מראש אני מתנצל על ההודעה הארוכה... אני צריך מחשב שיחליף את הפנטיום 3 העגלה שלי (שמשרת אותי נאמנה כבר כ-5 שנים). הצרכים: בעיקר - מחשב שלא ידרוש שדרוג משמעותי של מעבד/לוח/זכרון ב-3-4 שנים הקרובות, ושיעבוד באופן סביר עם ויסטה. שימושים עיקריים: אופיס, אינטרנט, סרטים, לצד תוכנות עם כח עיבוד חזק יחסית: Visual Studio, Matlab ו- Guitar Pro (מנוע הסאונד RSE של התוכנה קורע לי את המחשב). מעבד: נראה לי שעדיף AMD (חוסך כ-400-500 שקל לשילוב של מעבד ולוח), אבל אפשר גם לשקול מעבד אינטל. לוח: יש לי ניסיון טוב עם Gigabyte ו-Asus, ההעדפה להשאר איתם. הלוח צריך להכיל כרטיסי מסך וקול מובנים (אם אפשר גם יציאת DVI אז עדיף), Firewire, IDEx1. זכרון: במחירים של היום חבל להתפשר על פחות …

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by elazari,

המפרט בתמונה המצורפת הוא למארז בלבד כולל הרכבה והתשלום הוא במזומן.. כך הכל 4000 שח. אשמח לדעות לגבי הרכיבים והאם יש רכיב אשר כדי לשנותו? ובכלליות חוות דעת על המחיר... תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  11. דיווח עדכני מצייר תמונה עגומה למדי עבור שוק ה-PC, לאחר כשנתיים של יציבות יחסית. חלונות 10 אשמה בהכל? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/תקווה-או-קריסה-שוק-המחשבים-האישיים-התכ/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן, ביכולתי לקנות את המחשב הבא תמורת 2800 שקלים: Intel core 2 dou e8400 3GHz 3GB RAM 500GB GeFORCE 9500GS (512MB) With purevideo HD up to 1791MB RAM האם המחשב יוכל להריץ (לפחות בתקופה הקרובה) את המשחקים הכי חדשים בצורה טובה ? (משחקים כמו GTA IV,COD החדש) אשמח אם תסבירו לי מה אומר החלק המודגש. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,230 ש"ח DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,183 ש"ח Twinmos DDR2 533 1GB 530 ש"ח XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR 1,760 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 268 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 475 ש"ח הזיכרון בסטיק אחד כי אני רוצא להשאיר אפשרות לשדרוג בעתיד. המחשב מיעוד למישחקים ופעולות בסיסיות במחשב כמו קיבוץ, צריבה וכו' אני לא יכול לעבור את ה5500, עדיף שגם יהיה פחות מזה, משהו בין 5000 ל5500 אני רוצא לדעת אם הספק של המארז של COMPUCASE יספיק ואז אני יוריד את הליברטי כי אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by someone2007,

השימוש העיקרי הוא משחקים לא בא בחשבון OC עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום טכנאי מחשבים נתן לי הצעה למחשב נוסף עם מסך ובלי מערכת הפעלה אם תוכלו לתת לי חוות דעת גם על מחשב זה אני אודה לכם מאוד ‏מעבד: Core2 Duo E6320 1.83Ghz 1066MHz,2MB ‏ לוח ראשי: Gigabyte@ 945GZ ‏זיכרון: X2 Patriot Signature DDR2 1 GB PC5300 667MHz ‏דיסק קשיח בנפח: 400GB Barracuda 7200rpm Sata-II ‏~ - ‏כרטיס מסך: X1650Pro IceQ 512MB (128bit) DDR2 PCle . HIS ‏ ‏בקר כוננים, דיסקים ויציאות מובנה בלוח אם. כרטיס קול: Sound card o/b ‏ ‏צורב:Nec DVD±Rw Bulk White x 18 כרטיס רשת: 10\100 o/b ‏הכנה ל- ADSL ‏ מארז: Midi Tower ATX Linkworld ‏ ‏מסך: Fugicom "19 LCD Analog 8MS Dvi+spk 5100 ‏ש"ח כולל מע"מ הועבר…

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  15. אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה שנה א' בבן גוריון, רציתי לדעת ממי שיודע, אם אני צריך לקנות מחשב נייד ללימודים, אני יודע שאצטרך לעבוד על מחשב אבל אני מתכוון לחזור כל יום הביתה, ככה שהשאלה שלי, בזמן השיעורים בכיתה יש צורך במחשב נייד? תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by Mr.Puza,

אז ככה אני מחפש מחשב גיימינג למשחקים כמו GTA IV DIRT2 MAFIA2 וכו' ושהמישחקים יעבדו על HIGH התקציב שלי הוא 5000 שקל ואני בהתלבטות בין שני מחשבים ההתלבטות זה בין Toshiba Satellite L650-10H http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8986&perur=2&t=1&c=339 לבין Acer Aspire 5740G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5272&CatCode=315 האם יש הבדל גדול בין המעבדים? והאם יורגש בביצועים? מה יותר אמין? ויותר טוב

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  17. שלום. לפני כמה חודשים ביקשתי המלצה למפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=312253.msg2722318#msg2722318 בסוף נקנתה מכונה הבאה: Intel 6600 GigaByte GA-G33M-DS2R 8GB RAM 2 x WD2500YS case:foxconn DH841 עד היום המחשב עובד ללא שום בעיות והיום אני צריך מפרט עדכני שיהיה כאמור יותר חזק (במסגרת התקציב). הפעם במקום 6600 נראה לי שכדאי ללכת על 9300 או 6700. ה6600 קצת חלש לי. הלוח הנוכחי עדיין נמכר ותואם את המעבד? או שיש אופציות יותר טובות? זיכרון אין ברירה ונשארים עם 8GB. אם הייתה אופציה ליותר לא הייתי חושב פעמיים ;D דיסקים חשבתי על שני WD3200AAKS. ולנקודה הכואבת, המארז. כיום שני המחשבים הישנים עם המארז של פוקסקון. יש למארז הזה יתרון עצום כי שני המחשבים ביחד, אחד ל…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by The-Magician,

אני רוצה לקנות משטח קירור למחשב הבעיה עם המחשב היא שהמאורר נמצא בצד שמאל למעלה איפה שלחצן ההדלקה של המחשב מתחת והוא נמצא למטה אז אני כל פעם צריך לשים הגבהה למחשב כדי שהוא לא יחתמם יותר מידיי, הוא עדיין מתחמם אבל לפחות המאורר עובד.. אני לא פוסל לקנות מאיביי אפילו תלוי במחיר בסביבות ה-100- 150 שקל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dovik,

שלום חברים. הגיע תורי לשאול עצתכם\ן.. אז ככה. * מטרות המחשב - בעיקר הרצת תוכנות כמו ORCAD,MULTISIM,AHDL,VHDL,כמו כן צפיה בסרטים והעברת קבצים באופן תדיר, וגם גלישה באינטרנט כמובן. לא שולל אופציית הקלטת אודיו ו\או וידאו (דרך הגב אשמח לדעת על התוכנות) * גודל המסך- מהנסיון אני יודע שתוכנה ORCAD לא מופעלת במסכים קטנים ("10.1), אז עדיף 15.6 אינץ' כדי להיות בטוח. * משקל רצוי-לא משנה. ב"ה, אין לי בעיה עם המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?-לא קריטי, אך עדיף שתהיה התרעה של כמה דקות לפחות עד שהסוללה נגמרת.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי, אך אם זה יהיה בין האופציות ולא ישפיע משמעותית על המחיר-לא לוותר. * בלוטות-לא קריטי (כנ"ל) * גודל מינימלי וסוג של כונן קש…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  20. אני קונה מחשב בימים הקרובים ואני רוצה לדעת אם המפרט שבניתי הוא בסדר ואם יש משהו לשנות.המחשב מיועד למשחקים.התקציב עומד על 4500 ש"ח. מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 VENICE BOX לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket דיסק קשיח Western Digital 80 gb sata 2X זיכרון Geil DDR 512Mb 3200 PC400 with COOLING CL2.5 כרטיס מסך Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb ספק כח THERMALTAKE 430W TR2 PFC + 2 FAN + אני רק צריך המלצה למארז בסביבות ב300-400 ש"ח,ושהמארז יהיה מהאתר הזה www.digma.co.il/shop כי משם אני קונה את המחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by Fexor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, סרטים. מחפש מחשב שהולך להיות איתי הרבה בנסיעות ולכן חשוב לי שיהיה קל ושלא יתפוס הרבה מקום (חשבתי על מסך 13 אינץ'). מעדיף מסך מגע קטן בשביל מצבים שיותר נוח בהם בלי מקלדת, מצד שני אני מתכוון גם להשתמש בו רגיל בתור מחשב ראשי. עוד חשוב לי שאוכל לחבר אותו לטלויזיה HD לראות סרטים בלי בעיות. מעדיף דגמים עם SS…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by MoAv,

אז ככה, צריך את עזרתכם בקניית מחשב נייד לאמא (כן כן אחרי 52 שנים היא מצטרפת לסצנה ) אז ככה, הפרטים החשובים למחשב : 1) הקנייה היא בארה"ב, והמחיר הוא עד 1000 דולר כולל מכס ומיסים אם יש. 2) מחשב חדש מהניילונים, ולא מאיביי וכו. 3) מסך גדול ורזולוציה טבעית נמוכה (יש לה בעיית ראייה מקרוב, לא משהו קריטי אבל משהו שרוב האנשים סובלים בשנות ה-50). 4) אחריות, חשוב חשוב חשוב שתהיה אחריות בינלאומית, כדי שאוכל לקבל שירות גם בארץ. 5) אמנם היא הולכת רק לגלוש באינטרנט ולראות אולי סרטים וכדומה, אבל כשאגיע לסופ"ש ארצה להשתמש גם במחשב אז שיהיה מסוגל לעבוד קשה. לא משחקים אבל תוכנות כבדות יותר. 6) זמן סוללה כמעט ולא משנה, עדיפות כמובן לזמן עבודה יותר ארוך, אבל לא הכרחי אם מבטל את אחד מה…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by cool2200,

אהלן חבר'ה. רציתי להתייעץ איתכם לשדרוג המחשב שלי לטובת משחקים מעבד Intel E7400 לוח אם Intel DG33BU זכרון 4GB DDR2 800Mhz Kingston דיסק קשיח 500gb WD ספק ג'נרי Ezcool 300w כ. מסך Inno3D Geforce 9400GT 1GB לפי מה שהצלחתי להבין יש לי אחלה מעבד לוח אם וזיכרון איזה כרטיס מסך אוכל לשים בשביל לקבל ביצועים טובים יש לי חבר שיש E6750 וזיכרון 4GB אבל כרטיס מסך 8800GTX והוא מריץ נגיד Crysis 2 על מקסימום ברזולציה סטנדרתית. עכשיו השאלה איזה כרטיס מסך וספק כוח כמובן אוכל לשים כדי להתחיל טיפה לשחק משו לשנה הקרובה..

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by נריה,

יש לי מחשב של סמסונג N150 Plus אני מחפש בשבילו מטען ראיתי כאן ב 180 ש"ח מצאתי כאן http://www.ebay.com/itm/180895568961?_trksid=p5197.c0.m619 האם זה מתאים מבחינת מתח וכו'(יש לי את המתאם לחיבור לשקע של הארץ) תודה אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  25. שלום אני מחפש מפרט שיאפשר לי להקליט אודיו בבית בצורה טובה ואני רוצה להשקיע בכרטיס קול (עד 1500( ובשאר הכסף לקנות מחשב נחמד אבל שיוכל להריץ משחקים באופן סביר (לאח הקטן שלי) צריך רק את המחשב בלי שום דבר מסביב תודה לעוזרים דור שרדיר

• 3 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.