ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי חשבתי על לשדרג לכרטיס הזה: 3060 RTX מ-TMS בנוסף, אשמח להמלצה על ספק כוח מתאים, ו-SSD NVME (אזור תל אביב, לא חובה מTMS, אבל יהיה עדיף בשביל הנוחות). תודה רבה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
העדפות 1.צשחקים כבדים, 2.סרטים, מדיה סנטר ספק 550w huntkey מעבד intel cord i5 750 לוח אם intel dp55wb ddr3 זיכרון 2G DDR3 1333 דיסק קשיח 500G HITACHI צורב דיוידי אל גי כרטיס מסך gigbit ati hd4850 512DDR3 סט אלחוטי לייזר מארז enlight קטן הכל 3400 משמש לסרטים , משחקים כבדים GTA VI ובהמשך גם יהיה למדיה סנטר כמה אפשר להוזיל ולמה לא להתחדש בדור החדש ולרדת בדגמים? בבקששה מפרט שיענה לבקשותיי מבוסס אינטל רציתי את דעתכם לפני שאני מאשר להרכיב לי אותו תודה אלירן
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יום חמישי רציתי להתקין ווינדוס ויסטה , הלכתי לאתר של HP כדי לראות איזה דרייברים קיימים. ראיתי שיש עידכון ביוס כדי להתאים את המחשב לויסטה . תוך כדי העדכון קיבלתי מסך כחול והמחשב לא נכבה, הייתי צריך לנתק את החשמל ואת הסוללה. אחרי שכיביתי אותו, ניסיתי להדליק אבל לא עלה כלום. אחרי בדיקות בפורומים באינטרנט מסתבר ששידרוג ביוס בניידים של HP רוב הסיכויים לא מצליחה והמחשב מת . רק מחר אני ישלח את הנייד למעבדות שלהם ואני מקווה לא יעלה לי כסף.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.overclock.net/intel-build-logs/806229-im-back-x5680s-48gb-13-ssd.html ולמי שאין כוח לקרוא, ממש בקיצור: X5680's, 48GB, 13 SSD, Phase Change, 7 monitors, GTX 580's+more..
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן להוסיף עוד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CALL OF DUTY MODER WARFAR2,GRID,GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה זמן הגיע גם הזמן שלי להשתדרג... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. כבד- Sony Vegas ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל מה שהיה בE3 השנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני כרגע עובד על המחשב לאחד ההלקוחות. אם יש לכם שאלות על המחשב לפני שהוא מפליג ללקוח אני אשמח לענות/לבדוק. http://www.facebook.com/photo.php?pid=3081413&l=1ec35651dd&id=58566951
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13217 הצרכים שלי : גלישה באינטרנט הרבה הורדות של סרטים וסדרות , משחקים כמו FIFA14 U וNBA2K14 .... בתקציב שלי שהוא עד 5000 ש"ח זה המחשב שהיה נראה לי הכי טוב ( יש גם יתרון לזה DELL שאני מאוד אוהב את החברה ) אשמח לשמוע מה דעתכם עליו והוא הוא ישרת את הצרכים שלי , ובנוסף אם לדעתכם יש מחשב שיתאים לי יותר .
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 שקל , אבל עדיף שלא להגיע לזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה – רק למשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – RPG ואסטרטגיה בעיקר. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך – 1600X1200כרגע אבל אקנה מסך חדש בהמשך ). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות( גבוהות אם אפשר אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט, טווח המחירים בסביבות 2500-3000 השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס לא יותר מזה, רצוי שהמחשב יהיה שקט ובעל אורך חיים ארוך ככל האפשר, כדאי גם שלא יהיה צורך בטיפול או בניקוי תקופתי, צריך גם: מסך (עדיף 19') מקלדת ועכבר חפרתי לי קצת בפורום ומצאתי את המפרט הזהמעדיף מעבד של אינטל, למרות שאין לי מושג למה, כנראה מכוח ההרגל) מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX לוח אם: ASUS P5QPL-VM דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: ANTEC NSK4480B + 380W EARTHWATS PSU מה אתם אומרים? בסיס טוב ל…
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 6-8K. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות , משחקי מחשב, עבודות תלת ממד (מאיה, בלנדר, זיבראש, Substance Painter) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב גם עדיפות בלי אורות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ אם אתם יכולים לבנות את המפרט מהאתר www.TMS.co.il חשוב שהמחשב יהיה דיי שקט .. כולל מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר (Logitech ex 110) נראלי סבבה .. המחשב מיועד לשימוש משרדי בעיקר אבל גם למשחקים כמו פיפא ..
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כמה שיותר מהר המחשב שלו הלך במחשב לא יהיה שום oc ללא ציוד היקפי הוא משחק cs 1.6 אז לא ניראה לי שיצא למשחק הזה תמיכה ב DC תודה D:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני צריכה לפטופ למתכנת שעובד עם גרפיקה. הכרטיס גרפי חייב להיות של NVIDIA ושהלפטופ יהיה כמה שיותר קל (אבל כנראה לא פחות מ13 אינץ כי אחרת קשה לתכנת) חשבתי בכיוון 4GB Ram, I5, 500 GB זמן סוללה לא קריטי. עדיפות לחברות בעלות שם אשמח להצעות ראיתי Dell Inspiron n5110 i5-2410M nVidia GT525M מה אתם חושבים?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה והחסכון אינו יפגע משמעותית, חסכו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין בשימוש לצרכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש להרכיב את המחשב הכי מינימלי שיריץ וינדוס וסרטי full hd בסלון שיהיה שקט והכי קטן שאפשר (הכי קרוב למיימדים של לפטופ למשל....) שיחיל יציאת HD ו אופטית אין צורך בכונן אופטי והרד דיסק גדול רק שיכיל מערכת הפעלה לא יהיה לו שום שימוש מעבר להרצת סרטים שיעבדו חלק בלי תקיעות כמובן
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הי אני מחפש מחשב נייד במחיר של 7K פחות או יותר ומתלבט בין כמה דגמים: HP dv6690ej - מאוד אהבתי את כל הנתונים הטכניים אבל העיצוב שלו לא יפה בעיני בפרט המקלדת DELL Inspiron 1520 8600M 2.0 160GB - נתונים טובים דיסק קשיח קטן יותר משל ה HP, השאלה מי נותן אחריות בארץ ואם יש מרכז שירות נורמלי. ACER Aspire 5920G 302G20 - מחשב נחמד וטוב אבל מחיר די מעל התקציב שלי, אבל אם הוא ממש שווה את זה אפשר טיפה (הרבה) לחרוג. ראיתי שהפורום מאוד אוהב את HP ואת ה DELL אשמח לדעה בנושא, או למי שכבר שיש את אחד הדגמים
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מודע שזה אתגר אבל אין לי כסף ליותר מזה... הדרישות הכלליות הן: תקציב 2000 ש"ח שימוש בתוכנות יחסית כבדות כגון Matlab, Microsoft Studio .Net וכו מן הסתם סרטים ומשחקים.. אין צורך בכרטיס מסך (יש לי GeForce 7600 GT - כשיהיה יותר כסף אני ישדרג את זה...) אין חישבות של ממש לרמת השקט של המחשב. לא מתוכנן OC. HD 500 GB יספיק לי בהחלט, מעוניין ב 4GB זכרון פנימי הייתי שמח שזה יהיה 4 ליבות אבל אתם יודעים מה יותר מוצלח בתקציבים הנ"ל... תודה מראש, ליאור
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז אחרי הרבה שיקול דעת קניתי בסוף את האסוס N55SF. לאחר הקנייה התברר לי שהמעבד של המחשב הזה הוא 2630QM ולא 2670QM כמו שמצוין באתר. אך לא התווכחתי כי בכל זאת קיבלתי מחיר ממש מצוין. 4400 ש"ח... :-) השאלה שלי היא האם המעבד הזה יעשה לי בעיה עם משחקים? אם מישהו מעוניין לראות את הביקורת שלי על המחשב היא עוד מעט תופיע בזאפ. שאלה נוספת: המטען של המחשב ממש ענק! (ממש!) כ"כ שאי אפשר להתנייד איתו. אתם יודעים אם אפשר אולי לקנות מטען קטן יותר? או שהוא כ"כ גדול בגלל ה-I7? בנוסף, כמה עולה סוללה של 9 תאים של אסוס? כמה זמן היא מחזיקה? אני צריך להתנייד עם המחשב כשאני הולך לאונ'. אני לא מתכוון להריץ משחקים על סוללה חח.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, 1. אני רוצה מחשב שיתמוך במשחקים הבאים: -star wars jedi: survivor. -Diablo 4 -The last of us - אם זה לא יעלה מעל 2000 ש"ח נוספים, אשמח אם הוא גם יתמוך במשחקים שיצאו בשנתיים הקרובות כמו: Lies of P *אשמח למפרט value for money, אם ניתן להגיע לזה עם פחות כסף זה מבורך. **ניתן לרכוש חלקים באמאזון אם זה עוזר. 2. האם המחשב הנוכחי (פרטים מצורפים)מספיק טוב עם שיפורים קלים? אם כן, מה לשפר? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני לא הכי מבין בדברים האלה לכן אני רושם כאן. זהוא המפרט שאני עומד לקנות בימים הקרובים ואני פשוט רוצה לדעת מה דעתכם. המפרט חייב להיות מKSP והתקציב הוא 3500 אם חריגה קטנה למטרת משחקים. בנוסף לכח אם מישהוא יכול להמליץ לי על ספק לא יקר מKSP שיתאים למפרט אני אודה לו מאד. תודה, דוד ~
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ2000-2500 אם אפשר פחות אז עדיף 2. . מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס, הרצת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, יחובר למסך חיצוני רב הזמן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הי. אני רוצה לקנות מחשב והסתכלתי על המפרט שמומלץ באתר ב - 5000 ש"ח ללא מסך. אז שאלתי בחנות ואין להם כרטיס מסך של pointOfView אלה במקום יש : xfx fx6600 gt 128mb . האם הכרטיס מוצלח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נייד, גודל מסך לא עקרוני אם זה 13-15 לא נדרש זמן סוללה ארוך או יציאות מיוחדות באחד הדיונים פה ראיתי המלצה למחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4285&CatCode=315 איך הוא לדעתכם והאם הוא טוב? כעיקרון הייתי מעדיף אחריות ל 3 שנים או יותר
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-