עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם זה משתלם? רוצה מעבד אינטל , שקט חשוב עד רמה 7 . איך המארז והספק? ולוח האם? 1.3 מחשב דגם M490G תוצרת ACER כולל: 2415.00 ש"ח מעבד I5-650 תוצרת Intel זיכרון פנימי GB2 כונן DVDR דיסק קשיח GB500 מסוג SATA מערכת הפעלה MS Windows 7 Pro תוכנה MS Office 2010 Starter ( Word + Excel) תוכנת אנטיוירוס MS מארז Midi Tower המחיר לפני מעמ ואני לא זקוק למערכת הפעלה.אנטי וירוס ואופיס. כמה ניתן להוריד , להפחית במחיר? משתמשים ב תוכנת עריכה audacity

2. שלום. אני רוצה לקנות מחשב שקט וחזק שישמש בעיקר לעבודה משרדית פשוטה (אינטרנט, אופיס וכד') אבל שאפשר יהיה להשתמש בו גם כסביבת פיתוח לתוכנה מקבילית (לפעמים הרבה IO לפעמים הרבה CPU) ולהריץ עליו גם יישומים כבדים (דוגמת מטלאב, אולי דחיסת וידאו) ואולי איזה משחק לא מתוחכם מדי פה ושם בלי לברך יותר מדי את אמו של המחשב. לפני שאנחנו מתחילים עם מפרטים שלמים - אני מתלבט סביב איזה מעבד לבנות את המחשב. אני נוטה לכיוון מרובע ליבה עם cache גדול, אבל יכול להיות שהבדלי הביצועים לא מצדיקים את המחיר: כאן בבית אנחנו נוטים להשאיר מספק משתמשים מחוברים בו-זמנית למחשב, כשתמיד פתוחים חלונות דפדפן עם הרבה flash בתוכם, כמה תוכנות רצות במקביל בכל חשבון ומכמה חשבונות ביחד, כך שעבודה מקבילית היא נושא חשו…

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. אהלן, הודעה ראשונה כאן בפורום... אני רוצה לקנות מחשב חדש- שיהיה שקט כמה שאפשר, אני סטודנט והמחשב על השולחן לידי ולכן חשוב שיהיה כמה שיותר שקט (שאוכל ללמוד בשקט). אני משתמש בו בדר"כ לכל מיני תוכנות אבל כרגע יש לי 2.6 GHZ עם 512 מגה זיכרון והוא איטי ממש. אני סטודנט למדעי המחשב וכן מריץ תוכנות ב C++ ו JAVA וכו'. אני לא משחק על המחשב בכלל אבל לא שולל אפשרות כזו בעתיד ואני רואה בו סרטים. פירוט: 1. תקציב- 4000. 2. מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. לא צריך ציוד היקפי. 4. לא צריך מסך מקלדת ועכבר. 5. יש העדפה למעבד וללוח אם של אינטל- אני יכול לקבל 50% הנחה. 6. אני רוצה שהמארז יהיה מעוצב, בלי יותר מדי גאדג'טים, חלק ונקי- ב…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב חדש (Q6600, 8800GTS, 2x2 GB RAM, 500 GB HD) אבל חשוב לי מאד השקט של המחשב ולכן אני מוכן להתפשר קצת על ביצועים. הכי טוב מבחינתי היה אם הקירור של כל החלקים במחשב היה פסיבי, אבל אני מניח שזה בלתי אפשרי, אם אני רוצה ביצועים גבוהים. בבקשה תמליצו לי על מפרטים (ותנמקו למה בחרתם בכל חלק). תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by itamarz_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 2000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? המחשב מיועד לעריכת וידאו ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא מלבד צורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות ללא תוכנות (יש רשיון MSDN). 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כן. עדיף חיסכון בחשמל…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  6. שלום נמאס לי מהמחשב הנוכחי והחלטתי לקנות מחשב חדש. ברשותי מסך 22 אינץ. מחפש מחשב שקט לאינטרנט אופיס ומשחקים קלים (משחקי אינטרנט). לא יבוצע OC. חשוב שכרטיס המסך יהיה OB חזק ככל שניתן בתקציב אך יחד עם זאת ייתכן שבעתיד ארצה להוסיף כרטיס מסך למשחקי אסטרטגיה. במידה וניתן להשתמש בכרטיס מסך OB שיודע לעבוד יחד עם כרטיס מסך זה יהיה מצויין. עדיפות לחנות באזור חיפה - שמעתי ש- TMS טובים ואמינים. תודה לכל העוזרים טל

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  7. יש לי מארז של alienware שאני אוהב ורוצה להמשך להשתמש בו, הכי חשוב לי יציבות מערכת ודבר שני שקט. יש לי צורב dvd, flopy disk. בשלב זה יש לי מסף crt 22. זה המפרט שהרכבתי: PQI TURBO 1024MB DDR2 800MHz CL 4-4-4-12 - ש"ח 786 AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.0GHz 1MB CACHE - 760 ש"ח ASUS M2N-E - 575 ש"ח ASUS PCI-EX GeForce 7300GT SILENT 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - EN7300GT SILENT/HTD/256M - RETAIL - 542 ש"ח ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT - 427 ש"ח SEAGATE BARRACUDA 80GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST380811AS - 279 ש"ח סה"כ - 3369 אשמך לקבל הערות שיפורים עצות. תודה חברה וחג שמח לכולם.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  8. שלום, הגיע הזמן לשים את המחשב הוותיק שלי (E7200 + HD4870) במשכבו שירת אותי בנאמנות מ2008. יש חשיבות למחשב שקט הכרטיס המסך הנוכחי עם קירור סטוק שלי גרם לי להבין כמה חשוב שקט. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + לימודי מערכות מידע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים (פחות מעודכן כי המחשב הנוכחי ישן) -מהי הרזולוצ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפיה בתכני HD (חיבור לטלווזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקס פיין 3 , Prototype 2 (לא FPS) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (יותר חשובה הרזולוציה מרמת הפ…

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by Cyron,

שלום לאחר שנים ארוכות בלי נייח, מחפש לקנות מחשב כמה שיותר שקט, עם הרכבה וסידור איכותי מחפש מארז נקי וחלק, לא משהו מצועצע תודה מראש לעוזרים 🙏 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 +5% 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה בעיקר, מעט משחקים שיש זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כלום 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 🤫 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…

11. התקציב (איזור ה-3500 שקל) כולל ציוד היקפי. הצרכים הם בעיקר לגלישה כבדה באינטרנט (מעל 50 אתרים פתוחים), עבודה משרדית כבדה (אאוטלוק כבד, וורד כבד), עריכת תמונות (פוטושופ), ארגון אלפי תמונות (ACDSee Pro), אימיול+טורנט. מעט מאוד משחקים וגם אז רק קלים גראפית (בעיקר משחקי קלפים ומחשבה). לא מאמין שיש צורך בכרטיס מסך (מעבר למה שמגיע מובנה בלוח אם) אלא אם הוא משפר באופן מורגש שימוש בווינדוס 7 ובפוטושופ (ואז אולי כבר עדיף מעבד חזק יותר במקום?) מערכת ההפעלה העיקרית תהיה ווינדוס 7 גרסת 64-ביט (מערכת מדהימה ד"א). במחשב יותקן גם ווינדוס XP ואופיס ישן בסביבה וירטואלית לשימוש קל/לעתים רחוקות. אין צורך במסך או כונן דיסקטים. יש צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים, צורב DVD מבוסס SATA, רמקולים הכי כ…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by asafku,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב חזק ואמין שישרת אותי גם לתוכנות גרפיות כמו Photoshop וכדו' וגם למשחקים. אני דיי מתלבט בין שלל כרטיסי המסך שיש כיום עד 1000 ש"ח... אשמח לעצתכם. חשבתי על המפרט הבא- מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤546 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤253 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 512MB PCIe ¤666 כמות:1 http…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  13. אז ככה.. אני מחפש מפרט טוב ושקט למשחקים במחיר של 5K .. ללא ציוד היקפי .. אני מתכוון גם לקנות מסך LCD לחדר 32" ולחבר אותו למחשב לצורך צפייה בHD ומשחקים .. ה8800GT יכול להציג על רזולוציה כזאת או שצריך לקחת את הGTS ? לא מתוכנן OC .. לפחות לא כרגע.. אנחנו מתכננים לעשות רשת אלחוטית .. אז צריך גם כרטיס רשת אלחוטי .. ורציתי הסבר קצר על HTPC .. מהם היתרונות והאם כדאי לשלב את זה במחשב הזה ? תודה מראש למי שיעזור

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  14. היי, אני מתכוון לקנות מחשב עוד מעת בעיקר בשביל היכולת לשחק משחקים חדשים בגרפיקה מקסימלית ברזולוציה 1680x1050 ולראות סרטים באיכות 1080p. חייב שיהיה שקט. מישהו שמבין עניין הציע לי את המפרט הבא: מעבד אינטל Core i7 920 ב-1,350 ש"ח לוח אם Gigabyte P55-UD6 ב-1,280 ש"ח זכרונות 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel ב-770 ש"ח כרטיס מסך EVGA GTX 285 ב-1,830 ש"ח שני כוננים קשיחים WD5001AALS ב-310 ש"ח כל אחד שני צורבים (למקרה שאחד יידפק, שאצל צורבים זה קורה הרבה) LG GH22NS ב-125 ש"ח כל אחד ספק Corsair HX 620W ב-620 ש"ח מאווררים Arctic Cooling Arctic Fan F12 ב-50 ש"ח כל אחד מארז Antec Three Hundred Mini Tower ב-295 ש"ח סה"כ: 7,125 ש"ח מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן אשמח אם תוכלו לעזור לי. -התקציב הוא באזור ה4 אלף אבל אני גמיש לשני הכיוונים. -המחשב ישמש בעיקר להרצת משחקים כבדים (קריסיס, GTA IV וכד') ברזולוציה כמה שיותר גובה בשאיפה למקסימלית על מסך 22 אינץ' (226BW של סמסונג) כמו כן גלישה באינטרנט ועבודה בפוטושופ. -אין צורך בציוד היפקי, כרטיס קול, כונן דיסקים וכו' את כל זה יש לי. -חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט במיוחד, המארז כמה שיותר סולידי ויעיל מבחינת נקיון מאבק וקירור. -דיסק קשיח בנפח טרה. מחשב זה ישמש אותי לפחות בשנתיים הקרובות. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  16. שלום. אחרי כמעט 4 שנים עם מחשב שעל סף התפגרות, הגיע הזמן למחשב חדש. 1] התקציב: 5000 ש"ח, מוכן לעלות עד ל- 5500 ש"ח במידת הצורך. 2] מטרות: משחקים, כולל כבדים וכבדים במיוחד. 3] לא צריך ציוד היקפי. 4] אני צריך את כל הרכיבים הסטנדרטיים (מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, כונן קשיח, כונן אופטי, ספק כוח, מארז), ואין צורך בכונן דיסקטים או כרטיס קול נפרד. 5] אין לי העדפה לחברה\חלק כלשהם, אני מעדיף את מה שהכי מומלץ עבורי. 6] אשמח להתאמה בצבעי המחשב (צורב שחור עם מארז שחור למשל). אני מעוניין במחשב שקט במיוחד. 7] יש צורך בהרכבה, אך אין צורך במערכת הפעלה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה. 8] צרכים מיוחדים: רק עניין השקט. ומארז לא יקר מדי, שכן המארז הזה יהיה זמני עד שאשיג את המארז ש…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by ItachiSan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild Wars 2, BioShock Infinite, Crysis 3, Metro Last Night, GTA5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים עד 5000₪.ברמת שקט כמה שיותר גבוהה (בלי מסך ושאר ציוד הקפי) . ספק כח ומאווררים חיבים להית שקטים מאוד ולא להוציא צלילים מיותרים, מארז – איכותי ומונע רעשים ואבק. לגבי ספק כח אני מודע לזה ששומעים אותו בעומס רציני, אך איני רוצה לשמוע אותו בעומס קל עד בינוני. אני גם מחפש קרור ראוי כי המחשב יעמוד בחדר בלי מזגן וחם מאוד פה בארץ. אקנה את המחשב כנראה מ skypc. אפשרית חריגה של כמה מאות שקלים. לא מענינות אותי מערכות מורכבות ב TMS, RMS, IQPC etc…. כי אין אותן חנויות בחיפה. המשחקים שאריץ COD, MoH, GTA4, Crysis, Chernobyl, NFS בהגדרות בינוניות פלוס בזולוציות מותאמות לכל משחק בניפרד, עד 1920-1080. מערכת לדיגמה: CPU – i3-2100, לא רוצה להוציא פי שניים…

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  19. שלום רב, אני קורא כאן בימים האחרונים ונעזר מאוד בידע הרב שהצטבר כאן. אז ככה. אני קונה מחשב בעיקר עבור אמא שלי, אבל במקרה הזה אין זאת אומרת שהכוונה היא למחשב שיריץ סוליטר ותו לא. היא עובדת בהוראה דרך האינטרנט עם תוכנה שכוללת וידאו נכנס ויוצא במשך שעות ארוכות מדי יום. אני חייב לציין שהמחשב הנוכחי שלנו (פנטיום 4, 256 מ"ב זיכרון פנימי) שימש אותנו ללא דופי כחמש שנים, אבל בשנתיים האחרונות התחיל לקרטע. כך שהמטרה - ואתם תגידו לי אם היא יומרנית מדי - היא לתוצאות זהות: מחשב שנוכל לעבוד איתו ללא שדרוגים ותוספות גם עוד ארבע-חמש שנים. לכן ההשקעה יכולה להיות גבוהה יחסית, במטרה למזער צורך בהשקעה נוספת בעתיד. אני מודע לכך שאפשר לבנות מחשב זול יותר לאותן מטרות, אבל כמו שאמרתי השאיפה היא ל…

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום חברים, מזמן לא נכנסתי לפורום לצערי. נהייתי קצת חלודה אז אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשקים, תכנות, עבודה בתוכנות CAD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקפי, המחשב יחובר למסך 32 אינ' רזולוציה 2560X1440. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך GTX 1070, ו HDD קיים נוסף. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? הכי חשוב 10. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה ל…

21. שלום לכולם המחשב שלי התפגר וגם ככה נס ליחו על כן אני צריך המלצה למפרט. עיקר העבודה של המחשב יהיה פוטושופ CS4 ניקון NX2 עריכה של תמונות כבדות יחסית וכמה במקביל, טיפול בקבצי RAW, עריכת וידאו אבל לא מסיבית. חוץ מזה יישומים רגילים לא משחקים. דגש חשוב מאוד - המחשב צריך להיות ממש שקט - כמו נייד. תודה מראש תשובות לשאלות: 1. הוספתי תקציב בכותרת - לא חייבים לנצל הכל אפשר קצת לחרוג אבל עדיף שלא. אני אצטרך גם מסך טוב (תקציב נפרד של עוד 4K ) ובסה"כ אני משווה את העלות הכוללת למק 24" 2. השימושים פורטו לעיל, בנוסף סביר שהמחשב ישמש גם לאיחסון מוסיקה ויחובר ל DAC ומשם למערכת. כמו כן איחסון של תמונות בכמות גדולה אבל אולי כדאי גם HD חיצוני. 3. למסך תקציב נפרד. כל שאר האביזרים נחוצים. 4…

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  22. שלום, אני זקוק למפרט בעל התכונות הבאות: תקציב: 2600~ש"ח, ניתן לחרוג בסכום סביר שיתן את התמורה הכי טובה לשקל/ביצועים ושההמפרט יענה על הדרישות. למשל המפרט שאני הרכבתי חרג ב600 ש"ח. שימושי המחשב: כללי. ז"א VMWARE (שיריץ WINXP אוWIN7. לא בטוח אם רק מכונה אחת או ששתיים יפעלו בו זמנית) מפעם לפעם, תוכנות רבות שפועלות ברקע, אינטרנט עם כ 200 טאבים כשלפחות חצי מהם זה פלאש (בין אם יוטוב ובין אם משחקים), מעט פוטושופ בסיסי, לא ידוע לי לגבי אקסל אבל אולי בעתיד יהיו טבלאות כבדות (שמעתי שהוא לא טוב בריבוי ליבות). ונראה לי שכל מחשב מ2007 מנגן סרטי HD- לא? משחקים: כל המשחקים העדכניים (לשנים הבאות) ברמה גבוהה מכל הז'אנרים. אני רוצה לציין גם משחקי אסטרטגיה בסגנון של TOTAL WAR,CIV,CRUSADER K…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורך מעט עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. הקו המנחה אותי הוא מחשב שקט ככל האפשר! כלומר קירור טוב ושקט במיוחד. התקציב הוא 2,500 ש"ח , באשראי, עם אפשרות למזומן (במידה והחנות באיזור השרון) אפשר לחרוג מעט אם זה יהווה שדרוג משמעותי בעיקר מבחינת השקט והקרור. מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות מאד בסיסית (לא יותר מפעם בשבוע ומקסימום 10% מזמן השימוש במחשב), גלישה באינטרנט (40% מהזמן), צפיה בסרטים (30%) והאזנה למוסיקה (20%). אין צורך בציוד היקפי - רק מארז ורכיבים פנימיים. אין צורך בצורב DVD אעביר מהמחשב הנוכחי. כמו כן אעביר מהמחשב הנוכחי דיסק קשיח נוסף של 500GB וכרטיס קול קריאייטיב לייב 5.1 אי…

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  24. אני מחפש מחשב ללא ציוד היקפי מסך קיים : SAMSUNG FULL HD 22 המחשב בחדר שינה : חשוב מאד שקט . חיבור HDMI למסך משחקים קלים - צריך להריץ משחקים כמו FIFA 2011 GTA IV לא הכרחי הגדרות מקסימליות . מעבד INTEL בלבד כרטיס מסך עדיפות ל NVIDIA תקציב עד 2500 ללא חריגה ללא ציוד היקפי מארז : קטן יותר מהרגיל עדיף אבל לא הכרחי

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  25. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב עד 2000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי, המחשב מיועד לשלוש שנים לפחות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב לאינטרנט, אופיס, הורדות וצפייה בסרטים - יתכן בעתיד שימושים גרפיים קלים כגון פוטושופ ודומיהם - נדרשת תשובה האם המפרט יתאים בעתיד? 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. זקוק למסך(די נעול על סמסונג 24 HD אבל פתוח להצעות חלופיות)-תקציב עד 1500 ש"ח, מקלדת+עכבר(אלחוטי, מתלבט לגבי עמיד במים),רמקולים 4. האם יש …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.