עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני רואה בפני שתי אופציות : DV3660ej W576V-86R4 השימושים זה, בעיקר הניידות שלו יהיה בתוך הבית, קצת משחקים, פוטושופ,אינטרנט אופיס מי לדעתכם יתן יותר ביצועים, ולמה? תודה

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by thejinji,

מבוסס אינטל עדיפות ל E8400/500 למטרות כלליות - סרטים אינטרנט משחקים קלים (לא משחק ספציפי לא משחקי רשת ורוב הסיכויים שגם לא משחקי יריות למיניהם) ללא אובר קלוקיניג כך שהדרישות העיקריות הם דיסק קשיח בעל תכולה סבירה ומעלה מספיק RAM בשביל 3 4 שנים (אני נוטה ל 4g אבל אולי 2 יספיקו) כרטיס מסך חביב ושאר ירקות תודה מראש ג'ינג'י

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים הכי חדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  4. שלום, הרכבתי את המחשב הבא לשימוש משרדי (לא למשחקים ולא לתוכנות 3D). האם יש משהו שנראה לא סביר או שכדאי לשנות? מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358811 - Intel - Intel Core i5-8400 Coffee Lake Six cores CPU - 2.8 GHz - Max Turbo Frequency 4.0 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 9MB cache - 65W TDP - Tray - (Coffee Lake)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 785/769 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151v2 GA-B360M-HD3 - Gigabyte - 1151 V2 - B360 - 2x DDR4 2666MHz - VGA - DVI - HDMI - PCIe x16 - PCIe x4 - 2 x PCIe x1 - M.2 - 6x SATA - CrossFire CF - 6x USB 3.1 Gen 1 - 6x USB 2.0 - mATX... שלוש שנים אחריות כמות:…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש צורך שיהיה שקט , ללא OC !.. יש ברשותי כ.קול .. חשבתי ללכת על : מעבד E8400 , כ.מסך HD4850 לוח אם EP43 וכמובן 4 ג'יגגה זכרון פנימי וגבי צורב דיוידי ספק ודיסק קשיח אין כיוון כרגע די דחוף לי תודה מראש.. **יש ברשותי מסך LCD 32 , השאלה האם כדאי לחזק את הכ.מסך ולוותר על מסך (לא יודע עד כמה זה יהיה נוח עם הוגדל הזה) , או לקנות מסך ולהתפשר על כרטיס זול יותר.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by tomer12345,

אני צריך מחשב בעיקר למשחקים וגם לדברים בסיסיים... ב3000 שקל(כולל כרטיס מסך), מפרט ללא עכבר מסך וכו... הביאו לי את הפרט הזה: במפרט אין כרטיס מסך כי אני לא יודע מה לבחור.. Intel Core 2 Duo E4400 Box IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB 2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 F2-5400PHU2-2GBNT אבל בפורום אחר אמרו שהוא לא מנצל את הכסף שמושקע... אז עם יש לכם מפרט יותר טוב אז תכתבו בבקשה.. תודה רבה...

7. Started by apple4,

שלום! זקוקה לעזרתכם, אני צריכה לשדרג את המחשב ללימודים... זה המפרט שלי מעבד Intel Pentium 4 2.8 GHz לוח אם MSI 649 Neo-V (MS-7113) זכרון 512mb 200 mhz כרטיס מסך winfast px6200 tc 64mb המחשב הוא לגרפיקה בעיקר Photoshop יש לי 450+- שקל לשדרוג. תודה!

8. Started by gevAA,

שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, עבודה משרדית ופיתוח תוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop Visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:S,GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. דגש על כרט…

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by asilic,

אני מחפשת לפטופ לקראת הלימודים,שכולל צורב ןCD-ROM ודי וי די בתקציב של עד 5000 שקל בנוסף המלצה על סורק+מדפסת עדיף משולב. תודה

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by zaroor,

לשימוש -אינטרנט ,שירים, מעט סרטים ,איחסון תמונות שירים וקצת סרטים ---מפרט מעבד אינטל לא אוברקלוק,לא משחקים, יהיה מחובר למסך סמסונג 24" שניקנה לפני חצי שנה

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by mikale,

קיבלתי הצעת מחיר למפרט הבא ואני מבקשת את דעתכם עליו: Amd Athlon 64 3500+ venice core Asus A8V-E SE s939 via K8T890 RAM - Corsair 1G DDR 400Mhz H.D. - Maxtor SATAII 160Gb 8Mb Graphic - Asus Radeon X1300 Pro 256Mb DVI PCI-E DVD RW LG x16 Box - EM-08A ATX Midi 400W מחיר מוצע = ~ 4K המחשב מיועד לשימושים הרגילים + matlab + עריכת תמונות (ואולי וידאו) אם עדיף להחליף מרכיב זה או אחר, אנא ציינו. תודה על חוות דעתכם

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  12. שלום, התבקשתי להרכיב מפרט למחשב שמיועד לשימוש משרדי (תוכנות ייעודיות מבוססות רשת, אופיס, .... ). בניתי מפרט והייתי רוצה את חוות דעתכם משתי בחינות: א. האם הרכיבים שבחרתי אכן תואמים זה לזה ולא ביצעתי שגיאות מיותרות. ב. בתקציב שפירטתי האם ניתן לשנות / לשפר משהו ? המחירים לקוחים מהחנות בה המחשב יירכש (נעה מחשבים). לפי התקציב תוכלו לבצע הערכה של מה ניתן לשפר ומה לא. מארז + ספק: COMPUCASE 6C60 Black+Silver 300W VN PSU + FireWire מחיר: 265 ש"ח לוח אם: ASUS P5QPL-VM EPU מחיר: 430 ש"ח מעבד: Intel DUAL CORE E6500 2.93GHz 2Mb 1066mhz BOX מחיר: 400 ש"ח זיכרון: G.SKILL DDR2 2048MB 800MHZ CL5 מחיר: 210 ש"ח דיסק קשיח: WD 500G…

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by asaf20,

היי. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ממש בקטנה רק כדי שיוכל להפעיל משחקים קצת יותר חדשים השאלה האם מספיק לי רק להחליף כרטיס מסך ואיזה ? או צריך להחליף עוד כמה דברים ? זה המפרט שלי: Processor : AMD Athlon 64 3000+ @ 2000 MHz Mainboard : ASUSTeK Computer Inc. K8V-X Chipset : VIA K8T800 (VT8383) Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR-SDRAM ) Video Card : RADEON 9600 SERIES Hard Disk : WDC (160 GB) Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 DirectX : Version 9.0c אין לי סכום מסויים זה תלוי כמה תגידו לי שצריך כדי לעשות איתו משהו (: תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by speed42,

שלום לכולם, כרגע יש לי מחשב נייד עם 15.6 והוא מאוד נוח למשימות תכנות . אני שוקל לקנות מחשב חדש ומתלבט בין מסך 15.6 - 14 אינץ'. ההתללבטות היא נוחות מול ניידות . רציתי לשאול עד כמה נוח לתכנת עם מחשב 14 (בהנחה שלא מחברים אותו למסך ומקלדת נפרדים) ? מבחינת מקלדת וחלון עבודה קטן יותר?

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  15. שלום לכם, אני משנה את המחשב לדגם אחר של דל. אשמח לקבל חוו"ד על המחשב הנ"ל. האם הוא מומלץ? השימושים הם משרדיים / לימודיים (אופיס) ואינטרנט ללא משחקים. אם יש המלצות אחרות אז בבקשה שיהיו על מחשב במשקל דומה. בתודה, אימא של

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by grenthZ,

תקציב : 5500 מזומן חריגה : עד 5700 מחשב לעבודה משרדית (עבודה משרדית : גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , התכתבות ......... ) מחשב למשחקים ,משחקים כבדים לדוגמא crysis ואחרים לדוגמא cs 1.6 ציוד הקפי : מסך * לא צריך צורב העדפת חברה : skypc נושא הקירור והעיצוב : אממ עיצוב לא חשוב לי של המארז בנוגע לקרור אני לא ממש מבין , לפי דעתכם . הרכבת המחשב והתקנת המערכת במעבדה צריך , לא צריך לקנות מערכת הפעלה חוקית יש לי. צרכים מיוחדים : שכרטיס המסך יהיה מסדרת geforce לא צריך OC נפח דיסק 250GB יספיקו לי תודה לעוזרים ;D

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by kasabubu,

חבר הרכיב לי את המפרט הבא : http://www.tms.co.il/preview/spec/esvcwf6u 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה את ההוצאה אז לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. team fortress 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך שכלול במפרט הוא 23" -לאילו הגדרות גר…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (בתקציב לא גבוה), ועלתה שאלה: האם ניתן וכדאי להשתמש ברכיבים קיימים (מהמחשב הנוכחי) במחשב החדש? כמובן שאשמח לחסוך כסף אם אפשר, אבל אני לא מעוניין שזה יבוא על חשבון פגיעה ממשית בביצועים / אמינות המערכת החדשה. המחשב הנוכחי הוא די ישן - נרכש לפני כמעט חמש וחצי שנים (Athlon 3200+, אם זה משנה). אני אשמח לדעת האם כדאי להשתמש ברכיבים הקיימים מבחינת: חסכון כספי (בכמה מדובר?), האם מבחינת אמינות אין בעיה? (עלולה להיות בעיה אם מדובר ברכיבים בעלי זמן חיים מוגבל), האם תהיה פגיעה בביצועים? האם הרכיבים איכותיים מספיק בשביל שיהיה כדאי להשתמש בהם? (אם למשל המארז נחשב רועש או שהספק יגרום לבעיות טמפ' וכו'), וכל הערה אחרת שתהיה לכם בנושא. ספציפית, אני מעוניין …

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  19. למשל מפרט עם מעבד i3 האם המעבד i3 שבמחשב נייח יותר חזק מi3 שבמחשב נייד? כי משהו אמר לי שבמחשבי נייד מגבילים מעט את המעבד בשביל לחסוך בחשמל וזה מאט אותו .השאלה אם זה נכון.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by Liad344,

500 דולר.. או קצת פחות מ2000 שקל . המפרט הבא לא רע בכלל ויכול לתמוך בכמעט כל משחק בFHD ואולי גם במציאות מדומה (תקנו אותי אם אני טועה , יכול להיות שהמעבד חלש מידי אבל כרטיס המסך בסדר) רציתי לדעת כמה מחשב כזה יעלה בארץ הקודש? לכמה שקלים מתרגמים ה500 דולר האלו? * לא בטוח אם הפרסום מתאים לפורום הזה , אני לא מתכנן לקנות מחשב כזה , רק השוואה מתוך עניין . תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים בעיקר על הגדרות בינוניות-גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by bm1125,

אני רוצה לקנות מחשב שיהיה טוב למשחקים (אם אפשרי בתקציב הזה) ושיהיה עם מסך. יש אפשרות להגדיל את התקציב גם ל6K בשביל המסך. אפשרי לבנות בתקציב הזה מחשב שיוכל להריץ בעתיד את ה GTA החדש ? תודה! :]

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  23. שלום לכולם זה הפוסט הראשון שלי ואני מתבאס שיר לשלוח ת'רד חדש אבל אני צריך מחשב חזק, שיחזיק DOOM3 ויחזיק את כל התוכנות שאני מפעיל (אימיול-קיובייס-) (לא חייב בו-זמנית) הלכתי על AMD64 משום מה (חחח כי זה הכי חכם לא ?!) אז עשיתי צילום של המפרט שהבאתי מהדובים עכשיו השאלה שלי האם זה יחזיק לי ? האם זה שווה את הסכום ? בתודה מראש לכל הג'אנקים פה שכמוני - עסוקים יותר במקלדת מאשר בחברה שלהם ;D עריכה של biodome: לא מרשים לפרסם פה את החנות הזאתי, בטח שלא את מספרי הטלפון שלהם. ערכתי והעתקתי את המפרט שלך מתמונה לטקסט. Sapphire Radeon9800SE AMD A64 3200+ OEM Gigabyte GA-K8VT800 Pro Thermaltake Venus 12 OCZ 1GB PC4000 Performance Dual Kit Seagate 160gb 8mb SATA Total: 6186nis באהבה FL4M…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by Radical Dreamer,

מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד Pentium 4 3.0 Ghz S-775 1M Cache לוח P5GD2-X (915P)S775, PCI-E, DDR2, GBL זיכרון DDR 1024Mb 400MHz Samsung ECC כרטיס מסך Asus 6600 256MB PCI-E TV דיסק קשיח 160GB SATA 7200 8MBWD 1600JD כונן Floppy 1.44 Teac/SONY כונן CD-ROM LGx52 כונן DVD Recorder PIONEER A09 DVD+RW (bulk) מקלדת SILVER LINE / GP Wireless + Mouse Wireless Optical רמקולים Creative SBS 370 sub + 2sp סה"כ 4790 ש"ח

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  25. התקציב המקסימלי 4K לנצל בלי חריגה. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: משרדית, MATAB, ולפעמים קצת משחקים כגון BC2. רזולוציית מסך לא מקסימלית (1440x900). מעבר לזה האייקונים והטקסט קטנים לי מדי. השקט הוא הדגש העיקרי שלי. המחשב במקום מרכזי ויפעל רצוף במשך שנים. לא מתוכנן אוברקלוק. אני הרכבתי את המפרט הבא והייתי רוצה חוות דעת: מעבד Intel Core i5-2500 Box ₪1044 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500 לוח אם Gigabyte GA-H67A-UD3H ₪704 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951004 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3EG HD105SI 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪288 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD105SI זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL …

• 3 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.