עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב? 4000 ש"ח (מזומן או אשראי) - סיכוי קטן מאוד לחריגה...100-150 ש"ח מקס' 2. מטרות המחשב? קצת מוזיקה קצת סרטים קצת עבודה משרדית ולמשחקים בינוניים+ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך דק, עכבר ומקלדת 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? *מפורט בהמשך* 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה (בלי מערכת הפעלה) 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזול…

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by נמו789,

שלום , אני רוצה לרכוש מחשב נייד אבל יחד עם זאת אני רוצה לחבר אותו למסך ה LCD FULL HD יש מחשבים נייידים בגודל 17 אינץ' אשר משדרים ברזולוציה של 1080X1920 ? יחד עם זאת האם יש מחשבים נייידים עם כרטיס קול של 5.1 ? תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by --Adidas,

רציתי שתציעו לי מה לשדרג המפרט הוא : מעבד: פנטים 4 3.0 כרטיס מסך :1950 pro זיכרון :512*2 לוח אם :gigabye 8i915p ספק:hec 400 art

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  4. Started by zombie,

אני מחפש מפרט גיימינג שלא יהיה חלש ממה שיש אצלי כרגע..(מפרט בצד) רצוי שיהיה יותר חזק רצוי שיהיה יותר שקט ורצוי יפה(רשום לפי סדר עדיפיות, יופי לא גורם רציני במפרט) מתוכנן OC רצוי מארז Full Tower רצוי שיצא כמה שיותר זול אלה אם כן התוספת כסף מוצדקת רצוי שיהיה עם כרטיס מסך 295GTX ישומש על מסך 24' בבקשה אל תציעו כרטיסיי מסך חלשים יותר.. דגש על מפרט לא חלש משלי כרגע נ.ב בכמה אתם חושבים שאני יכול למכור את מה שיש אצלי כרגע?עם אחריות לעוד שנה

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by Tomerz9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית(אינטרנט ושטויות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Project Cars,Rome Total War 2,Shadow of Mordor,South Park Stick Of Truth, AC,Batman Arkham City -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אחרי יותר משבוע החלטתי על מפרט שיספק את צרכי ( לא מיועד לאוברקלטקינג) אנא חוו את דעתכם בהקשר לביצועים (בלבד!!!) AMD Athlon XP 3200+ Barton (512K, 400Mhz) BOX CPU Nis3,018 Gigabyte GA-7NNXPV nForce2Ultra400 Nis1,213 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Cooler Nis185 ARCTIC SILVER 3 Nis 60 Hercules 3D Prophet 9800 Pro Radeon 128MB Nis2,709 GeIL DDR…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. האם מישהו יכול לומר לי האם המחשב הזה טוב, הדגם ACER ASPIRE 5572 מה שאני מחפש זה מחשב נייד לא כבד עד 2.4 קילו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524278 אשמח לתגובות והמלצות. דרך אגב יש לי אפשרות לקנות מחשב IBM T40 סנטרינו 1.5 זיכרון 1 גיגה מחשב שמור במצב חדש ב 3000 שח אבל אני לא חושב שזה כדאי. מה דעתכם ? תודה רבה. רן

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by דובי770,

תקציב: עד 3000 ש"ח, רצוי זול יותר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', 13 גם יתאים. מסך מגע. * רזולוציית המסך 1366x768 ומעלה * משקל רצוי? לא משהו ספציפי, (המחשב עבור קרובת משפחה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הסטנדרט יספיק, הייתי אומר 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס בתקציב SSD, מה טוב. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by gallevy,

שלום לכולם... אני המלצה למפרט... בסביבות ה3-3.5 אלף למשחקים... והכי חשוב שהוא יהיה שקט לא מתוכנן oc והשימוש העיקרי זה גלישה ומרוצי מכוניות... אני הולך גם לרכוש את הg25 של logitech תודה לכל מי שיתן דעתו... אהההה ודבר אחרון חשוב לי הארד דיסק גדול ומארז יפה (thermaltake sorprano)

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by MasterDK,

אני צריך מחשב נייד יד שנייה. משו זול. שיתאים לפעולות הבאות: אופיס, תיכנות בשפת סי תחת דוס, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה, התחברות לאינטרנט אני צריך מחשב זול לא משו יקר אפילו פנטיום אחד יספיק. להצעות נא לפנות לפה או לפרטי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Knobletz,

טוב אז אני חוזר בהודעה על חיפוש מפרט למשחקים ב-6K לא כולל מסך. אין לי העדפות בין INTEL ל-AMD וגם לא בין GEFORCE ל-RADEON. אני מתכוון לקנות את המחשב בימים הקרובים...

• 39 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by shy,

להערות והמלצות לקראת קניה של מחשב חדש תקציב סביב 7k שימושים תלת מימד בעיקר מעט דו מימד לא משחקים ולא overlock להלן המפרט המתגבש מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6700) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 כרטיס מסך LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS זיכרון G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ מארז GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ-FA1CAASB ספק כוח THERMALTAKE TR2 POWER 500W - W0093RI - ATX 12V 2.0 VERSION+PFC+SATA+24 PIN+PCI-E+ DUAL 12V RAILS קרור למעבד ZALMAN CPU COOLER CNPS7000B-CU FOR INTEL&AM…

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  13. מארז : ATX כולל יציאת USB קדמיות ואחוריות מעבד : AM2 3800 X2 Dual Core (האם כדאי ל- 4200 בתוספת 90 שקל) לוח אם : MSI K9N NEO FULL ATX HD : 160GB SATA1&2 7200 RPM 8MB (WD,Maxtor,hitachi) כונן LG/NEC/SONY X18 DVD Dual Layer כרטיס מסך Nvidia GeForce 7300GS 256MB 1024 Dual DDR 667MHZ (האם כדאי בשביל 90 שקל לשפר ל- 800MHZ) מחיר : 1800שקל , מ- Ivory אני יודע שלא שווה לקנות משם אפשר גם לעשות מפרט מ-KSP .

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  14. שלי שני טס עוד שבוע לארה"ב ויש לי כתובת למשלוח דברים , אני מעוניין לקנות לפטופ לכן חשבתי שיהיה יותר זול להזמין לשם שיגיע אליו. איזה אתרים מומלצים יש ששם אני יכול להסתכל ולבחור? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום * מטרות המחשב? צפייה בסרטים דרך חיבור קבל לטלוויזיה .משחקים כבדים יכולת להריץ משחקים חזקים כיוון זה תקציב מספק ליכולות כאלה * גודל המסך?רצוי 17" אך אם זה משמעות לבחירה אין לי בעיה קצת פחות * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא מבין בזה מעדיף שיהיה זמן ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ?500-1T * כונן CD/DVD? שיהיה כונן DVD * כונן Bluray?לא חובה בלי אפשרות חריגה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  16. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם חכתי הרבה זמן להכנס לפה ולבקש מפרט הינה זה בא טוב אז ככה אין לי תקציב? (הלוואי) כאילו יש אבל לא מדוייק אני יגיד מה הצרכים שלי ואז אני יקנה לי את המחשב כאילו אנחנו נבנה ואז אני ידפיס אותו לחבר והוא יעשה לי בצ'קים אז סבבה ככה יהיה לי נוח לשלם לו ביגלל זה אני אומר שאין תקציב ספציפי אבל פחות או יותר אני יפרט אני לא רוצה את הקונרו לא להציע לי עליו לא יהיה לי שימוש בו..(רק אם יש למשהו משהו להגיד והוא חייב לשחרר את זה על הקונרו אני מסכים חח ...) .אני רוצה AM2 ולסחוב איתו ואז לקנות את הדור החדש שיהיה לAMD (כי בינתיים אין לי שום שימוש בכפול ליבה אני לא מקודד וכאלה. ועד שיצאו תמיכות בכפול אני יקנה את הדור החדש של AMD (אגב במחשב החדש אני רוצה שתחשבו גם שהוא בעצם אמ…

• 18 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Intel Core 2 DuoE8200 2.66GHz BOX ¤890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1122 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤483 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤268 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 Twintech nVidia GeForce 9800GTX 512MB ¤1540 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1114 NZXT ALPHA NO PSU ¤298 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1067 SeaSonic S12II-430 430W PSU ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=700 סה"כ מחיר לכל …

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by agam360,

או ישראל או ארה"ב(אני יהיה שם בערך חודשיים, אבל אני לא יודע אם יהיה ביטוח וזה הרבה בעיות). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ממש מהיר, קליטת אינטרנט טובה), משחקים (קלים )warcraft3~, צפיה בסרטים. *סטית מחיר יכולה לנועה עד כ 250ש"ח~ * גודל המסך?10-13'(מקסיומום 14.1') * משקל רצוי?עד 2.5 ק"ג . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אם יש משהו שיתאים למחיר אז זה היה נהדר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אם אפשר HDMI * בלוטות?-? * גודל מינימלי של כונן קשיח?250G"B 5,400 סל"ד ויותר אם זה אפשרי. * צורב DVD?לא ממש צריך אבל יהיה נחמד(כי אני יודע שבמחשבים קטנים בדר"כ אין כוננים). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן אם אפשר בישראל. *…

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  19. כן כן גם זמנו של המניאק הזה הגיע והשתחררתי... לכבוד המאורע חשבתי לשדרג את המחשב הישן, בו בקושי נגעתי ב-3 השנים האלו, אולי לא למפלצת גרפיקה, אבל כן למשהו שיוכל להריץ משחק חדש וגם מחשקים עוד שנה ככה בלי לעשות בושות. כרטיס המסך שלי עכשיו הוא דווקא קצת יותר חדש מהמחשב (מפרט לא משנה, בואו נגיד שהוא צריך שדרוג): GeForce 7800GT השאלה שלי - האם זה אפשרי רק לקנות את הכל מסביב לכרטיס המסך, או שגם הוא חייב ללכת? בכל מקרה אשמח לקבל הצעות למפרטים עם \ בלי כטיס מסך, לפי מה שנראה לכם. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח \ 4000 כולל כרטיס מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, אבל 100-200 שקל זה מקובל 2. מה הם השימושים…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. נגזר מהדיון הראשי לבקשתו של tmpuser. מפרט ב3200 גג , שמיועד ל HD מחובר למסך 32 אינץ' בלבד . מיועד להריץ סרטי HD ומשחקים כמו MIRRORS EDGE ו COD5 בצורה איכותית ללא קרטועים. גם פה דרוש שהמארז יהיה שקט וללא תאורה חריגה כי מדובר במחשב בחדר שינה. ואין צורך בציוד היקפי. במחשב זה אין צורך בOC לעתיד. תודה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  21. ראשית, הדרישות שלי מהמחשב: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, מולטיטסקינג, אולי משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14'' מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג, עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף כמה שיותר …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. טוב אז לקניית מחשב צריכים לשאול איפה קונים?? איפה הכי משתלם? ואיזה חנות לא מרמים עלינו?? אז לפניכם פתחתי סקר! איפה הכי כדי לקנות את המחשב שלנו.!

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  23. היי, אז אני מחפש כאמור לוח אם, הפשוט והזול ביותר שעונה על הדרישות LGA1155 יציאות USB3 עם כרטיס גרפי ONBOARD שיודע להתמודד עם מדיה בHD בצורה סבירה. על מה אתה ממליץ?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by ptX,

שלום פורום, קניתי את הN55SF שהתגלה כמחשב מעולה ביחס למחיר, אני משתמש בו בעיקר למשחקי מחשב כבדים. עכשיו הבעיה שהמחשב מתחמם מאוד ואני צריך משטח קירור, אני לא רוצה לבזבז עוד כסף מיותר, אני יודע שמשטחי קירור טובים עולים בסביבות ה500 ש"ח וזה הרבה, אני מוכן להסתפק במשהו זול יותר אם יש פה חוו"ד טובה עליו, אם יש. אם תגידו שלא שווה להסתכל בכלל לכיוון של משטחי קירור זולים אז אני אתחשב גם בזה כמובן. צריך משהו שיהיה מקרר חזק, וגם שקט והכי חשוב - אמין ואפקטיבי. לא חייב להיות המשטח הכי קל, תודה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by stingeR-,

זה לבני דודים שלי שלא ישחקו יותר מGTA VICE CITY ככה שתשימו להם GF4MX של LEADTEK המפרט הוא עד 4000 שקל אבל מאוד מאוד מאוד מומלץ עד 3600 מכוון שהוא לא רוצה לחרוג. נסו ככל יכולתכם לא להגיע ל4000. חייב מעבד אינטל 2.4C הוא גם רוצה MSI NEO (אבא שלהם) וזיכרון 256רגיל... הוא רוצה את זה עם הרכבה ומשלוח. אנא נסו ככל יכולתכם לבצא כאן את הדיל הכי טוב בתודה גיא stingeR

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.