ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אני מחפש מחשב למטרות פיתוח וגיימינג, אשמח אם תוכלו לעזור לי עם הידע שלכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג, אלא אם כן השדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב? פיתוח, מכונות וירטואליות, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4 ומשחקים חדשים בצורה חלקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p, שני מסכים בסביבות 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש ר…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אהלן אנשים! החלטתי לקנות ACER 5672 שהמפרט נמצא כאן : http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2750&catcode=507 עכשיו יש לי כמה שאלות... מישהו מכיר את אייסר? יש בעיות מיוחדות שכדאי לי לדעת עליו? זה שלא רשום במפרט של ירדן פיסי שיש למחשב הזה יציאת SVIDEO יכול להעיד שבאמת אין לו? למרות שהכרטיס מסך הוא ATIX1600 512 MB? ולשאלה החשובה ביותר... בעקבות עדכון המחירים ב AMD צפוי לדעתכם גם עדכון מחירים באינטל שבעקבותיו בעצם עדיף לי לחכות כחודשיים? (צריך את המחשב לסביבות אוקטובר). או שאין מה לפתח ציפיות לגבי הדגם הזה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! בזמן האחרון נתקלתי במספר בעיות עם מערכת ההפעלה שכרגע מותקנת על המחשב (7-בייסיק), ואני שוקל להתקין מערכת הפעלה XP על המחשב. אך כמו שרובכם יודעים במחשבים אלו אין כונן דיסקים, ולכן אני שואל אם ישנו פתרון כלשהו שבעזרתו אוכל לפרמט את המחשב. כמו כן האם המחשבים הללו מוגנים באמצעות הגנה כלשהיא המונעת את תהליך הפורמט? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרות: 1. גלישה באינטרנט 2. משחקים (כמו קונטר ואנריל 99 שלא דורשים דרישות גבוהות) 3. תוכנות וכו'... יש לי די תקציב מוגבל (2000-2500). אגב אני צריך לחבר אותו כנראה לרשת ביתית. לא יודע אם זה פרט חשוב אבל בכל מקרה.... אם מישהו יוכל לעזור ולתת יד זה יהיה נהדר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים למחשב חזק שיאפשר לי לעבוד עם תוכנות של אדריכלות ושימוש כללי מצאתי את הדגמים האלו נראה לי הכי זול שיש תמורת המפרט רק תעזרו לי לבחור אחד מהם, אם מישהו מכיר משהו יותר זול מזה אשמח לראות תודה רבה! ראשון: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18548 שני: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18300
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב שברובו יהיה עבודה משרדית ואולי בעתיד הקרוב גם משחקים, לא הכבדים ביותר. התקציב הוא 1500 למחשב אבל אז חשבנו להוסיך 350 לכרטיס מסך כדי שתהיה האפשרות למשחקים קלים. חשבתי על לשדרג עוד שלושה חודשים לפני הגיוס שלי( אם מישהו ישחק זה אחים שלי) מה דעתכם שווה לחכות עד נובמבר ואז לקנות כרטיס מסך? או שלגמור עם זה עכשיו? עם כרטיס מסך עד1850 תשלום במזומן לא צריך צורב DVD. בנוסף יש לי HD 80GB (IDE) מהמחשב הישן שאני אוסיף אותו. הדבר הכי חשוב זה החנות. אני רוצה חנות אמינה וכמובן כמה שיותר זולה. מצד אחד SKYPC נראים לי אחלה והם גם ממש קרובים אלי אבל, מצד שני יש כמה ביקורות לא משהו באינטרנט עליהם. יש פה אנשים שקנו אצלם ויודעים שאפשר לסמוך עליהם?(או להיפ…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי אני מחפש נייד 13.3 אם לפחות שנתיים אחריות בינלאומית. אני חושב אפילו על יד שניה וראיתי את 2 הדגמים האלו XPS 1330 וה VOSTRO 1310. האם שווה להוסיף את הכסף עבור הVOSTRO ? האם האיכות בניה שלו ירודה ? אני מכיר VOSTRO 860 והוא בנוי מאד לא נוח לטעמי. יש לי גם אפשרות לקנות נייד בארה"ב, אבל אני לא בטוח שהאחריות תופסת פה בדגמים האלו. אשמח לכל הארה בנושא רון
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ערב טוב חברים אני חדש. צריך מפרט מחשב ב 3500 שקל למשחקים בלי ציוד רק חלקים אני קונה ב KSP
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למחשב לעריכת וידאו חצי מקצועי(זאת אומרת AVID לא premiere למי שמבין) ומשחקים לא ברמה מטורפת. זה מה שהצלחתי אני להרכיב: מעבד: Core 2 Duo E6400 - ש"ח1350 לוח אם: Gigabyte GA-965-S3 - ש"ח790 זיכרון: Geil 2X1GB 667Mhz - ש"ח1350 כ.מסך: Leadtek GeForce 7600GT extreme - ש"ח1000 דיסק קשיח: WD1600YS - ש"ח390 צורב: LG DVD+-RW X18 DL X8 H22K - ש"ח220 מארז: Chieftec Mesh - ש"ח370 ספק כח: Spire Rocketeer III 500W Silent - ש"ח290 סה"כ 5760 ש"ח מה טוב? מה להחליף? ומה אפשר ביותר זול? החלקים הפנימיים הם מ-ok computer בשדרות, והחיצוניים מ-ksp ת"א.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מחר אני מתקשר לחנות שנותנת זיכויים על חלקים ישנים......אז אני מציע להם את זה: pentium 4 1.8 asus mother board with intel chipset i850 512 rdram geforce 2 gts מארז ספק 300 וואט לא גנרי. זרקו מחיר..... ;D . לשם קנה המידה אציין שהם נתנו לי היום זיכוי של 150 שקל על פנטיום 2 עם לוח אם וספק בלבד....(בלי מארז אפילו).
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב זול המיועד לעבודה בלבד עם דגש על מהירות, אמינות/יציבות והקאץ' העיקרי - ריבוי מסכים (מעל 2). הערה: לא נדרשות יכולות תלת מימד כלשהן! הייתי הולך על אפל אבל זה לא כל כך ריאלי בישראל עקב המחיר ובנוסף לא ידוע לי על יכולת ריבוי מסכים בדגמי מאק ומאק מיני (אשמח אם תחדשו לי).
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מקציב את התקציב שלי ל-PC עצמו עד 5.5K , לא כולל מסך מקלדת ועכבר (ועוד ציוד היקפי אם קיים) חשוב לציין שכבר הרכיבו לי בTMS מפרט מסוים, אבל אני לא קונה שום דבר עד שאני לא בודק את כל האופציות, הייתי רוצה גם לשמוע את הדעה שלכם \ כולל בניית מפרט שאתם ממליצים עליו בהתאם לדרישות שלי. להלן המפרט : (SSD לא כלול בפנים היות וכבר יש לי אחד) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1174[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]קירור מים Asetek 550LC - כולל מאוורר 120MM. בלוק ומשאבה מ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , משחקים נוטים לכיוון הכבדים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ וכדומה). * גודל המסך? ;באזור ה15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוציה הגבוהה ביותר שניתנת בתקציב הזה, חשיבות מזערית יחסית לעומת שאר הקטגוריות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל, אין בעיה להתפשר על הנושא.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מה שניתן בתקציב, חשיבות מזערית לעומת קטגוריות אחרות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לVGA HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) 8 גיג'הב…
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מעוניין במערכת מחשב חדשה (ללא ציוד הקפי) לאחייניתי סטודנטית לאדריכלות. תקציב עד 4500 ש"ח. רוב העיבודים הם רינדור 3D המתבצעים בתוכנות כגון REVIT / SKETCH UP PRO / AUTOCAD לפי מה שראיתי רוב (או כמעט כולו) העומס נופל על המעבד ומספיק כרטיס גרפי עם 256GB עם תמיכה ב OPENGL 1.5 אני מתכוון להשתמש בחלק מהציוד מהמחשב הקודם: מארז THERMALTEK KENDELF ספק SEASONUC S12II 620W מודולרי כרטיס מסך 9800GX2 המפרט החדש: מעבד INTEL CORE i7 2600K Tray אוורור MUGEN II לוח אם ASRock Z68 PRO3 זיכרון 4x2GB או 2x4GB מסוג RipJaws 1600 דיסק קשיח בנפח 1TB WD SATA3 CAVIAR BLUE צורב LightScribe LG אשמח מאוד לקבל הערות/הארות על המפרט שינויים/הוספות לשיפור ביצועים
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא שבניתי? איך הכרטיס מסך? המעבד? הלוח אם? השימושים של המחשב זה משחקים כבדים...
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=22566&PHPSESSID=5459d909c00105312d5cafe5d5483c8a אשמח לביקורות עליו
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכם ותודה על העזרה. אני משתמש במחשב עם ליבה אחת של AMD ומתחיל להרגיש שהוא לא עומד בסטנדרטים של היום אני מבקש מפרט עבור הנתונים האלה: תקציב מקסימלי 2.5 אלף אני עובד הרבה עם תוכנות משרדיות (אופיס אקרובט אקספלורר) ותוכנות כמו visual studio, eclipse,,, מעוניין גם לשחק במשחקים החדשים (דוגמת סטרקרפט 2 ו Battlefield 3 הבא עלינו לטובה) וחשוב לי שהוא יריץ סרטי Full HD על מסך הטלווזיה שלי לצד המחשב (משמע יכולת צפיה בשני מסכים במקביל) אני עובד ברזולוציה של 1680X1050 עם מסך 22" (וטלוויזיה FullHD) לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג וגם לא מתכנן לשדרג אותו בעתיד. אין צורך בהרד דיסק או בציוד היקפי. מסוגל להרכיב אותו בעצמי אני מתגורר בכפר סבא. בתודה , איתי.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מעוניין לקבל המלצה למחשב לעריכה (פוטושופ ולייטרום) במסגרת תקציב של 4000 ש"ח (ללא מסך). הדילמה היא : מחשב נייח או מחשב נייד ? (15.6 ומסך מט עם משקל יחסית סביר וזמן סוללה כמה שיותר ארוך). שוב,המחשב יהיה למטרת עריכת תמונות RAW.(רצוי SSD) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 758 קירור למעבדים: AMD Wraith PRISM RGB Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 25 לוחות אם: Asus PRIME B450M-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 357 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 4000 CL18 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 374 מארזים: Antec Case DP301 ARGB Micro-ATX Dark Phantom כמות: 1 - מחיר: ₪ 191 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 מאווררים למארזים: Arctic F12 PWM CO 12cm Ball Bearing case fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 49 כונני SSD: WD SSD 480GB M.2 2280 Green כמות: 1 - מחי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לעצמי מפרט למחשב שאמור להריץ משחקים (בעיקר משחקי תפקידים בסגנון Dragon age II), וגם לנושאים מקצועיים כגון החזקת מכונות וירטואליות לצרכי לימוד (hyper-v, vmware), מה דעתכם? דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10270 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For AM2/AM3 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8290 לוחות אם למעבדי AMD: ASUS Crosshair IV Formula AM3, 890FX, DDR3 1333, ATI CrossFireX, X-Fi Audio, 1394a http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10217 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 זכרונות: DDR3…
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים בסגנון Flight Simulator, צפיה בסרטים אונליין, אינטרנט וחיבור לטלויזיה * גודל המסך? 15.6 אם יש אפשרות אז 17 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק. * רזולוציית המסך? אין לי מושג מה צריך להיות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad לא חובה * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא ת…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש לפטופ חזק ביותר, כזה שיתאים הן לעבודה רציפה עליו, הן לשימוש בתוכנות כבדות למיניהם, תוכנות עריכת סרטונים ותמונות והן שיעמוד בעומס של תוכנות ועידה בוידאו כמו סקייפ ואובו. אובו היא תוכנה רצינית שניתן להעלות אליה עד 12 אנשים לשיחות וידאו בועידה וזה דורש מחשב חזק מאוד. אני אתן כמה כללי ברזל שמאוד חשובים לי ואשמח אם תעזרו לי לקבל החלטה נבונה ולהפנות אותי למקומות הנכונים. אני משתמש במחשב לעבודה, כך שהוא חייב להיות מהיר ולזוז מהר, אין לי זמן למחשבים שנתקעים כל שנייה ולצערי נתקלתי בכאלה. כמו כן, שיתפקד בצורה טובה גם עם הרבה תוכנות שפתוחות בבת אחת על המסך. אני עובד עם לפחות 15 מסמכים פתוחים בו זמנית, כמה דפדפנים שונים והרבה מאוד דפי אינטרנט בבת אחת. שיוכל לעמוד…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 שקל, אפשרות לחרוג עד 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי - מסחר בבורסה. תוכנות - thinkorswim, trader workstation שימוש משני - משחקים. valorant, genshin impact 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יכול להיות נחמד, לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. הא…
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, זה מפרט מחשב בתקציב 5K, למשחקים. OC בתכנון. מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE לוח אם DFI NF4 ULTRA D LANPARTY גוף קירור ARCTIC COOLING SILENCER 64 סכום: 1600 + SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 650 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 530 ¤ 1 eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E 1940 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE NO PSU 280 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 Logitech Internet Pro Keyboard Black OEM 80 ¤ 1 Logitech® G5 Laser 3459 ש"ח. סה"כ 5060 ש"ח. אני יודע שאלו לא מחירים סטדנרטים, זה איזה דיל שקיבלתי. מה דעתכם על המפרט? (יש כבר צורב DVD וכרטיס קול)
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
Intel DH67CL - 113$ Intel Core™ i5-2300 Processor (6M Cache, 2.80 GHz) - 203$ WD Green 64MB 1 Tera - 71$ Kingsron 4GB DDR3 (1333) - 37$ Nvidia GTX 560 TI 1GB HDMI - 324$ Compucase 6A19 - 72$ זו הצעת המחיר שקיבלתי, המחירים לפני מע"מ. זה יוצא אחרי הכל 3400~ ש"ח. אשמח לקבל הצעות \ המלצות ! תודה
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-