ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, מחפש מחשב עסקי 13.3-14 אינצ', לעבודה, תוכנות לא כבדות, אבל חשוב שיהיה חזק. צריך: 1. ביצועים (SSD, I7, 8GB) 2. לוק- עבודה מול לקוחות- רוצה מחשב שייראה מרשים ויזואלית. 3. אמין. 4. גימיקים (עט אלקטרוני, מסך טאצ') - לא חובה, אבל נראה לי כמו תוספת סבבה. הדגם שתפס לי את העין לאחר שבוע של בדיקות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932165- אסוס. יש למישהו המלצות- אשמח :-)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לעסק. תותקן עליו חשבשבת והם ממליצים להישאר בשלב זה עם XP, אך אני רוצה להיות מוכן גם לויסטה. חשוב לי השקט הנפשי ולכן אעדיף מחשב עם אחריות מקורית ל-3 שנים. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למחשב עסקי/עסקי למחצה הקניה תתבצע בישראל או בחו"ל (לא משנה לי)... התקציב הוא עד 1.1K$ מחו"ל או 5K ש"ח בארץ ... הסיבה לעסקי/עסקי למחצה זה כי הוא הולך להיות מנוייד הרבה ואמור להיות עמיד... הדרישות הן מסך 12-14 ויציאת HDMI או DVI תודה עריכה - אם אני מותח את הקציב חשבתי לקנות את http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400.htm האם הוא שווה את המחיר?
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום צריך חוות דעת יש לי מחשב עם מפרט כזה : INTEL core 2 quad 6600 2.4h 2gb ram ddr2 800mhz samsung HD western digital 500gb sata II 16 buffer Asus Maximus Formula BFG Nvidia 8800GTS OC 512mb PSU Epsilon 600wat http://www.fspgroup.co.uk/u.k/02_newproducts/Epsilon.htm Thermaltake soprano dx black http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/sopranoDX/ve7000bws.asp and i got this for the cooling of the cpu http://www.scythe-usa.com/product/cpu/006/scnj1000p.html עכשיו לשאלותי : 1. איך המחשב? 2. ויסטה או אקספי ? 3. כרגע הקירור של המעבד הוא פסיבי לא מותקן על הגוף קירור שום מאוורר והוא זורק לי הודעות שמאוורר לא מחובר האם כדאי לחבר את המאוורר שבא עם הנינ…
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 מתאפשרת חריגה במידה במידה שיהיה הבדל משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת ודיאו באפטר אפקטס פרמייר ואנימציה במאיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך אבל עדיפות רבה שכן 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מחשב יפה ואסתטי 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב כרגע עם חלקים מסויימים. אני מתלבט אם לשדרג את המעבד, והכרטיס מסך בשביל עריכה כרגע יש לי מעבד E6750 ----- אני שוקל להחליף לE8400 לוח DFI P35 ------ להחליף ל GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך כרגע יש משהו פשוט 5300 אני שוקל להחליף ל9600 GT השאלה אם זה כזה חשוב?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי מארז (NINJA) חביב, שאני שוקל לשדרג, אבל יכול לשמור יש לי ספק כח 400 W איכותי של HEC שהיתי שמח להמשיך איתו הלאה אם אפשר גם הרד דיסקים יש בשפע כך שמה שאני בעצם צריך זה מעבד (I7?) , לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך (NVIDIA ) אני עובד עם שני מסכים כמובן, אותם כבר יש... מה אומרים? אה ושל אינטל
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו ואודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premier/AfterEffects/Cubase 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד הקפי וכרטיס קול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! טוב אני עורך וידאו ומשתמש PC כבד (ריבוי תוכנות במקביל) עכשיו גם חומד את האופציה של האקינטוש (OSX86) לאחר חרישה של פורומי האקינטוש נסגרתי פחות או יותר על חומרה. לוח אם: מבוסס P35 של אסוס http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=31101&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים על לוח זה ביחס למתחריו?? בגדול אני רוצה אותו כי קיבלתי המלצה ספציפית עליו מבחינת תאימות להאקינטוש, אבל יהיה נחמד לדעת שהוא מהמובילים גם לPC... מעבד: Q6600 מתכנן לעשות לו OC רגוע, וברגע שמחירי הPenryn יצנחו ארכוש מעבד חדש ללא החלפת לוח אם! זכרונות: אני רוצה 4 גיגה במהירות 800Mhz (שני מודולים של 2 גיגה) מבחינתי חשוב לי שיהיו אמינים מהירים וחזקים. אני לא מכיר חברות כ"כ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום, לאחרונה זכיתי בתחרות של אינטל שנערכה פה באתר וזכיתי במעבד CORE I7-2600K ולוח אם DP67BGשל אינטל. החלטתי לא להתקין אותם במחשב הקיים אלא לקנות הכול חדש אני יודע שזה לא תקציב גבוהה ביחס לדרישות אבל תנסו לעזור לי אחרי הכול אני מתכנן לקנות עדשה ומסכים חדשים בזמן הקרוב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2800 אשמח לחיסכון במידת הצורך ניתן לחרוג - 200+- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עריכת מדיה מכל סוגיה (סאונד מקצועי, תכני HD עם אפקטים מעטים, תמונות) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש : לרוב פריימיר פרו, קיובייס, פוטושופ ולייט רום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או …
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בלי OC וטיפה משחקים, שקט חשוב אבל מוכן להתפשר בגלל שאין לי כסף להשקיע ואני הולך להקים רשת קווית עם מחשב נוסף . מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750 - ¤1029 קירור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 pro - 120 ¤ לוח אם Intel Motherboard D35DPM ¤ 590 מארזים hec 6A21B (NO PSU) - ¤ 227 ספק - FSP-450PN - 400W TruePower 12cm Fan Power Supply - ¤ 220 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 446 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS - ¤575 כרטיס מסך- Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI HDCP Bulk- ¤645 צורבים- Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA -¤ 180 נתב BR6204WG Edimax - 230 ¤ -…
-
- 13 תגובות
- 845 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב עריכה טוב, עבודה על אוויד ודי הרבה קידודים אני חושב שאני רוצה ללכת על המעבד איבי ברידג' החדש, אבל אני לא יודע עם איזה לוח אם כדאי, חשוב לי הרבה יציאות USB 3 מארז טוב ושקט לגבי הכרטיס מסך, יש כרטיס QUADRO FX 2000 בן כמה שנים, האם כדאי להחליף או להעביר אותו מחשב? מעבד: [..] INTEL I7-3770K IVY BRIDGE + SCYTHE MUGEN III ₪1847 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪143 כמות:4 דיסק קשיח: [..] HITACHI 500GB SATA3 - זמין במלאי ₪450 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2869 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה! עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה תודה!!
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הי, אני צריך להתחדש במחשב גרפיקה ועריכה טוב ויעיל שיכול להריץ עד 4K (רוב הזמן העבודה היא עם קבצי HD והייצוא לHD) תוכנות בשימוש - משפחת אדובי, דה וינצ'י רזולב. השימוש לא מאסיבי, אני לא עורך יום יום - אבל כן מקצועי. המטרה היא להתפתח בתחום - אבל נכון לעכשיו אני לא רוצה להשקיע בתחנת עבודה של סטודיו כבד. כך שהשאיפה היא למפרט איכותי אבל דגש על תקציבי - שנותן שקט לכמה שנים. האם i5 דור 13 מספיק טוב לי (ואיזה סוג)? או שעדיף להוסיף קצת וללכת על i7 (האם יורגש ההבדל בצורה משמעותית?) כרטיס מסך טוב כמובן - אבל לא מפלצות (אין שום שימוש של גיימינג ולא תלת באפטר - בעיקר מושן גרפיקס) - האם 3060TI מספיק? 3060? או שעדיף 3070 זיכרון ראם 32 - ואשדרג לפי …
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לחבר לרכוש מחשב עריכה (פרימייר אוויד, ותוכנות עזר שונות) זה מה שחנות שהוא מכיר וסומך עליה מציעה: 1 מארז מקצועי ומאוורר ATX 700 1 לוח אם Intel® P67 socket LGA1155 1 מעבד I7-2600B Intel Sandy Bridge 3.4Ghz 8MB 1 זיכרון GB 1600 mhz DDR34 צלעות קירור 2 סה"כ 8GB ספק כוח Power Supply 500W Silent 1 דיסק קשיח GB 7200RPM SATA3 WD BLACK500 1 דיסק קשיח TB 7200RPM SATA3 WD Blue1 1 צורב DVD Sony nec 24 1 כרטיס מסך GTX550 1GB GDDR5 2xDVI HDMI 1 כניסת PCI FW - IEEE-1394 1 ממשק eSATA, USB2,USB3, SATA3 1 תמיכה טלפונית שנתית, ו- Help Desk לתקלות 1 התקנה, הרכבה ואופטימיזציה למערכת, הדרכה באספקה 1 מערכת הפעלה WIN 7 HOME 64 385 מסך: 24 " …
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני עורך בפרימייר חומרים DV רגילים ובזמן האחרון התחלתי להתעסק גם עם HD. קבלתי הצעה מחנות שלא אנקוב בשמה ואשמח להתייעץ איתכם מה דעתכם בנושא. המחיר של המחשב כפי שהוא כאן הוא 4140 ש"ח, ואני מוכן לעלות עד 5000 ש"ח במידת הצורך: מעבד i5 מאוורר arctic cooling freezer זיכרון 4GB דיסק קשיח 1TB כרטיס מסך GIGABYTE GTX460 1GB ספק 650W מארז Thermaltake תודה רבה לכולם ושנה טובה! שלומי.
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
"עריכה גרפית" - פוטושופ ואיןדיזיין חצי מקצועי. עיצוב ועימוד, לא נסים נפלאות. אה, ואופיס. ואינטרנט וזה. המחשב יהיה בפינת עבודה ליד המרפסת ככה שהשקט לא קריטי, וממילא לא מדובר ברכיבים חזקים במיוחד. חשוב לציין שהמחשב צפוי להתמודד עם סביבה די מאובקת. שום אוברקלוק. אני מניח שנקנה ב-RSM (ובהזדמנות זו, מישהו רוצה להמליץ על / להזהיר מפני Terr@tec / Octave בצפון ת"א?) לא מתוכנן שדרוג קריטי בעתיד, מלבד אולי זכרון. זו אחת ההתלבטויות שלי (יפורט בהמשך). אז מה תכננתי? Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪590 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 MSI H61M-E23 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪326 http://www.rsm.co.il/product.aspx…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה במחשב שמיועד בעיקר לעבודה עם תוכנות גרפיות: Indesign, Photoshop,Illustartor המחשב גם ישמש לילדים למשחקים (לא כבדים מדי) כמו מייפל סטורי וכד' המחשב ישמש גם לאופיס, אינטרנט. התקציב כאמור כולל מסך מקלדת ועכבר. אשמח להתייחסות ספציפית מעבר למה שראיתי בפורום מפרטים מומלצים. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי שוב אני אני צריך מפרט לעריכה גרפית+סאונד(עריכת מוזיקה) אני צריך כולל כול האביזרים (מסך מקלדת עכבר רמקולים) חשוב כמה דברים 1. מחשב חזק מאוד 2. חייב 500GB לפחות 4. חייב שיהיה 4GB של RAM... 4.ליבה מרובעת 5. מחשב יציב זה מחשב רק לעריכה לא צריך כלום חוץ מיזה 6.אסור שיעבור את ה4.5K תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חברה שלי בארה"ב חשבתי שאזמין דרכה את חלקי הליבה (מעבד זיכרונות לוח אם וכו...) וככה אחסוך עלויות בצורה משמעותית (תקנו אות אם אני טועה) שימוש המחשב: עריכת וידאו חבילת אדובי CS4 בעיקר פרמייר פרו ואפטר אפקטס (כולל שימוש בפלאגינים כבדים). לא עובד בתוכנות תלת מימד בצורה ישירה (כמו מאיה ו3D studio max- אבל מן הסתם אפטר משתמשת בתלת מימד גם. מערכת הפעלה עיקרית Vista Ult 64Bit מריץ גם האקינטוש (לאופרד) אבל זה לא אמור לענין אתכם... 8) דרישות מערכת: 12 גיגה ראם מהיר! עריכת וידאו שווה הרבה מקום איכסון. חשבתי על כונן ניפרד לסיסטם כמובן. ולהתחיל משני כוננים זהים בשביל רייד RAID. OC מירבי אך יציב. מאתרים אמריקאים נראה שהמעבד הכי פופלארי שיש לכולם הוא הi7 920 שממש זול גם. …
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הייתי שמח להשאר בתקציב של עד 4K-5K ללא כרטיס מסך נכון לעכשיו. הייעוד הוא עריכת וידאו עם CS5 כמו פרמייר, אפטר אפקטס, אילוסטרייטור, פוטושופ וכו' (וכרטיס גרפי של NVIDIA שאני אקנה בנפרד, צריך לבדוק אם GTX470 תורם לי איכשהו, או שאני אסתפק בGTX260) המחשב הולך לעבוד על Win7 64bit, שעושה רושם כדבר הכי יציב שמייקרוסופט הביאו מאז ימי win 3.11... מעבד: Core i7 930, 2.8GHz או Phenom II X6 1090T שניהם אמורים לעלות בסביבות 1500ש"ח במבחנים באינטרנט הם פחות או יותר שווים, ומדי פעם AMD קצת מובילים, בגלל שהם עם 6 ליבות. לעומת זאת, במשחקים INTEL לוקחת... לוח-אם: פה תמיד אני אבוד, אבל אני לא מחפש משהו משוכלל מדי, לא בונה על OC או SLI. חשוב לי שיהיה חיבור פיירווייר. הבנתי שהלוחות של AMD זולי…
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
עריכה באמצעות פרמייר ואפטר-אפקט + אופציה לאויד לסטודנט לקולנוע. מה דעתכם על זה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=148&products_id=1198 i7-860 + FX580 4GB 500GB+1TB בסביבות 5000 ש"ח למזומן (אין פרוט לרכיבים) האם למישהו יש ניסיון איתם (PCPower) ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי! חבר שמבין המליץ לי על הפורום, אשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני עובד בעריכה על בסיס יום יומי כפרילנסר, השימושים שלי נעים מעיבוד תמונה ב-Lightroom לעריכה ״כבדה״ ב-Premiere ו-After Effects. בעריכה, מדובר לרוב על פרוייקטים גדולים וכבדים, כאשר הממוצע הוא כ-20 דקות של וידאו הכולל תיקוני וצבעים ולעיתים תוספות כאלו ואחרות מ-After Effects. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
1.תקציב 4000, חריגה רק במידת הצורך 2.שימוש מחשב עריכה לצלם אירועים - שימוש בלייטרום 3.ציוד הקפי אין צורך 4.רכיב שאין צורך לצרף? לא 5.כמה חשוב שקט? חשוב, לא מידי 6.גודל פיזי ואורות עדיף כמה שיותר קטן, וללא אורות 7.מערכת הפעלה/הרכבה בחנות? עם ווינדוס ושיורכב בחנות 8.חנות ספציפית? לא, גמיש במיקום 9.מועד קניית מחשב? עדיף בקרוב, אבל יכול לחכות אם זה משמעותי שווה 10.האם יש בקשות מיוחדות? שיהיו כמה חיבורי usb מהירים, בלוטוס וויפי ומגן כח (מנפילות חשמל - אם יש משהו כזה מובנה..) 11.אופק שידרוג לא משהו רלוונטי כרגע 12.הערות: אם יש אפשרות להוסיף גם הסבר למה כל חלק אשמח! כדי להבין יותר...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 5-6K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו 4K וקצת אפטר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל מבחינת חומרת המחשב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא הכי קריטי - חשוב יותר שיהיה קירור טוב וזרימת אוויר לביצועים מקסימלים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ו…
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין במחשב לצורכי עבודת עריכה ועיצוב גרפי . המחשב מיועד לתכנות Avid Media Composer 5 ו תוכנות adobe CS5 (פרימייר , פוטושוף ואילוסטריטור) חשוב לציין שיש צורך בציוד היקפי מלא עם דגש על אמינות חשוב שיהיה שקט יחסית אם כי זה לא דבר שהייתי מנפח עליו את התקציב מסגרת התקציב שאני מקדיש לנושא היא 5000 ש"ח. הייתי מאוד שמח להוציא עליו הרבה פחות , נגיד 4000. היו אנשים שטענו שאפשר לקנות מחשב כזה ב3000 ש"ח אך זה כבר נשמע לי הגזמה. אני גר באזור ת"א. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-