עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אם מישהו בבקשה יכול לעזור, רציתי ייעוץ בקניית מחשב, ניסיתי להעזר במפרטים המפורסמים באתר והגעתי לבחירה בין 2. מכיוון שקשה לי אפילו להבין מה ההבדל המהותי בין AMD לאינטל אשמח אם תייעצו לי איזה מבין המפרטים עדיף או אם כדאי לשלב או לשנות אחד מהם. בכל מקרה אני אציין שאני לא אקנה כרטיס מסך בינתיים. תתכן חריגה קלה מהתקציב מבחינתי (2200). 2 המפרטים שמצאתי לבינתיים הם: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132246&section=293&target=משחקים או http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132232&section=293&target=רב%20תכליתי איזה מבין המפרטים עדיף לי אם בכלל והאם יש צורך או סתם כדאי להחליף רכיבים? השימוש העיקר שלי במחשב הוא לצרכי מולטימדיה בסיסיים …

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by bimbim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אפילו קרוב לטווח של 3000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים- בינוני, עבודה משרדית רבה, תכנות - פרנסה, קידוד וידאו - בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse\Netbeans\Visual Studio (כבד מאוד, רצוי שהסימולטורים לניידים בעיקר יעבדו כמה שיותר מהר), Virtual Box- מזדמן\נמוך מאוד, virtualDub(תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty למיניהן, Battelfiled…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by tripstrike,

זקוק למפרט למשחקים תכני וידאו HD 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 moh bo bioshok -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר כרגע מסך LCD 37 1336-768 בתור מסך ראשי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה . 5. עד כמה חשו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בוקר טוב לחברי הפורום. מעוניין בחו"ד על המפרט הנ"ל. המטרה של המחשב להיות רב תכליתי זאת אומרת מספר פעולות בו זמנית, גיימינג קל, קצת מולטימדיה HD וכו' 1 אינטל מעבדי Price Units Total Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 995 1 995 GIGABYTE Price Units Total לוחות אם למעבדי אינטל P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E 530 1 530 זכרונות DDR3 1600Mhz Price Units Total 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 200 1 200 מסך כרטיסי Sapphire Price Units Total HD 6570 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 370 1 370 קשיחים דיסקים Samsung Price Units Total 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ 255 1 255 צורבי DVD Samsung Price Units Total SH-S223B …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shahar75,

שלום רב, החלטתי להחליף את המחשב הותיק שלי. כמענה לשאלות המנחות: 1. מהתקציב הוא עד כ-4K. רצוי מאוד שלא לחרוג. 2. המחשב ישמש לגלישה ואופיס בשגרה. בנוסף, המחשב ישמש לעריכת וידאו ממקור דיגיטלי (Firewire) ואנלוגי (RCA) כתחביב וכמו כן גם כמקור ל-Streamer, כך שהוא צפוי לעבוד 24 שעות ביממה. אני מתכוון להוסיף כתוביות לסרטים באיכות HD. 3. אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, רמקולים. 4. אין צורך בדיסק קשיח וצורב DVD. 6. השקט חשוב בדרגה 8. המחשב ממוקם בארון הפתוח מקדימה ומאחור ולכן קיימת הגברה של הרעש בגלל ההד. 7. אינני מתכנן או יודע לבצע אוברקלוקינג. 8. אין צורך במערכת הפעלה. המחשב יריץ Win7 64bit. הרכבת המחשב בחנות. 9. אני גר בראשל"צ, אבל אין לי העדפה לחנות ספציפית ומוכן להרחיק לערים אחרו…

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by Pidan,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 שח, רצוי לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, עריכת מוזיקה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן DVD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, בערך 8 מ-1 עד 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב (חינם ב- TMS להבנתי) 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…

7. הי, אני מבקש מפרט למחשב רב תכליתי, שמשחקים ירוצו עליו ועם רזולוציה סבירה ושאוכל לצפות במדיה בצורה כיפית. נורא אשמח גם אם תסבירו מדוע נניח כדאי לי דווקא את הלוח אם הזה ולא אחר ( יש לי רקע כלשהוא במחשבים ואני אשמח קצת להבין מה אני עושה, בנוסף גם עשיתי קצת סיור במדריכים השונים וכמה תובנות בסיסיות יש לי ...) 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: רב תכליתי א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים - לצערי כבר אין לי מושג בזה, רוצה לחזור לתחום סרטים וסדרות - חוויה קולנועית תכנות קליל - visual studio ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוג…

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב רב תכליתי עד 5500, הרכבתי משהו קטן ורציתי לשמוע חוות דעת עליו (אני יודע שעדיף לקנות AMD אבל אני לא הולך לעשות את זה אז אין טעם להציע....), 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סרטים ותכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו - משחקים- לא יודע מה יש, סרטים בHD, וויזואל סטודיו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לפרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  9. היי, היום יש לי מעבד e6600, 4gb וכרטיס מסך hd4870... המחשב עצמו בן לדעתי 4 והוא שודרג לפני שנתיים ל 4ג'יגה + הכרטיס מסך (וכונן קשיח של טרה שגם יעבור למחשב החדש) החלטתי שהגיע הזמן להחליפו. כמו כן מבחינת ציוד היקפי, אז יש לי סט של מיקרוסופט זול למקלדת ועכבר + עכבר משחקים של רייזור (אין צורך להחליף אותו) אבל כן הייתי מעונין לרכוש סט חדש ליום יום. כמו כן המסך שלי הוא סמסונג 24 אינץ עם פאנל tn מזעזע שאני חושב שהגיע הזמן להחליף במשהו ips-י. הסאונד הינו atp3 האגדי.. לא רואה סיבה להחליפו כרגע אני מעונין לרכוש גם ssd להתקנת מערכת ההפעלה. בגדול השימושים שלי הם .. רב תכליתיים. מדי פעם משחק במשחקים שדורשים גרפיקה, מתכנת, צופה בוידאו, וגולש כבד כמו כן , לפני שנתיים הייתה לי הת…

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  10. שבוע טוב ! ברצוני לקבל חוות דעת על מפרט שבניתי, המחשב מיודע להיות רב תכליתי עם דגש למשחקים , מארז איכותי בעל זרימת אוויר טובה תקציב 5200 , אין צורך במסך מקלדת ועכבר , רק מחשב נטו. המפרט שבניתי חורג מהתקציב ולכן זקוק לעזרתכם לצורך ייעול . כמו כן , התבססתי על המחירים של KSP ו IVORY , כיוון שאלו החנויות היחידות שנמצאות בכרמיאל. להלן המפרט : Processor : Intel Core i5-4570 Haswell , 1020 Processor Cooling Scythe Katana 4 CPU Cooler 130 Memory : G.Skill 8GB DDR3 1333MHz F3-10666CL9S-8GBXL , 410 HD : Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB SATA3 / SATA2 , 420 Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series MZ-7TE120W , 470 MotherBoard : Gigabyte GA-H87-D3H , 535 PowerSupply Seasonic S12…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שימו לב, הקנייה מ-KSP בלבד. אני מעוניין לקנות מחשב רב תכליתי, בהכרח עם SSD, שיכול להתמודד עם הכל ובמהירות, כולל גיימינג. יחד עם זאת, מאוד חשוב לי שיישאר שקט ככל האפשר. התקציב גמיש סביב ה-5,000 ש"ח (ללא ציוד היקפי). מה אתם הייתם עושים אם אלו היו הצרכים והמגבלות שלכם? אני דיי סגור על המעבד (הבנתי שגירסת ה-K זה ל-OC): Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray - 945NIS אני ממש לא סגור על לוח האם, עדיין לא קראתי על כל ההבדלים בין P67, Z68 וכן הלאה, אני עדיין לא בטוח מה אני צריך, אם מישהו מוכן לעזור בהסבר קצר, אני אשמח... GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI - 550NIS 15 ש"ח יותר מקינגסטון הפשוטים ביותר, סכום שאני מוכן להשקיע,…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by IBMeiri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , solid edge, גלישה בכרום בטאבים מרובים, מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid edge מזדמן ובעתיד אולי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, HOTS ומשחקים כמו סקיירים או ביושוק (לא GTA או טריפל אי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף אבל לא נורא אם לא תצליחו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כבדות יפעלו בו זמנית, פוטושופ,תכנות , עשרות טאבים של CHROME בו"ז א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב עיקרי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למחשב יחובר המסך u2414h או u2415 או u2515h (אני לא אכעס אם תתנו את דעתכם לגבי מסך…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by yuvaliat,

שלום מומחים, מחפש מחשב רב-שימושי בתקציב של עד 10,000 ש"ח מסך 15-17. תודה מראש, יובל

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by Wunderbar,

• 39 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. Started by imac,

ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך גם לקצת משחקים ... [table][tr][td][table][tr][td]מסך[/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP 21.5" U2211H[/td][/tr][/table][table][tr][td]955₪[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]שלוש שנים[/td][/tr][/table][table][tr][td]7178[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז[/td][/tr][/table][table][tr][td]LIAN LI PC-V351B w/o PSU[/td][/tr][/table][table][tr][td]580₪[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]שנה[/td][/tr][/table][table][tr][td]6500[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]דיסק קשיח[/td][/tr][/table][table][tr][td]SAMSUNG F…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  17. שלום, מבקש עזרה בבניית מפרט מחשב לשימוש ביתי לא מוגבל הכולל אינטרנט, סרטים ומשחקים ברמה גבוהה, שיחזיק כמה שנים ללא צורך בשדרוג ושיהיה שקט. אני לא מתכוון לבצע OC אך עדיף שתהיה אפשרות לעשות OC קל בעתיד. התקציב המקסימלי הוא 8000 ש"ח אך לא חייב להגיע אליו. מצורף מפרט שבניתי, מה דעתכם עליו? מעבד Intel Core i5-2500 Box ₪1072 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500 לוח אם Intel BLKDH67CL Cold Lake ₪484 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDH67CL כונן קשיח Westren Digital WD1002FAEX 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪435 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD1002FAEX זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪248 כמות: 1 http:…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן, אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אהיה מוכן לחרוג אם התוספת תאפשר לי להשיג את המטרה שבגינה אני קונה את המחשב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב-תכליתי חזק, הן לעבודה משרדית והן לגיימינג (בנוגע לגיימינג, ראו פירוט בהמשך). אני לא משתמש בתוכנות מקצועיות כלשהן שדורשות עוצמות עיבוד גבוהות (תוכנות עריכה, למשל), אבל במהלך עבודה שוטפת אני עוסק הרבה בהמרת קבצי אודיו, הצפנה ודחיסה של קבצים, ועוד. כלומר, במהלך השימוש השוטף שלי לא יהיו "פיקים" של עוצמות עיבוד, כמו שימוש בתוכנות…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Debbie,

שלום לכם, יש לי 4000 שקל לקניית מחשב. אני משתמשת בו לצרכים משרדיים בעיקר. קיבלתי 2 הצעות למחשב רגיל: 1. מעבד intel 775 office revoluton v. e7400, intel core 2 duo e7400 - 2.8 ghz וזיכרון של וזיכרון של 4 גיגה. 2. מעבד p dual core 2.5 e5200 2m 775 800 ההצעות מספיקות לי ועלותן 2380 עד 3000 שקל. כששאלתי על מחשב נייד אמרו לי שכדי לקבל את אותם ביצועים צריך לשלם הרבה יותר. אני שואלת האם אוכל לקנות נייד ב-4000 שקל שיהיה מקביל להן. אני לא רואה את עצמי מוציאה את המחשב מהבית, למרות שאני אוהבת לשמור על אופציות פתוחות. כן חשוב לי שהמסך יהיה גדול דיו, זאת אומרת שלא פחות מ-15 אינץ'. הציעו לי במקום אחר ניידים כאלה: 1. toshiba a300 t6400 core duo 2ghz, טכנולוגיה חדשה, 4 ג'יגה זכרון, …

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, סרטי HD והתעללות בוינדוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by matant13,

טוב אז אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לקחת את המחשב הנ"ל לטווח הקצר הוא מיועד למוזיקה סרטים קצת דחיסת וידאו אימיול ביטורנט הורדות ומשחקים בכלל לא כבדים ובעוד איזה חודשיים שלוש כשיתאפשר לי, אני אקנה כרטיס מסך חדש. הסיבה שלקחתי את המעבד הזה, שכביכול הוא מעל ומעבר לצרכים שלי, היא שאני רוצה שהמחשב יטוס וישמש בעתיד הקרוב למשחקים אז ככה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤444 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 מחיר: ¤362 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 מחיר: ¤418 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Palit Nvidia Ge…

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by biodome,

היי חבר'ס מחשב לחברת רינדורים שמתבססת בעיקר על מעבד. אוברקלוק ל-4-4.2ghz בתכנון. Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1340 1 1340 Asus P6T SE s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1200 1 1200 DDRIII 1600mhz 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 760 1 760 Quadro FX 1800 768MB GDDR3 DX10 2xDisplayPort DVI PCI-E 2275 1 2275 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS 420 1 420 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 430 1 430 DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 130 1 130 Coolermaster V8 CPU Cooler 270 1 270 Coolermaster HAF922 ATX Black Case (No PSU) 560 1 560 Seasonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail) 370 1 370 Windows 7 Pro English 64Bit (With N…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by maxite,

היי חבר'ה, אני עובד באופן תמידי ואגרסיבי על התוכנות הבאות: מערכת הפעלה: Win7 Ultimate Adobe Photoshop Adobe Illustrator VS 2010 Ultimate Expression Studio 4 MS SQL Server WE 2008 העבודה באמת אגרסיבית ואפשר להגיד שאני מוציא את כל המיץ של התוכנות האלו. עד עכשיו עבדתי על לפטופ (חזק של טושיבה) ולצערי נשבר המסך. אני לא מתכוון לתקן אותו כי בכל מקרה תכננתי לשדרג למשהו יותר קיצוני. המחשב הפעם יהיה נייח. ביקשתי הצעת מחיר לגבי החלקים הבאים: לוח אם INTEL לא זכור לי הדגם הקונקרטי אבל משהו סביר - תומך בכל הפונקציונאליות של המעבד הנדרש. מעבד I5 גם לא זוכר את הדגם הקונקרטי אבל הוא מהיקרים בI5 זכרונות קינגסטון סה"כ 8 GB במהירות 1333 (למרות שהמהירות הזו זניחה כמעט לחלוטין). הארד דיסק 500G…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by hakoki,

ללא oc ללא משחקים ללא תוכנות,רק אינטרנט וסרטונים,חשוב שיהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזיה כולל ציוד היקפי ומסך זול.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by BubbaJ,

איך המחשב? המחשב נועד למשחקים בלבד

• 3 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.