ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
כותרת ומסך מינימום 19 אינץ' ולדעתי HD4850 נכנס בתקציב אז תכניסו אה ושכחתי מינימום 250ג'יגה
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש כמחשב HTPC. הורדת סרטים/צפייה ישירה עד FULL HD/קודי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קודי - שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
המחשב מיועד לסטודנט שיריץ עליו בעיקר אינטרנט ואופיס אבל מדי פעם גם תוכנות קצת יותר כבדות כמו MATLAB מתכוון לשחק אבל אני לא גיימר כבד בכל מקרה לא צריך כרטיס מסך אני הולך להעביר אליו את 7600GT ממחשב אחר. הייתי מעדיף מעבד של אינטל גם אם זה גורר חריגה קטנה התקציב - 2300 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ל החברה Lenovo ואני צריכה עזרה דחוף ! המחשב שלי לא מגיב אני לא מצליחה להתחבר לאינטרנט וגם לא מצליחה להיכנס לגוגל והמצלמה של המחשב שלי לא נמחקה לגמרי מהמחשב ! איך אני יכולה להחזיר/להוריד את המצלמה שוב למחשב ? ואיך מפרמטים מחשב נייד של Levono ? צריכה עזרה דחוף ותודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - *של
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני אאלץ לקנות נייד חדש בחודשים הקרובים. 12.5 אינטש מכס' "13 עם דגש עם סוללה ומשקל קל לצרכים משרדיים בלבד. [מכוון לlatitude "12.5 של דל] בהנחה שהניידים שלי לרוב מחזיקים 5 שנים ויותר, ושהמחשב עשוי גם להחליף בעוד שנה-שנתיים את הביתי המתיישן שלי באמצעות תחנת עגינה, האם כדאי להמתין לדור מעבדי ה - ice lake או שלמעבדי דור 8 יש מספיק אופק ל -5 שנים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זקוקה להמלצה עבור רכישת מחשב נייד לבית שישמש בעיקר לאינטרנט אופיס , הורדות , הרצת תמונות וסרטי וידאו. מסך 15 לפחות. האם כדאי לרכוש לבית שולחני ולא נייד? אשמח לקבל המלצות לנייד בתקציב שציינתי או נייח בתקציב של 2000 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש מחשב בסך 4 אש"ח, ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע למפרט מחשב. אני לא צריך ציוד הקפי. צריך רק את המארז עצמו. המחשב צריך להיות מורכב לביצועים גבוהיים. משחקים כבדים לגרפיקה מקסימלית. (ככל שניתן בסכום). יש לי מסך 19' רחב. חשבתי על המעבד מהסדרה החדשה I5. כמו כן לוח טוב שיתאים כמובן. כמובן שצריך כרטיס מסך מפלצתי. (שיעשה את העבודה לאורך זמן). צריך אוורור טוב. (אמנם מידת הרעש לא כל כך חשובה אבל גם לא יותר מדי שיהיה נורמלי). אין לי צורך ב OC או מ"ה. אני רוצה לקנות מחנויות איכותיות עדיף רשתות. באזור כפר סבא, הוד השרון, רעננה, פתח תקווה, רמת גן-בני ברק. אפשר להציע ולפנק מארז טוב. (אוורור בשבילי יותר חשוב מיופי). וגם כרטיס קול בתור תוספת בסוף אפשרי. כמו…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני צריך מחשב שישמש להרבה דברים בעיקר לעריכה גרפית סרטים באיכות HD ומשחקים המחשב יהיה מחובר לרוב למסך של DELL FULL HD 22 אינץ וגם לטלויזיה של סמסונג FULL HD 37 אינץ מ-1-10 השקט חשוב 6 מתוכן OC קל עד בנוני בעתיד... תודה.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי תקציב 4000 שח למעבד זכרונות ולוח אם אני רואה שיש להם את המעבד הזה במלאי: AMD Ryzen 9 5900X 3.7Ghz AM4 אפשר בבקשה המלצה ל לוח אם וזכרונות תואמים שיש בסניף אילת מרכז התיירות?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefiled 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל המסך 22 אינץ והרזולציה המקסימלית היא 1920x1080 ודגם המסך הוא Benq E2200HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהה 3. האם יש…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. תקציב - 2000 שקל 2. למטרת משחקים 3. אין צורך בציוד הקיפי 4. אין לי רחיב שאני יכול לשמור 5. למרת החשיבות של השקט - 5 6. הצורך במערכת הפעלה תלוי במחיר [אם יקחו ממני מחיר נוסף על ההתקנה אני יעשה לבד] מחשב ראשון שאני בוחר וקונה אז אני לא יודע בידיוק איך זה עובד כל העניין הזה =/
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה להריץ משחקים חדשים (בעיקר call of duty modern warfare2) על המחשב שלי, ואני חושב שהכרטיס מסך זה הדבר המרכזי שלא נותן לי להריץ את המשחק. מפרט המחשב שלי לפי אוורסט: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name User Name Motherboard: CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Unknown System Memory 2037 MB BIOS Type Award Modular (09/07/07) Communication Port יציאת תקשורת (COM1) Communication Port יציאת מדפסת (LPT1) Display: Video Adapter Intel(R) G33…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי. מה דעתכם.מחשב HTPC http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=763&products_id=8884 או שכדאי לבנות מחשב בחלקים? עד 2000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי פרטים ממש בסיסיים כיוון שהמוצרים הם יד שניה, הנייד הראשון הוא של פיליפס: Philips Freeuents X59PL Core 2 Duo 1.66 1GB DDR2 (אין לי מושג כמה Mhz) DVD-RW Battary 6 Cell wifi 802.11 קורא כרטיסי זכרון 4in1 משקל - 1.8kg 4 יציאות USB מסך - 12.1 אינץ' (זה מה שהיה חשוב לי בעיקר) אין לי פרטים על ההארד דיסק אך אני מתאר לעצמי שבין 80 ל 100 ג'יגה. המחשב הוא יד שניה ולכן המידע הוא בסיסי מאד, הוא בשימוש שבועיים בלבד, חדש מאד ללא סריטה וללא שימוש רציף. לא מצאתי פרטים באינטרנט על הדגם הזה ולכן לא מצאתי פרטים עליו. המחשב השני הוא של MSI: MSI S262 Core 2 Duo 1.86 T5600 1GB DDR2 80GB HD wifi , bluetooth DVD-RW 12.1 אינץ' המחשב חדש לחלוטין עם שבר קטן בצידו השמאלי (לא משהו שמפריע לתפקוד…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז ככה, מדובר על מפרט משרדי חזק+גרפיקה, אני צריך ביצועים גבוהים בעבודה עם חלונות אינטרנט רבים, ותוכנות כבדות נוספות כלומר PHOTOSHOP שדורש הרבה זכרון וביצועים גבוהים. מתוכנן 4GB זכרון בתור שלב ראשון. אני מתלבט בין AMD Phenom II X4 955 Socket AM3 Box 3200MHZ 2MB CACHE לבין Intel Core i5 750 Tray 2660MHZ 8MB CACHE שניהם בדיוק אותו מחיר, למרות שלוחות ל-AMD נראים קצת יותר זולים. מה משמעות היתרונות של כל מעבד, ואיזה מהם יתאים יותר לצרכים שלי ? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי חברים, מחפשים המלצה למפרט למחשב למתנת בר מצווה עד 4k תשובות לשאלות מהפוסט הנעוץ: 1. תקציב 4,000 ש"ח. אפשר לחרוג (בכמה מאות) בשביל משהו משמעותי. 2. משחקים. למשל: Valorant, Fortnite, FIFA, Counter-Strike 3. מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים 4. אין רכיב שיש ברשותי 5. שקט לא חשוב 6. גודל לא משנה 7. מערכת הפעלה, הרכבת מחשב בחנות 8. איזור חולון 9. בחודש הקרוב תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי נייד hp dv32150. קיבלתי בקנייה שידרוג "חינם" לחלונות 7 ואכן שידרגתי והכל טוב ויפה אבל... בהגדרות צריכת החשמל הכל עובד (לפחות נראה שעובד) למעט כך שהמחשב לא נכנס למצב שינה אחרי הזמן שהקצבתי לו... לצורך העניין גם לא אחרי הרבה יותר זמן, פשוט לא נכנס למצב שינה. הוא כן נכנס למצב שינה כשאני סוגר את המסך וכמובן שהוא כן עבר לשינה לפני השדרוג. יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מחיר סופי יוצא 3541 ש"ח, האם זה מפרט טוב לסכום?.. אני רוצה להזמין אותו כבר מחר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, טוב אז לאחר הרבה דיונים בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519799.msg4456233#msg4456233 סוף סוף נקנה המחשב בסופו של דבר התקציב שהיה אמור להיות לי השתנה וירד ל 5.5K הינה המפרט שבסוף הורכב חוץ מהמאורר של המעבד שיגיע רק בשבוע הבא מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1075 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z68AP-D3 ₪555 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪130 כמות:4 כרטיס מסך: [..] HIS 6770 "FAN" 1GB GDDR5 (DP/2xDVI/HDMI) - RETAIL ₪589 מארז: [..] FRACTAL DESIGN XL BLACK FRONT USB3 ₪799 ספק כוח: [..] ENERMAX MODU87+ 700W ₪786 (הספק שיש לי הוא modu82 625w) ולא כמו שמופיע פה המפרט לא נקנה…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המחשב ישמש לגלישה אופיס אולי איזה משחק של ילדים קטנים בלי ציוד עקפי ניתן לחרוג בתקציב מעט אם זה הכרחי. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייח+מסך "22" המפרט הנ"ל הוא: לוח אם :gigabyte chip intel 31 מעבד: intel E7400 dual core 2 זיכרון: 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך: GFORCE 9800GT 512MB DDR דיסק קשיח:500GB 7200 SATA2 16MB KS צורב:DVDX18 LG מסך:2253BW 2MS 1:8000 22 מקלדת +עכבר אלחוטי GPT כרטיס רשת 10/100/1000 כרטיס קול: 8 ערוצים מחיר סופי:3500 ש"ח ומארז שאני מתלבט לגביו: SopranoRS 101 כולל ספק כוח. סגרתי כבר את המפרט של המחשב ההתלבטות היחידה היא המארז אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי עוד דעות או הצעות על מארזים בסדר גודל(מחיר) של המארז הזה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E הוא יותר טוב מה6800??? חשוב לי מאד לדעת! תודה אנשים!
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולכם אבקש את עזרתכם: למפרט מחשב ללא מסך ללא ציוד היקפי וללא רמקולים. המחשב בעיקרון מיועד למשחקים (לא כבדים מידי) עד 2000 ש"ח. אודה להצעה רק מאזור המרכז ואודה גם ללינק של החנות. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מפרט לעבודה מישרדית עד 1500 שח ללא ציוד הקיפי ואיפה אפשר לקנות xp פרו בעברית לעסק עד 10 מחשבים וגם למחשב בודד תודה ניסים
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קניתי היום המחשב Gigabyte W566U-DC17M ובחנות הוא אמר לי להטעין את הבטרייה בפעם הראשונה 24 שעות. רציתי לדעת עם באמת זה מה שצריך לעשות למה רראיתי פה בחור בפורום שיש גם מחשב Gigabyte אבל הוא אמר שצריך רק עד שהנורה תפסיק להבהב (ואצלי היא הפסיקה). בינתיים הוא בחשמל מ - 16:40 חוות דעת, מישהו?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-